עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moranicohen,

שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  2. Started by boss,

אתר walla.co.il man.co.il ועודד לא עולה. אתרים ישראלים חלק עולות יש לי תוכנה IE7 גם Maxthon 2 התקן FLASH PLAYER ועוד אני צריך להתקן דפדפן משהו?

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  3. בזמן ההתקנה של ווינדוס 7 הוא שאל אותי איך אני רוצה לחלק את הכוננים (יש לי חצי טרה) ברוב טיפשותי רשמתי 50 גיגה לכונן אחד וכנראה שכחתי לעשות את שאר ה450 לכונן האחר אחרי שהתקנתי בדקתי מה עם זה וראיתי שהמחשב שלי מנצל רק 50 ג'יגה וכל שאר ה450 הלכו לאיבוד יש אפשרות לעשות עוד כונן בלי לפרמט או שחייבים לפרמט? תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 939 צפיות
  4. התקנתי ויסטה ultimate וזה אמור לבוא עם aero 3d (זאת התוכנה שעושה את החלונות תלת מימדיים לא?) איך אני מפעיל את האופציה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  5. יש לי בעייה שכל פעם שאני משנה במאפייני העכבר שבחלונות 7, את מספר השורות במסך שהגלגל של העכבר שלי יגלול ל-2 שורות, לאחר כיבוי המחשב או הפעלה מחדש, ההגדרה חוזרת לברירת המחדל: 3 שורות. העכבר שלי הוא Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A, ובמחשב שלי מותקנת התוכנה Microsoft mouse and keyboard center. מה הסיבה לבעייה, ואיך פותרים אותה? עדכון: מצאתי את הפיתרון לבעייה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-desktop/mouse-settings-not-saved-after-rebootrestart/5bf06673-6c48-46ff-a0d4-500f7a0b518a

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by SHLOMI71,

שאני מפעיל את המחשב תמיד נפתח חלון ההתחברות לאינטרנט אין ב- startup שום תוכנה ואפילו בילתי את האנטי וירוס. איך אני מוצא מה מפעיל את החיבור בהפעלת המחשב? תודה שלומי

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  7. שלום יש לי תוכנה לעריכת וידאו שנקראת פינקל סטודיו 14 והווינדוס שלי הוא sp2 האם אני יוכל להתקין את התוכנה למרות שהתוכנה לפי הוראות יצרן דורשת sp3 תודה מראש למשיבים!

8. Started by miki891,

תוכנה סיסמאות שלום אני משתמש בחלונות XP, יש לי 2 מחיצות C, D. אני רוצה לעשות מחיצה אות כונן D יהיה חסומה בעזרת סיסמה שמישהו יפתח כונן D ויבקש ממני להכניס סיסמה נכונה. אני נסיתי להפוך ל - NTFS ולעשות שיתוף. אבל לצערי לא עזר הוא לא ביקש סיסמה. האם יש תוכנה קטנה שעושה דבר כזה עם סיסמאות? למה אני רוצה כזה? בגלל שילדים שלי לא יגעו לי בכונן D, כי יש שם אימיילים ששמרתי אישיים, ויש קבצים אישיים חשובים. כדי שלא יגעו משם ולא ימחקו לי קבצים חשובים. אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי לימ צוא פיתרון בתודה מראש מייקל

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  9. Started by Googleness,

שלום לכולם, יש מישהו שביקש ממני להרכיב לו מחשב בערך עוד חודש חודשיים ככה. זה יהיה מחשב די רציני הוא שם תקציב יפה מאוד והוא צריך רק מחשב יש לו הכל כבר מסביב. שאלתי היא מכיוון שהוא מעוניין בין היתר ברכישה של ווינדוס חוקי מהדרים למחשב החדש וויסטה האם להתקין לו גרסת 64 ביט או 32? אם אני שם לו 64 סביר להניח שאני אשים לו חלקים עם דרייברים מתאימים וכל מה שצריך השאלה היא האם משחקי מחשב ותוכנות יעבדו לו כמו שצריך? אם אני מתקין לו ויסטה 32 זה ישנה כל כך? האיש בעיקר במסנג'ר ומשחק מחשקי מחשב כל מיני...

