Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
לא האינטרנט אקספלורר, אלא של הווינדוס. אם אני עובר בין תיקיות או מעתיק קבצים או כל פעולה קטנה אז הEXPLORER נותן לי ארור ונסגר. איך אפשר לסדר את זה???
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אז ככה ,יש לי במחשב 3 מחיצות בהאר דיסק C-15GB E-110GB F-110GB עד לפניי חודש היה לי מערכת הפעלה ב-C עכשיו לא הספיק לי 15GB והתקנתי מערת הפעלה ב-E ועכשיו יש לי שתי מערכוךת הפעלהXP SP2 ואני רוצה למחוק את זו שב-C שבמילא לא עובדת ואם אפשר שתביאו לי תוכנה שמחברת נניח את C+F בלי שימחקו כי ב-F יש מלא סרטים ומוזיקה +אני לא יודע איך אני מוחק את המערכת הפעלה שב-C כי אני לא יכול למחוק אותה כלומר את הקבצים שלה דרך מערכת ההפעלה השניה אני רוצה שתהיה לי רק מערכת אחת ב-E ואת כונן C לחבר עם F בלי שימחק
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המחשב שלי הפסיק לזהות את האייפוד, מופיעה לי ההודעה הבאה: מחשב אחר כן מזהה את האייפוד, כך שזו לא הבעיה באייפוד.. תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
היי, לפני יומיים חזרתי לבית,וגיליתי שהמחשב עשה ריסט לעצמו. לא ממש שמתי עין על זה, עד שאני מגלה שהמחשב לא זז בשיט!, הוא תמיד חושב,גם אם אני לא נוגע בו. כאשר אני עושה לו הפעלה מחדש,טעינת מערכת ההפעלה לוקחת לו מינימום 2 דקות, פעמים רבות הוא מציג לי מסכים כחולים. מה לא עשיתי? בדיקת וירוסים - Avg ו-ZA בדיקת רוגלות - Windows Defender,Ad-Aware,SpyBot ועוד. עשיתי איחוי ל-2 המחיצות. עשיתי בדיקה בכלי של MS שמחפשת תוכנות זדוניות והוא לא מצא כלום. עשיתי שימוש בתוכנה של WD שאמורה לבדוק ולתקן סקטורים של הדיסק, ובנוסף עשיתי את הבדיקה של XP עצמה - שמחפשת סקטורים פגומים,מנסה לשחזרם ולתקנם. כלום לא עוזר,הוא עדיין מציג מסכים כחולים. מה שנשאר לי זה רק לפרמט. יש לי 2 רשיונות/דיסקים חוקיים של …
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, למרות שקראתי כאן בפורומים, לא הצלחתי לקבל תאריך מדוייק שבו אני יוכל להוריד את העידכון החדש הזה מ- Windows Updates ?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום חברים . אני מאוד מאוד מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי ואיזה וינדוס לשים בו . ראשית המחשב שלי הוא תותח והשתיים יפעלו בסדר גמור . אני מנוסה בVISTA והיא אצלי עכשיו אבל האם שווה לי להחליף אותה על XP 64BIT האם אני אקבל ביצועים יותר טובים מ VISTA (למרות שאני מאמין שאין היצועים יותר טובים ממה שאני מקבל חח) .. ??
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אני צריך פתרון לשגיאת Generic Host Process שמופיעה לי בווינדוס http://bobbysullivan.com/wp-content/uploads/2007/02/generic%20host%20process%20for%20win32%20services.jpg הורדתי מהאתר של microsoft את העידכון של השגיאה הזאת כדי לטפל בה וזה עדין לא עוזר http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?familyid=A87B44B9-7A6A-49B6-BD89-AFAD4E049C48&displaylang=he מישהו יכול לתת לי עוד פתרון?
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
החלון?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי ויסטה ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות המחשב וכל המערכת הפעלה עבדה כמו שצריך. היום,אחרי הפסקת חשמל,הדפדפן הפסיק לעבוד. יש לי אינטרנט,וכל התוכנות הקשורות לאינטרנט (מסנג'ר,אייסיקיו,ביטורנט) עובדות ורק הדפדפן לא ניסיתי להשתמש גם בפייר פוקס וגם באקספולר הנה המפרט שלי אם הוא עוזר מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3L כרטיס מסך CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD דיסק קשיח WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS צורב DVD LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA SickBoy אומר/ת: זיכרון 2GB של קינגסטון לא יודע בדיוק איזה.. אה,חשוב להזכיר שאני מצליח לשלוח פינגים (אני החבר של הבנא…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שינתי ב SYSTEM CONFIGARATIO את ה BOOT.INI וסימנתי שהמערכת תעלה ב SAFE MODE מאז אנני מצליח לעלות את המערכת יש ברשותי מחשב נוסף ואני יכול לקחת את הכונן קשיח ולשנות את מה שנדרש בכדי שהמערכת תעלה השאלה מה אני צריך לשנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן אצלי ויסטה 32 אולטמייט וכל הזמן מופיעה לי שגיאה של ברור לי מה המקור שלה אני מצרף תמונה חייב עזרה בדרך כלל היא קופצת שאני רואה וידאו באינטרנט אבל לא רק [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעיה די מוזרה שאני שם את העכבר על דברים שמוצגים בעזרת flash player אז האינטרנט נסגר ועושה תקלה יכול להיות שאין לזה תאימות ל-vista?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה הסיפור של העידכון האחרון אבל אני ממשיך לקבל את אותו עידכון למרות שכבר עידכנתי אותו כבר 1000 פעם. כל פעם הוא ממשיך להופיע, סחמנתי עידכון אוטומטי, עם כיבוי מחשב, ידני ובחרתי בו, כיביתי את המחשב, בלי לכבות ועוד... מספר עידכון הוא 937287, מישהו יודע איך נפתרים מהקקה הזה? (חוץ מלנטרל את העידכונים).
