עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Haflo,

מחשב PC שעליו מותקנת מערכת הפעלה WinXP, שגולשים באינטרנט (בעזרת IE6) ומנסים להגדיל תמונה, כמו למשל ב ynet שבכתבות לפעמיים יש תמונות קטנות שקליק עליהם אמור לפתוח חלון חדש עם התמונה מוגדלת.....אז זהו שלא! החלון נפתח ומייד נסגר! ואין אפשרות לראות תמונה מוגדלת! כבר עשיתי הכל.....החל מהסרה של ה IE והתקנתו מחדש ועד להתקנת ה Office מחדש. הוא נותן הודעת שגיאה בנוגע ל callee server (not the server service) is not avaliable or found למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by ip2pi,

היי, יש לי בעיה עם ה remote assistant אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב כל פעם הוא נותן לי את השגיאה הבאה : the person you are trying to help might have closed remote assistance למרות שזה לא הגיוני כי בדקתי עם מחשב ברשת שלי וזה גם לא עבד. מה שכן מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליי ולבצע "סיוע מרחוק " :-) בכל אופן ניסיתי לכבות את הפירוול ניסיתי לעבוד רק עם הפירוול של windows ובלי פירוול בכלל. לא עזר. אני מאחורי ראוטר אז ניסיתי בלי ראוטר, גם ללא הצלחה. (למרות שמהתחלה הבעיה היא לא בראוטר כי מחשב אחר ברשת עובד מצוין עם הסיוע מרחוק"). יש לי את הגרסה הכי מעודכנת של ה live mes' אם זה קשור... ניסיתי גם לא דרך המסנג'ר אלא על ידי הזמנה דרך קובץ שנוצר ב remote assist (למי שמכיר את …

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  3. Started by mokisho,

יש לי דיסק און קי 4 גיגה אם אני אשתמש בו לוינדוס XP בתור כונן לזיכרון וירטואלי זה לא יהיה יותר מהיר מאשר H.D

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  4. הבנתי שיש אפשרות להוסיף סקינים בלי שום תוכנה איך עושים את זה? ולמה תמיד שאני משנה איקון של אחד הכוננים, זה עושה שבמקום שהכונן יפתח רגיל זה יפתח לי חלון חיפוש? וזה אפילו לא משנה תאיקון... אני מנסה לשנות מסוגי קבצים ואז אני צריך ללכת ברגיסטרי ל איזה מקום ולשנות שם משהו וזה מסתדר

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  5. יש פתרון? יצא גירסה חדשה לפלאג?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  6. Started by נדב2588,

שלום יש לי מודם ale 130 של adsl וכןג פעם שאני גולש או מוריד משהו אחר כך מנסה לכבות את המחשב הוא לא מתכבה הוא כותב לי "שומר הגדרות" ונתקע לא זז הוא לא מתכבה תעזרו לי בבקשה תודה!!!! (יש לי הינדוס xp)

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by buuhaa,

היי יש לנו רשת עם כמה מחשבים עם XP ואחד עם 98. כשאני מנסה לשתף כונן מסויים יש בעיה במחשב שבו ווינדוס 98: הכונן נראה ע"י המחשב עם 98 אבל לא ניתן להכנס אליו או להעתיק אליו קבצים. האם זה משום שהוא NTFS ? או אולי בגלל גודלו - 80 ג'יגה ? אציין שלמחשבים עם XP אין כל בעיה אתו. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by clyon,

התקנתי לא מזמן חלונות 2000, וחיבור לאינטרנט. לאחר כמה דקות, בכל פעם שאני נכנס לאקספלורר מופיעה לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם קובץ שנקרא : svchost.exe , מאז אותה הודעה האקספלורר עושה בעיות : לא פותח חלונות חדשים, מסרב להיכנס לאתרים עם סקריפטים מיוחדים, הפונק' "העתק" \ "הדבק" לא פועלת, שמתי לב שגם אינני יכול פתאום לגרור את האייקונים בדסקטופ הראשי וה"הוספה\הסרה של תוכניות" לא עובד. הקובץ הנ"ל נמצא בספרית : windows\system מישהו יודע מהו הקובץ הזה ? לאיזו תוכנה הוא שייך ? הסרתי את האקספלורר 6 חזרה ל-5, וכיביתי את הנורטון אנטי וירוס ועדיין הבעיה לא נפתרה, בבקשה - עזרה .

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  9. הווינדוס שלי שינה לי את הפונט במחשב ואני לא יודע איך להחזיר לפונט המקורי , אני גם לא יודע מה הפונט המקורי אז אם מישהו יכול לבדוק אני אשמח

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  10. שלום. אתמול החלפתי מעבד. אם זה משנה אז היה לי CORE 2 DOU E6600 ובמקומו שמתי את המעבד CORE 2 QUAD Q9450 מאז שעשיתי זאת, תמיד יש לי את ההודעה Digital cable device registration application has stopped working יש לי 2 אפשרויות : CLOSE CHECK ONLINE FOR SOLUTION - מיותר לציין שזה לא באמת עוזר מה זה הבעיה הזו ואיך אני פותר אותה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by איתןר,

שלום לכולם, יש לי שני סורקים Canon Lide110 שאני מחבר במקביל למחשב עם ווינדוס XP. בdevice manager אני רואה את שניהם עם אותו שם, וכשאני מנסה לסרוק (נגיד עם scanner wizard) הוא תמיד פונה לאותו סורק - האחרון שחיברתי למחשב - למרות שגם שם אני רואה שני סורקים. האם יש דרך לשנות את השם של הסורק, או דרך אחרת לפתור את הבעיה? דרך אגב, יש לי ניסיון טוב עם סורקים של אפסון - חיברתי 6 (!) במקביל למחשב אחד, ויכולתי לפנות כל פעם לסורק אחר.

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by Imtheman,

חברה עשיתי איזה נקיון קטן למחשב וגילתי שיש לי איזה קובץ שלא נמחק מה גם שיש לו שם ממש מוזר (╬$&יץ╨$δ.- כן זה השם למי שתהה) והגודל שלו הוא 0KB

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  13. Started by shirush32,

הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס שהוא BOOTABLE ואני לוחצת F12 כשעולה המחשב אז הוא נותן לי לבחור מאיפה אני רוצה להעלות - אני בוחרת בכונן CD/DVD שאני רוצה ואז הוא נותן את ההודעה press any key to boot from cd, אני לוחצת על איזשהוא מקש והוא מתחיל להעלות את הווינדוס רגיל, למה?

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  14. אין לי כוח כל פעם להכנס ל"המחשב שלי" ולפתוח משם את הCDROM (לפתוח פיזית) איך אני עושה קיצור דרך או קובץ BAT, מה הפקודה לפתיחה\סגירה? תודה.

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  15. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום מישהו יודע, איפה אני יכול לבטל ACTIVATION של WINXP PRO HOME ב-REGISTRY? בלי תכנות אחרות או CRACKS תודה

16. הבעיה היא שמדליקים את המחשב הוא נותן את המסך של הינדוס עם הנחש ואז הוא עושה ריסט.

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  17. Started by A-L-o-n,

עדכונים... חייב לעשות אותם? חייב לעשות לווינדוס עדכונים? הוא מאט את המחשב לא? זה מה שאני צריך להוריד: עדכון עבור Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 ו- .NET Framework 3.5 Family (KB951847) x86 תאריך פרסום אחרון: 27/1/2009 גודל הורדה: 284 MB Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 הוא עדכון מצטבר מלא המכיל תכונות חדשות רבות הבונות תוספת ל- .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5, וכולל עדכוני שירות מצטברים לרכיבי משנה של NET Framework 2.0 and .NET Framework 3.0. העדכון ל- .NET Framework 3.5 Family מספק עדכונים חשובים של תאימות יישום. דרישות מערכת CPU מומלץ: לא צוין. זיכרון מומלץ: לא צוין. שטח דיסק קשיח מומלץ: 4380 MB כיצד להסיר את ההתקנה ניתן להסיר עדכון תוכנה זה באמצ…

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by EagleX2,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס 64bit. האם כדאי לנסות את הווינדוס החדש? האם יש ישומים שלא יעבדו עליו?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by shaharZur,

קניתי מחשב חדש וניסתי להתקין ווינדוס ובאמצע מופיעות שגיאות שרושם בהן שווינדוס נתקל בקשיים בהעברת קובץ מסוים ורשום את שם הקובץ שבדרך כלל מסתים ב DLL. ואם אני אומר לו שימשיך בכל מקרה אז הווינדוס עולה עם באגים ולפעמים לא עולה בכלל. אני פירמטתי כבר מלא פעמים. מה לעשות?. אני יודע שווינדוס עובד כי הוא במחשב הנוכחי. האם זה נגרם מזה שהווינדוס הוא 32 ביט.?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  20. Started by emperor,

שלום, התקנתי Windows XP Professionalבהצלחה. כאשר הורדתי את הדרייבר למודם מהאתר של בזק וניסיתי להתקין אני מקבל את ההודעות הבאות : 1)Error loading newdev.dll 2)Administartor privileges are required to install ,uninstall, or configure the DSL software כמובן שבדקתי ואני מוגדר כאדמין אין לי מושג למה זה קורה וקשה לי להאמין שהקובץ מהאתר של בזק לא תקין(בדקתי את זה גם אם דיסק התקנה) אני מצליח להתקין תוכנות אחרות עם אותו חשבון. מישהו אולי יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by Guy King,

כשאני מנסה להתקין XP על המחשב שלי אני מגיע לאחר זמן קצר למסך כחול שבו כתוב: "a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer" לאחר מכן המסך הכחול ממליץ לי לבצע בדיקת וירוסים וסריקת דיסק ולנסות להתקין את ה-XP מחדש (באנגלית כמובן, ועשיתי את זה). בסוף המסך הכחול כתוב הדבר הבא: "STOP: 0X0000007B (0XF898563C, 0X0000034, 0X00000000, 0X00000000) ניסתי להתקין 3 גירסאות שונות של XP וכל פעם הודעת השגיאה חזרה. כרגע יש לי Win 98se. מה לעשות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  22. שלום שאני מעדכן את ה window אחרי זה אני לא מעונין לעשות restart אבל כל 20 דקות ההודעה שוב קופצת איך למנוע ממנה לקפוץ?

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by thegame998,

אני בא להסיר תService Pack 1 וזה רושם לי ככה:

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by curdi1,

תודה !

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  25. יש לי Windows XP Professional x64. אני רוצה להעביר את תיקיית Folders לנתיב הבא: "E:\My Documents\Favorites". נכנסתי ב-Registry Editor לתיקייה: "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Explore\Shell Folders". שיניתי את המפתח "Favorites" לערך: "E:\My Documents\Favorites". אולם, אחרי שאני מאתחל את המחשב, הערך של המפתח חוזר לקדמותו. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים