עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amitay93,

יש הבדלים בביצועים בין vista home primium ל vista ultimate השאלה פה רק על ביצועים לא יתרונות וחסרונות רק ביצועים תודה!

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  2. יש לי במחשב 2 משתמשים, אחד מנהל המחשב והשני משתמש מוגבל, משום מה כל כמה ימים חשבון המשתמש המוגבל מתאפס לי (כאשר אני מנסה להכנס לחשבון המשתמש קופץ לי חלון וכתוב בו שהפרופיל פגום ואחרי כמה שניות נכנס לפרופיל כאילו פתחתי אחד חדש...). זה לא בעיית וירוס כי זו התקנת Win חדשה, ויש אנטיוירוס מעודכן (מה שגם פרופיל המנהל אף פעם לא עשה בעיה), כל פעם בשביל להחזיר את הפרופיל המשתמש למצב הנורמלי אני עושה שחזור מערכת, אבל התהליך חוזר על עצמו כל מספר ימים. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by The Prophet,

האם אפשר להתקין WINDOWS על מחשב MAC?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by eladbu,

כיצד משנים בויסטה את צבע הרקע???

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by slim_shady,

כל פעם שאני עושה ריענון לרשימת שרתים בcod4 מופיע לי המסך הכחול הבא... זה רק רק רק בסיטואציה הזאת ולא בשום מצב אחר, ככה שאוליי זה בעיה במשחק או משהו... אני חושב שזה מתאים יותר לפורום הזה כי לא נראה לי שגיימרים ממש מבינים במסכים כחולים.. יש לציין שמותקן אצלי xp מקורי עם כל העידכונים.. הנה קישור לתמונה... http://eliad.org/uploads/1201503985.jpg

6. Started by soldier,

יש לי שאלה לגבי WIN VISTA יש לי גירסת VISTA ULTIMATE OEM 32-BIT העם קיימת אפשרות לשדרוג ל64-BIT בלי לקנות מארכת הפעלה חדש?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ElemenTal,

עכשיו אני כבר אחרי פירמוט והכל בסדר אבל מענין אותי מה היתה הבעיה... ביום שישי פתחתי את המחשב לניקוי, פרקתי: ספק, כרטיס מסך, קשיח, צורב והפאנל הקדמי + המאוורר הקדמי (מארז ישן - הפאנל לא נשלף בקלות). אחרי שנקתי הכל, החזרתי וסגרתי - אני מפעיל את המחשב ובשלב שהוא טוען את הוידואס הוא עושה ריסרט (הוא גם עשה טעינה ערוכה יותר מהרגיל ובסיום פשוט עשה ריסרט). אז פתחתי עוד הפעם בדקתי 10 פעם את החיבורים של הספק, הוצאתי גם את המעבד והחזרתי (מה שמוזר זה שלא נגתי בוא בהתחלה) את הזכרונות ואפילו החלפתי דיסק קשיח עם מחשב אחר ועדיין לא פעל. מה זה יכל להיות ? התחממות של משהו ? (דבר אחד שעשיתי אבל אני לא מקיר שום קשר בין זה לזה שהוא נכבה זה שכמה ימים לפני עשיתי OC לכרטיס מסך וזאת היתה הפעם הרא…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. Started by e.m,

לאחרונה התקנתי מלא פונטים בתיקייה המיועדת לכך בוינדוס. לאחר מכן כל הפונטים הרגילים בדפדפן, בתוכן, באתרים מסויימים כשאני כותב הכתב משתנה לפונט מוזר, השתנו. ניסיתי לתקן את זה ע"י כניסה לפולדר אופטשנס ושינוי הפונט אבל זה לא עוזר. יש למישהו דרך להחזיר עטרה ליושנה? וידוס אקס פי אנגלית

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  9. Started by Koko Ben Hamin,

אהלן .. יש לי מחשב מפוצץ וירוסים ואי אפשר למחוק,אני רוצה לעשות פירמוט וכתוב שהוא לא מוצא הארד דיסק. ניסיתי לעשות דיסק בוט כזה ולא עובד ולא כלום. מה עושים ?

10. הנה מאמר שראיתי ב ynet לגבי הפיצ'ר הזה בויסטה (ראו 4): http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495883,00.html זה גם ככה ב XP??? אופיר

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Ashand,

האחת: כמו שאמרתי מקודם אני מקבל מלא מסכים כחולים וה-EVENT מראה לי: TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts Event ID: 4226 איך אני פותר את הבעייה? השנייה: איך אני מבטל את ה-UAC ? האם זה בטוח לבטל אותו?

12. אני לא מוצא אותם בהסרה /הוספה של תוכניות... ויסטה נותן לי מלא פעמים מסכים כחולים וקראתי איפושהוא שזה קשור לעידכונים ודרייברים של הכרטיס מסך אני רוצה להסיר תעידכונים ולהתקין דרייברים מחדש בתיקווה שזה יפתור את העסק....

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  13. שלום. יש לנו בבית 2 מחשבים. מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי של בזק (SIEMENS), ומחשב אחד מתחבר לראוטר באמצעות התקן ה-USB האלחוטי. כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה. רציתי לדעת האם קיימת הגבלת מהירות של התקן ה-USB, של מערכת הפעלה בכל הנוגע להעברת קבצים ברשת חוטית / אלחוטית? מה אפשר לעשות בנידון על מנת לקבל מהירות גבוהה? כרטיס רשת אלחוטי יעזור? אשמח לפתרונות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  14. אין לי אפשרות להעביר או לגרור קבצים מה עושים ? איזה עידכון למחוק ?

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. הרצתי קובץ התקנה של Winamp 5.35 Pro, וקיבלתי הודעה בזו הלשון: This program has known compatibility issues מישהו יכול לאשש או להפריך את הטענה הזאת של Program Compatibility Assistant, לגבי התוכנה הזאת בכלל ולגבי הגירסה הספיציפית שציינתי בפרט?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  16. הנה סקרינשוט : הבנתי שצריך להסיר איזה עדכון של מייקרוסופט איזה בדיוק? או שזה משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  17. התקנתי לפני כמה ימים אנטי וירוס BITDEFENDER והיו 2 אופציות להתקנה 64 או 32 למה אנטי וירוס צריך את זה? ואיך אני בודק איזה יש לי? (32-64) חשוב לי להבין מה זה אומר

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שאומרים ווינדוס XP PRO הכוונה ל XP professional ? או שזה שני windows שונים?

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  19. יצרתי בדיסק הקשיח שלוש מחיצות (Primary Partitions): 1. XP 2. Vista 3. Data על המחיצה הראשונה התקנתי Windows XP Professional x64 SP2, ויצרתי Image. על המחיצה השניה התקנתי Windows Vista Ultimate 64-bit. אחרי שהמחשב עלה, יצרתי משתמש ו-Windows עלה. אבל, אז קיבלתי מסך כחול. עכשיו בכל פעם שאני מנסה לעלות את ויסטה, אני מקבל מסך כחול. ניסיתי לעשות Windows Repair, אבל הוא אמר לי שהוא לא יכול לתקן את המחשב בצורה אוטומאטית. מה לעשות? המפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 X2 5000 ASUS M2N-E OCZ Platinum DDR2-800MHz 2GB X2 Palit GeForce 8800GT Sonic [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by STi,

שלום חברים, יש לי כבר מספר שבועות מין כתם כזה על השולחן עבודה, כנ"ל גם על חלונות, בעצם על כל דבר חוץ מהסמן של העבר, בתחילה חשבתי שנשרפו לי פיקסלי במסך, אבל אחרי בדיקה פשוטה שעשיתי מסתבר שזו לא הבעיה, הכתם פשוט מסרב להעלם, יש לי תחושה שזה קשור לעידכונים האחרונים של האבטחה... אני לא יודע...שימו לב צירפתי תמונה פה, זה מופיע על התמונה, זאת אומרת שזו לא בעיה אצלי במסך...(מזל) תראו סימנתי את זה באדום http://img153.imageshack.us/img153/4836/printscreenmd8.jpg

• 9 תגובות
    • 806 צפיות
  21. יש לי Windows Vista Ultimate 64-bit. אני רוצה שבכל החלונות של "Computer" התיקיות והקבצים יהיו ב-View של Tiles, ומסודרים לפי Type. איך אני עושה את זה פעם אחת, בלי לעצב כל חלון בנפרד?

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  22. התקנתי במחשב במחיצה אחת Windows XP Professional x64, ובמחיצה השניה Windows Vista Ultimate x64. כשאני מעלה את המחשב, יש לי תפריט שבו אני יכול לבחור עם איזו מערכת הפעלה לעלות. 1. Previous Windows 2. Microsoft Windows Vista אני רוצה לשנות את התפריט כך שיהיה כתוב בו: 1. Microsoft Windows XP 2. Microsoft Windows Vista אני רוצה שברירת המחדל תהיה Microsoft Windows Vista. אבל, אני גם רוצה לדעת איך לשנות את זה כך שברירת המחדל תהיה Microsoft Windows XP. איך אני עושה את זה?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. DAEMON Tools Pro נחמדה, אבל ב-Windows 64-bit ה-Shell Integration שלה לא עובד. סתם תהיתי האם מיקרוסופט טרחו להטמיע כלי כ"כ חיוני במערכת ההפעלה הדנדשה שלהם... עוד שאלה קטנה: האם אפשר לשים אייקון של Control Panel בחלון של Computer (החלון של המחיצות), כמו ב-Windows XP?

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  24. איך אני זוכר לפני כמה שנים כל עולם המחשבים קפץ ונעמד לקראת כניסתם של מעבדי ה64BIT אמרו יהיה שיפור ביצועים ניכר וכו'וכו' אבל וואלה מאז היה לי לפחות שני מעבדים בעלי תמיכה כזאת ולא השתמשתי פעם אחת אפילו בפונקצייה אז אני שואל אותכם אם כדאי בכלל להתקין את המערכות האלו שלוותר<?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  25. אז ככה היה לי WIN במחיצה A , שידרגתי אותו , ואז התקנתי WIN במחיצה B ואז מחקתי את הWIN במחיצה A אבל הקטע הוא שעכשיו בRESTART של המחשב יש לי אפשרות לבחור בשני הWIN האלה ניסיתי לעשות FIXMBR אבל זה לא עזר למישהו יש רעיון?

דיונים חדשים בפורומים