Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי בעייה כנראה HOME לא מזהה SATA ואין לי כונן A: האם אני יוריד SP3 ל XP ויכין דיסק NLITE זה יעבוד? אני יכול לעשות DVD BOOT במקום CD BOOT ?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 והווינדוס עולה לי ממש לעט יש לי בעיה או משהו או שלמישהו יש פיתרון?????
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב. כאשר הוא מדליק את המחשב הוא מקבל שגיאה לפני טעינת ווינדוס, שקובץ חסר או פגום בתקייה: windows/system32/config/system. כתוב שאפשר לעשות repair, וכדי לעשות זאת צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס, וללחוץ על R. כך הוא עשה (ויש לו XP מקורי ד"א), ואחרי טעינת הדיסק, המחשב דרש להכניס פקודת DOS, משהו כמו זה (מצטער אני לא זוכר בדיוק): c:/windows/system32/ וחבר שלי (ואני) לא מבינים בזה.. לכן פניתי אליכם אם תוכלו להדריך אותנו מה לעשות.. תודה. ומשהו ששכחתי להוסיף- לחברי לא זכור משהו שעשה שקשור לקבצי מערכת ובכלל תקיית system32, ויום לפני הכל עבד כשורה.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעייה בWINXP, כאשר אני מנסה להחליף את הדרך שבה משתמשים מתחברים מופיעה לי ההודעה הבאה: Client servies for NetWare has disable the Welcome screen and fast user switching. To restore these features, you must uninstall Client Servies For NetWare. יש אצלי בלוח בקרה תוכנה - CSNW שהיא "CLIENT SERVIES FOR NETWARE" אבל אין שום דרך להסיר אותה, לא דרך הוספה הסרה וגם לא דרכה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
KK, היום אני מזמין את כל החלקים מ-KSP ועם הרכבה של לוח ומעבד ושטויות אין לי בעיה אבלללל - בחיים שלי לא פירמטתי את המחשב \: מודה באשמה. מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה מהרגע שאני עוד במערכת הפעלה עד לקטע שאני מכניס תדיסק של ווינדוס ואז זה קל
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP PRO עם SP2 ואני מעוניין להפוך אותו לעברית.... איך ניתן לעשות את זה??
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשאול אותכם אך אני עושה שמחשב שלי יכול להראות שפות אחרות; יש לי מסמך שכתוב ברוסית אבל שאני פותח את מסמך אני לא רואה רוסית אבל משהו לא מובן אך אני עושה שאני יראה רוסית ולא את משהו לא מובן יש לי WINDOWS 7
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהפעלת עים תהליכים מסויימים: werfault.exe ו - winlogon.exe הבעיה היא כאזת אני מנסה להפעיל יישום מסויים על המחשב ואז קופץ לי התהליך winlogon לאחר כשניה קופץ התהליך werfault לאחר מכן היישום שפתחתי פשוט מסתיים ולא קורה כלום זה קרה בעבר ולא מצאתי את הבעיה, בעיקרון אני רוצה לדעת מה עושים התהליכים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
-
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;279792#Task1 כמעט שחכתי הקרדיט מגיע לBenor מהפורום ...
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
I have winXPsp1 and a 40GB HD and its full so wen i whant to copy new stuff i have to delete old stuff and wen i delete old stuff the free space is the same and it's not changing. its on all the drives and HD's so it must be a problem in windows. I need space fast so pleas help me fix this.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כך שכאשר אני נכנס לוינדוס ביוזר שלי אני אתבקש להכניס סיסמא.. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המחשב הישן שלי, שהיה בשימוש של אב שלי, מפוצץ וירוסים מפה ועד הסקטור האחרון של הארד דיסק יש שם גם וירוס שפגע בboot כנראה אינני מצליח לפרמט, כיוון שאני מקבל שגיאה שלא נמצא קובץ זה או אחר כשאני מנסה להגיע למסכי הפירמוט וההתקנה של וינדוס XP, לא הצלחתי גם לעשות boot דרך דיסקט ms dos שיצרתי מהמחשב שלי - אולי הבעיה הייתה בדיסקט, אולי לא יצרתי טוב את הדיסקט - לא יודע. אין שם שום מידע חשוב, כך שמבחינתי לפרמט יהיה מצויין. כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? המחשב הוא מחשב סלרון 333 עם 128 MB ראם אם זה משנה משהו
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי חברה מקווה שזה הפורום הנכון אבל אני ממש תקוע עם בעיה מעצבנת! בכול פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי חלון של WINDOWS\SYSTEM\CMD.EXE ואז זה רושם שיש ERORR כול שהוא ואני סוגר את החלון ואז הכול בסדר\ זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לסדר את זה! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
קניתי מחשב סוס מSKYPC המפרט: לפי מה שאתם רואים יש לי 4GB מעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך 8800GT שזה תומך DX10 עכשיו אני בדילמה ענקית... כשקנתי את המחשב המוכר המליץ לי לא ללכת על ויסטה 64 ביט כי עושה הרבה הרבה בעיות הוא המליץ לי על 32 של ויסטה או 32 של XP כי הוא אמר שאם כבר אתה מתכנן על XP 63 אז לך על 32 ויסטה עכשיו השאלה היא: הוא צודק? לעשות מה שהוא אומר? ללכת על 32 ויסטה/XP? אני מפחד ללכת על ויסטה 32 כי אמרו לי שאם יש לי יותר מ2GB זיכרון משחקים לא יכולים לפעול לי ציטוט מנושא רישמי: "ויסטה 32 תומכת במקסימום 4 גיגה של זכרון, מתוך ה4 גיגה תהיה גישה רק ל3-3.5 גיגה בערך. כמו כן ליישומים הרצים על גרסת ה32 ביט לא תהיה גישה ליותר מ2 גיגה לכל יישום. כלומר גם אם המערכת עש…
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעייה בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנית מבוססת JAVA אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד JAVA VIRTUAL MACHINE כאני מנסה להוריד מהקישור שמופיע לי אני מופנה לאתר של MICROSOFT ששם נאמר לי שלא ניתן להוריד רק את החלק הזה אלא צריך להוריד SP1 , ושכבר הורדתי את החבילה ההודעה אומרת שהSERIAL של WINXP לא חוקי ומפסיקה , יש למישהו פתרון?????- תודה ???
