עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. צהריים טובים , שאלה בכותרת.. האם מיקרוסופט עידכנו את הדרייבירים החסרים לבקרי ה-SATA , או בכוונתם לעדכן בהמשך ? מה שיהיה חסר לי בהתקנה עם ה-SP2 . ראיתי בסטיקי את הבעיה אבל ההתייחסות הייתה ל-SP2 ואני לא יודע אם כדאי לנסות בכלל עם SP3 או שחייבים בכל מקרה להטמיע את הדרייבר עם תוכנת NLITE או העלאת הדרייבר עם דיסק און קי .. תודה .

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  2. שלום כולם אני משתמש במערכת וויסטה 64 ביט כל פעם שאני יוצא מהבית האח הנעל שלי כל פעם הורס לי דברים במחשב רציתי לדעת אם אני יכול לנעול את המחשב שלי אחרי ששומר המסך נכנס לפעולה - שימו לב שאני לא מדבר על מתי שאני עושה log off או כניסה למצב שינה/המתנה אלא רק על כיבוי המסך (אני בעיקרון לא משתמש בשומר מסך, עשיתי פשוט שהמסך יתכבה אחרי 10 דקות) יש אפשרות שמתי שמשחקים עם העכבר או המקלדת בשביל שהמסך יידלק שוב הוא יבקש סיסמה? רציתי גם לדעת אם אני יכול לנעול תיקיות מסויימות, קיצורי דרך על שולחן העבודה וקבצים מסויימים עם סיסמה? עדיף שלא אזדקק לתוכנה מצד שלישי תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  3. המחשב בזמן האחרון מתחיל לקפוא לזמנים קצריםשל כמה שניות, לדוגמא כשאני מדפיס באיי סי קיו האותיות מגיעות במכה אחת אחרי כמה שניות, במעבר חלונות בIE המחשב קופא לכמה שניות, ואפילו עכשיו כשאני מדפיס את ההודעה, פתאום המחשב קופא וכל המילים שהדפסתי מגיעות במכה אחת. אפילו שאני צופה בסרטים כל כמה זמן יש קפיאה קצרה. את המפרט יש לכם, המחשב שמור, ללא אובר קלוק, מותקן אנטי וירוס, פירוול, וכמה תוכנות למציאת SPY, כל העדכונים מותקנים, SP1 וכל השאר. זה בעיה שאין לי שום מושג לאיזה כיוון ללכת, כי אין לי מושג מתי זה התחיל לקרות, אני לא יכול להצביע על שום תוכנה או בעיית חומרה. בבקשה תעזרו לי, כי אני לא חושב שיש לי כוח לפרמט, כי זו בעיה מרגיזה שגוזלת זמן. ****עריכה**** הדברים שעשיתי בזמן האחרון:…

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  4. מאוד חסר לי כפתור ה-"FIX" שהיה ב-Vista לתקן תמונות בקלות אחת אחרי השנייה בלי תוכנה חיצונית. כיצד אני מוסיף זאת גם ל-7 ?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by ktm,

יש לי פשוט בעיה שרוב הפעמים שאני מדליק את המחשב אז הCPU USAGE מראה לי שהוא משתשמש ב100% ובקיצור בדקתי ב- processes מה תופס שם הכי הרבה וזה היה הקובץsvchost.exe שתפס 70% וגם זה תופס איזה 30% system אבל קורה לפעמים שהקבצים האלה תופסים בדיוק את אותו דבר כמו מקודם וה הCPU USAGE פועל על 5% אז משהו לא בסדר פה ובקיצור וגם קורה שאף קובץ לא תופס כלום וזה על 100% אבל הרצתי spybot וזה לא עזר לי אז בקיצור תעזרו לי לפתור תבעיה ????????????

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by langa,

הותקן XP על נייד dell 1525 כמובן ששיניתי במהלך ההתקנה ל ata בביוס. לאחר ההתקנה אם אני מחזיר לsata ה XP קורס בעליה. האם יש דרך להתקין דרייור של הבקר ללא התקנה מחדש? יש לי את הדרייור אך לא ניתן בדרך רגילה להתקינו.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by assaf990,

מדובר במחשב תקין, שעליו רצו כל מיני משחקים. לפתע חלקם לא רצים, או שרצים ואז נתקעים. הסרתי אותם, התקנתי מחדש, והבעייה חוזרת על עצמה. (הכל חוקי!) אולי בגלל שאני משתמש בכל מיני תוכנות שמוחקות קבצים אז נהרס לי משהו במחשב? (תוכנות כמו נורטון אנטי וירוס, תוכנות נגד ריגול נגד טוריאנים, לניקוי הרג'יסטי וכו'?) מה עושים?

