Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי לאחרונה תופעה מוזרה - שחלק מהתוכנות שרצות לי ברקע = לא מופיעות בסקגל התחתון שליד השעון... למשל NOD32 > ולמשל DTOOLS למה זה קורה ? ואיך חוזרים ליראות אותן ? THX
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי לקוחה שגולשת בבלוג של תפוז ויש לה ילד קטן שמציף ועושה לה שם לפעמים באלאגנים ואז חוסמים אותה , בדרך כלל אחרי פירמוט הייתי מצליח להכניס אותה חזרה פנימה עכשיו זה ניהיה פשוט הזוי אחרי פירמוט הוא מזהה את הכונן הקשיח איך יכול להיות ? החלפתי מודם , החלפתי כרטיס רשת , החלפתי ספק אינטרנט IP , כלום ברגע שאני מחליף כונן קשיח אני נכנס בפנים , איך יכול להיות שהם מזהים את הכונן הקשיח ? יש לו סיריאל ? איך בדיוק ? זה לא נראה הגיוני שהחסימה היא לפי הכונן הקשיח אפילו פירמטתי את המחשב לחלוטין פירמוט מלא ולא עזר משהו מוזר ביותר יש דרך אחרת להיכנס פנימה ?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי מבחן מתכונת מחרתיים ואני ממש צריך להפעיל את ה VISUAL STUDIO. הוא נותן לי שגיאה: ד"א ניסיתי פול תוכנות לכתיבת תוכנות בC ואני מקבל אותה שגיאה כל הזמן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
אהלן, האם אפשר בווינדוס 8 לגמרי להעיף את המטרו ופשוט להיות בדיוק כמו הממשק של ווינדוס 7 - תפריט התחל בדיוק איך שנראה שם, ה"קוביות" / קוביות קיצורי דרך למטה וכדומה? תודה, foryou
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
למביני דבר - זקוק לעזרה דחופה - יש לי בעיה עם הRemote Desktop . בניסיון להתקין ( אך הוסר מיד ) את תוכנת סיסקו להגנה על הנתב התברר שנעשתה טעות קשה . תוכנה זו פגעה לי ב טרמינל . אני לא יכול יותר להתחבר דרך Remote Desktop. וזה פוגע בעבודתי בשליטה מרחוק . ניסתי מספר אפשרויות אשר הוצעו לי - אך זה כשל . 1. שיחזור אחורה 10 ימים בהתחלה עזר לאחר כיבוי והפעלה מחודשת - לא היה ניתן להתחבר מרחוק. 2. ע"י ה C D של מערכת ההפעלה של XP התחיל להתקין - אך מיד מופיע הודעה שזה כבר קיים ומותקן במחשב . יש לציין שאת הסרברים שהיו ( אני מקווה הם הוסרו ) מה עושים זקוק לעזרה דחופה - מחפש פיתרון ללא פירמוט המחשב .. תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום XP על מחשב חדש. הכל עבד כמו שצריך ואפילו הספקתי להתקין משחק, הכל היה טוב ויפה עד שפתאום באמצע המשחק המחשב עשה reboot ומאז ה- windows נתקע כל פעם מחדש שניה אחרי שמופיע הלוגו של XP ועושה reboot מחדש. ניסתי להעלות ב- safe mode אבל קרה לי אותו דבר. ניסיתי להתקין את ה- windows מחדש, אבל אחרי שהוא טוען את ה- kernel וכל הדברים הבסיסיים בהתחלה, הוא אומר שהוא לא מוצא כוננים להתקין עליהם, למרות שב- bios הדיסק מזוהה. אודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתיקיית MY PICTURES אני שומר את כל התמונות שאני מצלם במצלמה הדיגטלית שלי, עד היום הכל היה טוב ויפה בלי בעיות, אבל היום, העברתי תמונות חדשות שצילמתי, והתיקייה שלהם עושה לי בעייה. הבעייה היא שכשאני משנה את תצוגת האייקונים למשל אם אני הופך את זה ל-THUMBNAILS, אז ישר אוטומטית הקבצים בספריית MY PICTURES הופכים להיות גם הם בתצוגת THUMBNAILS, וזה קורה רק בספריית התמונות שהוספתי היום. אם למישהו יש הצעה איך לסדר את זה אני יודה לו מאוד כי אומנם זה נשמע מצחיק אבל זה מפריע לי מאוד... תודה מראש, דודי. ***עידכון: שמתי לב שהקובץ ZbThumbnail.info מתווסף לי אך ורק בספרייה החדשה שהוספתי היום.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אחרי שהמחשב נדלק רואים רק את הרקע. אפשר לגשת ליישומים רק דרך מנהל משימות ניקיתי מוירוסים וזה עדיין לא עזר. רעיון למישהו
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441264.msg3781549#new אמרו לי לשאול כאן
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בעזרתכם האדיבה להתקנת שפה נוספת עברית על מחשב נייד שמותקננת בו מע' הפעלה וויסטה פרימיום 64 ביט במחשב דל שנרכש זה עתה בחו"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האלן אנשים אני משתמש בWIN2K + SP3 +IE6 ויש לי בעיה חמורה ביומיים האחרונים! כאשר אני מנסה לגשת לאספלורר בכל דרך (MY COMPUTER...........) זה לוקח לו איזה 10 שניות לפתוח את החלון! וכל פעולה שאני מבצע עליו אחר כך לוקחת גם הרבה מאוד זמן! לידיעתכם כל שאר נתוכנות והאלמנטים של ווינדוס עובדים כרגיל (אפילו אם הIE פתוח) ומצ הזכרון\ניצול מעבד מצויין! אנא עיזרו לי בדחיפות!! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 8800GTS + מסך 22" סאמסונג 226bw עם מערכת הפעלה ויסטה עכשיו הרזולוציה כרגע עומדת על המקסימום 1680x1050 יש אפשרות להגדיל אותה עוד? או לפחות להקטין את הגודל של האייקונים, כי הכל עדיין גדול לי מידי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה בעוד כמה חודשים מחשב חדש עם ויסטה הום פרימיום מקורי. יש לי כמה שאלות לגבי הרשיון: - האם אני יכול להתקין בעצמי או שבגלל שזה oem החנות צריכה להתקין? - האם אני יכול לפרמט ולהתקין מחדש כמה פעמים שאני רוצה? - האם אני יכול להתקין על עוד מחשב? - האם אפשר להסיר ממחשב אחד ולהתקין במחשב שני? ועכשיו שאלה לגבי ההתקנה: ההתקנה מסובכת? צריך לקבוע איזו הגדרה שאתה לא עושה כשאתה מתקין משחק או תוכנת אבטחה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חבריה שלום כל השנים התוכנת הפעלה WIN XP שברשותי היתה תקינה ועברה אימות ועדכונים לאחרונה קבלתי הודעה שהתוכנה לא מקורית נסיתי לעדכן אבל שוב מקבל שבגלל העוגיות _COKIS אז פעלתי כנדרש ושוב אותו בעייה לא מזהה מה עושים קראתי לא מזמן שהיה תקלה במיקרוסופט והמון מערכות נפלו בגלל שהיה להם איזה תקלה באימותים אשמח לסיוע ומה לעשות ואיך מורדים מהסרגל את הכוכבנית של הודעה בברכה וממתין לסיוע
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין לשכנים שלי מדפסת חדשה , הם מחקו כל מה שהיה להם מהמדפסת הישנה ועכשיוו כשאני מנסה להיכנס לadd printer זה רושם שצריך להפעיל print spooler ואי אפשר להפעיל אותו בגלל שהוא לא נמצא בServices מה לעשות? ???
