Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש דרך לחסום לחלוטין גישה לכוננים שמחוברים למחשב ( בשם משתמש מסויים )? כי לפי מה שמצאתי זה נראה שלא אבל נראה לי מוזר שאין. אז מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, יש לי WINDOWS VISTA SP1 אני מנסה להסתכל על HELP של איזו תוכנה שאני משתמש והוא אומר לי: The Help for this program was created in Windows Help format, which was used in previous versions of Windows and it is not supported in Windows Vista. For more information, see Windows Help program (WinHlp32.exe) is no longer included with Windows on the Microsoft support website. הורדתי את הקובץ WinHlp32, התקנתי אותו ועדיין אני לא מצליח לראות את ה HELP של התוכנה. אני מדבר על החלונות שליד ה X (של סגירת החלון) יש סימן שאלה (?), ואם אתה לוחץ עליו אתה יכול להקיש על שדות בחלון והוא אומר לה מה המשמעות של כל שדה או איזור בחלון. למישהו יש מושג אם אני עושה משהו לא בסדר? תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה ultimate וזה אמור לבוא עם aero 3d (זאת התוכנה שעושה את החלונות תלת מימדיים לא?) איך אני מפעיל את האופציה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
במיפוי IDE הוא לא עושה את זה ולא זז :'( קצר קטן שנעשה ע"י ניתון והחזרה של כבל הספק תיקן את זה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן Pentium 4 2.4GHZ עם 5200FX... ו-512 מגה זכרון RAM שמשמש לגלישה בלבד כדאי לי להתקין עליו WINDOWS 7 ULTIMATE או שהמחשב לא יעלה אפילו?
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר למה אני חייב להתקין את המסנג'ר הכי עדכני כדי שהתוכנה תפעל??? אני לא מעוניין בוידאו [יש סקייפ] ולא בכל השטויות שזה מציע אלה רק לדבר עם כמה חברים.אז למה ברגע שהכל עובד בגרסה 6.2 או 7 ברגע ההפעלה התוכנה אומרת "על מנת שהכל יעבוד עליך להוריד גרסה חדשה".אבל אני לא רוצה גרסה חדשה !!!! . אני רוצה לעבוד עם הישנה.אבל אם אני לא מתקין את החדשה אז התוכנה לא מפעילה את עצמה.. עזרה בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן ווינדוס אבל לפעמים אני מריץ לינוקס מתוך דיסק און קי, ותמיד אחרי זה כשאני מפעיל את ווינדוס השעון מאחר בשלוש שעות בדיוק יש לציין שבלינוקס השעון מכוון כרגיל רק כשאני מדליק את ווינדוס הוא מאחר. מה פשר התופעה?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעייה בכניסה לתיקייה System Volume Information במערכת הקבצים NTFS מישהו יכול בבקשה לעזור לי אני צריך למחוק משם קובץ דחוף
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
לפי התמונה הבאה בתוכנה EVEREST האם המחשב שלי תומך ב64 ביט?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
חבר שלי לא מצליח להכנס לנייד שלו עם הססמא שהוא חושב שהיא נכונה ב win2k.. אולי אם מישהו מכיר איזו דרך נוחה לעקוף את הססמא עם איזו תוכנה או משהו או יוכל לעזור לי לעזור לו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
שלום, בכל הפעלה של המחשב הוא מציג הודעת שגיאה שאומרת: "The drive is not ready for use; its door maybe open. Please check drive A: and make sure that a disk is inserted and that the drive door is closed" בכלל אין לי כונן דיסקטים! עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שאנטי וירוסים לפעמים עושים בדיקות כאלה, אך לא מצאתי את ההגדרה הזאת. אני משתמש ב nod32 2.7. מישהו יודע איך מבטלים את הבדיקה? תודה מראש! ;D
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, התקנתי על ה Panasonic CF-19 שלי WINDOWS 7 ULTIMATE. מעבד כפול ליבה במהירות 1.06GHZ, ג'יגה זיכרון. לא אמורה להיות בעיה, נכון? בכל מקרה, כשאני משתמש בעט, הסמן נמצא כ-2 סנטימטר מעל הנקודה שאני לוחץ עליה. במיקומים שונים על המסך המרחק בין הסמן לנקודת הלחיצה משתנה. לא מצאתי בהגדרות משהו שיכול לכוון את זה. כמובן ששעה לפני, על ה XP הכל עבד מצויין. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי ווינדוס 7, אני משתמש בעכבר פשוט שקניתי לפני שנתיים של מיקרוסופט כל פעום שני עושה ריסט למחשב, הגדרות רגישות העכבר חוזרות למצב ההתחלתי, ישנאה אופצייה כלשהי לבטל את התופעה? תודה אנשים
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
טוב אנשים... אין לי מושג אם זה קשור לכאן...אבל אם כן בבקשה תנסו לעזור לפני כמה זמן היתה לי פקודה כזאת שכשאני רושם אותה ב - "הפעלה" אז זה פותח לי חלון חדש עם המס' IP שלי ועוד כמה פרטים... הבעיה ששכחתי ת'פקודה ;D מישהו מכיר אותה ??.....ויכול לעזור לי ????..... תודה מראש אחים שלי...
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
לא יודע למה , בזמן האחרון המחשב נתקע לי המון בזמן משחקים.. בדקתי ב LOG וראיתי את ה ERROR הבא: SERVICE NAME : NET BT Initialization failed because the driver device could not be created. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עושים? עזרה.. =) תודה!
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
משתמש בויסטה 64 ביט אולטימייט. מסיבה שטרם ברורה לי עד היום בדיסק של 320G שיש לי, יצרתי מחיצה אחת והיא הייתה dynamic (לפי הגדרת הויסטה). היום, ככל הנראה לאחר הרצת אובונטו מ- live cd, ויסטה לא מראה יותר את המחיצה ותחת computer management->disk management מופיע הדיסק הקשיח ללא מחיצות ומצויין תחתיו שהוא dynamic ו- Invalid. האפשרות היחידה שבה אני יכול לבחור היא להמירו לדיסק פשוט (basic) אך זה יהיה כרוך באיבוד המידע. איך אני יכול לגשת למידע שיש לי עליו? תודה.
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
כל דבר קטן שאני עושה מקפיץ חלון בשם just-in-time-debugging ויש גם כל מני בעיות debugging מעצבנות בכל תוכנה כמעט! מה לעשות כדי להעלים את זה?!? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
אני מחפש גאדגט לווינדוס 7 שיראה לי בזמן כמה זמן עבודה נשאר לי לעבוד עם המחשב נייד כאשר אני עם סוללה... יש למשהו מושג מכירים משהו דומה ? בנוסף אני מחפש מעיין שעון מעורר שיעבוד אוף ליין ללא אינטרנט וישמיע מוזיקת MP3 מהמחשב או לחלופין שישמיע אתר רדיו גלי צהל .... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
dumprep 0 -k זה נמצא תחת הלשונית "startup icon" מזה בכלל?!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך אני מסדר את תפריט התחל -> כל התוכניות (all programs) כך שלמלעה יופיעו התקיות ואחרי זה כל השאר?
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שמעו התקנתי את הויסטה ואני יודע שכשאני פותח כמה חלונות על שולחן העבודה יש אפשרות ללחוץ על לחצן שמסדר לי את החלונות אחד אחרי השני .. משהו יפה כזה... בשורת המשימות יש לי לחצן שהוא עבור בין חלונות אבל הוא לא עושה את הפעולה שאני רוצה מישהו יודע איפה נמצא הקישור של הלחצן הזה ??
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, מפרט ASUS STRIKER EXTREME 680I INTEL Q6700 2.66 OCZ 750W GEFORCE 8800 ULTRA 748MB WD HARD 500GB DRIVE ANTEC SONATA I NANYA 2X2GB 800MHZ WIN 7 ULTIMATE 64BUT 7600 לאחר התקנת הOS בפעילות רגילה המסך קופא לפעמים ואין תגובה מהעכבר והמקלדת. הדבר המוזר הוא שכל עוד אני לא מכבה את המחשב הכל בסדר אבל אם אני נכנס לSLEEP לאחר התעוררות המסך קופא לי. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. אז הפסקתי להכנס לSLEEP MODE אבל גם אם אני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק לאחר כמה שעות הוא נתקע לפני שמגיע למערכת הפעלה או לאחר מכן. לפעמים מופיע לי BSOD ולפעמים רק נתקע. דרייבר של הכרטיס והלוח מעודכן מNVIDIA דרייבר של הכרטיס קול מעודכן מASUS (ויסטה כי לא הוציאו של 7 עדיין משום מה) דרייבר של המקלד…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעת הדךקת המחשב נפתח חלון של msdos שגתוב בו משהו של regedit וmoo.reg שאמור להיות ב C:\moo.reg שלא נמצא ואז באה שגיאה שאין את הקובץ ואי אפשר לעשות לו import חיפשתי את הקובץ אבל הוא לא נמצא וכשניסתי ''ליצור'' טותו הדבר לא הועיל. עכשיו אני יכול להמשיך להשתמש במחשב אבל הדבר מעצבן למה הוא קורה אני לא יודע וגם איך לא להפסיק אותו מה לעשות.
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-