Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תעזרו לי (יש לציין שאי אפשר ללחוץ על הריבוע.."בטל את פעולת שחזור המערכת"...) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 בעיות: 1) קפץ לי איזה עידכון של windows אתמול, ולחצתי לו להוריד. הוא נתקע על 0% משום מה, ושכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש, הוא שוב היה שם, תקוע. מה לעשות? 2) יום אחד התצוגה ב"המחשב שלי" השתנתה. למי שלא הבין אני מדבר על זה שהעמוד היה מחולק לכוננים.. ד"א יש לי xp professional. מצורפת תמונה של איך זה עכשיו. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם? ומה גרם לזה להשתנות פתאום?
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מישהוא יכול לעזור לי יש לי בעיה בכיבוי המחשב במחשב יש לי WIN XP וכשאני לוחץ כיבוי המחשב מופעל מחדש בימקום להיתכבות עישיתי לו סריקת דיסק אבל בכל זאת הוא לא מיתכבה וגם הלכתי ללוח הבקרה ומיצריכת וחשמל וזה גם לא פטר את הבעיה
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מתחבר אינטרנט מסתבר שהווינדוס מסנגר פועל ברקע למרות שהוא לא בtray . אני לא יכול לסגור אותו כל עוד IE פתוח. איך אני סוגר אותו ואיך אני מונע מהתוכנה לעלות בצורה אוטו? משתמש בXP SP1
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה עם HD חיצוני של חברת Maxtor, כאשר אני מחבר אותו למחשב שמריץ וינדוס 7 64 ביט אני מקבל כל מיני הודעות שונות, לפעמים הוא לא מזהה אותו בכלל לפעמים מבקש ממני לפרמט אותו, לפעמים הוא נראה כדיסק RAW ולפעמים כ NTFS. כאשר הוא על NTFS אנ יכול לראות את התקיות ולגשת לחלק מהקבצים אם כי על הרוב הגדול של הקבצים והתקיות אני מקבל הודעה : "the file or directory is corrupted and unreadable" לצורך הבהרה אני תמיד מנתק כוננים חיצוניים מה Safly remove לפני שאני מנתק אותם פיזית כך שלא משם בא איבוד המידע . כבר חשבתי שאיבדתי את כל המידע ואז החלטתי לחבר את ה HD למחשב ישן שמריץ XP 32 ביט ושם יש לי גישה לכל הקבצים בלי שום בעיה. אגב התופעה חוזרת על עצמה עם 2 HD חיצוניים של Maxtor…
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, התקנתי ויסטה 64 ביט. אני לא מצליח למצוא INF update עדכני ללוח שלי. יש למישהו לינק?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הדיסק קשיח IDE שלי למחשב אחר ומערכת ההפעלה (XP Pro) לא עולה . מוצג מסך כחול מהיר והמחשב עושה ריסטרט לעצמו. אני מניח שזה בגלל שהלוח אם אחר, נכון? יש דרך לתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
לא משנה איזה מדריך ניסיתי ברשת אני לא מצליח לבצע את העניין, לא מצליח להתקין וינדוס XP מה-DOK, מדובר בהתקנת וינדוס חוקית. האם יש חשיבות לדיסק או קי עצמו ? לגודל המחיצה ? אשמח לעזרה כדי לגרום לדבר הזה לקרות !
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני מתקין גרסאת ENTERPRISE. וכל קבצי הMUI העברי השונים שמצאתי ברשת אינם מתאימים - הווינדוס אומר שהקבצים אינם תואמים לגרסא. מה אפשר לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה מחדש XP. ומשום מה האקספלורר מסרב לעבוד עם ג'אווה סקריפט... כדוגמה יש את ערכת הצבעים של HWZONE, אני בוחר משהו ולוחץ על שנה, אך זה לא מגיב כלומר כפתור שנה לא עושה כלום, לא מגיב בכלל, לא טוען מחדש דף , כלום ... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
זה נכון שהיא תדווח על כל משחק או משהו לא חוקי שמורידים לחברות המפתחות?? קראתי את זה לפני כמה חודשים בנענע
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
צריך המלצה על אתר אמין שדרכו ניתן לבדוק מידע אודות תהליכים חשודים ובכלל הרצים במערכת ההפעלה XP. רשימה של תהליכים שלמשל הייתי מעוניין לדעת אודותם : alg.exe csrss.exe ctfmon.exe HsMgr.exe jqs.exe jusched.exe isass.exe MXmon.exe NclRSSrv.exe NclUSBrv.exe nokiaaserver.exe NokiaMServer.exe nvsvc32.exe rundll32.exe - תהליך המופיע פעמיים. smss.exe wdfmgr.exe wmiprvse.exe
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
רכשתי במפתיע שלושה טורג'נים חדשים למחשב.... השאלה המתבקשת היא איך אני מסלק אותם מפה??????
