Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מעונין להעביר קבצים ממחשב ישן למחשב אחר ניסיתי בעזרת האשף והוא דורש כבל טורי מה זה הכבל הזה ובאיזה חיבור הוא מיתחבר? והאים אפשר דרך כבל רשת? ועוד שאלה אם אני מפרמט מחשב מהיא הדרך לישמור קבצים והגדרות?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
עם סיום ההתקנה , אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה.בכל זאת ה-emule נפתח אבל לא ניתן לשמור הגדרות(כגון רשימות שרתים, כתובות IP לסינון). בכל נסיון של שינוי הגדרה מופיעה הודעת שגיאה שלא ניתן לבצע שמירה.עם סגירת הemule ופתיחתו מחדש יש צורך לבצע את כל ההגדרות מחדש ולמעשה מקבלים הודעה של הפעלה ראשונה של emule. מה צריך להגדיר בויסטה על מנת לפתור את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
זה כל פעם משהו אחר וזה קורה כל כמה דקות ואז מפסיק ואז שוב... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 05:53:41, on 21/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCDsrv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Ahead\InCD\InCD.exe C:\Program Files\CyberLink DVD Solution\PowerDVD\PDVDServ.exe C:\Program Files\Java\jre1.5.0_04\bin\jusched.exe C:…
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני מתקין Windows 7 ultimate, על איזה גודל כונן אתם ממליצים בהנחה שאני מתקין על המחיצה תוכות וווינדוס בלבד? רוב התוכנות שלי סטנדרטיות וקטנות, למעט אולי פוטושופ ועוד איזה תוכנה אחת גדולה (5 ג'יגה).
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הי קראתי את כל הדביק בנושא 32X ו-64X ועדיין קשה לי לדעת מה עדיף במקרה שלי, אשמח לעצות ולתשובות לשאלות ספציפיות: שימושים עיקריים של המחשב יהיו תוכנות שרטוט וגרפיקה: ארכיקאד, רויט, אוטוקאד, פוטושופ ומעט 3DMAX. חוץ מזה שימושים משרדיים, עריכת סרטים ברמה לא גבוהה, אינטרנט וכיו"ב, בלי משחקים בכלל. האלטרנטיבות שלי הן להתקין XP 32X או VISTA 64X. נושאים רלוונטיים: 1. האם תהיה לי בעיתיות לשדרג איזה מהם לגרסה 7 אם ארצה בעתיד? או ייתרון באחת האלט'? 2. האם יש בעיתיות עם העובדה שברשת הביתית יהיו עם מחשב זה 2 מחשבים העובדים על XP 32X? 3. האם עלולה להתעורר בעיה עם תוכנות שבמוצהר מותאמות ל 32X (למשל רויט ואוטוקאד) או ל-XP בכלל? האם מעבר ל-64X יכול לשפר את הביצועים גם שלהן? 4. אני…
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום אנשים זאת המערכת שלי: WINXP מעבד E7200 כרטיס מסך 9600GT ספק כוח 550W זיכרון 2GB DDR2 המחשב בן יותר מ3 שנים ולא בא לי להשקיע כסף כמו לקנות זיכרון של DDR2 אני עובד עכשיו על מערכת הפעלה XP וחשבתי לשדרג ל WIN7 בעיקר בגלל המשחק BATTLEFIELD 3. אני יודע שלגירסת WIN7 64 BIT אין לי מספיק זיכרון אז חשבתי לשדרג לWIN7 32 BIT המחשב למשחקים חדשים כדאי לי? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
אתמול לא עלה לי חלונות אז עשיתי שיחזור וכשעלה המחשב הוא היה בלי עברית, (יש לי hebrew xp מותקן) הלכתי להגדרות ושיניתי שיהיו תפריטים בעברית עשיתי ריסט ולא עבד והגדרה בתפריטים נשארה זהה (english) , התקנתי מחדש את ה hebrew pack ולא עזר , יש למישהו רעינות?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי מריץ Win XP, המחשב חדש והותקן לפני כשבוע. במחשב שלי 2 דיסקים קשיחים. הדיסק הקשיח העיקרי מחולק לשני כוננים לוגים - C שמריץ מערכת הפעלה ו D. הדיסק המשני מכיל כונן לוגי אחד (E). כשרק התקנתי את המחשב, הכוננים היו מסודרים אחרת - לכונן D היה שם אחר והדיסק המשני היה מורכב ממספר כוננים לוגיים, שאיחדתי אותם לכונן אחד. את כל השינויים האלה עשיתי באמצעות ה Disk Management tool של Windows XP. עכשיו, יש מספר תוכנות שלא מצליחות לטפל בהרבה מאוד קבצים במחשב שלי. לדוגמה - ב - Irfanview אני לא יכול לשנות שם לקבצים בכונן D ולחלק מהקבצים בכונן E. לדוגמה - ב Burn4free אני לא מצליח להוסיף לפרוייקט צריבה קבצים מסויימים מכונן D. מה שמוזר, זה שלא מצאתי קשר חד משמעי בין הבעיות לכונ…
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הנה מס' סקרין שוטס שיראו מה הבעיה: כשאני לוחץ על כפתור החיפוש זה מה שמופיע: כשאני לוחץ על אישור, חלון החיפוש מופיע, אך ללא אפשרויות החיפוש: מישהו נתקל בבעיה בעבר ויודע מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אז למה האתר של WINDWOSME במיקרוסופט עדיין פועל http://www.microsoft.com/israel/products/windowsme/default.asp
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לנו דומיין קונטרולר ישן. החלטנו לקנות עוד שרת חדש ולהחליף ביניהם. בשרת הנוכחי יש עוד כל מיני בעיות ודברים שאנחנו רוצים לשנות לכן החלטנו להתקין הכל מחדש. עכשיו יש שני דומיין קונטרולרים ברשת. אני רוצה להוריד את הישן. העניין הוא שאני רוצה להפוך את הישן לקופסא של פיירוול לינוקס. אז קניתי דיסק קשיח חדש שאני אחבר אליה ואתקין בו פיירוול. בנוסף, אני שומר את הדיסק הקשיח של הקונטרולר הישן ובמידה וקורה משהו לחדש מיד מחליף דיסקים קשיחים ורוצה שהשרת הישן יתפקד בתור קונטרולר. אז איך לעשות את זה? להדיח את הישן, להשאיר את החדש, במידה וקורה משהו לקדם את הישן שוב? פשוט לנתק את הישן מהרשת? משהו אחר? לרדת מהרעיון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אניי מנסה לשנות את כונן D שלי ל C כי שם מותקן ווינדואס בפרטישן מגיק זה עושה קצת בעיות יש פתרון מהיר וללא השלכות רציניות???
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני רואה עיברית חצי חצי זאת אומרת יש מקומות שאני רואה עיברית ויש מקומות שלא..ממש דבר מוזר אין לי מושג מה לעשות הנה תמונה http://img315.imageshack.us/my.php?image=d8nj.jpg תראו שבדרברים יש חצי עיברית וחצי גיבריש כזה וואי זה ממש ממש מעצבן!
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
חברים, יש לי באג ממש הזוי בWINDOWS 7. אני לא משתמש באופציה של הRECYCLE BIN ולכן אני מבטל אותה ע"י סימון DON'T MOVE FILES TO RECYCLE BIN ,DELETE IMMEDIATELY. למרות זאת בכל פעם אני מוחק קובץ הוא מעביר לי אותו לסל מחזור. מישהו נתקל בזה? לא ממש מצאתי גם פתרון לזה בגוגל... תודה מראש. נ.ב : צירפתי תמונה של ההגדרה שמסומנת לי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הבעיה היא שמדליקים את המחשב הוא נותן את המסך של הינדוס עם הנחש ואז הוא עושה ריסט.
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הicon של ה אינטרנט אקספלורר ב- quick launchפתאום שינה צבעו לצבע כחול כהה ... יש למישהו מושג? :-[
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
השאלה כבר בכותרת. יש לי דיסק קשיח אחד, 160, C=40 D=120 שיניתי באקרוניס דיסר דיירקטור, את D ל100, ואת C ל60. זה תהליך ארוך, לא שרדתי את כולו, והלכתי לישון. בבוקר התעוררתי למסך שחור בעיית BOOT MGR הקובץ WINLOAD.EXE עושה בעיות. קוד שגיאה 0XC0000225 בחיפוש בגוגל מצאתי חבר לצרה http://www.iopanel.net/forum/thread20782.html אבל גם הוא לא הגיע לפתרון. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כשאני מתקין XP אז זה שואל אותי פירמו מהיר והשני פירמוט.מה ההבדלים?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
היי, התקנתי WINDOWS 7 על אחד הHDD שאצלי, (שניהם SATA) וכל אחד מחולק ל3 מחיצות (כלומר 6 מחיצות סה"כ משני HDD, מקווה שהסברתי מספיק טוב) כשאני נכנס למחשב שלי בכדי להיכנס לכונן הוא פשוט לא מופיע הכונן תקין ועוד ם הXP שעובד על מחיצה אחרת(שני מערכות הפעלה מותקנות אצלי, אחת XP ואחת 7) הכונן הוא לא הכונן שיושב עליו הXP או משהו... שאני נכנס לניהול הוא מופיע אבל.. מישהו מכיר את התופעה!? צירפתי תמונה של המחשבשלי עם המסך של "ניהול" המחיצה החסרה היא STI 100 ובניהול כן רואים אותה.. חלק מהאופציות בניהול מופיעות כלא זמינות(אפורות..) תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אוקיי. אחרי יותר משנה ללא פרמוט, פירמטתי היום את המחשב. התקנתי את הXP, הכל הלך חלק, המערכת עלתה כמה פעמים חלק אחרי ריסט. הכנסתי את דיסק ההתקנה שהגיע עם לוח האם (שהשתמשתי בו בעבר פעם אחת בלבד, כשקניתי את המחשב), התקנתי את מה שצריך, ואחרי הריסט אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להעלות את הווינדואוז משום שדרייבר pci שאמור להיות בתקיית הXP חסר או פגום. (ההודעה עולה עוד בממשק דוס, לפני שמסך הוואלקם עולה, אחרי שעוברים את האפשרות להכנס לביוס). הוא ממליץ לבצע repair של המערכת. ניסיתי, הוא נקתע איפשהו בהתקנת devices. פירמטתי שוב, הורדתי את הדרייבר של הlan (שמובנה בלוח אם) מהאתר של ג'יגהבייט במחשב אחר, והתקנתי אותו. אני לא יודע מה לעשות כרגע - האם להתקין את שאר הדרייברים מהאתר שלהם? מה…
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה Win 7 Ultimate על מחשב עדכני AMD Phenom II 720 + 4GB RAM. שמתי לב שלאחר שהמחשב דלוק זמן מה (נניח כמה ימים) יש ירידת ביצועים בכמה תחומים. 1. בעיה בניגון תכנים ראו דיון ישן בנושא 2. זמני כיבוי (Log off) ארוכים מאוד - אולי 10-15 דקות של טחינת דיסק עד לכיבוי. כמובן שלאחר אתחול הכל חוזר להיות נורמלי מהיר ומגיב. לא רואים שום בעיה של עומס על המעבד, זיכרון. יש למישהו רעיון למה Win 7 כושלת פה בניהול יעיל של המשאבים?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא משהו כזה? בא לי לעשות את המחשב שחור :-)
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה היא שכשאני לוחץ על לינק כדי להוריד משהו דרך האקספלורר, הוא ישר מוריד לי את הקובץ לתוך- temporary folder. לא שיניתי כלום בהגדרות ולא התקנתי משהו חדש לא יודע איך זה השתנה לי פתאום אבל אני מבקש שמישהו יסביר לי איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שבו אפשר לבחור לאן להוריד את הקובץ. בתודה רבה, דודי.
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה אולי מוזרה אבל רציתי לדעת איך אני יכול למנוע התקנה של ווינדווס XP (או כל ווינדווס אחר) על דיסק קשיח (יחיד במחשב) מפורמט ללא גרימת נזק פיזי כלשהו לדיסק עצמו כמובן?
-
- 8 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מישהו יודע עם זה מכיל גם דיסק של 32 ביט? למיטב ידיעתי גרסאות RETAIL מכילות את שני הדיסקים (32 ו- 64) תודה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-