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  10. היום ניתקתי את הפיירוול שלי עקב ריבוי התקשרויות(תוכנת שיתוף) אחר כך שיחקתי ושכחתי להחזיר אותו..אחרי שסיימתי לשחק יצאתי ופתאום אני רואה את העכבר שלי זז לא היססתי לרגע ופתחי את בצג תוך כדי התאבקות על השליטה בעכבר רשמתי NETSTAT וגיליתי שאכן פרצו לי למחשב(4899 --איך זה הגיע לי למחשב אין לי מושג) בכל אופן מדובר בלקוח של בזק בעל איי פי של 82.81.71.90 והוא פרץ אלי חצי שעה נכון לכתיבת הודעה זו... עכשיו הדבר המעצבן זה שהוא השאיר לי את המחשב זוהר עכשיו השאלה שלחי איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אני פשוט לא מכיר שום הגדרות שהופכות את המחשב לזוהר....אשמח מאוד אם תענו לי על השאלה כי המחשב שלי זוהר וזה מאוד לא מוצא חן בעיניי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by moskitos,

ראית פה איזה ת'ארד על איך מחליפים מנגינות כשהווינדוס עולה או נכבה אז רציתי לדעת האם יש אתר עם כל מיני מנגינות\אפקטים לזה.

12. אני מקבל את השגיאה הזאת בזמן האחרון בהרבה ישומים שאני מפעיל הוא רושם לי גם abnormal program termination ואז התוכנית נסגרת איך פותרים בבקשה?

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  13. מצאתי תיקייה בשם INSTALLER בתוך הספריה של ווינדווס ששוקלת 10.5 ג'יגה בייט ובתוכה יש קבצי התקנה שאין לי מושג למה הם שייכים. האם אפשר למחוק את התיקייה, למישהו יש מושג למה היא נועדה?

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  14. אמורה להיות איזשהי פקודה להכניס לקיצור דרך, שיפעיל את השומר מסך (אני לא מדבר על קיצור דרך לקובץ scr, אלא קיצור שיפעיל את השומר מסך שנבחר בוינדוס..) תודה.

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  15. אני לומד באניברסיטה הפתוחה , ויש לי הרצאות וידאו סטרים מקוונות (כמו יוטיוב) . ומשום מה עם וינדוס xp אני רואה את הוידאו ללא קושי . ובמחשב שלי עם ויסטה אני מקבל שגיאה שאין לי קודק . התקנתי מלא קודקים חינמים ועדיין יש אותה הבעיה . איך אני משנמך למדיה פלייר 9 ? או הצעות לקודקים יתקבלו בברכה .

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  16. שלום,ברשותי מחשב נייד של חברת dellמדגם vostro 1510 ,התקנתי windows 7 ומשום מה הכפתורי מגע של כיוון עוצמת הקול לא עובדים.אשמח אם מישהו מכם שמכיר את הבעייה יתייחס אליה,ויוסיף קישור לאיזה דרייבר שצריך להתקין.תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  17. Started by pro,

אז למה האתר של WINDWOSME במיקרוסופט עדיין פועל http://www.microsoft.com/israel/products/windowsme/default.asp

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  18. אני יודע שאופיס XP 32BIT יכול לעבוד עם ווינדוס XP 64BIT השאלה האם יעבוד טוב גם על ויסטה 64BIT ? הסיבה שאני שואל כי יש לי גרסה מקורית של אופיס XP ואני רוצה לרכוש ויסטה. תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  19. Started by esaly,

