עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by shainov,

שלום לכולם רכשתי נייד DELL INSPERION 1525 חדש עם מעבד 2.2 וזכרון 2GB ומעבד גרפי ועוד קיבלתי איתו VISTA HOME PREMIUM והיא רק באנגלית.איך אני מעדכן אותה לעברית(ניסיתי התקנת MUI וLIP למינהם והבנתי שהם עובדים רק על ULTIMATE)מה עושים??

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  2. תודה לעוזרים http://www.2shared.com/file/2813801/6e54b13/Mini020708-01.html

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by DanielHatuka,

היה לחבר שלי בעיה במחשב והוא רצה להתקין Windows XP מחדש אבל בהתקנה עשינו להתקין לתיקייה חדשה ובסוף ההתקנה ראינו שזה התקין עוד Windows ובהפעלת המחשב יש בחירה להפעיל או Windows XP החדש או הישן. עכשיו אנחנו רוצים למחוק אחד מהם ואם אי אפשר אז להתקין מחדש הכל. איך אפשר להכין דיסק הפעלה להיכנס ל-DOS (אין כונן דיסקטים) ולפרמט ? ועוד משהו, המחשב דיי חדש (כחודש) ונתקע רוב הפעמים אחרי עליית מערכת ההפעלה ולפעמים בעלייה לא מפעיל את האקספלורר וצריך להפעיל לבד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

התקנתי לאחרונה WINDOWS VISTA 32BIT ULTIMATE ואני סובל בבעיה מאד מאד מוזרה. המחשב עושה מדי פעם קולות הזהים לחלוטין לקולות של אתחול המחשב. זה לא ממש מפריע אבל זה כן מוזר, רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  5. שלום חברים . התקנתי היום VISTA 64BIT על המחשב שלי . רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את קבצי הREGESTIRATION של הOFFICE 2007 PRO בREGEDIT ??? כי כאשר הייתה לי גירסאת ה32 BIT יכלתי להגיע לזה בצורה אחרת ! קצר אני רוצה להגיע לPRODUCT ID מתוך הנ"ל איך זה ? תודה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. אני לא מצליח.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by talisman,

היי כשרק מתקינים XP, האם יש איזשהם אופטימיזציות שכדאי לעשות בשביל להפוך אותו למהיר יותר או יציב יותר? (המחשב עצמו הוא מחשב חדש ומאוד חזק)

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  8. Started by ran1809,

יש לי בעיה שכשאני מנסה להעלות משחקים מסויימים הוא מעלה לי בעייה מסויימת יש לציין כי נותקנת ברשותי גם גרסא של XP ופשוט כנראה חסרים לי קבצים מסויימים צילמתי את הבעיה ואני צריך לדעת איזה קבצים צריך להוסיף ומאיפה לקבל אותם

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by sahargt,

יש לי 3 קשיחים אז השאלה שלי הי אני רוצה לשנות את השמות של D וE אז אייך אני יכול לעשות את זה ב ויסטה

• 11 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by llime,

בכונן C שלי ,שעליו גם מותקן ה-windows ,יש (בערך) 30GB זיכרון. מקש ימני + properties מראה לי שיש לי שם 13 גיגה זיכרון בשימוש ועוד 16.2 גיגה זיכרון חופשי-סה"כ 29.2GB . אבל כשאני נכנס לתוך כונן C ומחבר את כל הזיכרון מכל הקבצים והתיקיות שיש שם אני מקבל שיש פחות מ 7GB בשימוש!...והגדרתי באפשרויות תיקיה שיראה גם קבצים ותיקיות מוסתרים. איפה עוד 6 גיגה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by talisman,

היי קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP PRO. עכשיו - אני יודע שיש הרבה services של XP שהם לא נחוצים ואף פוגעים. איפה אני יכול למצוא רשימה של services שאפשר לבטל בלי בעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by raychin,

שלום רציתי לשאול כיצד אני עושה כניסה אוטומטית לWIN הקשתי את הקוד control userpasswords2 ומופיע לי החלון הבא מה עלי לעשות על מנת שתהיה כניסה אוטומטית תודה רבה javascript:void(0 ) javascript:addAttachment(); void(0); [attachment deleted by admin]

13. Started by BigDragoon,

לפני כמה זמן אחרי מצב של SLEEP MODE (בלפטופ) היוזר שלי ב VISTA השתכפל ועכשיו יש לי שני יוזרים לבחור כשנכנסים למחשב. (עם אותו שם) משהו יודע איך מורידים את זה? ולמה זה קרה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Arkadi.Krr,

aharey shbaharti bekonan ve ENTER ze ose li error 1: http://img142.imageshack.us/my.php?image=004mh3.jpg 2: http://img142.imageshack.us/my.php?image=008tm1.jpg asiti delete le konan ve adayn oto adavar ve eyn li windows mutkan sham karega PLEASE HELP

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by eid101,

שלום . התקנתי ויסטה חדשה ויש דבר שמאוד מפריע לי ( חחח לא יודע למה ) . איך אני מסיר את הלוגו של חברת DELL כמו שאתם רואים בתמונה ?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by ifs2003,

שלום לכולם, אם הבנתי נכון אז בעותק הוויסטה החוקי שיש ברשותי כתוב בסוף מסמך ההסכם לרשיון כאשר מתקינים שיש לי אפשרות להשתמש WINDOWS XP מכמה סוגים כחזרה אחורה. האם מישהו מכיר דבר כזה שניתן להשתמש ברשיום של הויסטה ב XP ? תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  17. התקנתי מערכת הפעלה 64ביט להתנסות איתה וגילתי להפתעתי שאי אפשר להריצ וירטולצייה של 64ביט אלא אם כן יש במעבד את הטכנולוגיה של VT השאלה למה ב32 ביט אפשר לעשות 32ביט וכשמדובר על 64 זה לא אפשרי תודה מראש אביב

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by wewe1,

אני מעוניין לשדרג את המעבד אצלי במערכת,ומותקן אצלי ווינדוס OEM חוקי לחלוטין שעבר אקטיבציה ומוריד עידכונים באופן סדיר. השאלה שלי היא אחרי שאני יחליף מעבד במערכת וכמובן יפרמט (האם חובה לפרמט אחרי החלפת מעבד?),האם אוכל להתקין את XP עם הרשיון שלו.

• 8 תגובות
    • 648 צפיות
  19. יש לי בעיה שמצריכה WINDOWSXP באופן זמני , יש לי רשיון ל מWIINDOWSXP64 PRO שאני משתמש בו במחשב הזה OEM (אני חייב 32) יש לי רשיון ל XP 32 של מחשב נישא גם EOM ...XP רגיל האם יש דרך אחת מהדרכים הללו להשמש ב WINDOWS אפילו ללא אקטיווציה ...אני צריך את זה ליום יומים? אני יכול להשתמש בדיסק של המחשב השניה ובקוד שלו ולא לעשות אקטיווזציה? זה חוקי ? יאפשר לי להוריד דריוורים ? ועידכונים ... זה ממש חשוב תודה

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  20. שלום חבר'ה, לא הצלחתי כ"כ להסביר את זה במילים: אבל הנה הוידאו: היציאה מהEXPLORER נעשית ברגע שאני לוחץ על לחיצה ימנית בעכבר: עכשיו לפני כמה רגעים זה הראה לי שגיאה אחרת: של doctor watson מה עושים? תודה! **עידכון** תראו הודעה שלישית בפוסט - תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, עד כה הווינדוס עבד יופי, אני המשתמש היחיד במחשב ולכן הוא נכנס ישר לווינדוס בהפעלה. אחרי שהתקנתי google sketch up , הוא הכריח אותי להתקין net framework v1.0 K למרות שכבר מותקנת גירסת 2.0 במחשב. מאז אותו אירוע, בכל הפעלה של המחשב יש לי את המסך המעצבן של בחירת משתמש, במקום כניסה אוטמטית. גם מסך הכיבוי השתנה, במקום 3 האיקונים, יש תפריט בחירה כמו בwindows 2000. גם שאני נכנס לtaskmanager, במקום שיכנס ישר, נעלם הרקע ויש לי מסך בחירה ( Log off' shut. task manager..). בדקתי אפשרות לשנות את זה בuser accounts ב control panel , אבל לא ראיתי אפשרות כזו, מה גם שהתווסף שם עוד יוסר ASP.net machine , תוצאה ישירה מהתקנת הframework1/0 אני משער. קיצר, איך אני חוזר למצב הרגיל והנוח? אם …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ariel-ro,

הורדתי אקספלורר 7 היום לXP. ושאני נגיד כותב כתובת של אתר ולוחץ ENTER זה לא מחפש לי ולא כלום. וגם שאני לוחץ על רענן שזה חיפוש זה לא עושה כלום :'( :'( וכל פעם שאני פותח את האספלורר מופיע לי במקום דף הבית איזה משהו אחר של מיקרוסופט! מישהו יודע מה הבעיה? אני מתחרפן! אל תשאלו אם אתה לא יכול לחפש איך הגעת.. סיפור ארוך.. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  23. יש לי עברית במקלדת אבל למשל שאני פותח קובץ תרגום ב-NOTEPAD אז הוא מופיע לי בג'יבריש ואין לי בפונטים עברית. אם אני הולך לכאן (כמו בתמונה שצירפתי) ומנסה להתקין עברית הוא מבקש ממני לצרף איזשהו קובץ,איך אני מוצא אותו ואיפה בדיוק ? תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. אמרו לי שלא יותר משני ג'יגה זה נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים