Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, התקנתי את וינדוס 7 בכונן C ועכשיו אני רוצה להתקין אותו בכונן E ולמחוק את הראשון שנמצא בגונן C. איך אני מוחק אותו? למחוק אחרי שאני מתקין או לפני?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של LG קיבלתי איתו דיסק Vista Ultimate וחבר שלי קנה מחשב כמן שלי עם XP התקנתי את הXP שלו היו לי הרבה וירוסים פירמטתי לVISTA אני עכיו רוצה לפרמט ולשים XP אבל משום מה הVISTA ישר נכנס ואין לי אפשרות BOOT נכנסתי לBios והכל תקין פקודת בוט מופעלת והדבר הראשון שהוא מריץ בבוט זה את הכונן שלי. מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מה לעזאזל מייקרוסופט חשבו לעצמם? 1. למה אני לא יכול לערוך קבצים בProgram Files כשאני פאקינג Administrator? אני עושה מוד לאיזשהו משחק שמותקן בProgram Files וכל פעם אני צריך להעביר את הקובץ לתיקיה נפרדת (גם בC:\ אסור) - למשל לMy documents ואז ידנית להעביר לתיקיה של המשחק בProgram files. מה לעזאזל?! 2. לאחר איזשהו עדכון אני חייב כל פעם לאחר שאני מפעיל את המחשב להכנס ידנית למשתמש. הוא לא נכנס לי אוטומטית. 3. כשאני בא לסגור את הנייד 5 דקות לפני סיום העבודה ב22:00 פתאום אני מגלה שהותקנו 345435 עדכונים ושעלי לחכות חצי שעה לסיום ההתקנה כשאני פאקינג צריך לסגור את המשרד. 4. כשאני בא לפתוח את המסנג'ר ואני מגלה שהוא מנסה להתחבר אוטומטית לUSER שהקלדתי בטעות ושעלי כל פעם להחליף לUSER…
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ווינדוס מוגדר אצלי להוריד עדכונים מיידית אבל לשאול אותי לפני התקנה שלהם... משום מה עכשיו ניתנת לי האפשרות להתקין את העידכונים רק בעת כיבוי המחשב ולא בזמן פעולה איתו, (לא מופיע יותר סימן הקריאה הצהוב ליד השעון) והכי גרוע זה שאי אפשר לבחור איזה עידכונים להתקין ואיזה לא... איך אפשר לבחור בכל זאת איזה ומתי להתקין את העדכונים??
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי דור ואני חדש פה בפורום.. אומנם רשום כבר המון זמן ולא פעיל מכיוון שלקח לי המון זמן להבין שזה ה - פורום לגלוש בוא.. ויש לי שאלה אליכם.. אז ככה יש לי Microsoft Windows Vista Home Premium וכשאני לוחץ על "המחשב שלי" מקש ימני ואז מאפיינים מופיע לי החלון הזה: עכשיו ראיתי במחשבים של חברים שקנו מחשבים שכבר היה בהם ווינדוס וויסטה ויש להם במאפיינים את זה: מה אני מתכוון זה לאיפה שיש את הסמל של האות M הזאת.. רק שבמקום זה.. ראיתי אצל חברים שיש את הסמל של INTEL של ASUS אפילו ראיתי במחשבים ניידים את הסמל של DELL איך אני יכול לעשות את זה גם במחשב שלי רק לשים את הסמל של INTEL?.. תודה וסליחה על הסיבוך חח.. מחכה לתשובה.. תודה יום טוב.
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי איך עושים שיחזור רגיסטרי ל- WIN98?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקינו לי עליו XP . כאשר אני בא להוריד עידכונים אני לא מצליח להוריד והוא כותב שהמס"ד לא נכון (של התוכנה). כנראה שמכרו לי תוכנה לא חוקית... יש דרך לעקוף זאת? - המחשב לא מתקין לי את ה USB 2 בגלל זה. (אני חושב).
-
-
בהפעלת חלונות 7 יוצאות לי שתי אפשרויות של חלונות להפעלה יש תוכנית שרות שמאפשרת לערוך את דף הפתיחה ולמחוק את האופציה המיותרת מכיר אבל שכחתי את שמה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP במחשב נייד thinkpad R400 שהגיע אם ויסטה אני מכניס את הדיסק של XP (אני חושב זה 'הדור הראשון' של XP - לא נאמר כלום אל SP1 או SP2) ומעלה את המחשב. בשלבים הראשונים של ההפעלה (ברקע הכחול אבל לפניי שתוכנת ההתקנה מתחילה לשאול שאלות) מופיע מסך כחול
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
איך מערכת הגיבוי של וינדוס 7 בהשוואה ל-ghost וחבריו, מנקודת מבט של משתמש "פשוט" ? בבקשה תשובות רק מאנשים שבאמת עובדים עם זה. תודה. :bash: :bash:
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
בכול פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל למטה בצד שמאל את ההודעה הבאה כשאני נכנס ללוח הבקרה ומשם לחומת האש אני רואה שהכל מוגדר בסדר כיצד אני יכול לבטל את הודעת האזהרה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה את המחשב המחשב כל הכתובות שהיו בהיסטוריה בoutlook נעלמות מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
הדיסק מעת קנייתו היה מחולק לסי ודי כשהויסטה מותקנת על c ללא cd/dvd פיזי. אם אפעיל התקנה של xp מדיסק xp שעושה boot ואבקש שה-xp תותקן ב-d האם יהיה לי מולטי בוט והאם הויסטה תיפגע ?
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ואם כן אז מה הפקודה (מדובר במע' עם XP) תודה
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, במשך החודש האחרון יש לאחי במחשב הרבה בעיות. בהתחלה זה היה נקע על Windows Loading Operating System ואחרי כ 15 דקות הוא היה נדלק. אחי ניסה לפרמט ועכשיו המחשב תקוע על Windows Loading Operating System ולא זז בכלל. עשיתי ב BIOS שקודם יעלה הדיסק ואז הכונן וזה עדיין לא קורא את הדיסק בשביל שאני אפרמט לו שוב. הדיסק הוא דיסק מקורי.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
חברים יקרים ,שלום רב.... אני מתקין מערכות הפעלה כבר 5 שנים ,לעולם לא הייתה לי בעייה בהתקנה חדשה (פירמוט והתקנה). עד ש.... נתקלתי לראשונה בהארד דיסק 6 ג'יגה במחשב פנטיום 2 350GH 256 RAM יש לציין שמחשב זה עבד עם XP מצויין כבר שנה.... המחשב התחיל לקפוא לאחרונה ולאחר כמה בדיקות החלטתי לפרמט. משום מה במהלך ההתקנה XP תמיד במסך הויזואלי (שמציין שנותרו עוד 39 דקות לסיום) המחשב פשוט מבצע ריסטרט וחוזר חלילה.... ניסיתי שוב ושוב להתקין (מתהליך הפירמוט והלאה) פעם עם פאט 32 ופעם NTFS החלפתי את דיסק ההתקנה בדיסק XP אחר, בדקתי זיכרון עם MEMTEST בדקתי את ההארד דיסק בכך שפרקתי אותו ובמחשב אחר הרצתי עליו CHECK הכל נראה תקין.... ואז ניסיתי לראות מה קורה אם אני מתקין WIN98. וכן זה הצליח עד…
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה התקנתי דריברים של מדפסת HP ובהתקנה הותקנה עוד תוכנה אוטומטית hp image zone express . עד כאן סבבה . עכשיו מחקתי את הדריביר שהתקנתי דרך הוספה והסרה, אבל מישום מה אני לא מצליח למחוק את hp image zone express דרך הוספה והסרה בלוח הבקרה. איך אני מוחק את התוכנה hp image zone express דרך הרגסטרי או בכל דרך אחרת לפחות שלא יופיע ברישימה של הוספה והסרה בלוח הבקרה.
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HD PAVILON DV5 עם וויסטה עליו. המחשב החליט לעשות בעיות באינטרנט (ז"א - כל דפדפן שאני לא פותח... דף ראשון מציג, דף שני ומעלה = קריסת התוכנה...). ביצעתי פקודה chkdsk /f, בעת העלאת המחשב הוא החליט שאני צריך כרגע להתקין תווינדוס מחדש :\ מה אני יכול לעשות עכשיו? מה אני צריך לעשות?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
ניסתי להתקין תוכנה מסויימת במחשב שלי והתקבלה לי הודעה שגיאה : manager.exe - Unable To Locate Component This application has failed to start because pos.dll was not found. Re-installing the application may fix this problem. עשיתי תיקון לREGISTRY אבל שום דבר לא עזר מזה יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
המייל שלי הקבוע דרך בזקאינט עומד לפוג תוקף מה שהיה עד עכשיו מוגדר בווינדוז מייל אני רוצה לעדכן מייל חדש, חיצוני, כמו וואלה, נענע, גוגל, הוטמייל או מה שלא יהיה אבל שגם הוא יהיה מוגדר בווינדוז מייל. זאת אומרת, לא לפתוח בכלל את האקספלורר כדי לקבל מיילים או לשלוח - הכל, ניהול מלא, דרך הווינדוז מייל. זה אפשרי? ואם כן מה אני מגדיר ב-incoming mail ו-outgoing mail? טיינקס.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
כשאני נכנס לRUN ומקליד REGEDIT כדי להיכנס ל ריגסטרי זה כותב לי "אפשרות עריכת הישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה לעשות? זה וינדוס XP
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להריץ את המשחק "חשיבה המצאתית" של קומפדיה (במקור מ2002) על ווינדוס 7 64, יש ברשותי גם מחשב 32, ניסיתי מצבי תאימות שונים אך באף אחד מהם המשחק לא מתחיל, כאשר אני מנסה ב64 המשחק אפילו לא עולה וב32 אני מקבל הודעת שגיאה... אשמח מאוד לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
היי חברה, צריך את עזרתכם יש לי מחשב עם חלונות 7 על מחיצה C ומחיצה שמחכה לויסטה על D ניסיתי להתקין את ויסטה דרך חלונות 7 וקיבלתי שגיאה של מחסור במקום לקבצים זמניים. מצאתי לזה פיתרון והתחלתי התקנת ויסטה, אחרי איתחול של ההתקנה, עלה חלונות, ספק 7 ספק ויסטה, ללא מולטי בוט לבחור ממנו ואחרי כמה שניות המסך חזר להיות הסמך של חלונות 7 וקיבלתי שגיאה שאומרת משהו בנוסח "ויסטה לא מתאים" ושעליי להיוועץ בממליץ ההתקנה של ויסטה (אוי זה נשמע נורא בעברית) - כמובן שהממליץ כבר לא פעיל כי יש Win7. בקיצור מה עושים? יש תוכנה שפותרת את הבעיה? נתקלתי ב-easy BCD אבל לא בטוח שהיא תעזור
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם משהוא יודע אולי אם יצא כבר הwin החדש?? כי אני רוצה להתקין אותו על המחשב החדש שירן (בת)
-
- 11 תגובות
- 964 צפיות
-