עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by XpdX,

וניסיתי לפתור אותה לפי המדריך הבא http://www.ben-shushan.net/fix_hal_problem_via_recovery.htm הבעיה היא שהמסך שמופיע לי אחרי שהוא מזהה את הדיסק הוא לא התפריט שבו אני יכול לבחור ב Repair אלא הוא טוען קבצים ונעצר כשהוא כותב לדוגמא: file.sys corrupted ואז צריך לאתחל שוב את המחשב.. יותר מאשמח אם מישהו שיכול לנסות לעזור לי יוסיף אותי למסנג'ר הכתובת שלי היא royi_hirsh@walla.co.il תודה מראש! וחג שמח לכולם..

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by Liran3331,

יש לי מחשב ישן Pentium 4 2.4GHZ עם 5200FX... ו-512 מגה זכרון RAM שמשמש לגלישה בלבד כדאי לי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE או שהמחשב לא יעלה אפילו?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  3. Started by sharonhart,

אחי הביא לי את הדיסק של הוינדוס והוא נשרט לי קצת... כאילו אם אני משווה לדיסקים אחרים שלי שהם יותר סרוטים ועובדים זה לא כ"כ גרוע.. אבלגרירה שלו על הרצפה בטעות... אני דיי מודאג כי הוא מקורי והוא לא שלי בעיקרון... יש מצב שהוא יתן ארור באמצע ההתקנה או בהתחלה שלה? מצטער אם זה לא במקום הנכון ואם השאלה מטומטמת... אני פשוט דיי מודאג.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by mistaarvim,

התקנתי אותו ונעלמו לי כל האפשרויות של המועדפים, היסטוריה וכל זה, איך מחזירים? *מצורפת תמונה למטה.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום! שאני מדליק את המחשב אז נפתח לי מסך שאני בוחר משתמשים. הבעיה זאת שאם אני מבטל את זה ושיעלה ישר הווינדוס עולה משתמש אחר שככל הנראה הוא הADMIN במחשב, וגם המשתמש שלי הוא ADMIN אז איך אני מסדר את זה שהמשתמש שלי יעלה ישר ולא המשתמש השני תודה מראש אריאל

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  6. איך אני מחזיר לשולחן העבודה את קיצורי הדרך שהיו בעבר ואיך אני מחזיר את וינדוס אקספלורר לברירת מחדל יש לי מערכת הפעלה xp

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  7. יש בעיה כזאת בלוחות האם עם צ'יפסט 865PE של msi הוא כותב הודעה כזאת cannot boot from cd code 5 חשוב לציין שניסיתי מכונן אחר ,והדיסק בוט כבר הותקן כבר על מחשב דרך הבוט. האפשרות היחידה שנותרה לי להתקין את הווינדוס 7 זה דרך הווינדוס XP הנוכחי השאלה אם זה מוחק את הווינדוס XP אני רוצה שרק הווינדוס 7 יהיה ושלא ישאר XP תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  8. זה קורה לי לאחרונה,כאשר אני לא במחשב והווינדוס נכנס למצב של "מנוחה" (לא SLEEP) אז כאשר אני מעיר אותו העכבר לא מגיב בלחיצות שלו אבל הוא זז והמקלדת פועלת אבל לא מאפשרת לי לבצע פעולות כמו שאני לוחץ על מקש ה"התחל" במקלדת אז אני לא יכול לעלות למעלה בחיצים וכדומה. עוד משהו שאולי אפשר לציין שזה קורה לי מאז שאני משחק GTA4 וכאשר אני יוצא מהמשחק אז כאילו הוא עדיין רץ ואני לא יכול לעשות כלום,אותו אי תגובה שכתבתי בהתחלה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות,אולי יש תוכנה הפותארת את הבעיה... תודה רבה לעוזרים .

• 12 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by אישי555,

יש לי XP ושם זה עובד מצויין אבל משום מה בווינ'7 בנייד אני לא מצליח למצוא את האופציה הזאת. יכולים לעזור? ב-XP זה נמצא ב-arrange icons by > show in groups

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  10. Started by ar2r,

אני מכניס דיסק עם דרייבר לכרטיס רשת שלי לוחץ התקנה וזה מה שזה רושם משהו מוזר יכול להיות שלא התקנתי טוב את הווינדוס או שחסרים עדכונים?? האם צריך בכלל להתקין עדכונים לוינדוס 7 גרסת בוילד 7600 יוני 2009 זה לא נותן לי להתקין בגלל זה Uploaded with ImageShack.us

11. שלום יש לי שני מחיצות נפרדות עם נפח גדול. במחיצה הראשונה מותקן xp ובמחיצה השנייה מותקן vista, כך שבעליית המחשב יש לי בחירה. האם העבודה שמותקנת אצלי שני מערכות הפעלה מאיטות את אופן פעולת המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  12. Started by ilya1987,

אני משתמש במודם: ESS ES56H-PI Data Fax Voice Modem. וכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס (WINDOWS XP PRO) הוא מתחבר לאינטרנט אוטומטי. כל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט הוא מתחבר אליו אחרי כמה שניות שוב פעם וככה כל הזמן. אני ממש לא יודע מה לעשות אז אני ממש צריך עזרה.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by LOL,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך לעשות בוינדוס XP קיצור דרך לשני תוכנות ככה שכאשר אני לוחץ עליו שניהן יפעלו ניסיתי עם קובץ CMD אבל זה מפעיל אחת ורק שהיא מסיימת זה מפעיל את השנייה ואני רוצה ששנייהן יפעלו בו זמנית תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by harry,

אז ככה, יש לי לפטופ. ופתאום יום בהיר אחד הוא לא מוכן להיכנס לי למצב sleep !!! אני ניסיתי הכל! הלכתי ללוח בקרה, בחרתי בpower option הגדרתי את המחשב שלי כלפטופ, וניסיתי להגדיר בתפריט שם , אבל המצב שינה שם בכלל לא קיים!!! בנוסף ניסיתי ללכת לשורת משימות וללחוץ על turn off והאפשרות של הsleep mode בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליה!! אני מתחנן שמישהוא יעזור לי כי זה מאוד קריטי בישבילי במיוחד שאני משתמש בו ללימודים! בבקשה אם מישהוא יודע איך ניתן לפתור את הדבר הנורא הזה שיכתוב בפורום בהקדם האפשרי! אני עובד אם ווינדוס xp fro . תודה מראש harry

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  15. הי קראתי את כל הדביק בנושא 32X ו-64X ועדיין קשה לי לדעת מה עדיף במקרה שלי, אשמח לעצות ולתשובות לשאלות ספציפיות: שימושים עיקריים של המחשב יהיו תוכנות שרטוט וגרפיקה: ארכיקאד, רויט, אוטוקאד, פוטושופ ומעט 3DMAX. חוץ מזה שימושים משרדיים, עריכת סרטים ברמה לא גבוהה, אינטרנט וכיו"ב, בלי משחקים בכלל. האלטרנטיבות שלי הן להתקין XP 32X או VISTA 64X. נושאים רלוונטיים: 1. האם תהיה לי בעיתיות לשדרג איזה מהם לגרסה 7 אם ארצה בעתיד? או ייתרון באחת האלט'? 2. האם יש בעיתיות עם העובדה שברשת הביתית יהיו עם מחשב זה 2 מחשבים העובדים על XP 32X? 3. האם עלולה להתעורר בעיה עם תוכנות שבמוצהר מותאמות ל 32X (למשל רויט ואוטוקאד) או ל-XP בכלל? האם מעבר ל-64X יכול לשפר את הביצועים גם שלהן? 4. אני…

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by QQQ,

הייתה לי את הבעיה שהMY DOCUMENTS נפתח בBOOT ונראה שנפלתי על פתרון שדיי דופק את המחשב. ערכתי את הUSERINIT ופשוט מחקתי את הVALUE שלו כרגע מה שקורה זה שמייד לאחר ההתחברות, המשתמש מנותק אוטומטית. אני צריך דרך לערוך את הREGISTRY את הערך של USERINIT.EXE בHKLM/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Winlogon, אבל צריך לעשות את זה דרך BOOTABLE CD כי אי אפשר דרך הWINDOWS להגיע לשם. מצב בטוח קורה אותו דבר. בRECOVERY CONSOLE אין בכלל פונקציה כזו REGEDIT. תודה

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  17. היי אני לאחרונה חיברי את המחשב הישן שלי שמשמש אותי בתור HTPC בחדר למערכת ואני רוצה לעשות את הדבר הזה שקמים עם המוזיקה שלך עכשיו אין לי את האפשרות הזאת מובנת במערכת כמו שיש בד"כ וחשבתי עם אני יוכל להפעיל את המדיהפלייר בשעה מסוימת עכשיו חשבתי לשתמש במשימות מתוזמנות אבל הבעיה שצריך ללחוץ על הפליי מישהו יודע איך עושים את זה? או האם מישהו יוכל לתכנת לי משהו כזה שבוחרים שיר ושעה והוא משמיע או ברגסטרי קיצור עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by yonir,

קיבלתי עכשיו מחשב חדש והתקנתי עליו "Windows XP Professional with SP2" (חוקי, שהורדתי דרך הסכם של האוניברסיטה שלי עם מיקרוסופט) בעיקרון הוא באנגלית (רשום Start באנגלית מצד שמאל של ה-Taskbar למשל), אבל יש גם תמיכה בעברית ברוב הדברים. (תוכנות בעברית עובדות וכו') אבל, בדברים בודדים נתקלתי בבעיות, כלומר ג'יבריש במקום עברית.. למשל בהתקנה של הדרייברים של המדפסת שלי (לקסמרק X1130, אתר לקסמרק עם הדרייבר) כל הטקסט בהתקנה מופיע פשוט בג'יבריש.. במחשב הקודם היה לי windows hebrew enabled ואז התקנתי את הדרייבר בלי בעיות. איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by lzion,

שלום לכם יש לי מחשב חדש (חודשיים) --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]--------------------------------------------------------------------------- Version AIDA32 v3.80 Author tamas.miklos@aida32.hu Homepage http://www.aida32.hu Report Type Quick Report Computer OREN (המחשב של אורן) Generator Bug Operating System Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP Re…

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by Thant,

An automatic program that turns off unneeded processes to improve performance in games and sort. Havn't used it myself yet, but ppl that have report of better resaults in aquamark and other benchmarks. http://freewebhosting.hostdepartment.com/p/publicfree/gamexp.htm Like I said, havn't tried it myself yet so use at your own risk.

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by Riquelme,

היי חברה אני צריך עזרה בניטרול כפתור CTRL בXP.עדיף דרך רג'סטרי.הסיבה היא פשוט חסימה של אפשרות CTRL+C וCTRL+V . תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

כפי שניתן ללמוד מהכותרת האייקונים של הTASKBAR אלה שליד השעון לא מופיעים , זאת בצירוף לארור הבא: "The function you are trying to use can not be accessed at this time" Unknown resource ID: 0 Info number: 234 תודה מראש לכל מי שיוכל לפתור את התעלומה

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  23. לאחרנה בכל פעם שאני עושה BOOT או RESTART אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Autochk cannot run due to an error caused by a recently installed software package בהמשך יש בקשה לעשות RESTORE, אך איני יכול לבצע זאת. אין אפשרות להריץ את CHKDSK. אין לי וירוסים, כי הכל נסרק. קראתי היכן שהוא שיתכן וקיימת בעיה עם איזה דרייבר של USB. קצת מוזר לי כי כל מה שעשיתי היה לחבר את האייפון דרך כבל הארכה של USB. לציין כי ברשותי חלונות 7 עם 64 סיביות. האייטיונס מותקן אצלי ממזמן. למי הפתרון? תודה

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by SHAY951,

אני מנסה למחוק ידנית תקייה של משחק שלא הסכים שאני יעשה לו UNINSTALL , אפשר למחוק אתכל הקבצים שיש בתקייה אך לא את התקייה עצמה (התקייה ריקה אבל לא נמחקת) שאני מנסה למחוק את התיקיה מופיעה לי ההודעה הבאה: cannot delete file: cannot read from the source file or disk זה מוזר מאוד כי התקייה נמצאת על הדיסק הקשיח..... למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר למחוק את התקייה? תודה.

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  25. שלום, יש לי מערכת הפעלה Win 7 Ultimate על מחשב עדכני AMD Phenom II 720 + 4GB RAM. שמתי לב שלאחר שהמחשב דלוק זמן מה (נניח כמה ימים) יש ירידת ביצועים בכמה תחומים. 1. בעיה בניגון תכנים ראו דיון ישן בנושא 2. זמני כיבוי (Log off) ארוכים מאוד - אולי 10-15 דקות של טחינת דיסק עד לכיבוי. כמובן שלאחר אתחול הכל חוזר להיות נורמלי מהיר ומגיב. לא רואים שום בעיה של עומס על המעבד, זיכרון. יש למישהו רעיון למה Win 7 כושלת פה בניהול יעיל של המשאבים?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים