Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
נתוני המחשב שלי: P166MMX, 96sdram100 with HD 20g מן הראוי לציין שבכל מערכות ההפעלה הקודמות הכול עבד מצויין, ומדובר בכמה יישומים סימולטנית כולל צריבה עם צורב סקאזי. הבעייה היא בלבד בהגדרות תקשורת האיי.די.אס.אל מבחינת גודל הכיסים, ובשל כך המליצו לי לעבור למערכות אנ.טי תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
זה יכול לקרות באמצע גלישה סתם באמצע החיים..וזה מעצבן מישוה יודע איך מבטלים את זה?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני מוריד סרטים עם סבבה דיסי הבעיה היא שכשאני פותח את התיקיה של הסרטים שירדו אני מקבל הודעת שגיאה "האקספלורר נתקל בבעיה ועליו להיסגר" חשבתי שזה וירוס אבל סריקה לא העלתה כלום גם אם התיקייה ריקה זה עדיין קורה גם אם אנימעביר את הקבצים לתיקייה אחרת הבעיה עוברת יחד איתם לעומת זאת אם אני שם את הקבצים על שולחן העבודה אין בעיה וכולם עובדים מישהו נתקל בבעיה? תודה מראש שחר נ.ב אני משתמש בנוד 32 והוא לא מוצא שום וירוס
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני רוצה לבטל הדפסה שעשיתי הבעיה היא שאני לא מוצא את האיקון של המדפסת בסרגל כלים. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
תתקינו את הwin installer 3.1 v2 תעדכנו את הwin עם העידכון 3.1 תאתחלו את המחשב מחדש עדיין יופיע הblack screen אבל חכו בערך כדקה והwin יעלה למי שיש WIN XP PRO פרוץ שיכנס לאיסיקיו שלי להוראות נוספות
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק, 4 ג'יגה RAM ו Quadcore...החלטתי במודע לגמרי לנסות וויסטה. באמת שאין לי יותר מדיי תלונות, אבל בסה"כ קיבלתי XP לכל דבר. לא יודע באמת איזה פיצ'רים/חידושים יש בוויסטה, הייתי בטוח שיש "אפקטים" מטורפים של חלונות בתלת מימד שיכבידו על הזיכרון..אולי לא מצאתי את זה פשוט, לא יודע. במקום זה מצאתי את הפיצ'ר הנהדר שלפני כל דבר שאתה עושה במחשב, מחשיך את המסך ומקפיץ הודעת הזהרה. בדיעבד הייתי מתקין XP 64bit, פשוט כי אין הבדל..
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
-
עשיתי חיפוש עם התוכנה קאספירסקי(KASPERSKY) אז ראיתי PACKES FILES : 20 זה אומר שייש לי ווירוסים? איך אני מוחק אותם עם התוכנה אזות? פעם שהייתה לי התוכנה ANTIVIRUS 2003 אז שהתוכנה מצאה לי ווירוסים אז זה הייה קל לימחוק זה הייה מוצא את הווירוסים והייה לאנטי ווירוס הזה איזה כופסא.. ושאני נכנס לכפוסא רושם שם איזה ווירוסים הוא מצא ויש לי אפשרות לעשות איקס(לימחוק) איך אני מוחק עם התוכנה אזות ווירוסים? קאספירסקי(KASPERSKY)
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי אני כרגע בונה port knocking demon שמיועד ל windows, בגלל שכל אלה שמצאתי ברשת הם או גרועים או לא קוד פתוח (ואני לא מכניס קוד סגור שאני לא בוטח במקור שלו לשרת שלי). בכל מקרה, אחרי יומיים הגעתי לשלב יחסית מתקדם וכרגע אני מתכנן לבנות לו מיני wizard שיגדיר אותו אוטומטית עם פיירוולים מסויימים, כרגע הוא תומך ב ICF וב Windows Firewall . אני רוצה שה wizard יתמוך גם בפיירוול של VISTA ובשביל זה אני צריך לדעת את הצורה שבה ה LOG בנוי. ואין לי כרגע גישה למחשב עם VISTA ,אז אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור לי ולהעלות לי log . אגב אני לא צריך את כל ה log אלא רק את החלק העליון שאומר את הגירסה והצורה שבה ה log מסודר, ו 2-3 פאקטים. לדוגמה אם הייתי מחפש LOG של XP SP2 ,המידע הזה היה …
