עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קופץ לשנייה ונסגר כשאני עושה פעולות שונות מחשב, בהתחלה חשבתי שזה קשור לווינאמפ אבל מסתבר שלא... יש למישהו רעיון ? דרך לבדוק מה הטריגר שלו ? אני מתחרפן אני על סף פירמוט...

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  2. ממה נובעת הבעיה? ניסיתי לעלות ב SAFE MODE וכו.. וללא תוצאות. תודה

3. Started by m53242,

שלום אני מישתמש בחלונות XP PRO אנגלית מקורי. יש לי אופיס 2007 מקורי. אני עידכנתי חלונות XP. אבל לא רואה עידכונים גם אופיס 2007. כנראה חלונות XP ביטל עידכונים. בדקתי בהגדרות XP עידכונים מסומן אוטומטית. איך מחזירים עידכונים אופיס 2007 בחלונות XP? בתודה מראש עומרי

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by yoxo,

יש לי מחשב נייד HP CQ60 וקיבלתי אותו עם WIN VISTA . אחרי שבוע החלטתי שאני לא יכול להשתמש יותר בויסטה ועשיתי FORMAT והתקנה של XP עם דרייבר SATA כי המחשב לא נתן לי להתקין את XP בלעדיו. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עולה ממש לאט (שתי דקות) הכוונה היא לבוט ואחרי שהמחשב עולה הוא לא מזהה את כונן הDVD והמחשב עצמו גם נוטה להתקע ללא סיבה מיוחדת ואחרי התקנה נקייה של XP עם דיסק מקורי XP SP2 . אשמח לעזרה כי אני ממש מכור לXP ולא מתכוון לחזור לויסטה

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  5. עשיתי את הפעולה הזאת בעבר אך נשכח מזיכרוני, אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by shaharZur,

קניתי מחשב חדש וניסתי להתקין ווינדוס ובאמצע מופיעות שגיאות שרושם בהן שווינדוס נתקל בקשיים בהעברת קובץ מסוים ורשום את שם הקובץ שבדרך כלל מסתים ב DLL. ואם אני אומר לו שימשיך בכל מקרה אז הווינדוס עולה עם באגים ולפעמים לא עולה בכלל. אני פירמטתי כבר מלא פעמים. מה לעשות?. אני יודע שווינדוס עובד כי הוא במחשב הנוכחי. האם זה נגרם מזה שהווינדוס הוא 32 ביט.?

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  7. לפני כמה ימים זה התחיל. אני יכול חופשי להכנס לתוכנות\קיצורי דרך.(עם דאבל קליק) אבל כשאני רוצה לדוגמה להעתיק קיצור דרך, אם אני לוחץ CTRL+C וגם אם אני לוחץ על קליק ימני, ה EXPLORER קורס ועושה ריסטארט. הויסטה מקורי לגמרי, ועבר את כל העדכונים הקיימים. הבעיה מתגלה רק על קבצי EXE או קיצורי דרך, על קבצי MP3, לדוגמה הכל פועל בסדר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? כי אני לא יכול למחוק קיצורי דרך, לשים אותם על ש"ה וכו'...

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by tomererez,

טוב אז ככה - יש לי שני מחשבים בבית עם WINDOWS 7, אחד חדש ואחד שקנינו לפני 3 שנים. בקיצור הם רחוקים אחד מהשני וזה מעצבן כל פעם להעביר דברים דרך הדיסק און קי, אז ראיתי שיש כזה דבר קבוצה ביתית. בקיצור יצרתי אותה הכל טוב ויפה. ואז בדקתי- נכנסתי מהמחשב הישן למחשב החדש לקבצים שם יענו בקלות ובחלק והכל מהיר. שמחתי וזה ואז הלכתי למחשב החדש וניסיתי להכנס למחשב הישן, זה מזהה אותו ואז אני נכנס לתיקיות שיתוף ואז שאני לוחץ על כל תקיה (לדוגמא סרטי וידיאו) אז זה חושב שעה וזה נותן לי הודעת שגיאה. איך אני מסדר את זה??? יש לי איזה משהו שחוסם לי את הכניסה במחשב הישן?c

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  9. Started by frenzy,

אהלן, אני עובד עם Win2k + SP4, רציתי לדעת איך אפשרי לגרום לאייקונים שעל הדסקטופ לקבל רקע שקוף מבלי להריץ תוכנה ברקע תוכנה יעודית בשביל זה. מישהו ? אני יודע שבXP זה ככה, אבל בWin2k זה לא. עריכה: התקנתי Microangelo אבל זה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by ShayGTi,

לפני הכל תיאור קטן של איזה מחיצות יש לי. מחיצת C - מכילה WINDOWS XP מחיצת D - מחיצת קבצים (סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים) מחיצת I - מכילה WINDOWS VISTA ULTIMATE ועוד מחיצה שהיא UNALLOCATED SPACE. ראיתי איפה יש את האפשרויות האלה בויסטה, אבל אני לא מצליח לעשות את זה... זו אמורה להיות אופציה של EXTEND אבל בתפריט אני מקבל EXTEND רק לC ולא לשאר המחיצות.... HELP PLEASE?

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  11. איך אני מחזיר לשולחן העבודה את קיצורי הדרך שהיו בעבר ואיך אני מחזיר את וינדוס אקספלורר לברירת מחדל יש לי מערכת הפעלה xp

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  12. Started by elad-k1,

שלום.. רציתי לדעת איך עושים שמתי שאני מכניס דיסק לכונן במחשב.. הוא ישאל אותי מה בירצונך לעשות...!? תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  13. Started by Kerberos,

טוב אחרי הרבה תרדים, ותשובות שלא קשורות ולא עובדות- החלטתי שננסה שוב ... אז ככה - יש לנו Windows 2000 SP3 ו MSN MESSENGER שמתעלק על האאוטלוק אקספרס. איך מעיפים אותו משם ? ואל תגידו לי באופציות של ה Outlook כי זה לא עובד שם ומדובר על ה Windows Messenger. אם למישהו יש פתרון מועיל ועובד - אשמח לשמוע חג שמח

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  14. תראו שאני עושה מאפיינים לכונן C זה מראה לי שהשתמשתי ב115 ג'יגה ושאני נכנס לכונן סי מקיף את כל התיקיות ועושה מאפייינים זה אומר שזה תופס רק 59 ג'יגה יש הסבר מסויים או הסיבה שלא נגעתי במחשב משהו כמו שנתיים גרמה לי ליתר בורות? ועוד דבר שכרגע שמתי לב.. משום מה הווינדואס לא מזהה את הכונני הדיסקים שלי ושאני מנסה להתקין את הדרייבר מחדש הוא רושם לי שהדרייבר שקיים הוא הכי טוב שיש אבל בכל זאת הוא לא מראה לי את הכונן חיפשתי באתר החברה ואין דרייבר בשביל הכונן שלי ..למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by 1immortal,

מצאתי את זה נורא משעשע , לראות תיקיה כזאת על דיסק התקנה של המערכת : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  16. ביניהם זה ההוצאת חומרה באופן בטוח, הסמל של NOD32 ועוד מצד שני הICQ והZAP מופיעים. יש רעיונות?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by boss,

אפשרויות של POWER OPTIONS לא מזהה אל פסק, לא יודע איזה לבחור ופועל אותו.. רואה תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by Tom3bar,

אהלן חברים ! קניתי את ה AMD 64BIT כמה כדאי להשיג ווינדוס 64 ?! - האם זה בכלל יצא לשוק כבר ?! (אין לי מושששג) מה זה יביא לי וכו' וכו' ? תודה רבה תום.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by nim901,

מסבר שמיקרובלעכס מתכננת להפוך את xp ל 2000 עם 20 מיליון חבילות הרחבה !מקור http://www.thehotfix.net/comments.php?catid=1&shownews=271 אם יש משהו יוצא דופן, תביאו תמונות

20. כאשר אני מוריד קבצים בעזרת ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים שימוש במנהלי הורדות) אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. למה? האם ניתן לשנות את זה?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  21. Started by the red dragon,

כשאני נכנס לRUN ומקליד REGEDIT כדי להיכנס ל ריגסטרי זה כותב לי "אפשרות עריכת הישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה לעשות? זה וינדוס XP

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  22. היי חברה, צריך את עזרתכם יש לי מחשב עם חלונות 7 על מחיצה C ומחיצה שמחכה לויסטה על D ניסיתי להתקין את ויסטה דרך חלונות 7 וקיבלתי שגיאה של מחסור במקום לקבצים זמניים. מצאתי לזה פיתרון והתחלתי התקנת ויסטה, אחרי איתחול של ההתקנה, עלה חלונות, ספק 7 ספק ויסטה, ללא מולטי בוט לבחור ממנו ואחרי כמה שניות המסך חזר להיות הסמך של חלונות 7 וקיבלתי שגיאה שאומרת משהו בנוסח "ויסטה לא מתאים" ושעליי להיוועץ בממליץ ההתקנה של ויסטה (אוי זה נשמע נורא בעברית) - כמובן שהממליץ כבר לא פעיל כי יש Win7. בקיצור מה עושים? יש תוכנה שפותרת את הבעיה? נתקלתי ב-easy BCD אבל לא בטוח שהיא תעזור

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by ShayGTi,

כפי שניתן ללמוד מהכותרת האייקונים של הTASKBAR אלה שליד השעון לא מופיעים , זאת בצירוף לארור הבא: "The function you are trying to use can not be accessed at this time" Unknown resource ID: 0 Info number: 234 תודה מראש לכל מי שיוכל לפתור את התעלומה

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by wishmonster,

ב WIN XP שאני מדליק את המחשב זה מבקש סיסמה ואין סיסמה אני לא מקליד כלום ולוחץ אישור וזה נפתח כאילו יש לי כמה משתמשים וזה משתמש בלי סיסמה (אין לי כמה משתמשים) מה לעשות כדי שזה לא יהיה? (שיכנס אוטומטית) תודה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.