Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אמרו לי לרוקן אייקונים ותוכנות וקיצורי דרך מהמסך על מנת לשפר את המהירות של המחשב, רציתי לדעת אם יש קשר, או סתם קשקוש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הדפדפן של אקספלורר 7 אני צריך להתקין את אקספלורר 6 . איך אני מסיר את הדפדפן הקיים? יש לציין שהוא מובנה בWINDOWS שהתקנתי , לא הורדתי אותו כעדכון לWINDOWS. ניסיתי דרך ADD/REMOVE WINDOWS COMPONENTS אך כשרציתי להתקין את 6 קיבלתי הודעה שעדיין מותקן WINDOWS בגרסה חדשה יותר.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי XP 32 פרו 2X2gb ocz ווינדוס מזהה כמובן רק 3.4GB כמה להגדיר כVIRTUAL MEMORY? להגדיר על אוטומאטי? האם להגדיר גם על מחיצה של הWINDOWS וגם על כונן פיזי אחר יתן לי יותר ביצועים או שלהגדיר את זה רק על כונן אחד משני הכוננים? במחיצה שבה מותקן רק הXP יש לי 45GB פנוי ככה שאני יכול להגדיר מספיק. תודה.
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי (מקווה שהנושא מתאים לפורום), אני החלפתי מחשב והתקנתי ויסטה. עכשיו,גיליתי שבטיפשותי לא דאגתי לשמור את מועדפיי מהמחשב הישן איפשהוא. יש לי את ההארד דיסק מהמחשב הישן. איפה המועדפים מאוחסנים (כלומר,האם הם על הדיסק הקשיח? האם הם אבדו לנצח?)
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה ויסטה מותקנת עליו. לא צריך להסביר למה אני רוצה להיפטר ממערכת זו ולהחליפה בXP. האם זה אפשרי או שצריך הרשאות מיוחדות להחלפת מערכת ההפעלה? תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף לווינדוס ויסטה ויש לי שתי שאלות: 1)יש לי 2 gb ראם אצוי לי להתקין את ה 32 bit נכון?(או שאפשר 64 ביט?) 2)שאלה חשובה מאוד. יש דרך כלשהי לשמור את כל מה שיש כרגע על בדיסק קשיח, אפילו שיש לי רק חוצץ אחד?(זאת אומרת שה xp וכל הקבצים שאני רוצה לשמור נמצאים באותו החוצץ.) אם כן זה תהליך מסובך או משהו פשוט? תודה רבה ויום טוב לכולם.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי נדבק בווירוס הזה ששולח הודעות של Check my Party Pics ואז כתובת של אתר שזה מדביק גם אותך... והוא לא מצליח להסיר את זה. אפשר אולי הסבר איך להסיר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מתנתק ומנסה מיד לאחר מכן להתחבר דרך החייגן אז מופיע החלון הבא (כמו מאפיינים של החייגן) למרות שאני לוחץ על החייגן על מנת להתחבר ואני לא יכול להתחבר. הנה מה שמופיע:Picture2.jpg
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ככה.... התקנתי איזו חבלית צלילים לווינדוס שמגיעה עם התקנה (INSTALLER).. לא אהבתי את החבילה, הסרתי אותה ומאז יש לי בעייה שבתפריט של הצלילים כל האפשרויות נעלמו... כדי להבין טוב יותר צירפתי תמונות מה שמופיע בתמונה זה כל מה שיש לי, אין לי למשל windows startup, logoff וכו'... אגב חיפשתי בגוגל ראיתי שכמה אנשים הצליחו לסדר את זה עם codec tweak tool אני נסיתי לא הצלחתי... מישו יודע איפה זה ברג'סטרי? אולי זה יעזור... תודה... עריכה: הצלחתי בסוף לפתור את הבעייה, חיטטתי ברג'סטרי ומצאתי את האזור שאחראי על הצלילים, למעוניינים, אם מישו אי פעם יתקל בבעיה הזו הכנתי שתי קבצי תיקון. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בXP יש משהו שנקרא double click sensitivity זה קובע מה המרחק המקסימלי בין שתי לחיצות (פיקסלים) שבו זה יחשב ללחיצה כפולה מישהו יודע איפה זה בויסטה?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום רב. אבי הביא ממקום עבודתו מחשב Dell OptiPlex GX260 אשר בא מותקן עם Windows XP OEM (כלומר מערכת הפעלה אשר מותקנת בייצור המחשב אצל DELL ואשר מורשת לשימוש רק על המחשב המסויים עליה היא הותקנה לראשונה; נגיד שאם אני אחליף פתאום את המעבד או את הלוח אם, ההתקנה תזהה שינוי דרסטי במפרט המחשב ותהפוך לUnregistred או משהו כזה. יענו לא תהיה חוקית) -בקיצור אין לי דיסקים ולא כלום, האם אני יכול לקחת את הProduct Key שרשום על גב המחשב(במדבקה) ולהשתמש בו עם דיסק XP לא מקורי שחברי ישאיל לי? (דרך אגב, ישנם תוכנות אשר מראות לי Key אחר. מה לעשות עם זה?) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB ורציתי לדעת אם כדאי לי להתקין בו Microsoft Vista Home Premium 64Bit English או שכדאי להתקין xp..?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
למרות שבביוס הוא מופיע והוא מעלה את הוינדוס שעליו המחשב נייד....
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייח עם המפרט הנ"ל מעבד: INTEL 6400 כרטיס מסך: 8800GT זיכרון: 2GB 800MHZ כונן איחסון: 250GB MAXTOR אני צריך יעוץ בבחירת מערכת הפעלה, אני מעוניין לעשות פירמוט כולל למחשב ולהתקין מערכת הפעלה מחדש עכשיו לפי המפרט הנ"ל איזה מערכת מומלצת לי ? חשוב לציין שהמחשב לרוב ל-משחקים, סרטים, מוסיקה וגלישה . ברשותי כעת מערכת הפעלה XP PRO 32BIT *חשבתי ללכת יותר בכיוון של VISTA 32BIT\64BIT כמובן גירסת האוטימטיב ... עכשיו השאלה איזה מערכת הפעלה הכי מומלצת לי למיפרט ולצרכים הנ"ל תודה מראש .
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בשלושה החודשים האחרונים השתמשתי בוינדוס ויסטה . הכבדות של המערכת, הבאגים ושאר הירקות הביאו אותי להחלטה לחזור לאקס פי 64. התקנתי את אקס פי בתיקיה נפרדת . וינדוס ויסטה נשאר בתיקיה שלו. עכשיו שאני שוב באקס פי וסיימתי לסדר את הקבצים במחשב כמו שאני אוהב ,אני רוצה להפטר מהתיקיה של ויסטה.. לצערי הוא לא נותן לי למחוק לא את התיקיה ולא שום קובץ שנמצא בפנים עולה לי הודעת השגיאה הבאה: cannot delete fxsext.ecf :access is denied"" ובהמשך אני אתגרם בקצרה- בדוק שהדיסק לא מוגן מכתיבה ושהקובץ לא בשימוש" . עלה לי הרעיון להשתמש בתוכנה DELETE DOC" התוכנה ניסתה למחוק דרך הדוס וגם לא הצליחה... מה אני יכול לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
רצוי אמולטור שבנוי על SCREEN SHOTS על מנת לתרגל את המערכת ולהכיר אותה . לא מעוניין בדמואים שדורשים התקנה . חשוב שיהיה ניתן להוריד את האמולטור למחשב . תודה רבה לכולם .
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שהמחשב מגיע למצב של שומר מסך או כאשר אני רק מדליק את המחשב... המחשב מגיע לחלון של הניתוק ששמה אפשר להחליף את המשתמשים, אני לא רוצה את זה... כי יש לי רק משתמש אחד במחשב. אז איך אני מבטל את זה? O_o תודה מראש, ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה המצ"ב תוך ניסיונות כיבוי, מה היא אומרת ?. כל האפליקציות סגורות
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
כותרת. מתי שאני בא לעשות כיבוי הוא פשוט נתקע. לא משנה אם זה כיבוי או הפעלה מחדש. המחשב שלי נקי מ קוקיס עשיתי בדיקה לתקינות קבצי מערכת ההפעלה והכל תקין. מישהו נתקל בזה או יודע מ הפיתרון? כמו כן עוד עניין לפעמים שאני מפעיל משהו לא משנה מה המחשב גם נתקע. זה יכול להיות MSN זה יכול להיות BSPLAYER או כל תוכנה אחרת. אני חושב שיש לי איזה משהו שמותקן אצלי שגורם לזה אולי איזה עידכון של MICROSOFT? אין לי שמץ מה זה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המאמר לא עובד עעם SP1+ ויסטה עיברית לטענת האתר לא תומך בשפה הזאת למה המאמר הזה? http://hwzone.co.il/news/1200294709/74440/
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
מחפש מדריך או שמישהו יסביר לי איך עושים תיקון לWINDOWS? תודה!
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
הדבר אפשרי בכלל ללא פירמוט? אם כן צריך לעשות משהו מיוחד(להסיר דרייברים מסוימים וכו')? בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לאחרונה במסנג'ר. לפעמים, באמצע התכתבות עם אנשים אני מגלה שלא קיבלתי הודעות מסויימות או שהם לא קיבלו הודעות שאני שלחתי. הכוונה פה היא למשפטים שלא מגיעים באמצע השיחה. כשאני מפעילה את המסנג'ר במחשבים אחרים אין את הבעיה הזאת, אבל לא יצא לי לנסות משתמשים אחרים על המחשב שלי. דבר נוסף - כשאני מתנתקת מהמסנג'ר, יש לפעמים מין צליל שגיאה, אבל גם הצליל הזה לא תמיד מופיע. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר. מה אני יכולה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש ברשותי אופיס 2007 ואני לא מצליח להתקין את התוכנה על xp באנגלית למרות קובץ mui בעיברית
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-