Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהתקנתי חלונות שוב XP PRO עם שינוי הממשק והכל לעברית, עשיתי ייבוא של המועדפים ששמרתי ומה שקיבלתי זה גיבריש, איך משנים זאת חזרה לעברית? תודה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
קובץ GCF....איך פותחים? לא משנה הסתדרתי תודה בכל מקרה=]
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה די רצינית :-\ אני יכול לקרוא ולכתוב בעיברית בלי בעיות (חוץ מב"וואלה" שלפעמים חלק הפוך), באינטרנט ובתוכנות. אבל, יש כמה תוכנות שאני לא יכול להשתמש בהם בעיברית, כגון: otiot (i think that's the name it's a OCR program) High Q's program, which it speaks the words and write them as well in english and in hebrew. those are the progrems i have got the program in, I just can't seem to make hebrew work. I have looked all over this forums and tried some of the solutions, but none of them worked. I ever tried installing Win98SE but it just woldn't install it ever after i did a FAT32 partition. I'm asking you if you have a solution for my problem, my spec…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש בעיה עם הWIN שכמעט כול חודש(לפעמים אפילו פחות) הוא צריך להתקין אותו שוב. הWIN אפילו לא עולה הוא פשוט מראה הודעת שגיאה מצורפת תמונה הדבר היחיד שהוא אומר שהוא מבחין לפני הקירסא הזותי זה תקיעות חמורות של הWIN יש דרך להציל את הWIN ואך אפשר להימנע מזה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
https://www.windowslatest.com/2022/03/05/you-can-now-easily-bypass-windows-11-system-requirements/amp/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
-
הינה תמונה שתקל עליכם אך אני אומר לגבות את הדברים ניסיתי לגבות שירים גם לא הלך לי ועכשיו גם זה לא הולך לי עדין מחליט להראות לי את ההודעה המעצבנת הזו http://img103.echo.cx/my.php?image=17gy.jpg
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כל פעם כשאני עושה ריסט והוינדוס מתחיל לסגור את כל היישומים הוא מוציא לי הודעת שגיא על DWWIN.EXE למישהו יש מושג מה זה אומר ואיך מסדרים את זה?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי עותק חוקי של ווינדוס 7, 32 ביט. הכל עובד טוב ויפה אבל החלטתי שאני רוצה לעבור למערכת 64 (בנוסף להוספת 4GB זיכרון, לא רלוונטי). מפאת חוסר בתקציב, ומהרצון לא להרגיש פראייר ולשלם על 2 גרסאות של אותו הדבר, הורדתי גירסת 64 ביט למחשב, אך עכשיו אני לא מצליח להתקין. דרך הווינדוס ההתקנה לא עובדת מכיוון שצריך לעבוד במערכת 64 ולכן צרבתי את קבצי ההתקנה ועשיתי BOOT דרך הCD אבל זה עדיין פשוט נכנס לווינדוס המקורי (32). יש דרך להתקין את המערכת מבלי למחוק את המקורית או שאני חייב למחוק הכל בכדי להמשיך? תודה למתייחסים!
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות windows vista אבל אני לא מבין כלום במחשבים יש לי גרסה לא חוקית של xp... ההתקנה תעבוד בסדר? ואני א מבין איך זה הולך vista תהיה במקום xp או עם? האם ההתקנה פשוטה?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
recently I can't see the language bar nor use hebrew keboard I tried two reinstall hebrew language - worked for a week then the problem reappeard. the language bar doesn't even shows up at the toolbars. I tried to remove/add hebrew/english and it didn't work... The only possibility to toggle between hebrew and english is to replace all the preferences to hebrew or english. can someone help...
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
בעת נסיון התקנת משחק מחשב מקורי מופיעה ההודעה הבאה: warning:default charset cp1255 not supported, using iso-8859-1 instead ואז זה יוצא מהמסך של ההתקנה. יש לי ווינ אקס פי. למישהו הפתרונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת לפני שאני מתקין את ה SP2 שהורדתי מ microsoft.com צריך לזה סי די קי או קראק של משהו או משהו או אפילו יש עם זה בעיות לפני שאני מתקין ונדפק תודה
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, נכנסתי בשביל לקבל ייעוץ לבעיה חוזרת שיש לי. אני מקווה שזה המקום הנכון לרשום בכל מקרה זה ככה: המקרה התחיל לפני כמה ימים, המחשב עבד מעולה ואף פעם לא הייתה לי איתו בעיה כשפתאום הוא התחיל להתנהג מוזר, ממש איטי, לפעמים לא מגיב לכמה שניות וכל זה- חשבתי שהוא צריך ריסט פשוט וזהו. הבעיה היא אחרי הריסט הווינדוס לא עולה ואני מקבל שגיאה על קובץ מערכת חסר או פגום(ntoskrnl.exe( עכשיו רציתי להשתמש בקונסולת תיקון דרך הדיסק של הווינדוס הבעיה היא שהמקלדת משום מה לא הגיבה לי בכלל אז לא יכולתי להכנס ל- BIOS כדי שיעשה בוט מהדיסק, בכל מקרה מה שעשיתי היה לקחת את ה- HDD שלי ולחבר למחשב של ההורים שלי בתור כונן משני, העתקתי את הקובץ הנ"ל מהווינדוס שלהם לשלי והעניין נ…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הי האם יש אפשרות להתקין קובץ MUI בווינדוס 7 home premium? מדובר בלפטופ ואשמח אם ניתן יהיה להתקין ממשק עברי, כרגע הווינדוס באנגלית ידוע לי כי ישנה תוכנה חיצונית להתקנה בווינדוס ויסטה, האם ישנה אופציה לעשות משהו בנידון בווינדוס 7? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי Athlon 64 ועד היום לא ממש ניצלתי אותו כי בזמנו WinXP 64 היה מלא בעיות תאימות וכו'. 1. האם כבר כדאי להתקין את גירסת ה-64bit כיום, אחרי שכבר יצאה SP2 2. האם יש אפשרות לשדרג את XP32 ל-64 (בלי לפרמט ולהתקין הכל מההתחלה)?
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את כונן C ולהתקין הכל מחדש. איך להתכונן? מה כדאי לי לשמור ואיך? (דואל, שמירות של משחקים, דרייברים וכו')
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, במהלך ההתקנה של הווינדוס (בחלק של בחירת הדיסק קשיח ) מופיעה לי השגיאה הבאה : מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה." ניסיתי התקנה גם דרך USB וגם דרך CD, ניסיתי כמה גרסאות , ועדיין הבעיה חוזרת על עצמה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נעלם לי אייקון של סרגל כלים של שפה בשורת התפריטים איך ניתן להחזיר אותו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
שלום עקב סוסים אני מתקין את המחשב מחדש. יש לי דיסק המחולק ל-D ו-C ודיסק G 1) האם אני יכול לדאוג שרק C יותקן ולא יעלם לי כלום מ-D ו-G? 2) פרט למועדפים, מה עוד עלי לשמור מ-C 3) העותק שברשותי חוקי אך היום שבת. האם יש אקטיבצה אנושית גם בשבת 1-800 או דומה (לא מצאתי) תודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר דרך הCMD השאלה היא האם אפשר בצורה אחרת. דרך אגב, מה קרה לאתר בימים האחרונים???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש windows 7 ultimate 64bit , היום לפנות בוקר(בכקבות כנראה הפסקת חשמל) המשתמש שלי "נעלם", תחת user יש רק מחיצת public/ המחיצה של המשתמש שלי שכוללת את המסמכים, תמונות, מעודפים פשוט נעלמה. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מסמן ועדיין אין לי אפשרות לעשות הבא. והוא לא יתקין עד אז.. מה עושים? http://img518.imageshack.us/i/47290398.jpg/
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, מותקנים אצלי על המחשב שתי מערכות , XP הרגיל וXP 64, הייתה לי שגיאה חמורה עם קובץ הREG במערכת של הXP הרגיל והיא לא עולה יותר, נתקעת באמצע, למזלי ממש לפני השגיאה עשיתי נקודת שמירה בSystem Restore, אז אני מעוניין לדעת לאיפה הSystem Restore שומר את כול הניתונים כדי שאני אוכל, בעזרת המערכת השניה שעדין עובדת, ליבא את קובץ הREG השמור ולהחליפו עם הקובץ המקולקל. תודה מראש לעוזרם.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-