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
התקנתי וינדואס XP , ועכשיו אני מוריד יותר לאט מאשר שהורדתי בוינדואס הקודם שלי (2000). יכול ליהות קשר , מישהו יועד מה עושים ? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
אם מסיבה כלשהי אני לא יוכל לראות את המסך,מה קיצור הדרך? והאם הוא יכבה את ה XP גם אם יש תוכנות ברקע שעובדות? (או שהוא יחכה כמו אידיוט ויבקש אישור לסגור אותם).
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
תכתבו לי
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי יש לי פורום php ומתי שערכתי את הקבצים אז בטעות לחצתי שזה תמיד יפתח את הקבצים עם הפנקס רשימות ועכשיו אני לא יכול לערוך אותם ואין תוכנה אחרת שיכולה לפתןח אותם אז רציתי לדעת איך אפשר לבטל את השטות הזאת בכדי שהמחשב שוב פעם לא ידע איזה סוג קבצים אלו
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה באחת השרתים יש לך שרת של IBM X3550 התקנתי עליו מערכת הפעלה של ויינדוס SERVER 2008 שאני בא להתקין את ה Active directory מופיע לי הודעה שאני לא מצליח להבין אותה צירפתי תמונה של המצב ... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לכוון אותי איפה נמצאת הבעיה המון תודות מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
היום ניתקתי את הפיירוול שלי עקב ריבוי התקשרויות(תוכנת שיתוף) אחר כך שיחקתי ושכחתי להחזיר אותו..אחרי שסיימתי לשחק יצאתי ופתאום אני רואה את העכבר שלי זז לא היססתי לרגע ופתחי את בצג תוך כדי התאבקות על השליטה בעכבר רשמתי NETSTAT וגיליתי שאכן פרצו לי למחשב(4899 --איך זה הגיע לי למחשב אין לי מושג) בכל אופן מדובר בלקוח של בזק בעל איי פי של 82.81.71.90 והוא פרץ אלי חצי שעה נכון לכתיבת הודעה זו... עכשיו הדבר המעצבן זה שהוא השאיר לי את המחשב זוהר עכשיו השאלה שלחי איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אני פשוט לא מכיר שום הגדרות שהופכות את המחשב לזוהר....אשמח מאוד אם תענו לי על השאלה כי המחשב שלי זוהר וזה מאוד לא מוצא חן בעיניי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 903 צפיות
-
-
כשאני רוצה לעשות תיקון לXP ואני מכניס את הCD הוא מבקש לדעת איזה כונן אני רוצה לתקן אני אומר לו C ואז הוא מבקש סיסמת מנהל איזה סיסמה לשים אני לא יודע ? אין לי יוזרים במחשב כלל .
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
מצאתי תיקייה בשם INSTALLER בתוך הספריה של ווינדווס ששוקלת 10.5 ג'יגה בייט ובתוכה יש קבצי התקנה שאין לי מושג למה הם שייכים. האם אפשר למחוק את התיקייה, למישהו יש מושג למה היא נועדה?
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי מחשב Pentium 3 450mhz 256SDRAM. אז איזה ווינדווס כדאי לי להתקין בשביל שאני אוכל להפעיל משחקים ותוכנות חדשות אבל שהוא לא יהיה כבד מדי על המחשב וכמובן שלא יהיו באגים (או שיהיו כמה שפחות...אחרי הכל זה מייקרוסופט..חח)?? אני מתלבט בין Windows ME ו-Windows 98 SE.... תודה
-
התקנתי אתמול אאוטלוק 2003. וכל פעם שאני מנסה לשלוח או לקבל מיילים. אני נחסם אוטומטית ע"י התוכנה. ומקבל את ההודעה Unable to relay for ואז מופיעה כתובת המייל ששלחתי אליה. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/jw666/system32.jpg למישהו יש פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש תוכנה לשליטה על תוכנות שנפתחות בהעלאת XP. על חלק אפשר לשלוט בעזרת MSCONFIG, אבל רבות אחרות אני רואה רק בתור פרוצסים שרצים לי על ידי קונטרול אלט דל. למשל תוכנות עזר של סוני אריקסון או דיסק קיפר. אני הרי יכול להפעיל פעם בשבוע, אני לא צריך שתגנוב לי משאבים כל הזמן. אז מה התוכנה החינמית שתאפשר שליטה ישירה על כל אלו ולא דרך כניסה קבועה לרג'יסטרי? בברכה קומפ13
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-