Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חזק, 4 ג'יגה RAM ו Quadcore...החלטתי במודע לגמרי לנסות וויסטה. באמת שאין לי יותר מדיי תלונות, אבל בסה"כ קיבלתי XP לכל דבר. לא יודע באמת איזה פיצ'רים/חידושים יש בוויסטה, הייתי בטוח שיש "אפקטים" מטורפים של חלונות בתלת מימד שיכבידו על הזיכרון..אולי לא מצאתי את זה פשוט, לא יודע. במקום זה מצאתי את הפיצ'ר הנהדר שלפני כל דבר שאתה עושה במחשב, מחשיך את המסך ומקפיץ הודעת הזהרה. בדיעבד הייתי מתקין XP 64bit, פשוט כי אין הבדל..
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כפי שניתן ללמוד מהכותרת האייקונים של הTASKBAR אלה שליד השעון לא מופיעים , זאת בצירוף לארור הבא: "The function you are trying to use can not be accessed at this time" Unknown resource ID: 0 Info number: 234 תודה מראש לכל מי שיוכל לפתור את התעלומה
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם אפשרי לפרמט רק את הכונן של הווינדוס בלי למחוק את שאר הקבצים שנמצאים המחיצה אחרת חחח
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
נמכר בכלל בארץ? אני מתחרפן, לא מצליח להשיג בשום מקום Windows Vista 64-Bit English, בכל מקום אומרים לי אין במלאי או שצריך הזמנה מיוחדת... לפי מה ששמעתי גרסאות הRetail מגיעות גם עם 32-bit וגם עם 64-Bit נכון?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בלילה החלטתי לאחות לראשונה את הדיסק הקשיח במחשב. כשהפעלתי את מאחה הדיסק של ויסטה, הבחנתי שהכלי הזה מאוד שונה ממה שהורגלתי אליו. בגרסאות הקודמות של חלונות, היה קודם מתבצע תהליך של ניתוח הכונן, ורק בסיום הניתוח הייתה מתקבלת הודעה, האם הכונן זקוק לאיחוי או לא. גם הניתוח, וגם האיחוי עצמו היו מלווים בתצוגה גרפית, שהראו את התקדמות התהליך. לאכזבתי, המאחה של ויסטה, לא נותן את האופציה של ניתוח מוקדם, וגם לא מלווה בשום תצוגה המראה את התקדמות התהליך. השאלה שלי- מה קורה במצבים שאין צורך באיחוי. האם המערכת תודיע זאת, או שפעולת האיחוי תתבצע בכל מקרה? אגב, פעולת האיחוי נמשכה זמן רב מאוד. בערך מהשעה 23:00 ועד הבוקר. מדובר בדיסק בנפח 320GB מתוכם 177GBפנויים. האם הגיוני שהתה…
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה מחדש XP. ומשום מה האקספלורר מסרב לעבוד עם ג'אווה סקריפט... כדוגמה יש את ערכת הצבעים של HWZONE, אני בוחר משהו ולוחץ על שנה, אך זה לא מגיב כלומר כפתור שנה לא עושה כלום, לא מגיב בכלל, לא טוען מחדש דף , כלום ... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם וינדוס 7 פרופשינל, היה במצב שינה, קפץ פקק, הרמתי אותו, הדלקתי את המחשב, היו לו בעיות להתעורר אז עשיתי ריסטארט ידני עלה חזרה בסדר, אבל אין אינטרנט. לא הצליח להתחבר (המודם מחובר לראוטר שמחובר ישירות למחשב שלי) יש לי גם wireless adapter שמתחבר ב USB כמובן, אבל הוא בעייתי, והוא לא עבד יותר. הבעייה כזאת: כשניסיתי להתחבר זה לא הצליח, ניסיתי להריץ Network diagnostic tool אבל הוא לא עבד. יש אפשרות שזה יתקן את הבעייה בתור אדמין - ניסיתי, לא הצליח, נכנסתי ל service manager כדי להפעיל משם וקיבלתי קוד שגיאה 5 - אין לי הרשאות... sfc /scannow לא הצליח לתקן את wow64win.dll, חילצתי את הקובץ מהדיסק התקנה של windows 7 אבל sft /scannow עדיין אומר שהקובץ לא תקין ושהוא לא מצליח …
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-
-
עדכונים... חייב לעשות אותם? חייב לעשות לווינדוס עדכונים? הוא מאט את המחשב לא? זה מה שאני צריך להוריד: עדכון עבור Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 ו- .NET Framework 3.5 Family (KB951847) x86 תאריך פרסום אחרון: 27/1/2009 גודל הורדה: 284 MB Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 הוא עדכון מצטבר מלא המכיל תכונות חדשות רבות הבונות תוספת ל- .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5, וכולל עדכוני שירות מצטברים לרכיבי משנה של NET Framework 2.0 and .NET Framework 3.0. העדכון ל- .NET Framework 3.5 Family מספק עדכונים חשובים של תאימות יישום. דרישות מערכת CPU מומלץ: לא צוין. זיכרון מומלץ: לא צוין. שטח דיסק קשיח מומלץ: 4380 MB כיצד להסיר את ההתקנה ניתן להסיר עדכון תוכנה זה באמצ…
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שחסרות לי כמה תוכנות או תוספות לאקספלורר בשביל לשמוע רינגטונים, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד אותן, האתר עצמו עולה בסדר וגם שאני לוחץ על רינגטון זה עולה ומראה לי שהוא משמיע את השיר אבל בעצם אני לא שומע כלום. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם, בתודה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום לכולם כאמור התקנתי XP PRO והוא מצויין וסבבה והתקנתי את החבילה של המולטי לנגווג' שהופכת את הווינדוס לעברית הוא עברית ואנגלית זה השפה השניה אך בתוכנות כמו ווינראר יש כל מיני טפריטים בגיבריש מקווה שתעזורו ! בתודה ניב נ.ב בבוט של המחשב עולה לי להיכנס לXP או למערכת שנמצאת בC כנראה זה הקבצים של ההתקנה מישהו יודע לסדר בבוט שהמחשב יעלה אוטומטית לXP??
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מתי הפעם האחרונה שעשיתי ריסט למחשב? יש משהו מובנה בווינדוס, לא בתוכנה חיצונית? ולא כמה זמן מחובר לאינטרנט...כי בכל זאת זה נופל ומתנתק אני רוצה לדעת זמן מדויק כמה ימים שעות וכו'.. תודה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, יש לי הצעה ממש ממש טובה שאני פשוט חייב שתהיה ב windows, איך אני יכול ליצור קשר עם מיקרוסופט כדי לגרום להם לחשוב על זה?
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הותקן XP על נייד dell 1525 כמובן ששיניתי במהלך ההתקנה ל ata בביוס. לאחר ההתקנה אם אני מחזיר לsata ה XP קורס בעליה. האם יש דרך להתקין דרייור של הבקר ללא התקנה מחדש? יש לי את הדרייור אך לא ניתן בדרך רגילה להתקינו.
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
חבר שלי לא מצליח להכנס לנייד שלו עם הססמא שהוא חושב שהיא נכונה ב win2k.. אולי אם מישהו מכיר איזו דרך נוחה לעקוף את הססמא עם איזו תוכנה או משהו או יוכל לעזור לי לעזור לו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
i have done a terrable mistake and installed a pirate copy of windows xp. not only it wasnt original, it was also moded... so now- i dont have hebrew in my system - i have installed the "hebrew lang pack" and still i dont have hebrew keyboard option and i have question marks insted of hebrew noted in some programs - but when i try to fix it regional options - and to change the non unicode into hebrew the message "windows cannot install what u requsted" comes up... so can someone please please help me fix it all?!?! 1. from where do i get hebrew keyboard layout files ? 2/ howdo i install them? 3. how can i fix the question marks??
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הוינדוס 7 כבר מותקן אצל אחי, עכשיו התקנתי גם על המחשב שלי, לא אמורות להיות בעיות? עד עכשיו ירדו לי כל העדכונים מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אתמול לא עלה לי חלונות אז עשיתי שיחזור וכשעלה המחשב הוא היה בלי עברית, (יש לי hebrew xp מותקן) הלכתי להגדרות ושיניתי שיהיו תפריטים בעברית עשיתי ריסט ולא עבד והגדרה בתפריטים נשארה זהה (english) , התקנתי מחדש את ה hebrew pack ולא עזר , יש למישהו רעינות?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, יש לי 7 על המחשב ומאז שהתקנתי אותו האינטרנט לא זז... יש לי לפ-טופ עם VISTA ושם לדוגמא אין שינוי במהירות הכל כרגיל משמע יש משהו ב-7... האם מישהו מכיר בעיה כזו? תודה!
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המקרה: קיים אצלי כונן C FAT32 וכונן D NTFS. כאשר באתי להתקין XP עשיתי כך: העלתי דוס מכונן C. הפעלתי את XP דרך הדוס והתקנתי XP על כונן D. הבוט בביוס מוגדר מHD1 (היינו כונן D) הבעייה: אם אני מנתק את כונן C מהמחשב, אז מערכת ההפעלה XP לא עולה. נותן שגיאה שאין BOOT למחשב. איך אני מבטל את התלות של מע' ההפעלה שלי בכונן C?
-
- 13 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני רוכש מחשב חדש ומעוניין לרכוש מערכת הפעלה, הרעיון היה לרכוש את WIN7 אבל ראיתי במספר פורמים אנשים שמציינים ש-WIN8 עולה 40$, באתר של מייקרוסופט רשום שאפשר לשדרג מ-WIN7 ל-8 ב-40$, כלומר צריך שה-7 יהיה כבר מותקן, יכול להיות שפיספסתי משהו ובאמת אפשר לרכוש WIN8 חדש ב-40$? תודה מראש למגיבים,
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מסייר בתיקיות המחשב פתאום צצה לי השגיאה הזאת: http://img185.imageshack.us/img185/337/57741632wt3.png שסוגרת את EXPLORER.EXE.. לאחר שאני בוחר באפשרות "אל תשלח" כרגע זה קרה שוב ואני לא יכול בכלל לגשת לתפריט ה''התחל'' או לחלונות פתוחים גם לא בALT TAB...
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מתחבר אינטרנט מסתבר שהווינדוס מסנגר פועל ברקע למרות שהוא לא בtray . אני לא יכול לסגור אותו כל עוד IE פתוח. איך אני סוגר אותו ואיך אני מונע מהתוכנה לעלות בצורה אוטו? משתמש בXP SP1
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
הורדתי איזה theme לויסטה אבל המדיה פלייר לא תואם בצבע בכלל, האם יש אפשרות לשלוט בצבעים שלו, או יותר טוב, לעשות אותו שקוף?
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש ברשותי ויסטה מקורית בגירסת Home Premium האם אפשרי לצרוב אותה כדי שיהיה לי עותק נוסף ? אם כן , האם צריך תוכנה מסויימת או שצורבים את זה בדרך מסויימת ?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
http://www.themexp.org/view_info.php?id=16326 יש שם עוד כאלה נחמדים , יש אפילו בוט סקרין בעברית ...
-
- 0 תגובות
- 950 צפיות
-