עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by IlanF,

משום מה כשאני יוצא מסטנד בי (stand by) על ידי לחיצה על מקש כלשהו על המקלדת, הוא חוזר לשולחן עבודה ואז הוא עובר לכיבוי המחשב... חיפשתי איזה הגדרה שאומרת מה לעשות ביציאה מהסטנד בי, אבל לא הצלחתי למצוא אחת כזאת :-[

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  2. כותרת:מה ההבדלים בין רגסאת הRetail לOEM?(ויין ויסטא) גרסאת הOEM ממש זולה יחסית לretail על מה המחיר הנמוך יותר בהרבה? הבנתי גם שהOEM מיועדת למכירה עם מחשבים חדשים, האם אפשר לקנות אותה גם למחשב לא חדש?

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by omri_ro,

איך אפשר לגרום להודעה הזו פשוט לא להופיע כל פעם שאני מנתק את הכץרשת אלחוטי מהמחשב הנייד(ממש אין לי כח לשטויות של $M עם כל ה"הסרה בטוחה" והשטויות שלהם, הוצאתי וחיברתי את זה עשרות פעמים ולא קרה כלום למ"ה) אז איך עושים DISABLE לדבר [glow=red,2,300]הFACKING[/glow] מעצבן הזה ??? ???

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  4. מה השיטה הכי קלה ומהירה להכין התקנה של XP מלא SP3 על USB? ואם אפשר מנסיון כי לחפש בגוגל גם אני יכול ובינתיים יש מדריך אחד שלא הצליח ועוד כמה שיותר ארוכים ממגילת העצמאות.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Logon Screen כמו שהיה ב Windows Xp מישהו יודע איך עושים את זה? ובלי להכניס סיסמא לכל משתמש...! תודה מראש רביב

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  6. האם הפעלת המשולש הזה מורידה ביצועים במשחקים? או שמה ברגע שנפתח משחק היישומים האלו נעצרים?

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by mrraz,

בהפעלת חלונות 7 יוצאות לי שתי אפשרויות של חלונות להפעלה יש תוכנית שרות שמאפשרת לערוך את דף הפתיחה ולמחוק את האופציה המיותרת מכיר אבל שכחתי את שמה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  8. שלום יש לי שני מחיצות נפרדות עם נפח גדול. במחיצה הראשונה מותקן xp ובמחיצה השנייה מותקן vista, כך שבעליית המחשב יש לי בחירה. האם העבודה שמותקנת אצלי שני מערכות הפעלה מאיטות את אופן פעולת המחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  9. משתמש בויסטה 64 ביט אולטימייט. מסיבה שטרם ברורה לי עד היום בדיסק של 320G שיש לי, יצרתי מחיצה אחת והיא הייתה dynamic (לפי הגדרת הויסטה). היום, ככל הנראה לאחר הרצת אובונטו מ- live cd, ויסטה לא מראה יותר את המחיצה ותחת computer management->disk management מופיע הדיסק הקשיח ללא מחיצות ומצויין תחתיו שהוא dynamic ו- Invalid. האפשרות היחידה שבה אני יכול לבחור היא להמירו לדיסק פשוט (basic) אך זה יהיה כרוך באיבוד המידע. איך אני יכול לגשת למידע שיש לי עליו? תודה.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  10. זה קורה לי לאחרונה,כאשר אני לא במחשב והווינדוס נכנס למצב של "מנוחה" (לא SLEEP) אז כאשר אני מעיר אותו העכבר לא מגיב בלחיצות שלו אבל הוא זז והמקלדת פועלת אבל לא מאפשרת לי לבצע פעולות כמו שאני לוחץ על מקש ה"התחל" במקלדת אז אני לא יכול לעלות למעלה בחיצים וכדומה. עוד משהו שאולי אפשר לציין שזה קורה לי מאז שאני משחק GTA4 וכאשר אני יוצא מהמשחק אז כאילו הוא עדיין רץ ואני לא יכול לעשות כלום,אותו אי תגובה שכתבתי בהתחלה. מישהו מכיר? יודע מה לעשות,אולי יש תוכנה הפותארת את הבעיה... תודה רבה לעוזרים .

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by Yakim Peled,

יש לי בעיה מוזרה מאד. אני יוצר תיקיה חדשה והיא מוגדרת לקריאה בלבד. אני מבטל את זה, לוחץ אישור וכשאני בודק שניה אח"כ היא שוב מוגדרת לקריאה בלבד. גם חלק מהתיקיות הישנות מפגינות את זה. ולפני שתשאלו, לא הצלחתי לברר אם יש איזו קורולציה למשהו (זמן יצירה, כונן וכד'). הקטע הוא שבתיקיות שלא מפגינות את זה אני יכול לשנות את הפרמטר הזה כרצוני והוא נשאר כפי שסימנתי אותם באחרונה. ניסיתי לעשות הפעלה מחדש - ללא תועלת. אני תמה. האם יש באיזה מקום איזשהו checkbox שאומר "פתח כל תיקיה לקריאה בלבד" שצריך להוריד לו את הסימון? הסתכלתי בלוח הבקרה -> אפשרויות תיקיה אבל לא מצאתי שום דבר כזה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by barzanger,

האם אפשרי לפרמט רק את הכונן של הווינדוס בלי למחוק את שאר הקבצים שנמצאים המחיצה אחרת חחח

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by prince8900,

הפעלתי את המחשב ופתאום שום תוכנה לא עובדת. כל הסמלים של התוכניות נמחקו. האנטיוירוס סורק חלקית את המחשב. רק האקספולרר פועל והוא נכנס לחלק מהאתרים הפירפוקס לא עובד בכלל. האם זהו וירוס והאם הפתרון היחידי הוא לפרמט את המחשב?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  14. Started by Duke Of Luck,

ערב טוב אנשים שאלה חשובה לי אליכם יש לי בעיה קטנה באינטרנט, לי יש אינטרנט מהיר 0.5 מגה ואני משאיר את האינטרנט מחובר כל הלילה והוא לפעמים מתנתק בעצמו ללא שום סיבה הוא מתנתק וסוגר הכל, איימש ICQ וכו....... איך מפסיקים את זה שזה לא יתנתק בכלל? ??? תודה רבה :-* Duke Of Luck

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  15. Started by tomer_et,

אני עובד עם WIN XP SP1. כאשר אני לוחץ CTRL+ALT+DEL כדי להעלות את ה - TASK MENAGER אני מקבל אותו בלי חוצצים ואני יכול לראות רק את התוכניות שפועלות - מבלי שאני יכול לעבור בין החוצצים. צרפתי תמונה. מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by LOL,

רציתי לדעת אם מישהו יודע איך לעשות בוינדוס XP קיצור דרך לשני תוכנות ככה שכאשר אני לוחץ עליו שניהן יפעלו ניסיתי עם קובץ CMD אבל זה מפעיל אחת ורק שהיא מסיימת זה מפעיל את השנייה ואני רוצה ששנייהן יפעלו בו זמנית תודה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  17. Started by JUVE,

מישהו מכיר או יודע למה משמש ה- BDE(borland database engine)administrator שנמצא ב CONTROL PANEL או איזו תוכנה התקינה אותו הודה מאוד על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by אוריפ,

לאבא שלי יש לפטופ: מעבד: CELERON 400 MHZ זכרון: 160 MB SDRAM לוח אם: תואם מעבד (לא יודע מה הדגם) דיסק קשיח - בעזרת השם נקנה את הדיסק הנ"ל: 20 GB 4200 סל"ד. מכיוון שאנו עושים רשת בבית, ובדיסק הקשיח הישן מותקן ווינדוז 98 לא SE, והרשת חייבת מינימום ווינדוז 98 SE, אנו צריכים ווינדוז חדש. רציתי לשאול איזה ווינדוז הכי יתאים למפרטת שנכתב למעלה? (אני לא חושב שXP בא בחשבון כי הוא לא יזוז על המחשב הזה... חשבתי אולי ME?) מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  19. אני משתמש בווינדוס xp מן הסתם מאז שהוא יצא לשוק,אז בקיצור בשני ווינדוסים האחרונים שלי אני נתקל בהערה הזאת מה זההההההההההההה? זה מונע ממני המון דברים! מקווה שהתמונה תופיע! תודה רבה לכל העונים!

• 14 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

זה מחשב לעבודה משרדית אז אם יש ירידה בביצועים של 5% זה לא ממש חשוב אבל האם יהיה יותר נוח לעבדו עם SP2 או פחות? אני חוזר זה לעבודה משרדית

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by איתןר,

שלום לכולם, יש לי שני סורקים Canon Lide110 שאני מחבר במקביל למחשב עם ווינדוס XP. בdevice manager אני רואה את שניהם עם אותו שם, וכשאני מנסה לסרוק (נגיד עם scanner wizard) הוא תמיד פונה לאותו סורק - האחרון שחיברתי למחשב - למרות שגם שם אני רואה שני סורקים. האם יש דרך לשנות את השם של הסורק, או דרך אחרת לפתור את הבעיה? דרך אגב, יש לי ניסיון טוב עם סורקים של אפסון - חיברתי 6 (!) במקביל למחשב אחד, ויכולתי לפנות כל פעם לסורק אחר.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  22. היי חברה, צריך את עזרתכם יש לי מחשב עם חלונות 7 על מחיצה C ומחיצה שמחכה לויסטה על D ניסיתי להתקין את ויסטה דרך חלונות 7 וקיבלתי שגיאה של מחסור במקום לקבצים זמניים. מצאתי לזה פיתרון והתחלתי התקנת ויסטה, אחרי איתחול של ההתקנה, עלה חלונות, ספק 7 ספק ויסטה, ללא מולטי בוט לבחור ממנו ואחרי כמה שניות המסך חזר להיות הסמך של חלונות 7 וקיבלתי שגיאה שאומרת משהו בנוסח "ויסטה לא מתאים" ושעליי להיוועץ בממליץ ההתקנה של ויסטה (אוי זה נשמע נורא בעברית) - כמובן שהממליץ כבר לא פעיל כי יש Win7. בקיצור מה עושים? יש תוכנה שפותרת את הבעיה? נתקלתי ב-easy BCD אבל לא בטוח שהיא תעזור

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

איך משדרגים פאט שלושים ושתיים לNTFS בלי לפגום בתוכן המאוחסן?

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  24. עשיתי את הפעולה הזאת בעבר אך נשכח מזיכרוני, אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  25. Started by eladbu,

אניי מנסה לשנות את כונן D שלי ל C כי שם מותקן ווינדואס בפרטישן מגיק זה עושה קצת בעיות יש פתרון מהיר וללא השלכות רציניות???

• 3 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.