עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מישהו יכול לומר לי למה אני לא יכול להוריד דברים או להכנס לאתרים מסוימים נראה לי שהאקפלרר נחסם או חסום... ולמה הוא מגיעה עם אקפלורר 6 :s05:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום אני מתכוון לקנות כונן חדש (SSD). יש אפשרות להעביר אליו את כל המערכת הפעלה כמו שהיא? כולל התוכנות, ההגדרות, הדסקטופ, וכו'? האם הBackup and Restore זו הדרך הנכונה לעשות את זה? תודה!

3. Started by dranzer,

טוב יש לי כבר ויסטה אולטימאט 64 ביט על המחשב עכשיו היה לי וירוס והוא מחק לי כל מיני דברים ומוריד לי fps בצורה דרסטית. עכשיו אני רוצה להתקין ויסטה מחדש ויש לי את הדיסק ואין לי מושג איך! חבר אמר לי להיכנס לביוס ומשם למחוק איזה כונן אחד שכבר פיניתי ואני לא מוצא את האפשרות בביוס אני צריך לדעת איך קוראים לדבר הזה בביוס שאני אוכל למחוק כונן אחד ולהריץ את הדיסק של הויסטה. תודה לכל העונה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכם! כונן C הוא 12GB. ומראה שנשאר בו רק 370MB למרות שתפוס בו: 6GB ווינדוס 1.3GB תוכנות 800MB דברים בשולחן עבודה וכד'. סה"כ 8GB מה עושים? בדקתי קבצים נסתרים, עשיתי DISK CLEANUP וכלום לא עוזר. שבוע טוב אריאל

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by kobi_af,

שלום כרגע פירמטתי את המחשב ושמרתי את תיקיית temporary files folder במטרה לשמור את כל ההתחברויות שלי לאתרים שונים שישמרו שמות המשתמשים והסיסמאות,כרגע אני מנסה להעביר את הקבצים ששם לתיקייה המקורית אבל פשוט אי אפשר להעביר לשם קבצים. ניסיתי לשנות את מיקום התיקייה לתיקייה המגובת אך עדיין זה לא אפשרי הוא פשוט פותח תיקייה חדשה. יש למישהו רעיון איך אפשר להעביר את הקוקיס הישן לתיקייה החדשה?

6. Started by eyalib,

כאשר אני נכנס לאתרים מסויימים (זה לא קרה עד שפג תוקפו של האנטי ווירוס שלי) הם עולים ואז תוך שניה או שתיים הם נעלמים ובמקומם יש דף לבן וריק (אך בשורת הטקסט עדיין כתוב האתר). הרבה פעמים (כולל הכניסה לאתר הזה) קופצת לי הודעה שאומרת כי אי אפשר להעלות את הדף ואז קופצת עוד הודעה - עליה אני לוחץ והדף נסגר. עזרה ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  7. Started by 1qaz2wsx,

כרגע אני עובד על דיסק אחד של 160 ג'יגה שמחולק ככה- 120 ג'יגה לתוכנות ו 30 למערכת הפעלה (ויסטה) דיסק 200 ג'יגה שעליו נמצאת כל המוסיקה סרטים וכו'... אני רוצה להחליף את שניהם לדיסק אחד של 500 ג'יגה ( SAMSUNG 502IG, כבר יש לי) בטעות, מתי שהתקנתי את הווינדוס, הדיסק 200 היה מחובר כ DISK 0 וה 160 היה כ DISK1. ובגלל זה חלק מקבצי המערכת נמצאים עליו. אני לא יכול להעלות את מערכת ההפעלה בלעדיו. עשיתי GHOST מהדיסק 160 ל 500 , ניסיתי לחבר את ה 500 במקום ה 160 ולהשאיר את ה 200 מחובר: הווינדוס לא עולה, חסר קובץ כלשהו בשם WINLOGON אני חושב (לא בטוח, לא זוכר) אותו דבר קורה גם שאני מחבר רק את ה 160 או רק את ה500. מה אני צריך לעשות כדי להעתיק את מערכת ההפעלה אל ה 500 שאוכל לחבר אותו לבד? ניס…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו

9. Started by mccartney,

שלום לכולם! בצפייה בתוכן ספרייה במצב Details ישנה עמודת Size אשר מציגה את גודלם של הקבצים אך לא את גודלן של התיקיות. למישהו ידוע איך ניתן להציג את גודלן של התיקיות במצב זה? תודה, מקרטני

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by axon,

יש לי בעיה לגשת לספריה של יוזר שלי אחרי שקרסה לי המערכת הפעלה- אני מקבל הודעות של access denied מישהו מכיר את הבעיה ? יש תוכנות שפותרות את העניין הזה ?

11. Started by WizMaster,

מה התוכנית הזו שרצה ברקע בזמן פעולת WINDOWS XP? סימנתי אותה, ורואים שהיא לוקחת את מרבית כוח החישוב והרבה(!) זיכרון... בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by eliau21071981,

יש אפשרות לעשות משהו חוץ מפרמוט? מדובר ב XP PRO

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by Lanzar,

עם כל הרציחות בזמן האחרון אני ממש דואג לו... יש לי ווינדוס ויסטה והוא לא בשולחן עבודה... ( הוא מאוד אחראי ומודיע כשהוא יוצא ) מישהו יודע אך מחזירים אותו ?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  14. Started by benor,

האם כל הוירוסים שנכתבו ל- XP/2000/NT, משפיעים באותה מידה גם על ויסטה?

• 9 תגובות
    • 826 צפיות
  15. Started by OmriF,

שלום לכם. הבעייה שלי היא כזאת: אני מנסה להעביר קובץ במשקל 2 ג'יגה מנגן mp3 לתיקייה במחשב. אך כשאני מנסה לבצע את הפעולה הוא מעלה לי את השגיאה הנ"ל: כיצד ניתן לפתור את הבעייה ולהגדיל את רוחב תיקיית הTemp. פרטים יבשים: הארד דיסק גודלו 80 ג'יגה, מתוכו 40 ג'יגה פנויים. תיקיית הTemp אלייה הוא מנסה להעביר את הקובץ, ריקה לחלוטין (רוקנתי אותה באמצעות ccleaner). תודה לפותרים!

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  16. שלום, מאז העדכון, הגלישה בדפדפן הזוועתי הזה הפכה לבלתי נסבלת. אני מקבל את אותה שגיאה כמו הבחור הזה: http://www.fxp.co.il/showthread.php?s=7896664247d1dd91720a319924182100&t=7833593 בכל מיני אתרים אני מקבל הודעת 'אינטרנט אקספלורר הפסיק לפעול' - אני לוחץ סגור ושוב קופצת אותה הודעה, 100 אלף פעם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. כאשר אני מריץ קובץ AVI ה WMD כותב erorr download codec ואני שומע רק קול , אבל לא רואה תמונה ה audio format הוא MPEG layer 3

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Davidmag1,

במחשב שלי, ישלי רק משתמש אחד ובדר"כ שהמחשב עולה הוא נכנס אליו ישר ולא אמור לשאול אותי לאיזה משתמש להיכנס, אבל משום מה היום הוא ביקש ממני "להגיד" לו לאן להיכנס(יש רק משתמש אחד שוב) ואני רוצה לדעת איך מבטלים את הבקשה הזאותי של הלוח. תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. אהלן חבר'ה, נכנסתי לכל התסבוכת הזו כאשר כיביתי את הפיירוול של נורטון למשך כמה שניות כדי לצפות בקליפ מוזיקה באינטרנט (שלא עלתה כל עוד הנורטון רץ). הקליפ עלה ומיד החזרתי את הנורטון לעבודה שוטפת. לאחר זמן מה התברר ששני וירוסים מכוער נטפלו אל מערכת ההפעלה שלי בלי אופציה קלה למחוק אותם ולנורטון מאוד קשה להתמודד איתם (אני לא אכנס להסברים). התזמון נראה לי נכון לפרמט.. מבעוד מועד השגתי שלושה תקליטורי גיבוי שונים של Windows XP SP2 כאשר את כל הפרמוטים הקודמים, בעבר בצעתי עם SP1 (ומעולם לא התלוננתי). התברר לי כי הדיסק (SP2) אינו Bootable ולכן לאחר הפעלה מחדש הכנסתי את SP1, ובשלב מסוים (כשהמחשב ביקש "Insert Disk Labled SP2") החלפתי את SP1 ב-SP2.. משם נשאלתי היכן ברצוני להתקין את המחש…

20. Started by BenK,

יש את התיקיה C:\WINDOWS\OPTIONS\INSTALL ויש בה את התקנת הווינדוס.. היא שוקלת 160 מגה הווינדוס הוא ME תודה..

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  21. Started by Idan06,

רק אתמול התקנתי את Windows Vista וניסיתי לשחק משחקים. שיחקתי בPro Evolution Soccer 2008 ובריפליים יש מין איטיות כזאת כאילו המשחק מקרטע... מה שלא היה לי בWindowsXp.. עכשיו לשאלתי.. יש דרך לשפר ביצועי משחקים בVista?

22. Started by The UnKnown,

Can someone help me to sort the services, what to enable and what to dissable ? Thanks!

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  23. זה כבר תופס לי ג'יגה ,אז אך מוחקים את זה????

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי אני לפני התקנת חלונות 7 על המחשב שלי. יש ברשותי 4 גיגה זכרון והבנתי שגרסת ה 64 ביט של וינדוס 7 מנצלת את כל 4 הגיגה זכרון. יחד עם זאת צורכת משאבי זכרון גדולים יותר מגרסת ה 32 ביט שלא מזהה או מנצלת את כל ה 4 גיגה זכרון אלא רק כמו משהו של 3.25 גיגה זכרון מתוך ה 4. השאלה היא די פשוטה : האם כדאי לעבור למערכת שתזהה ותנצל את מלוא ה 4 גיגה זכרון אבל תצרוך יותר ממנו ? או שמא עדיף לשדרג למערכת של 32 ביט שאמנם לא תזהה את מלוא הזכרון אבל תצרוך פחות מה 64 ביט ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by ex_,

לא משנה איזה סוג או חברה ה pda העיקר אם אפשרי להתקין xp עליו תודה,

• 4 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.