עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by meir3420,

c [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. Started by Meir787,

אז ככה: יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך ראוטר (שמתפקד כסוויץ' לצורך העניין), שניהים עם כתובות IP סטטיות (לא מקבלים מDHCP). אפשרתי את הRDP בשני המחשבים. כשאני מנסה להתחבר ממחשב מס' 1 למחשב מס' 3 אני מקבל שגיאה שאומרת שהצד השני סיים את ההתקשרות, וכשאני מנסה להתחבר ממחשב מס' 3 למחשב מס' 1 הוא נותן שגיאה שאומרת Unable to logon because of an account restriction. מה עושים ?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. קודם כל אל תשימו לב לסקין של Vista זה סתם סקין הווינדוס הוא XP כמו שאתם ודאי רואים הרקע של קיצורי הדרך בשולחן העבודה שחור הייתי מעוניין להחליף אותו לשקוף.. יש דבר כזה... עשיתי את זה כבר פעם אבל אז משהו בטעות הפך את זה.... את הפיתרון למאפייני תצוגה- שולחן עבודה- ואז איפה שרשום צבע ניסיתי יש שם את כל הצבעים מלבד שקוף... אם משהו יודע להחזיר את הצבע השקוף לרקעים שמאחורי קיצורי הדרך בשולחן העבודה אשמח אם יפרט לי איך.... בתודה מראש... מאיר מצורפת תמונה של שולחן העבודה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  4. שלום לכולם. לא מזמן התחלתי להשתמש במערכת ההפעלה Windows Vista ולכן אני חדש יחסית בתחום. ראיתי שבויסטה יש אפשרות "להכין תוכנית" Power Saving למחשב. יש לי כמה שאלות בעניין ואני מעוניין בהסברים לגבי כל מיני מושגים לא מובנים: 1. כיצד "מעירים" מחשב ממצב Sleep? אני נאלץ לבצע איתחול בכל פעם שהוא "ישן". 2. מה זה Hybrid Sleep? 3. מה עושה פונקציית Hibernate? 4. מה הכוונה Power Button Action? האם זה הכפתור במקלדת או הכפתור של המחשב? (והכוונה היא לא לכפתור ב- Start Menu) 5. מה עושה Adaptive Display? אם קצת הגזמתי בשאלות, אני אודה לכם אם תפנו אותי למקום שיש בו הסברים.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

שלום לכם! לסבתי יש מחשב עם XP. וקנינו לה מצלמת אינרנט, הבעיה זה שכדי להתקין אותה צריך SP2 ואין לה על המחשב אף SP של XP והמחשב בעברית. אני לא מוצא הורדות לSP 1,2 בעיברית מישהו יכול להביא לי? ועוד שאלה, כדי להתקין את SP2 צריך להתקין קודם SP1 נכון? תודה מראש אריאל

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by 69ron,

מישהו מכיר? התקין ובדק? במה זה שונה מהתקנה "נורמלית" של XP? האם זה כדאי? (ברור לי שזאת גרסה פרוצה)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Pro_2004,

שלום וערב טוב .

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  8. לאחרונה קיבלתי נייד חדש ברוך ה'. אני מעוניין להתקין עליו XP אבל שאני מתחיל את ההתקנה הוא לא מזהה את ההארד דיסק ויוצא מההתקנה. ניסיתי להתקין דרך לחיצה על F6 בהתחלה לRAID וזה לא עבד. בנוסך ניסיתי לשנות הגדרות בביוס ללא הועיל. האם ניתן לעשות משהו בנידון?? בתודה מראש חברים.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  9. בס"ד שלום לכולם, השאלה שלי היא, למה יש חלק גרסאות של ווינדוס שעולים באתחול וחלק לא? למי שלא הבין, יש לי כמה דיסקים של ווינדוס ואין לי דיסק אתחול. אז אני מפרמט ת'מחשב על ידי כך שאני מגדיר בביוס שהבוט יופעל דרך דיסק ומכניס ת'דיסק. עכשיו בכל הדיסקים שיש לי הווינדוס לא עולה ולא כתוב Press any key to start boot או משהו כזה וב 2 דיסקים זה כן כתוב, הבעי'ה היא שהם לא עובדים.. אז איך אני יכול לדעת, לפני שאני מוריד ווינדוס חדש, אם הווינדוס שאני הולך להוריד יפעל ככה או לא? ועוד שאלה קטנה, מאיפה אני יכול למצוא דיסק אתחול שעובד טוב בשביל להתקין איתו XP ואם למישהו יש מדריך או יש זמן להדריך רק בחלק של ההפעלה אז תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by Shay17,

ההודעה הזאת עולה לי שאני מנסה למחוק http://img233.imageshack.us/img233/5187/93897533wc8.jpg

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  11. יש לי מחשב חדש אז לא הגיוני לי לעדכן ביוס וכל העסק הזה לוח אם של GIGABYTE GA73PVM-S2H אני רוצה להתקין ויסטה במקום ה XP העברתי את אופציית ה FIRST BOOT ל CD/DVD וברגע שהוא עולה לי ומבקש PRESS ANY KAY בשביל להריץ מה CD/DVD אני מקבל את ה NTLDR IS MISSING האמת השתגעתי כבר מישהו יכול לפתור לי ת'בעייה ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. כל התוכנות האלה שעובדת בצד ימין למטה אתם מכירים אותם... עכשיו יש לי שם הרבה תוכנות שנראה לי שמאיטות תמחשב באופן מיותר... עכשיו רציתי לדעת איך סוגר את כל היישומים שעולים בזמן שאני מפעיל תמחשב שלא יעלו כמו כל פעם... כי ככה המחשב עולה לאט וגם עובד לאט לפי מה שאני יודע... יש איזה משו בהגדרות של ה-VISTA עצמו שיכול לטפל בזה? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  13. שלום, אני מריץ בוינדוס ויסטה תוכנה כל פעם שהמחשב עולה באופן אוטומטי התוכנה נמצאת בריגסטרי ומשם נקראת לעלות בכל פעם שהמחשב עולה הבעיה היא שהתוכנה דורשת אישור של administartor כדי לרוץ ואז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב אני נדרש ללחוץ אישור כדי שהתוכנה תעלה למישהו יש מושג איך אפשר לתת לתוכנה אישור אוטומטי בכל פעם שהמחשב עולה כך שהמחשב לא יחכה לאישור שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  14. 100 ש"ח זה פשוט בדיחה. אז אמרתי, למה לא לקנות? עכשיו יש לי כמה שאלות: לחכות לSP1? האם תהיה להסתדרות המורים גרסת כזאת? או לקנות עכשיו? וינדוס בעברית כמובן, אין לי כוח להתעסק עם אנגלית עכשיו.... במידה וקניתי את גרסת ה64 ביט, האם אני אוכל להשתמש בסריאל הזה כדי להתקין את גרסת ה32 ביט? כי אני לא בטוח אם ה64 ביט יהיה לי טוב (דרייברים, בעיקר לכרטיסי מסך, משחקים ובאגים). אז מה אומרים?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by eliau21071981,

לפי דעתי האישית לא כדיי להתקין ויסטה לחכות עוד טיפה למרות שאני מקבל עידכונים שיש שיפור ובהרבה לאחר התקנת SP1 ואני יודע שאם נחכה בסוף יוציאו את Windows 7 אז ככה שלא שווה לחכות חוץ מזה שקשה לי הפרידה מהXP

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Lanzar,

שלום, יש ברשותי ווינדוס VISTA 64BIT, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד DX10, אני משום מה לא מוצא באתר של מיקרוסופט... תודה מראש. עריכה, שאני מקיש DXDIAG ב "התחל" רשום ש DX10 מותקן כבר... אבל שאני מנסה להריץ 3DMARK06 הוא רושם שאחד מהקבצים של DX9 לא קיים.. אני ינסה להתקין את 3DMARK מחדש...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום, התקנתי עכשיו ווינדוס VISTA סוף סוף, אבל כל דבר שאני מנסה לפתוח כל קובץ, הווינדוס קופץ ושואל אם אני בטוח, איפה מבטלים את זה ? תודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. נגיד יש לי מחשב נייד שהויסטא היא built in יענו המחשב מגיע עם ויסטא, משום שהמחשב נייד אין לי פלופי..ואם אני רוצה להתקין XP אני חייב להכניס דיסקט של הדרייבר של ההראדדיסק מפני שהוא סאטא (sata(, מפני שבלא זאת הוא לא מזהה את הHD ולר ניתן להמשיך בהתקנת הXP.. מה ניתן לעשות?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  19. היי לכולם, יש לי 2 הארדיסק על אותו מחשב על הדיסק הראשון מותקן xp ועל הארד דיסק השני אני רוצה להתקין win98 כמו כן איני רוצה שיעלה באתחול המחשב איך אני עושה זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  20. קיצר, ביטלתי את ה-UAC, אבל בסיסטם טריי עדיין מופיע הסימן האדום של ה-Windows Security Center. איך נפטרים ממנו? (אגב, בכל שאר הקטגוריות טיפלתי, כך שהביטול של ה-UAC הוא זה שגורם לסמל להמשיך להופיע).

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by idang,

צירפתי תמונה... מאיפה השגיאה הזאת מגיעה ? עשיתי סריקת וירוסים, AD-AWARE, SPYBOT ושום דבר חשוד לא נראה.. הכל היה תקין ! יש למישהו טיפ לתת לי? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  22. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי פתרון... :-X

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כלואמר להשתמש באינטאנט תודה רבה נעם

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  24. Started by בזיק,

משהו מוזר המחשב הוא לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה בdevice manager הכונן של הצורב DVD לא מופיע לעומת זאת, אם אני מעלה את המחשב כאשר דיסק ההתקנה נמצא בצורב - אז דווקא הצורב כן מופיע.

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  25. עשיתי דול בוט(xp+vista) לאחר שפירמטתי את המחיצה עם הויסטה כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך של הבחירת בוט המחשב מייד נכנס לויסטה ולא נותן לי זמן לבחור אז\ אני צריך לתקתק עם החצים ליפניי שהוא מגיע למסך כדיי שהמחשב לא יקפוץ ישר לויסטה....איך אני מסדר את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים