עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by kinggil,

? T N X

• 12 תגובות
    • 953 צפיות
  2. הצילו! :'( התקנתי תוכנת תרגום ואחרי שהדלקתי את המחשב מחדש, לא הצלחתי יותר להיכנס לאף תיקיה עברית. יש לי WIN98 SE (hebrew enabled). כשאני מנסה להיכנס לקבצי word עם שמות לועזיים הוא לא מזהה את התוכנה. לא מדובר בווירוס, אלה בתוכנה מחורבנת ששיבשה לי את ההגדרות. איך יוצאים מזה??

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  3. כיצד עושים שהחלונות שרואים יהיו בתלת מימד בהצגתם בשולחן עבודה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 953 צפיות
  4. Started by yonir,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש והתקנתי עליו "Windows XP Professional with SP2" (חוקי, שהורדתי דרך הסכם של האוניברסיטה שלי עם מיקרוסופט) בעיקרון הוא באנגלית (רשום Start באנגלית מצד שמאל של ה-Taskbar למשל), אבל יש גם תמיכה בעברית ברוב הדברים. (תוכנות בעברית עובדות וכו') אבל, בדברים בודדים נתקלתי בבעיות, כלומר ג'יבריש במקום עברית.. למשל בהתקנה של הדרייברים של המדפסת שלי (לקסמרק X1130, אתר לקסמרק עם הדרייבר) כל הטקסט בהתקנה מופיע פשוט בג'יבריש.. במחשב הקודם היה לי windows hebrew enabled ואז התקנתי את הדרייבר בלי בעיות. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  5. Started by LOL,

?(השאלה בכותרת)

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by arik100,

אוקיי אז ככה נכון שעושה על קובץ הסתר/HIDE אז הוא לא תמיד מוסתר כאילו אם בהגדרות כתוב SHOW HIDDEN FOLDERS אז הוא יהיה כזה שקוף ואם כתוב HIDE FOLDERS אז לא תראה אותו אז אצלי יש בעיה ברגע שאני עושה על קובץ HIDE אז אני לא רואה אותו וכשאני הולך להגדרות תיקיה אני רואה שזה על SHOW HIDDEN FOLDERS וכשאני מנסה להעביר את זה ל HIDE FOLDERS זה לא עובד ונשאר על SHOW FOLDERS אבל זה לא מראה את המוסתרים למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  7. Started by OgANDi_BoY,

אנשים שלום! תגידו אתם יודעים על אפשרות שהווינדוס יעלה ללא סיסמא ולא במצב של החלפה מהירה של יוזרים כי הורדתי את הוי הזה ועכשיו הכניסה אצלי זה כמו ב2000 והוא כול הזמן מבקש סיסמא אני רוצה שהוא יעלה את היוזר שלי בלי לבקש סיסמא אפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  8. Started by itaysk,

hi.. i have a mproblem that bothers my for a long time. after a few moment the comp is working the CPU usage gets stuck on 100%. and wont go down unless restart. is makes the computer really slow. i suspect its some kind of a virus.. iv formated the HD twice and it keeps comeing back. (i have NAV2004 and ZONE ALARM PRO) after the format the comp it virus free but it doesnt takes too long untill it detects W32.HLLW.Gaobot.gen << this worm it cases many affect .. like the 100% cpu usage and 4 example i dont have hebrew until i reastart. i thaught about geting another firewall what do u think? thanks 4 answaring

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  9. לאחרנה בכל פעם שאני עושה BOOT או RESTART אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Autochk cannot run due to an error caused by a recently installed software package בהמשך יש בקשה לעשות RESTORE, אך איני יכול לבצע זאת. אין אפשרות להריץ את CHKDSK. אין לי וירוסים, כי הכל נסרק. קראתי היכן שהוא שיתכן וקיימת בעיה עם איזה דרייבר של USB. קצת מוזר לי כי כל מה שעשיתי היה לחבר את האייפון דרך כבל הארכה של USB. לציין כי ברשותי חלונות 7 עם 64 סיביות. האייטיונס מותקן אצלי ממזמן. למי הפתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by SHAY951,

אני מנסה למחוק ידנית תקייה של משחק שלא הסכים שאני יעשה לו UNINSTALL , אפשר למחוק אתכל הקבצים שיש בתקייה אך לא את התקייה עצמה (התקייה ריקה אבל לא נמחקת) שאני מנסה למחוק את התיקיה מופיעה לי ההודעה הבאה: cannot delete file: cannot read from the source file or disk זה מוזר מאוד כי התקייה נמצאת על הדיסק הקשיח..... למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר למחוק את התקייה? תודה.

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי אנשים, אל תשאלו אותי למה אבל היו לי קצת סיבוכים במחשב בימים האחרונים, והגעתי למצב שה windows מותקן במחשב שלי פעמיים, ואני לא יודע איך למחוק אותו. לא ניתן לעשות את זה דרך הלוח בקרה, וגם בדיסק התקנה לא מופיע קובץ uninstall אשמח לקבל עזרה בדחיפות... תודה.

