עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ae01,

שלום! אני אמור לקבל מחשב חדש בקרוב,ואני מתכוון להתקין עליו את ה:xp pro. אני רוצה לחלק את ההארד דיסק לשני חלקים-של 10 ג'יגה ושל 70. איך עושים זאת? באיזה שלב? ועים איזו תוכנה?. אשמח לקבל תשובות-בתודה:ae

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  2. / \ : * ? " < > | :A file name cannot contain any of the following characters [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by ychig,

כשאני עושה בוט לxp לאחר הטעינה הראשונית המחשב פשוט עושה ריסטארט, אם אני בוחר בתפריט שלפני ההפעלה שהווינדוס לא יעשה ריסטארט לאחר כשל מערכת, מתקבל מסך כחול "Session3_initialization_failed" הדבר היחיד החשוד שעשיתי בהפעלה התקינה האחרונה היה disable לאינטרנט, בגלל שזה הראה שהכבל רשת מנותק.. אבל עכשיו אני במק ואינטרנט רץ.. יש דרך לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  4. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום מישהו יודע, איפה אני יכול לבטל ACTIVATION של WINXP PRO HOME ב-REGISTRY? בלי תכנות אחרות או CRACKS תודה

5. Started by civic,

אני מחפש גאדגט לווינדוס 7 שיראה לי בזמן כמה זמן עבודה נשאר לי לעבוד עם המחשב נייד כאשר אני עם סוללה... יש למשהו מושג מכירים משהו דומה ? בנוסף אני מחפש מעיין שעון מעורר שיעבוד אוף ליין ללא אינטרנט וישמיע מוזיקת MP3 מהמחשב או לחלופין שישמיע אתר רדיו גלי צהל .... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  6. שלום, יש בפני שתי בעיות: 1.כמו שמצויין בכותרת ;D , אני מרוקן את כל ספריות הזמניות הכל!!! אבל עדיין מסתבר שהחלונות שוקל 2.5GB פעם היה לי כונן של מערכת הפעלה 2GB והוא התמלא, שיניתי את החלוקה ל4GB והוא עדיין מתמלא, ברור לי שבערך 1GB זה הפייג'ינג פייל, אבל למה חלונות מתרחב עם הזמן??? ??? . 2. הלכתי לחבר שלי, לתומי הפעלתי את סנדרה והיא גילתה משהוא מעניין, יש לו מעבד 1.7GHZ של אינטל, אבל סנדרה אומרת שהליבה שלו היא WILLMATE. האים זה אפשרי? יכול להיות שמכרו לו מחשב עם OC? תודה. יאיר.

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  7. אני רוצה לעשות כך שכאשר אני נכנס לוינדוס ביוזר שלי אני אתבקש להכניס סיסמא.. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by אוריפ,

לאבא שלי יש לפטופ: מעבד: CELERON 400 MHZ זכרון: 160 MB SDRAM לוח אם: תואם מעבד (לא יודע מה הדגם) דיסק קשיח - בעזרת השם נקנה את הדיסק הנ"ל: 20 GB 4200 סל"ד. מכיוון שאנו עושים רשת בבית, ובדיסק הקשיח הישן מותקן ווינדוז 98 לא SE, והרשת חייבת מינימום ווינדוז 98 SE, אנו צריכים ווינדוז חדש. רציתי לשאול איזה ווינדוז הכי יתאים למפרטת שנכתב למעלה? (אני לא חושב שXP בא בחשבון כי הוא לא יזוז על המחשב הזה... חשבתי אולי ME?) מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by Tasuooooo,

שלום, יש לי WINDOWS VISTA SP1 אני מנסה להסתכל על HELP של איזו תוכנה שאני משתמש והוא אומר לי: The Help for this program was created in Windows Help format, which was used in previous versions of Windows and it is not supported in Windows Vista. For more information, see Windows Help program (WinHlp32.exe) is no longer included with Windows on the Microsoft support website. הורדתי את הקובץ WinHlp32, התקנתי אותו ועדיין אני לא מצליח לראות את ה HELP של התוכנה. אני מדבר על החלונות שליד ה X (של סגירת החלון) יש סימן שאלה (?), ואם אתה לוחץ עליו אתה יכול להקיש על שדות בחלון והוא אומר לה מה המשמעות של כל שדה או איזור בחלון. למישהו יש מושג אם אני עושה משהו לא בסדר? תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Logon Screen כמו שהיה ב Windows Xp מישהו יודע איך עושים את זה? ובלי להכניס סיסמא לכל משתמש...! תודה מראש רביב

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  11. Started by man,

אני מנסה להפעיל את ipconfig אבל הוא כל פעם נסגר מיד ואני לא יכול לקרוא מה כתוב. מה אני צריך להסיף בשורת הפקודה (בכשאני לוחץ על הפעלה ואז ipconfig) כדי שהוא לא ייסגר מיידית או אולי צריך לשנות משהו במאפיינים? צריך עזרה בדחיפות אני בפעם ה-34 מנסה לעשות printscrreen ולהדביק בצייר כדי לראות מה כתוב.

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by Guy King,

כשאני מנסה להתקין XP על המחשב שלי אני מגיע לאחר זמן קצר למסך כחול שבו כתוב: "a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer" לאחר מכן המסך הכחול ממליץ לי לבצע בדיקת וירוסים וסריקת דיסק ולנסות להתקין את ה-XP מחדש (באנגלית כמובן, ועשיתי את זה). בסוף המסך הכחול כתוב הדבר הבא: "STOP: 0X0000007B (0XF898563C, 0X0000034, 0X00000000, 0X00000000) ניסתי להתקין 3 גירסאות שונות של XP וכל פעם הודעת השגיאה חזרה. כרגע יש לי Win 98se. מה לעשות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  13. שלום, יש לי מערכת הפעלה Win 7 Ultimate על מחשב עדכני AMD Phenom II 720 + 4GB RAM. שמתי לב שלאחר שהמחשב דלוק זמן מה (נניח כמה ימים) יש ירידת ביצועים בכמה תחומים. 1. בעיה בניגון תכנים ראו דיון ישן בנושא 2. זמני כיבוי (Log off) ארוכים מאוד - אולי 10-15 דקות של טחינת דיסק עד לכיבוי. כמובן שלאחר אתחול הכל חוזר להיות נורמלי מהיר ומגיב. לא רואים שום בעיה של עומס על המעבד, זיכרון. יש למישהו רעיון למה Win 7 כושלת פה בניהול יעיל של המשאבים?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  14. 1)איך אני מעיף ווינדוס מסנגר? 2) איך אני מעיף את הודעת ווינדוס computer at risk כי לא משתמש שם באוטומטיק אפדייטס? 3) איך אני מעיף את האייקון של security alerts? 4) האם עדיף פיירוול של סיגייט או של ווינדוס (SP2 XP PRO )

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by Tomerb1,

שלום לכולם התקנתי לפני כמה ימים את התוכנה intervideo home theater לכרטיס טלוויזיה. היא תוכנה מעולה לכרטיס טלוויזיה אבל למרות שבהתקנה הגדרתי אותה שלא תיהיה תוכנית ברירת מחדל כדי לנגן שירים וכאלה היא עשתה את זה. עכשיו כל שיר \ סרטון \ תמונה שאני פותח נפתחת בה וזה נורא מעצבן. איך אני יכול להחזיר את הכל לכמו שהיה? נגיד שהשירים והסירטונים יפתחו במדיה פלייר וכו'...

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  16. כבר כמה זמן שאני מעלה את המחשב שלי אני מגיע לדף שרשום שם :"כדי להשתמש לחץ על שם המשתמש שלך" . אך אני מבטל זאת כדי לעלות ישר לשולחן העבודה ?, כמו שאני רגיל אני לא רוצה לעשות שיחזור מערכת

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי שני כוננים (פיזים כמובן) במחשב. על אחד מותקן לינוקס ועל השני ווינדוז. עכשיו הכונן של הווינדוז משום מה נפגם לי הבוט שמה, ככה שאני חייב לאתחיל אותו רק אם אריץ בוט דרך הכונן של הלינוקס.. יש סיכוי לשחזר את הבוט שלו מבלי לפגוע בבוט של הכונן השני? ככה שמתי שיבוא לי להשתמש בלינוקס אני יבחר ידני דרך הביוס (בכוונה אני רוצה ככה), ולא יהיה קשר אחד לשני בשביל הבוט. כל אחד משל עצמו. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by shay82,

הייתי משתמש בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 כלל שמירה של כל המשתמש שלי אני לא מרוצה מהמערכת הזו יש ניתן לשוב אחורה כלומר להסיר את וינדוס 8 ושיחזור לי וינדוס 7 שהיה כלל כל ההגדרות (מבלי להתקין שב את וינדוס 7) כמוש היה ניתן אז לעשות בשדרוג של ויסטה (היה אפשרות לחזור ל XP ) תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  19. אני מחפש פתרון תוכנה שידע לשחזר את המערכת (windows 7 ) למצב הקודם ומוחק את כל השינויים - כמו שיש בבתי ספר \ מכללות וכו' חרשתי את גוגל ומה שהצלחתי למצוא זה 2 יצרניות של כרטיסי מג'יק. אני מחפש משהו תוכנתי בלבד. מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה בלי כרטיס?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  20. אמורה להיות איזשהי פקודה להכניס לקיצור דרך, שיפעיל את השומר מסך (אני לא מדבר על קיצור דרך לקובץ scr, אלא קיצור שיפעיל את השומר מסך שנבחר בוינדוס..) תודה.

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  21. Started by Adi42,

שלום. רכשתי מחשב חדש עם: לוח אם GA-EP34-DS3L של ג'יגה בייט, כרטיס מסך HD4870 של ATI, זיכרונות DDR2 2048 x2 800MHZ של G-SKILL, מעבד 2duo E7300 ועוד כמה חלקים אחרים. התקנתי בו XP 32BIT ויש לי המון בעיות. המון תוכנות כמו מסנג'ר, פיירפוקס וכ'ו קורסות באופן רנדומלי או מתי שהמחשב נדלק, עם שגיאה שמדברת על קובץ בשם KERNEL32.DLL. וכל שעה בערך המחשב עושה מסך כחול (לפני זה הוא עשה ריסט אוטומטי עד שביטלתי את זה). תמונה של המסך הכחול: http://img83.imageshack.us/my.php?image=dsc00567my9.jpg ותמונה של שגיאות DLL: http://img510.imageshack.us/my.php?image=errorme1.jpg אני כמעט בטוח שזאת לא בעיה של חומרה, בדקנו טמפרטורות והכל בסביבות ה30 מעלות. משחקים עצמם חשוב לציין שפועלים מצוין, כמעט תמ…

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  22. שלום יש לי שני מחיצות נפרדות עם נפח גדול. במחיצה הראשונה מותקן xp ובמחיצה השנייה מותקן vista, כך שבעליית המחשב יש לי בחירה. האם העבודה שמותקנת אצלי שני מערכות הפעלה מאיטות את אופן פעולת המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  23. שלום.. לאחרונה יש לי בעיה מוזרה ביותר שהווינדוס פשוט לא מאפשר לי ללחוץ לחצן ימני על כל קובץ כלשהו סתם ככה.. (הוא אמור לפתוח חלון קטן עם אפשרויות, הדבר הרגיל בקיצור). ובמקום זה הוא נותן לי הודעת שגיאה בכל פעם. לא משנה אם זה בשולחן עבודה או בתיקיות. כל קובץ. יש לי את הווינדוס כבר שנתיים ורק היום פתאום צצה הבעיה (אומנם התקנתי דברים חדשים כמו תוכנות מDriver Genius למי שמכיר אבל לא משנה). זה מה שהוא רושם לי בשגיאה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BEX שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7601.17514 חותמת הזמן של היישום: 4ce796f3 שם מודול התקלה: StackHash_0a9e גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0 חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000 היסט החריגה: 00000000 קוד החריג…

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  24. Started by __MIKO__,

בקיצור יש לא מעט סימני ERROR אדומים של מקווה שהקובץ טקסט יעזור. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  25. הלכתי לעזור לחברה טובה של אחותי שהייתה לה בעיה. הבעיה כזאת: בהתחלה עלה החלון שמבקש שם משתמש וסיסמא. השם משתמש היה השם הפרטי שלה והיה צריך ללחוץ אנטר והווינדוס היה עולה. הקיצר האנטר המסכן הזה הציק לה אז הלכתי אליה לעזור לבטל, חיפשתי באתר תחת הערך "ביטול סיסמא" והטיפים שקיבלתי שם רק הרעו את המצב. כשהמסך עלה היא הייתה צריכה לשנות את השם משתמש מ-Administrator לשם הפרטי שלה ואז ללחוץ אנטר. הווינדוס כמו שצוין בכותרת הוא ווינדוס אקס פי הום בעברית, אבל אין לי בעיה עם הוראות באנגלית אם לא נוח לכם בעברית. ^^רשמתי עזרה דחוף כי ביום ראשון אני טס עם חברים ולא נעים לי להשאיר את המצב הזה עוד שבוע ככה. אז תודה מראש, עומר

• 2 תגובות
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים