Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי בעיית נפח בכונן במחשב. לפני כמה ימים הכונן התמלא לגמרי, אז התחלתי למחוק קבצים בגודל של בערך 5 ג'יגה. מחקתי אותם ישר, בעזרת Shift + Del עכשיו הבעיה היא שלמרות שמחקתי את הקבצים ונפח התיקייה שהקבצים היו בו ירד ב-5 ג'יגה, ולא הוספתי עוד קבצים, זה לא ממש מזיז לנפח הפנוי שבכונן עצמו, והכונן עדיין מלא כמעט לגמרי ניסיתי לפנות מקום עם Disk Cleanup של windows אבל גם זה לא עוזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה, דני
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה מחדש XP. ומשום מה האקספלורר מסרב לעבוד עם ג'אווה סקריפט... כדוגמה יש את ערכת הצבעים של HWZONE, אני בוחר משהו ולוחץ על שנה, אך זה לא מגיב כלומר כפתור שנה לא עושה כלום, לא מגיב בכלל, לא טוען מחדש דף , כלום ... מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני משתמש במודם: ESS ES56H-PI Data Fax Voice Modem. וכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס (WINDOWS XP PRO) הוא מתחבר לאינטרנט אוטומטי. כל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט הוא מתחבר אליו אחרי כמה שניות שוב פעם וככה כל הזמן. אני ממש לא יודע מה לעשות אז אני ממש צריך עזרה.
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
-
אז למה האתר של WINDWOSME במיקרוסופט עדיין פועל http://www.microsoft.com/israel/products/windowsme/default.asp
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעייה בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנית מבוססת JAVA אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד JAVA VIRTUAL MACHINE כאני מנסה להוריד מהקישור שמופיע לי אני מופנה לאתר של MICROSOFT ששם נאמר לי שלא ניתן להוריד רק את החלק הזה אלא צריך להוריד SP1 , ושכבר הורדתי את החבילה ההודעה אומרת שהSERIAL של WINXP לא חוקי ומפסיקה , יש למישהו פתרון?????- תודה ???
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מעלה את המחשב מאז שפירמטתי והתקנתי XP מחדש בעת העלת החלונות צץ לי המסך של הסריקת דיסק הוא נותן לי אפשרות ללחוץ מקש כל שהו כדי לדלג, אבל עדיין זה מציק מאוד, עברתי על כל קבצי ה INI ולא מוצא איפה זה יושב. האם מישהו יודע איך להיפטר מזה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה בכניסה לאתר גיימר וגם בעיה בצפיה בכתבות שם... כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודאת שגיאה שאומרת: err : תו לא חוקי url : www.gamer.......... line : 2 את זה אני יכול לסבול...אבל מה שקורה בכתבות אני לא יכול לסבול הנה דוגמה: http://img384.imageshack.us/img384/7159/13zv.jpg תודה מראש לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפרמט את כונן C אז הוא מפרמט לי את D ועוד דבר כונן C שלי מוגדר כNTFS יכול להיות שזה בגלל זה? ואם כן איך אני מחזיר אותו ל FAT32 תודה פיניש
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את ipconfig אבל הוא כל פעם נסגר מיד ואני לא יכול לקרוא מה כתוב. מה אני צריך להסיף בשורת הפקודה (בכשאני לוחץ על הפעלה ואז ipconfig) כדי שהוא לא ייסגר מיידית או אולי צריך לשנות משהו במאפיינים? צריך עזרה בדחיפות אני בפעם ה-34 מנסה לעשות printscrreen ולהדביק בצייר כדי לראות מה כתוב.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
התקנתי אתמול אאוטלוק 2003. וכל פעם שאני מנסה לשלוח או לקבל מיילים. אני נחסם אוטומטית ע"י התוכנה. ומקבל את ההודעה Unable to relay for ואז מופיעה כתובת המייל ששלחתי אליה. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות כך שכאשר אני נכנס לוינדוס ביוזר שלי אני אתבקש להכניס סיסמא.. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: התקנתי אקס פי פרו - ואני לא יכול לכתוב בעברית בכל מה שקשור לאינטרנט. לדוגמה: בוואלה , אני לא יכול לעשות חיפוש בעברית , וגם את מה שכתבתי כאן העתקתי מהאי סי קיו. כבר ניסיתי: 1. להכנס ל קונטרול פאנל לשפות ולהוסיף 2. לשנות באקספלורר את השפה או להוסיף מה שמשונה זה שאני יכול לכתוב במחשב עברית וגם במסמכים. בקיצור , עזרה דחוף למי שיכול , אודה לכם מאד. ואם נתקעתם צרו קשר - שמח לעזור!
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האקספלורר שלי דיי עושה בעיות וזה נורא מעצבן! כשמעלים אתר אז לפי מצב רוח או משהו , מהר , לאט , איך שבא לו. יש פעמים שהתגובות הם ממש איטיות , ובפורומים למיניהם הוא זז ממש לאט גם כשיורדים למטה כדי לבדוק את התגובה הבאה.. רציתי לראות אם זה המחשב אז הורדתי את הדפדפן PHOENIX והכל טס! יש לי אקספלורר 6. ואני לא יודע אם זה קשור אבל זה נראה ממתי שאחותי המפגרת התחילה לשחק משחקי FLASH באתרים של ילדים. ויש לי אנטי וירוס.. מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום מכרה שלי גולשת ברשת משרדית ואינה יכולה להיכנס לצ'אטים. האם מישהו יודע על הגבלה כלשהי בעניין? ואם כן, מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ראית פה איזה ת'ארד על איך מחליפים מנגינות כשהווינדוס עולה או נכבה אז רציתי לדעת האם יש אתר עם כל מיני מנגינות\אפקטים לזה.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם כאמור התקנתי XP PRO והוא מצויין וסבבה והתקנתי את החבילה של המולטי לנגווג' שהופכת את הווינדוס לעברית הוא עברית ואנגלית זה השפה השניה אך בתוכנות כמו ווינראר יש כל מיני טפריטים בגיבריש מקווה שתעזורו ! בתודה ניב נ.ב בבוט של המחשב עולה לי להיכנס לXP או למערכת שנמצאת בC כנראה זה הקבצים של ההתקנה מישהו יודע לסדר בבוט שהמחשב יעלה אוטומטית לXP??
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני רואה סימני שאלה במקום אותיות בעברית בשימוש עם ווינדוס 7 זה קורה רק בתוכנות שאני משתמש בהם (כמו FastStone או FDM)...לא בתוכנות של הווינדוס הורדתי language pack בעברית אבל זה לא עזר כתיבה בעברית עובדת בלי בעיות Windows 7 ultimate באנגלית תודה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מאוד חסר לי כפתור ה-"FIX" שהיה ב-Vista לתקן תמונות בקלות אחת אחרי השנייה בלי תוכנה חיצונית. כיצד אני מוסיף זאת גם ל-7 ?
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום יש אפשרות שאני מחבר DOK למחשב שלי ויש מין בועה שבעצם רק שם אם יש וירוס בDOK הוא ישאר שם?כמו הסגר באנטי וירוס שרק שם יפעל הDOK ואני יוכל להעביר אליו דברים בכדי שהמחשב שלי לא ידבק? תודה
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS VISTA SP1 אני מנסה להסתכל על HELP של איזו תוכנה שאני משתמש והוא אומר לי: The Help for this program was created in Windows Help format, which was used in previous versions of Windows and it is not supported in Windows Vista. For more information, see Windows Help program (WinHlp32.exe) is no longer included with Windows on the Microsoft support website. הורדתי את הקובץ WinHlp32, התקנתי אותו ועדיין אני לא מצליח לראות את ה HELP של התוכנה. אני מדבר על החלונות שליד ה X (של סגירת החלון) יש סימן שאלה (?), ואם אתה לוחץ עליו אתה יכול להקיש על שדות בחלון והוא אומר לה מה המשמעות של כל שדה או איזור בחלון. למישהו יש מושג אם אני עושה משהו לא בסדר? תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, עכב תקלה במחשב ואי עליית החלונות עקב מסך כחול החלטתי לפרמט את המערכת. על מנת לגבות את המסמכים החשובים מכונן C חיברתי את הדיסק הקשיח למחשב אחר. בעת כניסה לתקיית המשתמש E:\Documents and Settings\Rotem קופצת הודעה של אין גישה. האם יש דרך אחרת להגיע למידע? חייב להציל את המסמכים שלי וכן את הקובץ סימניות של ה-Firefox.. תודה מראש!! ____________________________________ נמצא פתרון לבעייה ! http://support.microsoft.com/kb/810881 שאלה נוספת: האם ניתן להפעיל את שחזור המערכת מחוץ לחלונות (שכאמור לא עולים)??
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פרסמתי שהמחשב שלי נתקע כאשר הוא לא בשימוש של חצי שעה ומעלה, ורק העכבר זז, כל השאר תקוע. אני קראתי בפורום, וחיפשתי פתרונות, לא מצאתי משהו ריאלי, אין לי בעיה בחומרה, בדקתי. עכשיו חבר שלי אומר לי שיש לו את אותה הבעיה בדיוק, האם מדובר במשהו נפוץ ויש תיקון? אני לא רוצה לפרמט. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ושהמחשב עולה רשום שהמעבד הוא 1.9GHZ... אז מה המהירות של המעבד??
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים מלומדים יש לי שאלה שמטריפה לי את המוח וגורמת לי לרצות לזרוק את המחשב מהחלון יש לי את הווירוס reader_s ועוד כל מיני שמתלווים לו עכשיו אין לי פרמטתי את שני הכוננים שלי C ו D ועדיין אבל עדיין אחרי שאני מתקין ווינדוס יש לי ווירוסים ניסיתי 5 התקנות שונות 2 מהם הם ווינדוסים מקוריים אין לי מושג איך זה קורה שכל פעם מחדש נוצר לי הווירוס אולי זה יעזור זה מה שיצא לי מהתוכנה Malwarebytes' Anti-Malware [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-