Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מה לעשות?? זה משגע, אני לא יכול למלא טפסים ארוכים..
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
כבר כמה שבועות, שכונן D אצלי לא מראה את שם הקובץ\תיקייה הוא מראה רק את האייקון: זה קורה רק שאני משתמש בגודל אייקונים כזה.. אם אני מקטין טיפה כתוב השם. בכונים אחרים זה לא קורה, גם אם אני משתמש בגודל כזה של אייקונים.. ניסיתי לשחק בהגדרות קצת, אבל לא מצאתי את הבעיה. מישהו יכול לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש עולים לי הרבה תוכנות בשורת משימות ואני רוצה להוריד כמה מהם יש איזה פקודה שאני רושם בהפעלה ואז אני מסמן מה אני רוצה ומה לא,מה היא המילה? ועוד דבר יש לי סמל בשורה הזאת שנקראת Advantage ושאני לוחץ עלייה פעמים נפתח לי הקישור הזה: http://www.memedia.com/advantage/privacypolicy.html אני ממש לא יודע איך זה הגיע אליי ולא יודע מה זה הנה גם תמונה של הסמל : http://img140.imageshack.us/my.php?image=52566002vx3.jpg עוד דבר בבקשה איך אני מגדיל את הכתב?רשום לי הכל בקטן?ושאני שמגדיל את הרוולוטציה זה יותר מדי גדול תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתחבר לאינטרנט דרך מצב בטוח ולא מצליח.. למרות שאני בוחר: "safe more with networking" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו \ אם בכלל זה אפשרי ? גרסא : Windows Xp + Sp2 תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לא שמתי לב לשום דבר נוסף מוזר.. הבעיה היחידה היא שכשאני לוחץ על טוקבק בכתבה, כל מה שקורה זה שעון חול שמסתובב לו ואז זהו, לא קורה כלום! יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק עם 2 פרטיטיאונים ודיסק נפרד. התקנתי רק את המחיצה של WINDOWS והכל עבר בהצלחה כולל דריברים וכו אני מנסה לאחות את דיסק C (לאחר התקנה ולאחר KASPARSKY) וזה לא זז איחוי של D או E לוקח שניות ל-ANALYZE בניגוד לחצי שעה ל-ANALYZE בלבד ב-C עשיתי בדיקת שגיאות ל_C כולל תיקון שגיאות וזה לא עוזר. יש למישהוא רעיוונת תודה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
??? בטח היתה השאלה הזאת מלא פעמים אבל בכל זאת מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להחליף סקין ל xp מאיפה להוריד ואיך להתקין אותו תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי WIN XP ועליו אינטרנט אקספלורר גרסה 6 עד לפני שבוע הוא תפס בערך כמות זיכרון נורמלי שנעה הבין 10 ל20 מגה בזיכרון הפיזי כעת הוא תופס כ30 מגה לכל חלון שנפתח באינטרנט... התוכנה היחידה שהתקנתי באותו פרק זמן הייתה JAVA WEB START כדי שהאינטרנט יפעל כמו שצריך האם הבעיה היא בתוכנה עצמה או שאולי התעוררה בעיה בוינדואס? תודה מראש לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
במחשב השלישי בביתי מותקן Win98se. לפני כמה ימים במהלך הפעלה רגילה של המחשב נכתב כי הקובץ רג'יסטרי פגום ויש לאתחל את המחשב (כל פעם שמאתחלים התהליך חוזר על עצמו). ישנה אפשרות שאני אעתיק את הקובץ מהדיסק של ווינדוס 98 היישר אל ווינדוס בעזרת דוס? אם כן, מהיא הפקודה המדוייקת על מנת לעשות זאת? תודה מראש יותם
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני כל הזמן רואה ווינדוס ל32 bit ול64bit ואין ליממוגש מה ההבדל ביניהם ואיזה מהם מתאים למחשב שלי... אני אשמח לקבל הסבר בנושא...תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יום טוב לכולם. בזמן השימוש באקספלורר מתקבלת ההודעה הבעה: שגיאה בזמן ריצה. כמובן WINDOWS מוצאת את מי להאשים :AR15:וכך אומר ה-DEBUGGER: NEW INSTANCE OF MICROSOFT SCRIPT EDITOR או בתוספת 6.0 אין לי שום מושג על איזה זמן מדובר ולאן הוא רץ, אולי לכם יש מידע ? בתקוה להצלחה AYB
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
היי לכולם יש לחברה של בני ווינדוס 98, אני מנסה להתקין אצלה את המצלמה הדיגיטלית שלי הישנה(תקינה, עבדה אצלי ב-98),ולא מצליח כיצד זה יתכן, יציאות ה-usb תקינות,ועובדה שמחובר מודם האינטרנט לאח מהן, מה יכול להיות חסר שם, בכדי שאני אצליח להתקין את המצלמה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי דיסק התקנה של windows משנת 2004 עם service pack 1 ואני רוצה לפרמט את המחשב, מה יכולות להיות ההשלכות? איזה דברים לא יהיו לי או לא יותקנו לי על המחשב? ואולי אני יוכל להוריד את כולם מהאתר של microsoft?
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שדרגתי ל-10 מ-8.1 ועובד בסדר גמור וזה שמר לי את כל התוכנות, אבל כמה בעיות קטנות: - יש משחקים שעובדים לי פחות טוב מקודם לכן, וכן הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך בצורה יסודית והתקנתי מחדש וזה עדיין קצת תקוע. - במערכת ההפעלה יש קצת לאגים לא מוסברים והיא לא הכי מהירה שבעולם ויש לי SSD. במידה ואני אפרמט את המחשב דרך הבוט ואתקין את 10, האם זה יעבוד ויאקטב לי את המערכת לאחר מכן? יש לציין שה-8.1 שלי היה פרוץ וזה לא עשה בעיות.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
XP הותקן על כונן J: שהוא אחד מכונני ה SATA המחשב. בזמן ההתקנה אחד מהבקרי IDE שבמחשב היה מבוטל (ואליו היה מחובר דיסק שכמובן לא היה נראה בזמן התקנה). אחרי ההתקנה הופעל הבקר מחדש ואיתו הדיסק. כמובן ש XP לא מוכן לעלות יותר בטענה שהוא לא מוצא את ה SYSTEM32... מה לעשות חוץ מלדפוק לו כדור בראש ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לכאן, ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום הנכון. אחי קנה מחשב חדש עם הלוח Gigabyte G31M-S2L ו-E5200, הוא התקין עליו וינדוס XP בעברית, אבל בגלל שהוא רוצה אנגלית וגם כי הוא לא חילק את ההארד דיסק נכון, הוא רוצה לפרמט. הבעיה היא שכשמכניסים את דיסק ההתקנה לכונן DVD ומאתחלים את המחשב, בשלב שבו אמור להיות רשום "Press any key to boot from DVD" או משהו כזה, רשום רק "Boot from DVD", המחשב מחכה שניה, והוינדוס עולה כרגיל. ניסינו ללחוץ על כל מיני כפתורים, ניסינו לשנות את סדר הBOOT דרך הביוס, ושום דבר לא עזר. המחשב פשוט ממשיך להעלות את הוינדוס כרגיל. חיפשתי בחוברת של הלוח ולא מצאתי לגבי זה כלום. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם פונה שוב עם בעיה שנוצרה לי במחשב יש לי וינדוס XP אין לי אפשרות להזמין טכנאי כל ביקור שלו עולה לי ב 500 שח לפחות ואין לנו ...............\ זא רק אם לא תהיה ברירה נזמין אותו אבל מקווה להימנע מזה מה שקורה זה דבר כזה אני מדליקה את המחשב נפתחת התיבה הרגילה עם השם של היוזר שלנו אני מקליקה ומכניסה סיסמא שלי כמו שתמיד הייתי עושה המחשב מזהה את הסיסמא מקבל אותה (לא אומר לי שהסיסמא שגויה או משהו ) ואז נפתח לי לשניה אחת המסך של הדסק טופ עם התמונה שיש לי ברקע ובלי שום אייקונים ומיד זה (התמונה של הדסק טופ )נעלם והמחשב עושה LOG OF לבד בלי שביקשתי ממנו. ואז אני מקליקה שוב על היוזר מכניסה סיסמא ושוב חוזר חלילה מופיע לשנייה הדסק טופ ומיד נעלם וכותב לי LOGGED OF ושמתי לב שכשע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום נתקלתי בכמה בעיות עם ההיתחברות לאינטרנט. התקשרתי לתמיכה (HOT) ,והם אמרו שהמודם עובד פיקס. הם אומרים שה SP2 יכול לגרום לבעיה שהמודם לא יוצר קשר עם המחשב. אז בסדר, הסרתי את ה SP2 , ומיד אחרי ההסרה המחשב בקושי עלה, עשה בעיות.. לקח לו 2 דקות וחצי להעלות (בד"כ הוא עולה תוך 15 שניות) . כשניתקתי את האינטרנט (המודם),המחשב עלה קצת יותר טוב.. אבל קיבלתי את הוירוס המוכר Blaster . נזכרתי בפתרון לבעיה,והקשתי ב "הפעלה" Shutdown -a והוירוס אכן ירד,אבל מאז המחשב עולה לאט יותר + האינטרנט לא מתחבר. עכשיו אני כאן במחשב הקודם שלי, תקוע עם סלרון ו 256MB זיכרון.. יש לי המון עבודה לעשות במחשב הכבוע.. חברים,HELP בבקשה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מערכת הפעלה NT (בין היתר..) ודווקא בה , חלונות לא מבצע זיהוי של התקן USB של DISK ON KEY , למרות שהחיבורים בוודאות תקינים וגם התקנתי דרייבר מתאים . שמעתי בעבר שישנה בעייה ל-NT לזהות USB ....לא יודעת אם זה נכון ואם כן האם ידוע למישהו כאן על פתרון אפשרי ? או שזה אבוד... אולי יש איזשהו PATCH להתקנה שיאפשר זאת . תודה לכל מי שעוזר ! בברכה , סיוון .
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת האם אפשר להתקין ווינדוס אקספי\ויסטה של 32 ביט על מעבד של 64 ביט? יהיה איזשהו שינוי? לא יציב? משהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מכשיר משולב hp officejet 5510 במכשיר יש פקס משולב ולאחרונה עברתי ל windows 7 ומאז איני יכול לשלוח פקס דרך המחשב כמו שהייתי שולח לפני כן ב xp הייתי יכול לרשום מסמך ולהדפיס אותו ישירות לפקס, לרשום מספר טלפון בתור יעד והפקס היה נשלח, ב 7 השליחה לא עובדת, דיברתי עם HP אמרו לי שיש בעיה עם המדפסות ה"ישנות" ואני צריך למצוא תוכנת צד שלישי שתעשה את השליחה. בנוסף, לא מצאתי שום התקנה מתאימה באתר של HP והדרייבר הותקן מהמערכת הפעלה עצמה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
כן וכדאי מהר להתעדכן : מקור: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=339308&contrassID=1&subContrassID=1&sbSubContrassID=0
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אתמול קניתי HD של 60 G והתקנתי עליו XP PRO . לאחר זמן של שצי שעה או יותר אני מקבל הודעה שהמחשב מפסיק את פעולתו ושאני צריך לשמור את מה שעשיתי לפני שהמחשב מאתחל את עצמו.בסוף ההודעה כתוב ש זה נעשה על ידי NT AOTHORITY\ SYSTEM .זה קרה לי 3 פעמים ביממה האחרונה. אולי למישהו מיכם יש מושג מה זה אומר ? אני רוצה להוסיף שהנורטון גילה לי וירוס W32.WELCHIA.WORM והוא נמצא כקובץ בשם DLLHOST ב- C:\WINDOWS\SYSTEM32\WINS\DLLHOST.EXE אולי הוירוס קשור לבעיה ? הנורטון לא הצליח למחוק אותו למרות שאני עושה עדכון אוטומטי לנורטון
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אמור קבל מחשב חדש לצרכים כלליים ומשחקים אני מעוניין להתקין WIN 7 Ultimate אני לא יודע איזו גירסה עדיפה 32 ביט או 64 ביט האם ה 64 ביט תתמוך בכל התוכנות והמשחקים שקימים נא המלצתכם
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-