עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ולא , הוא לא בסטרט אפ של ה windows וגם לא בספריה של ה start up וגם הגדרתי שלא יעלה כל אתחול , אבל זה לא ממש משנה לו!

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  2. שלום , יש לי בעיה לפתוח קבצים ב OneNote 2007 אני צריך לשדרג כי הקבצים נוצרו עם 2010 אז ראיתי את האתר הזה : http://www.onenote.com עכשיו הוא אומר שהוא מביא את זה חינם 2013 , עכשיו זה האתר של מיקרוסופט , כי באתר עצמו של מיקרוסופט Microsoft.co.il ניסיתי לחפש דרכם והם לא נותנים להוריד אותו בנפרד אלה אם תשלם על כל החבילה של OFFICE 365 , רציתי לאמת אם האתר הזה : http://www.onenote.com זה אכן של מיקרוסופט והיא נותנת אותו להוריד חינם ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום יש לי בעיה בהתקנת ווינדוס אני מקבל שגיאה שאומרת שווינדוס לא מזהה כונן קשיח כדיי להתקין עליו OS אבל הבאיוס כן מזהה את הכונן .. ממש מוזר.. מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  4. יש לי WINXP PRO ולפעמים הבאר של הוינדוס קופא ולא מתפקד לכמה שניות (מסיבה שלא ברורה לי) אבל שאר המערכת מתפקדת כרגיל! איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אם כיום יש לי ווינדוס ויסטה אולטימייט האם אני אוכל לשדרג לווינדוז 7 אולטימייט בהנחה? עוד שאלה: מה ההבדל בין גירסאת OEM לגירסאת RETAIL? וכמה יעלה ווינדוז 7 בארץ?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  6. Started by IG,

שלום לכולם. אני מתכנן רכישה של מחשב חדש בזמן הקרוב ואני חושב לקנות גם גירסת OEM של וינדוס 7. השאלות: 1. מה ההבדל העקרוני (מה שיכול לעניין אותי בתאכלס) בין כל הגירסאות? home, pro, expert, super multi וכו'... אני לא מתכנת ולא מתכוון לפרוץ לפנטגון בזמן הקרוב (אולי לכמה סעודים). מה שמעניין אותי זה שאני אוכל להשתלט על המחשב מרחוק (מהלפטופ), שתהיה לי אופציה לכמה שפות (הבנתי שזה מוגבל בצורה כלשהי בכמה גירסאות), ומה הכי משתלם לי לקנות? 2. מה המיגבלות ש גירסת הOEM? אני יכול להתקין אותה על מחשב אחד, לדוגמא, ואז על עוד מחשב ולנתק את העידכון אוטומטי? אני יכול להתקין על מחשב אחד ואז על אחר (במידה ואני משדרג...)? תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. אני קונה מחשב חדש בשווי 10 אלף שקלים, כך שכל הרכיבים שלי תומכים לגמרי בוויסטה. עכשיו, רציתי לדעת מה ההבדל בין וויסטה 32 ביט לוויסטה 64 ביט? איזו וויסטה עדיף לי להתקין במידה וכל הרכיבים במחשב שלי הם חדישים וברמה גבוהה מאוד? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by lidor_abo,

חברה היה לי לפני ג'יגה והוספתי עוד גי'גה אני כרגע באקספי ואשכרה אני לא מרגיש הבדל במהירות ד"א שהוספתי את הזכרונות לא פירמטת או משהו כזה...הגיוני או שזה ככה?Jח

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש ויסטה למחשב HTPC שלי. אני מבין שיש שתי גירסאות מתאימות (ULTIMATE ו- PRIMIUM). ההבדל במחיר משמעותי ביותר. האם יש הבדל ביציבות של המערכות? השימוש במחשב הוא לצרכי HTPC בלבד.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by CoronaXtra,

היי יש לי שאלה - יש באמת אבל באמת הבדל באבטחה בין האבטחה ב Xp Pro ו Xp Home ???

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  11. יש הבדלים בביצועים של המחשב (מיני נייד לצורך העניין) אם מותקנת עליו מערכת WIN 7 ultimate או starter?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by Episode-666,

מה ההבדלים בגירסאת הULTIMATE של ויסטה ? אבא שלי פשוט רוצה לקנות =] תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by naknir,

תוכלו לומר לי מה ההבדלים העיקריים בין Win XP בגרסת Pro ל-Home? כי אני מתלבט אם לקחת את העסקה הזו של הכבלים של ווינדוז XP HOME + מצלמת ווב + אוזניות ומיקרופון. המון תודה מראש, ניר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by amitey,

ברצוני לקנות ויסטה בגלל המדיה סנטר והאפשרות להקלטה מהממיר של סרטים. אני שוקל איזה סוג ויסטה לקנות???? האם יש טבלה המפרטת את התכונות של כל ויסטה(ביתי , עיסקי וכדומה?) האם אין אפשרות לקנות מדיה סנטר לXP?

• 3 תגובות
    • 982 צפיות
  15. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסת 32 ביט ל 64 ביט של ויסטה (ULTIMATE לצורך העניין)?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  16. Started by matan5165,

אהלן. מה ההבדלים בין מערכות ההפעלה ? מה יש בביזנס שאין ברגיל ? אני צריך את המחשב לעסק שלי ובו זמנית לשימוש בייתי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  17. שלום רציתי לדעת מה ההדלים בין אולטימייט לפרימיום והאם כדאי להתקין אולטימייט

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. Started by s_b54,

האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסאת בטא חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי אני אודה לכם אם תעזרו לי

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום ובוקר טוב! זה התחיל לפני כשבועיים שהדלקתי את המחשב וישר עלה לי הביוס זה הסתדר מעצמו ועזבתי את זה היום זה קרה שוב,וזה כבר לא מסתדר מעצמו 1-אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה זה 2-אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לעניין כי אני לא מצליח לעלות את מע' ההפעלה המחשב עבר פרמוט לפני כחודש ועבד מצויין חוץ מלפני שבועיים שעלה הביוס תודה רבה ויום טוב ליאור

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  20. דפ"רים המחשבים הישנים... יש לי XP מקורי, שיש בו שני כוננים C D שה-C הוא הישן ואני רוצה להעיף אותו, ב D מותקנת מערכת ההפעלה, אבל הביוס המטומטם של COMPAQ לא מאפשר לתת את D כBOOT אז אני מנסה לשנות את האות של הכוננים אבל אז זה ידפוק לי את כל התוכניות כי כולם עובדים דרך D מן הסתם...!! כלומר מה שקורה עכשיו, זה שהכונן המעפן מאפשר לD להיות ה BOOT ובלעדיו המחשב לא עולה בכלל. אולי אפילו יש למישהו רעיון איך לעשות מחיצה בתוך ה D שלי ואז להעביר את הגיבויי לשם, להפוך אותו לC ואז לפרמט?? עריכה: ניסיתי לעדכן ביוס-אין יותר חדש,השאלה אם בכלל אפשר לעשות מה שאני אומר-כלומר שיהיה WINDOWS שעובד דרך D בלי שיש בכלל כונן C?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by noodle,

שלום לכם, האם יש אפשרות להבליט תיקייה מסויימת בצורה כלשהי? אם זה הבלטת הפונט של התיקייה או שינוי האייקון של תיקיה ספציפית. האם יש תוכנה שיכולה לעשות זאת? OS: windows 7 home premium heb 64 bit תודה לעוזרים.

22. Started by רוני1,

מה זה בעצם sp2 ומה היא מכילה ומה בדיוק תפקידו של הפירוול והאם הוא הכרחי.....???? הסתכלתי כבר בחיפוש ואשמח אם תענו ל בכל זאת.. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  23. אהלן, יש לי בעיה מוזרה בהתחלה היה לי במחשב יוזר אחד עד שיום אחד הוא פשוט נתקע. אין אפשרות לעלות אותו. כאשר המחשב עולה הוא פשוט נתקע. אני רואה את הרקע. אתהאייקונים על השולחן העבודה ופה זה נגמר. פס ההתחל לא עולה והמחשב לא מגניב. העלתי את המחשב במצב בטוח דרך היוזר אדמיניסטור ופתחתי יוזר חדש. שם הכל עבד פיקס עד היום שהתופעה הגיעה גם לשם. הפתרון הוא שוב לפתור יוזר חדר. אבל זה לא פתרון נורמאלי...מישהו יכול להגיד לי למה הבעיה נוצרת מההתחלה ואיך אפשר לפתור אותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  24. Started by roll,

קניתי מחשב חדש, התקנתי את הוינדוס והכל היה בסדר עד ש... גיליתי שאני לא יכול להתקין משחקים. ניסיתי להתקין מלא משחקים ויש לי בעיה חשבתי שהווינדוס לא טוב בהתחלה אז התקנתי ווינדוס אחר והבעיה לא נפתרה. פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין לא נפתרה. מי שיוכל לעזור לי הוא מלךך זה מראה לי חלון כזה כשאני באמצע ההתקנה של איזה משחק (תסתכלו בקובץ המצורף) תודה לכל מי שינסה או יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת בתודה Roll

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. פתאום הופיע לי בצד כזה כתובית של "WINDOWS XP BUILD 2600", אין לי מושג למה, עשיתי גם תמונה תהראות לכם... איך אני מוריד את זה?!?!?!?!?!?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.