עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הי קוראים לי גידי ויש לי מערכת הפעלה windows 98 second edition p3 600 128 sdram (3000 16 mb sdram voodoo 3) עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה ווינדואז 2000 ? ואם זה כדאי? הבנתי שזה אן טי אבל למה זה טוב? לשימוש ביתי זה טוב? ולמה טוב האקס פי? שמעתי תוכנות ומשחקים בחלקם לא עובדים בו ויש בו באגים וכל מני כרגע וממתי שיש לי תמחשב הזה יש לי תווינדואז 98 אס אי להגיד תאמת מכל המערכות האלה הכי אהבתי את הדוס הישן והטוב........... הכי טוב! עכשיו מישהו יכול להגיד לי עם כדאי לי לעבור לאקס פי או לאלפיים? או להישאר עם מה שיש לי? נ.ב דרך אגב אני מתכנן להחליפ את הוודו בזמן הקרוב... ובעתיד הקרוב לטווח הקצת יותר רחוק להחליפ את שאר החלקים במחשב דרך אגב יש לי צורב יאמאהה crw2448 שדופק לי דיסקים…

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  2. Started by Ron1999,

שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב, מPIII 1000 עברתי לAMD X2 מאיזה סוג. שני המחשבים הריצו \ מריצים WIN XP. במחשב הישן היה לי 512 RAM ולכן הSWAP FILE נראה לי חשוב, במחשה החדש יש לי 2.5GB של RAM ולכן עברה לי מחשבה - האם אפשר לבטל לגמרי את הSWAP FILE למערכת ההפעלה ולהכריח אותה לעבוד מהRAM בלבד? אם אני מבין נכון זה אמור לגרום למחשב לעבוד מהר יותר כי יש פחות כתיבה \ קריאה לכונן הקשיח והBUS אמור להיות מהיר יותר בין המעבד לזכרונות וגם בלי התיווכים של הצינורות בדרך. מה דעתכם? רון.

3. Started by prince8900,

הפעלתי את המחשב ופתאום שום תוכנה לא עובדת. כל הסמלים של התוכניות נמחקו. האנטיוירוס סורק חלקית את המחשב. רק האקספולרר פועל והוא נכנס לחלק מהאתרים הפירפוקס לא עובד בכלל. האם זהו וירוס והאם הפתרון היחידי הוא לפרמט את המחשב?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  4. יש לי מערכת ויסטה אולטימייט SP1 עברית. אני רוצה להעלות את הכמות חיבורים חצי פתוחים בשביל תוכנות P2P. בהמלצת מישהו מהפורום הורדתי את הפאטצ' מהאתר: http://www.half-open.com/ רשום שמתאים למערכת שלי. התקנתי אותו שמתי כמות על 100 גם בתוכנות ואני לא שם לב להבדל במהירות ולא רק זה מדי כמה שעות יש לי מסך כחול עם הודעת שגיאה TCPIP.sys והמחשב עושה ריסט לבד. אין לי בעיה לשחזר את הקובץ המקורי אבל אני מחפש פתרון שיפתח לי חיבורים במחשב בשביל הורדות בלי קריסות. חייב עזרה דחוף תודה

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  5. Started by thegame998,

אני בא להסיר תService Pack 1 וזה רושם לי ככה:

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  6. כאשר אני פותח את דף האינטרנט אקספלורר מופיעה לי הודעת שגיאה שלא ניתן לפתוח או אותו דף והיא אפשר להיכנס לאתר..ככה זה בכל כתובות האינטרנט...אי אפשר להיכנס לשום אתר...איך ניתן לפתור בעייה זו...תודה מראש ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  7. Started by Shasoosh,

ראיתי שיש גירסה מלאה של ויסטה בעברית אבל לא ראיתי שחרור של MUI ל 64 ביט כמו שיש ל 32. מישהו נתקל בדבר כזה?

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  8. Started by Yakim Peled,

יש לי בעיה מוזרה מאד. אני יוצר תיקיה חדשה והיא מוגדרת לקריאה בלבד. אני מבטל את זה, לוחץ אישור וכשאני בודק שניה אח"כ היא שוב מוגדרת לקריאה בלבד. גם חלק מהתיקיות הישנות מפגינות את זה. ולפני שתשאלו, לא הצלחתי לברר אם יש איזו קורולציה למשהו (זמן יצירה, כונן וכד'). הקטע הוא שבתיקיות שלא מפגינות את זה אני יכול לשנות את הפרמטר הזה כרצוני והוא נשאר כפי שסימנתי אותם באחרונה. ניסיתי לעשות הפעלה מחדש - ללא תועלת. אני תמה. האם יש באיזה מקום איזשהו checkbox שאומר "פתח כל תיקיה לקריאה בלבד" שצריך להוריד לו את הסימון? הסתכלתי בלוח הבקרה -> אפשרויות תיקיה אבל לא מצאתי שום דבר כזה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 912 צפיות
  9. שלום, יש לי שתי שאלות, מקווה שיהיה מענה... 1. איך אני מתקין דרייברים של מודם בכבלים Terayon TJ715 תחת ויסטה 64 ביט? הוא לא מקבל את הדרייבר של המודם... איך אוכל לגלוש? 2. האם אפשר לאחד שתי מחיצות (מאותו כונן) במהלך ההתקנה של ויסטה? יש לי שתי מחיצות שעל אחת מהן מותקנת XP ואני רוצה לאחד אותה יחד עם מחיצה אחרת, לפרמט ולהתקין ויסטה על זה כמחיצה אחת. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by miki891,

תוכנה סיסמאות שלום אני משתמש בחלונות XP, יש לי 2 מחיצות C, D. אני רוצה לעשות מחיצה אות כונן D יהיה חסומה בעזרת סיסמה שמישהו יפתח כונן D ויבקש ממני להכניס סיסמה נכונה. אני נסיתי להפוך ל - NTFS ולעשות שיתוף. אבל לצערי לא עזר הוא לא ביקש סיסמה. האם יש תוכנה קטנה שעושה דבר כזה עם סיסמאות? למה אני רוצה כזה? בגלל שילדים שלי לא יגעו לי בכונן D, כי יש שם אימיילים ששמרתי אישיים, ויש קבצים אישיים חשובים. כדי שלא יגעו משם ולא ימחקו לי קבצים חשובים. אודה לכם מאוד מאוד אם תעזרו לי לימ צוא פיתרון בתודה מראש מייקל

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

שלום... יש לי בעיה בכניסה לאתר גיימר וגם בעיה בצפיה בכתבות שם... כל פעם שאני נכנס לאתר אני מקבל הודאת שגיאה שאומרת: err : תו לא חוקי url : www.gamer.......... line : 2 את זה אני יכול לסבול...אבל מה שקורה בכתבות אני לא יכול לסבול הנה דוגמה: http://img384.imageshack.us/img384/7159/13zv.jpg תודה מראש לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 912 צפיות
  12. Started by Zinger777,

היי, אחרי שאני לוחץ מקש ימני על כונן C ואז על אתחול, איך אני מתקין את הXP? פשוט שם את הדיסק התקנה והוא כבר פותח לי חלון? נ.ב. שמעתי שאפשר גם להכנס דרך הביוס ולכוון את המחשב להתחיל מהCD ואז אני אוכל לפרמט את המחשב, איך נכנסים לביוס ומכוונים את המחשב להתחיל מהCD?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  13. יש בעיה כזאת בלוחות האם עם צ'יפסט 865PE של msi הוא כותב הודעה כזאת cannot boot from cd code 5 חשוב לציין שניסיתי מכונן אחר ,והדיסק בוט כבר הותקן כבר על מחשב דרך הבוט. האפשרות היחידה שנותרה לי להתקין את הווינדוס 7 זה דרך הווינדוס XP הנוכחי השאלה אם זה מוחק את הווינדוס XP אני רוצה שרק הווינדוס 7 יהיה ושלא ישאר XP תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  14. Started by TUCG,

היום, כאשר חזרתי הביתה, מה גיליתי? בעיות. יש לי מחשב שני בבית שמריץ Win2000Pro. כפי שסיפר לי אבי, פתאום במהלך היום, ה-WIN הראה הודעה שבה הוא מבקש System Disc 2. אבי החכם עשה Restart ומאז התחילה הבעיה: ה-Win2000 נכנס. אני כותב את שם המשתמש והסיסמא, לוחץ OK, שומעים את מנגינת הווינדוס, אבל הוא פשוט מחזיר אותי חזרה לתפריט שם המשתמש והסיסמא, וחוזר חלילה. מוזר מאוד. המחשב מחובר לרשת ביתית של 3 מחשבים (כולל אותו). 2 המחשבים האחרים מסוגלים לראות אותו ברשת, ולהשתמש בקבצים ובמדפסת שמחוברת אליו. למה זה קרה? איך זה קרה? איך פותרים את זה? ניסיתי Safe Mode, Both Logging Mode, Deubgging Mode וכל Mode אחר. תמיד הבעיה חוזרת על עצמה. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  15. Started by אישי555,

יש לי XP ושם זה עובד מצויין אבל משום מה בווינ'7 בנייד אני לא מצליח למצוא את האופציה הזאת. יכולים לעזור? ב-XP זה נמצא ב-arrange icons by > show in groups

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  16. Started by Wizard Of Oz,

אני משתמש ב-XP וכשמכניסים דיסק לתוך המחשב הוא מציג תיבה של AUTOPLAY אפילו אם אין בדיסק קובץ של אוטופליי ובטעות לחצתי על ה-וי שמבטל הופעה שלו....איך אני מחזיר אותו?

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by איתןר,

שלום לכולם, יש לי שני סורקים Canon Lide110 שאני מחבר במקביל למחשב עם ווינדוס XP. בdevice manager אני רואה את שניהם עם אותו שם, וכשאני מנסה לסרוק (נגיד עם scanner wizard) הוא תמיד פונה לאותו סורק - האחרון שחיברתי למחשב - למרות שגם שם אני רואה שני סורקים. האם יש דרך לשנות את השם של הסורק, או דרך אחרת לפתור את הבעיה? דרך אגב, יש לי ניסיון טוב עם סורקים של אפסון - חיברתי 6 (!) במקביל למחשב אחד, ויכולתי לפנות כל פעם לסורק אחר.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by yossibra,

שלום לכולם! התקנתי ווינדוס XP מחדש לפני בערך חודש ומאז תמיד המעבד עובד על 100% גם כשהמחשב לא מבצע שום פעולה חשבתי בהתחלה שזה יכול אוליי להיות איזה וירוס שרץ ברקע אז עשיתי סריקת וירוסים אך ללא שום תוצאה וניראה לי שזה אוליי איזה שהיא הגדרה בווינדוס מישהו יכול אוליי לומר לי למה התופעה הזאת ואיך אני ניפתר ממנה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  19. אהלן אני עם מחשב חדש כבר כ-שבוע אתמול בלילה עשיתי עידכון לאנטי-וירוס והתקנתי אימיול הלכתי לישון בערך בשעה 3 אני מתעורר לרעש ריסטים חוזרים של המחשב כיביתי את המחשב , כשאני מנסה להדליק את המחשב , הוא מגיע עד למסך שכתוב ווינדוס XP ברקע שחור ואז לפחות משניה יש מסך כחול כלשהו , והמחשב עושה ריסט ככה הפעולה חוזרת על עצמה ואי אפשר להדליק את המחשב אני חשבתי לעשות REPAIR לווינדוס , האם זה יעזור? מותקן לי SP2 והדיסק שיש לי של ווינדוס הוא בלי האם עדיין אפשר לעשות ריפייר? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 912 צפיות
  20. Started by Retaliator,

שלום לכולם, לאחר התקנת מערכת הפעלה Windows Server 2003 לא ניתן לבצע Windows Update, מישהו יודע כיצד ניתן לאפשר זאת? תודה, אלון.

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  21. באחת מהתיקיות שבתיקיית התמונות שבמחשב של אמי, התיקיות של התמונות שם מוצגות ללא שם בכלל בתצוגת תמונות ממוזערות: ראו תמונה ממוזערת. איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by eyal1985,

יש לי אולטרה בוק של סמסונג סידרה 5 128GB. משום מה אני רואה שהזיכרון בכונן כמעט אחרי כל סגירה והפעלה של המחשב יורד קצת. אתמול היה 60 ג'יגה פנוי והיום יש 58.7 ג'יגה פנוי... מישהו יודע למה ? ביטלתי את מצב השינה וכיבוי המסך - אלו פונקציות ששומרות את הקבצים להפעלה מהירה ולוקחות מהזיכרון. ביטלתי עדכונים של הוינדוס מהאינטרנט שלא יעדכן ויורד זיכרון. אבל עדיין הדבר הזה קורא כל הזמן ומשגע אותי... תודה

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  23. אני מנסה לעזור לחבר שנמצא בחו"ל אז אני מתחבר לו למחשב מרחוק ואת הסרטים הוא רואה עם ג'יבריש ואי אפשר לבחור עברית בפונט. הלכתי ללוח הבקרה איפה שהשפות וניסיתי לשים שם HEBREW אבל הוא מבקש את הדיסק. שמתי לב שהוא רוצה לחפש בתוך תיקיה i386 שיש לו אותה על C אבל אחרי שאני בוחר בה הוא לא נותן יכול להיות שאני צריך משהו אחר ויכול להשיג אותו מהרשת בלי דיסק ? תודה.

24. Started by EagleX2,

שלום. עד היום הייתי מפרמט את המחשב ועושה הפעלה של הווינודס ללא בעיות. (ההפעלה של ה-30 יום). היום, התקנתי את Widnows XP על עוד מחשב, והוא אומר לי שה CD KEY לא תקין. יש לציין שיש לי עותק חוקי ומקורי של WINXP PRO. האם אין באפשרותי להתקין את XP על יותר ממחשב אחד?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  25. Started by omertgm,

שלום, בניתי מחשב חדש, במקור היה מותקן win XP pro ולתומי חשבתי שמספיק שיש לי את הסיריאל שלו כדי להמשיך עם האקטיבציה בהמשך. עכשיו אני תקוע עם מחשב מותקן+תוכנות ודרייברים ובלי יכולת לעשות אקטיבציה פשוטה. 2 הגרסאות הן חוקיות לגמרי ויש לי את דיסק ההתקנה שלהן. מה האופציות שלי?

• 3 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.