עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Ferrari599,

כאשר אני לוחץ install באתר של מיקרוסופט, לא קורה כלום. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  2. 100 ש"ח זה פשוט בדיחה. אז אמרתי, למה לא לקנות? עכשיו יש לי כמה שאלות: לחכות לSP1? האם תהיה להסתדרות המורים גרסת כזאת? או לקנות עכשיו? וינדוס בעברית כמובן, אין לי כוח להתעסק עם אנגלית עכשיו.... במידה וקניתי את גרסת ה64 ביט, האם אני אוכל להשתמש בסריאל הזה כדי להתקין את גרסת ה32 ביט? כי אני לא בטוח אם ה64 ביט יהיה לי טוב (דרייברים, בעיקר לכרטיסי מסך, משחקים ובאגים). אז מה אומרים?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by IlyaN,

ערב טוב לכולם, כחלק מפורמט שעשיתי העתקתי את כל תיקיית היוזר שלי למחיצה נפרדת כגיבוי, עכשיו אני רוצה להשמיש אותו אז פשוט העתקתי שוב את התיקייה לDocuments&Settings אבל הווינדוס לא מזהה את התיקייה כיוזר, יש משהו שניתן לעשות? (חוץ מלהעתיק כל רכיב ידנית?) נ.ב- מצטער אם זה נראה פרימיטיבי משהו, אני פשוט לא כזה גאון מחשבים בלשון המעטה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  4. בעיקרון השאלה בכותרת אני לא מתכוון לקיצור דרך רגיל אני מתכוון לכזה שבXP הייתי עושה מההגדרות של התצוגה של השולחן עבודה שמהקיצור הזה אפשר להיכנס ישר למאפייני אינטרנט תודה לעוזרים! ofeky1

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  5. אתם בטח יודעים למה אני מתכוון . אני מנסה להפעיל תוכנה מסויימת ואז ויסטה קופצת ואומרת שצריך את האישור שלי כדי להמשיך .. וללחוץ המשך וכו' איך מבטלים את זה? ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  6. Started by asaf556,

לפני כמה דקות ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולא הצלחתי הוא לא מגיב מה קרה?אין שום שגיע אני עובד בויסטה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אחרי שאחי הקטן שיחק לי במחשב המקלדת הפסיקה לעבוד עשיתי שחזור מערכת והיא חזרה לעבוד היא הייתה דולקת והכל אני בטוח שזה משהו בהגדרה אחרי שעשיתי שחזור מערכת היא עבדה אבל זה מבאס להחזיר את המחשב חודשיים אחורה יש למישהו מושג באיזה הגדרה זה היה שהוא שינה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  8. מישהו מכיר את התופעה שהתוכנה הנ"ל לא עובדת טוב או לא עובדת בכלל עם מעבד אתלון 64? ניסיתי לבצע המרה של סרט רגיל לפורמט WMV והתוכנה לא מגיבה ולא זזה, עם מעבדים נחותים יותר לא היתה לי הבעיה הזאת(אתלון XP, פנטיום 4) וגם חבר שלי שגם לו יש אתלון 64 נתקל בדיוק באותה בעיה עם התוכנה הזאת.

9. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מנסה להתקין את האמור לעיל אך לאחר ההתקנה אני נתקל בהודעת שגיאה ולא חסר מקום בכונן! ניסיתי להתקין גם בעיברית וגם באנגלית יש לי ויסטה SP1 והמערכת מעודכנת צילום מצורף [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  10. Started by RGod,

בדקך כלל המסך הכחול מופיע אחרי החיבור לאינטנרט ,ישר אחרי החיבור ,היום הופיע אחרי איזה 7 שעות ,בדקתי קובץ מינידמפ ו הוא רושם NETMOTCM.SYS . צריך המלצה בנוגע לעניין ,מה לעשות איך לפתור את הבעיה . יש לי מודם בחיבור USB ולא רשת ,ב XP לא היה לי בעיה כזו .

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by ilay22,

צירפתי את ההודעה שאני מקבל, מישהו יודע מה זה ולמה זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by אברהם2,

שלום כאשר אני מעלה את הוינדווס, עולות לי באופן אוטומטי אין ספור (כ-40) תוכנות שונות. המחשב חדש ולא פוצצתי אותו בתכנות סתמיות מותקנות עליו תוכנות גרפיות של אדובה, אוטוקאד, מקס וכ"ו האם תוכלו להמליץ לי לגבי תוכנות 'שירותים' שניתן לוותר על הרצה אוטומטית שלהם? כל זאת, כמובן, כדי לזרז על עגלת הויסטה תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  13. Started by IL ORANGE,

שלום לכם חבר'ה. לפני כמה ימים במהלך עבודתי הרגילה ב ויסטה נתקע לי המחשב, עשיתי RESET ומאז ויסטה לא עולה לי. אחרי מסך הטעינה מופיעה לי מסך כחול והמחשב עושה RESET וחזור חלילה. ניסיתי הכל אך לשווא, ניסיתי שיחזור מערכת ולא הצליח, ניסיתי מצב בטוח וגם שם קורה לי את אותו הדבר. מה אפשר לעשות כדי להציל את המחשב. תודה רבה...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שאני רוצה לכבות את המחשב ,הוא פשוט לא מתכבה. הוא תמיד נתקע בדף הזה של הכיבוי... מה אני יכול לעשות <?

15. שלום אם אני עושה קליק ימני על תקיה אני מקבל יותר מדי אפשרויות שאני בכלל לא צריך יש אפשרות שבה אני ידלל(ימחק) אותם וישארו רק מה שאני צריך הינה תמונה למה שאני מתקוון [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  16. קניתי היום מחשב חדש, מעבד E8400 עם 4*1GB זיכרון. האם להתקין מערכת הפעלה 64BIT?

• 32 תגובות
    • 8.9k צפיות
  17. אני דואג לסגור את כל התוכנות והיישומים לפני שאני מפעיל מחדש את המחשב. וזה פשוט תקוע, לא מצליח למצוא פתרון לזה. מלא זמן כותב "שומר את ההגדרות שלך.." ולא מצליח להגיע ל"מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי...". אני חייב ללחוץ ריסט במחשב כל פעם מחדש. אין לי ווירוסים ולא כלום. המחשב נקי. איך אני פותר את זה??

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. היי, היה לי ספייוור והעפתי אותו מהמחשב. מאז התוכניות שאני נכנס אליהן כל כמה דק' ממזערות את עצמן ולא קורה כלום.. נגיד אני באמצע משחק אז פיתאום זה ממזער את עצמו ולא נפתח לי חלון או תוכנית אחרת (לפעמים תוכניות ממזערות את עצמן כאשר עוד תוכנית נפתחת..). ד"א.. לפעמים שזה ממזער אז אני מנסה לחזור וזה ממזער עוד פעם.. צריך לחכות איזה 10 שניות ואז זה נותן להיכנס ואחרקי כמה דק' עוד פעם זה קורה..כאילו מישהו מנסה לצאת לי מהתוכנה/משחק. מה אפשר לעשות? ניראה לי שעדיין נשאר לי איזה קובץ מהספייוור. עם איזה תוכנה אתם חושבים היא תעיף אותו הכי טוב?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idang,

אני מקבל עם פתיחת המחשב הודעה כזאת - file not found please call help desk איך אני נעלם מההודעה הזאת ?

20. Started by messi,

ניסיתי להתקין את הויסטה דרך דיימון טולס וזה מה שהוא רושם לי: http://www.silvup.net/img.php?id=2iparudjj2jtcb0.jpg יש פיתרון?[br]פורסם בתאריך: 26.02.2008 בשעה 07:30:02 ניסיתי להתקין גם דרך הבוט זה מה שהוא רושם: reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key מה הפיתרון? תחזירו תשובה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  21. *******שימו לב********* הסטיקי נמצא בשלבי עדכון, אתם מוזמנים להגיב עם הצעות שלכם לשיפור וביקורת בנושא הת'רד. ********************* -כל מה שקשור לויסטה נגד XP מקומו פה. -כל דיון אחר שיגרר לנושא זה ינעל או ישולב פה. תקפידו על חוקי הפורום! בדיון זה אכיפה מוגברת כדי למנוע התלהמויות. ראו הוזהרתם. (שימו לב שאתם רשאים לשנות את ההצבעה שלכם בסקר בכל שלב) סיכום הנושא: ויסטה: נכון לרגע כתיבת העדכון הזה די מוסכם בקרב משתמשי חלונות שVista קיבלה שם רע שלא בהכרח מגיע לה. מאז שהיא שוחררה עברו כמעט שנתיים והיא השתפרה פלאים. אומנם לאחר השחרור שלה צצו מספר בעיות, חלקן של ביצועים וחלקן של מחסור בדרייברים לחומרה ישנה וגם המערכת הפעלה דרשה מחשבים חזקים יותר מכל מערכת הפעלה אחרת (מעבד כפול ליבה…

• 1k תגובות
    • 181.2k צפיות
  22. Started by oded6188,

לוקח משהו כמו 5 דקות מהרגע שלחצתי על כיבוי או RESTART עד שזה באמת קורה עשיתי ניקוי עם התוכנה CCleaner והבעיה עדיין נמכשת אין הרבה תוכנות שרצות ברקע מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by tmn,

שלום רב לפני כמה שעות מחקתי את הויסטה והתקנתי מערכת הפעלה חדשה שגם היא ויסיטה הבעיה שבמערכת הקודמת היה לי קובץ של כ400 תמונות מאוד חשובות השאלה שלי האם אני יכול לשחזר את הקובץ לאחר הפירמוט תודה רבה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  24. Started by Zambar,

שלומות, Windows XP SP1 ברשותי, וכאשר אני מפעיל את המחשב הכל עולה יופי טופי, ואז, כשידידנו אמור להגיע למסך של בחירת היוזר, הוא פשוט מראה מסך שחור שעליו רק סמן עכבר שיכול לזוז. הנ"ל מתרחש גם במצב בטוח\ רק שאז הוא "יענו" מראה את שולחן העבודה במצב בטוח, עם סמן עכבר שיכול לזוז לו לכל כיוון, אבל זה הכל. נסיתי לנתק כל דבר מהמחשב למעט מסך, לא הועיל. לא מתקבל שום מסך שגיאה/ BSOD. שום תקלה נראית לעין לא מופיעה בזמן אתחול המחשב. מישהו, משהו..?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. סמלים כמו avg winamp hp דברים שאני צריך יום יום בשורת המשימות פשוט נעלמו כמו כן כל הסמלים של השירים והסרטים בתוך המחשב החליפו את סמלם לסמל מוזר דומה לסמל של התקנה מישהו יכול לעזור בנושא

• 0 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים