עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם? 1. למה אני לא יכול לערוך קבצים בProgram Files כשאני פאקינג Administrator? אני עושה מוד לאיזשהו משחק שמותקן בProgram Files וכל פעם אני צריך להעביר את הקובץ לתיקיה נפרדת (גם בC:\ אסור) - למשל לMy documents ואז ידנית להעביר לתיקיה של המשחק בProgram files. מה לעזאזל?! 2. לאחר איזשהו עדכון אני חייב כל פעם לאחר שאני מפעיל את המחשב להכנס ידנית למשתמש. הוא לא נכנס לי אוטומטית. 3. כשאני בא לסגור את הנייד 5 דקות לפני סיום העבודה ב22:00 פתאום אני מגלה שהותקנו 345435 עדכונים ושעלי לחכות חצי שעה לסיום ההתקנה כשאני פאקינג צריך לסגור את המשרד. 4. כשאני בא לפתוח את המסנג'ר ואני מגלה שהוא מנסה להתחבר אוטומטית לUSER שהקלדתי בטעות ושעלי כל פעם להחליף לUSER…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by zebra,

שלום לכולם: יש לי בעיה מעצבנת מאוד שלא ניתן לשתף מדפסות בwin xp התקנתי מדפסת של ברדר ולא ניתן לשתף אותה(חשבתי שהבעיה במדפסת)ואז ניסיתי להתקין סתם מדפסת של hp laserjet 4 ולשתף וגם זה לא מצליח מתקבל הודעה שלא ניתן לשנות הגדרות הדפסה יש למישהו מושג איך פותרים זאת?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  3. Started by m53242,

שלום אני מישתמש בחלונות XP PRO אנגלית מקורי. יש לי אופיס 2007 מקורי. אני עידכנתי חלונות XP. אבל לא רואה עידכונים גם אופיס 2007. כנראה חלונות XP ביטל עידכונים. בדקתי בהגדרות XP עידכונים מסומן אוטומטית. איך מחזירים עידכונים אופיס 2007 בחלונות XP? בתודה מראש עומרי

4. Started by urich,

יש לי בעיה בעת הדךקת המחשב נפתח חלון של msdos שגתוב בו משהו של regedit וmoo.reg שאמור להיות ב C:\moo.reg שלא נמצא ואז באה שגיאה שאין את הקובץ ואי אפשר לעשות לו import חיפשתי את הקובץ אבל הוא לא נמצא וכשניסתי ''ליצור'' טותו הדבר לא הועיל. עכשיו אני יכול להמשיך להשתמש במחשב אבל הדבר מעצבן למה הוא קורה אני לא יודע וגם איך לא להפסיק אותו מה לעשות.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  5. אני לא צוחק הוא פעול ללא כל רצוני אני אפילו לא רואה אותו פועל ברקע ואני וזה נכנס לי למסנ'גר למשתמש והכל דרך המס'נגר של ה windows העפתי אותו כבר אלף פעם מה msconfig לא עוזר ... הוא מופיע לי פועל בה מנהל מישמות וכל פעם שמתחילים מחדש את המחשב צריך לצאת ממנו

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  6. לחבר שלי יש בעיה במחשב. כאשר הוא מדליק את המחשב הוא מקבל שגיאה לפני טעינת ווינדוס, שקובץ חסר או פגום בתקייה: windows/system32/config/system. כתוב שאפשר לעשות repair, וכדי לעשות זאת צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס, וללחוץ על R. כך הוא עשה (ויש לו XP מקורי ד"א), ואחרי טעינת הדיסק, המחשב דרש להכניס פקודת DOS, משהו כמו זה (מצטער אני לא זוכר בדיוק): c:/windows/system32/ וחבר שלי (ואני) לא מבינים בזה.. לכן פניתי אליכם אם תוכלו להדריך אותנו מה לעשות.. תודה. ומשהו ששכחתי להוסיף- לחברי לא זכור משהו שעשה שקשור לקבצי מערכת ובכלל תקיית system32, ויום לפני הכל עבד כשורה.

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם יש לי Windows XP PRO ואני רוצה להוסיף service Pack 1 ניתן להוסיף ??? ועם כן מאיפה יש למישהו לינק ???

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by za-david,

עשיתי עדכון למערכת ההפעלה והעדכון של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 וניסיתי לחזור על העדכון אך ללא הצלחה הורדתי גם קבצים של Microsoft .NET Framework 3.0 ו Microsoft .NET Framework 2.0 אך לא הצלחתי להתקין, בדקתי אולי יש אפשרות לעשות קודם הסרה של מה שירד בעידכון אך לא הותקן כלום מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. וינדוס פשוט חסם לי הכל מ-SYSTEM PROPERTISE עד MEDIA CENTER. אני יודע שזה נשמע כמו בעיות של פרוץ או אחרים אבל לא! יש לי עותק חוקי לגמריי שרכשתי דרך משרד החינוך! אני מאוד מקווה שזה לא וירוס.................. בבקשה עזרה!! תודה ממש גדולה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  10. Started by __MIKO__,

בקיצור יש לא מעט סימני ERROR אדומים של מקווה שהקובץ טקסט יעזור. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  11. Started by mistaarvim,

התקנתי אותו ונעלמו לי כל האפשרויות של המועדפים, היסטוריה וכל זה, איך מחזירים? *מצורפת תמונה למטה.. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  12. היי אני כרגע בונה port knocking demon שמיועד ל windows, בגלל שכל אלה שמצאתי ברשת הם או גרועים או לא קוד פתוח (ואני לא מכניס קוד סגור שאני לא בוטח במקור שלו לשרת שלי). בכל מקרה, אחרי יומיים הגעתי לשלב יחסית מתקדם וכרגע אני מתכנן לבנות לו מיני wizard שיגדיר אותו אוטומטית עם פיירוולים מסויימים, כרגע הוא תומך ב ICF וב Windows Firewall . אני רוצה שה wizard יתמוך גם בפיירוול של VISTA ובשביל זה אני צריך לדעת את הצורה שבה ה LOG בנוי. ואין לי כרגע גישה למחשב עם VISTA ,אז אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור לי ולהעלות לי log . אגב אני לא צריך את כל ה log אלא רק את החלק העליון שאומר את הגירסה והצורה שבה ה log מסודר, ו 2-3 פאקטים. לדוגמה אם הייתי מחפש LOG של XP SP2 ,המידע הזה היה …

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  13. Started by idang,

שלום לכולם, אני לא מצליח להשתמש באפשרות של Stand by ו- Hibernate במחשב. יש לי רק אפשרות לעשות ריסטרט וכיבוי. עשיתי את כל העדכונים של מיקרוסופט. נתונים: מחשב: פנטיום 3 לוח אם: Asustek socket 370 model TUVX4 מערכת הפעלה: Win XP Pro Service Pack 3 אשמח לשמוע פתרונות אפשריים לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by 2ten,

שלום לכולם אני רוצה לשאול אותכם אך אני עושה שמחשב שלי יכול להראות שפות אחרות; יש לי מסמך שכתוב ברוסית אבל שאני פותח את מסמך אני לא רואה רוסית אבל משהו לא מובן אך אני עושה שאני יראה רוסית ולא את משהו לא מובן יש לי WINDOWS 7

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  15. Started by QQQ,

הייתה לי את הבעיה שהMY DOCUMENTS נפתח בBOOT ונראה שנפלתי על פתרון שדיי דופק את המחשב. ערכתי את הUSERINIT ופשוט מחקתי את הVALUE שלו כרגע מה שקורה זה שמייד לאחר ההתחברות, המשתמש מנותק אוטומטית. אני צריך דרך לערוך את הREGISTRY את הערך של USERINIT.EXE בHKLM/SOFTWARE/Microsoft/Windows NT/CurrentVersion/Winlogon, אבל צריך לעשות את זה דרך BOOTABLE CD כי אי אפשר דרך הWINDOWS להגיע לשם. מצב בטוח קורה אותו דבר. בRECOVERY CONSOLE אין בכלל פונקציה כזו REGEDIT. תודה

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by EasyPooper,

שלום רב! לפני כשנה התקנתי ווינאוס XP עם הSP2 והSP3. לפני כמה ימים כשהפעלתי GTA IV גיליתי הודעת שגיאה שבה נאמר שהמשחק לא יכול לרוץ על ווינדואוס לא מעודכן לSP3. הופתעתי שכן התקנתי את העידכון. בדקתי באפשרויות המערכת ואכן, הווינדואוס שלי בSP2.... הורדתי את ההתקנה של SP3 דרך הUPDATE של הWIN. ההתקנה רצה לה כמה דקות ואז קופצת הודעת שגיאה- " CANNOT find dmserver.dll" אם אני בוחר להמשיך בהתקנה ההתקנה מסתיימת ואז קופצת הודעה שאירעה שגיעה במהלך ההתקנה וSP מותקן לא בצורה מלאה ועלול לא לעבוד כראוי... ניסיתי להתקין SP2 מחדש, אותו סיפור... כמו כן ברצוני לשאול עוד שאלה, בזמן האחרון המחשב שלי פולט לי יותר מידי הודעות שגיאה.. בBSP פלייר אחרי שאני עושה FAST FORWARD עם החצים תמיד יוצאת הודעה…

17. לפני כמה ימים זה התחיל. אני יכול חופשי להכנס לתוכנות\קיצורי דרך.(עם דאבל קליק) אבל כשאני רוצה לדוגמה להעתיק קיצור דרך, אם אני לוחץ CTRL+C וגם אם אני לוחץ על קליק ימני, ה EXPLORER קורס ועושה ריסטארט. הויסטה מקורי לגמרי, ועבר את כל העדכונים הקיימים. הבעיה מתגלה רק על קבצי EXE או קיצורי דרך, על קבצי MP3, לדוגמה הכל פועל בסדר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? כי אני לא יכול למחוק קיצורי דרך, לשים אותם על ש"ה וכו'...

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  18. שלום, יש לי מערכת הפעלה Win 7 Ultimate על מחשב עדכני AMD Phenom II 720 + 4GB RAM. שמתי לב שלאחר שהמחשב דלוק זמן מה (נניח כמה ימים) יש ירידת ביצועים בכמה תחומים. 1. בעיה בניגון תכנים ראו דיון ישן בנושא 2. זמני כיבוי (Log off) ארוכים מאוד - אולי 10-15 דקות של טחינת דיסק עד לכיבוי. כמובן שלאחר אתחול הכל חוזר להיות נורמלי מהיר ומגיב. לא רואים שום בעיה של עומס על המעבד, זיכרון. יש למישהו רעיון למה Win 7 כושלת פה בניהול יעיל של המשאבים?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by SciFi7,

שלום וחג שמח!!! בעיה שתצצה כבר לפני זמן ואני מנסה לסדר אותה כבר המון זמן וחרשתי את האינטרנט בשביל פתרונות, ושום דבר לא עזר כל התקן USB שאני מחבר למחשב מקפיץ הודעה של "usb unrecognized" מאייפוד ועד עכברים ומקלדות שום דבר לא עזר , למשהו יש פיתרון יצרתי?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  20. Started by PrefaceAlumni,

היי, העתקתי בעזרת נורטון GHOST את המחיצה של הווינדוס שלי להארד-דיסק אחר, וכאשר אני מכוון את הBIOS לעשות ממנו BOOT, הוא נותן לי הודעה בעליה שהוא לא מוצא BOOT DRIVE. מה צריך לעשות כדי שאני אוכל לעשות BOOT מההעתק שיצרתי? תודה רבה! אורי. עריכה: אין לי בעיה גם שבשלב ראשון אני אוכל לעשות MULTI BOOT משניהם כדי לוודא שהכל בסדר עם החדש. (ולשמור על היכולת לעשות BOOT עם הישן).

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by SuperStyle,

כשאני מתקין XP אז זה שואל אותי פירמו מהיר והשני פירמוט.מה ההבדלים?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  22. במחשב יש משתמשים נוספים עם הרשאות אדמיניסטרטור, כך שיש להם אפשרות "לקחת בעלות" על התיקייה המוצפנת. במקרה כזה אמנם לא תהיה להם גישה למידע המוצפן (ללא הסיסמה של ה-owner המקורי), אבל כן תהיה להם אפשרות לעבור בין תיקיות ולצפות בשמות הקבצים ותת-התיקיות. האם יש דרך למנוע את זה ללא הורדת הרשאות לשאר המשתמשים וללא שימוש בכלים צד שלישי כמו TrueCrypt?

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  23. כל דבר קטן שאני עושה מקפיץ חלון בשם just-in-time-debugging ויש גם כל מני בעיות debugging מעצבנות בכל תוכנה כמעט! מה לעשות כדי להעלים את זה?!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  24. Started by artyr,

מישהוא יכול לעזור לי יש לי בעיה בכיבוי המחשב במחשב יש לי WIN XP וכשאני לוחץ כיבוי המחשב מופעל מחדש בימקום להיתכבות עישיתי לו סריקת דיסק אבל בכל זאת הוא לא מיתכבה וגם הלכתי ללוח הבקרה ומיצריכת וחשמל וזה גם לא פטר את הבעיה

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by m0tek,

לא יודע למה , בזמן האחרון המחשב נתקע לי המון בזמן משחקים.. בדקתי ב LOG וראיתי את ה ERROR הבא: SERVICE NAME : NET BT Initialization failed because the driver device could not be created. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עושים? עזרה.. =) תודה!

• 0 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.