Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום ! יש לי XP עם SP1........ , ואני משתמש ב-IE6 תמיד מעודכן אנטי וירוס מחשב מסודר.....כמו שצריך. (SP1 ל-IE גם) יום בהיר אחד אני קם בבוקר ישר למחשב.... והופה המדייה פלייר לא עובד , להתקין מחדש ? לא עוזר. אוקיי אפשר לוותר על מדייה פלייר....לביינתים. (כותב לי "היישום נתקל בשגיאה" וזהו , שום דבר לא עוזר!) אבל , גם האקספלורר התחיל לעבוד צולע , כנראה שהוא לא קורא קטעי javascript או java או...לא יודע מה. והכל מותקן Virtual machine של sun ושל microsoft והכל עבד עד לפני כמה ימים....מוזר ביותר ! אני לא מוצא התקנה של IE6... השאלה אם להתקין מחדש בכלל אפשרי ,ואם זה יעוזר ? מישהו נתקל בכזה דבר פעם ? אני בתקופה של בגרויות וטסט בקרוב...אין לי זמן לפרמט תודה רבה! נ.ב. - אנ…
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב שלי לאחר שעשיתי בו כמה שינויים בזמן האחרון: מחשב 1: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 ויש לי בעיה כללית בוינדוס של איטיות זה מתבטא בכך שלהוציא קובץ מראר של נגיד 6 ג'יגה לוקח לו מעל לשעה או למשל בכך שהתקנה של משחק חדש גם לקחה לו משהו כמ…
-
- 11 תגובות
- 913 צפיות
-
-
בהנחה שלא כל משתמשי XP מודעים לעניין ועקב חומרת הסיכון חשבתי לפרסם זאת כאן. הסבר מלא עם פאטצ' קטנטן כאן : http://grc.com/default.htm ד"א, גם התקנת SP1 אמורה, בין היתר,לחסום את הפירצה.
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
משום מה כשאני יוצא מסטנד בי (stand by) על ידי לחיצה על מקש כלשהו על המקלדת, הוא חוזר לשולחן עבודה ואז הוא עובר לכיבוי המחשב... חיפשתי איזה הגדרה שאומרת מה לעשות ביציאה מהסטנד בי, אבל לא הצלחתי למצוא אחת כזאת :-[
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה אך ורק עם קבצי MKV, לפעמים חלק מהקבצים פשוט נעולים ולא ניתנים להזזה, להעתקה או לשינוי שם. כבר נסיתי את הLOCK HUNTER, יש עוד אפשרויות?.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
Logon Screen כמו שהיה ב Windows Xp מישהו יודע איך עושים את זה? ובלי להכניס סיסמא לכל משתמש...! תודה מראש רביב
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה עם ה remote assistant אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב כל פעם הוא נותן לי את השגיאה הבאה : the person you are trying to help might have closed remote assistance למרות שזה לא הגיוני כי בדקתי עם מחשב ברשת שלי וזה גם לא עבד. מה שכן מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליי ולבצע "סיוע מרחוק " :-) בכל אופן ניסיתי לכבות את הפירוול ניסיתי לעבוד רק עם הפירוול של windows ובלי פירוול בכלל. לא עזר. אני מאחורי ראוטר אז ניסיתי בלי ראוטר, גם ללא הצלחה. (למרות שמהתחלה הבעיה היא לא בראוטר כי מחשב אחר ברשת עובד מצוין עם הסיוע מרחוק"). יש לי את הגרסה הכי מעודכנת של ה live mes' אם זה קשור... ניסיתי גם לא דרך המסנג'ר אלא על ידי הזמנה דרך קובץ שנוצר ב remote assist (למי שמכיר את …
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו vista business 64bit -הצלחתי לעשות כמה מחיצות עם הכלים שבויסטה עצמה אבל הוא תוקע לי את הכונן עם מע' ההפעלה על 236GB בלי יכולת לשנות..מישהו יודע מה לעשות אני רוצה להקטין את כונן : C ל 60GB תודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום כולם אני משתמש במערכת וויסטה 64 ביט כל פעם שאני יוצא מהבית האח הנעל שלי כל פעם הורס לי דברים במחשב רציתי לדעת אם אני יכול לנעול את המחשב שלי אחרי ששומר המסך נכנס לפעולה - שימו לב שאני לא מדבר על מתי שאני עושה log off או כניסה למצב שינה/המתנה אלא רק על כיבוי המסך (אני בעיקרון לא משתמש בשומר מסך, עשיתי פשוט שהמסך יתכבה אחרי 10 דקות) יש אפשרות שמתי שמשחקים עם העכבר או המקלדת בשביל שהמסך יידלק שוב הוא יבקש סיסמה? רציתי גם לדעת אם אני יכול לנעול תיקיות מסויימות, קיצורי דרך על שולחן העבודה וקבצים מסויימים עם סיסמה? עדיף שלא אזדקק לתוכנה מצד שלישי תודה רבה לעונים
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולכם כשאני מנסה לעשות ריסטארט בעזרת "התחל", המחשב מגיע להודעה WINDOWS IS SHUTTING DOWN ואז נתקע כלומר העכבר לא מגיב ואני חייב לעשות ריסטארט ידני. בכיבוי , זה עובד היטב, כלומר כשאני עושה START TURN OFF הוא מכבה את המחשב יש לי XP עם SP3 אודה מאד לעזרתכם שמעון
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יודע איך לעשות בוינדוס XP קיצור דרך לשני תוכנות ככה שכאשר אני לוחץ עליו שניהן יפעלו ניסיתי עם קובץ CMD אבל זה מפעיל אחת ורק שהיא מסיימת זה מפעיל את השנייה ואני רוצה ששנייהן יפעלו בו זמנית תודה למי שעוזר
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס 7 בשני המחשבים בהם אני רוצה לשתף קבצים. המחשב הראשון הוא נייח והשני נייד. במחשב הנייח יש לי קבצים אותם אני רוצה לסנכן באמצעות מזוודה שתמוקם במחשב הנייד - אחרי שאני יוצרת את המזוודה על המחשב הנייד ומעבירה אליה את הקבצים מהמחשב הנייח - דבר ראשון שקורה הוא מעתיק את השם של התיקיות בג'יבריש ואת התוכן בפנים בסדר. שם התיקייה למשל שהוא העתיק במקום "שנה ב" - "8c6f~1" - מה קשור???? ולכאורה התיקיות שבתוך התקייה הזאת כתובות בעברית.... מוזר אם אני יוצאת מהמזוודה ומנסה להיכנס שוב - הוא נותן לי שגיאה שאי אפשר להיכנס למזוודה, אין מספר שגיאה אלא רק אומר שיש בעיה לא ידועה ואי אפשר להיכנס לתוך המזוודה סנכון קבצים מתנהל מצויין כשהקבצים בנייד והמזוודה בנייח. למה…
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
עשיתי עדכון למערכת ההפעלה והעדכון של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 וניסיתי לחזור על העדכון אך ללא הצלחה הורדתי גם קבצים של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 אך לא הצלחתי להתקין, בדקתי אולי יש אפשרות לעשות קודם הסרה של מה שירד בעידכון אך לא הותקן כלום מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
דחוף!!! <כול שאלה שיש לך תשאל ותענה על גבי הפורום>
-
במחשב יש משתמשים נוספים עם הרשאות אדמיניסטרטור, כך שיש להם אפשרות "לקחת בעלות" על התיקייה המוצפנת. במקרה כזה אמנם לא תהיה להם גישה למידע המוצפן (ללא הסיסמה של ה-owner המקורי), אבל כן תהיה להם אפשרות לעבור בין תיקיות ולצפות בשמות הקבצים ותת-התיקיות. האם יש דרך למנוע את זה ללא הורדת הרשאות לשאר המשתמשים וללא שימוש בכלים צד שלישי כמו TrueCrypt?
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום מחשב נייד חדש של חברת HP. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Linux SuSe 11, הייתי מודע לעניין אבל חשבתי שאסתדר עם זה. אני רוצה לעבור למערכת ההפעלה windows 7. אך כשאני מכניס את הדיסק למחשב המערכת של Linux כאילו לא נותנת לי להפעיל את קובץ ההפעלה של ההתקנה מהדיסק, כאילו המערכת מונעת ממני מלהתקין Win7. רציתי לדעת אם ישנה איזשהי דרך קלה - להסיר את מערכת ההפעלה שבאה מותקנת במחשב - Linux SuSe 11 ובמקומה להתקין את מערכת ההפעלה Windows 7. אשמח למי שיכול לעזור! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מצליח להשתמש באפשרות של Stand by ו- Hibernate במחשב. יש לי רק אפשרות לעשות ריסטרט וכיבוי. עשיתי את כל העדכונים של מיקרוסופט. נתונים: מחשב: פנטיום 3 לוח אם: Asustek socket 370 model TUVX4 מערכת הפעלה: Win XP Pro Service Pack 3 אשמח לשמוע פתרונות אפשריים לעזרה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אתמול בלילה כיביתי את המחשב והכל היה בסדר, היום בבוקר הדלקתי אותו והוא כבר לא בסדר, הוא איטי ברמות מטורפות - כלומר, לוקח לסימן של הווינדוס 7 שמריצים מלא זמן אחרי זה יש מסך שחור אחרי כמה דקות הוא מציג את המסך פתיחה שלוחצים על HOME כדי להיכנס למחשב, ושאני לוחץ עליו הוא מעביר אותי ל-WELCOME ולא קורה כלום יותר. הוא הפנה אותי פעמיים ל-Startup Repair וזה לא תיקן כלום, יש איזה משהו שאפשר לעשות ללא RESTORE ? תודה מראש, רון.
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום וחג שמח!!! בעיה שתצצה כבר לפני זמן ואני מנסה לסדר אותה כבר המון זמן וחרשתי את האינטרנט בשביל פתרונות, ושום דבר לא עזר כל התקן USB שאני מחבר למחשב מקפיץ הודעה של "usb unrecognized" מאייפוד ועד עכברים ומקלדות שום דבר לא עזר , למשהו יש פיתרון יצרתי?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
היום בבוקר שהפעלתי את המחשב הצלחתי לגלוש כרגיל בכל אתר שאני רוצה ללא בעיה. אחר כך כיביתי אותו ובצהריים שחזרתי לא הצלחתי להתחבר לאקפלורר שוב. המסנגר ושאר התוכנות עובדות לי כמו שצריך חוץ מהאקפלורר. המערכת רשמה לי שהיא עברה עדכון אחרון אבל אני לא בטוח אם זה קשור. כשאני מנסה לראות את הדוח שגיאות רשום לי שגישות הLAN שלי בסדר ושאני לא יכול להתחבר ל- http, https, ftp והוא רושם לי שלא היה אפשרות להתחבר לסרבר שגיאה 12029 איך אני מתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
-
איך אני מבטל את הpage file בחלונות xp כי יש לי פנטיום 4\2.4 גיגה זיכרון 512 מהירות 333 ודרך אגב זה ישפר לי את המהירות ככה הבנתי לגבי יציבות לא תהיה לי בעיה. בקיצור מה אני עושה לביטול הpage file. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
איך משדרגים פאט שלושים ושתיים לNTFS בלי לפגום בתוכן המאוחסן?
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום. היום אני פירמטתי והתקנתי את הווינדוס הכל יופי אין בעיות.. רק שמתי לב שעכשיו משום מה הwelcome לא מופיע וישר רואים את שולחן העבודה? לי זה דווקא יותר טוב כי זה עולה יותר מהר אבל בעיקרון זה לא אמור ליהיות ככה? האם זה יכול ליצור בעיה או שזה לא משנה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 912 צפיות
-