עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TectoR,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_1378_2815&products_id=21069 עם המחשב הזה, האם להתקין ויסטה? אם כן, איזו גירסא? שיגעתי אתכם קצת, אבל זהו הסוף מתקרב תודה רבה לכולם!

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  2. עם סיום ההתקנה , אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה.בכל זאת ה-emule נפתח אבל לא ניתן לשמור הגדרות(כגון רשימות שרתים, כתובות IP לסינון). בכל נסיון של שינוי הגדרה מופיעה הודעת שגיאה שלא ניתן לבצע שמירה.עם סגירת הemule ופתיחתו מחדש יש צורך לבצע את כל ההגדרות מחדש ולמעשה מקבלים הודעה של הפעלה ראשונה של emule. מה צריך להגדיר בויסטה על מנת לפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  3. אין לי מושג איך, הוא פשוט נמחק. נשאר לי כל הסוגים שלו (BOLD, BLACK, NARROW...) אבל הרגיל נמחק לי. מישהו יכול לעזור לי להשיג אותו?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  4. Started by J0n1,

הורדתי את הדרייורים מהאתר של Abit לכרטיס קול Realtek AC97. בהתחלה הורדתי לויסטה והוא לא הפעיל, ואז התקנתי לXP אבל עדיין הוא לא מאפשר לי 6 ערוצים. כשאני נכנס לתוכנה של הדרייור יש פחות אפשרויות ממה שהיה בXP וכשאני בוחר 6 ערוצים הוא לא משמיע כלום בבדיקה. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  5. Started by henz12345,

יש לי מחשב נייד HD PAVILON DV5 עם וויסטה עליו. המחשב החליט לעשות בעיות באינטרנט (ז"א - כל דפדפן שאני לא פותח... דף ראשון מציג, דף שני ומעלה = קריסת התוכנה...). ביצעתי פקודה chkdsk /f, בעת העלאת המחשב הוא החליט שאני צריך כרגע להתקין תווינדוס מחדש :\ מה אני יכול לעשות עכשיו? מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  6. צריך המלצה על אתר אמין שדרכו ניתן לבדוק מידע אודות תהליכים חשודים ובכלל הרצים במערכת ההפעלה XP. רשימה של תהליכים שלמשל הייתי מעוניין לדעת אודותם : alg.exe csrss.exe ctfmon.exe HsMgr.exe jqs.exe jusched.exe isass.exe MXmon.exe NclRSSrv.exe NclUSBrv.exe nokiaaserver.exe NokiaMServer.exe nvsvc32.exe rundll32.exe - תהליך המופיע פעמיים. smss.exe wdfmgr.exe wmiprvse.exe

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  7. יש לי תקיית סרטים גדולה שלא סידרתי אותה בתקיות, אני לא רוצה לסדר אותה. הבעיה שלי היא שכשאני פותח את התקיה (בתצורת Details), לוקח למערכת ההפעלה סביבות דקה לקרוא את כל הקבצים, הגדלים שלהם וכ"ו בשביל לסדר (לפי תאריך למשל). האם אפשר לגרום למערכת לייצר קובץ קטן שיכיל את כל המידע הזה כך שהתקיה תעלה מהר (ותעדכן את הקובץ ברקע) ? רק לי זה נשמע סביר ונדרש ? מערכת הפעלה : Windows 7 ultimate 32

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  8. היי אנשים לחצתי על איזה קיצור בטעות והפכתי את תצוגת הסמך... מישהו יודע איך משנים אותו חזרה? אגב אני על וינדוס 7 הבטא האחרונה.

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by warezon,

במסך הטעינה של הווינדוס אמור להופי סמל חלונות מהבהב אך אצלי מופיע מסך טעינה זהה לזה של ויסטה עם פס טעינה כזה כמו שכולכם וודאי מכירים!! מישהו נתקל בזה??

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  10. שלום, יש לי בעיה מוזרה עם HD חיצוני של חברת Maxtor, כאשר אני מחבר אותו למחשב שמריץ וינדוס 7 64 ביט אני מקבל כל מיני הודעות שונות, לפעמים הוא לא מזהה אותו בכלל לפעמים מבקש ממני לפרמט אותו, לפעמים הוא נראה כדיסק RAW ולפעמים כ NTFS. כאשר הוא על NTFS אנ יכול לראות את התקיות ולגשת לחלק מהקבצים אם כי על הרוב הגדול של הקבצים והתקיות אני מקבל הודעה : "the file or directory is corrupted and unreadable" לצורך הבהרה אני תמיד מנתק כוננים חיצוניים מה Safly remove לפני שאני מנתק אותם פיזית כך שלא משם בא איבוד המידע . כבר חשבתי שאיבדתי את כל המידע ואז החלטתי לחבר את ה HD למחשב ישן שמריץ XP 32 ביט ושם יש לי גישה לכל הקבצים בלי שום בעיה. אגב התופעה חוזרת על עצמה עם 2 HD חיצוניים של Maxtor…

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  11. Started by jungle-man,

שלום כשאני שולח להדפסה קובץhtml, mht, htm אני מקבל באופן קבוע הודעת שגיאה (קובץ מצורף). ניתן להדפיס בלחיצה על OK או CANCEL, אבל עדיין זה מטריד בעבודה שוטפת. איך ניתן לתקן את השגיאה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by A.Iniesta,

אני מתקין גרסאת ENTERPRISE. וכל קבצי הMUI העברי השונים שמצאתי ברשת אינם מתאימים - הווינדוס אומר שהקבצים אינם תואמים לגרסא. מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  13. שלום לכולם, התקנתי על המחשב החדש שלי windows vista ultimate x64. הכל עבד טוב ויפה. כעת, כשאני מנסה לפתוח את Control Panel, החלון מופיע למאית שנייה ונעלם. כמו כן שאני מנסה לעשות מאפיינים ל"מחשב שלי" זה בכלל לא נפתח, וגם המשחקים של הwindows (לא שאני צריך אותם או משהו) לא נפתחים בכלל. לא מצאתי פתרון לבעיה, נתקלתם בזה כבר?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by Bah_gots_pIII_450,

נמכר בכלל בארץ? אני מתחרפן, לא מצליח להשיג בשום מקום Windows Vista 64-Bit English, בכל מקום אומרים לי אין במלאי או שצריך הזמנה מיוחדת... לפי מה ששמעתי גרסאות הRetail מגיעות גם עם 32-bit וגם עם 64-Bit נכון?

• 5 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by tal_levi1000,

השתמשתי בתוכנה BOOT XP גרסא 2.50 כדי להחליף את התמונה בBOOT ב PREVIEW שבתכנה שהוא מראה לי הכל בסדר אבל שאני עושה ריסט התמונה שמראה לי היא חסרת צבעים יש כמה צבעים אבל הגוונים הם אפורים מאוד והכל מפוקסל מאוד למה זה? למישהו אחר זה קרה? איך מסדרים את זה? בתודה מראש טל

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  16. אכן רבות ונפלאות הן תקלות החלונות. בכל אופן, בכל פעם שאני מנסה למחוק קובץ עם shift+del, המסך נחשך לשניה, ואז חוזר. הקובץ נמחק בסוף, כך שזאת לא ממש תקלה. לעומת זאת, כשאני מנסה למחוק את הקובץ באופן מסורתי, רק עם del, אז עסקים כרגיל, והקובץ נשלח בשמחה לפח (סליחה, סל מיחזור). יכול להיות שהshift+del מפחיד אותו, כי זה באמת למחוק, ולא סתם בכאילו? :s05: אשמח לדעת אם מישהו יוכל לחשוב על הסבר הגיוני (אם יש דבר כזה בwindows), או שאולי אחד מכם נתקל בזה.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  17. Started by Skippy,

שלום לכולם, התקנתי ויסטה בגרסת ההום פרמיום 32 ביט תהליך ההתקנה עבר חלק, כשהגעתי לסוף ההתקנה הוא כתב לי שההתקנה לא הצליחה והוא החזיר אותי בחזרה לאקספי כשהאקספי עלה קיבלתי את ההודעה שאתם יכולים לראות בתמונה המצורפת כמה עובדות שאולי יעזרו: לפני ההתקנה פירמטתי את הכונן של הויסטה בפורמט מלא (לא מהיר) ב-NTFS וקבעתי אותו כPrimary בנוסף לווליום הזה, יש לי עוד כונן עם אקספי פרו עליו. את הויסטה התקנתי דרך בוט מהדיוידי תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  18. כותרת ^^, התקנתי ויסטה על מחיצה ו- XP על מחיצה, עכשיו פירמטתי את הכונן שה- VISTA היה עליו אבל עדיין בכל התחלה של המחשב זה נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה לעלות, אני מעוניין לבטל את המסך הזה ושתמיד זה יעלה רק את ה- XP אוטומטית. (מה שכן הויסטה בכלל לא קיים יותר כי פירמטתי את הכונן אבל משום מה אני עדיין מקבל את המסך בחירה). תודה!

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by zoriza,

לאחרונה יותר ויותר פעמים דף האינטרנט פשוט קורס וסוגר את עצמו , לא מופיעה הודעת שגיאה מיוחדת . יש לי VISTA עם כל העדכונים .

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  20. בויסטה יש חיפוש נורא נוח בשורת ההתחל. האם יש סקין או משהו שמסוגלים לעשות את השורת חיפוש הזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  21. שלום! היה לי WIN XP HOME ורציתי לשדרג לXP PRO גיביתי באמצעות הכלי USMT ב XP HOME את האאוטלוק ועכשיו אני רוצה לפתוח את הגיבוי ב XP PRO הבעיה שהגירסה של ה USMT בוינדואוז הקודם והגירסה של ה XP PRO החדש לא תואמים עכשיו אני לא מצליח לשחזר את הקבצים של האאוטלוק מבקש עזרה בפתרון הבעיה. נ.ב. בוינדואוז הנוכחי היה לי USMT גירסה 3 . ובוינדואוז הקודם היה לי גירסה 2 כנראה לפי שם התיקיה של הגיבוי: USMT2.UNC ניסיתי להתקין USMT גירסה 2.6 אבל גם זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  22. מצאתי תיקייה בשם INSTALLER בתוך הספריה של ווינדווס ששוקלת 10.5 ג'יגה בייט ובתוכה יש קבצי התקנה שאין לי מושג למה הם שייכים. האם אפשר למחוק את התיקייה, למישהו יש מושג למה היא נועדה?

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by The Un4givN,

יום אחד נתקע המחשב ומאז כל התפריטים ניהיו של איזה ווינדוס 3.11 משהו עתיק כמו בתמונה שצירפתי איך אני מחזיר למה שהיה קודם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by Liran3331,

יש לי מחשב ישן Pentium 4 2.4GHZ עם 5200FX... ו-512 מגה זכרון RAM שמשמש לגלישה בלבד כדאי לי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE או שהמחשב לא יעלה אפילו?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  25. Started by ari,

אני מתכוון כמובן למחשב יש לי אקס פי ואני ממש ממש כבר מתחרפן עליו אני נוהג להשאיר את המחשב שלי דולק במיוחד בלילות (מסמן לינק והולך לישון..) אולם בבוקר המחשב מפתח התנהגות "סלומושנית" שכזו מה לעזאזל.. שנית אם אני מנתק אותו ידנית מהאינטרנט הוא משתגע אייקון הסיסטםטריי של ההתחברות נשאר ובכיבוי הוא נתקע בשמירת הנתונים(בעייה נפוצה) אשמח אם תעזרו לי לאפס אותו.. ד"א יש לי מעבד 1.2 amd 256 ddr

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.