עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קופץ לשנייה ונסגר כשאני עושה פעולות שונות מחשב, בהתחלה חשבתי שזה קשור לווינאמפ אבל מסתבר שלא... יש למישהו רעיון ? דרך לבדוק מה הטריגר שלו ? אני מתחרפן אני על סף פירמוט...

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  2. Started by NuXeR,

שלום ! יש לי XP עם SP1........ , ואני משתמש ב-IE6 תמיד מעודכן אנטי וירוס מחשב מסודר.....כמו שצריך. (SP1 ל-IE גם) יום בהיר אחד אני קם בבוקר ישר למחשב.... והופה המדייה פלייר לא עובד , להתקין מחדש ? לא עוזר. אוקיי אפשר לוותר על מדייה פלייר....לביינתים. (כותב לי "היישום נתקל בשגיאה" וזהו , שום דבר לא עוזר!) אבל , גם האקספלורר התחיל לעבוד צולע , כנראה שהוא לא קורא קטעי javascript או java או...לא יודע מה. והכל מותקן Virtual machine של sun ושל microsoft והכל עבד עד לפני כמה ימים....מוזר ביותר ! אני לא מוצא התקנה של IE6... השאלה אם להתקין מחדש בכלל אפשרי ,ואם זה יעוזר ? מישהו נתקל בכזה דבר פעם ? אני בתקופה של בגרויות וטסט בקרוב...אין לי זמן לפרמט תודה רבה! נ.ב. - אנ…

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  3. Started by ד ו ד,

מעונין בהסבר כללי אם קיימת בעיה להשתמש החלונות 98 על לוחות חדישים. אם קימת בעיה כזו איך ניתן לזהות את הנתון הזה מנתונים שבאתר היצרן.

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by NighTmarE,

הממ אוקיי אני משתמש ב windows xp ורציתי לברר איך אני מכניס עברית לדוס?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by ccc,

ברשותי רשיון WINDOWS XP PRO על מחשב נייד של דל, המחשב מפורמט ואני רוצה להתקין ווינדוס שיקבל את הקוד של הרשיון ושהכל יהיה כשר וחוקי, אבל באיזה עותק אני צריך להשתמש ? ניסיתי עותק WINDOWS XP SP3 INTEGRATED והוא לא קיבל את הקוד המקורי. האם חייב להתקין SP0 מ2001 כדי שיקבל את הקוד המקורי ? פשוט לא מוכרים אותם יותר וגם בקושי יש תמיכה במיקרוסופט מרוב שזה עתיק, SP1 יעבוד ?

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  6. Started by zombie,

אז הייתה לי מחיצה שעלייה מותקנת הויסטה ומחיצה עם xp הכנסתי דיסק של ווינדווס 7 וסימנתי את המחיצה של הxp על פורמט...זה לא ממש עשה משו , עשיתי אחר כך נקסט וזה התקין ווינדווס 7... אבל כשאני מאתחל את המחשב אין אפשרות לבחירה לאיזה ווינדווס זה נכנס ישר ל7 יש לי easy BCD ומישומה הוא מראה לי שם רק את הווינדווס 7..צריך להוסיף אנתרי או משו?מישו יכול להדריך אותי?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by assaf990,

מדובר במחשב תקין, שעליו רצו כל מיני משחקים. לפתע חלקם לא רצים, או שרצים ואז נתקעים. הסרתי אותם, התקנתי מחדש, והבעייה חוזרת על עצמה. (הכל חוקי!) אולי בגלל שאני משתמש בכל מיני תוכנות שמוחקות קבצים אז נהרס לי משהו במחשב? (תוכנות כמו נורטון אנטי וירוס, תוכנות נגד ריגול נגד טוריאנים, לניקוי הרג'יסטי וכו'?) מה עושים?

• 12 תגובות
    • 960 צפיות
  8. לא יודע מחקתי כמה רג'יסטרים בתוכנה למחיקה של רג'יסטריים לא נחוצים ולא שמרתי גיבוי ... עכשיו אנלא יכול לראות מצגות פלאש ואפילו לא לראות תבאנר שבנענע או בHWZONE ... ניסיתי להתקין מחדש פלאש ושוק-וייב מהאתר של מקרו מדיה ולא עזרררררררר מה עושים? (נ.ב אני מדבר על מצגות פלאש שבאינטרנט ולא קבצי פלאש במחשב...גם את NETEX אני לא רואה...במקום המצגות הבאנרים והאתר הזה אני רואה את האיקס האדום הקטן הצד שמאל למעלה) --------------------------------------------------------------- בעיה שניה ... המיקרופון מחובר - שומעים אותי שאני מדבר (אני שומע את עצמי) אבל בתוכנה כמו סקייפי או כמו הרשמקול שמקליטים בה את עצמך - אני לא נשמע ... שום דבר לא בMUTE והמיקרופון מן הסתם טוב מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by imac,

שמתי לב לאחרונה שחסרים לי 10GB בכונן D, בדקתי כמה כל התקיות בכונן שוקלות וכולם שוקלים בגיחד 17 GB ולכונן בסך הכל יש 27GB! איפה לעזאזל 10GB נעלמו לי? אני ממש משתגע, אני ממש זקוק למקום הזה במיוחד עכשיו..

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  10. Started by TermiNal,

KK, היום אני מזמין את כל החלקים מ-KSP ועם הרכבה של לוח ומעבד ושטויות אין לי בעיה אבלללל - בחיים שלי לא פירמטתי את המחשב \: מודה באשמה. מישהו מוכן להסביר לי מה אני עושה מהרגע שאני עוד במערכת הפעלה עד לקטע שאני מכניס תדיסק של ווינדוס ואז זה קל

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  11. http://img363.imageshack.us/my.php?image=49657687yo7.jpg הנה תמונה שתמחיש את התופעה (כבר הרבה זמן ששמתי לב שה- TASKMANAGER נפתח פעמיים או שלוש למרות שפתחתי אותו פעם אחת ) ה-NOD מצא 4 וירוסים [אחרי הרבה סריקות איתו], מעניין . הבעיה הסתדרה אני חושב הבעיה ממשיכה

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי שאני ניכנס לתיקייה של הסרטים שלי המחשב ניתקע ומראה שגיעה אמרו לי לצרוב את הסרטים ואז למחוק מהמחשב את הסרטים ואז להעתיק את זה שוב למחשב מהדיסקים וזה יעבוד אבל אני לא יכול ליצרוב כי ברגע שבתוכנה של הצריבה אני ניכנס לתיקיה כדי ליצרוב אז המחשב שוב ניתקע מה אני יכול לעשות זה ממש מעצבן ???!!! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  13. שלום חברים, יש לי בעיה באחד המחשבים בדפדפן. בעת גלישה וגם בעת אי גלישה כשהוא פתוח הוא נתקע לבערך 2 דקות ולעיתים חוזר לעבוד כרגיל לדקה ואז שוב נתקע לכמה דקות ותוקע את המחשב ללא הודעת שגיאה. אותו הדבר קורה גם אם מנסים לגלוש דרך "המחשב שלי". בזמן תקיעה המעבד לא נמצא על 100 אחוז הדברים שנוסו על ידי לפתירת הבעיה ללא הצלחה הם: הגדרת דפדפן: (ניקוי קבצים זמניים וגם תוכנות הרחבה וכו`) סגירת כל התהליכים במנהל משימות של שם המשתמש במחשב. סריקה נגד תוכנות ריגול. סריקת דיסק. שחזור מערכת... יש למישהו הצעה אחרת לפיתרון (ואני לא מתכוון לשימוש בדפדפן אחר)?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  14. כל הגירסאות שהורדתי עד כה מחתברות לאינטרנט ומורידת דברים מהאתר של מיקרוספט. איפה אני מוצא גירסה שאפשר להוריד בבת אחת?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by Exploiter,

שמעתי זה ווינדוס פ33ה יציב רצח בלי באגים כמו 98 ו אקס וגם לא כדי להתקין 98 כי אחרי כמה זמן הוא מתחיל לזייף

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  16. כל דבר קטן שאני עושה מקפיץ חלון בשם just-in-time-debugging ויש גם כל מני בעיות debugging מעצבנות בכל תוכנה כמעט! מה לעשות כדי להעלים את זה?!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  17. לכל משתמשי Vista Ultimate, מיקרוסופט שיחררה דרך Windows Update את שאר חבילות השפה בניהן עברית, ערבית וכו'. ניתן להוריד באופן חוקי ובחינם דרך Windows Update, בהצלחה. אם זה כבר פורסם כאן אז כנראה פספסתי...

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ההשלמה האוטומטית באתרים שאני בא לרשום בשורות החיפוש משהו ואז זה משלים לי את המשפט... זה לא טוב לסיסמאות של ויזות וכו', מספיק שמישהו ישב על המחשב ורושם את תחילת המייל שלי וזה יתן סיסמאות.. יש לכם פתרון איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by SandLegion,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי זכרון במחשב שלי וכרגע יש לי 528 RAM. הגעתי למסקנה שאיני צריך VM קיצר, שיניתי שם דברים וכל פעם שמשחק עולה הוא רושם לי שVM נמוך והוא מוסיף (למרות שהRAM כולו לא מנוצל!). אני מעוניין להחזיר אותו לתקן את מה שעשיתי מה אתם ממליצים? תודה.

• 11 תגובות
    • 960 צפיות
  20. Started by dan9,

שלום לכולם... לא מזמן רכשתי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS HOME SERVER הכל אחלה אבל לפתאום הוינדוס מבקש שוב אקטיביישן או יותר נכון הוא רק מודיעה לי שנשאר לי עוד 6 ימים... OK הבעיה היא שהוא לא נותן לי קישור לחלון האקטיביישן? וכך אני לא יכול לכתוב שוב את הSN יש לכם מושג איך אני מגיעה לחלון הנל? תודה לעונים נ.ב המערכת הזו זהה לSERVER 2003 כך שאני מאמין שהדרך היא אותו דבר...

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  21. Started by rimonu,

ה-windows explorer (לא אינטרנט אקספלורר) לעתים קרובות נתקע ומחייב סגירה שלו דרך ה-TASK MANAGER. זה קורה כאשר אני מנסה ליצור ספרייה חדשה או להעתיק קבצים מכונן נשלף או כונן CD להארדיסק. לא תמיד הוא נתקע על הפעולות האלו, אבל לעתים קרובות מאד. זו בעיה שקיימת כבר זמן רב, למיטב זכרוני כבר לפחות שנה-שנתיים, כך שעוד מלפני ה-Service Pack 3 הנוכחי המותקן. פרטי המערכת: WINDOWS XP PRO SP3 PENTIUM 4 3.0 GHZ 1.5 GB RAM במידת האפשר אני מעדיף לא לפרמט ולהתקין מחדש את החלונות - מסיבות מובנות (מידע, תמונות, התקנת תוכנות מחדש וכו'). אשמח לקבל רעיונות לפיתרון. תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  22. Started by TaMiRn2,

איך משדרגים פאט שלושים ושתיים לNTFS בלי לפגום בתוכן המאוחסן?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  23. Started by liordavid,

recently I can't see the language bar nor use hebrew keboard I tried two reinstall hebrew language - worked for a week then the problem reappeard. the language bar doesn't even shows up at the toolbars. I tried to remove/add hebrew/english and it didn't work... The only possibility to toggle between hebrew and english is to replace all the preferences to hebrew or english. can someone help...

• 3 תגובות
    • 959 צפיות
  24. עד כמה מעבדים WINDOWS XP תומך, ואיך אני יכול לבצע בדיקה כדי לדעת זאת דרך חיפוש ב-WINDOWS XP? תודה לענוים אני אשמח לתשובה נכונה ומהירה. נ.ב, יותר חשוב לי הדרך, איך לראות נתון של כמה הוא תומך ב-WINDOS XP ללא תוכנה חיצונית.[br]פורסם בתאריך: 8.03.2007 בשעה 18:36:09 שלום חברים זה מאוד חשוב לי בבקשה :s05:

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  25. צריך המלצה על אתר אמין שדרכו ניתן לבדוק מידע אודות תהליכים חשודים ובכלל הרצים במערכת ההפעלה XP. רשימה של תהליכים שלמשל הייתי מעוניין לדעת אודותם : alg.exe csrss.exe ctfmon.exe HsMgr.exe jqs.exe jusched.exe isass.exe MXmon.exe NclRSSrv.exe NclUSBrv.exe nokiaaserver.exe NokiaMServer.exe nvsvc32.exe rundll32.exe - תהליך המופיע פעמיים. smss.exe wdfmgr.exe wmiprvse.exe

• 2 תגובות
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים