Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי אני לא יודע אם זה מתאים לכאן אבל ננסה כי נראה לי שהבעייה היא ב windows: יש לי שתי תמונות bmp האחת נקראת 1 והשנייה נקראת שתיים, הן יושבות באותה ספרייה. אני מחליף את שם התמונה 2 ל- 3new אני מחליף את שם תמונה 1 ל- 2 ועכשיו אני מקבל את תמונה 2 (עכשיו 3new) בשני הקבצים! זו בעייה של ה windows? [br]פורסם בתאריך: 20.10.2010 בשעה 09:55:43 סליחה חברה,הקבצים של התמונות עצמן היו דפוקים. . .
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היום בבוקר שהפעלתי את המחשב הצלחתי לגלוש כרגיל בכל אתר שאני רוצה ללא בעיה. אחר כך כיביתי אותו ובצהריים שחזרתי לא הצלחתי להתחבר לאקפלורר שוב. המסנגר ושאר התוכנות עובדות לי כמו שצריך חוץ מהאקפלורר. המערכת רשמה לי שהיא עברה עדכון אחרון אבל אני לא בטוח אם זה קשור. כשאני מנסה לראות את הדוח שגיאות רשום לי שגישות הLAN שלי בסדר ושאני לא יכול להתחבר ל- http, https, ftp והוא רושם לי שלא היה אפשרות להתחבר לסרבר שגיאה 12029 איך אני מתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שהשילוב של שיפט ואלט לא מעביר לי שפה. ניסיתי לבדוק פיזית את המקלדת, לחוד המקשים עובדים. ניסיתי גם לשנות שצירוף אחר יחליף בין שפות הכתיבה, וגם זה לא עזר. איך מתקנים את זה? בעיה מחרפנת במיוחד
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
פתאום אני לא יכול לעשות עתק הדבק ניסיתי לעשות סריקת וירוסים של NOD 32 ולא מצא הורדתי תוכנות להוסרת ריגול וגם לא עזר משהו יודע מה יכול להיות מקור הבעיה . ? תודה מראש גיא.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קניתי לפטופ של טושיבה NB205 ואין לו CD. הווינדוס XP שמותקן עליו אינו תומך עברית, והדבר מגביל אותי. חשבתי שאם אחבר מכשיר בUSB שיש עליו את הווינדוס (שהעתקתי מהדיסק שיש ברשותי), ואאתחל את המחשב דרך הUSB ולא ישר לHD, אז הוא יוכל לעבוד, אבל זה משום מה לא עזר (אולי כי זה לא היה BOOTABLE). במקום זה ניסיתי להיכנס מהווינדוס הקיים למכשיר המחובר (ככונן נשלף), ומשם נכנסתי לSETUP של הווינדוס המבוקש. מיד אחרי שהוא אמר לי שאצטרך בעצם לעשות ריסטרט ולאתחל דרך הכונן הנשלף (מה שעשיתי קודם, כאמור), הוא נתן לי להכניס את הקוד הארוך, ובעצם כן התחיל, לכאורה, את ההתקנה (כמערכת מקבילה, ככל הנראה, ולא דרס את הקיימת). אה-מה-מה, בשלב מסויים, כשאתחול עצמי, כחלק מההתקנה, החל, הוא כבר לא חזר להתקנה אלא …
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הדיסק קשיח IDE שלי למחשב אחר ומערכת ההפעלה (XP Pro) לא עולה . מוצג מסך כחול מהיר והמחשב עושה ריסטרט לעצמו. אני מניח שזה בגלל שהלוח אם אחר, נכון? יש דרך לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
האקספלורר שלי דיי עושה בעיות וזה נורא מעצבן! כשמעלים אתר אז לפי מצב רוח או משהו , מהר , לאט , איך שבא לו. יש פעמים שהתגובות הם ממש איטיות , ובפורומים למיניהם הוא זז ממש לאט גם כשיורדים למטה כדי לבדוק את התגובה הבאה.. רציתי לראות אם זה המחשב אז הורדתי את הדפדפן PHOENIX והכל טס! יש לי אקספלורר 6. ואני לא יודע אם זה קשור אבל זה נראה ממתי שאחותי המפגרת התחילה לשחק משחקי FLASH באתרים של ילדים. ויש לי אנטי וירוס.. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לאבא שלי יש לפטופ: מעבד: CELERON 400 MHZ זכרון: 160 MB SDRAM לוח אם: תואם מעבד (לא יודע מה הדגם) דיסק קשיח - בעזרת השם נקנה את הדיסק הנ"ל: 20 GB 4200 סל"ד. מכיוון שאנו עושים רשת בבית, ובדיסק הקשיח הישן מותקן ווינדוז 98 לא SE, והרשת חייבת מינימום ווינדוז 98 SE, אנו צריכים ווינדוז חדש. רציתי לשאול איזה ווינדוז הכי יתאים למפרטת שנכתב למעלה? (אני לא חושב שXP בא בחשבון כי הוא לא יזוז על המחשב הזה... חשבתי אולי ME?) מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי, שהיה בשימוש של אב שלי, מפוצץ וירוסים מפה ועד הסקטור האחרון של הארד דיסק יש שם גם וירוס שפגע בboot כנראה אינני מצליח לפרמט, כיוון שאני מקבל שגיאה שלא נמצא קובץ זה או אחר כשאני מנסה להגיע למסכי הפירמוט וההתקנה של וינדוס XP, לא הצלחתי גם לעשות boot דרך דיסקט ms dos שיצרתי מהמחשב שלי - אולי הבעיה הייתה בדיסקט, אולי לא יצרתי טוב את הדיסקט - לא יודע. אין שם שום מידע חשוב, כך שמבחינתי לפרמט יהיה מצויין. כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? המחשב הוא מחשב סלרון 333 עם 128 MB ראם אם זה משנה משהו
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש דרך לחסום לחלוטין גישה לכוננים שמחוברים למחשב ( בשם משתמש מסויים )? כי לפי מה שמצאתי זה נראה שלא אבל נראה לי מוזר שאין. אז מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי תיקייה ריקה שאני רוצה למחוק והיא לא נמחקת. דבר ראשון כל פעם שאני לוחץ עליה לוקח למחשב הרבה זמן להגיב ואחרי זה שאני מנסה למחוק זה מראה לי את ההודעה הבאה: ניסיתי כל מיני תוכנות שמוחקות קבצים בכוח אבל אף אחת לא עבדה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הפעלתי את המחשב ופתאום שום תוכנה לא עובדת. כל הסמלים של התוכניות נמחקו. האנטיוירוס סורק חלקית את המחשב. רק האקספולרר פועל והוא נכנס לחלק מהאתרים הפירפוקס לא עובד בכלל. האם זהו וירוס והאם הפתרון היחידי הוא לפרמט את המחשב?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בווינדוס אז מחקתי אותו והתקנתי אחד אחר(מדיסק אחר) עכשיו יש לי בעיה בכל מיני תוכנות(כמו מירק או סרבר אקסטרקטור( מי שמכיר)) שבמקום עבריית יש סימני שאלה או ג'יברישבווינדוס הקודם זה לא היה לי בגלל זה אני חושב שהבעיה בווינדוס יש לבעיה פתרון?
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי מערכת ויסטה אולטימייט SP1 עברית. אני רוצה להעלות את הכמות חיבורים חצי פתוחים בשביל תוכנות P2P. בהמלצת מישהו מהפורום הורדתי את הפאטצ' מהאתר: http://www.half-open.com/ רשום שמתאים למערכת שלי. התקנתי אותו שמתי כמות על 100 גם בתוכנות ואני לא שם לב להבדל במהירות ולא רק זה מדי כמה שעות יש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה TCPIP.sys והמחשב עושה ריסט לבד. אין לי בעיה לשחזר את הקובץ המקורי אבל אני מחפש פתרון שיפתח לי חיבורים במחשב בשביל הורדות בלי קריסות. חייב עזרה דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר למה אני חייב להתקין את המסנג'ר הכי עדכני כדי שהתוכנה תפעל??? אני לא מעוניין בוידאו [יש סקייפ] ולא בכל השטויות שזה מציע אלה רק לדבר עם כמה חברים.אז למה ברגע שהכל עובד בגרסה 6.2 או 7 ברגע ההפעלה התוכנה אומרת "על מנת שהכל יעבוד עליך להוריד גרסה חדשה".אבל אני לא רוצה גרסה חדשה !!!! . אני רוצה לעבוד עם הישנה.אבל אם אני לא מתקין את החדשה אז התוכנה לא מפעילה את עצמה.. עזרה בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לפרמט את מחשבי לWINDWOS 7 64 BIT מה היתרונות והחסרונות בכך? יש לי מפרט חזק שיכול להריץ היטב. בתודה ירין
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
היי אחרי הרבה זמן שלא טרחתי לעדכן את הwin שלי (וכניראה בצדק) החלטתי אתמול להפטר מהבועה המטרידה הזאת ואישרתי לwin שלי (ד"א XP home SP2) להוריד את העדכונים שהוא רוצה... אחרי זה כמובן ריסט ואז המחשב עולה מגיע למסך התחברות, אני לוחץ על המשתמש שלי, מקיש סיסמא והוא נכנס (לוג און) ומיד יוצא החוצה (לוג אוף). אני לא מצליח להפעיל טסק-מנג'ר, זה קורה גם בסייף-מוד, גם עם אדמין בכל מצב שבדקתי. יש איזה עדכון דפוק של מייקרוסופט שעושה את זה? יש דרך לתקן את זה? מישהו נתקל בזה בעבר? כרגע אין לי מחשב בגלל זה... אודה לכם על העזרה כאן או בomrivm@gmail.com עמרי
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אז ככה: כיביתי את המחשב מהכפתור ואז ניתקתי אותו מהחשמל. לאחר מכן הדלקתי אותו והופיע לי הודעה מוזרה משהו ריבוט. אחר כך שאלתי פה בפורום מה לעשות אמרו לי להכניס דיק של וינויס ולפרמט את המחשב. הבעיה היא שהוא דורש כפי הניראה דיסקט של דרייבר לדיסק קשיח, כפי שהמחשב ביקש לפני כן. הנה הודעת השגיאה שקיבלתי בניסיון לפרמט:
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
לא יודע מחקתי כמה רג'יסטרים בתוכנה למחיקה של רג'יסטריים לא נחוצים ולא שמרתי גיבוי ... עכשיו אנלא יכול לראות מצגות פלאש ואפילו לא לראות תבאנר שבנענע או בHWZONE ... ניסיתי להתקין מחדש פלאש ושוק-וייב מהאתר של מקרו מדיה ולא עזרררררררר מה עושים? (נ.ב אני מדבר על מצגות פלאש שבאינטרנט ולא קבצי פלאש במחשב...גם את NETEX אני לא רואה...במקום המצגות הבאנרים והאתר הזה אני רואה את האיקס האדום הקטן הצד שמאל למעלה) --------------------------------------------------------------- בעיה שניה ... המיקרופון מחובר - שומעים אותי שאני מדבר (אני שומע את עצמי) אבל בתוכנה כמו סקייפי או כמו הרשמקול שמקליטים בה את עצמך - אני לא נשמע ... שום דבר לא בMUTE והמיקרופון מן הסתם טוב מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון תוכנה שידע לשחזר את המערכת (windows 7 ) למצב הקודם ומוחק את כל השינויים - כמו שיש בבתי ספר \ מכללות וכו' חרשתי את גוגל ומה שהצלחתי למצוא זה 2 יצרניות של כרטיסי מג'יק. אני מחפש משהו תוכנתי בלבד. מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה בלי כרטיס?
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעייה בWINXP, כאשר אני מנסה להחליף את הדרך שבה משתמשים מתחברים מופיעה לי ההודעה הבאה: Client servies for NetWare has disable the Welcome screen and fast user switching. To restore these features, you must uninstall Client Servies For NetWare. יש אצלי בלוח בקרה תוכנה - CSNW שהיא "CLIENT SERVIES FOR NETWARE" אבל אין שום דרך להסיר אותה, לא דרך הוספה הסרה וגם לא דרכה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום.. אני מריץ משחקים על windows vista , עכשיו כל משחק שאני מנסה לשנות את המקשים מציג לי אותם בעברית או בגיבריש איך אני מסדר בווינדוס שאני יוכל לראות את המקשים באנגלית בkey mapping של המשחקים?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
דבר ראשון חג שמח לכולם בבקשה אל תגידו לי לחפש פשוט אמא שלי מורידה משהו ברשת וכל האנטרנט איטי אז חיפוש יקח שנים \: אני צריך מדריך (חשוב מאוד שזה לא יהיה תוכנה, אני לא סומך עליהן לגמרי) לטוויקים לWIN XP PRO שיעבוד כמה שיותר מהר מצידי שזה יקח כמה שיותר שעות אפילו. תודה רבה, ושוב פעם- חג שמח
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-