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני מנסה לבצע שיתוף ברשת של שני מחשבים עם XP. מצליח לבצע PING בין המחשבים ולראות ברשת את הכוננים של מחשב א' ממחשב ב' וגם הפוך. יש לי גישה ממחשב א, לכוננים של מחשב ב' אך אני לא מצליח לגשת לכוננים של מחשב א' ממחשב ב'. אני מקבל הודעה: שהכונן אינו נגיש כנראה עקב בעית הרשאות או סיבה אחרת. בשני המחשבים מותקן netbios. גם שאני סוגר את ה firewall אין שינוי. אודה לכם אם תוכלו לעזור עם רעיונות. תודה, קובי
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
Hi there! I'm using right now Windows Vista Beta 2 Build 5381. I must say it looks better, really better, but it is far less easy to use... Actually, its interface is far less easy to use than the interface of Linux, so I think Microsoft has to think again about what they are doing... This beta has a problem with Hebrew writing, i'll try to find a way to fix it, and then i'll write a review. By the way - I use this beta with VMware (Virtual Machine) with 512MB of RAM and it works prefectly... I really doubt the system requirements that HWZone wrote about.
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי יש לנו רשת עם כמה מחשבים עם XP ואחד עם 98. כשאני מנסה לשתף כונן מסויים יש בעיה במחשב שבו ווינדוס 98: הכונן נראה ע"י המחשב עם 98 אבל לא ניתן להכנס אליו או להעתיק אליו קבצים. האם זה משום שהוא NTFS ? או אולי בגלל גודלו - 80 ג'יגה ? אציין שלמחשבים עם XP אין כל בעיה אתו. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים, על הראשון יש WIN7 ועל השני עד היום היה VISTA, בכל אחד מהמחשבים הייתי יכול לראות את ה-DESKTOP של השני באמצעות ה-REMOTE DESKTOP CONNECTION של WINDOWS. היום התקנתי WIN7 גם במחשב השני במקום הויסטה (לאחר פרמוט). באותו מחשב אני מצליח להשתלט על הדסקטופ של המחשב שגם קודם היה בו 7, אבל במחשב הראשון אני לא מצליח להשתלט על הדסקטופ של המחשב שהיום התקנתי בו 7. כמובן שאיפשרתי השתלטות מרחוק בהגדרות של WINDOWS. כשאני מנסה להשתלט עליו מהמחשב הראשון הוא מתחבר, רואים בהתחלה את המסך של המחשב השני וכתוב בו WELCOME, אז המסך הזה נתקע, ואחרי כמה שניות מתקבלת הודעת שגיאה שהזמן שהוקצב לתהליך נגמר. שיתוף קבצים עובד חלק, בכל אחד מהמחשבים יש גישה להארד-דיסק של המחשב השני. אגב, יש עוד …
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום כשאני שולח להדפסה קובץhtml, mht, htm אני מקבל באופן קבוע הודעת שגיאה (קובץ מצורף). ניתן להדפיס בלחיצה על OK או CANCEL, אבל עדיין זה מטריד בעבודה שוטפת. איך ניתן לתקן את השגיאה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קניתי לוח ומעבד חדשים ואני רוצה לפרמט עכשיו ניסיתי עם דיסקט איתחול של 98 והוא מחק לי את כל הD שהוא FAT32 ואין לו בכלל קשר לC שהוא 80 גיגה בבקשה אנשים תגידו לי איך לפרמט את הC תודה פיניש
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אתם באים לחנות מחשבים ומשדרגים את המחשב שלכם, הטכנאי אומר לכם להתקין וינדוס חדש כי אם משדרגים את החומרה על וינדוס קיים אז הוינדוס עובד יותר איטי. בולשיט או עובדה קיימת?
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הרצתי את התיקון registry של CCleaner על WIN 7 ועכשיו נעלם לי הAERO. הבנתי שזאת בעיה ידועה ובשביל לפתור אותה צריך לעשות system restore או להחזיר את הקובץ REG הישן. שחזור מערכת אני לא רוצה לעשות כי עשיתי כמה דברים חשובים מאז ואת הקובץ REG אני לא מצליח לייבא, אני מקבל הודעה: ניסיתי גם ב safe mofe, מקבל את אותה הודעה...
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-