עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. מותקנת אצלי כרגע במחשב גרסת RC שפג תוקפה והיא עושה לי ריסטים כל כמה שעות. השאלה שלי היא אם אני קונה ווינדוס חדש האם יש אפשרות להעביר את הקבצים וכל הקונפיגורציה של הווינדוס להתקנה החדשה? האם הממשק של ההעברת קבצים יעשה את העבודה? בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  2. איך אני מתקין ווינדוס 98 תחת ווינדוס XP בלי לדפוק את ה-BOOT של XP ?? בכדי שיהיו לי 2 מערכות הפעלה...98 זה בשביל הילד...קומפי

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by Jesper,

היו לי בעיות עם WINDOWS XP שפירטתי בפוסט קודם (WINDOWS עלה רק ב-SAFE MODE). כדי לנסות ולתקן את הבעיה העליתי בהפעלה את דיסק ההתקנה של WINDOWS. חשבתי להתקין את XP שוב על ההתקנה הקודמת אבל בסוף לא עשיתי את זה ויצאתי מההתקנה לפני שהתחלתי להתקין את WINDOWS. כשהעליתי את התקנת WINDOWS הקודמת גיליתי שנמחק לי חשבון המשתמש הישן שלי ב-WINDOWS, ונמחק כל מה שהיה לי על כונן C. יש דרך לשחזר את חשבון המשתמש והקבצים שנמחקו לי? האם תוכנות לשחזור קבצים שנמחקו יוכלו לעזור?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by elyfox2000,

מה שונא ב windows gamer nvidia edition מ windows vista ultimate אני מאוד רוצה לדעת כי ראיתי שיצאו שתי גירסאות למערכת זו ATI ו NVIDIA מי שניסה את המערכת הזו או יודע הוא מוזמן לתת הסברים אני כעיקרון רוצה לדעת רק במה היא שונא מבחינת ביצועים ומהירות יותר טובים מ VISTA ULTIMATE אשמח לקבל תשובה בנושא.

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  5. Started by idanpc,

i did past and copy

6. יש דרך לבטל ריסטארט / כיבוי לאחר לחיצה יזומה של המשתמש ?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  7. Started by shaike,

אוקיי, אז ככה... יש לי מחשב נייד עם מערכת xp home, בכל הפעלה של המחשב הוא מעלה מסך פתיחה שצריך לבחור בו משתמש (למרות שיש רק אחד על המחשב). ביטלתי את המסך פתיחה ועכשיו הוא מבקש מסך הזדהות של שם וסיסמא (למרות שהוא מיותר כי אני עושה לו ביטול והא נסגר).... השאלה שלי איך אפשר לבטל את שני המסכים האלה ולהפעיל את המחשב כמו בנאדם נורמלי?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by tomer_et,

אני עובד עם WIN XP SP1. כאשר אני לוחץ CTRL+ALT+DEL כדי להעלות את ה - TASK MENAGER אני מקבל אותו בלי חוצצים ואני יכול לראות רק את התוכניות שפועלות - מבלי שאני יכול לעבור בין החוצצים. צרפתי תמונה. מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  9. כותרת:מה ההבדלים בין רגסאת הRetail לOEM?(ויין ויסטא) גרסאת הOEM ממש זולה יחסית לretail על מה המחיר הנמוך יותר בהרבה? הבנתי גם שהOEM מיועדת למכירה עם מחשבים חדשים, האם אפשר לקנות אותה גם למחשב לא חדש?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  10. לא יודע מחקתי כמה רג'יסטרים בתוכנה למחיקה של רג'יסטריים לא נחוצים ולא שמרתי גיבוי ... עכשיו אנלא יכול לראות מצגות פלאש ואפילו לא לראות תבאנר שבנענע או בHWZONE ... ניסיתי להתקין מחדש פלאש ושוק-וייב מהאתר של מקרו מדיה ולא עזרררררררר מה עושים? (נ.ב אני מדבר על מצגות פלאש שבאינטרנט ולא קבצי פלאש במחשב...גם את NETEX אני לא רואה...במקום המצגות הבאנרים והאתר הזה אני רואה את האיקס האדום הקטן הצד שמאל למעלה) --------------------------------------------------------------- בעיה שניה ... המיקרופון מחובר - שומעים אותי שאני מדבר (אני שומע את עצמי) אבל בתוכנה כמו סקייפי או כמו הרשמקול שמקליטים בה את עצמך - אני לא נשמע ... שום דבר לא בMUTE והמיקרופון מן הסתם טוב מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  11. פעם שמעתי שכשאתה מוריד מערכת הפעלה ולא קונה, אז מערכת ההפעלה לא מתעדכנת. האם זה נכון והאם ישנם עוד חסרונות?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  12. שלום, כאשר אני מנסה להיכנס לפונקציית הצגת וידאו במדיה סנטר הוא ישר זורק אותי החוצה עם הודעת שגיאה: ווינדוס נתקל בבעיה וסוגר את התוכנית או משהו כזה, אני לא זוכר הת ההודעה במדוייק. המדיה סנטר עובד מצויין חוץ מהפונקצייה הזו. כאשר שוחחתי עם התמיכה של מיקרוסופט וגם של hp (זהו מחשב נייד שלהם) הם הציעו לי להוריד את הקודקים של הסרטים כי אולי זה יוצר התנגשות. ניסיתי וזה לא עזר. הפתרון שלהם הוא לפרמט את המחשב. ממש גאונים. אשמח לעזרתכם. תודה מראש.

13. שלום. יש לי Windows XP SP 2, ואני עובד עם 2 משתמשים (Admin לי, Guest לאחותי) + אפשרות Fast Switching. העניין הוא שהרבה פעמים אני והיא משאירים את שולחן העבודה כמו שהוא והולכים, אני רוצה שאחרי זמן מסויים באיידל אז אוטומטית הווינדוס יוציא אותי למסך הלוגין ע"מ לבחור משתמש. איך אני עושה את זה? תודה, נדב.

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  14. נשאר לי 150 מגה פנוי בכונן C ואני כבר לא יודע מה לעשות יש תיקיה שקוראים לה winsxs שלוקחת לי 20 ג'יגה!! סתםם..! שמעתי שהיא שומרת תוכניות שהשתמשתי בהם.. משו כזה.. ניסתי למחוק אותה אבל אני לא יכול רשום לי שאין לי הרשאה לכך מה אני יכול לעשותת בהקשה תעזרי לי!!!!!!

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by mic,

?

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  16. Started by tal^_^,

אני גולש באינטרנט(WIN XP, sp1) ופתאום יש לי שגיאה שלא ראיתי מימי ה WIN 98 (כמה שנים טובות), האקספלור מראה שגיאה ומפיל את כל החלונות. ניג חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה לי כל יום! אני משתגע מה הגורם לזה? SP1? או משהו אחר? תודה

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  17. יש לי ווינדוס XP PRO עם סיראל מקורי והכל. כשתצא הגרסא החדשה בעוד כשבועיים (64 ביט) אני אוכל להשתמש בסיראל שיש לי או שצריך אחד חדש? אם צריך חדש,כמה יעלה בערך?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  18. התקנתי XP בדיסק 1 ועשיתי GHOST ואחרי זה התקנתי VISTA בדיסק 2 (לא מחיצה אלא פיזית) ועלה לי ה-BOOT MENU שיכולתי לבחור בין שני המערכות. אתמול פירמטתי את הדיסק עם ה-XP והעלתי מחדש מה-GHOST ועכשיו הוא לא מזהה את הויסטה כי לא עולה ה-BOOT MENU. לצערי שכחתי לגבות את ה-BOOT.INI. השאלה שלי האם יש דרך לסדר את זה, ואם יש למישהו את שני המערכות מותקנות אם הוא יכול לשלוח לי מה שכתוב אצלו ב-BOOT.INI. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי Windows XP PRO ואני רוצה להוסיף service Pack 1 ניתן להוסיף ??? ועם כן מאיפה יש למישהו לינק ???

