Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה עולה לי הודעת מערכת והמחשב עושה ריסטרט,מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
היי, התקנתי WINDOWS 7 על אחד הHDD שאצלי, (שניהם SATA) וכל אחד מחולק ל3 מחיצות (כלומר 6 מחיצות סה"כ משני HDD, מקווה שהסברתי מספיק טוב) כשאני נכנס למחשב שלי בכדי להיכנס לכונן הוא פשוט לא מופיע הכונן תקין ועוד ם הXP שעובד על מחיצה אחרת(שני מערכות הפעלה מותקנות אצלי, אחת XP ואחת 7) הכונן הוא לא הכונן שיושב עליו הXP או משהו... שאני נכנס לניהול הוא מופיע אבל.. מישהו מכיר את התופעה!? צירפתי תמונה של המחשבשלי עם המסך של "ניהול" המחיצה החסרה היא STI 100 ובניהול כן רואים אותה.. חלק מהאופציות בניהול מופיעות כלא זמינות(אפורות..) תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן חברס עשיתי כמה ניסויים עם העלמות קבצים ויצא שהעלמתי את פרוגרם פיילס ... חחחח איך אני מחזיר אותו ? תודה מראש, מצטער אם זה לא הפורום המתאים לא ידעתי לאיפה לשייך את ההודעה הזאת..
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי 4 גיגה אם אני אשתמש בו לוינדוס XP בתור כונן לזיכרון וירטואלי זה לא יהיה יותר מהיר מאשר H.D
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אם מסיבה כלשהי אני לא יוכל לראות את המסך,מה קיצור הדרך? והאם הוא יכבה את ה XP גם אם יש תוכנות ברקע שעובדות? (או שהוא יחכה כמו אידיוט ויבקש אישור לסגור אותם).
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מישהו יודע עם זה מכיל גם דיסק של 32 ביט? למיטב ידיעתי גרסאות RETAIL מכילות את שני הדיסקים (32 ו- 64) תודה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי vista ואיני מצליח להתקין עדכונים. העדכונים ירדו אבל ההתקנה נכשלה. קוד שגיאה הוא : 80071A90
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
הנורטון מתריע על ה adware, כיצד אוכל להסירו? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל אחרי שאני עושה עדכון אחרי יום המערכת קורסת וצריך לפרמט... מישהו?
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היום ניתקתי את הפיירוול שלי עקב ריבוי התקשרויות(תוכנת שיתוף) אחר כך שיחקתי ושכחתי להחזיר אותו..אחרי שסיימתי לשחק יצאתי ופתאום אני רואה את העכבר שלי זז לא היססתי לרגע ופתחי את בצג תוך כדי התאבקות על השליטה בעכבר רשמתי NETSTAT וגיליתי שאכן פרצו לי למחשב(4899 --איך זה הגיע לי למחשב אין לי מושג) בכל אופן מדובר בלקוח של בזק בעל איי פי של 82.81.71.90 והוא פרץ אלי חצי שעה נכון לכתיבת הודעה זו... עכשיו הדבר המעצבן זה שהוא השאיר לי את המחשב זוהר עכשיו השאלה שלחי איך אני מחזיר את המצב לקדמותו אני פשוט לא מכיר שום הגדרות שהופכות את המחשב לזוהר....אשמח מאוד אם תענו לי על השאלה כי המחשב שלי זוהר וזה מאוד לא מוצא חן בעיניי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי בעיה, המחשב יוצר לי תקיה לבד, למשל בשולחן עבודה הוא יוצר תיקיה desktop וכשאני נכנס אז הוא מכניס אותי לתיקיה כללית של הwin אותו הדבר בתיקיית שירים נניח בתוך התיקיה יש תיקיה בשם שירים והיא שוב פעם מביאה למקום של הראשון....כל פעם שאני מוחק את זה זה חוזר. מישהו מכיר את זה? ויכול לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן ווינדוס אבל לפעמים אני מריץ לינוקס מתוך דיסק און קי, ותמיד אחרי זה כשאני מפעיל את ווינדוס השעון מאחר בשלוש שעות בדיוק יש לציין שבלינוקס השעון מכוון כרגיל רק כשאני מדליק את ווינדוס הוא מאחר. מה פשר התופעה?
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום. אתמול החלפתי מעבד. אם זה משנה אז היה לי CORE 2 DOU E6600 ובמקומו שמתי את המעבד CORE 2 QUAD Q9450 מאז שעשיתי זאת, תמיד יש לי את ההודעה Digital cable device registration application has stopped working יש לי 2 אפשרויות : CLOSE CHECK ONLINE FOR SOLUTION - מיותר לציין שזה לא באמת עוזר מה זה הבעיה הזו ואיך אני פותר אותה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי xp אני צריך להתקין 98 בשביל לעשות עליו ניסויים יש לי bootable cd בתחילת ההתקנה כתוב setup will now configure your 1st hard drive for use with win 98 caution: all files will be deleted פחדתי להמשיך כדי לא למחוק את כונן המערכת שלי מה עושים? שאלה שניה את ה win xp שיש לי התקנתי אחרי פירמוט למרות הפירמוט, עם האתחול לוקח לאייקון של bitdender ושל הכרטיס רשת הרבה מאוד זמן לעלות ה pf usage מתחיל מעל 200 ,מה כבר התקנתי שיכול לגרום לכל התופעות האלה? בטח לא התקנתי משהו שונה, זאת אולי הפעם המיליון שאני מפרמט ואני כל הזמן מתקין אותו דבר ואף פעם לא קרה שכל כך מהר המחשב לקה בסימפטומים האלה
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מתי יוצא לחנויות אופיס 2007 בעיברית?
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי היו מלא בעיות במחשב של אח לי ולכן פרמטו אותו ל-WIN XP SP1 הבעיה היא שאי אפשר לעשות כלום עם המחשב עכשיו וצריך לעדכן אותו ל-SP2 או 3 הבעיה היא שהמחשב מחובר למודם ולראוטר ואם משהו קורה ואין אינטרנט בכל בית אני אומר "משהו קורה" כי יש מצב שהוא עם XP פרוץ מה אפשר לעשות? איך אני יכול לעדכן? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחיצות לדיסק קשיח אחת לווינדוס ואחת למידע עכשיו פירמטתי לwindows7 ואני לא רואה את המחיצה השניה לאן היא נעלמה??
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
כל כמה זמן אני מקבל את השגיאה הזאת: מה לעשות?!
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
יש לי 3 דיסקים קשיחים במחשב (ראו מפרט). כרגע כונן C נמצא במקסטור 80 גיגה, ואחריו מחובר כונן 120 גיגה של WD בפורמט NTFS והוא אינו מחולק! הכונן השלישי לא חשוב לנו. החלוקה במחשב שלי היא כזאת: C - 4.5GB D - 12GB E - 60 GB F - 120GB כאשר c,d,e הם מקסטור 80 גיגה ו F הוא הWD 120 גיגה. כל הפרטישנים כמעט מלאים ואין הרבה מקום פנוי. השאלה שלי היא כזאת: האם אני יכול ליצור כונן C ב WD (יש מספיק מקום פנוי שם) מבלי לאבד או להעביר את המידע? (partition magic 8 מוכן מותקן ומזומן) ------------------------------------- הצלחתי לעשות זאת עם PM8 (צימצמתי את F ל 110GB ויצרתי פרטישן חדש בגודל 10 גיגה והמרתי אותו לפריימרי) אבל הייתה לי הרגשה שהתוכנה מקצה לי כונן חדש בסוף ה WD ולא בהתחלה. האם אין …
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחדש חדש עכשיו הוא נכנס לווינדוס הכל טוב ויפה אבל בשורת איפה שהשעון וזה עולה לי סמל "הוצאת חומרה באופן בטוח" הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/276a36f591.JPG מישהו יודע על מה השגיאה הזו בדיוק? ויש לי עוד שאלה עשייתי מחיצה חדשה (דרך Norton PartitionMagic 8.0) אני רוצה לתת לה אות D אבל הוא לא מראה את האפשרות הזה בתוכנה אולי יש דרך אחרת לשנות את האות של הכונן?
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את ה2003 SERVER , כיוון שאני עובד עם IIS , שרתי דואר, אבל גם משחקים מאד חשוב לי שיעבדו, למישהו יש כבר נסיון עם מערכת הפעלה זו?
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום במחשב נייד עכשיו יש בו סיסמה כדי לפתוח את המחשב את הסיסמה אני זוכר ואני רושם אותה אבל המחשב אומר שזו לא הסיסמה מה אני יכול לעשות על מנת לפתוח את המחשב חייב עזרה דחוף. נ.ב. הסיסמה באנגלית אך ניסיתי לשנות את השפה כל פעם של זה מראה לי את ההודעה שזו לא הסיסמה וזה לא עוזר. אין לי גיבוי על גבי דיסק און קי תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אנא עיזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;279792#Task1 כמעט שחכתי הקרדיט מגיע לBenor מהפורום ...
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-