עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 888,

איך אני עושה פירמוט למחשב??

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  2. Started by m53242,

שלום אני מישתמש במחשב נייד DELL שלי. יש לי חלונות 10 HOME. בפעם ראשונה פתחתי דפדפן Microsoft Edge. וניתקע לי דפדפן. לא מצליח ליסגור אותו. בעזרת "מנהל משימות" היצלחתי ליסגור דפדפן Microsoft Edge. בפעם שנייה פתחתי שוב דפדפן Microsoft Edge וזה עובד ותקין. למה זה קורה לי לפעמיים דפדפן Microsoft Edge ניתקע ? אני ראיתי ב "מנהל משימות" רואים דפדפן Microsoft Edge יש באותו דפדפן פתוחים 6. לא הבנתי מה זה אומר. האם זה קשור פתיחה כמה דפדפנים לתקיעה דפדפן ? אני לא לחצתי על דפדפן 6 פעמיים דפדפן אקספלורר אדג'. לחצתי פעם אחת. וזה ניתקע לי. וגם אין לי חשבון פרופיל 1 . אני לא יצרתי חשבון פרופיל. לא משתמש בזה. אני רק פותח דפדפן אקספלוורר אדג' רגיל וגו…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by DeNon,

לילה טוב, יש לי WINDOWS HOME XP מקורי ויש לי WINDOWS VISTA HOME 64BIT גם מקורי באיזה אתם ממליצים להשתמש?

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  4. פעם שמעתי שכשאתה מוריד מערכת הפעלה ולא קונה, אז מערכת ההפעלה לא מתעדכנת. האם זה נכון והאם ישנם עוד חסרונות?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  5. Started by moshel7,

יש ברשותי windows vista ultimate ואני לא מצליח להוריד עידכונים אני מקבל את השגיאה הבאה:קוד 80072EE2 מה זה אומר ומה עלי לעשות? תודה לכל העונים ליפני כן העידכונים היו יורדים

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  6. מעונין להעביר קבצים ממחשב ישן למחשב אחר ניסיתי בעזרת האשף והוא דורש כבל טורי מה זה הכבל הזה ובאיזה חיבור הוא מיתחבר? והאים אפשר דרך כבל רשת? ועוד שאלה אם אני מפרמט מחשב מהיא הדרך לישמור קבצים והגדרות?

7. Started by Kerberos,

טוב אחרי הרבה תרדים, ותשובות שלא קשורות ולא עובדות- החלטתי שננסה שוב ... אז ככה - יש לנו Windows 2000 SP3 ו MSN MESSENGER שמתעלק על האאוטלוק אקספרס. איך מעיפים אותו משם ? ואל תגידו לי באופציות של ה Outlook כי זה לא עובד שם ומדובר על ה Windows Messenger. אם למישהו יש פתרון מועיל ועובד - אשמח לשמוע חג שמח

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  8. Started by imac,

שמתי לב לאחרונה שחסרים לי 10GB בכונן D, בדקתי כמה כל התקיות בכונן שוקלות וכולם שוקלים בגיחד 17 GB ולכונן בסך הכל יש 27GB! איפה לעזאזל 10GB נעלמו לי? אני ממש משתגע, אני ממש זקוק למקום הזה במיוחד עכשיו..

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  9. יש לי xp אני צריך להתקין 98 בשביל לעשות עליו ניסויים יש לי bootable cd בתחילת ההתקנה כתוב setup will now configure your 1st hard drive for use with win 98 caution: all files will be deleted פחדתי להמשיך כדי לא למחוק את כונן המערכת שלי מה עושים? שאלה שניה את ה win xp שיש לי התקנתי אחרי פירמוט למרות הפירמוט, עם האתחול לוקח לאייקון של bitdender ושל הכרטיס רשת הרבה מאוד זמן לעלות ה pf usage מתחיל מעל 200 ,מה כבר התקנתי שיכול לגרום לכל התופעות האלה? בטח לא התקנתי משהו שונה, זאת אולי הפעם המיליון שאני מפרמט ואני כל הזמן מתקין אותו דבר ואף פעם לא קרה שכל כך מהר המחשב לקה בסימפטומים האלה

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  10. שלום, מותקנת אצלי windows 7 7100 שהותקן על גבי ויסטה. לאחרונה היו במחשב שלי בעיות ולכן החלטתי לפרמט. העתקתי את התיקיות הנ"ל לכונן משני במחשב, ואז על מנת לראות כמה מקום נשאר לי בכונן הראשי מחקתי את המקור שנמצא בו ופיניתי את סל המחזור. להפתעתי ראיתי פתאום בmy computer שהתפנה מקום גם בכונן המשני,ואכן משום מה הכל נמחק גם שם! מה אני יכול לעשות על מנת לאחזר את המידע בצורה הטובה ביותר? למה זה קרה בכלל(לכן החלטתי לפרסם את זה בפורום הזה)? אני בנתיים מנסה להשתמש בrecuva... יש הצעות? תודה.

