עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אחרי שאחי הקטן שיחק לי במחשב המקלדת הפסיקה לעבוד עשיתי שחזור מערכת והיא חזרה לעבוד היא הייתה דולקת והכל אני בטוח שזה משהו בהגדרה אחרי שעשיתי שחזור מערכת היא עבדה אבל זה מבאס להחזיר את המחשב חודשיים אחורה יש למישהו מושג באיזה הגדרה זה היה שהוא שינה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. אני יודע שניתן למפות כפתורים מיוחדים (וגם רגילים של המקלדת....) יש לי כמה כפתורים למעשה 3 ... למחשבון,דואר,וFIREFOX ....ברצוני להחליף אחד למצב של SLEEP ... כתובת ה REG כמו שיודיע לי הוא ... יש לי את זה.... http://www.usnetizen.com/fix_capslock.php משהו מכיר את זה ..

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. בעיקרון השאלה בכותרת אני לא מתכוון לקיצור דרך רגיל אני מתכוון לכזה שבXP הייתי עושה מההגדרות של התצוגה של השולחן עבודה שמהקיצור הזה אפשר להיכנס ישר למאפייני אינטרנט תודה לעוזרים! ofeky1

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  4. אתם בטח יודעים למה אני מתכוון . אני מנסה להפעיל תוכנה מסויימת ואז ויסטה קופצת ואומרת שצריך את האישור שלי כדי להמשיך .. וללחוץ המשך וכו' איך מבטלים את זה? ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  5. Started by asaf556,

לפני כמה דקות ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולא הצלחתי הוא לא מגיב מה קרה?אין שום שגיע אני עובד בויסטה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ilay22,

צירפתי את ההודעה שאני מקבל, מישהו יודע מה זה ולמה זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  7. מישהו מכיר את התופעה שהתוכנה הנ"ל לא עובדת טוב או לא עובדת בכלל עם מעבד אתלון 64? ניסיתי לבצע המרה של סרט רגיל לפורמט WMV והתוכנה לא מגיבה ולא זזה, עם מעבדים נחותים יותר לא היתה לי הבעיה הזאת(אתלון XP, פנטיום 4) וגם חבר שלי שגם לו יש אתלון 64 נתקל בדיוק באותה בעיה עם התוכנה הזאת.

8. Started by IL ORANGE,

שלום לכם חבר'ה. לפני כמה ימים במהלך עבודתי הרגילה ב ויסטה נתקע לי המחשב, עשיתי RESET ומאז ויסטה לא עולה לי. אחרי מסך הטעינה מופיעה לי מסך כחול והמחשב עושה RESET וחזור חלילה. ניסיתי הכל אך לשווא, ניסיתי שיחזור מערכת ולא הצליח, ניסיתי מצב בטוח וגם שם קורה לי את אותו הדבר. מה אפשר לעשות כדי להציל את המחשב. תודה רבה...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מנסה להתקין את האמור לעיל אך לאחר ההתקנה אני נתקל בהודעת שגיאה ולא חסר מקום בכונן! ניסיתי להתקין גם בעיברית וגם באנגלית יש לי ויסטה SP1 והמערכת מעודכנת צילום מצורף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by RGod,

בדקך כלל המסך הכחול מופיע אחרי החיבור לאינטנרט ,ישר אחרי החיבור ,היום הופיע אחרי איזה 7 שעות ,בדקתי קובץ מינידמפ ו הוא רושם NETMOTCM.SYS . צריך המלצה בנוגע לעניין ,מה לעשות איך לפתור את הבעיה . יש לי מודם בחיבור USB ולא רשת ,ב XP לא היה לי בעיה כזו .

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by אברהם2,

שלום כאשר אני מעלה את הוינדווס, עולות לי באופן אוטומטי אין ספור (כ-40) תוכנות שונות. המחשב חדש ולא פוצצתי אותו בתכנות סתמיות מותקנות עליו תוכנות גרפיות של אדובה, אוטוקאד, מקס וכ"ו האם תוכלו להמליץ לי לגבי תוכנות 'שירותים' שניתן לוותר על הרצה אוטומטית שלהם? כל זאת, כמובן, כדי לזרז על עגלת הויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  12. שלום אם אני עושה קליק ימני על תקיה אני מקבל יותר מדי אפשרויות שאני בכלל לא צריך יש אפשרות שבה אני ידלל(ימחק) אותם וישארו רק מה שאני צריך הינה תמונה למה שאני מתקוון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  13. היי, היה לי ספייוור והעפתי אותו מהמחשב. מאז התוכניות שאני נכנס אליהן כל כמה דק' ממזערות את עצמן ולא קורה כלום.. נגיד אני באמצע משחק אז פיתאום זה ממזער את עצמו ולא נפתח לי חלון או תוכנית אחרת (לפעמים תוכניות ממזערות את עצמן כאשר עוד תוכנית נפתחת..). ד"א.. לפעמים שזה ממזער אז אני מנסה לחזור וזה ממזער עוד פעם.. צריך לחכות איזה 10 שניות ואז זה נותן להיכנס ואחרקי כמה דק' עוד פעם זה קורה..כאילו מישהו מנסה לצאת לי מהתוכנה/משחק. מה אפשר לעשות? ניראה לי שעדיין נשאר לי איזה קובץ מהספייוור. עם איזה תוכנה אתם חושבים היא תעיף אותו הכי טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by messi,

יש לי וינדוס ויסטה ואני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט ומדוייק איך להתקין את הוינדוס תודה מראש תחזירו תשובה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שאני רוצה לכבות את המחשב ,הוא פשוט לא מתכבה. הוא תמיד נתקע בדף הזה של הכיבוי... מה אני יכול לעשות <?

16. Started by idang,

אני מקבל עם פתיחת המחשב הודעה כזאת - file not found please call help desk איך אני נעלם מההודעה הזאת ?

17. Started by Da-Funk,

שלום אנשים, לאחרונה הוחלפו המחשבים במקום עבודתי למחשבי על בערך... טוב נו מחשבי על יחסית לקודמים! ואני ממש ממש מתרגש כי לא עושים כלום בעבודה הזאת אז לפחות יש מצב קצת לשחק... הבעייה היא שאני מפחד להתקין משחקים כבדים כי יש איסורים על הדברים האלו אבל בכל זאת אני מחפש דרך מיוחדת להתקין ושלא ימצאו שאריות של ההתקנה או את התיקייה המותקנת... קיצר מן קומבינה להתקנה נסתרת איכשהו.... יש לכם רעיון איך עושים את זה ? מערכת ההפעלה היא כאמור XP. והאם אני אצטרך להתקין כל פעם מחדש ? אני רוצה לשחק WoW לכל המתעניין.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by ag43,

בזמנו פירסמתי כאן שניתן לקנות WINDOWS VISTA ULTIMATE דרך הסתדרות המורים ב110 ש"ח + משלוח. עלו כאן מספר שאלות שבזמנו אף אחד לא ידע לענות עליהם. התקנתי בשבוע שעבר את הWINDOWS הנ"ל והנה מספר הבהרות: 1. למרות שהWINDOWS הוא בגירסת UPGRADE אין שום בעיה להעלות אותו מהBOOT ולהתקין התקנה נקיה. העניין בגירסה זו הוא רק שיהיה לך רישיון של מערכת הפעלה קודמת ואין חובה לשדרג. 2. החסרון הגדול של חבילה זו - כרגע מגיעה רק בגירסת 32 ביט. החברה שמספקת את הWINDOWSים נשאלה לגבי גירסת 64 ביט ועדיין לא ענתה. ברגע שאני אמצא זמן לקרוא את הסכם השימוש ואשיג VISTA 64 BIT אני אבדוק אם מספר הרשיון יתאים גם לגירסה זו (בהנחה שבהסכם השימוש מותר לעשות זאת). עד כמה שאני זוכר, כשאתה קונה VISTA ULTIMATE אתה מ…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by boss,

אני לא הצלחתי לתקן אותו..אבל אינטרנט עובד רגיל. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by messi,

ניסיתי להתקין את הויסטה דרך דיימון טולס וזה מה שהוא רושם לי: http://www.silvup.net/img.php?id=2iparudjj2jtcb0.jpg יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 07:30:02 ניסיתי להתקין גם דרך הבוט זה מה שהוא רושם: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key מה הפיתרון? תחזירו תשובה

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה Windows Vista 32 bit SP1. אני מנסה להריץ סימולטור מסוים (Microsoft Flight Simulator X אם זה חשוב לדעת) ואני מקבל את ההודעה שמופיעה בקובץ המצורף. ראוי לציין שההודעה אינה משפיעה על המשך הפעלת הסימולטור. נכנסתי לאתר של מיקרוסופט והורדתי את הגרסה העדכנית ביותר של DirectX. הפעלתי מחדש את הסימולטור, אבל ההודעה עדיין קיימת. מישהו יכול לומר לי היכן הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by huber,

שלום. בעת העלאת מערכת ההפעלה מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Procedure entry point GetProcessImageFileNameW could not be located in the dynamic link library. PSAPI.DLL זה קורה כשאר ה YAHOO MESSENGER מטעין את עצמו וגם כשתוכנות של לוגיטק נטענות עם העלאת הווינדוס. ניסיתי לפתור את הבעייה בכמה שלבים: 1. הסרה והתקנה מחדש של היאהו מסנג'ר - לא פותר את הבעייה. 2. הורדה של ה DLL הנ"ל מכמה אתרים מוכרים ברשת ודריסת ה DLL ה"ישן". 3. חיפוש של כפילות DLL (כפי שהוצע בכמה מקומות אחרי חיפוש של הפיתרון בגוגל) - אין כפילות DLL. יש למישהו עוד רעיון? מישהו מכיר את הפקודה SFC /SCANNOW? ניסיתי להריץ אותה אך היא מסרבת לרוץ. הוא אומר windows file protection could not make the requested change. the speci…

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by xTz,

מיקרוסופט באמת עובדת על עוד מערכת הפעלה חדשה כרגע? אם כן, למישהו יש מושג מתי היא אמורה לצאת?

• 66 תגובות
    • 6k צפיות
  24. Started by tmn,

שלום רב לפני כמה שעות מחקתי את הויסטה והתקנתי מערכת הפעלה חדשה שגם היא ויסיטה הבעיה שבמערכת הקודמת היה לי קובץ של כ400 תמונות מאוד חשובות השאלה שלי האם אני יכול לשחזר את הקובץ לאחר הפירמוט תודה רבה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  25. Started by N.Silent_Sword,

אני זוכר ראיתי סירטונים בYoutube על כול ה3D של ויסטה, נגנבתי, הוא יכול לגרור את הנגן וידיו הצידה כזה [שיהיה באלכסון בצד של המסך], להפוך פתאום את החלון של הדפדפן ככה שבצד השני יהיה כתבן [של טקסט] וכאלה, איפה כול זה? כול מה שיש זה החלפת החלונות ב3D, אבל זה כלום. הם סתם הראו? או מה? לא הבנתי |:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים