עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BENNY66,

איך אפשר לעשות גוסט לוינדוס אקס פי שנמצא בהארד דיסק שהקבצים שבו בתור NTFS ניסתי לעשות אבל הוא לא נותן לי לשמור את IMAGE FILE על הכונן רק לצרוב על 4 דיסקים

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by SharonK,

היי חברה אני חדש.. שמעו יש לי בעיה בשורת המשימות ב-XP שפשוט תסתכלו היא גדולה כזה.. ואני לא מצליח להוריד באחד פשוט שאני מנסה זה תמיד כאילו השורה הזאת מוסתרת... זה מעצבן!!! בבקשה תעזרו לי הנה למשל תמונה: http://planet.nana.co.il/BS17/sa.JPEG תכנסו לקישור שימו לב לשורת המשימות בווינדוס גדולה כזאת... דרך אגב- יש לי WindowsXP Pro תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  3. אני פותח את האקספלורר יום אחד ומגלה שפתאום msn הוא אתר הבית שלי הלכתי ל internet options לשנות את זה אני מגלה שהכל אפור ואין לי אפשרות להגדיר לא use current לא use default ולא use blank הכל אפור מה זה?

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by cohenkobi1,

חברה... יש לי בעיה... כשאני מנסה להכנס לדוס בwindows XP דרך (run), מופיעה לי הודעה, והאפשרויות שלי הן: Close או Ignore. זאת ההודעה: הכותרת שלה: 16 bit MS-DOS subsystem תוכן: c:\windows\system32\command.com c:\windows\system32'autoexec.NT. the system file is not sutiable for running MS-DOS and Microsoft Windows application. Choose 'Close' to terminate the application לא משנה על איזה כפתור אני לוחץ, הוא סוגר את החלון... מי שיכול לעזור לי.... בבקשה... בתודה מראש. קובי.

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  5. שלום .. : יש לי בעיה, 99.9% אחוז שמקור הבעיה ב - Windows עצמו ולא בחומרה, כי המדפסת עצמה עובדת טוב, היא תקינה לחלוטין כבר בדקתי את זה. אממ .. אז ככה, יש לי מדפסת Canon BJC-4300 ו - Windows XP Pro SP1 הדרייברים שיש לי לא מתאימים ל - Windows XP, אז הורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה, דרייברים ל - XP. כשניסיתי להתקין אותם, פשוט לא הלך :-\ זה רושם לי בסוף ההתקנה שגיאה ולא מסיים את ההתקנה. ניסיתי להתקין את המדפסת ידנית דרך ה - Windows עצמו, ע"י לוח הבקרה > מדפסות ורכיבי חומרה אחרים > הוספת מדפסת .. כשאני לוחץ על "הוספת מדפסת" זו ההודעה שאני מקבל : האשף של "הוספת מדפסת" אפילו לא עולה .. ישר אני מקבל את השגיאה הנ"ל. כשהיה לי Windows XP Home Edition המדפסת…

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  6. Started by nim901,

מסבר שמיקרובלעכס מתכננת להפוך את xp ל 2000 עם 20 מיליון חבילות הרחבה !מקור http://www.thehotfix.net/comments.php?catid=1&shownews=271 אם יש משהו יוצא דופן, תביאו תמונות

7. Started by xjj,

בשורת משימות למטה כשלוחצים לחצן ימני בעכבר על אחת התוכניות זה פותח חלון קטן אם דברים שנפתחו לאחרונה שקשורים לאותו דבר, כיצד אפשר לבטל את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by omertgm,

שלום, בניתי מחשב חדש, במקור היה מותקן win XP pro ולתומי חשבתי שמספיק שיש לי את הסיריאל שלו כדי להמשיך עם האקטיבציה בהמשך. עכשיו אני תקוע עם מחשב מותקן+תוכנות ודרייברים ובלי יכולת לעשות אקטיבציה פשוטה. 2 הגרסאות הן חוקיות לגמרי ויש לי את דיסק ההתקנה שלהן. מה האופציות שלי?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  9. בס"ד שלום רב, יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, הוספתי כונן קשיח ישן שיש לי למחשב הנוכחי. אני מצליח להיכנס לכונן דרך הווינדוס, אבל לא למסמכים שלי ושולחן העבודה. המחשב כותב שאין לי אישור גישה לתיקיה.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by mrtikit,

איפה אפשר לנטרל את זה?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by arik100,

אוקיי אז ככה נכון שעושה על קובץ הסתר/HIDE אז הוא לא תמיד מוסתר כאילו אם בהגדרות כתוב SHOW HIDDEN FOLDERS אז הוא יהיה כזה שקוף ואם כתוב HIDE FOLDERS אז לא תראה אותו אז אצלי יש בעיה ברגע שאני עושה על קובץ HIDE אז אני לא רואה אותו וכשאני הולך להגדרות תיקיה אני רואה שזה על SHOW HIDDEN FOLDERS וכשאני מנסה להעביר את זה ל HIDE FOLDERS זה לא עובד ונשאר על SHOW FOLDERS אבל זה לא מראה את המוסתרים למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by shaharZur,

קניתי מחשב חדש וניסתי להתקין ווינדוס ובאמצע מופיעות שגיאות שרושם בהן שווינדוס נתקל בקשיים בהעברת קובץ מסוים ורשום את שם הקובץ שבדרך כלל מסתים ב DLL. ואם אני אומר לו שימשיך בכל מקרה אז הווינדוס עולה עם באגים ולפעמים לא עולה בכלל. אני פירמטתי כבר מלא פעמים. מה לעשות?. אני יודע שווינדוס עובד כי הוא במחשב הנוכחי. האם זה נגרם מזה שהווינדוס הוא 32 ביט.?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  13. WINXP אין רוגלות אין וירוסים אין תולעים ואין פיירוול

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by vm,

היי אחרי הרבה זמן שלא טרחתי לעדכן את הwin שלי (וכניראה בצדק) החלטתי אתמול להפטר מהבועה המטרידה הזאת ואישרתי לwin שלי (ד"א XP home SP2) להוריד את העדכונים שהוא רוצה... אחרי זה כמובן ריסט ואז המחשב עולה מגיע למסך התחברות, אני לוחץ על המשתמש שלי, מקיש סיסמא והוא נכנס (לוג און) ומיד יוצא החוצה (לוג אוף). אני לא מצליח להפעיל טסק-מנג'ר, זה קורה גם בסייף-מוד, גם עם אדמין בכל מצב שבדקתי. יש איזה עדכון דפוק של מייקרוסופט שעושה את זה? יש דרך לתקן את זה? מישהו נתקל בזה בעבר? כרגע אין לי מחשב בגלל זה... אודה לכם על העזרה כאן או בomrivm@gmail.com עמרי

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by vsync,

חבר שלי לא מצליח להכנס לנייד שלו עם הססמא שהוא חושב שהיא נכונה ב win2k.. אולי אם מישהו מכיר איזו דרך נוחה לעקוף את הססמא עם איזו תוכנה או משהו או יוכל לעזור לי לעזור לו. תודה.

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  16. Started by TUCG,

היום, כאשר חזרתי הביתה, מה גיליתי? בעיות. יש לי מחשב שני בבית שמריץ Win2000Pro. כפי שסיפר לי אבי, פתאום במהלך היום, ה-WIN הראה הודעה שבה הוא מבקש System Disc 2. אבי החכם עשה Restart ומאז התחילה הבעיה: ה-Win2000 נכנס. אני כותב את שם המשתמש והסיסמא, לוחץ OK, שומעים את מנגינת הווינדוס, אבל הוא פשוט מחזיר אותי חזרה לתפריט שם המשתמש והסיסמא, וחוזר חלילה. מוזר מאוד. המחשב מחובר לרשת ביתית של 3 מחשבים (כולל אותו). 2 המחשבים האחרים מסוגלים לראות אותו ברשת, ולהשתמש בקבצים ובמדפסת שמחוברת אליו. למה זה קרה? איך זה קרה? איך פותרים את זה? ניסיתי Safe Mode, Both Logging Mode, Deubgging Mode וכל Mode אחר. תמיד הבעיה חוזרת על עצמה. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by finish,

קניתי לוח ומעבד חדשים ואני רוצה לפרמט עכשיו ניסיתי עם דיסקט איתחול של 98 והוא מחק לי את כל הD שהוא FAT32 ואין לו בכלל קשר לC שהוא 80 גיגה בבקשה אנשים תגידו לי איך לפרמט את הC תודה פיניש

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by shloosh,

קניתי הארד חדש . יש לי ווינדוס עם מלא דברים מותקן על הישן. אני מחפש דרך להתקין על ההארד החדש את הווינדוס מבלי לאבד דברים שחשובים לי ההארד השני... יש דרך להעביר פשוט הכל כולל הווינדוס להארד השני?? מה לעושת להתקין 2 ווינדוסים ואז להעביר לווינדוס שעל ההארד החדש,ו אז לפרמט את הישן? תנו לי דרכים לפיתרון...תודה

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by Raul,

יש לי וינדוס XP PRO עם SP2 ואני מעוניין להפוך אותו לעברית.... איך ניתן לעשות את זה??

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by imac,

http://www.themexp.org/view_info.php?id=16326 יש שם עוד כאלה נחמדים , יש אפילו בוט סקרין בעברית ...

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by רוני1,

רכשתי במפתיע שלושה טורג'נים חדשים למחשב.... השאלה המתבקשת היא איך אני מסלק אותם מפה??????

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by sella,

יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 והווינדוס עולה לי ממש לעט יש לי בעיה או משהו או שלמישהו יש פיתרון?????

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by frenzy,

אהלן, אני עובד עם Win2k + SP4, רציתי לדעת איך אפשרי לגרום לאייקונים שעל הדסקטופ לקבל רקע שקוף מבלי להריץ תוכנה ברקע תוכנה יעודית בשביל זה. מישהו ? אני יודע שבXP זה ככה, אבל בWin2k זה לא. עריכה: התקנתי Microangelo אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by Eliya,

לא יודע למה סימון של העכבר גודל לי פתאום אחרי שעתיים ושאני מדליק את המחשב מחדש הוא חוזר לגודל נורמאלי ואז אחרי כמה שעות חוזר לגדול כזה למישהו יש מושג??

• 4 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.