11. מתי יוצא לחנויות אופיס 2007 בעיברית?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by yossibra,

שלום לכולם! התקנתי ווינדוס XP מחדש לפני בערך חודש ומאז תמיד המעבד עובד על 100% גם כשהמחשב לא מבצע שום פעולה חשבתי בהתחלה שזה יכול אוליי להיות איזה וירוס שרץ ברקע אז עשיתי סריקת וירוסים אך ללא שום תוצאה וניראה לי שזה אוליי איזה שהיא הגדרה בווינדוס מישהו יכול אוליי לומר לי למה התופעה הזאת ואיך אני ניפתר ממנה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by shloosh,

פתאום מופיע לי דבר כזה עם הודעת של End program והמחשב נכבה! מה זה??? עריכת המודר: אין צורך בכ"כ הרבה סימני שאלה.

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  14. פתאום צץ לו HD בשם Q שאין לו נפח, לא ניתן לגשת אליו ולא ניתן לעשות עליו שום פעולה הכל נדחה כי אין הרשאות, והוא לא מופיע ברשימת דיסקים ב disk management

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by Exploiter,

שמעתי זה ווינדוס פ33ה יציב רצח בלי באגים כמו 98 ו אקס וגם לא כדי להתקין 98 כי אחרי כמה זמן הוא מתחיל לזייף

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by BneXt,

Hey, I've installed new windows called "Windows XP Performance Edition SP3 // April 2008 // V2". When i'm trying to add hebrew support(the usual way, going adding the language file from the disk, and then add keyboard set). I get error at keyboard set called "Setup was unable to install the chosen locale please contact you Adminstrator". Is there any possible solution? (Alternative to windows one, or something). Thanks.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  17. שלום, רכשתי היום מחשב נייד חדש של חברת HP. המחשב הגיע עם מערכת הפעלה Linux SuSe 11, הייתי מודע לעניין אבל חשבתי שאסתדר עם זה. אני רוצה לעבור למערכת ההפעלה windows 7. אך כשאני מכניס את הדיסק למחשב המערכת של Linux כאילו לא נותנת לי להפעיל את קובץ ההפעלה של ההתקנה מהדיסק, כאילו המערכת מונעת ממני מלהתקין Win7. רציתי לדעת אם ישנה איזשהי דרך קלה - להסיר את מערכת ההפעלה שבאה מותקנת במחשב - Linux SuSe 11 ובמקומה להתקין את מערכת ההפעלה Windows 7. אשמח למי שיכול לעזור! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by Tom3bar,

אהלן חברים ! קניתי את ה AMD 64BIT כמה כדאי להשיג ווינדוס 64 ?! - האם זה בכלל יצא לשוק כבר ?! (אין לי מושששג) מה זה יביא לי וכו' וכו' ? תודה רבה תום.

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by imac,

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;279792#Task1 כמעט שחכתי הקרדיט מגיע לBenor מהפורום ...

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  20. Started by dan9,

שלום לכולם... לא מזמן רכשתי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS HOME SERVER הכל אחלה אבל לפתאום הוינדוס מבקש שוב אקטיביישן או יותר נכון הוא רק מודיעה לי שנשאר לי עוד 6 ימים... OK הבעיה היא שהוא לא נותן לי קישור לחלון האקטיביישן? וכך אני לא יכול לכתוב שוב את הSN יש לכם מושג איך אני מגיעה לחלון הנל? תודה לעונים נ.ב המערכת הזו זהה לSERVER 2003 כך שאני מאמין שהדרך היא אותו דבר...

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by oferplace,

שלום לכולם , כשהייתי עובד עם גרסת XP אז דרך ההתקנה היה ניתן לפרמט , אך בווינדוס 7 הוא נותן את האופצייה לחלק את הכוננים ואז הוא ישר ניגש להתקנה אוטומטית ללא פירמוט , אז איך אני מפרמט , דגש על הפירמוט , לפני ההתקנה ?? תודה

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  22. בXP היה אפשרות לשים אוסף של קיצורי דרך למטה בפינה של המסך, כשהיית לוחץ למטה על משהו שנראה בערך כמו חץ היית רואה את הרשימה, איך עושים את זה בחלונות 7

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by FiRePOweR,

שלום לכולם יש לי בבית די הרבה גרסאות של windows כמו 7 ו windows 2008 ו windows 2003. יש לי המון בעיות עם ה networking בינהם, כלומר כולם ב work group אבל יש לפעמיים מצבים שמחשב לא מצליח להחבר למחשב אחר דרך שיתופים וגם את הבעיות עם סיסמאות ריקות שצריך להגדיר ב group policy. באם יש פתרון קסם שכולם יעבדו כמו שאני רוצה מבחינת שיתוף בלי סיסמאות וכדומה ? אין איזה תוכנה שעושה את כל ההגדרות האלה ב"מכה" אחת ??

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  24. שלום, יש לי וינדאוס ויסטה SP1 מותקן במחשב, ברצוני להתקין בנוסף אליו גם וינדאוס XP... לשם כך יצרתי דרך ויסטה כונן חדש בגודל של 25GB NTFS ובו התכוננתי להתקין XP... הכנסתי את הדיסק של XP, הגעתי לתהליך בחירת המחיצות, בחרתי במחיצה החדשה אך לשווא, הוא לא נתן לי להתקין... יכול להיות זה בגלל שמותקנת חלונות VISTA ? ואיך אני יכול לתהקין חלונות XP מבלי שהוא יעשה לי את הבעיה הזאת ..? תודה, עידו.

• 3 תגובות
    • 950 צפיות

דיונים חדשים בפורומים