עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lazy-bones,

אני אני יכול למחוק אותו?? אני משתמש במסנג'ר של MSN

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Internet Explorer לא מקבל אתרים עם סיסמאות. האקספלורר שלי , לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטים, עכשיו אם אני רושם לדוגמא כתובת כזאת : http://popper:pipper@www.lifestyle.com/member/ או כל כתובת אחרת בסגנון הוא לא מוצא אותה ורושם לי "שגיאה של תחביר לא חוקי" הדבר נובא מאיזה שהו עדכון שגורם לזה, בעבר קראו לו 832894 ונתנו לי פקודה להסיר אותו %SystemRoot%\ieuninst /q %SystemRoot%\inf\q832894.inf אבל כיום כנראה שינו לו את השם כי הפקודה זהאת כבר לא עובדת. איך אני מחזיר את זה למצב הקודם?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  3. חלונות 8 רושם לי תקלה ולא מצליח להבין מה צריך לעשות לפני שעושה ריסטרט הוא רושם CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT לאחר ריסטרט שולח תמונה זאת http://i44.tinypic.com/2nkuwyv.png

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Raul,

הרצתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובה חד משמעית. לחבר שלי יש ווינדוס XP PRO באנגלית והוא שואל אם אפשר להוריד איזה חבילה של ML כדי לשנות את הממשק לעברית. זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  5. Started by JUVE,

יש לי 2 H.D נפרדים על אחד (כונן C ) יש לי WIN XP ועל השני יש לי WIN 98SE . אני רוצה פעם להתחיל עם XP ופעם להתחיל עם 98 האם אפשר, איך עושים את זה . תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by KoDkOd,

השעון שלי מפגר בשעה כל הזמן , אני משנה והוא שוב מאחר מה אני עושה?!!?1

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by xXaXdXaXrXx,

אומרים שוידוווס וויסתה לוקח רק הוא 500 מגבייט ראם זה נכון ? (סליחה על השגיעות )

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by eladnahum,

התקנתי WIN7 ULTIMATE 64 BIT ולאחר ההתקנה נוצרו לי בכונן C שתי תיקיות: Program Files (Program Files (x86 כשאני מתקין תוכנה כלשהי הווינדוס בוחר להתקין את זה בתיקייה של ה-86, כלומר 32 ביט. קודם כל, למה נוצרו לי שתי תיקיות בכלל? מה ההבדל אם התוכנה תותקן בכל אחת מן התיקיות הללו? תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מחשב חדש שמותקנת בו מערכת הפעלה 8.1 העברתי אליו דיסק קשיח ממחשב אחר שהריץ חלונות 7. כעת יש לי בעייה שתוכנות כמו WINRAR או TERACOPY נכשלות בכתיבה לדיסק הזה עם שגיאת ACCESS DENIED איך ניתן להגדיר שכל משתמש על המחשב יוכל לכתוב לדיסק הקשיח הזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by QASHOA,

במקום לסחוב כל הדרך ללחצן

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by Hakiru,

התקנתי את מערכת ההפעלה של וינדוס 7 בכונן שונה מהכונן שבו מותקן וינדוס XP ,במהלך ההתקנה המחשב עשה הפעלה מחדש וכן הייתה אפשרות לבחור בין שני מערכות ההפעלה, כשהוינדוס 7 סיים להתקין והפעיל מחדש בפעם האחרונה לא הייתה אפשרות בחירה בין שני המערכות ואחרי דיי הרבה זמן בבוט המחשב הפעיל את וינדוס אקספי,ניסיתי להתקין מחדש ועדיין יש אותה בעיה שאני לא יכול לבחור את וינדוס 7 שמותקן במחשב,משהו יודע איך לפתור את הבעיה?... אולי היא נובעת בגלל שהתקנתי את הוינדוס דרך usb ולא דרך ה-boot? אבל עדיין ההתקנה בוצעה כראוי.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  12. בעיה מאוד מוזרה.. סתם תקיית תמונת שמתי בדסקוט.. העברתי אותה לתיקקית JUNK... אבל זה אומר שאי אפשר להעביר את זה... שתוכנה משתמש בזה.. הקטע הוא שאין שום תוכנה ברקע ! סגרתי כל פרוסס אפשרי ! אבל !FILE CANNOT BE DELETED !!! מה זה הבאג הזה ? יש גם סתם קובץ EXE שאני הכנתי שגם אותו אני לא יכול למחוק אני לא מבין איך מסדרים את הבאגים האלו עכשיו סתם יש לי תיקיה ריקה בדסקטופ שאני לא יכול למחוק אלוהים ! בבקשה שמישהו יעזור... ממיקרוסופט כבר התיאשתי אני נראה לי עובר ללינוקס

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Goat17,

שלום לכולם! מישהו מכיר אולי איזושהי תוכנה שמאפשרת לשחזר את הסיסמה של משתמש WINDOWS7, מצאתי כמה תוכנות שיודעות לאפס את הסיסמה ע"י דיסק איתחול אבל לא מצאתי שום דבר שיודע רק לגלות את הסיסמה בלי לבצע בה שינויים וחשוב לי שהסיסמה לא תשתנה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by uzi230,

המ... אז ככה - זו הפעם הראשונה שאני עורך פירמוט למחשב באופן עצמאי... הייתי רוצה לשמור את כונן E, ולפרמט את כונן C בלבד (כונן המכיל את הווינדוס). האם זה אפשרי? עד כמה מורכב הדבר? אשמח אם ברשותכם מדריך טוב לפירוט באופן הזה, או פירמוט בכלל... ט'נקס

