Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. התקנתי אתמול את Windows 8 בגרסת הניסיון לצורך התנסות בה, ההתקנה הייתה על מחיצה נפרדת שיצרתי בשביל מערכת ההפעלה הזאת, בעוד שבמחיצה הראשית שלי מותקנת Windows 7 - מערכת ההפעלה הראשית שלי שבה אני משתמש תמיד. זה לא מכבר הסרתי את המחיצה המשנית שלי (שעליה מותקנת ה-Win8), אך כשאני מפעיל את המחשב מסך ההתחלה הוא של Windows 8 ומופיעה שגיאה האומרת שיש בעיה עם האתחול של מערכת ההפעלה. ורק כשאני לוחץ F9 אני עובר ל-Windows 7. להלן סרטון שממחיש את זה (תתעלמו מהמנגינה ברקע): ובקיצור: כיצד ניתן להעלים את הקטע עם Windows 8 ולהגיע ישר לטעינה של Windows 7? אחרי הכל, אני הסרתי את המחיצה שעליה מערכת ההפעלה הזאת הייתה מותקנת...
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדאוס ויסטה SP1 מותקן במחשב, ברצוני להתקין בנוסף אליו גם וינדאוס XP... לשם כך יצרתי דרך ויסטה כונן חדש בגודל של 25GB NTFS ובו התכוננתי להתקין XP... הכנסתי את הדיסק של XP, הגעתי לתהליך בחירת המחיצות, בחרתי במחיצה החדשה אך לשווא, הוא לא נתן לי להתקין... יכול להיות זה בגלל שמותקנת חלונות VISTA ? ואיך אני יכול לתהקין חלונות XP מבלי שהוא יעשה לי את הבעיה הזאת ..? תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אנשים שלום! תגידו אתם יודעים על אפשרות שהווינדוס יעלה ללא סיסמא ולא במצב של החלפה מהירה של יוזרים כי הורדתי את הוי הזה ועכשיו הכניסה אצלי זה כמו ב2000 והוא כול הזמן מבקש סיסמא אני רוצה שהוא יעלה את היוזר שלי בלי לבקש סיסמא אפשרי? תודה
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם וינדוס 7 פרופשינל, היה במצב שינה, קפץ פקק, הרמתי אותו, הדלקתי את המחשב, היו לו בעיות להתעורר אז עשיתי ריסטארט ידני עלה חזרה בסדר, אבל אין אינטרנט. לא הצליח להתחבר (המודם מחובר לראוטר שמחובר ישירות למחשב שלי) יש לי גם wireless adapter שמתחבר ב USB כמובן, אבל הוא בעייתי, והוא לא עבד יותר. הבעייה כזאת: כשניסיתי להתחבר זה לא הצליח, ניסיתי להריץ Network diagnostic tool אבל הוא לא עבד. יש אפשרות שזה יתקן את הבעייה בתור אדמין - ניסיתי, לא הצליח, נכנסתי ל service manager כדי להפעיל משם וקיבלתי קוד שגיאה 5 - אין לי הרשאות... sfc /scannow לא הצליח לתקן את wow64win.dll, חילצתי את הקובץ מהדיסק התקנה של windows 7 אבל sft /scannow עדיין אומר שהקובץ לא תקין ושהוא לא מצליח …
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בכל פעם שיוצאת גרסה חדשה של DirectX או עדכון מסוים, אני מתקין אותה על המחשב שלי. מאחר שההתקנה אוטומאטית, אני בעצם אף פעם לא יודע איפה המחשב דוחף את כל הקבצים הללו. אני אשמח אם תספרו לי היכן. ולשאלה המקורית בעצם: כיצד אני יכול להסיר גרסה ישנה של DirectX לפני שאני מתקין חדשה?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כיצד מונעים מה-xp לעשות ריסט אוטומטית בכל פעם שהוא נתקל ב-fatal error ?
