עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי וינדוס 7 64 ביט אני מעונין לפצל כוננים איך אני יכול לעשות את זה? תוכלו להסביר לי בבקשה נ.ב יש לי וינדוס באנגלית תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by the_saint,

אני צריך שורת קוד או משהו שאני יוכל לסגור דרכו את המחשב.. אני יודע שאם מריצים את rundll אם פרמטר מיוחד הוינדוס נסגר אני אבל צריך לדעת מה בדיוק לעשות תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. קניתי מחשב דל חדש לפני כמה ימים הוא בא עם ווינדוס 8.1 אני פשוט סובל ממנו. שילמתי עליו כל כך הרבה כסף ואני מרגיש שכל פעולה הכי פשוטה זה מאבק וכאב ראש. כל דבר צריך לחפש במליון תפריטים. מליון מעברים בין הדסקטופ למטרו הדבילי הזה. אני רוצה לחזור לווינדוס 7. יש לי דיסק התקנה וסיראל אבל השאלה שלי היא: האם מישהו ניסה את זה כבר על מחשב דל? אני יודע שצריך להתקין התקנה מלאה. זה אומר שמאבדים את ה RECOVERY PARTITION מה קורה עם דרייברים? כי בעמוד של דל הם לא נותנים דרייברים לשום חומרה שלהם עבור ווינדוס 7. רק ווינדוס 8.1. מה קורה עם המסך מגע? אני מניח שהוא לא יעבוד נכון? ושאלת השאלות: יש לי גיבוי של הFACTORY IMAGE של דל על USB חיצוני (הם נתנים לך לעשות לזה גיבוי למקרה שמשהו קורה לדיסק),…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by sarkise,

שלום, ברשותי מחשב AMD X2, בו כרטיס מסך 8600GTS של ג'יגהבייט עם 256MB זכרון. התקנתי ווינדוס 7, וכאשר נכנסים לווינדוס המסך נכבה, בדומה למצב שינה. (נכנס להשהייה). ניסיתי להתחבר עם מסך אחר בעל חיבור ישן יותר (הכחולים :-X) וזה עובד. להבנתי יש לשנות משהו בהגדרות, אך אינני יודע מה ואיך. מישהו יודע מה לעשות ? כרגע אני מדבר מסייף-מוד. (את ההפעלה הראשונה של הווינדוס ביצעתי עם מסך אחר). אגב, כאשר מגיעים לPOST כתוב באופן התצוגה, מה שזה לא יהיה : EGA\VGA. אם זה עוזר במשהו. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by bora-aa,

האם יש הבדל בין 2 הדברים האלה יפרמט ויתקין windows Xp pro +SP2 לפני 4חודשיים שיצא ואז יורד עידכונים, או שאני יתקין windows pro xp with sp2 + עידכונים של החודש האחרון? זה יהיה אותו דבר נכון?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. מי יכול להביא לי לינק ל- windows xp בעברית או אנגלית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by davenos,

הסמל של קיצו הדרך - לא ה-ICON , אלא החץ שמסמל שזה קיצור דרך ולא הקובץ המקורי... יש אפשרות לא לראות אותו?להעלים אותו? - הוא מעלים חצי מה-ICON ומכער ומפריע לזיהוי הסמלים . תודה מראש , דוד .

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by amitey,

ברשותי מחשב שמותקנת עליו XP אבל אני מעוניין לפרמט אותו ולהתקין מחדש . מהם השלבים שעלי לעשות ע"מ לפרמט? ניסיתי דיסק הקנה של 98 ולא עובד , ניסיתי אתחול המחשב עם סי די של 98 בפנים אבל כשאני רושם למחשב לפרמט הוא לא מזהה את כונן C ןD (הכוננים הקשיחים שלי). מה הפתרן - עזרה בבקשה , עם השלבים של הפעולה. צודה מראש...

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by shaifbisss,

שלום יש לי קובץ מסוג DsK הבעיה היא כזאת שהווינדוס מזהה אותה כפתיחה עם התוכנה winrar איך אני יכול לגרום לקובץ להיפתח רגיל ללא הווינרר כמו שהיה מקודם תודה ולילה טוב שי בן יהודה

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by udi,

שלום התקנתי על המחשב WINXP שכולל בתוך SP2 יש לי את כל הדברים ש SP2 אמור להתקין ואת כל בעיותיו כבר פתרתי חוץ מאחת . כאשר אני עושה UPDATE באתר של מיקרוסופט הוא אומר ש SP2 לא מותקן ואני צריך להתקין אותו אין אפשרות להוריד את ההתקנה מסיבה זו או אחרת וכאשר אני מנסה להתקין מאתר אחר ההתקנה אומרת לי שיש לי כבר גירסה אחרת של SP2 איך אפשר לגרום ל UPDATE לזהות את SP2 שמותקן לי על המחשב חשוב לציין שאין לי את האפשרות להסיר את SP2 שמותקן לי במחשב בכל מקרה לא שאני יודע לא דרך לוח הבקרה לפחות . תודה על העזרה .

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by IlyaN,

אהלן, הHDD בלפטופ שלי (טושיבה A300) חטף שבץ רציני אתמול, פתאום קיבלתי הודעת שגיאה בשרשרת של קבצי sys32 וכרגע הווינדוס עולה, המחיצות מופיעות אך רוב הקבצים, חוץ מתקיית ווינדוס, אינם מופיעים (אבל בדיקה בproperties מראה את התפוסה שצריכה להיות). ניסיתי לעשות repair של ויסטה (לא מהדיסק התקנה, משתמש בEasyBCD Lite של neosmart) אך זה לא מוצא שישנה בעייה... נכנסתי לCMD ורציתי להריץ chkdsk /f אך הכונן שמופיע זה איזה כונן וירוטאלי X, שאומר לא ניתן להריץ את הבדיקה: сannot lock drive. הבעייה שזה לא נותן לי גם לעבור ל-C ולעשות את זה משם... מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  12. 1) לקראת סיום ההתקנה של הנרו אני מקבל את ההודעה הבאה שמופיעה בצילום מסך -מה עושים במצב כזה? 2) אני מוריד גירה עדקנית של איטיונס למערכת xp וכשאני מנסה להתחיל את תהליך ההתקנה ע"י לחיצה כפולה, אז אני רואה שכאילו מתחיל תהליך חילוץ הקבצים אבל שניה אחרי זה הלא קורה כלום מעבר לזה. מה עושים במצב כזה ? בתודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אני מריץ קובץ bat דרך הscheduale שך windows איך אפשר להגיד לו שישמור את מה שהוא מדפיס למסך לתוך קובץ מסוים תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Fontana,

Look I wanna Change my Service pack too 1 From 2 My quisten is If I need Too format or i can do it any way elso Please help me

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  15. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם, יש לי בעיה כבר איזה חצי שנה אם המחשב ואני לא יודע מה זה. יש לי מחשב פנטיום 4 2.6 800 באס אם 5 דיסקים כש3 על raid 5 אם כרטיס יעודי 2 גיגה זיכרון איכותי כרטיס מסך gigabyte 9600 pro וספק כח antec smartpower 400w שהגיע אם המארז מארז antec 1040B אני חושב ככה קוראים לזה שחכתי לציין אבל העניין קורא כשאני משחק במחשב או משתמש בגוגל earth יש לי הרגשה שזה בגלל הכרטיס מסך. המחשב פשוט נתקע, בלי מסך כחול ובלי כלום. ואני צריך לעשות reset

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  16. Started by idan134,

I have just completed a clean installion of windows xp and i cant install the hebrew LANG Im' not a dumb ass, i know how to install it but it is telling me: "Setup was unable to install the chosen locale. Please contact your system Administartor" I have no idea what to do can anybody help me? this problem heppening when i try to apply the configuration of the hebrew under Regional and Lang...>Advanced Thank's for reading it (ve od beanglit) and i hope for an answer

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  17. אני לא יודע מה קרה פתאום התחלפה לי השפה מעברית לאנגלית בXP מה אני צריך לעשות כדי להחזיר את השפה לעברית ?תודה..

