Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כיבוי המחשב לא נעשה כמו שצריך ,אחרי שמופיע הלוגו של XP מחשב מאתחל את עצמו... יש רעיונות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש תוכנה לשליטה על תוכנות שנפתחות בהעלאת XP. על חלק אפשר לשלוט בעזרת MSCONFIG, אבל רבות אחרות אני רואה רק בתור פרוצסים שרצים לי על ידי קונטרול אלט דל. למשל תוכנות עזר של סוני אריקסון או דיסק קיפר. אני הרי יכול להפעיל פעם בשבוע, אני לא צריך שתגנוב לי משאבים כל הזמן. אז מה התוכנה החינמית שתאפשר שליטה ישירה על כל אלו ולא דרך כניסה קבועה לרג'יסטרי? בברכה קומפ13
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בגלל סיבה לא ברורה הvnc server לא עולה לי בstartup. בmsconfig הוא בכלל לא מופיע. איך אני יכול לגרום באופן עצמאי לקובץ לעלות בstartup?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=441264.msg3781549#new אמרו לי לשאול כאן
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, בעיקרון מאז שהתקנתי את הWIN7 (עוד משלבי הבטא שלה) הבעיה היא עם חיבור של כמה צגים. בWIN XP הכל עבד מעולה, עם כל דרייבר של NVIDIA, אך לאחר שעברתי לWIN 7 (אני מדבר על הגרסא הסופית) יש לי בעיות רזולוציה גם במחשב וגם בטלוויזיה. דבר ראשון, אם במחשב אני שם רזולוציה נמוכה יותר מ1280X1024, כל רזולוציה אחרת חוץ ממנה עושה לי בעיות (מציגה לי את המסך כרחב עם פסים שחורים מלמטה ומלמעלה, וכו'). בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני עושה EXTEND או CLONE, זה מראה לי אותו כמו בתמונה שצירפתי. החלק האדום בתמונה זה איך ששולחן העבודה נראה על מסך הטלוויזיה. מצאתי פתרון לבעיה, שהוא להתקין את דרייבר 185.85, שאיתו אני יכול איכשהו להגדיל את המסך באפשרויות של ה-NVIDIA Con…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק, 4 ג'יגה RAM ו Quadcore...החלטתי במודע לגמרי לנסות וויסטה. באמת שאין לי יותר מדיי תלונות, אבל בסה"כ קיבלתי XP לכל דבר. לא יודע באמת איזה פיצ'רים/חידושים יש בוויסטה, הייתי בטוח שיש "אפקטים" מטורפים של חלונות בתלת מימד שיכבידו על הזיכרון..אולי לא מצאתי את זה פשוט, לא יודע. במקום זה מצאתי את הפיצ'ר הנהדר שלפני כל דבר שאתה עושה במחשב, מחשיך את המסך ומקפיץ הודעת הזהרה. בדיעבד הייתי מתקין XP 64bit, פשוט כי אין הבדל..
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
חבר שלי לא מצליח להכנס לנייד שלו עם הססמא שהוא חושב שהיא נכונה ב win2k.. אולי אם מישהו מכיר איזו דרך נוחה לעקוף את הססמא עם איזו תוכנה או משהו או יוכל לעזור לי לעזור לו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היום, כאשר חזרתי הביתה, מה גיליתי? בעיות. יש לי מחשב שני בבית שמריץ Win2000Pro. כפי שסיפר לי אבי, פתאום במהלך היום, ה-WIN הראה הודעה שבה הוא מבקש System Disc 2. אבי החכם עשה Restart ומאז התחילה הבעיה: ה-Win2000 נכנס. אני כותב את שם המשתמש והסיסמא, לוחץ OK, שומעים את מנגינת הווינדוס, אבל הוא פשוט מחזיר אותי חזרה לתפריט שם המשתמש והסיסמא, וחוזר חלילה. מוזר מאוד. המחשב מחובר לרשת ביתית של 3 מחשבים (כולל אותו). 2 המחשבים האחרים מסוגלים לראות אותו ברשת, ולהשתמש בקבצים ובמדפסת שמחוברת אליו. למה זה קרה? איך זה קרה? איך פותרים את זה? ניסיתי Safe Mode, Both Logging Mode, Deubgging Mode וכל Mode אחר. תמיד הבעיה חוזרת על עצמה. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קניתי לוח ומעבד חדשים ואני רוצה לפרמט עכשיו ניסיתי עם דיסקט איתחול של 98 והוא מחק לי את כל הD שהוא FAT32 ואין לו בכלל קשר לC שהוא 80 גיגה בבקשה אנשים תגידו לי איך לפרמט את הC תודה פיניש
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קניתי הארד חדש . יש לי ווינדוס עם מלא דברים מותקן על הישן. אני מחפש דרך להתקין על ההארד החדש את הווינדוס מבלי לאבד דברים שחשובים לי ההארד השני... יש דרך להעביר פשוט הכל כולל הווינדוס להארד השני?? מה לעושת להתקין 2 ווינדוסים ואז להעביר לווינדוס שעל ההארד החדש,ו אז לפרמט את הישן? תנו לי דרכים לפיתרון...תודה
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP PRO עם SP2 ואני מעוניין להפוך אותו לעברית.... איך ניתן לעשות את זה??
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
http://www.themexp.org/view_info.php?id=16326 יש שם עוד כאלה נחמדים , יש אפילו בוט סקרין בעברית ...
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
רכשתי במפתיע שלושה טורג'נים חדשים למחשב.... השאלה המתבקשת היא איך אני מסלק אותם מפה??????
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 והווינדוס עולה לי ממש לעט יש לי בעיה או משהו או שלמישהו יש פיתרון?????
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד עם Win2k + SP4, רציתי לדעת איך אפשרי לגרום לאייקונים שעל הדסקטופ לקבל רקע שקוף מבלי להריץ תוכנה ברקע תוכנה יעודית בשביל זה. מישהו ? אני יודע שבXP זה ככה, אבל בWin2k זה לא. עריכה: התקנתי Microangelo אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, משום מה בזמן האחרון הWindows מתייחס למקלדת שלי כאילו היא מקלדת של לפטופ: כשה-Numlock דולק, כל המקשים הרגילים הופכים למקשי מספר כמו במקלדות של לפטופים שאין להם ספרות בצד. מישהו יודע איפה אני מגדיר לWindows את הפרמטר הזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי אולטרה בוק של סמסונג סידרה 5 128GB. משום מה אני רואה שהזיכרון בכונן כמעט אחרי כל סגירה והפעלה של המחשב יורד קצת. אתמול היה 60 ג'יגה פנוי והיום יש 58.7 ג'יגה פנוי... מישהו יודע למה ? ביטלתי את מצב השינה וכיבוי המסך - אלו פונקציות ששומרות את הקבצים להפעלה מהירה ולוקחות מהזיכרון. ביטלתי עדכונים של הוינדוס מהאינטרנט שלא יעדכן ויורד זיכרון. אבל עדיין הדבר הזה קורא כל הזמן ומשגע אותי... תודה
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מתקין Windows 7 ultimate, על איזה גודל כונן אתם ממליצים בהנחה שאני מתקין על המחיצה תוכות וווינדוס בלבד? רוב התוכנות שלי סטנדרטיות וקטנות, למעט אולי פוטושופ ועוד איזה תוכנה אחת גדולה (5 ג'יגה).
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי תמונות שגיביתי לפני פרמוט ב DOK, ואחרי הפרמוט העברתי אותן למחשב. חלק מהתמונות עובדות כרגיל וחלק התחילו להציג לי שגיאה "אין לך הרשאה לצפות בתמונה.", חלק מהתמונות עובדות וחלק לא. מה אני עושה בשביל לסדר את זה? (השם של הקבצים ירוק - הם מוצפנים, ניסיתי להסיר את ההצפנה אבל גם אז זה כתב שאין לי את ההרשאות המתאימות)
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי XP ושם זה עובד מצויין אבל משום מה בווינ'7 בנייד אני לא מצליח למצוא את האופציה הזאת. יכולים לעזור? ב-XP זה נמצא ב-arrange icons by > show in groups
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
הי, לאחרונה אני תוהה למה ברוב המחשבים הניידים היום אם לא בכולם מספקים מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשרובם מגיעים עם 4GB וחלקם אפילו עם 3. לא עדיף כבר 32 Bit?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם לא תקנו אותי בבקשה כל פעם שאני נכנס לאקספלורר 7 דף הפתיחה הוא דף ישן ואני צריך ללחוץ על ה"ריפרש" כדי לקבל את הדף העדכני מערכת ההפעלה של היא ווינדוז XP בת כשש שנים לערך ניסיתי להתקין את אקספלורר 8 ו 9 אבל כפי הנראה בגלל שהחומרה ישנה זה לא מתאפשר גם המחשב באותו גיל אם זה רלבנטי תודה
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין בדיסק און קי עם כמה תוכנות ללא הצלחה את מערכת הפעלה XP כדי להתקין משם במחשב נייד ללא כונן CDROM. ניסיתי אם תוכנה בשם ULTRAISO,עשיתי בדיוק מה שצריך אך במחשב הנייד שאני מעלה דרך הUSB עם דיסק און קי אני מקבל הודעת שגיאה שחסר קובץ TXTSETUP.SIF,בדקתי את זה במחשב נייח ואותה הודעת שגיאה מופיעה ,לעמת זאת,את אותו הדיסק שמנו במחשב אחר וזה עבד. התקלה חוזרת על עצמה גם בתוכנות אחרות כמו unetbootin של לינוקס,ו WIN TO FLASH ועוד. אני מאוד סקרן לדעת מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בהפעלת עים תהליכים מסויימים: werfault.exe ו - winlogon.exe הבעיה היא כאזת אני מנסה להפעיל יישום מסויים על המחשב ואז קופץ לי התהליך winlogon לאחר כשניה קופץ התהליך werfault לאחר מכן היישום שפתחתי פשוט מסתיים ולא קורה כלום זה קרה בעבר ולא מצאתי את הבעיה, בעיקרון אני רוצה לדעת מה עושים התהליכים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-