עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני רוצה לפרמט את הכונן של חלונות ולהתקין מחדש. המשחקים שלי לא מותקנים באותו כונן. השאלה שלי היא האם המשחקים יפעלו ואני לא יצטרך להתקין אותם מחדש? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  2. מערכת: athlon 64 3500 1G RAM המחשב משמש לעריכת תמונות, מוזיקה אינטרנט ביטורנט וקצת ומשחקים. כרגע מותקנת XP SP3 האם שווה לי לעבור למערכת הפעלה 64 ביט ואם כן איזו מהן? תודה.

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  3. שלום היום סתם הסתכלתי במחשב שלי לחצתי על מאפיינים במחשב שלי ופתאום אני רואה שיש שלוש משתמשים שאני לא מכיר. מישהו יכול לומר לי אם משתמשים/פרצו למחשב בלי לדעת? התמונה: http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png תודה למגיבים! [br]פורסם בתאריך: 24.11.2010 בשעה 14:34:24 http://www.siz.co.il/my/dfndn0qwzylw.png

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by pyr0,

האם מתוכננת איזה SP לxp x64 באופק? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום מידע בנושא, הרי אין קשר בין SP3 של xp x86 לxp x64. *למי שלא יודע, הקרנל של xp x64 הוא כמו של server 2003 והם חולקים את אותם הservice packs

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  5. אז ככה, הכל התחיל כשנגמר לי המקום בכונן C, כונן זה נמצא בהארד דיסק 1 ג'יגה שמחולק לשניים. בחלק השני שלו E התקנתי תוכנות המקושרות לווינדוס (שם נמצא (E) ה Program files). קניתי כונן חיצוני על מנת להעביר את כל החומר משני הכוננים ולאחד אותם לאחר פירמוט לכונן יחיד, ולהחזיר אליו את החומר. עכשיו אם אני אשאיר את שם הכונן C המערכת לא תזהה את מיקום הקבצים של Program Files. ואם אשנה את השם לE המערכת לא תזהה את עצמה.. מה יש לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. פירסמתי הודעה זו באשכול SP2 אבל יכול להיות שזה לא קשור דווקא לגירסה 2 אז מפרסם פה גם. והשאלה: אם בהתקנה של תוכנת מייקרוסופט מתקבלת ההודעה: "Setup has detected an incomplete XP service pack installation on your computer. Office will not run properly until this update has been completed." האם ניתן לעקוף זאת איכשהו ללא התקנה בפועל של הערכה המדוברת? מישהו יודע אם קיימת אפשרות כזו? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  7. נניח אני מעוניין שכשאני מחבר את הIRIVER שלי הוא יקבל אות קבועה שתהיה שמורה רק לו(לפי LABEL של הכונן(נניח H)) ואף כונן אחר לא יוכל להשתמש באות הזאת כלומר שכשאני אחבר את הDOK שלי (בזמן שהIHP שלי לא מחובר) אז הוא יקבל את האות הבאה בתור (נניח ן)

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  8. אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה ואני מקבלת הודעת שגיאה. האם יכול להיות שבגלל שיש איזו שהיא הגדרה בביוס שאני צריכה לשנות מ-disable ל-enable כדי שיתאפשר לי לבצע פירמוט והתקנה?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי. התקבל לידי עותק חוקי של ווינדוז 7 אולטימייט והמחשב שלי הוא לא ממש חדש, ודי לשימושים משרדיים. AMD Athlon x2, 2 gb ram אין לי צורך בביצועים גרפיים ופיצ'רים מיוחדים, רק רוצה מע' הפעלה נטו. האם יש אפשרות לבטל חלק מהדברים האלה לאחר ההתקנה ? או שעדיף לי לחפש גרסת Home ? תודה מראש! 8)

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  10. שלום רב, רכשתי חלונות 8.1 גרסת הסטנדרט הביתית. אשמח לדעת האם בשלב ההתקנה, ניתן לבטל את סיסמת הכניסה? אם כן-כיצד? יש לציין שברשותי מחשב נוסף שעליו מותקן חלונות 8.1 שם אמנם מצאתי דרך שהסיסמא תופעל אוטומטית בכל הפעלת מחשב. אך הכוונה הפעם היא לבטל לגמרי את הצורך בסיסמא, כפי שהיה עד עכשיו בגרסאות הקודמות של חלונות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, האם ניתן לבצע גיבוי של תיקיות מסוימות בין שני דיסקים קשיחים? כלומר, אני רוצה לעבוד על דיסק מסוים כך שכל שינוי ישתקף אוטומטית במיקום מקביל בדיסק השני. אבל: בדיסק השני יהיו תיקיות שיימצאו רק בו, ללא תמונת ראי בדיסק הראשון. משהו כזה: A1 ---> B1 A2 ---> B2 A3 ---> B3 B4 B5 האם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 51.6k צפיות
  12. הכונן עליו מותקן הווינדוס בעל נפח של 120 ג'יגה ואני רוצה לפצל אותו לשתי כוננים. כל מה שיש עכשיו שישאר ב-C ו-70 ג'יגה יעברו לכונן חדש בשם E:. האם אפשר לעשות זאת בלי לפרמט מחדש? אם כן איך? אפשר מדריך?

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  13. לחבר שלי ניכנס וירוס למחשב וכמאט כל הוינדואס ניתפק... בקיצור הוא רוצה שאני יפרמט לו את המחשב אבל המטומטם לא ידוע איפה כל הדיסקים של הדריבריים שהוא קיבל עם המחשב. בקיצור אני רוצה לדעת אם ניתן לגבות את כל "מנהלי ההתקנים" במחשב ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה אני יוכל להתקין אותם שוב על המחשב... בקשה על תגידו להתחיל להחפש דריברים מהאינטרנט למה זה סיפור הוא בקושי יודע איזה מעבד יש לו. תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  14. שלום. אני מפרמט את המחשב לעתים קרובות [מסיבות לא רלוונטיות כרגע]. הדבר היחידי שהייתי רוצה באמת לשמור עליו, הם ההגדרות של ווינדוס. למשל - ערכת הנושא, מראה החלונות, הגדרות שורת המסימות, הגדרות התיקייות. האם יש דרך לעשות זאת? מאוד מייגיע לעבור על אלה מחדש בכל פעם. אשמח לכל טיפ, גם אם הוא לא ממצא את כל אלה, אלא רק חלק. תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. תודה.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  16. יצרתי חשבון משתמש נוסף כחשבון מוגבל, לא היו אפשרויות הגבלה נוספות. האם קיימות אפשרויות הגבלה נוספות? אם כן, איך מגיעים אליהן ומה ניתן להגביל? מדובר בחשבון משתמש נוסף עבור ילד קטן, ואני רוצה להגביל את החשבון באופן כזה שגם תוכנות שבהתקנה הראשונית סומן לאפשר שימוש לכולם. בקיצור, אני רוצה שתהיה לא גישה אך ורק לצייר, כונן ה-CD בלבד ללא יכולת להתחבר לאינטרנט אפילו לא בטעות. בנוסף, אני רוצה ליצור לו על שולחן העבודה (שלו) קיצור דרך לסיפריה שרק לה תהיה לו גישה. המחשב מחובר לרשת ע"י נתב יחד עם שיתוף קצבים. עד כמה שזכור לי אני מחובר למחשב בחשבון מנהל.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  17. ב-IE6 שיהיה דף אחד שאבחר alwase on top "תמיד עליון"

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל! אני רוצה להפוך דיסק של XP PRO שיעשה בוט מהדיסק בעלייה של המחשב! שמעתי שאפשר אבל אני לא בטוח???? בתודה ניבב

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by natim,

זתומרת להוריד את קובץ ההתקנה עצמו? אני לא מצליח להתחבר לאתר של מייקרוסופט בזמן העדכון עם קובץ ההתקנה הרגיל שבאתר שלהם

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  20. ברשותי ווינדוס 7 אולטימט 64 K, ווינדוס 10 מוצע לי עד סוף החודש חינם, השאלה האם אני יכול להוריד אותו ולהתקינו כמערכת ווינדוס נוספת על כונן אחר באותו מחשב? כמו כן אין לי הרבה מקום על כונן סי ,נשאר כ-5 ג'יגה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by x-dude,

אם כן אז מאיפה? ורשום שזה upgrade, מה אני עושה אם אין לי בכלל מערכת הפעלה?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  22. שלום קבלתי מחשב של דל מארה"ב עם מערכת הפעלה: Genuine Windows® 7 Professional 64.מערכת ההפעלה היא כמובן באנגלית. השאלה שלי האם יש לי אפשרות להחליף את שפת הממשק לעברית? במידה וכן,אשמח לדעת איך ניתן לבצע זאת. בתודה מראש לכל העוזרים סיון

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. יש לי מחשב שמותקן עליו Windows XP בעברית , האם ניתן להחליף לאנגלית ללא פירמוט ? אגב , יש לי language pack שהופכת מאנגלית לעברית , האם יש language pack מעברית לאנגלית ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אתמול בערב והיום בבוקר קיבלתי 2 מסכים כחולים עם אותה השגיאה, כמתוארת בכותרת. השתמשתי ב- bluescreenview כדי לראות מה השתבש וב-2 קבצי המינידאמפ השגיאה נגרמה בקבצים הבאים: 1. classpnp.sys ntfs.sys ntoskrnl.exe 2. היום בבוקר: fvevol.sys ntoskrnl.exe volmgr.sys אני מוכרח לציין שמדובר בהתקנה דיי טרייה של ווינדוס 7 וקצת קשה לי להבין מה כבר גורם לבעיות. שינויים קיצוניים שביצעתי ביומיים האחרונים: אתמול העתקתי קרוב ל-300ג'יגה מההרדיסק לכונן גיבוי חדש. אתמול בדיוק כשבאתי לפרמט כונן כלשהוא של 20ג'יגה, באמצע הפעולה קיבלתי את המסך הראשון (מס' 1). את המסך השני ראיתי בבוקר כשקמתי. במהלך הלילה הדבר היחידי שנעשה זה הורדת קובץ כלשהוא. אשמח לעזרתכם בנושא, ערן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.