Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מה ניתן לעשות על מנת שמערכת ההפעלה תזכור לפתוח חלון נוסף תמיד באותו גודל למרות שכל הזמן אני מותח את החלון על פני המסך וסוגר כמו שצריך המערכת לא זוכרת לפתןח את החלון שוב באותו הגודל בברכה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ועליו יש WINDOWS8 שעידכתי ל8.1. את הווינדוס קיבלתי עם המחשב הנייד ובלי לקבל את הדיסק עצמו. עכשיו יש לי כונן SSD חדש ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS 8. אני לא מצליח למצוא את הקובץ ISO כדי לעשות BOOT. כמו כן, אין לי RETAIL KEY כי לפי מה שהבנתי זה "אוטומטי" , יש רישיון "אוטומטי". מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקובץ ? ואגב, למה שאתה קונה מחשב נייד לא מביאים לך את הדיסק של הווינדוס ?...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי התחילה לי היום בעיה שהמחשב קופא, היום בבוקר הוא קפא 2 דקות אחרי שהפעלתי אותו גם לאחר ריסטרט, וגם אחרי עבודה של 5 שעות הוא נתקע פתאום בלי להודיע, עוד לא הייתה לי את הבעיה הזאת אף פעם ואני אובד עצות.
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי ווינדוס 8 64, בכל פעם שאני מדליק את המחשב באמצע הטעינה הוא עושה RESTART לעצמו ורק אז זה נכנס לווינדוס ואומר לי לעשות SEND או DONT SEND. למשהו יש מושג?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
האם קיים DirectX10 לווינדוס xp שעובד כמו צריך או שזאת סתם אגדה? ואם יש, אז איך אני מגיע לזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב: P4-2.4B GA-8PE667 512 DDR PC2700 RADEON 9700PRO 40GB MAXTOR ספק 380W TRUE POWER של אנטק מארז טאואר שחור של אנטק מסך "19 F900B 3DMARK למתעניינים 13623 וזה אם אנטי וירוס ברקע. אבל די להשוויץ. אחרי התקנת XP HOME שמתי לב שרשימת ה CONTACT באאוטלוק אקספרס מופיעה עם סימני שאלה. כנ"ל הודעות שהתקבלו עם שם השולח בעברית וכן גם שם ה ACCOUNT שרשום בעברית. התקנתי תמיכה בעברית אבל נראה לי שפספסתי משהו. רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב התקנתי ווינדווס אקס פי בהתקנה עשיתי את כל ההגדרות הרגילות של השפה ובווינדווס עצמו אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ולהיפך בעזרת ALT + SHIFT רק בעזרת ה LANG BAR אני מצליח לעבור שפה אין פשוט ה ALT SHIFT מנוטרל מודה לכם על העזרה בתודה עידן.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מנסה לפתוח אותו ,ואני מקבל שגיאה : windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions. יש במחשב יוזר אחד ויחיד ,ללא סיסמאות בלי כלום.. ורק זה לא נפתח לי , בSAFE MODE גם לא..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חלק מהקבצים בווינדוס נצבעו בכחול למה??? ואיך משנים את זה (דוגמה בתמונה) בחלק גדול מהספריות של הווינדוס [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב , אני עובד על מחשב כזה p4 1500 , d850mv 1x80gb@7200 1x30gb@7200 1x20gb@5400 512 rdram מאז ומתמיד הייתה לי מין בעייה מוזרה שכזו , אני עובד על המחשב רגיל , פתאום הווינדוס מפסיק להגיב למשך 5-7 שניות לערך , ולאחר הזמן הקצר הזה המחשב ממשיך כאילו לא קרה כלום.. זו לא בעייה של חימום כי יש 4 מאוורים במחשב + HSF שהוא VOLCANO 7 הבעייה באה בתדירות של כל כמה דקות...במיוחד אם אני לא עושה RESTART הרבה זמן (כמה ימים) אני עובד על WINDOWS 2000 וגם לפניי ,כשעבדתי על XP הייתה לי את הבעייה המוזרה.. זה כבר ממש מתחיל לעצבן (יש לי תמחשב כבר מעל שנה) ואין לי מושג כבר למה לפנות.. מה אני עושה? האם זו בעייה מוכרת? בעייה של הלוח? אולי של איזה SERVICE שרץ ברקע? או פשוט המעבד או הזכרון? אני ממש מחפ…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפני כמה זמן כתבתי פה על קובץ שלא רוצה להימחק לי, גם לא במצב בטוח, ומישהו כאן שם לינק לתוכנה. אני לא מוצא עכשיו את ההודעה ההיא, אז אודה למי שיוכל לתת לי לפחות את שם התוכנה...תודה!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי בעיה במערכת ההפעלה Windows 7 , שהמחשב התכבה לי פתאום ולאחר זאת , הופיע לי Windows Startup recovery הבעיה שזה לא טיפל בבעיה . לפני ההפעלה של הWINDOWS מופיע לי מסך שחור שכתוב לי שהקובץ c:/Boot לא פועל או הרוס ואי אפשר לקרוא אותו. נסיתי להריץ את הדיסק של Windows 7 . אבל המערכת לא מזהה לי את המערכת הפעלה. כאילו כל התקייה של הBoot נמחקה. בלי לבחור את המערכת הפעלה כלום לא פועל. ניסיתי כמה פקודות שם אבל לא עושה. עשיתי בדיקת דיסק Chkdsk וזה אמר שאין שום תקלה בדיסק .. האם יש דרך לקחת את הכונן הקשיח לחבר אותו למחשב אחר ופשוט לשים את הקבצים החסרים בתקייה של הWINDOWS? אם יש איפה אני משיג את הקבצים? או אולי יש תוכנה שמסדרת מערכות הפעלה שלא בשימוש באותו רגע? כי כל התוכנות שניסית…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מדריך או שמישהו יסביר לי איך עושים תיקון לWINDOWS? תודה!
