עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי ווינדווס אקספי ואני רוצה להתקין 7. שהעברתי לחברה שלי שירים בעברית מהמחשב שלי לשלה, שהיא משתמשת ב7, הטייטל והארטיסט בשירים היה רשום אצלה בג'יבריש במקום עברית כמו שאצלי שהעברתי, והיה צריך אחד אחד לשנות. זה בגלל בעיה שיש אצלה אולי כי הווינדווס שלה באנגלית או משו או שאם אני יעביר לווינדווס 7 גם לי זה יקרה? כי לעבור כמה אלפי שירים אחד אחד לשנות מג'יבריש לעברית לא נראה לי הגיוני.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  2. Started by ofir123,

בכל הודעת שגיאה כמעט הוא מראה לי את הקובץ הזה. עכשיו יש לי בעיה בוורד שבכמעט בכל פעולת שמירה/הדפס וכד הוא נתקע. ניסיתי למחוק אותו אבל הוא נתקע במחיקה ומראה תהודעה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  3. יש לי כבר שנה 80G שזה בעצם 75G ..........................המחשב עובד במהירות X אם אני אחלק תהראד דיסק למחיצות המהירות תקטן ?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  4. אני לומד באניברסיטה הפתוחה , ויש לי הרצאות וידאו סטרים מקוונות (כמו יוטיוב) . ומשום מה עם וינדוס xp אני רואה את הוידאו ללא קושי . ובמחשב שלי עם ויסטה אני מקבל שגיאה שאין לי קודק . התקנתי מלא קודקים חינמים ועדיין יש אותה הבעיה . איך אני משנמך למדיה פלייר 9 ? או הצעות לקודקים יתקבלו בברכה .

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  5. Started by shloosh,

קניתי הארד חדש . יש לי ווינדוס עם מלא דברים מותקן על הישן. אני מחפש דרך להתקין על ההארד החדש את הווינדוס מבלי לאבד דברים שחשובים לי ההארד השני... יש דרך להעביר פשוט הכל כולל הווינדוס להארד השני?? מה לעושת להתקין 2 ווינדוסים ואז להעביר לווינדוס שעל ההארד החדש,ו אז לפרמט את הישן? תנו לי דרכים לפיתרון...תודה

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  6. אני לא צוחק הוא פעול ללא כל רצוני אני אפילו לא רואה אותו פועל ברקע ואני וזה נכנס לי למסנ'גר למשתמש והכל דרך המס'נגר של ה windows העפתי אותו כבר אלף פעם מה msconfig לא עוזר ... הוא מופיע לי פועל בה מנהל מישמות וכל פעם שמתחילים מחדש את המחשב צריך לצאת ממנו

• 10 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by harry,

אז ככה, יש לי לפטופ. ופתאום יום בהיר אחד הוא לא מוכן להיכנס לי למצב sleep !!! אני ניסיתי הכל! הלכתי ללוח בקרה, בחרתי בpower option הגדרתי את המחשב שלי כלפטופ, וניסיתי להגדיר בתפריט שם , אבל המצב שינה שם בכלל לא קיים!!! בנוסף ניסיתי ללכת לשורת משימות וללחוץ על turn off והאפשרות של הsleep mode בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליה!! אני מתחנן שמישהוא יעזור לי כי זה מאוד קריטי בישבילי במיוחד שאני משתמש בו ללימודים! בבקשה אם מישהוא יודע איך ניתן לפתור את הדבר הנורא הזה שיכתוב בפורום בהקדם האפשרי! אני עובד אם ווינדוס xp fro . תודה מראש harry

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  8. Started by kalda01,

מדובר במחשב נייד LG X140 עם WIN7 STARTER. סגירת המיכסה מוגדרת ככניסה למצב שינה והבעייה שבהפעלת המחשב עולה מסך שחור עם הודעה שהמחשב לא נסגר בצורה מסודרת ויש לבצע איתחול מלא. ניסיתי גם סגירה עם HIBERNATE ואותה הבעייה בדיוק. יש דרך לפתור את זה ?

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  9. שלום,ברשותי מחשב נייד של חברת dellמדגם vostro 1510 ,התקנתי windows 7 ומשום מה הכפתורי מגע של כיוון עוצמת הקול לא עובדים.אשמח אם מישהו מכם שמכיר את הבעייה יתייחס אליה,ויוסיף קישור לאיזה דרייבר שצריך להתקין.תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  10. Started by pukipc,

שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה מחדש, win xp 32 bit, אך המחשב אינו מבצע RESTART באופן אוטומטי, מגיע למסך, המערכת מבצעת כיבוי, המסך נכבה, אך המחשב אינו עולה מחדש, רק לאחר לחיצה על כפתור ה RESET במחשב, המחשב עולהמחדש, מאותה נקודה וממשיך לעבוד כרגיל, יש לציין כי זה קרה גם במהלך ההתקנה, יש למישהו אעיון למה זה קורה? תודה מראש, משה.

11. Started by orelzion,

הורדתי איזה theme לויסטה אבל המדיה פלייר לא תואם בצבע בכלל, האם יש אפשרות לשלוט בצבעים שלו, או יותר טוב, לעשות אותו שקוף?

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  12. מצורפים שני צילומי מסך בראשון סימנתי את כל הספריות והקבצים ב HDD ועשיתי מקש ימני proporties שימו לב שזה כולל hidden בשני מקש ימני על ה HDD דרך my computer יש פער , כלומר משהו תופס לי מקום ואני לא יודע מה. למה זה נגרם [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by moranicohen,

שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  14. שלום שמתי לב לתופעה כבר זמן רב עוד מהמחשב הקודם שלי, שקיימת גם בנוכחי עם חומרה שונה לחלוטין ושתי מערכות הפעלה שונות xp/7 בפינה השמאלית העליונה של שולחן העבודה מופיעים שני קווים אנכיים אחד מתחת לשני (אפשר לראות בתמונה המצורפת). לא משנה אם יש שם סמל או לא. כאשר אני לוחץ על כפתור הshow desktop הקווים נעלמים. הם מופיעים שוב מיד כאשר אני פותח חלון כלשהו בוינדוס. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by Duke Of Luck,

ערב טוב אנשים שאלה חשובה לי אליכם יש לי בעיה קטנה באינטרנט, לי יש אינטרנט מהיר 0.5 מגה ואני משאיר את האינטרנט מחובר כל הלילה והוא לפעמים מתנתק בעצמו ללא שום סיבה הוא מתנתק וסוגר הכל, איימש ICQ וכו....... איך מפסיקים את זה שזה לא יתנתק בכלל? ??? תודה רבה :-* Duke Of Luck

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  16. Started by man,

אני מנסה להפעיל את ipconfig אבל הוא כל פעם נסגר מיד ואני לא יכול לקרוא מה כתוב. מה אני צריך להסיף בשורת הפקודה (בכשאני לוחץ על הפעלה ואז ipconfig) כדי שהוא לא ייסגר מיידית או אולי צריך לשנות משהו במאפיינים? צריך עזרה בדחיפות אני בפעם ה-34 מנסה לעשות printscrreen ולהדביק בצייר כדי לראות מה כתוב.

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  17. אני פותח את האקספלורר יום אחד ומגלה שפתאום msn הוא אתר הבית שלי הלכתי ל internet options לשנות את זה אני מגלה שהכל אפור ואין לי אפשרות להגדיר לא use current לא use default ולא use blank הכל אפור מה זה?

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by xytkhi,

התקנתי אקס פי חדש על לפטופ MSI אבל יש תוכנה שעולה עם הוינדוס ולא ניתן להסירה משם להלן צילום מסך ניסיתי להסיר כל תוכנה של אדובי או מה שנראה קשור אנא סייעו לאדם במצוקה תודה :bash: [attachment deleted by admin]

19. Started by DreadBoy,

בתייקיה הרגילה של הUSER (של המשתמש) יש את התיקיות עם האייקונים המיוחדים כמו MY DOCUMENTS FAVORITS MUSIC PICTURES וכולי... אבל לאחרונה שמתי לב שנעלמו לי כמה תיקיות וזה ממש מעצבן אותי כי אני לא מצליח למצוא איך להחזיר אותם... (במיוחד הDOWNLOADS שאני חייב כי היא עושה לי סדר בחיים) יש למישהו רעיון איך להחזיר? ואל תגידו לי RESTORE POINTS כי אין לי מושג איך עובדים עם זה

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by SharonK,

היי חברה אני חדש.. שמעו יש לי בעיה בשורת המשימות ב-XP שפשוט תסתכלו היא גדולה כזה.. ואני לא מצליח להוריד באחד פשוט שאני מנסה זה תמיד כאילו השורה הזאת מוסתרת... זה מעצבן!!! בבקשה תעזרו לי הנה למשל תמונה: http://planet.nana.co.il/BS17/sa.JPEG תכנסו לקישור שימו לב לשורת המשימות בווינדוס גדולה כזאת... דרך אגב- יש לי WindowsXP Pro תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by SHLOMI71,

שאני מנסה להתקין תוכנה אני מקבל את ההודע הבאה: can't run 16-bit windows program אותה תוכנה(proxy) עובדת ללא בעיה במחשב אחר עם אותה מערכת הפעלה. תודה ושנה טובה שלומי

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by eli_hori,

:-[

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  23. Started by xjj,

בשורת משימות למטה כשלוחצים לחצן ימני בעכבר על אחת התוכניות זה פותח חלון קטן אם דברים שנפתחו לאחרונה שקשורים לאותו דבר, כיצד אפשר לבטל את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  24. שלום. אתמול החלפתי מעבד. אם זה משנה אז היה לי CORE 2 DOU E6600 ובמקומו שמתי את המעבד CORE 2 QUAD Q9450 מאז שעשיתי זאת, תמיד יש לי את ההודעה Digital cable device registration application has stopped working יש לי 2 אפשרויות : CLOSE CHECK ONLINE FOR SOLUTION - מיותר לציין שזה לא באמת עוזר מה זה הבעיה הזו ואיך אני פותר אותה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  25. הגדרות של תוכנות שנשמרו שם לא מסוגלות להישמר, זה מגיב כאילו כל התיקייה היא לקריאה בלבד, וזה לא באמת ככה! מה עושים? מע' הפעלה ויסטה 64 כמובן

• 5 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.