Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח!!! בעיה שתצצה כבר לפני זמן ואני מנסה לסדר אותה כבר המון זמן וחרשתי את האינטרנט בשביל פתרונות, ושום דבר לא עזר כל התקן USB שאני מחבר למחשב מקפיץ הודעה של "usb unrecognized" מאייפוד ועד עכברים ומקלדות שום דבר לא עזר , למשהו יש פיתרון יצרתי?
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן התקנתי זכרון במחשב שלי וכרגע יש לי 528 RAM. הגעתי למסקנה שאיני צריך VM קיצר, שיניתי שם דברים וכל פעם שמשחק עולה הוא רושם לי שVM נמוך והוא מוסיף (למרות שהRAM כולו לא מנוצל!). אני מעוניין להחזיר אותו לתקן את מה שעשיתי מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x86 SP1. פתחתי את הקובץ hosts ב-Notepad ושיניתי אותו, אבל הוא לא נותן לי לשמור אותו. אני מקבל הודעת שגיאה: Cannot create the C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts file. Make sure that the path and file name are correct. מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
Logon Screen כמו שהיה ב Windows Xp מישהו יודע איך עושים את זה? ובלי להכניס סיסמא לכל משתמש...! תודה מראש רביב
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום, על המחשב מותקנות אצלי שתי מערכות הפעלה. שתיהן XP ושתיהן מותקנות על אותה מחיצה (כונן c). מהי הדרך הטובה ביותר להיפטר מהמערכת העודפת? האם מספיק לערוך את boot.ini ולמחוק את קבצי המערכת הלא רצויה או שזה לא יעבוד / יגרום נזק למערכת שתישאר? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב שקניתי ממש לא מזמן עם כונן קשיח sata 160 גיגה. אני התקנתי את הwindows ורק עכשיו שמתי לב שהוא נמצא בsafely remove hardware כמו כל הדברים של הusb. זה אמור להיות ככה? ואם לא מה אני אמור לעשות?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האם ניתן לדעת את סדר עליית תוכנות וסרביסים במערכת הפעלה XP ?? כלומר, האם יש תוכנה שיכולה לשמש ככלי עזר לאתר איזה שירות או תוכנה מפריע לתוכנות אחרות לעלות בע כניסה למערכת ההפעלה ..
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי שני כוננים (פיזים כמובן) במחשב. על אחד מותקן לינוקס ועל השני ווינדוז. עכשיו הכונן של הווינדוז משום מה נפגם לי הבוט שמה, ככה שאני חייב לאתחיל אותו רק אם אריץ בוט דרך הכונן של הלינוקס.. יש סיכוי לשחזר את הבוט שלו מבלי לפגוע בבוט של הכונן השני? ככה שמתי שיבוא לי להשתמש בלינוקס אני יבחר ידני דרך הביוס (בכוונה אני רוצה ככה), ולא יהיה קשר אחד לשני בשביל הבוט. כל אחד משל עצמו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הייתי משתמש בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 כלל שמירה של כל המשתמש שלי אני לא מרוצה מהמערכת הזו יש ניתן לשוב אחורה כלומר להסיר את וינדוס 8 ושיחזור לי וינדוס 7 שהיה כלל כל ההגדרות (מבלי להתקין שב את וינדוס 7) כמוש היה ניתן אז לעשות בשדרוג של ויסטה (היה אפשרות לחזור ל XP ) תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היום, כאשר חזרתי הביתה, מה גיליתי? בעיות. יש לי מחשב שני בבית שמריץ Win2000Pro. כפי שסיפר לי אבי, פתאום במהלך היום, ה-WIN הראה הודעה שבה הוא מבקש System Disc 2. אבי החכם עשה Restart ומאז התחילה הבעיה: ה-Win2000 נכנס. אני כותב את שם המשתמש והסיסמא, לוחץ OK, שומעים את מנגינת הווינדוס, אבל הוא פשוט מחזיר אותי חזרה לתפריט שם המשתמש והסיסמא, וחוזר חלילה. מוזר מאוד. המחשב מחובר לרשת ביתית של 3 מחשבים (כולל אותו). 2 המחשבים האחרים מסוגלים לראות אותו ברשת, ולהשתמש בקבצים ובמדפסת שמחוברת אליו. למה זה קרה? איך זה קרה? איך פותרים את זה? ניסיתי Safe Mode, Both Logging Mode, Deubgging Mode וכל Mode אחר. תמיד הבעיה חוזרת על עצמה. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אהלן חברים. תיקית ה-LINKS במועדפים של ה-IE כל פעם חוזרת לאחר שאני מוחק אותה... מישהו יודע איך אני מעיף אותה לצמיתות? מצ"ב תמונה למתקשים... תודה תומר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows XP SP 2, ואני עובד עם 2 משתמשים (Admin לי, Guest לאחותי) + אפשרות Fast Switching. העניין הוא שהרבה פעמים אני והיא משאירים את שולחן העבודה כמו שהוא והולכים, אני רוצה שאחרי זמן מסויים באיידל אז אוטומטית הווינדוס יוציא אותי למסך הלוגין ע"מ לבחור משתמש. איך אני עושה את זה? תודה, נדב.
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ווינדוס 7, אני משתמש בעכבר פשוט שקניתי לפני שנתיים של מיקרוסופט כל פעום שני עושה ריסט למחשב, הגדרות רגישות העכבר חוזרות למצב ההתחלתי, ישנאה אופצייה כלשהי לבטל את התופעה? תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הצילו! :'( התקנתי תוכנת תרגום ואחרי שהדלקתי את המחשב מחדש, לא הצלחתי יותר להיכנס לאף תיקיה עברית. יש לי WIN98 SE (hebrew enabled). כשאני מנסה להיכנס לקבצי word עם שמות לועזיים הוא לא מזהה את התוכנה. לא מדובר בווירוס, אלה בתוכנה מחורבנת ששיבשה לי את ההגדרות. איך יוצאים מזה??
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אני מחפש גאדגט לווינדוס 7 שיראה לי בזמן כמה זמן עבודה נשאר לי לעבוד עם המחשב נייד כאשר אני עם סוללה... יש למשהו מושג מכירים משהו דומה ? בנוסף אני מחפש מעיין שעון מעורר שיעבוד אוף ליין ללא אינטרנט וישמיע מוזיקת MP3 מהמחשב או לחלופין שישמיע אתר רדיו גלי צהל .... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני עובד במחשב עם win7 ובגלל בעיות שונות רוצה לפרמט ולהתקין התקנה חלקה. השאלה, אם אתקין דרך windows ואבחר באפשרות התקנה חלקה - האם שאר השטויות בכונן C יימחקו, או שנגיד יש בכונן C תיקיות שלא קשורות למערכת ההפעלה הן יישארו? אני רוצה פרמוט מלא של כונן C (שלא יישאר כלום) עם ההתקנה, זה מובן מאליו? אם לא, איך מפרמטים את כונן C, בפעם האחרונה שעשיתי דברים כאלה היה אפשר דרך DOS (מה שבגלל NTFS קצת בעייתי). תודה
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
התקנתי XP בדיסק 1 ועשיתי GHOST ואחרי זה התקנתי VISTA בדיסק 2 (לא מחיצה אלא פיזית) ועלה לי ה-BOOT MENU שיכולתי לבחור בין שני המערכות. אתמול פירמטתי את הדיסק עם ה-XP והעלתי מחדש מה-GHOST ועכשיו הוא לא מזהה את הויסטה כי לא עולה ה-BOOT MENU. לצערי שכחתי לגבות את ה-BOOT.INI. השאלה שלי האם יש דרך לסדר את זה, ואם יש למישהו את שני המערכות מותקנות אם הוא יכול לשלוח לי מה שכתוב אצלו ב-BOOT.INI. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי ! אני מנסה ליצור "תמונת מערכת" לכונן C בלבד, אבל לצערי הוא מחייב לגבות גם את כונן D.. מה ניתן לעשות ? הנה תמונה: http://oi45.tinypic.com/o7ou54.jpg בתודה, תומר.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
איך אני מבטל את הpage file בחלונות xp כי יש לי פנטיום 4\2.4 גיגה זיכרון 512 מהירות 333 ודרך אגב זה ישפר לי את המהירות ככה הבנתי לגבי יציבות לא תהיה לי בעיה. בקיצור מה אני עושה לביטול הpage file. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
נמכר בכלל בארץ? אני מתחרפן, לא מצליח להשיג בשום מקום Windows Vista 64-Bit English, בכל מקום אומרים לי אין במלאי או שצריך הזמנה מיוחדת... לפי מה ששמעתי גרסאות הRetail מגיעות גם עם 32-bit וגם עם 64-Bit נכון?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה אך ורק עם קבצי MKV, לפעמים חלק מהקבצים פשוט נעולים ולא ניתנים להזזה, להעתקה או לשינוי שם. כבר נסיתי את הLOCK HUNTER, יש עוד אפשרויות?.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי בעיה קטנה ומציקה, עשיתי SWITCH USER פעם אחת ולמרות שאני המשתמש היחיד המחשב כל פכעם שהוא עולה מחכה שאני אלחץ על ה-USERNAME שלי(אין עוד משתמשים רשומים במחשב....) כמו כן, כל פעם שהשומר מסך עולה,הוא מוציא אותי שוב למסך הזה ואז אני צריך שוב ללחוץ על השם שלי... איך אני נפטר מהשטות הזו? תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד עם Win2k + SP4, רציתי לדעת איך אפשרי לגרום לאייקונים שעל הדסקטופ לקבל רקע שקוף מבלי להריץ תוכנה ברקע תוכנה יעודית בשביל זה. מישהו ? אני יודע שבXP זה ככה, אבל בWin2k זה לא. עריכה: התקנתי Microangelo אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
בתייקיה הרגילה של הUSER (של המשתמש) יש את התיקיות עם האייקונים המיוחדים כמו MY DOCUMENTS FAVORITS MUSIC PICTURES וכולי... אבל לאחרונה שמתי לב שנעלמו לי כמה תיקיות וזה ממש מעצבן אותי כי אני לא מצליח למצוא איך להחזיר אותם... (במיוחד הDOWNLOADS שאני חייב כי היא עושה לי סדר בחיים) יש למישהו רעיון איך להחזיר? ואל תגידו לי RESTORE POINTS כי אין לי מושג איך עובדים עם זה
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-