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי בעיה קטנה ומציקה, עשיתי SWITCH USER פעם אחת ולמרות שאני המשתמש היחיד המחשב כל פכעם שהוא עולה מחכה שאני אלחץ על ה-USERNAME שלי(אין עוד משתמשים רשומים במחשב....) כמו כן, כל פעם שהשומר מסך עולה,הוא מוציא אותי שוב למסך הזה ואז אני צריך שוב ללחוץ על השם שלי... איך אני נפטר מהשטות הזו? תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המערכת יש את כל השחור ויש מקום שרשום שיש שני Windows 7 יענו שתי בחירות של Windows 7, האם זה אומר שיש לי שני Winodws? זה סתם? זה יאט לי את המחשב?
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הלפטופ של אמא שלי לא מזהה שום USB שמחברים עליו לא משנה באיזה פורט... אבל עובר בUSB זרם כי כשמחברים תעכבר אז יש לו אור כנ"ל לגבי עוד חיבורים... הם מקבלים חשמל אבל המחשב אפילו לא אומר שיש התקן לא מזוהה או משהו כזה... פשוט לא אדיש לזה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
שלום, על המחשב מותקנות אצלי שתי מערכות הפעלה. שתיהן XP ושתיהן מותקנות על אותה מחיצה (כונן c). מהי הדרך הטובה ביותר להיפטר מהמערכת העודפת? האם מספיק לערוך את boot.ini ולמחוק את קבצי המערכת הלא רצויה או שזה לא יעבוד / יגרום נזק למערכת שתישאר? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם? 1. למה אני לא יכול לערוך קבצים בProgram Files כשאני פאקינג Administrator? אני עושה מוד לאיזשהו משחק שמותקן בProgram Files וכל פעם אני צריך להעביר את הקובץ לתיקיה נפרדת (גם בC:\ אסור) - למשל לMy documents ואז ידנית להעביר לתיקיה של המשחק בProgram files. מה לעזאזל?! 2. לאחר איזשהו עדכון אני חייב כל פעם לאחר שאני מפעיל את המחשב להכנס ידנית למשתמש. הוא לא נכנס לי אוטומטית. 3. כשאני בא לסגור את הנייד 5 דקות לפני סיום העבודה ב22:00 פתאום אני מגלה שהותקנו 345435 עדכונים ושעלי לחכות חצי שעה לסיום ההתקנה כשאני פאקינג צריך לסגור את המשרד. 4. כשאני בא לפתוח את המסנג'ר ואני מגלה שהוא מנסה להתחבר אוטומטית לUSER שהקלדתי בטעות ושעלי כל פעם להחליף לUSER…
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
קיבלתי BSOD במחשב שלי (מן הראוי לציין שהוא עובד ללא בעיות מאז שקניתי אותו (כחודש)ולא נעשתה שום פעולה מיוחדת בזמן התקלה) התוכנות שרצו הן הFF שפעל ברקע אבל לא היה פעיל והEMULE ועוד כל מיני עזרים ותוכנות שרצות ברקע כל הזמן שעבדים אצלי כל הזמן. להלן תוכן הקובץ: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.6.0007.5 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini101706-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible…
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
כרגע אני רואה בפרסומים הזרים דיבורים על מחשבים שייקנו ב-"חנות מיקרוסופט", האם זה אכן מוגבל רק לזה, או שכל מחשב שייקנה עם ווינדוס 7 חוקי אחרי השני לחודש יהיה זכאי לשדרוג הזה, כולל בארץ? אחרת אנחנו די נדפקים פה... תודה
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
איך אפשר לגרום להודעה הזו פשוט לא להופיע כל פעם שאני מנתק את הכץרשת אלחוטי מהמחשב הנייד(ממש אין לי כח לשטויות של $M עם כל ה"הסרה בטוחה" והשטויות שלהם, הוצאתי וחיברתי את זה עשרות פעמים ולא קרה כלום למ"ה) אז איך עושים DISABLE לדבר [glow=red,2,300]הFACKING[/glow] מעצבן הזה ??? ???
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
האלן חברה... החלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך "ברוך הבא "כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אז יש לי מסך שחור (כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה כלומר אני לא יכול להיכנס לוינדוס אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
כונן C לא נפתח והופיעה לי "פתיחה באמצעות..." הבעיה היתה בגלל וירוסAUTO .INF מחקתי אותו והכונן נפתח כרגיל הבעיה היא שכמה דברים עדיין לא עובדים כמו" עזרה ותמיכה" "מרכז האבטחה" דיסקים של DVD קראתי שצריך למחוק עוד כמה קבצים מישהו יודע איזה?
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום חברים אני לא מוצא את DIRECTX ב PROGRAM FILES אבל במידע מערכת אני מוצא את כלי אבחון שלו כלומר ה DIRECTX נמצא . יכול להיות שהוא נמצא במקום אחר ? :-\ זה קרה לי אחרי שהתקנתי מערכת חדשה . יש לי WINDOWS XP HOME
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בהפעלת חלונות 7 יוצאות לי שתי אפשרויות של חלונות להפעלה יש תוכנית שרות שמאפשרת לערוך את דף הפתיחה ולמחוק את האופציה המיותרת מכיר אבל שכחתי את שמה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בהסתדרות המורים יש אפשרות לקנות ויסטה במחיר מאוד מוזל (משהו כמו 99 ש"ח אם אני לא טועה) הקאטצ' היחיד הוא שמדובר בגרסת Upgrade, ועל זה יש לי שאלה (הם לא ממש מספקים תשובות מספקות): האם כשארצה בעתיד לפרמט את המחשב, אני אהיה חיב להתקין XP ואז להתקין Vista או שמספיק שאכניס את הדיסק של ה-XP בתחילת ההתקנה לצורך אימות? מתישהו, אני בטוח לא ארצה להתקין יותר XP ולהישאר עם ויסטה בלבד על המחשב, ואני לא רוצה שתהיה לי הגבלה כזו.
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
חברה עשיתי איזה נקיון קטן למחשב וגילתי שיש לי איזה קובץ שלא נמחק מה גם שיש לו שם ממש מוזר (╬$&יץ╨$δ.- כן זה השם למי שתהה) והגודל שלו הוא 0KB
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
Windows XP SP2 לאחרונה צצה אצלי בעיה מעצבנת ביותר: כאשר אני מציג סרטים מסוג WMV, תוך כמה שניות, לעתים מיד, המחשב קופא לגמרי (לא מסך כחול, לא הודעת שגיאה, ווינדווס קופא והעכבר לא זז). שמתי לב שזה לא קורה ב-Windows Media Player 10, אבל זה קורה גם ב-Winamp, גם ב-Media Player 6.4, והכי מעצבן - זה קורה גם כשאני רואה סרטים ב-Streaming, כמו לדוגמה הכתבות של Ynet. למישהו רעיון למה זה יכול לקרות? אגב, לא החלפתי דרייבר של כרטיס מסך לאחרונה, מותקנים אצלי הדרייברים הסטנדרטים שבאים עם ווינדווס עבור כ. קול וכ. מסך (GeForce MX440 + SB Live).
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפטופ מסוג lenovo e330 עם דיסק קשיח של 750 GB, ובנפרד הוספתי לו 128GB mSATA SSD . המטרה היא להעביר את ההתקנה של הווינדוס (מגיעה עם הלפטופ) מהדיסק הקשיח אל ה SSD שהוסף. הבאתי את המחשב למעבדה - לאחר 3 שעות של נסיונות התקשרו אליי ונאמר לי שאין אפשרות כזו. האם יש משהו בדבריהם?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
היי, משום מה בזמן האחרון הWindows מתייחס למקלדת שלי כאילו היא מקלדת של לפטופ: כשה-Numlock דולק, כל המקשים הרגילים הופכים למקשי מספר כמו במקלדות של לפטופים שאין להם ספרות בצד. מישהו יודע איפה אני מגדיר לWindows את הפרמטר הזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
מישהו מכיר או יודע למה משמש ה- BDE(borland database engine)administrator שנמצא ב CONTROL PANEL או איזו תוכנה התקינה אותו הודה מאוד על כל עזרה
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום, לפני כעשר ימים היתקנתי Windows Vista Ultimate והיום קיבלתי הודעה, תמונה: מישהו יודע מה הבעייה ומה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים וחג פסח שמח.
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-