עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by spike_staff,

שלום לכולם! אתמול קיבלתי לוח אם חדש EP45 UD3P התקנתי וינדוס 7 64 BIT על מערך RAID 0 דרך צ'יפסט , ואחרי שהתקנתי דרייברים לכרטיס מסך וקול ניסיתי להריץ את מבחן הביצועים של וינדוס אבל זה כל פעם נכשל בדיוק בסוף ונותן הודעת שגיאה כמו שצירפתי בתמונה. מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה? ** ניסיתי להתקין דרייברים שונים לכרטיס קול ומסך אבל זה לא עזר. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by show_biz,

שלום לכולם , יש לי בעייה בכל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנית מבוססת JAVA אני מקבל הודעה שאני צריך להוריד JAVA VIRTUAL MACHINE כאני מנסה להוריד מהקישור שמופיע לי אני מופנה לאתר של MICROSOFT ששם נאמר לי שלא ניתן להוריד רק את החלק הזה אלא צריך להוריד SP1 , ושכבר הורדתי את החבילה ההודעה אומרת שהSERIAL של WINXP לא חוקי ומפסיקה , יש למישהו פתרון?????- תודה ???

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  3. יש פתרון? יצא גירסה חדשה לפלאג?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  4. Started by DeNon,

לילה טוב, יש לי WINDOWS HOME XP מקורי ויש לי WINDOWS VISTA HOME 64BIT גם מקורי באיזה אתם ממליצים להשתמש?

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  5. Started by MetalB,

מאז שהתקנתי את האינטרנט המהיר בכבלים על ה- windows 98 שלי בכל פעם שה- windows עולה הוא דורש ממני סיסמא networking password או משהו כזה... ואני פשוט לוחץ אישור או ביטול כדי לסגור אותו איך מעיפים את זה ???

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  6. Started by dante123,

שלום.לפני כמה זמן התעסקתי ברגיסטרי ובטעיות גרמתי לכך שהווינדוס לא מזהה קבצי EXE.לפי דעתי חסמתי את קובץ הרגיסטרי הזה.שאני לוחץ עליו הוא מלבין (כאילו שאני לוחץ בקליק אחד על קובץ כדי לסמן אותו ולא פעמיים כדי לפתוח אותו), ולא קורה כלום. אני גם לא יכול להכנס לsystem restore =\. יש תוכנה שמשחזרת את קובץ הרגיסרי הזה?או איזה patch? תודה.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  7. היי עשיתי קצת OC למחשב(סתם שיחקתי עם זה) ראיתי שכן פועל ולא פועל וכו'. ואז אחרי זמן מה, קיבלתי מסך כחול (כלומר הOC לא הלך) טוב נו, זה קורה לי המון פעמים, אין בעיה. הלכתי לBIOS ושחזרתי הגדרות קודמות שיציבות ופועלות טוב. אבל מאז שעשיתי את זה, באופן מוזר החלונות VISTA שלי (64 ביט גרסת אולטימט), עולה הרבה יותר לאט! וגם יש תחושה שהכונן הקשיח שלי קורא ורושם הרבה יותר לעיתים תכופות! יש לציין שאני גם משתמש בREADYBOOST וכו'. נניח לפני זה, החלונות היה עולה ואפילו לא מראה לי מסך WELCOME, אלא ישר נכנס לDESKTOP וכל הDRIVERS (נניח זה של ATI או של ASUS) כבר היו טעונים. עכשו לוקח ממש הרבה זמן, גם אחרי שהDESKTOP עלה, עדיין לוקח איזה דקותיים עד שהם עולים! והכונן הקשיח עובד די הרבה. למישהו …

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  8. מצאתי תיקייה בשם INSTALLER בתוך הספריה של ווינדווס ששוקלת 10.5 ג'יגה בייט ובתוכה יש קבצי התקנה שאין לי מושג למה הם שייכים. האם אפשר למחוק את התיקייה, למישהו יש מושג למה היא נועדה?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  9. Started by POPCORN,

מישהו משתמש עם התוכנה? אני מתקין אותה על מחשבים ציבוריים אצלי כדי שכל מחשב יתאפס בסוף היום. הבעיה שאני לא מצליח להשאיר את העדכונים של ווינדוס יש דרך להשאיר את התוכנה במצב של הקפאה אבל תעשה עדכונים של ווינדוס? או שכל פעם שאני רוצה להתקין אני צריך לפתוח את התוכנה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  10. Started by LOL,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך לעשות בוינדוס XP קיצור דרך לשני תוכנות ככה שכאשר אני לוחץ עליו שניהן יפעלו ניסיתי עם קובץ CMD אבל זה מפעיל אחת ורק שהיא מסיימת זה מפעיל את השנייה ואני רוצה ששנייהן יפעלו בו זמנית תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by montigo,

Windows XP SP2 לאחרונה צצה אצלי בעיה מעצבנת ביותר: כאשר אני מציג סרטים מסוג WMV, תוך כמה שניות, לעתים מיד, המחשב קופא לגמרי (לא מסך כחול, לא הודעת שגיאה, ווינדווס קופא והעכבר לא זז). שמתי לב שזה לא קורה ב-Windows Media Player 10, אבל זה קורה גם ב-Winamp, גם ב-Media Player 6.4, והכי מעצבן - זה קורה גם כשאני רואה סרטים ב-Streaming, כמו לדוגמה הכתבות של Ynet. למישהו רעיון למה זה יכול לקרות? אגב, לא החלפתי דרייבר של כרטיס מסך לאחרונה, מותקנים אצלי הדרייברים הסטנדרטים שבאים עם ווינדווס עבור כ. קול וכ. מסך (GeForce MX440 + SB Live).

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  12. שלום לכולם... בוינדוס XP ידעתי איך לפתור את הבעייה בשנייה פשוט בלוח בקרה ואז עוד משהו שטח איחסון ואז לעשות התחל לכונן משהו כזה... אבל אחרי שחבר שלי חזר ל-XP והביא לי את הויסטה אולטימייט 64 ביט שלו ( אבל באנגלית... ) אני לא יודע איך לפתור את הבעייה הזו.... אם אפשר הסבר מדוייק באנגלית איך אני עושה את זה... תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי איך אני מחזיר את המחיצה השנייה ( עם 240 ג'יגה שצריכה להיות... ) אני מאוד יודה לו תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי... נב: חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי תשובה לבעייה...

• 9 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by flesh2,

דבר ראשון חג שמח לכולם בבקשה אל תגידו לי לחפש פשוט אמא שלי מורידה משהו ברשת וכל האנטרנט איטי אז חיפוש יקח שנים \: אני צריך מדריך (חשוב מאוד שזה לא יהיה תוכנה, אני לא סומך עליהן לגמרי) לטוויקים לWIN XP PRO שיעבוד כמה שיותר מהר מצידי שזה יקח כמה שיותר שעות אפילו. תודה רבה, ושוב פעם- חג שמח

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  14. אין לי כוח כל פעם להכנס ל"המחשב שלי" ולפתוח משם את הCDROM (לפתוח פיזית) איך אני עושה קיצור דרך או קובץ BAT, מה הפקודה לפתיחה\סגירה? תודה.

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  15. Started by י.ע,

שלום. יש לי office 2003 pro התומך בעברית. בבדיקת איות הוא מאפשר בדיקה רק של מלים אנגליות. איך ניתן להפעיל את בדיקת האיות גם בעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  16. בXP ובמערכות הפעלה הישנות זה היה סטנדרט. עכשיו בWIN7 שככו את זה? מה ניראה להם ששיתוף קבצים במערכת הפעלה בימינו לא שמיש כמו בעידן של XP/98 וכו.. אשמח לפתרון

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  17. Started by gavriel_e,

שמעו התקנתי את הויסטה ואני יודע שכשאני פותח כמה חלונות על שולחן העבודה יש אפשרות ללחוץ על לחצן שמסדר לי את החלונות אחד אחרי השני .. משהו יפה כזה... בשורת המשימות יש לי לחצן שהוא עבור בין חלונות אבל הוא לא עושה את הפעולה שאני רוצה מישהו יודע איפה נמצא הקישור של הלחצן הזה ??

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  18. מצורפים שני צילומי מסך בראשון סימנתי את כל הספריות והקבצים ב HDD ועשיתי מקש ימני proporties שימו לב שזה כולל hidden בשני מקש ימני על ה HDD דרך my computer יש פער , כלומר משהו תופס לי מקום ואני לא יודע מה. למה זה נגרם [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי Windows XP PRO ואני רוצה להוסיף service Pack 1 ניתן להוסיף ??? ועם כן מאיפה יש למישהו לינק ???

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  20. Started by Spiritus,

אחרי שאחי הקטן יושב על המחשב, אני רואה עוד שלושה סרגלי כלים שונים על הדפדפן. כיצד אני מונע התקנות סרגלי כלים על האקספלורר ומבלי להסיר את הסרגל כלים של גוגל? יש המון תוכנות לסינון פורנוגרפיה, אשמח לקבל המלצה על התוכנה הטובה ביותר. TNX

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by wishmonster,

ב WIN XP שאני מדליק את המחשב זה מבקש סיסמה ואין סיסמה אני לא מקליד כלום ולוחץ אישור וזה נפתח כאילו יש לי כמה משתמשים וזה משתמש בלי סיסמה (אין לי כמה משתמשים) מה לעשות כדי שזה לא יהיה? (שיכנס אוטומטית) תודה לעוזרים!

22. Started by omertgm,

שלום, בניתי מחשב חדש, במקור היה מותקן win XP pro ולתומי חשבתי שמספיק שיש לי את הסיריאל שלו כדי להמשיך עם האקטיבציה בהמשך. עכשיו אני תקוע עם מחשב מותקן+תוכנות ודרייברים ובלי יכולת לעשות אקטיבציה פשוטה. 2 הגרסאות הן חוקיות לגמרי ויש לי את דיסק ההתקנה שלהן. מה האופציות שלי?

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by thegame998,

אני בא להסיר תService Pack 1 וזה רושם לי ככה:

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  24. יש לי Windows XP Professional x64. אני רוצה להעביר את תיקיית Folders לנתיב הבא: "E:\My Documents\Favorites". נכנסתי ב-Registry Editor לתיקייה: "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Explore\Shell Folders". שיניתי את המפתח "Favorites" לערך: "E:\My Documents\Favorites". אולם, אחרי שאני מאתחל את המחשב, הערך של המפתח חוזר לקדמותו. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  25. הHD הוא חדש מהחנות - עוד לא הוגדר או חובר = כלום והHD הישן יש עליו את מערכת ההפעלה הנוכחית האם ישנה דרך פשוטה לחבר את החדש = ומיד בתחילת האיתחול להתקין עליו מערכת חדשה מבלי שתיתנגש עם הישנה ? > אותה אני כבר לא צריך - אבל רוצה לישמור את כל המידע שהיה על הישן כגיבוי צריך המלצות ולהבין את שלבי התהליך תודה מראש

• 4 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים