Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני כעשר ימים היתקנתי Windows Vista Ultimate והיום קיבלתי הודעה, תמונה: מישהו יודע מה הבעייה ומה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים וחג פסח שמח.
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולכם כשאני מנסה לעשות ריסטארט בעזרת "התחל", המחשב מגיע להודעה WINDOWS IS SHUTTING DOWN ואז נתקע כלומר העכבר לא מגיב ואני חייב לעשות ריסטארט ידני. בכיבוי , זה עובד היטב, כלומר כשאני עושה START TURN OFF הוא מכבה את המחשב יש לי XP עם SP3 אודה מאד לעזרתכם שמעון
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנסת לתקייה ''המסמכים שלי'' ומופיע לי הסרגל המציק הזה שאני לוחצת על הx כדיי לסגור את הסרגל של התקיות,הוא נסגר ושאני יוצאת ונכנסת שוב לתקייה,הסרגל חוזר גם שחזור מערכת לא עזר מה אני אמורה לעשות במצב הזה? תודה חברים
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ממה נובעת הבעיה? ניסיתי לעלות ב SAFE MODE וכו.. וללא תוצאות. תודה
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן אני עם מחשב חדש כבר כ-שבוע אתמול בלילה עשיתי עידכון לאנטי-וירוס והתקנתי אימיול הלכתי לישון בערך בשעה 3 אני מתעורר לרעש ריסטים חוזרים של המחשב כיביתי את המחשב , כשאני מנסה להדליק את המחשב , הוא מגיע עד למסך שכתוב ווינדוס XP ברקע שחור ואז לפחות משניה יש מסך כחול כלשהו , והמחשב עושה ריסט ככה הפעולה חוזרת על עצמה ואי אפשר להדליק את המחשב אני חשבתי לעשות REPAIR לווינדוס , האם זה יעזור? מותקן לי SP2 והדיסק שיש לי של ווינדוס הוא בלי האם עדיין אפשר לעשות ריפייר? תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להיכנס לפונקציית הצגת וידאו במדיה סנטר הוא ישר זורק אותי החוצה עם הודעת שגיאה: ווינדוס נתקל בבעיה וסוגר את התוכנית או משהו כזה, אני לא זוכר הת ההודעה במדוייק. המדיה סנטר עובד מצויין חוץ מהפונקצייה הזו. כאשר שוחחתי עם התמיכה של מיקרוסופט וגם של hp (זהו מחשב נייד שלהם) הם הציעו לי להוריד את הקודקים של הסרטים כי אולי זה יוצר התנגשות. ניסיתי וזה לא עזר. הפתרון שלהם הוא לפרמט את המחשב. ממש גאונים. אשמח לעזרתכם. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לפני הכל תיאור קטן של איזה מחיצות יש לי. מחיצת C - מכילה WINDOWS XP מחיצת D - מחיצת קבצים (סרטים, מוזיקה, תמונות, משחקים) מחיצת I - מכילה WINDOWS VISTA ULTIMATE ועוד מחיצה שהיא UNALLOCATED SPACE. ראיתי איפה יש את האפשרויות האלה בויסטה, אבל אני לא מצליח לעשות את זה... זו אמורה להיות אופציה של EXTEND אבל בתפריט אני מקבל EXTEND רק לC ולא לשאר המחיצות.... HELP PLEASE?
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אוקיי. אחרי יותר משנה ללא פרמוט, פירמטתי היום את המחשב. התקנתי את הXP, הכל הלך חלק, המערכת עלתה כמה פעמים חלק אחרי ריסט. הכנסתי את דיסק ההתקנה שהגיע עם לוח האם (שהשתמשתי בו בעבר פעם אחת בלבד, כשקניתי את המחשב), התקנתי את מה שצריך, ואחרי הריסט אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להעלות את הווינדואוז משום שדרייבר pci שאמור להיות בתקיית הXP חסר או פגום. (ההודעה עולה עוד בממשק דוס, לפני שמסך הוואלקם עולה, אחרי שעוברים את האפשרות להכנס לביוס). הוא ממליץ לבצע repair של המערכת. ניסיתי, הוא נקתע איפשהו בהתקנת devices. פירמטתי שוב, הורדתי את הדרייבר של הlan (שמובנה בלוח אם) מהאתר של ג'יגהבייט במחשב אחר, והתקנתי אותו. אני לא יודע מה לעשות כרגע - האם להתקין את שאר הדרייברים מהאתר שלהם? מה…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הגדרות של תוכנות שנשמרו שם לא מסוגלות להישמר, זה מגיב כאילו כל התיקייה היא לקריאה בלבד, וזה לא באמת ככה! מה עושים? מע' הפעלה ויסטה 64 כמובן
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום ההודעה הזאת היא די דחופה אני ממש משתגע יש לי 48.8 ג'יגה בית קיבולת בכונן סי עכשיו אני רואה שהמחשב שלי בסכנה ואין לי מקום בכלל בכונן בקושי 11 מגה בית מחקתי את כל מה שאנילא צריך והעברתי לכונן אחר מחקתי היסטוריית גלישה וכל זה מחקתי תיקיית temp וזה כל הזמן גודל מחדש כל יום מישהו יודע מה אני יכול לעשות תעזרו לי בבקשה זה דחוףף!
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה עם ה remote assistant אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב כל פעם הוא נותן לי את השגיאה הבאה : the person you are trying to help might have closed remote assistance למרות שזה לא הגיוני כי בדקתי עם מחשב ברשת שלי וזה גם לא עבד. מה שכן מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליי ולבצע "סיוע מרחוק " :-) בכל אופן ניסיתי לכבות את הפירוול ניסיתי לעבוד רק עם הפירוול של windows ובלי פירוול בכלל. לא עזר. אני מאחורי ראוטר אז ניסיתי בלי ראוטר, גם ללא הצלחה. (למרות שמהתחלה הבעיה היא לא בראוטר כי מחשב אחר ברשת עובד מצוין עם הסיוע מרחוק"). יש לי את הגרסה הכי מעודכנת של ה live mes' אם זה קשור... ניסיתי גם לא דרך המסנג'ר אלא על ידי הזמנה דרך קובץ שנוצר ב remote assist (למי שמכיר את …
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה אולי מוזרה אבל רציתי לדעת איך אני יכול למנוע התקנה של ווינדווס XP (או כל ווינדווס אחר) על דיסק קשיח (יחיד במחשב) מפורמט ללא גרימת נזק פיזי כלשהו לדיסק עצמו כמובן?
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך אני מסדר את תפריט התחל -> כל התוכניות (all programs) כך שלמלעה יופיעו התקיות ואחרי זה כל השאר?
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, התקנתי על ה Panasonic CF-19 שלי WINDOWS 7 ULTIMATE. מעבד כפול ליבה במהירות 1.06GHZ, ג'יגה זיכרון. לא אמורה להיות בעיה, נכון? בכל מקרה, כשאני משתמש בעט, הסמן נמצא כ-2 סנטימטר מעל הנקודה שאני לוחץ עליה. במיקומים שונים על המסך המרחק בין הסמן לנקודת הלחיצה משתנה. לא מצאתי בהגדרות משהו שיכול לכוון את זה. כמובן ששעה לפני, על ה XP הכל עבד מצויין. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג p2770hd ומחשב שמחובר אליו בdvi 1920X1080 למרות שגם בהגדרות של הכרטיס מסך וגם בהגדרות של המסך שניהם מראים 60hz אם אני נכנס לרזולוציית מסך בווינדוס הוא מראה לי 59hz ומתעקש להישאר ככה. הדבר הזה ממש מעצבן אותי כי זה מבטל את האופציה בשימוש ב vsync. בבקשה שמישהו יתן פיתרון זה ממש ממש משגע אותי!!!
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קופץ לשנייה ונסגר כשאני עושה פעולות שונות מחשב, בהתחלה חשבתי שזה קשור לווינאמפ אבל מסתבר שלא... יש למישהו רעיון ? דרך לבדוק מה הטריגר שלו ? אני מתחרפן אני על סף פירמוט...
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום. היום אני פירמטתי והתקנתי את הווינדוס הכל יופי אין בעיות.. רק שמתי לב שעכשיו משום מה הwelcome לא מופיע וישר רואים את שולחן העבודה? לי זה דווקא יותר טוב כי זה עולה יותר מהר אבל בעיקרון זה לא אמור ליהיות ככה? האם זה יכול ליצור בעיה או שזה לא משנה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 892 צפיות
-
-
האלן חברה... החלפתי במחשב של אחי את הוינלגון (מסך הפתיחה-"ברוך הבא") וכניראה זה שהחלפתי מקולקל... בכל מקרה בעקבות זאת המחשב לא פועל ... כלומר הוא נידלק אבל שמגיע למסך "ברוך הבא "כמובן שאני צריך לבחור בין המשתמשים ... אז יש לי מסך שחור (כך גם בF8) ואז אין לי אפשרות בחירה כלומר אני לא יכול להיכנס לוינדוס אשמח להצעות פיתרון.. דרכים שחשבתי עליהם... 1.לקחת WINLOGON חדש ולהציב אותו במקום הישן בכך שאני יחליף מהמחשב שלי (יביא תהרדיסק) 2.לקחת תהרד דיסק לגבות את C ואז לפרמט שוב ..( אם חייב) אשמח לקבל פיתרונות אחרים אם יש לכם רעיונות ושתגיבו אם הגיוניים שלי... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
שלום לאחרונה שדרגתי את המחשב, מPIII 1000 עברתי לAMD X2 מאיזה סוג. שני המחשבים הריצו \ מריצים WIN XP. במחשב הישן היה לי 512 RAM ולכן הSWAP FILE נראה לי חשוב, במחשה החדש יש לי 2.5GB של RAM ולכן עברה לי מחשבה - האם אפשר לבטל לגמרי את הSWAP FILE למערכת ההפעלה ולהכריח אותה לעבוד מהRAM בלבד? אם אני מבין נכון זה אמור לגרום למחשב לעבוד מהר יותר כי יש פחות כתיבה \ קריאה לכונן הקשיח והBUS אמור להיות מהיר יותר בין המעבד לזכרונות וגם בלי התיווכים של הצינורות בדרך. מה דעתכם? רון.
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
dumprep 0 -k זה נמצא תחת הלשונית "startup icon" מזה בכלל?!
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי חברה מקווה שזה הפורום הנכון אבל אני ממש תקוע עם בעיה מעצבנת! בכול פעם שאני מעלה את המחשב עולה לי חלון של WINDOWS\SYSTEM\CMD.EXE ואז זה רושם שיש ERORR כול שהוא ואני סוגר את החלון ואז הכול בסדר\ זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לסדר את זה! מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
התקנתי XP בדיסק 1 ועשיתי GHOST ואחרי זה התקנתי VISTA בדיסק 2 (לא מחיצה אלא פיזית) ועלה לי ה-BOOT MENU שיכולתי לבחור בין שני המערכות. אתמול פירמטתי את הדיסק עם ה-XP והעלתי מחדש מה-GHOST ועכשיו הוא לא מזהה את הויסטה כי לא עולה ה-BOOT MENU. לצערי שכחתי לגבות את ה-BOOT.INI. השאלה שלי האם יש דרך לסדר את זה, ואם יש למישהו את שני המערכות מותקנות אם הוא יכול לשלוח לי מה שכתוב אצלו ב-BOOT.INI. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
תכתבו לי
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-