Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מאז שעברתי לויסטה, כל תמונה שאני רואה במחשב, בתוכנה Windows Photo Gallery מופיעה בורוד, אלא אם כן אני מגדיל למסך מלא. איך מסדרים את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
1. לחצתי בטעות על משהו וה TASK MANAGER שלי נהייה פשוט כזה אני רואה רק TASK & STATUS, איך אני מחזיר אותו למצב רגיל?? 2. איך אני מחזיר את הכפתור SHOW DESKTOP זה שהיה ליד ההתחל. (מחקתי אותו בטעות). תודה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בכל פעם הוא מראה שעה אחרת שלא קשורה בשום אופן לשעה הנוכחית. *ניסיתי כמה פתרונות שמצאתי בגוגל, כלום לא עזר.. כולל פירמוט!!! *הוא מזייף גם כשאני מבטל את הסנכרון מול האינטרנט, וגם כאשר אני מגדיר שעה ידנית. האם יכול להיות קשר ל CMOS? לסוללה או משהו כזה? בכל אופן כל פעם אני צריך לסנכן אותו ידנית מול אחד השרתים שמיקרוסופט מציעה, מצ"ב תמונה.. הוא מזייף שוב לאחר מצב שינה או הפעלה מחדש. בתמונה שאני מוסיף יש איזושהי שגיאה, אבל הוא בכל זאת מצליח להסתנכרן לשעה הנכונה, עד שמתישהו מזייף שוב. תודה לעוזרים! *עריכה: השגיאה בתמונה הבאה כרגע לא מופיעה משום מה, כן הופיעה במהלך כל היום.
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה WIN XP. יש תקלת מסך כחול Unmountable_Boot_Volume מה אני צריך לעשות? כיצד אני יכול לתקן את התקלה? ניסית לבצע RESTART לא עוזר. ניסיתי להכניס דיסק עם WIN ולעשות Repair לא עוזר. אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא מחשב חדש שיש בו 4Gb זיכרון, רציתי לדעת אם XP יממש את כולו במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע ניסיתי להתקין את NIS 2004 וקיבלתי הודעה שאני לא יכולה להתקין את התוכנה כי אני לא רשומה כ-administrator (יש לי win 2000). יש לי הרגשה שמשהו השתנה כי עד עכשיו לא היתה לי בעיה להתקין שום דבר והייתי רשומה כ-administrator ורק אחרי שקיבלתי את ההודעה בעת ההתקנה, גיליתי שבאמת אני לא רשומה כ-administrator. מכיוון שכשהמחשב עולה אני לא מקבלת אפשרות לסיסמאת כניסה (לפי הגדרתי), איך בכל זאת אני יכולה להיכנס כ-administrator? האם יש דרך לשנות חזרה את ההגדרות כך שאני שוב אהיה רשומה כ-administrator? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ מאפיינים על הספריה הזו C:\Documents and Settings\------\Local Settings\Temporary Internet Files רשום לי כמעט ג'יגה אבל כאשר אני נכנס פנימה אני רואה 40 קבצים שלא לוקחים מעל מגה !!! אבל לא ניתנים למחיקה גם מסייפ מוד אפילו מה הולך כאן ? כמובן שב INTERNET OPTION שמתי רק על 100MB את שמירת ה COOKIES לא יותר , זה לא זה .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
י שלי וינדאוס אקס פי ולאחרונה גילתי פה שאין לי service pack 1 טוב הורדתי והזמן ההתקנה ניקתי סתם תמקלדת ונלחץ לי ה ALT הרבה זמן בערך ....פתאום מתחיל המחשב שלי להסגר הכל נסגר ועשוה הפעלה מחדש.... ניסיתי להדליק תמחשב מחדש ואני מגיע למסך פתיחה של וינדאוז אקס פי לפני שיש את בחירת היזורים !... זה נתקע לי שם ומתחיל תמחשב מהתחלה ככה כל הזמן......... ניסיתי לעשות Safe Mode !!! כלום הכל אותו דבר בבקשה תעזרו לי זה דחוף אני מעריך שזה בגלל זה שההתקנה לא הסתיימה ועשיתי ריסטרט .. איך אני מחזיר תמשחב למצב הקודם!!!!!!! בתוד המראשששששששששש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP בטעות במחיצה הלא נכונה , התקנתי גם בשנייה ואז איתחלתי את המחיצה שהתקנתי בה בטעות חשבתי שזה יסיר את הWINDOWS הזה אבל כשמתחילים את המחשב הוא שואל איזו מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . כשלוחצים על המערכת שהסרתי אז הוא אומר שאי אפשר להמשיך כי חסרים לו הקבצים מאחר שאיתחלתי אותו , איך מבטלים לגמרי את הWINDOWS שהתקנתי במקום הלא נכון כך שלא אצטרך לבחור כל פעם בWINDOWS הטוב .
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אני מעוניין להעתיק את המועדפים שלי לצורך גיבוי ולהדפיס אותם ככתובות ולא כהשם שבו הם נשמרו תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
איך אני משתמש באפליקציות של שרת 2008 בלי שאני יעשה LOGIN בשרת עצמו? אני יודע שב 2003 הייתי מתקין את ADMIN PACK 2003 והיה לי גישה להרבה דברים דרכו כמו AD.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה. יש לי ווינדוס 7, ושידרגתי מ2gb ram ל 4gb . עכשיו הבעיה היא ( אני לא בטוח שזה נובע מהשדרוג אבל אולי תוכלו לעזור לי ): ברגע שאני פותח את הווינאמפ או כל דבר אחר, ואני עושה כמה פעולות במקביל , על הווינאמפ זה ממש מורגש השיר נתקע לשבריר שניה. בין אם זה לפתוח את המחשב שלי או לגלול את העמוד למטה בוואלה או אפילו ממש עכשיו כשאני מקליד, כל אות מורגשת בתקיעה של שבריר שניה בשיר. המחשב עצמו נהיה מעיין איטי יותר. אם מישהו יוכל לעזור לי ממה הבעיה יכולה לנבוע ואיך אפשר לתקן אני אשמח. עוד משהו, שהתקנתי את הזכרונות ההגדרות של ה OC במעבד ובזכרונות התאפסו. E4300 @ 3.0GHZ 9x - 333mhz על 1.475000v - זה בסדר נכון? ככה היה נראה לי.. והאם צריך להעל…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חברה , אני שובר את הראש למעלה מ 6 שעות וללא פתרון , קיבלתי את הנייד החדש שלי fujitsu amilo 7440 עם winxp sp2 english enabled ( עבדו עליי !) אני מנסה להתקין את xp hebrew sp2 או xp hebrew pro אך ללא הצלחה , ההודעה שאני מקבל היא שהוא לא מזהה את ההרד דיסק שהוא SATA מבדיקה הבנתי שהוא צריך דרייברים של ה SATA וזאת אוכל לטעון אותם אך ורק בעזרת הורדת הדרייברים ל דיסקט ואז מייד בהתחלת ההתקנה יש ללחוץ על F6 כדי לכוון אותו לדיסקט זה . אך בנייד החדש הזה אין כונן דיסקטים ואין לי מושג אין אני עובק את המיגבלה הזאת . נאנ עזרו לי , האם יש למישהו רעיון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
רשמתי את ההודעה פה משום שזו אינה בעיה טכנית של הרשת אלא של האקספלורר ספציפית משום מה אינני מצליח להיכנס איתו לשום אתר אני מקבל הודעה " internet explorer cannpt display this webpage כאמור זה בכל אתר.שאני מפעיל את הפיירפוקס האינטרנט עובד בלי שום בעיה. הווינדוס מעודכן וכנ"ל האקספלורר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! ברשותי מחשב p4 2.8Ghz 1Gb Ram מריץ xp sp2 בתוך רשת אירגונית. הבעיה היא שכאשר אני מדפיס המדפסות נתקעות גם בהדפסת רשת וגם בהדפסה מקומית. בבדיקה מעמיקה התברר ש ה spooler service נסגר כל פעם שנוגעים במדפסת. חיברתי מדפסת בכבל למכונה ועדיין אותה הבעייה. net start spooler מניע את השירות אבל כל נסיו הדפסה גורם לכך שהשירות נסגר. כמו כן אם זה מוסיף לא ניתן להתחבר למכונה ב rdp או ב remote assintense ב event viewer יש event 3019 של mrxsmb לפי מיקרוסופט אפשר להתעלם ממנו. מחפש כיוון לפיתרון
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תופעה מוזרה במחשב - חלון קופץ מדי פעם ונעלם במהירות. זה קורה לי בדר''כ אחרי שאני פותח את הדפדפן (אולי סוג של מעקב?), הצלחתי לצלם בעזרת סרטון וצילמתי תמונה ממנו. אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני פותר את זה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
לפעמים ה-WIN לא תמיד עולה לבד לווינדוס אלא נותן לי הודעה אחרי המסך של הפוסט : Booting 'vista' Chainloader /bootmgr מה זה אומר ולמה הווינדוס לא עולה לי (אלא אם כן אני מכבה את המחשב ומפעיל שוב) ?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אין לי מושג למה, אבל היום קרתה תקלה קטנה בג'ימייל. אז ככה, הג'ימייל עולה כרגיל, רק שאחרי לחיצה שתים הוא פשוט קופא במקום עד שאני סוגר אותו. אני משתמש עם גוגל כרום, אבל מה? שאני עושה "גלישה פרטית" זה עובד חלק, וכן בפיירפוקס. מה צריך לעשות שזה יעבוד כמו שצריך שוב? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1- יש איזה אתר בעברית שמלמד מחשבים? הכול על הWIN XP איך להתקין WIN XP מי מצב דוס אתר שמלמד הכול על מחשבים! 2- אתמול קיבלתי את המחשב החדש! ושרציתי לפרמט ולהתקין את המחשב מי התחלה! אז היכנסתי את הדיסק של WIN XP רשמתי סיסמה והכול.. .... ואז המחשב היכבה ואז הייה לי 2 אפשריות 1 להכינס לוונדוס 2 להמשיך את ההתקנה אז היגעתי למסך הכחול הזה ואז אחרי 20 שניות זה רשם שייש איזה בעיה! איזה בעיה יוכלה להיות? זה קשור לזה אולי שייש לי חיבור חדש S-ATA!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
איזה מערכת הפעלה יותר טובה לדעתכם ? :-X 2000 או 98 :saint: תכתבו למה אתם חושבים ככה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן, כאשר אני מנסה להוריד קובץ ל-MP3 שלי אני מקבל הודעה "can't copy <name of the file>: the device has either stopped responding or has been disconnected". ??? הבעיה משתחזרת לי גם על MP3 אחר כך שזה נראה כמו בעיה כלשהיא ב-WINDOWS או באחד הדרייברים. מישהו מכיר את התופעה , ויותר חשוב איך לתפעל אותה... THANKS...
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך אני מפעיל מצלמת אינטרנט דרך! MOVEMAKER ??? תודה לעוזרים תנו ליי בבקשה הסבר לאן ולאיפה להיכנס כדי לעפיל ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-