עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by omers1,

אהלן, אני מתקשה לחבר 2 מחשבים לאותה קבוצת רשת לצורך שיתוף מדפסת המצב הוא כזה: מחשב אחד שולחני windows 7 מחובר בכבל לראוטר מחשב נייד windows 7 מחובר ב wireless לאותו הראוטר למרות ששני המחשבים מחוברים לאותה הרשת אני לא רואה את המחשב השני בלשונית network בתיקיות (תמונה מצורת) וכאשר אני יוצר homegroup במחשב אחד ובא להחבר ל homegroup במחשב השני, בשני רשום שאין homegroup ברשת ושואל שוב אם אני רוצה ליצור אחת 2 המחשבים מחוברים בוודאות לאותו ראוטר אשמח לקבל עזרה תודה מראש [attachment deleted by admin]

2. שלום אני רוצה לדעת איך אני מגדיר הרשאות של הורדה נגיד בתוכנת ה emule בחשבון guest בווינדוס vista ultimate ? תודה.

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by Spiritus,

לפניי חודש פירמטתי אתהמחשב ,התקנתי XP מחדש ועכשיו לאחר חודש לפעמיים הוא ניתקע וכלום לא עובד, אני אפילו לא מצליח ללחוץ "אלט קונטרול דליט". עכשיו חשבתי לעשות התחקנה חוזרת (רפיר) אבל לפניי שאני עושה את זה, אם כדאי בכלל, רציתי לדעת אם זה ישנה לי את ההגדרות רשת, או כל הגדרות אחרות במחשב. בבקשה תעזרו....מה כדאי לעשות?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  4. עם סיום ההתקנה , אני מקבל הודעת שגיאה שההתקנה נכשלה.בכל זאת ה-emule נפתח אבל לא ניתן לשמור הגדרות(כגון רשימות שרתים, כתובות IP לסינון). בכל נסיון של שינוי הגדרה מופיעה הודעת שגיאה שלא ניתן לבצע שמירה.עם סגירת הemule ופתיחתו מחדש יש צורך לבצע את כל ההגדרות מחדש ולמעשה מקבלים הודעה של הפעלה ראשונה של emule. מה צריך להגדיר בויסטה על מנת לפתור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  5. איך אני מקטין את האייקונים כי עשיתי לא זוכר איך גדולים כאלה אחרי ההתקנה של הויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  6. Started by ravenclock,

שלום לכולם ברשותי ווינדוס 7, אני משתמש בעכבר פשוט שקניתי לפני שנתיים של מיקרוסופט כל פעום שני עושה ריסט למחשב, הגדרות רגישות העכבר חוזרות למצב ההתחלתי, ישנאה אופצייה כלשהי לבטל את התופעה? תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by Raul,

יש לי וינדוס XP PRO עם SP2 ואני מעוניין להפוך אותו לעברית.... איך ניתן לעשות את זה??

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  8. נתוני המחשב שלי: P166MMX, 96sdram100 with HD 20g מן הראוי לציין שבכל מערכות ההפעלה הקודמות הכול עבד מצויין, ומדובר בכמה יישומים סימולטנית כולל צריבה עם צורב סקאזי. הבעייה היא בלבד בהגדרות תקשורת האיי.די.אס.אל מבחינת גודל הכיסים, ובשל כך המליצו לי לעבור למערכות אנ.טי תודה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  9. שלום לכולם. אני לא זוכר מה עשיתי ואיך זה קרה, אבל עכשיו הסמלים בתפריט התחל נראים כמו בתמונה ואין לי מושג איך לסדר את זה. אני אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  10. Started by QQQ,

הפעלתי את המצב שינה... ואז היה את הטעינה הזאת אח"כ כשהפעלתי את המחשב הייתה טעינה אפורה כזאת, ואחרי הטעינה המחשב פשוט איתחל את עצמו למה המחשב מאתחל את עצמו אחרי הטעינה? (מדובר על הטעינה כשמפעילים את המחשב, לא הטעינה כשמכניסים את המחשב למצב שינה) תודה

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  11. Started by Bug,

אני רוצה לקבל קצת פרטים על מערכת ההפעלה הזאת, לאיזה משתמשים היא מיועדת, מה החידושים בה, ההיתרונות , החסרונות וכו' תודה מראש

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  12. היי ! אני מנסה ליצור "תמונת מערכת" לכונן C בלבד, אבל לצערי הוא מחייב לגבות גם את כונן D.. מה ניתן לעשות ? הנה תמונה: http://oi45.tinypic.com/o7ou54.jpg בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  13. Started by ben060,

יש לי שני יוזרים ואני רוצה למחוק אחד, זה אפשרי? כי אני לא מוצא את האפשרות הזאת....

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  14. Started by boss,

אתר walla.co.il man.co.il ועודד לא עולה. אתרים ישראלים חלק עולות יש לי תוכנה IE7 גם Maxthon 2 התקן FLASH PLAYER ועוד אני צריך להתקן דפדפן משהו?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by Thant,

An automatic program that turns off unneeded processes to improve performance in games and sort. Havn't used it myself yet, but ppl that have report of better resaults in aquamark and other benchmarks. http://freewebhosting.hostdepartment.com/p/publicfree/gamexp.htm Like I said, havn't tried it myself yet so use at your own risk.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by Riquelme,

היי חברה אני צריך עזרה בניטרול כפתור CTRL בXP.עדיף דרך רג'סטרי.הסיבה היא פשוט חסימה של אפשרות CTRL+C וCTRL+V . תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by ag43,

יש דרך להגדיר לוינדוס שהמסמכים שיפתחו בNOTEPAD יפתחו אוטומטית משמאל לימין בלי אני אצטרך להוריד את הV כל פעם?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  18. שלום... יש לי בעיה לפעמים יש לי מסכים כחולים שמופעים בתדירות משתנה... אחרי שהמחשב עושה ריסטרט אני שולח את הREPORT והוא אומר לי שזה בעיה בדריברים. הינה הלינק למה שהוא כותב: http://oca.microsoft.com/en/Response.asp?SID=10 הוא לא מגדיר איזה דריבר, אז הלכתי ישר על ה זה של הלוח אם שהתקנתי מדיסק. הורדתי חדש התקנתי והבעיה חוזרת, הכרטיס מסך עם הדריברים החדשים ביותר קטליסט 2.8. המפרט אם צריך: AMD 2500 EPOX 8rad3+ MSI 9800 PRO

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  19. Started by commander,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124419.0 תגובה שלישית תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  20. Started by DrDeath,

יש לי Athlon 64 ועד היום לא ממש ניצלתי אותו כי בזמנו WinXP 64 היה מלא בעיות תאימות וכו'. 1. האם כבר כדאי להתקין את גירסת ה-64bit כיום, אחרי שכבר יצאה SP2 2. האם יש אפשרות לשדרג את XP32 ל-64 (בלי לפרמט ולהתקין הכל מההתחלה)?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  21. בתוכנה של מיקרוסופט, במקרה הזה OUTLOOK, אני רוצה לראות הסבר ועזרה על דברים מסויימים ואני מקבל את הדף של ההסבר אבל עם מסך לבן .. מדוע ? ? צירפתי תמונה .. אם יש למישהו עזרה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 957 צפיות
  22. Started by roey1,

1. יש ברשותי מחשב די ישן (בגדול - פנטיום 4, 756 זכרון, כרטיס מסך FX 5200 128 MB ). השאלה שלי האם כדאי לי לעדכן ל- WINDOWS 7 החדש? האם הוא יעבוד יותר טוב מה-XP כי ראיתי שחלק אמרו שהוא יותר טוב מה-XP 2. אם ברצוני להתקין את ה-WINDOWS 7 בנוסף על ה-XP איך אני עושה את זה? במקרה זה אני לא מעוניין למחוק את ה-XP 3. יש לי מחשב נייד שנקנה באופיס דיפו.. המחשב הוא של חברת COMPAQ ומותקן עליו VISTA שמגיע באופן אורגנלי ככה מהחנות. הבעיה שהויסטה ממש מכבידה על המחשב למרות שניסיתי להוריד את הממשק וכל מינני דברים למינימום. האם כדאי לעבור ל-WINDOWS 7 ואיך אני עושה את זה, כפי שאמרתי המחשב מגיע עם כל הדרייברים והמערכת הפעלה ככה מוכן ומותקן כולל רישיון והכל. תודה ממש ממש רבה לעוזרים על השאלות.

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  23. יש לי בעייה שכל פעם שאני משנה במאפייני העכבר שבחלונות 7, את מספר השורות במסך שהגלגל של העכבר שלי יגלול ל-2 שורות, לאחר כיבוי המחשב או הפעלה מחדש, ההגדרה חוזרת לברירת המחדל: 3 שורות. העכבר שלי הוא Microsoft Basic Optical Mouse 1.0A, ובמחשב שלי מותקנת התוכנה Microsoft mouse and keyboard center. מה הסיבה לבעייה, ואיך פותרים אותה? עדכון: מצאתי את הפיתרון לבעייה: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-desktop/mouse-settings-not-saved-after-rebootrestart/5bf06673-6c48-46ff-a0d4-500f7a0b518a

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  24. Started by DreadBoy,

בתייקיה הרגילה של הUSER (של המשתמש) יש את התיקיות עם האייקונים המיוחדים כמו MY DOCUMENTS FAVORITS MUSIC PICTURES וכולי... אבל לאחרונה שמתי לב שנעלמו לי כמה תיקיות וזה ממש מעצבן אותי כי אני לא מצליח למצוא איך להחזיר אותם... (במיוחד הDOWNLOADS שאני חייב כי היא עושה לי סדר בחיים) יש למישהו רעיון איך להחזיר? ואל תגידו לי RESTORE POINTS כי אין לי מושג איך עובדים עם זה

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  25. Started by eins,

שלום לכולם, יש לי דיסק התקנה של ווינדוס 7 גרסת 64 ביט כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך BOOT , אני נתקל בתופעה מוזרה ואני ינסה להסביר עד כמה שניתן לאחר שהוא טוען את כל הקבצים ומופיע המסך הכחול של ההתקנה, לוקח לפחות 3 דקות עד שמוצג לי האפשרות לבחור באיזה שפה אני מעוניין להתקין לאחר מכן שאני לוחץ על הבא , לקוח כמה דקות טובות ואז מופיע לי אם אני מעוניין שדרג או להתקין באופן אישי בחרתי באופן אישי, פירמטי את כונן C , ההתקנה התחילה עבל בחלק של install windows file זה נתקע על 0 אחוז השארתי את המחשב דולק לפחות 3 שעות, וזה נשאר על 0% חשבתי שזה בעיה בדיסק, אז התקנתי דרך VM וההתקנה הלכה באופן מהיר ורציץ בלי שום בעיות והצלחתי בסופו של דבר ליצור מכונה וירטואלית של WIN 7 בנוסף התקנתי מ…

• 2 תגובות
    • 957 צפיות

דיונים חדשים בפורומים