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, מסך חדש.. וכמובן שהתקנתי ויסטה 32ביט אולטימייט הבעיה היא שהגרפיקה של הממשק לא ממש כמו שמראים אותה.. למשל הכל צריך להיות חי או שאם פותחים כמה חלונות זה יהיה תלת מימד.. אין כלום.. הכל רגיל.. מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
^ תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימייט ואני לא מצליחה לבצע את הפונקציה של "עבור בין חלונות"....(כשהחלונות מסודרים אחד אחרי השני במעין תלת מימד)..... למישהו יש הצעה???
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני גורר אייקון בשולחן עבודה או בתיקיה כלשהי אני לא רואה אותה נגררת איתי אבל היא נגררת בסופו של דבר לאן שאני רוצה איך אני משנה את זה שאני יגרור אותה ויראה אותה נגררת ולא באופן שקוף
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים לפעמים לא מצליח לעבור בעזרת מקשי אלט+שיפט בזמן כתיבה באינטרנט, גם סרגל הכלים לא מגיב למעבר לעברית. לאחר פתיחת וורד ששם אין בעיה במעברים -העתק הדבק למקום הרצוי, והבעיה מסתדרת עד להפעלת המחשב הבאה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להיכנס למסנג'ר, אני מקבל שגיאה כל פעם שאני נכנס שכנראה שהפיירוול חוסם לי את המסנג'ר... בדקתי ב"חריגים" בפיירוול ואני רואה שהוא כן מסומן... ניסיתי לבטל את הפיירוול, אבל אז הוא לא עושה את השגיאה, הוא פשוט לא מתחבר...ותופס את כל רוחב הפס של האינטרנט...אי אפשר להיכנס לשום אתר ושום דבר אחד שקשור לאינטרנט לא פועל. ניסיתי להתקין מחדש, ניסיתי למחוק כל דבר שקשור למסנג'ר - גם ברג'יסטרי ועדיין זה עושה את אותה הבעייה.. למישהו יש רעיונות איך לסדר את הבעייה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שמעו נשמות אני צריך להעביר את הווינדוס שלי מאנגלית לעברית . אבלל הכל כולל הכל כאילו שהתפריט התחל יהיה בצד ימין ולא בצד שמאל .. מישו יודע אייך ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
http://oca.microsoft.com/en/Welcome.aspx מישהו השתמש בזה ? זה שווה משהו ?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
תראו, קניתי מחשב חדש, ואני עדיין לא יודע אם אני יקבל איתו מערכת הפעלה.. המחשב יכלול : Q6600 + 8800GT השימוש העיקרי שלו למשחקים וסרטים.. עכשיו מה באמת הכי כדאי? Windows XP Pro שכולל DX9 .. או Windows Vista עם DX10? חבר אמר לי שעדיף לי ויסטה כי הגרפיקה יותר טובה ואם לא ויסטה אז סתם קניתי את הכרטיס מסך הזה.. הכרטיס מסך הזה צריך לנצל את הגרפיקה שלו בויסטה..
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו מכיר תוסף שיראה לי טמפ' של הרכיבים אבל שלא יהיה תלוי בתוכנה אחרת? כי ה multi sensor מציג את הטמפ' רק כאשר ה EVEREST רץ ברקע
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היום , יום שלישי (ליתר דיוק אתמול) יצאו עידכונים ל Vista , סימנתי את כולם והבאתי לו להתקין אותם , בסיום ההתקנה זה כתב בהודעה שהוא לא הצליח להתקין את העידכון KB937287 ביגלל שהקבצים שצריכים ליתעדכן נימצאים בשימוש , המחשב עשה ריסטרט ואז הופיע החלון של העידכונים שבו הופיע העידכון KB937287 שניכשל , הפעם הוא התקין אותו והיחלטתי להפעיל מחדש את המחשב עוד פעם למרות שלא נידרשתי לעשות זאת ,אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש פיתאום עוד פעם קופץ החלון של העידכונים ומבקש מימני לעדכין את העידכון הזה עוד פעם , טוב , זה "התקין" לי אותו עוד פעם , הפעם לא עשיתי ריסטרט ואז אחרי פחות מדקה עוד פעם קופץ החלון של העידכונים ועוד פעם אומר לי להתקין את העידכון הזה! , כמה אפשר? הינה תמונה מפורטת של המצב , …
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-