Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום הגיע לי המחשב החדש מSKY-PC , בזמן התקנה WINDOWS 7 64 BIT,הגעתי לחלון של המחיצות. חילקתי ל2. 125 GB וכל השאר במחיצה אחרת (850GB ),בחרתי להתקין את הWINDOWS 7 על 125 GB . אחרי סיום התקנה ,שלחמצתי על מחשב שלי לא ראיתי את הכונן השני עם 850 GB. מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עובד נורא איטי בזמן האחרון ונתקע הרבה בדקתי מה לוקח את כל המשאבים וכתוב שאקספלורר לוקח את כולם וכל הזמן צריכת הזיכרון שלו עולה, היא אפילו מגיעה ל200 מגהבייט. סרקתי וירוסים עם נוד 32 מעודכן, סרקתי בעיות עם ספייבוט מעודכן, והבעיה לא נפתרת, ואני כבר לא יודע מה לעשות. מה יכולה להיות הבעיה? מה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מיקרוסופט תמכור את ה"חלונות" תחת השם Windows XP Home Edition N בריסל דחתה 10 רעיונות קודמים לשם הגרסה האירופית שהציעה מיקרוסופט רונן לב 19:39 29/3/05 מיקרוסופט נכנעה ללחצים מצד הנציבות האירופית בבריסל: הגרסה החדשה של מערכת ההפעלה שלה Windows XP, תימכר באירופה תחת השם Windows XP Home Edition N. זהו הצעד האחרון בו נוקטת ענקית התוכנה האמריקנית תוך ציות להוראות של בריסל, בעקבות קנס שהשיתה עליה אשתקד הנציבות האירופית. האות N בשם החדש פירושה "גרסה זו אינה כוללת נגן מדיה" (Media Player). האיחוד האירופי הודיע שהשם הראשון שהציעה מיקרוסופט לגרסה זו - Windows XP Reduced Media Edition - היה עשוי להרתיע את הצרכנים מלרכוש את הגרסה החדשה. בריסל השיתה אשתקד קנס בגובה 640 מיליון דול…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ווינדווס "7" בנוסף לויסטה גיליתי עוד מחיצה לא הגיונים שאין לי אפשרות להיכנס אליה ויש לי רק 500GB שמפוזרים בין 2 המחיצות של ויסטה ו 7 אז מאיפה ה199 האלו? צירפתי תמונות של המחיצה..איך אני מעלים אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. שמתי לב לבעיית יציבות באינטרנט אקספלורר 7 אשר מתבטאת בכך שהוא מודיע פתאום על שגיאה , ולאחר מכן סוגר ופותח את עצמו מחדש כאשר מה שמעניין הוא שלא חיבת להתבצע פעולת גלישה באתו רגע ולפעמים הדבר קורה מעצמו כאשר האקספלורר פועל אך ממוזער ולא מתבצע בו שימוש כלשהו(גלישה). שמתי לב שהדבר בד"כ קורה כשהרבה לשוניות פתוחות באותו זמן.. בד"כ אצלי זה בין 5 ל 10 לשוניות. למישהו יש פתרון לבעיה או שנתקל בבעיה זהה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן חברים! אחרי הרבה זמן החזרתי את הנייח לשימוש. התקנתי לו מערכת הפעלה widows 7 64bit אך משום מה הוא מנצל רק 2.81 מתוכם (useable) בבקשה עזרו לי להבין ולפתור את התקלה ..! אני חשבתי שזה אולי בכלל שהכרטיס מסך עם 256MB וחלק מהזכרון הולך אליו. המערכת: מעבד - Intel Core2Dau E6600 2.4 GHZ לוח - ASUS P5B DLX זכרון - 2X1 Gskill 800 MHZ + 2X1 Super tallent 800 MHZ - 4 GB of RAM תודה רבה מראש לכל העוזרים!!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי windows 10 pro ובשבוע האחרון בדקתי כל יום אם יש עדכון,ולא קיבלתי עוד את העדכון הגדול שמיקרוסופט הוציאה. איך זה הגיוני? אודה לעצות.
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום אם אני פוצח קובץ TXT חדש או רוצה לקראו קובץ קים אז הוא מראה לי את ההודעה שגיעה הבא אבל אם אני אומר לו פתח באמצעות זה פותח אותו בלי בעיה אך אני יוכל לסדר את הבעיה הזותי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להגדיר רשת וירטואלית בין 2 מחשבים שונים ושהם ידברו בינהם. 2 המחשבים (פיזית)כרגע מחוברים לדומיין ושניהם יכולים לתקשר אחד עם ה 2. במחשב א התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא DC. במחשב ב התקנתי VMWARE שבתוכו-WINDOWS7CLIENT ו SERVER08R2 שהוא לא DC. איך אני גורם למחשבים לראות אחד את ה 2 ברשת הוירטואלית?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
^כותרת.למשל שאני לוחץ ריסטרט בטעות ורוצה לעצור את זה.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי וינדוס XP sp2 ולפני כמה ימים הופיעה בעיה משום מקום שמשגעת אותי. אותה בעיה גורמת שהחלונות לא מופעים כשלוחצים עליהם בשורת ההתחל, אלא סתם מהבהבים בשורה וצריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שיעשו טובה ויעלו וגם כאשר הם עולים, אז הם לא עולים בתור החלון המרכזי (הבחור יענו) אלא בתור האפור תמונה להמחשה: אין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1.כשאני פותח את המחשב כל הזמן לפני שזה נכנס לווינדוס אז יש לי את היוזר אקאונט זאת אומרת שאני צריך להיכנס להגדרות המחשב שלי, כמו שעושים ב-safemode והשאלה היא אם זה אומר שמישהו עשה לי על המחשב עוד יוזר אקאונט ז"א שפרצו לי למחשב ואם לא איך מבטלים את זה. 2.כשאני פותח את המחשב יש לי הודעה שהוא לא מוצא את הקובץ win32,איך מטפלים בזה?(תמונה 2). 3.לפעמים שאני מפעיל משחק או משהו כזה או סתם שאני פותח את המחשב צצה לי ההודעה שבתמונה מספר 1.מה זה ואיך מטפלים בזה. תודה רבה למי שיעזור ונ.ב לא ידעתי כ"כ איפה לרשום את זה אז אם זה לא הפורום המתאים אז אני מצטער ותעבירו את זה.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב לפני כחודש התקנתי את ויסטה מאז היתה בעיה שמעיקה עליי זה ההעתקות בויסטה הם יותר איטיות מה ה xp אבל הדבר הכי מעצבן הוא שאני מעתיק משהו אז המחשב בקושי מתפקד כאילו הוא משתמש בכל הכוח של המעבד בשביל להעתיק במקום הדיסק הקשיח אני לא יודע מה לעשות... אם למישהו יש נסיון עם זה אני ישמח לפתרון תודה מראש,עידן
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לפני שאני אתחיל אני אגיד שאת הבעיה הזאת פירסמתי מספר פעמים בפורום ווינדוס ורשתות וכמובן אף אחד לא טרח לעזור לי. אני מבקש בשיא הרצינות שהפעם תקדישו לי קצת מזמנכם כדי לעזור לי בבעיה שלי כי היא ממש בלתי נסבלת ומפריעה לי לתפקד עם העבודה שלי. עכשיו אני גם אמור ללמוד ובמקום זה עוד פעם אני חייב להקדיש מזמני למחשב הנתקע כדי שיפסיק להפריע לי. לפני כחודש וחצי קניתי מחשב (המפרט בצד) והוספתי לו כרטיס רשת אל-חוטי (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1084) ואנטי וירוס איסט (http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=842) וכמובן הם הותקנו בחנות. בחנות המחשב לפני זה נבדק ואחרי שהבדיקות עברו בהצלחה לקחתי אותו הביתה ועל הרגע הראשון שחיברתי אותו למסך ולחשמל המחשב נתקע. אמרתי "ב…
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם אני יכול להמיר רק partition אחד ולא את כל ההארד דיסק ? האם ההמרה הזו אפשרית בכלל או שזה אפשרי רק בכיוון השני (Fat->NTFS) ?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הי, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני כבר קרוב להרמת ידיים סופית!! לא מזמן קניתי סטרימר popcorn-hour c-200 ואני מתכוון להזרים אליו מדיה דרך הווי פי הביתי שלי. כלומר, לשתף תיקיות במחשב שפועל על וינדווס 7 ולצפות בטלויזיה מרוחקת. פעלתי לפי המדריך הבא שנראה שמחסה הכל לגבי איך משתפים קבצים ותיקיות ב-windows 7 כולל איך עוקבים דרך הרג'יסטרי ודרך כל מקום אפשרי את מיליוני החסימות של windows 7: http://www.hometheater.co.il/article02418.%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%A3-%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%A2%D7%9D (סליחה שזה של homethe…
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה למנוע מתוכנות זדוניות לנסות ולהוציא שיחות פקס מהמחשב שלי. חשבתי על רעיון: להגדיר למחשב שיעשה עוד איזה פרוצדורה לפני שהוא מאשר לחייג, וכך אולי למנוע גניבת שיחות. יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כשאני כותב אני רואה "???" וכשאחרים כותבים אני רואה ג'יבריש, רק בשורת הכתיבה עצמה אני רואה עברית. המירק הוא 6.12, האחרון. ??? מה עושים? נ.ב החיפוש לא פעל.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פתאום לאחר כמה חודשים של שימוש בווינדוס שעליו מותקן MUI עברי, התפריטים השתנו לאנגלית. מצאתי את הפתרון שפורסם פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=304441.0 אך לצערי אין לי שום אחד מהעדכונים שמצויינים שם מותקן על המחשב. אשמח לעזרה, עומרי.
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי בעיה. שאני פותח תוכניות , למשל את msconfig אז אחרי כמה שניות ולפעמים חלקיות שניה זה ישר נסגר לי. זה קורה לי בעוד כמה תוכנות ובהתקנות של תוכנות שאני מנסה לעשות. יש לי וינדווס XP. מישהו יודע מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב של אולטרבוק החדש של אסוס בהתחלה הוא היה פצצה!! היום... אני מתחרפן!!! בכל מקרה אני חייב לפרמט אותו, הבעיה שאין לי מושג איך ומה... וגם שזה מחשב דק בלי כונן דיסקים, יש למישהו מושג איך לעשות את זה? מישהו אמר לי שאסוס מתקין אוטומתית דרייברים ווינדוס? מישהו שמע על זה? בכל מקרה אשמח לקבל כל עזרה שהיא תודה מראש (אם אפשר בשפה ברורה אני לא משהו במחשבים)
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה הקבצים הבאים? יש לי אותם בכונן C... sqmnoopt18.sqm יש הרבה כאלה... gdiplus.dll - מה זה?.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
משום מה הקאזה שלי לא פועל וכמו כן אח שלי לא מצליח לשחק באינטרנט ההוטמיל לא עובד לאחותי ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה שמראים על חסימת פורטם מסויימים. אני מנסה להתחקות אחר התוכנה שחוסמת לי את כל הפורטים האלה ואיני מוצא שום דבר שיכול לחסום לי את ההתקשרות. אין לי פיירוול והפיירוול של ווינדוס על OFF . אני מחפש דרך לפתור את כל הבעיות הנ"ל ולהתחקות אחר הדבר שחוסם לי את כל הפורטים הנ"ל. אשמח מאוד אם תוכלו לתת את עזרכתכם לפתור לי את כל הבעיות האלו.\ אם יש תוכנה מסויימת שתוכל לעקוב ולשלוח לי הודעות בדבר חסימת פורטים על תוכנה מסויימת ותודיע לי על ההליך הסורר אשמח מאוד.
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
איך אני משנה את הצבע האפור מגעיל המהווה רקע לtoolbars ולשורת התפריטים ? ניסיתי לחפש אבל כל מה שמצאתי זה היה איך לשנות את הצבע של כותרת החלון, ולא לזה אני מתכוון. צירפתי צילום מסך לדוגמא [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי C2D E6600 2GB DDR-2 667MHZ GF8600 256MB 250GB אני הייתי רוצה לדעת איזה וינדוס להתקין XP32\64BIT או בכלל VISTA(יש לי אפשרות להשיג אחד כזה) המחשב ישמש בעיקר למשחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-