Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקנתי וינדוס 7 אולטימט על מחשב נייד מסוג: LG M1 KB77E. לאחר ההתקנה - הפעלתי את WINDOWS UPDATE והרצתי לו עידכון שטוף ורציני. (כמו כן, גיליתי להפתעתי שהדרייבר של ה VIDEO אינו נתמך כלל בוינדוס 7)* כך שאין WINDOWS AERO.. לאחר שהפעלתי מחדש, להפתעתי קיבלתי מסך שחור. א) המחשב כן עולה במצב בטוח+רשת ב) גלשתי בעשרות פורומים וקראתי עשרות תשובות..אלו "הפתרונות" שניסיתי כבר: -- 1) התקנת "התיקון" מחברת האבטחה PRVEX 2) נסיון לשינוי הרזולוציה למירבית ולהפך, כמו כן נסיון לכניסה דרך רזולוציה נמוכה של 800X600 דרך F8 בעליית הוינדוס 3) אין כל קשר לחיבור נוסף של המסך, אני עובד עם המחשב של המחשב נייד בלבד 4) קובץ .BAT בתיקיית STARTUP שכלל כמה פקודות. 5) הסרת כל העדכונים של WINDOWS …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם האם ישנה פקודה שניתן למחוק מישחקים כגון דמקה, שולה מוקשים ,והיתר שבאים עם xp home תודה לכם שניתי את ההודעה שרשמתי...
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לפרמט ולהתקין מחדש את הוינדוס, לא בא לי לעשות זאת אבל אומרים שהוא עובד איטי יותר, ואני לא יודע אם זה עובד איטי יותר כי עכשיו זה עובד לי סבבה..... אם יש דרך אחרת יותר קלה לזרז את הפעילות של המחשב ללא התקנת וינדוס מחדש (חוץ מניקוי כונן ואיחוי) אני אשמח.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, בידיוק כמו VISTA גם WINDOWS 7 צורכת ג'יגה זכרון האם צריך להרחיב זכרון או שאפשר להסתדר עם WIN7 ולא לסבול מירידת ביצועים במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
ביצעתי אצלי במחשב הנייד שיחזור מלא למצב בו הוא יצא משערי המיפעל .המטרה היא שבסוף יתבצע שידרוג לחלונות גירסא עשירית. האם קודם לכן, יש צורך לעשות את העידכון האוטומטי שמוריד תיקוני אבטחה ,ודריברים? יחד עם מערכת ההפעלה ,קיבלתי מהיצרן מספר תוכנות חשובות בחינם אשר כבר היו מותקנות מראש. האם שדרוג לגרסא העשירית ,תביא למחיקתם של אותם תוכנות?
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
-
הוא אומר לי שאין לי USB2 (שיש לי ) ואז הוא אומר שהוא יפעל לאט ולא רואים את הHD בכלל......... עכשיו לפני חודש בערך (אז היה לי SP1 ) זה עבד ....... יש קשר!?!? זה די דחוף אז בבקשה תענו..... ואם זה כן קשור איך אני חוזר ל-SP1???
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם מותקן לי במחשב WINDOWS 7 כולל SP1 , הגרסה שמותקנת אצלי היא גרסה שהורדתי מהאינטרנט.... עכשיו יש לי המון מסכים כחולים , השאלה שלי היא כזאת האם יש אפשרות שיש לי מסכים כחולים בגלל שהורדתי גרסה פגומה/לא טובה של WINDOWS 7 (פרוצה) מהאינטרנט??? או שאין שום קשר לזה????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש תוכנה שהופכת את תפרית ההתחל של XP לתפריט של vista? להפוך מ ל ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה להעלים את סרגל הכלים ב-DESKTOP ולא להעלים גם את האייקונים שפועלים למטה. ? ניסיתי כבר מספיק תוכנות ואף אחת לא עושה את העבודה כמו שצריך. תודה.
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ביזמנו קראתי משהו כזה...שתנאי הרישיון מאפשרים לך עבור עותק תוכנה אחד של מערכת ויסטה להישתמש בו גם במחשב נוסף...לדוגמא המחשב הנייח במיקרה שהעותק הראשון מותקן במחשב נייד האם זה חוקי? ואפשרי ?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לא משנה איזה סוג או חברה ה pda העיקר אם אפשרי להתקין xp עליו תודה,
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אין ספק ש-directx10הוא מהפכה,השאלה היא האם יש מגבלה אמיתית שמונעת הרצת directx10 על windows xp שהיא מערכת הפעלה בוגרת ויציבה באופן יחסי ל-vista או שפשוטMicrosoft הגבילה בצורה מלאכותית את ה-dx10 לרוץ אך ורק תחת vista וזאת אך ורק מסיבות מסחריות בלבד,כך שאנשים יאלצו לרכוש את מערכת ההפעלה החדשה שלה? והאם יש אפשרות שיצא patch שיאפשר להריץ directx10-על windows xp?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
ויהיה בין היתר "התחל" בצד ימין במקום "START" בצד שמאל ?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם! - יש לי windows7-ultimate-64bit -- אני מבקש לחסום את הכניסה לדיסקשיח-חיצוני שלי של 2TB ע"י סיסמא, כי יש לי שם דברים אינטימיים....סיסמא בהעלאה של המחשב זה לא טוב, כי הילדים שלי צריכים את המדפסת, כשאני לא בביית ועוד כמה דברים....אז זה לא פיתרון....מישהו יודע איך עושים זאת?, כי הורדתי תוכנת folderlock 7.1.5 והיא יכולה לשים סיסמא רק בתיקיות שנימצאות בדיסק הקשיח, שמורכב בתוך המחשב...היא מסרבת לשים סיסמא בתיקייה שנימצאת בדיסקשיח-חיצוני שמחובר ב-USB....יש פיתרון? - בתודה מראש! - ב'1300 - שאול
-
- 14 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה השאלה בכותרת, חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, לא מצאתי וגם רציתי לשמוע חוות דעת. במקרה שלי מדובר על XP אבל תשובות לגבי VISTA גם יתקבלו בברכה
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
??? קניתי מחשב נייד עם ויסטה פרימיום...וזה היגיע עם מערכת בעיברית - מבלי לישאול אותי יש דרך לשנות את המימשק לאנגלית?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון שעם יש מדריך או איזה שהוא דבר שאומר לך מה טוב כאילו מה כדי ולא מזיק שאפשר להוריד בSERVICES. או בכול דבר אחר שהמחשב יפעל יותר מהר או ישתמש בפחות זכרון... תודה
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
סורי מראש אם כבר הנושא דובר כאן - לא הצלחתי למצוא לזה מידע או פיתרון יש לי מחשב נייד חדש - Asus N56VJ-S4009H המסך הוא HD אבל אני מפעיל אותו לא ברזולוציה המקסימלית....אלא 1600X900 הבעיה היא כידוע בפונטים >> שהם מאוד מאוד לא חדים ומטושטשים..... מאוד מבאס! האם פתרו את הבעיה הזו? או שיש דרך לנטרל משהו כדי שזה יופיע לפחות ברמה הקונבנציונאלית של WIN7 <?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם כאשר אני מפרמט גם הרג'יסטרי נמחק??? תודה
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין xp על xp כיים אבל לא רוצה שהמשחקים המותקנים שלי לא יוכלו לעבוד! אז האם הרגסטרי ישמר ואני יכול לשחק בהם או שלא?? נ.ב האםתיקון יוכל להחזיק את ה-direct x 9????????
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם יש תוספת ל IE של חוסם פירסומות באתרים בכללי וגם חוסם פרסומות ביוטוב כמו שיש לכרום כגון AdBlock למיניהן ??
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
יש לי את האפשרות, לקנות את מע' ההפעלה הזו. במחיר שווה לכל נפש. (התקנה נקיה לא שדרוג) עשיתי חיפוש, ולא בדיוק הבנתי מה ההבדל בינה לבין שאר הגרסאות. האם הגירסה הזו, טובה למשתמש הביתי?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-