עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם . יש אפשרות שאם אני אלחץ על כפתור מסוים במקלדת , אגיע לגוגל (בפייר פוקס ) ? יש לי ויסטה .

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  2. אודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  3. התקנתי חלונות 8 ורציתי האם יש טעם להתקין אנטי וירוס חיצוני (חשבתי לכיוון AVG) או שיש לווינדוס מערכת הגנה מובנית או משהו חינמי אחר של מיקרוסופט. אני לא מעוניין להעמיס הרבה תוכנות שיושבות בזיכרון, מה מומלץ להגנה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by htpc,

באמצעות מודם פקס, כמו שהיה בXP, וא"כ היכן החלון. בכבוד htpc

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  5. האינטרנט אקספלורר משום מה נותן לי באחד האתרים שאני גולש בהם הודעות שגאיה כאלה, אז האם יש בעיה או סכנה בכך אם אני מבטל את ה SCRIPT DEBBUGING? (בד"כ אני משתמש ב FIREFOX אבל עדיין...)

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  6. הנושא שכרגע נפתח לגבי NTFS vs FAT32 בדיוק הזכיר לי שאני רוצה לשאול את זה, כבר הרבה זמן. האם יש איזה דוס או משהו שדומה לדוס שעובד עם NTFS ? מישהו תכנת משהו במקרה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  7. הכוונה היא האם יש גירסה מסויימת של WIN שאפשר להתקין על כמה מחשבים?? ( הWIN מקורי!!) יכול להיות שWIN בגירסת הOEM יכולה להיות מותקנת בכמה מחשבים בו זמנית..?? ואם לא האם ידוע לכם על גירסה שניתן להתקין בו זמנית במ'ס מחשבים??

8. האם יש גרסה של וינדואז סרבר בעברית? מה הגרסה הכי ממולצת? ]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by curdi1,

תודה !

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  10. שלום לכם, אני זוכר שלפני שחלונות 7 יצאה, היו שמועות על אפשרות לקנות שדרוג ל3 מחשבים ביחד במחיר נמוך יחסית. מישהו יודע משהו על זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  11. בויסטה יש את האפשרות "קבץ לפי" שאתה יכול ליצור קבוצות עפ"י גודל, שם וכו'... השאלה שלי היא אם יש דרך ליצור קבוצות בהתאמה אישית כלומר שאני יבחר כמה קבוצות יהיו איך יקראו להם ואיזה קובץ יהיה באיזה קבוצה?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. תודה עוזרים.

13. יש איזה תוכנה שאפשר לבדוק איתה? היו לי הרבה תקיעות ורסטרטים פתאומים...

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  14. קיימת דרך לבדוק את זה? המון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  15. שלום, אני רוצה לדעת מתי התקנתי את הווינדוס. האם יש דרך לדעת באיזה תאריך התקנתי את הווינדוס? עם כן אתם יכולים להגיד לי איך. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם יש דרך לבטל את ההודעות (הדי מעצבנות לרוב) שמופיעות בסרגל של מיקרוסופט (אצלי מופיע בצד ימין)

17. האם יש דרך לבטל באופן מוחלט את הצורך בסיסמה ב - WIN XP PRO? למרות שאני נכנס להגדרות משתמשים ומבטל את הסיסמה, כל פרק זמן מסויים אני מקבל את ההודעה הקופצת שאומרת לי שהסיסמה שלי עומדת לפוג ושאני צריך לחדש את הסיסמה. אני מחדש אותה ומבטל אותה ישר אחר כך - אבל זה שוב חוזר... האם יש דרך לבטל את הסיסמה כליל?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  18. אם למשל פתוחים אצלי כרגע 3 דפים של Word, ארבע דפים של אקספלורר, ועוד 2 של תיקיות בדסיק הקשיח. הווינדוס ישר הופך כל סוג של דפים לקבוצה. זה הרבה יותר מסובך. יש דרך לבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by poltergeits,

אני אסביר ... נגיד אני לוחץ על פתיחה של קובץ שמע נגיד בוינאמפ ... אז איך שאני לוחץ עם העכבר על פתח אז הסימון של העכבר מייד עף אוטומטית לריבוע ... אם לא הבנתם אני יעלה תמונה . ניר

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  20. יש לי שני הארדיסקים , אחד WIN והשני היה מותקן בו לינוקס אני רוצה לסדר את MBR של ההארדיסק השני , יש אפשרות לעשות את זה דרך WINDOWS ולא דרך הRECOVERY ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי תקיית סרטים גדולה שלא סידרתי אותה בתקיות, אני לא רוצה לסדר אותה. הבעיה שלי היא שכשאני פותח את התקיה (בתצורת Details), לוקח למערכת ההפעלה סביבות דקה לקרוא את כל הקבצים, הגדלים שלהם וכ"ו בשביל לסדר (לפי תאריך למשל). האם אפשר לגרום למערכת לייצר קובץ קטן שיכיל את כל המידע הזה כך שהתקיה תעלה מהר (ותעדכן את הקובץ ברקע) ? רק לי זה נשמע סביר ונדרש ? מערכת הפעלה : Windows 7 ultimate 32

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  22. כרגע אני מנצל בין 40 ל 50% מהזיכרון תלוי מה אני פותח, האם יש אפשרות לוותר על ה PageFile ולגרום ל VISTA להשתמש יותר בזיכרון הפיזי?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  23. או לפחות בזמן שמערכת ההפעלה נותנת לי לבחור אפשרויות לפני עליית "החלונות".... safe mode כי זה פשוט לא מגיב אני לא יכול להיכנס לשום דבר ככה...

• 3 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.