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by ברדוש,

שלום אני צריך הלעבוד עם שרת 2008 של מייקרוסופט בוירטואליזציה VIRTUAL PC 2007 SP1 של מייקרוסופט לא תומך בWIN 7 שהיא מערכת ההפעלה שלי, מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Started by itaic,

שלום לכולם המחשב שלי דולק במשך רוב שעות היום, ואני מעוניין לצמצם את צריכת החשמל. אם אני עושה מצב שינה אז ההורדות לא ממשיכות נכון? וגם לא במצב המתנה נכון? האם יש איזושהי דרך לצמצם את צריכת החשמל כשאני לא נמצא אבל שההורדות עדיין ימשיכו?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by linkinuser,

שלום לכולם, דרושה עזרה כי אני כבר מיואש לגבי הפעלת WINXP וWIN7 על אותה המערכת... מה שקרה זה שעל המערכת שלי היה מותקן WIN7. בעקבות חוסר תאימות לכמה תוכנות ומשחקים החלטתי להתקין בנוסף לWIN7 גם WIN XP על המערכת... פתחתי פרטישין חדש על הארד דיסק נוסף שיש לי במחשב ולא על ההארד דיסק שמותקן עליו הWIN 7 התקנתי את הWIN XP והכל הלך חלק עד סיום ההתקנה שבו גילתי שהWIN XP פשוט השתלט לי על המחשב לחלוטין... כשעולה הBOOT הוא פשוט נותן לי בחירה בין שני WIN XP כשאת האחד הוא מפעיל ובשני הוא אומר שחסרים קבצים... ניסתי כל מיני תוכנות מנהלי בוט למינהים בכדי לפתור את הבעייה כדי שאני אוכל לעבוד עם שני מערכות ההפעלה אך ללא הצלחה... כרגע המצב הנתון הוא כך כונן C מכיל את WIN 7 על הארד דיסק 1 כונן D…

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  21. Started by dror_gh,

שלום. יש לי בעיה , אחרי שהמחשב מתכבה בצורה לא בטוחה (לפעמים קצר, לפעמים סתם נזק אחר) אז אחרי הטעינה של הוינדוס הוא מציע לי לעשות CHCKDISK ומאז הוא מציע לי לעשות את זה בכל הפעלה מחדש, גם כשהיא בטוחה. איך אני יכול לבטל את זה שהוא לא יבקש ממני גם אחרי כיבוי לא תקין? מה שקורה שאני לא יכול להדליק את המחשב וללכת לעשות משהו במקביל כי אני לא רוצה שהוא יעשה את הבדיקה והתיקון הזה (לא משנה מה הסיבה). האם אפשר לבטל את זה ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה כללית ביותר על הSP3, כל פעם אני שומע שיוצא SP חדש לויסטה ולxp ואני אף פעם לא יודע ביוק מזה טוב, אז שאלתי היא כזאת , מה זה בדיוק service pack ?! ולמה אני צריך לעבור ל Windows XP SP3 ? מה מוסיף הSP3 על SP2 שיש לי ?! תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

יש לי רשיון, ואת הדיסק איבדתי. מאיפה אני יכול להוריד ISO בשביל לצרוב/לשים על DOK?

24. Started by alon69,

המחשב שלי מותקן עם WinXP SP1 (לא ממש חוקי). ברצוני לשדרג את חבילת השרות. איך ניתן לעשות זאת בלי פירמוט או התקנה מחדש של מערכת ההפעלה? האם שימוש בדיסק בוטאבל של WinXP SP3 יתקין מחדש את המחשב כולל פירמוט או רק ישדרג את חבילת השרות? תודה.

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  25. הבעיה היא שהוא כל הזמן מאחר או מקדים אני מכוון אותי נגיד לשעה מסוימת ואחרי כמה זמן=שעות הוא מאחר לפעמים ולפעמים מקדים מה אני יעשה זה מרגיז פתאום נגיד אני מסתכל ורשום לי 5 ואצלי בפלאפון רשום 4 וחצי וכל הזמן אני צריך לכוון אותו לשעה הנכונה זה פעם ראשונה קורה לי בבקשה מישהו תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.