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש למישהוא פתרונות בנושא זה? חיפשתי ברשת ומצאתי מדריך שאומר לשנות משהוא ברגיסטרי אך זה לא עזר בסוף. יש למישהוא עוד רעיונות כמו קובץ reg או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתקין הכל טוב ויפה אבל אז זה לא מראה לא את התובנה ולא פועל הקול
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לא עולה לי דברים שקשורים אני חושב ..לג'אווה או משהו בסגנון ..... דוגמא האתר הזה http://www.tapuz.co.il/blogtv/ כאשר לוחצים על אחד הבלוגים אמור להיפתח חלון נוסף (של צ'אט ) וזה לא פועל יותר אני לוחץ ושום חלון לא ניפתח ניסיתי אפילו להתקין ג'אווה חדש וזה לא עזר או HWZONE עצמו כשמעלים את האתר אמור להיות סרגל כלים שרשום שם "פורומים".....מדריכים" וכו ..... משהו נידפק לי באקספלורר !!! הכל עבד טוב מאוד עד לפני שהתקנתי איזה סרגל כלים כזה והסרתי אותו מישהו יודע לפתור ת'בעיה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום כולם אני פותח את הפוסט הזה בשביל חבר... להלן תלונות המשתמש : אז ככה: יש לי פנטיום 3 500 מגה הרץ ו192RAM לפני כמה ימים היו לי כמה וירוסים, מחקתי אותם אך מחשב החל לזוז באיטיות כזאת שבחיים שלי לא ראיתי. אם לפני הבעיה לקח לו 1.5-2 דקות לעלות את האקס פי, עכשיו לוקח לו 10 דקות!!! (נבדק עם שעון) פירטמתי את המחשב ועדיין הבעיה לא תוקנה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים. כשניתקלתי בבעיה של התקנת XP על כונן SATA חקרתי את הנושא על בוריו. להלן הממצאים: XP יצא בשנת 2001 (לפני התקני ה SATA) ולכן אין בו תמיכה מובנית להתקן זה. ישנן כמה פתרונות להתקנת עותק חדש (Fresh Copy) של XP על התקן SATA: יש להשיג את דרייבר ה SATA מיצרן לוח האם, או מיצרן הבאס (הצ'יפסט עצמו), אינטל למשל נותנת תמיכה מלאה ל SATA BUS שלה באתר Intel.com. ולהתקנה: ישנן שתי דרכים, האחת עם שימוש בכונן 1.44 והשניה ללא (עדיפה לניידים למשל). את הדרך עם ה 1.44 לא אפרט כאן כי היא נפוצה ומוכרת. להלן הדרך השניה (אני קורא לה עוקף-מייקרוסופט): 1. יש להעתיק את כל התוכן של תקליטור ה XP למחשב תקין. 2. יש להטמיע את הדרייבר של ה SATA בתיקייה שאליה הועתק ה XP. * מה שקורה כאן בעצם זה שה …
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני נכנסתי להגדרת השפה בלשונית מתקדם שאני מנסה לבחור שם את העברית הוא רושם לי setup was unable to install the chosen locale. please contact your system administrator מישהו יודע מה הבעיה מה צריך לעשות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
בתמונה הבאה יש לי את Download with dap,Download With FlshGet..וכדומה! אני רוצה להוריד הכול,שישאר רק ה "GetRight". אני הסרתי את כול התוכנות מ Add or remove,וזה מיתעקש לרדת לי! אאא ועוד דבר,ראיתי ב טק טיוי שיש תוכנה שמורידה את כול הגראפיקה מהאתר,זאת אומרת את כול התמונות,יש לכם מושג מה שם התוכנה? (האתר שלהם לא פועל ) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה שעשינו זה שמחקו את הכונן זה ועשינו חדש ואחרי שאנחנו מעלים את המחש זה כותב לנו את זה NTLDR is missing משהו כזה מה זה אומר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני כבר רוצה להתקין מערכת הפעלה . בתודה -Cyber-Tek-
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה שזה ישר מופיע כ-לא מגיב ואם אני סוגר את זה המחשב בדרך כלל ניתקע? מישהו יודע מזה הקובץ הזה בכלל ולמה הוא שייך?
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-