Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי פשוט בעיה שרוב הפעמים שאני מדליק את המחשב אז הCPU USAGE מראה לי שהוא משתשמש ב100% ובקיצור בדקתי ב- processes מה תופס שם הכי הרבה וזה היה הקובץsvchost.exe שתפס 70% וגם זה תופס איזה 30% system אבל קורה לפעמים שהקבצים האלה תופסים בדיוק את אותו דבר כמו מקודם וה הCPU USAGE פועל על 5% אז משהו לא בסדר פה ובקיצור וגם קורה שאף קובץ לא תופס כלום וזה על 100% אבל הרצתי spybot וזה לא עזר לי אז בקיצור תעזרו לי לפתור תבעיה ????????????
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
האם ניתן לדעת את סדר עליית תוכנות וסרביסים במערכת הפעלה XP ?? כלומר, האם יש תוכנה שיכולה לשמש ככלי עזר לאתר איזה שירות או תוכנה מפריע לתוכנות אחרות לעלות בע כניסה למערכת ההפעלה ..
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הדפדפן IE9 של MS. הוא התחיל לעשות קצת בעיות אז אפסתי לו את כל ההגדרות (את רובם לפחות..) הדפדפן כרגע עובד מעולה אבל הכפתורים הפכו להיות קטנים. כפתור דף הבית, כפתור המעודפים ואפילו שורת הכתובות. בפעם האחרונה שזה קרה לא פשוט לא מצאתי דרך להגדיל את זה כמו בפעם הראשונה. בלב בררה עשיתי שיחזור למערכת ליום שלפני ואז המצב חזר להיות כמו בהתחלה אבל הפעם השיחזורים נמחקו (שזה מוזר לשם עצמו..) חפרתי בכל תפריט אפשרי ואין אפשרות להגדיל את הכפתורים האלו והעיניים שלי פשוט נגמרות מרוב שזה קטן. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה לכם!
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הבעיה הראשונה: ניסיתי להתקין את האנטי וירוס קספרסקי ומשהו נדפק במחשב בגלל שלא הסרתי נכון את הנורטון. עכשיו אני רוצה להחזיר את זה למצב הקודם למצב שעוד כשהיה לי הנורטון עם השחזור מערכת. אמרו לי להתחיל בזה: להיכנס ל"עזרה ותמיכה" וכבר שם הוא לא נכנס לי. ניסיתי גם דרך לוח הבקרה להיכנס אבל גם משם אי אפשר. דרך "מצב בטוח" אי אפשר והסבירו לי שכנראה יש לי בעיה בווינדווס-אבל כשניסיתי להיכנס דרך התחל כלי מערכת וכ'ו זה פתח לי את החלון של השחזור מערכת ולא כתב בו כלום,זה נראה כך: http://img221.imageshack.us/my.php?image=18na.png מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המערכת? איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו? הבעיה השניה: הבעיה כנראה נגרמה בגלל הקטע של החלפת האנטיוירוס. אני לוחץ עך אפ…
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 והווינדוס עולה לי ממש לעט יש לי בעיה או משהו או שלמישהו יש פיתרון?????
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה עולה XP SP3, ומופיע מסך שחור עם הסמן של העכבר. אין שולחן עבודה, Ctrl Alt Del לא עושה כלום, ואי אפשר לעשות כלום אלא לכבות את המחשב ע"י לחיצה ארוכה. אפשר לתקן את זה? מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את התפריט שמופיע בהפעלת הדיסקט boot של win98. את התפריט עצמו אין בעיה לשנות, אבל אני רוצה לשנות גם את הכותרת שלו ("windows 98 boot options" או משהו בסגנון...). הכותרת הזאת לקוחה מתוך IO.SYS, שהוא ברובו לא קריא אבל יש לו קטעים טקסטואלים לחלוטין וכבר קראתי על אנשים ששינו אותו. בכל שינוי שאני עושה (ולפניכם פירוט לא קצר), אני מקבל מחשב שעושה boot ובמקום להראות תפריט מראה כמה אותיות בג'יבריש על המסך, וזהו. והנה מה שניסיתי: 1. לשנות סתם את הטקסט 2. לשנות את הטקסט אבל לשמור על אותו גודל מדוייק של הקובץ (אותו מספר תווים) 3. לשנות אות אחת בטקסט (את ה-98 ל-95) 4. להחזיר את ה-8 למקומו, מה שאומר ששום שינוי לא נעשה לתוכן של הקובץ ולכאורה הוא אמור לעבוד. אז לא. בשלב זה ה…
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש ברשותי windows vista ultimate ואני לא מצליח להוריד עידכונים אני מקבל את השגיאה הבאה:קוד 80072EE2 מה זה אומר ומה עלי לעשות? תודה לכל העונים ליפני כן העידכונים היו יורדים
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מעונין להעביר קבצים ממחשב ישן למחשב אחר ניסיתי בעזרת האשף והוא דורש כבל טורי מה זה הכבל הזה ובאיזה חיבור הוא מיתחבר? והאים אפשר דרך כבל רשת? ועוד שאלה אם אני מפרמט מחשב מהיא הדרך לישמור קבצים והגדרות?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלוחצים על התחל -> הפעלה מה אני רושם בשביל לראות את הרשימה של התוכנות שעולות כשאני מפעיל את המחשב
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, משום מה בזמן האחרון הWindows מתייחס למקלדת שלי כאילו היא מקלדת של לפטופ: כשה-Numlock דולק, כל המקשים הרגילים הופכים למקשי מספר כמו במקלדות של לפטופים שאין להם ספרות בצד. מישהו יודע איפה אני מגדיר לWindows את הפרמטר הזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לשאול אותכם אך אני עושה שמחשב שלי יכול להראות שפות אחרות; יש לי מסמך שכתוב ברוסית אבל שאני פותח את מסמך אני לא רואה רוסית אבל משהו לא מובן אך אני עושה שאני יראה רוסית ולא את משהו לא מובן יש לי WINDOWS 7
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB ורציתי לדעת אם כדאי לי להתקין בו Microsoft Vista Home Premium 64Bit English או שכדאי להתקין xp..?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי אולטרה בוק של סמסונג סידרה 5 128GB. משום מה אני רואה שהזיכרון בכונן כמעט אחרי כל סגירה והפעלה של המחשב יורד קצת. אתמול היה 60 ג'יגה פנוי והיום יש 58.7 ג'יגה פנוי... מישהו יודע למה ? ביטלתי את מצב השינה וכיבוי המסך - אלו פונקציות ששומרות את הקבצים להפעלה מהירה ולוקחות מהזיכרון. ביטלתי עדכונים של הוינדוס מהאינטרנט שלא יעדכן ויורד זיכרון. אבל עדיין הדבר הזה קורא כל הזמן ומשגע אותי... תודה
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות במחשב XP ,2000 ואני רוצה למחוק את ה2000 בלי לפגוע בXP אני לא התקנתי את השטות הזאת אז אני לא יודע יותר מדי מה עשו שם "מתנה" מבן דוד
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית די הרבה גרסאות של windows כמו 7 ו windows 2008 ו windows 2003. יש לי המון בעיות עם ה networking בינהם, כלומר כולם ב work group אבל יש לפעמיים מצבים שמחשב לא מצליח להחבר למחשב אחר דרך שיתופים וגם את הבעיות עם סיסמאות ריקות שצריך להגדיר ב group policy. באם יש פתרון קסם שכולם יעבדו כמו שאני רוצה מבחינת שיתוף בלי סיסמאות וכדומה ? אין איזה תוכנה שעושה את כל ההגדרות האלה ב"מכה" אחת ??
