עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eyal1985,

אם יש לי תוכנה מסוימת שעושה גיבוי מתוזמן ללא ידיעתי , מישהו יודע כאיזו תיקיה הקבצים האלו נשמרים? האם אפשר למחוק אותם ? מכוון שהם צורכים הרבה זיכרון פנוי. החשד הוא בתוכנת הגיבוי והשחזור של סמסונג במחשב נייד

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  2. Started by shimronfio,

היי, יש לי בעיה אך ורק עם קבצי MKV, לפעמים חלק מהקבצים פשוט נעולים ולא ניתנים להזזה, להעתקה או לשינוי שם. כבר נסיתי את הLOCK HUNTER, יש עוד אפשרויות?.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by Danix60,

ערב טוב, אתחיל עם הסיפור, הבחור שהיה מטפל בעסק בשרת עזב, כרגע ישלנו שרת שמותקן עליו Server 2003 עם Exchange בינתיים הכל עובד, אך במקרה של תקלה או קריסה לא כלכך אוכל לפתור מכיוון שאין ברשותי שום מידע מה הולך בשרת כרגע. הבוס שלי רוצה גם לעשות ריענון באותה הזדמנות, המצב עומד בזה שהוזמן שרת חדש, ועליו ככל הנראה יותקן 2008/2012 + Exchange כאן אני צריך את העזרה שלכם, מהם שלבי ההתקנה + הגדרה ? ההתקנה כרוכה בהגדרת RAID מסוג "MIRROR" דיסק ראשי של 1TB והשני תמונה של כל מה שכתוב בדיסק הראשי. לאחר הגדרת השרת צריך להגדיר את הExchange, שם צריך כ3-4 משתמשים שיהיו מסונכרים כל הזמן, זה בעיקר לטכנאי שטח שצריכים למשוך את הלוח שנה. איך מתחילים ? תודה רבה מראש לכל העוזרים, אגב העניין לא דחוף…

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  4. שלום, רציתי לדעת מה ההבדלים בין Mce ל-Pro . יש לי כרטיס טלוויזיה ולא השתמשתי במדיה סנטר כי לא היה לי. עכשיו קיבלתי ויש לי אפשרות להתקין. ממה שראיתי,mce נראה מגעיל ביותר,אך אני לא יודע מה ההבדלים בין שתי מערכות ההפעלה (מבחינה ביצועית ואפשרויות ) . אשמח אם מישהו יסביר לי בנושא . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  5. Started by waizman,

היי עשיתי אתמול טון-אפ לדיסקים בעזרת TuneUp Utilities (תיקון בעיות בעיקר, לא חושב שזה כולל איחוי), הרצתי את זה במהלך הלילה והיום בבוקר הדקטופ פעל. עשיתי ריסט ומאז זה לא עולה - נתקע אחרי מסך הטעינה (עם הפס). הלדים מראים שההארדיסק "חושב". נתתי לו בינתיים משהו כמו 20 דקות לעבוד וזה עדיין לא ממשיך... ניסיתי לעשות תיקון דרך הדיסק התקנה (שלא מצא שום בעיה) וגם להריץ fixmbr ו- fixboot אבל מסתבר שזה לא בדיוק ככה בויסטה....... אין לי מושג איך להמשיך, יש הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  6. עשיתי זאת פעם לא זוכר היכן משנים?

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  7. היי, התקנתי WINDOWS 7 על אחד הHDD שאצלי, (שניהם SATA) וכל אחד מחולק ל3 מחיצות (כלומר 6 מחיצות סה"כ משני HDD, מקווה שהסברתי מספיק טוב) כשאני נכנס למחשב שלי בכדי להיכנס לכונן הוא פשוט לא מופיע הכונן תקין ועוד ם הXP שעובד על מחיצה אחרת(שני מערכות הפעלה מותקנות אצלי, אחת XP ואחת 7) הכונן הוא לא הכונן שיושב עליו הXP או משהו... שאני נכנס לניהול הוא מופיע אבל.. מישהו מכיר את התופעה!? צירפתי תמונה של המחשבשלי עם המסך של "ניהול" המחיצה החסרה היא STI 100 ובניהול כן רואים אותה.. חלק מהאופציות בניהול מופיעות כלא זמינות(אפורות..) תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  8. מעונין להעביר קבצים ממחשב ישן למחשב אחר ניסיתי בעזרת האשף והוא דורש כבל טורי מה זה הכבל הזה ובאיזה חיבור הוא מיתחבר? והאים אפשר דרך כבל רשת? ועוד שאלה אם אני מפרמט מחשב מהיא הדרך לישמור קבצים והגדרות?

9. Started by manticore,

הרצתי את התיקון registry של CCleaner על WIN 7 ועכשיו נעלם לי הAERO. הבנתי שזאת בעיה ידועה ובשביל לפתור אותה צריך לעשות system restore או להחזיר את הקובץ REG הישן. שחזור מערכת אני לא רוצה לעשות כי עשיתי כמה דברים חשובים מאז ואת הקובץ REG אני לא מצליח לייבא, אני מקבל הודעה: ניסיתי גם ב safe mofe, מקבל את אותה הודעה...

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  10. שלום יש לי שתי מחיצות לדיסק קשיח אחת לווינדוס ואחת למידע עכשיו פירמטתי לwindows7 ואני לא רואה את המחיצה השניה לאן היא נעלמה??

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  11. השאלה כבר בכותרת. יש לי דיסק קשיח אחד, 160, C=40 D=120 שיניתי באקרוניס דיסר דיירקטור, את D ל100, ואת C ל60. זה תהליך ארוך, לא שרדתי את כולו, והלכתי לישון. בבוקר התעוררתי למסך שחור בעיית BOOT MGR הקובץ WINLOAD.EXE עושה בעיות. קוד שגיאה 0XC0000225 בחיפוש בגוגל מצאתי חבר לצרה http://www.iopanel.net/forum/thread20782.html אבל גם הוא לא הגיע לפתרון. בתודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  12. שלום יש לי בעייה כנראה HOME לא מזהה SATA ואין לי כונן A: האם אני יוריד SP3 ל XP ויכין דיסק NLITE זה יעבוד? אני יכול לעשות DVD BOOT במקום CD BOOT ?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by Guarding angel,

תתקינו את הwin installer 3.1 v2 תעדכנו את הwin עם העידכון 3.1 תאתחלו את המחשב מחדש עדיין יופיע הblack screen אבל חכו בערך כדקה והwin יעלה למי שיש WIN XP PRO פרוץ שיכנס לאיסיקיו שלי להוראות נוספות

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  14. שלום, מערכת ההפעלה שלי היא Windows XP Home + SP2 יש לי 2 חשבונות לא מוגבלים (אדמיניסטרטור). מצאתי את קבצי dbx של Outlook Express בתיקית Documents and Settings רק בתת תיקיה של משתמש אחד (זה שהוגדר ראשון). אני רוצה לגבות את הקבצים של שני המשתמשים, אך לא מצאתי את קבצי dbx של המשתמש השני (זה שהוגדר שני). היכן הם נמצאים? חפשתי בכל דיסק המערכת, כולל בקבצים נסתרים ובקבצי המערכת. תודה.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  15. שלום אנשים! יש לי נייד חדש עם XP HOME חוקי ולמען האמת אני דיי מבסוט ממנו. עכשיו הוא קצת עושה בעיות אז אני לפני פירמוט של המחשב והתקנה של ויסטה. בימים האחרונים קראתי מספר כתבות לגבי הויסטה שהיא לוקחת למשתמש את החופש. מוחקת כל מה שהיא מוצאת ללא חוקי. ועושה טרור למשתמש הביתי. האם זה נכון שזה שויסטה הצהירה על עצמה כמערכת המאובטחת ביותר, הכוונה היתה למאובטחת ביותר נגד המשתמש? כי אם כך הדבר אני פשוט מתקין שוב את ה XP שלי... יש לי מחשב : 2GB CORE 2 DUE 1.83 T5600 120 GB GEFORCE 7600 512MB באמת מפרט שאמור להריץ ויסטה חלק ואני ממש קיוויתי להתקין אבל הכתבה הבאה ממש הפחידה אותי...זאת דעה של מישהו שכנראה מבין והוא רשם את זה בפורום של דעות על גירסאות פרוצות אבל אני בכל אופן קונה את הח…

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by oded6188,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא משהו כזה? בא לי לעשות את המחשב שחור :-)

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  17. כשאני פותח את דף האינטרט מחדש נמחק לי השורה כל האתרים שרשומים לי , וכשהמחשב עולה איתו צריך לעלות תוכנות גם הם לא עולות ואפילו שהם מסומנות ב -V שהם צריכות לעלות כשהמחשב עולה

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  18. אהלן חברים, אני לא יכול כשתפריט ההתחלה שלי לא ממוין לפי שם, וזה משגע אותי כל פעם ללחוץ לחצן ימני ו"מיין לפי שם"... איך עושים שזה יקרה אוטומטית?! המון תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by Tom3bar,

אהלן חברים ! קניתי את ה AMD 64BIT כמה כדאי להשיג ווינדוס 64 ?! - האם זה בכלל יצא לשוק כבר ?! (אין לי מושששג) מה זה יביא לי וכו' וכו' ? תודה רבה תום.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  20. אני מקבל את השגיאה הזאת בזמן האחרון בהרבה ישומים שאני מפעיל הוא רושם לי גם abnormal program termination ואז התוכנית נסגרת איך פותרים בבקשה?

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  21. אהלן, יש לי בעיית נפח בכונן במחשב. לפני כמה ימים הכונן התמלא לגמרי, אז התחלתי למחוק קבצים בגודל של בערך 5 ג'יגה. מחקתי אותם ישר, בעזרת Shift + Del עכשיו הבעיה היא שלמרות שמחקתי את הקבצים ונפח התיקייה שהקבצים היו בו ירד ב-5 ג'יגה, ולא הוספתי עוד קבצים, זה לא ממש מזיז לנפח הפנוי שבכונן עצמו, והכונן עדיין מלא כמעט לגמרי ניסיתי לפנות מקום עם Disk Cleanup של windows אבל גם זה לא עוזר. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה. תודה, דני

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by kong,

שאני מפעיל את המחשב זה מגיע למסך שחור וכתוב a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart התקנתי איזה משחק ישן והוא שינה את הקובץ הפעלה של המערכת. boot.ini מה אני יכול לעשות בכדי להגיע למערכת בלי פירמוט??? משהו דרך הביוס??לתת כאילו הוראה שהוא לא יקרא לכונן a ??? משהו כזה? :nixweiss:

• 12 תגובות
    • 885 צפיות
  23. שלום, אני חושב שחסרות לי כמה תוכנות או תוספות לאקספלורר בשביל לשמוע רינגטונים, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד אותן, האתר עצמו עולה בסדר וגם שאני לוחץ על רינגטון זה עולה ומראה לי שהוא משמיע את השיר אבל בעצם אני לא שומע כלום. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם, בתודה, דודי.

24. Started by idofr,

אז ככה אני בא להפעיל את הטאסק מנג'ר והוא כותב לי your task manager has beed disabled by your administrator והקטע הוא שאף אחד לא נגע בזה!!! אם מישו יודע בבקשהההה

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  25. Started by guy94,

התקנתי לאחרונה מחדש XP. ומשום מה האקספלורר מסרב לעבוד עם ג'אווה סקריפט... כדוגמה יש את ערכת הצבעים של HWZONE, אני בוחר משהו ולוחץ על שנה, אך זה לא מגיב כלומר כפתור שנה לא עושה כלום, לא מגיב בכלל, לא טוען מחדש דף , כלום ... מישהו יודע מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.