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום חברים , חבר שלי נתן לי את המחשב שלו לצורך פרמוט וזה מה שאני מקבל בהתקנת VISTA של המחשב למחשב היה מותקן VISTA בעבר ויש לו partition לrecovery של 9 גיגה אבל הוא מעוניין ב Win 7 , ניסיתי להפעיל את ה RECOVERY אבל החבר לא יצר נקודות שחזור או גיבוי ל RECOVERY המחשב כבן שנה מארה"ב של חברת HP ואין עליו אחריות בארץ . כעת אני מנסה להתקין VISTA אבל זה מה שמתקבל : BSOD- IRQL_NOT_LESS_OR EQUAL ****stop :0x0000000A (0x9c200196 ,0x00000002,0x00000000,0x8883AE9B) המחשב מדגם HP pavilion tx2500 בעל שני ליבות של AMD turionx2 64 bit וכרטיס מסך של ATI זהו לצערי אני לא יכול לספק לכם LOG
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכם לאחר בעיה שהייתה לי עם קבצי הVISUAL C++ LIBERY שנעלמו מהמחשב עשיתי REPAIR למערכת המפעלה והכל חזר לקדמותו ועובד נפלא. אבל יש בעיה עם העברית נגיד באייסייקיו אז יש סימני שאלה במקום אותיות ובחלק מהמקומות ג'יבריש. הקטע זה שזה קרא לי כבר כמה פעמים במחשבים אחרים, וסידרתי. אבל שכחתי איך משנים :-X מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כשאני מפרמט את המחשב ועולה ה-WINDOWS XP PRO אז אני צריך לפרמט את שאר הכוננים אז השאלה שלי היא שאני עושה קליק ימני על כל כונן אז איזה אפשרויות לבחור:יש פירמוט מהיר,יש FILE SYSTEM שיש בו 2 אפשרויות:FAT32 ו-NTFS. יש ALLOCATION UNIT SIZE מה אני בדיוק בוחר?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועשו לי וינדוס ויסטה בטעות נגעתי בסליידר הזה בצד ימין שמאה מזג האויר ושעון אנולגי עגול איך אני מחזיר אתזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי יש לי ווינדוס XP וכשאני מעלה את המחשב הוא מעלה לי מסך שחור עם אפשרויות של LAST GOOD CONFIGURATION NORMAL BOOT SAFE MODE ניסית להיכנס לנורמל מוד אבל הוא עושה כאילו הוא טוען את ה-XP ובשלב של ה- מסך הכחול של הברוכים הבאים הוא עושה מסך שחור ולא מגיב ניסיתי לעשות גם את ה-LAST GOOD CONFIGURATION וזה עושה את אותו דבר רק ה-SAFE MODE עולה איך אני מתקן את הבעיה כדי שיעלה לי הווינדוס תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
ראיתי שבארץ מערכת הפעלה חוקית עולה כ 1400 ש"ח ואילו ב EBAY ניתן לרכוש עבור כ 100-140 USD, יש מניעה חוקית לרכוש מחול ?, זה הבדל של כמעט אלף ש"ח. מה עלולות להיות הבעיות, כמובן שאשים לב לא לרכוש מערכת שמיועדת למותג מחשבים ספציפי אלא את העותק הרגיל.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לבן דוד שלי יש בעיה במחשב. יש לו כוננים C וD. על C מותקנת מערכת ההפעלה ועל D כל השאר. הוא פירמט את D ובטעות הוא התקין גם את הויינדוס. אז היה לו שני XP לבחור ביניהם בBOOT. הוא במקום לפרמט את D הוא פשוט עשה SHIFT+DEL לווינדוס בD, ועדיין הדאבל BOOT נשאר למרות שלא היו קבצי ווינדוס בD אלא רק בC. אני אמרתי לו שיתקין שוב על D ויעשה פרמוט(דרך הווינדוס) הוא עשה את זה, ועדיין יש לו דאבל בוט, למרות שD ריק לגמרי ורק בC יש ווינדוס. איך אני מבטל את הדאבל בוט המעצבן הזה?! אריאל
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע בערך הדלקתי את המחשב הכל עבד חלק והכל, פתאום היה קצר בבית והמחשב עשה לעצמו ריסט. כאשר המחשב עלה הוא רצה לעשות לעצמו את ה- scan disk. הסריקה מיד התבטלה מעצמה מבלי שנגעתי בכלום. עשיתי שוב ריסט למחשב וגם אז ה- scan disk התבטל מעצמו. רק לציין, שבעבר קרה לי דבר כזה ויום אחד פשוט ה- scan disk באמת פעל ולא ראיתי את המסך הכחול של הסריקה הזו. השאלה שלי, מה אפשר לעשות בכדי שיתקיים באמת ה- scan disk, ולא יופיע המסך הכחול הזה כאשר המחשב עולה??? יש לי XP PRO תודה רבה לכל העוזרים. בברכה, מאור. *אם לא שמתי את זה בפורום המתאים אני מצטער.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-