-
- 6 תגובות
- 956 צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב למישחקים ורציתי לדעת איזה ויסטה כדאי?BASIC?ULTIMATE?או כל שאר הדגמים שלהם? אגב יהיה לי 2 ג'יגה זיכרון אז כניראה יספיק לי 32 BIT? (יש לי היום יום הולדת ;D ) תודה...
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה ultimate וזה אמור לבוא עם aero 3d (זאת התוכנה שעושה את החלונות תלת מימדיים לא?) איך אני מפעיל את האופציה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הי זה אולי נשמע כמו שאלה מטומטמת אבל....טוב היא באמת מטומטמת אבל אני לא יודע אז אני שואל: אני רוצה win7 home באנגלית אבל עם תמיכה בשפה העברית. (אחרי התקנה או הגדרה מסוימת) כלומר שכל מערכת ההפעלה תהיה באנגלית, למשל יהיה לי "START" ולא "התחל" כשלוחצים על כפתור הוינדוס, אבל שאני אוכל לקרוא ולכתוב מסמכי WORD בעברית ולהקליד, לתת שמות לקבצים בעברית, לכתוב בפורומים בעברית וכ"ו. ולהיות מסוגל להחליף מהר בין השפות ע"י CTRL+SHIFT או כל צירוף מקשים אחר. כמו ב XP ובעצם כמו בכל מערכות ההפעלה של וינדוס. יש אפשרות כזאת? לגרסאת ה HOME של וינדוס 7 יש אופציה כזאת , נכון?
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
במיפוי IDE הוא לא עושה את זה ולא זז :'( קצר קטן שנעשה ע"י ניתון והחזרה של כבל הספק תיקן את זה
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום כולם אני משתמש במערכת וויסטה 64 ביט כל פעם שאני יוצא מהבית האח הנעל שלי כל פעם הורס לי דברים במחשב רציתי לדעת אם אני יכול לנעול את המחשב שלי אחרי ששומר המסך נכנס לפעולה - שימו לב שאני לא מדבר על מתי שאני עושה log off או כניסה למצב שינה/המתנה אלא רק על כיבוי המסך (אני בעיקרון לא משתמש בשומר מסך, עשיתי פשוט שהמסך יתכבה אחרי 10 דקות) יש אפשרות שמתי שמשחקים עם העכבר או המקלדת בשביל שהמסך יידלק שוב הוא יבקש סיסמה? רציתי גם לדעת אם אני יכול לנעול תיקיות מסויימות, קיצורי דרך על שולחן העבודה וקבצים מסויימים עם סיסמה? עדיף שלא אזדקק לתוכנה מצד שלישי תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מאוד חסר לי כפתור ה-"FIX" שהיה ב-Vista לתקן תמונות בקלות אחת אחרי השנייה בלי תוכנה חיצונית. כיצד אני מוסיף זאת גם ל-7 ?
-
- 4 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה היא שכשאני לוחץ על לינק כדי להוריד משהו דרך האקספלורר, הוא ישר מוריד לי את הקובץ לתוך- temporary folder. לא שיניתי כלום בהגדרות ולא התקנתי משהו חדש לא יודע איך זה השתנה לי פתאום אבל אני מבקש שמישהו יסביר לי איך אני מחזיר את זה למצב הקודם שבו אפשר לבחור לאן להוריד את הקובץ. בתודה רבה, דודי.
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
מאתמול בעיה בחלונות: מתבצעת גלילה אוטומטית של כמה שורות כל כמה שניות וזה מעצבן. ביצעתי בדיקה של ספייורס עם ספיבוט ואדאוור ולא עוזר כלום. בדקתי עם win patrol איזה תוכניות עובדות ברקע וגם לא עוזר. מישהו מכיר ? יודע מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם מישהו יודע איך אפשר להסיר קיצורים מהתפריט שנפתח כאשר לוחצים לחיצה ימנית על קובץ כלשהו (למשל אם יש WinRar על המחשב אז יש שם אפשרויות כמו: "add to archive" או קיצורים של האנטי - וירוס כמו: "scan with avast" וכל מיני כאלה..) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-