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה נכון שעושה על קובץ הסתר/HIDE אז הוא לא תמיד מוסתר כאילו אם בהגדרות כתוב SHOW HIDDEN FOLDERS אז הוא יהיה כזה שקוף ואם כתוב HIDE FOLDERS אז לא תראה אותו אז אצלי יש בעיה ברגע שאני עושה על קובץ HIDE אז אני לא רואה אותו וכשאני הולך להגדרות תיקיה אני רואה שזה על SHOW HIDDEN FOLDERS וכשאני מנסה להעביר את זה ל HIDE FOLDERS זה לא עובד ונשאר על SHOW FOLDERS אבל זה לא מראה את המוסתרים למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
עזרה בבקשה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית די הרבה גרסאות של windows כמו 7 ו windows 2008 ו windows 2003. יש לי המון בעיות עם ה networking בינהם, כלומר כולם ב work group אבל יש לפעמיים מצבים שמחשב לא מצליח להחבר למחשב אחר דרך שיתופים וגם את הבעיות עם סיסמאות ריקות שצריך להגדיר ב group policy. באם יש פתרון קסם שכולם יעבדו כמו שאני רוצה מבחינת שיתוף בלי סיסמאות וכדומה ? אין איזה תוכנה שעושה את כל ההגדרות האלה ב"מכה" אחת ??
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שחסרות לי כמה תוכנות או תוספות לאקספלורר בשביל לשמוע רינגטונים, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד אותן, האתר עצמו עולה בסדר וגם שאני לוחץ על רינגטון זה עולה ומראה לי שהוא משמיע את השיר אבל בעצם אני לא שומע כלום. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם, בתודה, דודי.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין XP על המחשב שלי אני מגיע לאחר זמן קצר למסך כחול שבו כתוב: "a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer" לאחר מכן המסך הכחול ממליץ לי לבצע בדיקת וירוסים וסריקת דיסק ולנסות להתקין את ה-XP מחדש (באנגלית כמובן, ועשיתי את זה). בסוף המסך הכחול כתוב הדבר הבא: "STOP: 0X0000007B (0XF898563C, 0X0000034, 0X00000000, 0X00000000) ניסתי להתקין 3 גירסאות שונות של XP וכל פעם הודעת השגיאה חזרה. כרגע יש לי Win 98se. מה לעשות? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום.לפני כמה זמן התעסקתי ברגיסטרי ובטעיות גרמתי לכך שהווינדוס לא מזהה קבצי EXE.לפי דעתי חסמתי את קובץ הרגיסטרי הזה.שאני לוחץ עליו הוא מלבין (כאילו שאני לוחץ בקליק אחד על קובץ כדי לסמן אותו ולא פעמיים כדי לפתוח אותו), ולא קורה כלום. אני גם לא יכול להכנס לsystem restore =\. יש תוכנה שמשחזרת את קובץ הרגיסרי הזה?או איזה patch? תודה.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP PRO+SP1 ואני לא מצליח לעשות שום עדכון בין אם אני מנסה לעדכן את העדכון ידנית כגון הקובץ שמתקן את בעיית ה בלאסטר לבין אם אני מנסה לעדכן דרך האתר קורה אותו הדבר, הוא מוריד את ההתקנה ו עושה ריסט ובעצם לא עשה התקין כלום. אני בודק ב "הסרה והוספה של תוכניות" ולא הוספו שם עדכונים כמו שאמור להתווסף. ניסיתי להתקין כבר מחדש את הווינדוס וזה שוב קורה. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום. רכשתי מחשב חדש עם: לוח אם GA-EP34-DS3L של ג'יגה בייט, כרטיס מסך HD4870 של ATI, זיכרונות DDR2 2048 x2 800MHZ של G-SKILL, מעבד 2duo E7300 ועוד כמה חלקים אחרים. התקנתי בו XP 32BIT ויש לי המון בעיות. המון תוכנות כמו מסנג'ר, פיירפוקס וכ'ו קורסות באופן רנדומלי או מתי שהמחשב נדלק, עם שגיאה שמדברת על קובץ בשם KERNEL32.DLL. וכל שעה בערך המחשב עושה מסך כחול (לפני זה הוא עשה ריסט אוטומטי עד שביטלתי את זה). תמונה של המסך הכחול: http://img83.imageshack.us/my.php?image=dsc00567my9.jpg ותמונה של שגיאות DLL: http://img510.imageshack.us/my.php?image=errorme1.jpg אני כמעט בטוח שזאת לא בעיה של חומרה, בדקנו טמפרטורות והכל בסביבות ה30 מעלות. משחקים עצמם חשוב לציין שפועלים מצוין, כמעט תמ…
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אהלן, במחשב היה מותקן XP ורציתי לנסות WIN7, בטיפשותי עשיתי פרמוט והתקנתי 7 במקום להתקין בנוסף. עכשיו, אחרי שניסיתי 7 החלטתי שאני לא ארכוש ואחזור ל XP כי לא ראיתי שיפור. לא מצליח לעשות BOOT מהדיסק של ה XP. נכנסתי ל BIOS ושיניתי כך שה BOOT הראשון הוא מה CD. ניסיתי לשנות את ה BOOT הזמני (F12) ל CD. הוא כותב שהוא מעלה מה CD אבל ה 7 אנטרפרייז עולה... הדיסק בסדר כי כשאני מעלה אותו מתוך ה 7 הוא עולה רק לא ניתן לעשות DOWNGRADE.... זמן ההתנסות עומד לפוג, אני רוצה לחזור ל XP ולא יכול... הצילו.... הלוח הוא לוח גיגבייט GA-MA78GM-UD2H גרסת BIOS היא F2 תודה רבה....
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איך אני מסיר את העדכון הזה?עושה לי המון בעיות-StackHash וכדומה,ישנה שורת פקודה בדוס.אני צריך לעלות ממצב בטוח או בכלל לפני שאני מעלה את חלונות(F8)?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
נגיד ויש לי קובץ File והוא נפתח ע"י כתבן ואני רוצה שיהיה קובץ bat, אני משנה לו את הסיומת אבל השם של הקובץ משתנה פשוט ולא מה שמפעיל אותו משתנה....
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מה קורה אחים..... יש לי ווינדוס 98SE. יש לי חיבור ADSL דרך נטויז'ן ולפני יומיים התחברתי לאינטרנט והכול היה בסדר. אבל התנתקתי מהאינטרנט היתחברתי שוב ולא הצלחתי להעביר נתונים.... הוא מבצע את הקישור אבל אני לא מצליח להעביר נתונים! דיברתי עם בזק ונטויז'ן והם לא הצליחו להבין מה הבעיה.... הם אמרו לי שהבעיה היא כניראה עם הווינדוס. אני לא רוצה לפרמט את הווינדוס בגלל שאין לי ממש זמן. מישהו יכול אולי לתת לי פיתרון?..... נ.ב מחקתי קובץ DLL בשם ISO או IOS יכול להיות שיש קשר ביניהם.
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
צירפתי את ההודעה שאני מקבל, מישהו יודע מה זה ולמה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי דיסק של Windows Xp מקורי אבל אני לא יודע איך מפרטים את המחשב נכון הגעתי למסך הכחול מה אז ? אני פשוט רוצה להתקין Windows Vista אבל קודם כל אני רוצה לעשות FORMAT על C אז תעזרו לי בבקשה ..!
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-