Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אחרי התקנת WIN 7 כונן D נעלם,התקנתי שוב XP ושם אני רואה את כונן D,מה הולך כאן?
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מחשב AMD 2500 עם 256 זיכרון עכשיו כל פעם בהתחלה של הXP כשהוא מעלה את התוכנות שעובדות ברקע (NORTON) הוא כאילו נתקע. כלומר, אם אני ינסה להיכנס לתיקיה או משהו המחשב פשוט לא יגיב ורק אחרי שהוא מעלה את האנטי ווירוס הוא פותח את כל מה שלחצתי ולא הייתה תגובה..(אם זה תיקיה או התחברות..) חשבתי שאולי חסר לי RAM אז קניתי עוד 256 אבל אין השפע בכלל! מה אני עושה??? ??? עריכה: אם זה משנה אז יש לי זיכרון יש Kingston 256mb 2700
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר די הרבה זמן באקספלורר, וזה מתחיל לעלות כבר על העצבים.. למה כשאני לוחץ על קישור ג'אווה סקריפט כל שהוא לפעמים, האקספלורר קופא כאילו ולא מצליח להפעיל את הקישור... בזמנו לא יכולתי גם לראות את המפרטים הפרטיים של האנשים פה בפורום כי הקישור... לא מצליח לעבוד לי!! בבקשה תעזו לי!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 967 צפיות
-
-
כנראה שבטעות לחצתי על משהו ועכשיו מנהל המשימות שלי הוא בלי כל האפשרויות שהיו לי בהתחלה(סתכלו בתמונה ד"א איך הציור? ולא מצאתי דרך להחזיר את זה אולי משהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום למשתתפים, אני משתמש כרגע בגרסת RC 7100 של WIN 7 ULTIMATE 64 BIT. אני מעוניין לעבור לגרסה הרשמית (הנמכרת). יש איזה אפשרות לבצע את זה ללא פירמוט הדיסק? בנוסף, בגרסת ULTIMTE יש תמיכה בעברית אנגלית ושפות נוספות. גם בגרסת PRO יש אפשרות לעבור בין עברית לאנגלית? אודה לתשובתכם.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שאלה: צריך לאסר על משתמש לחזור על סיסמאות קודמות לפחות במשך שנה. זכרון מקסימלי לסיסמאות אחרונות, שאני יודע, זה 24 סיסמאות. האם אפשר להגדיר איפהשו אחרת? תודה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לתיקיית הIncoming של האימיול, המחשב נהיה איטי יותר ואחרי כמה זמן שאני עושה פעולות כאלה ואחרות בתיקייה פתאום יש שגיאת "לא מגיב" של הWindows Explorer. הוא גם לא יכול להריץ עם המדיה פלייר, בד"כ,חלק מקבצי הוידאו שנמצאים. עם תוכנות אחרות (VLC למשל) הוא מריץ את הקבצים. אב ל זאת הבעיה הקטנה. הבעיה המרכזית היא שהוא כל הזמן קורס כשאני פותח את התייקיה, וכתוצאה מכך אני גם לא יכול לצרוב את הקבצים, כי גם הנרו קורס כשאני מוסיף קבצים דרכו. נודע לי שהדבר קשור בדרך כלשהי לMicrosoft application error reporting וליישום שנקרא DWWIN.EXE. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, רציתי לגבות חומר מהמחשב הנייד על המחשב הנייח - פרקתי את ה-HD והכנסתי אותו לנייח, גיביתי את החומר. עשיתי מעשה מטופש וביצעתי defrag לכונן (מטופש כשאני חושב על זה). על הנייח מותקנת מערכת הפעלה WIN 7 64. על המייד מותקנת XP 32. מאז הנייד לא מזהה את הכונן. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום התקנתי מערך רייד בתצורת רייד 1.וזה יצר לי מערך שעובד ב mirror.אבל אני רוצה מערך שעובד mirror + stripe.יש לי בלוח בקר שני שיכול לעבוד ככה.השאלה שלי האם אפשר להעביר מערך קיים או חייבים להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עם ההגדרה הרצויה ?? חשוב לציין שאני עובד רק שני דיסקים קשיחים.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי! היה לי בעיית מסך כחול בווינדוס 7 שתמיד עשה ריסטים לבד אז חשבתי שפירמוט יפתור את הבעיה וזה עשה אתזה יותר גרוע! השולחן עבודה כלל לא עלה הוא ישר עשה לי ריסט אז עברתי לווינדוס XP וגם כאן יש את הבעייה של הריסטים האלה. כשאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי הווינדוס כלל לא עולה הוא שוב עושה ריסטים בלופים... מה יכולה להיות הבעיה פה? אהה וכשהמחשב עולה (לפני שהווינדוס עולה איפה שהוא מראה את הנתונים של המחשב שלך לדוג' איזה מעבד וכו') הוא מראה לי אותיות מוזרות והרבה קווים לא קשורים.. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי אנשים.. יש לי 2 ארד דיסק הראשון הוא 250GB מותקן עליו ויסטה וכו.. השני 250GB מותקן לXP אתמול עשיתי פורמט לXP והתקנתי מחדש הכל חדש יפה ושניתי בביוס שיהיה מצב בחירה לXP או לויסטה לכמה שנית אתם בטח מכירים שמדלקים מחשב שואל אותך לאיזה אתה רוצה להיכנס ולא פועל לי :-[ אולי עשיתי טעות בביוס אז תגידו לי מה לעשות בביוס איך לשנות למצב בחירה של ויסטה או XP תודה לעוזרים זה די דחוף כי המחשב ישר נכנס לXP ולא שואל אותי באיזה מצב בחירה אני רוצה לבחור ואני חייב להיכנס לויסטה אבל לא יכול .נסיתי בביוס כולם לא קרה