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by BlackTalon,

יש לחבר שלי מחשב ישן מאוד עם מערכת הפעלה Windows 98. הוא פירמט, יש ברשותו דיסק עם אותה מערכת הפעלה אבל הוא לא יודע להתקין. אין לא דיסקט אתחול. הוא שאל אותי מה לעשות וממש לא ידעתי לענות לו מכיוון שאף פעם לא התקנתי מערכת הפעלה ובטח שלא Windows 98. השאלה שלי היא מה הוא יכול לעשות עכשיו? האם הוא חיב דיסקט אתחול בשביל להתקין Windows 98? האם אפשר ליצור דיסקט אתחול כאשר המחשב מפורמט? אם לא צריך דיסקט אז איך בדיוק הוא מתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by jepe,

אני לא מצליח להתקין את המשחק פיפא 2007. המשחק כבר היה מותקן על המחשב פעם והכל היה בסדר. אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי DX9 . עדכנתי את כל הדריברים של הכרטיס מסך,לוח אם. ויש לי מלא משחקים אחרים שרצים בסדר כמו גוסט ריקון 2 החדש. לעומת זאת כשניסיתי להתקין את פיפא 2007 בלפטופ שלי זה הותקן בלי בעיות. יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  17. אני רוצה שיעבור כמה שיותר חלק והאפקטים של vista לא כל כך מעניינים אותי. היקר הביצועים. הבנתי ש-basic יותר קלילה, השאלה היא אם אני אהיה מוגבל מבחינה כלשהי עם המערכת הזאת? רציתי XP, אבל אני ממש בבעיה של מציאת driverים ול-vista יש לי את הדיסקים שבאו עם המחשב... מעוניין להתקין במחשב נייד, מפורמט, 2.0GHz DUAL CORE T7300 עם 2 ג'יגה זכרון פנימי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by shlompis,

שלום לכולם, האם יש דרך לשחזר את התוכן של תפריט Programs בתפריט של מערכת ההפעלה ? הבן הקטן של קולגה בעבודה מחק הכל ! בדקתי בסל מיחזור ואין דבר.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  19. זה התחיל לפני יומיים בערך, כל פעם שאני משנה את שפת ההקלדה לאנגלית או משתמש בCAPS LOCK. המחשב נתקע לכמה שניות ואז כותב. זה גם במשחקים ככה, אני לא יודע מה בדיוק הבעיה. עשיתי ריסטרט, בדיקה נגד רוגלות, איחוי דיסק (על כל מקרה) ניקיתי TEMP. מה הלאה? זה דיי מציק, כשאני כותב מכתב או מייל חשוב. זה פתאום נתקע לי, ואני עסוק בהקלדה ואני לא שם לב לזה, עד שאני צריך להקליד כמה שורות מהתחלה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ilan_k,

לאחר התקנת SP3 על XP והתחרפנות הלפטופ (הרשת נעלמה לה כלא הייתה) וRESTORE לווינדוס תוכנת REMOTE DESKTOP הפסיקה לעבוד. היא נמצאת על המחשב אבל דאבל קליק עליה לא מפעיל אותה. האם יש דרך לראות אם היא "מותקנת" והאם יש דרך לחלצה ולהתקינה מחדש?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by fol,

יש לי את הדיסק מקור של HOME WIN XP עברית קניתי מחשב חדש עכשיו הם מתקנים את הווינדוס הם אמרו לי שאני צריך לקנות ווינדוס בשביל שהם יתקינו אז אמרתי להם שייש לי ווינדוס XP מקורי אבל הבעיה שאני לא יודע מה הקוד של הווינדוס אמרו לי שייש איזה שיטה איך לבדוק מה הקוד.. במחשב שייש לי עכשיו מותקן הWIN XP HOME מקור איך אני בודק מה הקוד? :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by big_guy,

אהלן. אני עומד לקנות מחשב נייד חדש ללא מערכת הפעלה. יש לי windows 8 על המחשב. איך אני יכול ליצור דיסק און קי שממנו תעלה ההתקנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by udi,

כל פעם שמדליקים את המחשב רצים תוכניות אוטומטי לפעמים הם נמצאים ב START\PROGRAMS\STARTUP ולפעמים הם ברגסטרי אז כאן הבעיה שלי אך אני יודע איפה התוכניות שרצות כל פעם בהתחלת הWINDOWS נמצאות הרגסטרי?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  24. Started by igor21,

שלום למומחים, יש לי כונן אשר בעבר הרחוק פיצלתי לשניים בלי להתחשב ממש בעתיד. יצא כך שלכונן C הקצתי 4 ג'יגה, ולכונן 75 ג'יגה. כיום, כונן C חנוק מרוב מחסור במקום ואני חייב להעביר כמה עשרות ג'יגות להשלים את החסר. איך אני יכול לעשות זאת ללא פגיעה בכל השמור בשני הכוננים? האם זה מסוכן? מה אתם מציעים לעשות? תודה לעוזרים איגור

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by david1792007,

שלום יש לי ווינדוס 7 גירסה 64 ביט ויש לי במחשב 6 ג'יגה זיכרון למה מופיע לי שיש לי רק 4 ג'יגה זיכרון וזה מופיע בכל מקום שבדקתי גם במאפיינים של ווינדוס גם באוורסט וגם בCPU Z איך אני מסדר את זה כך שהווינדוס יזהה את כל ה6 זה הגירסה של הווינדוס שלי Microsoft.Windows.7.ULTIMATE.x64

• 3 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.