עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wow,

יש לי מחשב חדש וחזק אבל האם הכל יפעל כמו שצריך (P5B DELUXE,E6600,X1950XT) ? האם יהיו לי איזשהם "הגבלות" ?

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by dani,

יש שיפור בביצועים בין SP1 ל SP2?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. בחיי מחשב נייד חדש של אייסר לא מבין למה זמן העלייה כל כך איטי...כמעט ולא התקנתי כלום!>וכמעט 3 דקות! רגיל לעבוד עם אנטי וירוס NOD32 ...ולא עם נורטון.....אולי הנורטון תוקע לי את זמן העלייה של המחשב ?

4. Started by nirfun,

קראתי בעבר על האופציה הזו ועכשיו יש לי מעבד שתומך בזה. האם כדאי להפעיל את זה? מה החסרונות של זה? ושאלה שמסקרנת אותי, האם זה היה חוסם את הוירוס של ה-ICQ?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by elilosky,

כבר פתרו את כל הבאגים והשטויות של ה64 ביט? כרגע יש לי XP 32 ומזה הגירסא הזאת 64 ביט? Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.x86

6. שאר המפרט: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) + AC Freezer 64 pro Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Sapphire HD4850 Own Design WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Compucase 6AG1 + Corsair 450VX Dell 2007WFP Logitech Media Keyboard Elite Logitech G9 Mouse Altec Lansing ATP3 עיקר השימוש הוא משחקים וסרטים. מהם היתרונות והחסרונות במעבר? (הפקטור הכספי לא רלוונטי) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ad112,

כרגע אני עם XP PRO S2 המחשב שלי יחסית חזק, 2GB ראם 2 טרה 2900PRO E2180 כפול ליבה לוח של גי'גבייט P35 DS3L יש סיבה לעבור לויסטה? המחשב משמש להכל, משחקים, אינטרנט, ואני רוצה גם לHTPC. יש סיבה לעבור לויסטה? או שלהשאר עם XP PRם.

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  8. או עדיף את xp + sp2 ?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  9. אני כרגע עובד על Windows 7 64 bit כמה שנים. קניתי היום דיסק SSD חדש (וגם כרטיס מסך) וחשבתי שזו הזדמנות טובה ל Clean Install ואם כבר אז Windows 8.1. מפרט המחשב: Intel Q6600 MB :Gigabyte D3SR 4GB RAM DDR2 Geforce 750 TI OC (חדש) Crucial 256GB SSD (חדש) אני צריך את המחשב לסרטים, גלישה, עבודה על אופיס ומשחקים חדשים זוללי ביצועים. מעבר לביצועים, אשמח לדעת אם יש בעיות תאימות עם דרייברים, תוכנות ומשחקים או שמערכת הפעלה יציבה וטובה. תודה.

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. איך אני זוכר לפני כמה שנים כל עולם המחשבים קפץ ונעמד לקראת כניסתם של מעבדי ה64BIT אמרו יהיה שיפור ביצועים ניכר וכו'וכו' אבל וואלה מאז היה לי לפחות שני מעבדים בעלי תמיכה כזאת ולא השתמשתי פעם אחת אפילו בפונקצייה אז אני שואל אותכם אם כדאי בכלל להתקין את המערכות האלו שלוותר<?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  11. לאחורנה קיבלתי (בחינם יש לציין) מחשב נייד פנטיום 3 128 RAM השאלה הנישאלת היא האם וינדוס 7 יעבוד עליו כמו שצריך(רוצה להתקין בשביל להיתרשם מהמערכת ליפני שאני מתקין על המחשב בבית) או שפשוט להתקין XP?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. למיטב הבנתי יש גירסת 64BIT ו32BIT, מה שאומר ש32BIT תהיה תואמת יותר לרוב התוכנות שקיימות היום לא? בכל מקרה האם כבר יש גירסה נטולת באגים פחות או יותר שאוכל לעבוד עליה בלי כל מיני בעיות תאימות מעצבנות? ועוד שאלה, האם ויסטה תקרטע אצלי? יש לי AMD64 במהירות 2.4GHZ ו-1 ג'יגה זכרון וכרטיס גרפי ג'יפורס 6150 מובנה על הלוח האם. לפי הבדיקות שנתנו פה בדביק המחשב יצא בסדר, השאלה היא אם הויסטה תטחן את המחשב או שיעבוד לי בסדר?

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  13. Started by Ben N,

המפרט שלי כתוב בצד ימין פה. יש לי כמה שיקולים שאני חושב עליהם לעבור לויסטה כבר.. א) אני רוצה לפרמט את המחשב.. אז אולי על הדרך כבר לעבור לויסטה.. ב) וינדוס ויסטה כמה שזה מוזר אני זוכר שהתקנתי פעם ורץ יותר מהר במחשב שלי מאשר XP PRO... במיוחד בloading שלו בהפעלת המחשב.. עכשיו יש את השיקולים האחרים מסביב.. כמו: האם זה ישפיע לי על חווית המשחק? זאת אומרת, אני אוכל אולי להשתמש בDX10 ולבדוק לעצמי באמת אם אני רואה הבדל משמעותי בפעם הראשונה, והאם זה עלול להוריד לי את הביצועים במשחקים בגלל שויסטה כבד יותר? וכנ"ל לגבי כל שאר התהליכים, ויסטה עלול להשפיע על הביצועים שלי למרות המפרט? (בכל זאת, 3 גיגה ראם בDual Channel, 8800GT, E6400.. מחשב לא רע בכלל...) מה אתם חושבים? אני שואל עכשיו כי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בזמן האחרון המחשב מודיע לי הרבה פעמים על זיכרון וירטואלי נמוך. זה קורה לרוב שאני משתמש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ ופלאש. רציתי לשאול האם כדי לי להגיד את הזיכרון הוירטואלי? :s05: עריכה: שחכתי לציין שזה קורה הרוב לאחר שהוצאתי את הHDD (הארד דיסק) השני שלי, אחרי שהחזרתי אותו הבעיה ממשיכה..

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by imac,

יש לי מחשב פאנטיום 3 800 מגה הרץ 196 ddr ויש לי חלונות 98 גרסה שנייה ואני רוצה להחליף לxp האם כדאי לי ואם כן זה יעשה לי בעיות

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  16. Started by wow,

שמעתי שיש כבר את הגירסה הסופית ויש לי כמובן מעבד 64 ביט (AMD 3200). האם זה יתן לי שינוי ביצועים משמעותי (אני מקדד המון) ומה קורה עם ה-SATA כי יש לי הארד דיסקים SATA אז מאיפה להוריד דרייבר להארד דיסקים? (יש לי לוח MSI - K8N NEO 2).

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. אני רוצה לשדרג את המחשב ל windows 7 וכרגע יש לי xp אבל אני לא יודע אם המחשב יעמוד בזה מה אתם אומרים? http://www.up2me.co.il/images/86952945.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  18. בתדוה מראש כי ה98 עשו הלי בעיות עם דיירקט איקס משהו כזה ועוד

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  19. איזה דרייבר יותר טוב של הויסטה או של ATI ? האם הדרייבר של ATI יכול לעשות בעיות???

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. Started by lior6996,

אני מפרמט מחשב חדש ורציתי לדעת האם זה משנה מבחינת ביצועי מערכת ההפעלה אם אתקין משחקים על כונן C ? הגודל של כונן C הוא 25 ג'יגה. תודה. ליאור.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. שמתי לב שוינדוס 7 עושה גיבויים שונים ומיוחדים לוינדוס. השאלה האם אפשר לסמוך על זה או לעשות גיבוי פעם בחודש גם עם גוסט? אם אני משתמש רק בוינדוס 7 אבל יש בעיה והמערכת הפעלה בכלל לא עולה, איך אני משחזר את הגיבוי שוינדוס 7 עשו לי?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  22. Started by MightYaad,

אני הרבה זמן משתמש בXP והכל טוב ויפה.... אבל מסקרן אותי לדעת איך vista ואם כדאי לעבור אליו...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3374290,00.html

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by dyn,

שלום, עוד מעט אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה ראם והבנתי שעם 32 VISTA bit, מע' ההפעלה לא תזהה את כל הראם.. אז חשבתי לקחת את ה 64 bit. מצד שני, הבנתי גם ש ה 64 bit לא תומך בהרבה דברים, כלומר שלא כדאי לקחת אותו. הצרכים הבסיסיים שלי כגיימר הם משחקים כבדים ולא עבודה עם תוכנות שונות או דברים אחרים. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.