חברים, יש לי באג ממש הזוי בWINDOWS 7. אני לא משתמש באופציה של הRECYCLE BIN ולכן אני מבטל אותה ע"י סימון DON'T MOVE FILES TO RECYCLE BIN ,DELETE IMMEDIATELY. למרות זאת בכל פעם אני מוחק קובץ הוא מעביר לי אותו לסל מחזור. מישהו נתקל בזה? לא ממש מצאתי גם פתרון לזה בגוגל... תודה מראש. נ.ב : צירפתי תמונה של ההגדרה שמסומנת לי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  20. שלום, יש לי בעיה מוזרה עם HD חיצוני של חברת Maxtor, כאשר אני מחבר אותו למחשב שמריץ וינדוס 7 64 ביט אני מקבל כל מיני הודעות שונות, לפעמים הוא לא מזהה אותו בכלל לפעמים מבקש ממני לפרמט אותו, לפעמים הוא נראה כדיסק RAW ולפעמים כ NTFS. כאשר הוא על NTFS אנ יכול לראות את התקיות ולגשת לחלק מהקבצים אם כי על הרוב הגדול של הקבצים והתקיות אני מקבל הודעה : "the file or directory is corrupted and unreadable" לצורך הבהרה אני תמיד מנתק כוננים חיצוניים מה Safly remove לפני שאני מנתק אותם פיזית כך שלא משם בא איבוד המידע . כבר חשבתי שאיבדתי את כל המידע ואז החלטתי לחבר את ה HD למחשב ישן שמריץ XP 32 ביט ושם יש לי גישה לכל הקבצים בלי שום בעיה. אגב התופעה חוזרת על עצמה עם 2 HD חיצוניים של Maxtor…

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by imac,

http://www.themexp.org/view_info.php?id=16326 יש שם עוד כאלה נחמדים , יש אפילו בוט סקרין בעברית ...

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  22. השאלה כבר בכותרת. יש לי דיסק קשיח אחד, 160, C=40 D=120 שיניתי באקרוניס דיסר דיירקטור, את D ל100, ואת C ל60. זה תהליך ארוך, לא שרדתי את כולו, והלכתי לישון. בבוקר התעוררתי למסך שחור בעיית BOOT MGR הקובץ WINLOAD.EXE עושה בעיות. קוד שגיאה 0XC0000225 בחיפוש בגוגל מצאתי חבר לצרה http://www.iopanel.net/forum/thread20782.html אבל גם הוא לא הגיע לפתרון. בתודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by LOL,

?(השאלה בכותרת)

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  24. Started by or_doc,

אהלן. אני מיתקוון לקנות נטבוק בזמן הקרוב. כזכור לי רק מn280 יש תמיכה בX64. השאלה שלי היה לגבי שימושים עתידים כי ראיתי נטבוק עם ion וN270 (סמסונג N510) והN270 זה מה שמדאיג אותי שהוא ישאר תקופה ממושכת עם windows 7 בזמן שיצא עוד כמה שנים windows עם תכונות משפיעות יותר כמו ששידרגתי פעם לפטופ עם win 98 לxp וההבדלים עצומים. לא שיש לי בעיה עם windows 7 חלילה אבל אני רוצה לתכנן משהוא עתידי אף ע"פ שנטבוק בלי קשר זה נועד לאינטרנט,אופיס,מסנג'ר,סקייפ,סרטים 480P ומוסיקה. תודה לעונים...

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  25. אהלן, יש לי 2 משתמשים על המחשב עם Fast User Switching. כאשר אני עושה LOGOFF מאחד מהם, כאשר השני פעיל, לפעמים מתקבל מסך שחור ללא כל תגובה לשום לחיצה על מקש כלשהו. שני המשתמשים הם ADMIN. ה-WINDOWS לא חוזר למסך ה-WELCOME ואני חייב לכבות את המחשב באמצעות לחצן הכיבוי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אך גם שם לצערי אין עדיין פיתרון :-\. מיקרוסופט מציעה באתר שלה להתקין את SP2- מה שכבר יש לי. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות

דיונים חדשים בפורומים