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בגרסאות הקודמות של Windows לאחר ביצוע פעולת Analyze מופיעה הודעה, המאשרת או שוללת צורך בביצוע איחוי. ב- Windows 7 לא מופיעה הודעה כזו, ובמקום זאת ניתן סיכום איחוי באחוזים (0% fragmented). מה המשמעות של זה? האם זה אומר שיש או אין צורך לבצע איחוי? אם לא, אז מתי כן? או אם כן, אז מתי לא?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד עם רישיון לויסטה הום בייסיק. אני מעוניין להתקין את SP1 בהתקנה חדשה וחלקה. יש לי את הדיסקים של היצרן בהם יש ויסטה. ויש אופציה לבצע אינטגרציה. רק שהבנתי שהיא אף פעם לא מושלמת. שאלתי האם הקוד שלי שהוא OEM עובד גם עם הגרסאות של MSDN? האם ויסטה כמו XP עושה הפרדה בין גרסאות ל- OEM לבין רגילות או שבויסטה ההבדל הוא רק בקוד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לדוא"ל ברשת, האינטרנט אקספלורר משלים ססמאות לשמות יוזרים מסוימים ולא לאחרים, וגם לא מציע להשלים. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי שני דרייברים ואני לא מצליח להתקין אותם: Ethernet Controller ו- Universal Serial Bus (USB) Controller אין לי שום דיסק שאני יוכל להתקין ממנו אני לא יודע את הסוג של הדריברים האלו ממש כלום ניסיתי לעשות update ולא הצליח מה אני יעשה בשביל להתקין אותם???
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
משום מה לפעמים זה עובד ולפעמים לא, למישהו יש מושג מה יכול הלהיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי יש לי מערכת ממש חזקה (לדעתי לפחות) intel 6750 OC 3.5 hz OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition CL 5-5-5-12 OCZ2SOE8002GK ati 4870 בקיצור מה שבאמת הבעיה היא שאני משחק משחקים כבדים ויש לי תקיעות כאשר יש לי משו כמו 50 fps בקריזיז על פול גרפיקה ואני יודע שזה לא כרטיס מסך או כל דבר אחר אלה זיכרון וירטואלי אין לי מושג איך וכמה אני צריך לשים אורמים לי שצריך לשים על כונן אחר מזה של ווינדוס וגם לגבי הכמות יש דעות שונות.... יש לי בעיה יש לי כונן אחד שהווינדוס עליו שהוא 250 גיגה 16 בפר וכונן קטן של 80 עם 8 בפר אז בבקשה מי שמבין שיגיד לי כמה רצוי לשים זיכרון ווירטואלי על איזה כונן (בעיקר הבעיות בקומפםני אוף אירוס שטוחנת לי תזיכרון וקריזיז כמובן) תודהה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מוריד ויסטה עוד כמה שעות זה מסים. וזאתי הגירסא הסופית של הווינדוס הזה.. בקיצור יש לי 2.8 GHz במחשב.. וזיכרון של 512.. הווינדוס יעבוד טוב יענו? סביר? אמממ, עכשיו אני לא יודע איך לפרמט.. וחבר שלי שהתקין כבר ת'ווינדוס הזה, אמר שהוא שואל אותך אם אתה רוצה לפרמט או כאלו להתקין WIN על WIN.. בקיצור תגידו איך זה יעבוד אצלי + מה צריך לעשות בקשר לפירמוט.. =]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי את השגיאה הזו במחשב עם WINDOWS 98 SE כאשר המחשב עולה. עברתי על כל הנושאים שהיו כאן והן לא עזרו אז אל תגידו לי לעשות חיפוש... בתודה מראש orlupo
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
זה לא אצלי אבל מישהו שביקש ממני עזרה פשוט... המחשב שלו עבד הרבה זמן אפשר להגיד כבר שנה בלי בעיות ביכלל, הכל פיקס ולפני יומיים אחרי שהוא עשה ריסט למערכת פתאום זה רושם לו שגיאה עוד לפני שעולה הוינדוס Error loading operating system למישהו יש פיתרון? כי מחיפוש שלי ראיתי שזה שגיאה שמקבלים אחרי התקנה בדרך כלל ואצלו זה לא אחרי התקנה תודה לעזורים אלכס
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לאחר התקנה והסרה של ICQ6 מוצגת לי הודעת השגיאה הנ"ל , כיצד לבטלה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור הולך ככה יש לי מחשב שמותקן עליו XP והתקנתי WINDOWS 7 ובטעות בהגדרות של הBOOT ב -7 ביטלתי את האפשרות של בחירת המערכות הפעלה ועכשיו אוטומטית הוא מעלה ישר לXP ואני רוצה לחזור ל-7 וכמובן שאין לי את הבחירה כי בטעות ביטלתי אותה.. בכל אופן אני לא יכול לשנות את ההגדרות דרך ה-XP כי את ה7 התקנתי מאוחר יותר ודרכו צריך לערוך את הקובץ בהגדרות שם. אז איך אני מעלה חזרה את ה-7? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הוא לא קורא רוסית מה עושים? http://i41.tinypic.com/skztc8.jpg
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-