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by jitz,

לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ב-IE... ואני ממש ממש לא מצליח למצוא לה פיתרון... פתאום כל הפונטים ברוב האתרים שאני נכנס אליהם השתנו ונהיו Italic (נטויים)... זה ממש ממש מעצבן... יש למישהו מושג איך לפתור את זה? בתודה מראש, דודי.

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by Haflo,

מחשב PC שעליו מותקנת מערכת הפעלה WinXP, שגולשים באינטרנט (בעזרת IE6) ומנסים להגדיל תמונה, כמו למשל ב ynet שבכתבות לפעמיים יש תמונות קטנות שקליק עליהם אמור לפתוח חלון חדש עם התמונה מוגדלת.....אז זהו שלא! החלון נפתח ומייד נסגר! ואין אפשרות לראות תמונה מוגדלת! כבר עשיתי הכל.....החל מהסרה של ה IE והתקנתו מחדש ועד להתקנת ה Office מחדש. הוא נותן הודעת שגיאה בנוגע ל callee server (not the server service) is not avaliable or found למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by nivezrati,

שלום לכולם כאמור התקנתי XP PRO והוא מצויין וסבבה והתקנתי את החבילה של המולטי לנגווג' שהופכת את הווינדוס לעברית הוא עברית ואנגלית זה השפה השניה אך בתוכנות כמו ווינראר יש כל מיני טפריטים בגיבריש מקווה שתעזורו ! בתודה ניב נ.ב בבוט של המחשב עולה לי להיכנס לXP או למערכת שנמצאת בC כנראה זה הקבצים של ההתקנה מישהו יודע לסדר בבוט שהמחשב יעלה אוטומטית לXP??

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  23. יש פתרון? יצא גירסה חדשה לפלאג?

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  24. המחשב שלי: Intel core 2 due 6300 לוח אם astrock g41 זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד. ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו כרטיס מסך מובנה על הלוח אם דיסק קשח HITACHI 500 GB קיבלתי את המחשב שלי מתיקון מטכנאי,הוא מכיל את מערכת ההפעלה הישנה שלי על הדיסק קשיח הישן(SAMSUNG),ומערכת הפעלה החדשה שטכנאי התקין על הדיסק קשיח החדש(HITACHI) המחשב שקיבלתי לא עובד טוב הוא קורס בצורה המתוארת בכחול למטה(בפסקה הבאה) כל כמה דקות מרגע הפעלתו(5-15 דקות) לאחר שקיבלתי את המחשב ,ביצעתי גיבוי למערכת הפעלה החדשה בדיסק קשיח החדש מחשב באמצעות תוכנה NORTON GHOST,התוכנה עשתה כרגיל את תהליך כיבוי המחשב הפעלתו מחדש וכניסה דרך הדוס בשביל לגבות את המערכת לקובץ. ברגע שתוכנת הדוס(של הגוס…

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  25. Started by vm,

היי אחרי הרבה זמן שלא טרחתי לעדכן את הwin שלי (וכניראה בצדק) החלטתי אתמול להפטר מהבועה המטרידה הזאת ואישרתי לwin שלי (ד"א XP home SP2) להוריד את העדכונים שהוא רוצה... אחרי זה כמובן ריסט ואז המחשב עולה מגיע למסך התחברות, אני לוחץ על המשתמש שלי, מקיש סיסמא והוא נכנס (לוג און) ומיד יוצא החוצה (לוג אוף). אני לא מצליח להפעיל טסק-מנג'ר, זה קורה גם בסייף-מוד, גם עם אדמין בכל מצב שבדקתי. יש איזה עדכון דפוק של מייקרוסופט שעושה את זה? יש דרך לתקן את זה? מישהו נתקל בזה בעבר? כרגע אין לי מחשב בגלל זה... אודה לכם על העזרה כאן או בomrivm@gmail.com עמרי

• 8 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.