Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אין לי מושג איך, הוא פשוט נמחק. נשאר לי כל הסוגים שלו (BOLD, BLACK, NARROW...) אבל הרגיל נמחק לי. מישהו יכול לעזור לי להשיג אותו?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מחשב PC שעליו מותקנת מערכת הפעלה WinXP, שגולשים באינטרנט (בעזרת IE6) ומנסים להגדיל תמונה, כמו למשל ב ynet שבכתבות לפעמיים יש תמונות קטנות שקליק עליהם אמור לפתוח חלון חדש עם התמונה מוגדלת.....אז זהו שלא! החלון נפתח ומייד נסגר! ואין אפשרות לראות תמונה מוגדלת! כבר עשיתי הכל.....החל מהסרה של ה IE והתקנתו מחדש ועד להתקנת ה Office מחדש. הוא נותן הודעת שגיאה בנוגע ל callee server (not the server service) is not avaliable or found למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לפני כמה ימים זה התחיל. אני יכול חופשי להכנס לתוכנות\קיצורי דרך.(עם דאבל קליק) אבל כשאני רוצה לדוגמה להעתיק קיצור דרך, אם אני לוחץ CTRL+C וגם אם אני לוחץ על קליק ימני, ה EXPLORER קורס ועושה ריסטארט. הויסטה מקורי לגמרי, ועבר את כל העדכונים הקיימים. הבעיה מתגלה רק על קבצי EXE או קיצורי דרך, על קבצי MP3, לדוגמה הכל פועל בסדר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? כי אני לא יכול למחוק קיצורי דרך, לשים אותם על ש"ה וכו'...
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
Hello everybody, Today I've installed Windows XP SP3 on my PC. Before that I had Windows 7 beta. After the installation succeeded windows XP came up. Now, in my C drive I have two Windows folders and I want to delete the windows 7 one. How do I do that? Another problem that I've encountered is: I can't install Nvidia drivers. I can't change the language so it's in Arabic. That's the reason I type in English... Please, I need your help ASAP!
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אחי הביא לי את הדיסק של הוינדוס והוא נשרט לי קצת... כאילו אם אני משווה לדיסקים אחרים שלי שהם יותר סרוטים ועובדים זה לא כ"כ גרוע.. אבלגרירה שלו על הרצפה בטעות... אני דיי מודאג כי הוא מקורי והוא לא שלי בעיקרון... יש מצב שהוא יתן ארור באמצע ההתקנה או בהתחלה שלה? מצטער אם זה לא במקום הנכון ואם השאלה מטומטמת... אני פשוט דיי מודאג.
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את התוכנה הזאת בוינדוס 2000 אם היא בכלל קיימת
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שמתי סיסמה לווינדוס ואחרי שהפעלתי מחדש הוא לא נותן לי להיכנס עם הסיסמה. אך אפשר לבטל את הסיסמה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היום, כאשר חזרתי הביתה, מה גיליתי? בעיות. יש לי מחשב שני בבית שמריץ Win2000Pro. כפי שסיפר לי אבי, פתאום במהלך היום, ה-WIN הראה הודעה שבה הוא מבקש System Disc 2. אבי החכם עשה Restart ומאז התחילה הבעיה: ה-Win2000 נכנס. אני כותב את שם המשתמש והסיסמא, לוחץ OK, שומעים את מנגינת הווינדוס, אבל הוא פשוט מחזיר אותי חזרה לתפריט שם המשתמש והסיסמא, וחוזר חלילה. מוזר מאוד. המחשב מחובר לרשת ביתית של 3 מחשבים (כולל אותו). 2 המחשבים האחרים מסוגלים לראות אותו ברשת, ולהשתמש בקבצים ובמדפסת שמחוברת אליו. למה זה קרה? איך זה קרה? איך פותרים את זה? ניסיתי Safe Mode, Both Logging Mode, Deubgging Mode וכל Mode אחר. תמיד הבעיה חוזרת על עצמה. מה אני עושה?
-
- 3 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן חברים. תיקית ה-LINKS במועדפים של ה-IE כל פעם חוזרת לאחר שאני מוחק אותה... מישהו יודע איך אני מעיף אותה לצמיתות? מצ"ב תמונה למתקשים... תודה תומר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
טוב אחרי הרבה תרדים, ותשובות שלא קשורות ולא עובדות- החלטתי שננסה שוב ... אז ככה - יש לנו Windows 2000 SP3 ו MSN MESSENGER שמתעלק על האאוטלוק אקספרס. איך מעיפים אותו משם ? ואל תגידו לי באופציות של ה Outlook כי זה לא עובד שם ומדובר על ה Windows Messenger. אם למישהו יש פתרון מועיל ועובד - אשמח לשמוע חג שמח
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לאחרונה א"א להשלים את שחזור המערכת. אני מקבל הודעה; "המערכת לא יכלה להשלים את השחזור" וזה קורא עם כל נקודות השחזור. יש למישהו עצה לזה? או הצעה לתוכנה טובה היודעת לבצע שחזור?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לפטופ. ופתאום יום בהיר אחד הוא לא מוכן להיכנס לי למצב sleep !!! אני ניסיתי הכל! הלכתי ללוח בקרה, בחרתי בpower option הגדרתי את המחשב שלי כלפטופ, וניסיתי להגדיר בתפריט שם , אבל המצב שינה שם בכלל לא קיים!!! בנוסף ניסיתי ללכת לשורת משימות וללחוץ על turn off והאפשרות של הsleep mode בצבע אפור ולא ניתן ללחוץ עליה!! אני מתחנן שמישהוא יעזור לי כי זה מאוד קריטי בישבילי במיוחד שאני משתמש בו ללימודים! בבקשה אם מישהוא יודע איך ניתן לפתור את הדבר הנורא הזה שיכתוב בפורום בהקדם האפשרי! אני עובד אם ווינדוס xp fro . תודה מראש harry
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
כשאתם מנסים להוריד תוכנות מאתר מיקרוסופט, מיקרוסופט מבקשת מכם לוודא שעותק מערכת ההפעלה שלכם מקורי לפני שהיא נותנת לכם להוריד את התוכנה. אך ניתן (נכון לעכשיו) לעקוף את הבדיקה ולהוריד הכל גם בלי לוודא את חוקיות מערכת ההפעלה והכל בעזרת כלי שמיקרוסופט מחלקת חופשי
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני יודע שאופיס XP 32BIT יכול לעבוד עם ווינדוס XP 64BIT השאלה האם יעבוד טוב גם על ויסטה 64BIT ? הסיבה שאני שואל כי יש לי גרסה מקורית של אופיס XP ואני רוצה לרכוש ויסטה. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לנו דומיין קונטרולר ישן. החלטנו לקנות עוד שרת חדש ולהחליף ביניהם. בשרת הנוכחי יש עוד כל מיני בעיות ודברים שאנחנו רוצים לשנות לכן החלטנו להתקין הכל מחדש. עכשיו יש שני דומיין קונטרולרים ברשת. אני רוצה להוריד את הישן. העניין הוא שאני רוצה להפוך את הישן לקופסא של פיירוול לינוקס. אז קניתי דיסק קשיח חדש שאני אחבר אליה ואתקין בו פיירוול. בנוסף, אני שומר את הדיסק הקשיח של הקונטרולר הישן ובמידה וקורה משהו לחדש מיד מחליף דיסקים קשיחים ורוצה שהשרת הישן יתפקד בתור קונטרולר. אז איך לעשות את זה? להדיח את הישן, להשאיר את החדש, במידה וקורה משהו לקדם את הישן שוב? פשוט לנתק את הישן מהרשת? משהו אחר? לרדת מהרעיון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי גם של ויסטה וגם של XP המחשב שלי הגיע היום (מחשב חזק מאוד) ועדיין לא הדלקתי אותו אפילו אז ככה אמרו לי שאני צריך להתקין קודם את הדיסק של XP ואז להתקין עליו את הויסטה.. זה נכון? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
במחשב יש משתמשים נוספים עם הרשאות אדמיניסטרטור, כך שיש להם אפשרות "לקחת בעלות" על התיקייה המוצפנת. במקרה כזה אמנם לא תהיה להם גישה למידע המוצפן (ללא הסיסמה של ה-owner המקורי), אבל כן תהיה להם אפשרות לעבור בין תיקיות ולצפות בשמות הקבצים ותת-התיקיות. האם יש דרך למנוע את זה ללא הורדת הרשאות לשאר המשתמשים וללא שימוש בכלים צד שלישי כמו TrueCrypt?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מפרמט את המחשב לעיתים די קרובות ומשום מה אחרי שבוע-שבועיים של שימוש המחשב נהיה איטי להחריד... אני לא יודע מה הבעיה ולפי דעתי אני מתחזק את המחשב בצורה די טובה.. האם יכול להיות שהחומרה עצמה מתיישנת או שיש איזשהם אי תיפקודים במערכת בגלל התקנה לא טובה או משהו?... זה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=561026 זה התוכנות המותקנות: µTorrent Acrobat.com Adobe AIR Adobe Flash Player 10 ActiveX Adobe Flash Player 10 Plugin Adobe Reader 9.1 Apple Software Update Avanquest update CCleaner (remove only) Counter-Strike DMIView EasyTune5 ESET Online Scanner v3 Face-wizard filehippo.com Update Checker High Definition Audio Driver Package - KB888111 Internet Download Manag…
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
איך אני מסדר את תפריט התחל -> כל התוכניות (all programs) כך שלמלעה יופיעו התקיות ואחרי זה כל השאר?
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום, אני מוריד סרטים עם סבבה דיסי הבעיה היא שכשאני פותח את התיקיה של הסרטים שירדו אני מקבל הודעת שגיאה "האקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר" חשבתי שזה וירוס אבל סריקה לא העלתה כלום גם אם התיקייה ריקה זה עדיין קורה גם אם אנימעביר את הקבצים לתיקייה אחרת הבעיה עוברת יחד איתם לעומת זאת אם אני שם את הקבצים על שולחן העבודה אין בעיה וכולם עובדים מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש שחר נ.ב אני משתמש בנוד 32 והוא לא מוצא שום וירוס
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מוזר לא יודע מה שינו בחלונות 7 אבל יש לי איזה קובץ KEY.REG בשביל איזה תוכנה והחלונות לא יודע לזהות מה עושים ואיך משתמשים בקובץ REG ...
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב חדש (חודשיים) --------[ AIDA32 © 1995-2003 Tamas Miklos ]--------------------------------------------------------------------------- Version AIDA32 v3.80 Author tamas.miklos@aida32.hu Homepage http://www.aida32.hu Report Type Quick Report Computer OREN (המחשב של אורן) Generator Bug Operating System Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600 (WinXP Re…
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ב-IE... ואני ממש ממש לא מצליח למצוא לה פיתרון... פתאום כל הפונטים ברוב האתרים שאני נכנס אליהם השתנו ונהיו Italic (נטויים)... זה ממש ממש מעצבן... יש למישהו מושג איך לפתור את זה? בתודה מראש, דודי.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שהדיסק שיש לי הוא מקורי וחוקי לגמרי של Windows Xp Home Edition+SP1. ניסיתי את כל האפשרויות שעלו לי בראש כולל מהש שהציעו לי ושום דבר לא עזר ולא עבד...במחשב הישן שלי זה עבד אבל בחדש לא, אולי זה קשור לזה שהמחשב חדש לגמרי? טוב תראו בעצמכם: ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה במחשב חדש לגמרי בעזרת התוכנה MADBOOT וכשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Automaticly המחשב עבר למסך הכחול של ההתקנה וכתב לי: The script file specified with the u\ command line switch couldnt be accessed. Uttebded operation cannot continue. Press Enter to exit the setup כשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Manualy קיבלתי הודעה שכותבת שאין מספיק מקום בדיסק הקשיח בשביל להתקין את ה-Windows. ב…
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-