Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
המפרט הוא 2.6 GHZ P4 512MB RAM DDR400 2 כוננים אחד של 60 אחד של 20 --------- שהווינדוס עולה ומופיע החלון השחור עם הפס הרץ (עם הריבועים הכחולים האלה למתקשים...) לוקח זמן משרואים את המסך (שבהתחלה נראה קצת כהה) עד שהוא מתבהר והריבועים מתחילים לרוץ.. זה WIN XP SP2 HOME EDITIONחוקי היתקנתי אותו אתמול ב12 בלילה... ובסגירה-לוחצים על כיבוי ואז המחשב לא מגיב לכמה דקות ורק אז מתחיל לכבות את עצמו...
-
- 8 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הנורטון מתריע על ה adware, כיצד אוכל להסירו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איך אפשר לגרום להודעה הזו פשוט לא להופיע כל פעם שאני מנתק את הכץרשת אלחוטי מהמחשב הנייד(ממש אין לי כח לשטויות של $M עם כל ה"הסרה בטוחה" והשטויות שלהם, הוצאתי וחיברתי את זה עשרות פעמים ולא קרה כלום למ"ה) אז איך עושים DISABLE לדבר [glow=red,2,300]הFACKING[/glow] מעצבן הזה ??? ???
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן ווינדוס אבל לפעמים אני מריץ לינוקס מתוך דיסק און קי, ותמיד אחרי זה כשאני מפעיל את ווינדוס השעון מאחר בשלוש שעות בדיוק יש לציין שבלינוקס השעון מכוון כרגיל רק כשאני מדליק את ווינדוס הוא מאחר. מה פשר התופעה?
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
החלוקה החינמית של חלונות 10 הסתיימה, לכאורה, לעדכון חדש אמור להפסיק להעיק על אלו שבחרו לא להשתדרג למרות הכל לכתבה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איך אני מסיר את העדכון הזה?עושה לי המון בעיות-StackHash וכדומה,ישנה שורת פקודה בדוס.אני צריך לעלות ממצב בטוח או בכלל לפני שאני מעלה את חלונות(F8)?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שאומרת: "חסר קובץ info.exe" אחריה מופיעה עוד הודעת שגיאה: "חסר קובץ win.ini" *אני לא בטוח שזה מה שרשום בהודעה השנייה. פעם הבאה שאדליק מחדש את המחשב אבדוק. לבינתיים, יש מישהו שיודע מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני משתמש ברזולוציה 1024*768. יש 17 LCD.
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
הלכתי לעזור לחברה טובה של אחותי שהייתה לה בעיה. הבעיה כזאת: בהתחלה עלה החלון שמבקש שם משתמש וסיסמא. השם משתמש היה השם הפרטי שלה והיה צריך ללחוץ אנטר והווינדוס היה עולה. הקיצר האנטר המסכן הזה הציק לה אז הלכתי אליה לעזור לבטל, חיפשתי באתר תחת הערך "ביטול סיסמא" והטיפים שקיבלתי שם רק הרעו את המצב. כשהמסך עלה היא הייתה צריכה לשנות את השם משתמש מ-Administrator לשם הפרטי שלה ואז ללחוץ אנטר. הווינדוס כמו שצוין בכותרת הוא ווינדוס אקס פי הום בעברית, אבל אין לי בעיה עם הוראות באנגלית אם לא נוח לכם בעברית. ^^רשמתי עזרה דחוף כי ביום ראשון אני טס עם חברים ולא נעים לי להשאיר את המצב הזה עוד שבוע ככה. אז תודה מראש, עומר
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
וינדוס פשוט חסם לי הכל מ-SYSTEM PROPERTISE עד MEDIA CENTER. אני יודע שזה נשמע כמו בעיות של פרוץ או אחרים אבל לא! יש לי עותק חוקי לגמריי שרכשתי דרך משרד החינוך! אני מאוד מקווה שזה לא וירוס.................. בבקשה עזרה!! תודה ממש גדולה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 946 צפיות
-
-
/ \ : * ? " < > | :A file name cannot contain any of the following characters [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מה השיטה הכי קלה ומהירה להכין התקנה של XP מלא SP3 על USB? ואם אפשר מנסיון כי לחפש בגוגל גם אני יכול ובינתיים יש מדריך אחד שלא הצליח ועוד כמה שיותר ארוכים ממגילת העצמאות.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כשאני עושה בוט לxp לאחר הטעינה הראשונית המחשב פשוט עושה ריסטארט, אם אני בוחר בתפריט שלפני ההפעלה שהווינדוס לא יעשה ריסטארט לאחר כשל מערכת, מתקבל מסך כחול "Session3_initialization_failed" הדבר היחיד החשוד שעשיתי בהפעלה התקינה האחרונה היה disable לאינטרנט, בגלל שזה הראה שהכבל רשת מנותק.. אבל עכשיו אני במק ואינטרנט רץ.. יש דרך לתקן את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
איך אני מסדר את תפריט התחל -> כל התוכניות (all programs) כך שלמלעה יופיעו התקיות ואחרי זה כל השאר?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, אני מוריד סרטים עם סבבה דיסי הבעיה היא שכשאני פותח את התיקיה של הסרטים שירדו אני מקבל הודעת שגיאה "האקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר" חשבתי שזה וירוס אבל סריקה לא העלתה כלום גם אם התיקייה ריקה זה עדיין קורה גם אם אנימעביר את הקבצים לתיקייה אחרת הבעיה עוברת יחד איתם לעומת זאת אם אני שם את הקבצים על שולחן העבודה אין בעיה וכולם עובדים מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש שחר נ.ב אני משתמש בנוד 32 והוא לא מוצא שום וירוס
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט(WIN XP, sp1) ופתאום יש לי שגיאה שלא ראיתי מימי ה WIN 98 (כמה שנים טובות), האקספלור מראה שגיאה ומפיל את כל החלונות. ניג חד פעמי אבל בשבוע האחרון זה קורה לי כל יום! אני משתגע מה הגורם לזה? SP1? או משהו אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש ברשותי ויסטה מקורית בגירסת Home Premium האם אפשרי לצרוב אותה כדי שיהיה לי עותק נוסף ? אם כן , האם צריך תוכנה מסויימת או שצורבים את זה בדרך מסויימת ?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק, 4 ג'יגה RAM ו Quadcore...החלטתי במודע לגמרי לנסות וויסטה. באמת שאין לי יותר מדיי תלונות, אבל בסה"כ קיבלתי XP לכל דבר. לא יודע באמת איזה פיצ'רים/חידושים יש בוויסטה, הייתי בטוח שיש "אפקטים" מטורפים של חלונות בתלת מימד שיכבידו על הזיכרון..אולי לא מצאתי את זה פשוט, לא יודע. במקום זה מצאתי את הפיצ'ר הנהדר שלפני כל דבר שאתה עושה במחשב, מחשיך את המסך ומקפיץ הודעת הזהרה. בדיעבד הייתי מתקין XP 64bit, פשוט כי אין הבדל..
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד קבצים בעזרת ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים שימוש במנהלי הורדות) אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. למה? האם ניתן לשנות את זה?
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
יש לי אולטרה בוק של סמסונג סידרה 5 128GB. משום מה אני רואה שהזיכרון בכונן כמעט אחרי כל סגירה והפעלה של המחשב יורד קצת. אתמול היה 60 ג'יגה פנוי והיום יש 58.7 ג'יגה פנוי... מישהו יודע למה ? ביטלתי את מצב השינה וכיבוי המסך - אלו פונקציות ששומרות את הקבצים להפעלה מהירה ולוקחות מהזיכרון. ביטלתי עדכונים של הוינדוס מהאינטרנט שלא יעדכן ויורד זיכרון. אבל עדיין הדבר הזה קורא כל הזמן ומשגע אותי... תודה
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה נכון שעושה על קובץ הסתר/HIDE אז הוא לא תמיד מוסתר כאילו אם בהגדרות כתוב SHOW HIDDEN FOLDERS אז הוא יהיה כזה שקוף ואם כתוב HIDE FOLDERS אז לא תראה אותו אז אצלי יש בעיה ברגע שאני עושה על קובץ HIDE אז אני לא רואה אותו וכשאני הולך להגדרות תיקיה אני רואה שזה על SHOW HIDDEN FOLDERS וכשאני מנסה להעביר את זה ל HIDE FOLDERS זה לא עובד ונשאר על SHOW FOLDERS אבל זה לא מראה את המוסתרים למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה לפעמים יש לי מסכים כחולים שמופעים בתדירות משתנה... אחרי שהמחשב עושה ריסטרט אני שולח את הREPORT והוא אומר לי שזה בעיה בדריברים. הינה הלינק למה שהוא כותב: http://oca.microsoft.com/en/Response.asp?SID=10 הוא לא מגדיר איזה דריבר, אז הלכתי ישר על ה זה של הלוח אם שהתקנתי מדיסק. הורדתי חדש התקנתי והבעיה חוזרת, הכרטיס מסך עם הדריברים החדשים ביותר קטליסט 2.8. המפרט אם צריך: AMD 2500 EPOX 8rad3+ MSI 9800 PRO
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
האם אפשרי לפרמט רק את הכונן של הווינדוס בלי למחוק את שאר הקבצים שנמצאים המחיצה אחרת חחח
-
- 13 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://www.windowsitpro.com/Article/ArticleID/47665/47665.html תוכלו לראות שם, את כל גרסאות ה VISTA שיהיו, בסה"כ 7 הכי מעניין זה:
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בלילה החלטתי לאחות לראשונה את הדיסק הקשיח במחשב. כשהפעלתי את מאחה הדיסק של ויסטה, הבחנתי שהכלי הזה מאוד שונה ממה שהורגלתי אליו. בגרסאות הקודמות של חלונות, היה קודם מתבצע תהליך של ניתוח הכונן, ורק בסיום הניתוח הייתה מתקבלת הודעה, האם הכונן זקוק לאיחוי או לא. גם הניתוח, וגם האיחוי עצמו היו מלווים בתצוגה גרפית, שהראו את התקדמות התהליך. לאכזבתי, המאחה של ויסטה, לא נותן את האופציה של ניתוח מוקדם, וגם לא מלווה בשום תצוגה המראה את התקדמות התהליך. השאלה שלי- מה קורה במצבים שאין צורך באיחוי. האם המערכת תודיע זאת, או שפעולת האיחוי תתבצע בכל מקרה? אגב, פעולת האיחוי נמשכה זמן רב מאוד. בערך מהשעה 23:00 ועד הבוקר. מדובר בדיסק בנפח 320GB מתוכם 177GBפנויים. האם הגיוני שהתה…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-