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  8. Started by ronf6,

כותרת. תגיבו סקר פתוח כמובן.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  9. נגיד ויש לי קובץ File והוא נפתח ע"י כתבן ואני רוצה שיהיה קובץ bat, אני משנה לו את הסיומת אבל השם של הקובץ משתנה פשוט ולא מה שמפעיל אותו משתנה....

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by vsync,

חבר שלי לא מצליח להכנס לנייד שלו עם הססמא שהוא חושב שהיא נכונה ב win2k.. אולי אם מישהו מכיר איזו דרך נוחה לעקוף את הססמא עם איזו תוכנה או משהו או יוכל לעזור לי לעזור לו. תודה.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  11. איך אני מקטין את האייקונים כי עשיתי לא זוכר איך גדולים כאלה אחרי ההתקנה של הויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  12. שלום! יש לי ווינדוס 7 בשני המחשבים בהם אני רוצה לשתף קבצים. המחשב הראשון הוא נייח והשני נייד. במחשב הנייח יש לי קבצים אותם אני רוצה לסנכן באמצעות מזוודה שתמוקם במחשב הנייד - אחרי שאני יוצרת את המזוודה על המחשב הנייד ומעבירה אליה את הקבצים מהמחשב הנייח - דבר ראשון שקורה הוא מעתיק את השם של התיקיות בג'יבריש ואת התוכן בפנים בסדר. שם התיקייה למשל שהוא העתיק במקום "שנה ב" - "8c6f~1" - מה קשור???? ולכאורה התיקיות שבתוך התקייה הזאת כתובות בעברית.... מוזר אם אני יוצאת מהמזוודה ומנסה להיכנס שוב - הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר להיכנס למזוודה, אין מספר שגיאה אלא רק אומר שיש בעיה לא ידועה ואי אפשר להיכנס לתוך המזוודה סנכון קבצים מתנהל מצויין כשהקבצים בנייד והמזוודה בנייח. למה…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  13. Started by 1immortal,

מצאתי את זה נורא משעשע , לראות תיקיה כזאת על דיסק התקנה של המערכת : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  14. Started by טל אזולאי,

יש לי דיסק של Windows Xp מקורי אבל אני לא יודע איך מפרטים את המחשב נכון הגעתי למסך הכחול מה אז ? אני פשוט רוצה להתקין Windows Vista אבל קודם כל אני רוצה לעשות FORMAT על C אז תעזרו לי בבקשה ..!

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  15. Started by Sting,

יש לי שני בעיות ב XP 1. בתפריט של "המחשב שלי" התצוגה השתנתה ורציתי לדעת איך אני מחזיר את זה בחזרה לכמו שזה היה בהתחלה כשהכנוננים נמצאים בשורה אחת ה ארד דיסק בשורה אחת וכו' 2. באקספלור כאשר אני נכנס לאתרים לדוגמה של מכוניות ואני רוצה לראות את התמונות מוגדלות אז האקספלורר מקטין לי אותם אוטומתית ואז אני צריך לשים את העכבר על התמונה כדי שיופיע לי כפתור שמגדיל את התמונה בחזרה אז רציתי לדעת איך אני מבטל את ההקטנה האוטומתית

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  16. באחת מהתיקיות שבתיקיית התמונות שבמחשב של אמי, התיקיות של התמונות שם מוצגות ללא שם בכלל בתצוגת תמונות ממוזערות: ראו תמונה ממוזערת. איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by AmitDanan,

שלום לכולם יש לי בעיה בהפעלת עים תהליכים מסויימים: werfault.exe ו - winlogon.exe הבעיה היא כאזת אני מנסה להפעיל יישום מסויים על המחשב ואז קופץ לי התהליך winlogon לאחר כשניה קופץ התהליך werfault לאחר מכן היישום שפתחתי פשוט מסתיים ולא קורה כלום זה קרה בעבר ולא מצאתי את הבעיה, בעיקרון אני רוצה לדעת מה עושים התהליכים? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  18. Started by ronzilca,

אתמול בלילה כיביתי את המחשב והכל היה בסדר, היום בבוקר הדלקתי אותו והוא כבר לא בסדר, הוא איטי ברמות מטורפות - כלומר, לוקח לסימן של הווינדוס 7 שמריצים מלא זמן אחרי זה יש מסך שחור אחרי כמה דקות הוא מציג את המסך פתיחה שלוחצים על HOME כדי להיכנס למחשב, ושאני לוחץ עליו הוא מעביר אותי ל-WELCOME ולא קורה כלום יותר. הוא הפנה אותי פעמיים ל-Startup Repair וזה לא תיקן כלום, יש איזה משהו שאפשר לעשות ללא RESTORE ? תודה מראש, רון.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by em28,

בהתקנה חדשה של XP החלטתי שאני רוצה להעביר את תיקיית program files לכונן אחר. למה ? כדי שאם אצטרך לפרמט לא אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות . הגיוני , לא ? איך אני מודיע ל-XP על החלטתי , כלאמר שברירת המחדל תהיה במקום C:/program files נניח H:/program files ? האם העברה לכונן אחר באמת תמנע את הצורך להתקין את התוכנות מחדש ? ומה עם הרגיסטרי ? איך אני סורק את הכונן ומעגכן את ערכי הרגיסטרי ?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  20. אני רוצה לעשות כך שכאשר אני נכנס לוינדוס ביוזר שלי אני אתבקש להכניס סיסמא.. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  21. ממה נובעת הבעיה? ניסיתי לעלות ב SAFE MODE וכו.. וללא תוצאות. תודה

22. שלום . 1. יש קובץ של אייקונים בווינדוס שהוא בתוך קובץ DLL עכשיו אם אני רוצה לראות את קבצי האייקונים וכל קובץ בנפרד ולהשתמש בו איך אני יכול לפתוח את הקובץ הזה ולהוציא את האייקונים או יש אותם איפה שהוא בsystem ? 2. אני רוצה להפוך כל תוכנה לניידת , הכוונה שאפשר לשאת אותה בדיסק און קי ותעלה בכל מחשב PORTABLE .מה שכן אני רוצה להפוך תוכנות רגילות לתוכנה ניידת ולא אתר שמביא תוכנות למה לא כולם נמצאות . תודה רבה לכם .

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by itaysk,

hi.. i have a mproblem that bothers my for a long time. after a few moment the comp is working the CPU usage gets stuck on 100%. and wont go down unless restart. is makes the computer really slow. i suspect its some kind of a virus.. iv formated the HD twice and it keeps comeing back. (i have NAV2004 and ZONE ALARM PRO) after the format the comp it virus free but it doesnt takes too long untill it detects W32.HLLW.Gaobot.gen << this worm it cases many affect .. like the 100% cpu usage and 4 example i dont have hebrew until i reastart. i thaught about geting another firewall what do u think? thanks 4 answaring

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  24. היא בודקת את סיפריית WINDOWS הקיימת או מספיק שהיא מזהה שיש עוד כוננים וקבצים (אפילו שלא קשורים לWINDOWS) והיא תתן להתקין?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  25. יש לי מחשב עם וינדוס 7 פרופשינל, היה במצב שינה, קפץ פקק, הרמתי אותו, הדלקתי את המחשב, היו לו בעיות להתעורר אז עשיתי ריסטארט ידני עלה חזרה בסדר, אבל אין אינטרנט. לא הצליח להתחבר (המודם מחובר לראוטר שמחובר ישירות למחשב שלי) יש לי גם wireless adapter שמתחבר ב USB כמובן, אבל הוא בעייתי, והוא לא עבד יותר. הבעייה כזאת: כשניסיתי להתחבר זה לא הצליח, ניסיתי להריץ Network diagnostic tool אבל הוא לא עבד. יש אפשרות שזה יתקן את הבעייה בתור אדמין - ניסיתי, לא הצליח, נכנסתי ל service manager כדי להפעיל משם וקיבלתי קוד שגיאה 5 - אין לי הרשאות... sfc /scannow לא הצליח לתקן את wow64win.dll, חילצתי את הקובץ מהדיסק התקנה של windows 7 אבל sft /scannow עדיין אומר שהקובץ לא תקין ושהוא לא מצליח …

דיונים חדשים בפורומים