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  12. יש לי צ'יפ i850 ויש באתר של אינטל כמה אפשרויות עדכון כאשר אני נכנס לאופציה של הלוח אם שלי שם -D850MV אז יש שם עדכון ישן משנת 2001 כאשר אני נכנס לאפשרות עדכון chipset 850 שזה הצ'יפ של הלוח.... יש שם עדכון לשנת 2004-2005 אז אני לא יודע אם זה העדכון שאני צריך או זה של הלוח הישן יותר .... http://img167.imageshack.us/my.php?image=intel18ql.jpg http://img104.imageshack.us/my.php?image=intel21zh.jpg

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by LRa,

שלום, אני מנסה להתקין כונן וירטואלי וזה לא עובד לי. אני משתמש בווינדוס 7 64BIT ועד היום השתמשתי בmagicdisc הוא עבד מצויין. היום ניסיתי להשתמש בו שוב והכונן לא מופיע. ניסיתי גם daemon tool ו virtual clonedrive ובשניהם גם לא מופיע הכונן כשאני עושה Mount. יש למישהו רעיון? תודה

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by PhoenixBoy,

המחשב שלי כמעט לא זז בגלל שCPU USAGE כל הזמן על 47% ומעלה ולא יורד מזה. ואין שום תוכנה שלוקחת את המשאבים האלו ואין לי מושג למה זה... Pentium 4 3.0 Ghz 1024 Mb Ram לא מזמן החלפתי לוח זה קשור? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול להשתמש במחשב ככה...

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  15. שלום, יש לי שתי שאלות, מקווה שיהיה מענה... 1. איך אני מתקין דרייברים של מודם בכבלים Terayon TJ715 תחת ויסטה 64 ביט? הוא לא מקבל את הדרייבר של המודם... איך אוכל לגלוש? 2. האם אפשר לאחד שתי מחיצות (מאותו כונן) במהלך ההתקנה של ויסטה? יש לי שתי מחיצות שעל אחת מהן מותקנת XP ואני רוצה לאחד אותה יחד עם מחיצה אחרת, לפרמט ולהתקין ויסטה על זה כמחיצה אחת. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by JohnnyBravo,

יש לי XP PRO מקורי ואבד לי הסריאל, השאלה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  17. הווינדוס שלי שינה לי את הפונט במחשב ואני לא יודע איך להחזיר לפונט המקורי , אני גם לא יודע מה הפונט המקורי אז אם מישהו יכול לבדוק אני אשמח

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  18. Started by pro,

איזה מערכת הפעלה הכי אהבתם ???

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  19. יש בעיה כזאת בלוחות האם עם צ'יפסט 865PE של msi הוא כותב הודעה כזאת cannot boot from cd code 5 חשוב לציין שניסיתי מכונן אחר ,והדיסק בוט כבר הותקן כבר על מחשב דרך הבוט. האפשרות היחידה שנותרה לי להתקין את הווינדוס 7 זה דרך הווינדוס XP הנוכחי השאלה אם זה מוחק את הווינדוס XP אני רוצה שרק הווינדוס 7 יהיה ושלא ישאר XP תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by shnord,

לאחר שכמה דברים נהפכו ליפנית במחשב שלי (האופיס) החלטתי לפרמט, אך כאשר התקנתי מחדש את כל העידכונים, במהלך התקנת sp1 מופיעה לי הודעה : The file c:\windows\system32\drivers\atapi.sys is open or in use by another application. close all other applications and try again למישהו יש מושג איזה תוכנה יכולה להשתמש בזה? כי אני יודע שזה קובץ של משהו שקשור לדיסקים. (נ.ב. הדבר היחידי שקשור לדיסקים שנמצא במחשב שלי זה נרו ואלכוהול 120)

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by איתןר,

שלום לכולם, יש לי שני סורקים Canon Lide110 שאני מחבר במקביל למחשב עם ווינדוס XP. בdevice manager אני רואה את שניהם עם אותו שם, וכשאני מנסה לסרוק (נגיד עם scanner wizard) הוא תמיד פונה לאותו סורק - האחרון שחיברתי למחשב - למרות שגם שם אני רואה שני סורקים. האם יש דרך לשנות את השם של הסורק, או דרך אחרת לפתור את הבעיה? דרך אגב, יש לי ניסיון טוב עם סורקים של אפסון - חיברתי 6 (!) במקביל למחשב אחד, ויכולתי לפנות כל פעם לסורק אחר.

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by 1immortal,

מצאתי את זה נורא משעשע , לראות תיקיה כזאת על דיסק התקנה של המערכת : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  23. מה השיטה הכי קלה ומהירה להכין התקנה של XP מלא SP3 על USB? ואם אפשר מנסיון כי לחפש בגוגל גם אני יכול ובינתיים יש מדריך אחד שלא הצליח ועוד כמה שיותר ארוכים ממגילת העצמאות.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by artyr,

מישהוא יכול לעזור לי יש לי בעיה בכיבוי המחשב במחשב יש לי WIN XP וכשאני לוחץ כיבוי המחשב מופעל מחדש בימקום להיתכבות עישיתי לו סריקת דיסק אבל בכל זאת הוא לא מיתכבה וגם הלכתי ללוח הבקרה ומיצריכת וחשמל וזה גם לא פטר את הבעיה

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  25. Started by ronzilca,

אתמול בלילה כיביתי את המחשב והכל היה בסדר, היום בבוקר הדלקתי אותו והוא כבר לא בסדר, הוא איטי ברמות מטורפות - כלומר, לוקח לסימן של הווינדוס 7 שמריצים מלא זמן אחרי זה יש מסך שחור אחרי כמה דקות הוא מציג את המסך פתיחה שלוחצים על HOME כדי להיכנס למחשב, ושאני לוחץ עליו הוא מעביר אותי ל-WELCOME ולא קורה כלום יותר. הוא הפנה אותי פעמיים ל-Startup Repair וזה לא תיקן כלום, יש איזה משהו שאפשר לעשות ללא RESTORE ? תודה מראש, רון.

• 0 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים