עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בתוכנה של מיקרוסופט, במקרה הזה OUTLOOK, אני רוצה לראות הסבר ועזרה על דברים מסויימים ואני מקבל את הדף של ההסבר אבל עם מסך לבן .. מדוע ? ? צירפתי תמונה .. אם יש למישהו עזרה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  2. http://img510.imageshack.us/img510/1667/32088588vp5.jpg איך מקטינים אותם ?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by zoriza,

...

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  4. Started by ag43,

אני מעוניין לבטל את האופצייה הנ"ל (או לפחות לקבוע את הMastered כDEFAULT) בעת צריבת תקליטורים בויסטה. מישהו יודע כיצד לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  5. שלום חבר'ה השאלה בכותרת, חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, לא מצאתי וגם רציתי לשמוע חוות דעת. במקרה שלי מדובר על XP אבל תשובות לגבי VISTA גם יתקבלו בברכה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  6. יש לי XP HOME וNFTS. הייתי רוצה לבטל את האפשרות הזאת ככה כשאני עושה "ניקוי דיסק" (דרך מאפיינים של המחיצה) ה"דחיסת קבצים ישנים" תהיה תמיד 0 kb. האופציה "דחוס כונן כדי.." לא מסומנת ובכל זאת הוא דוחס מישהו פעם עשה לי את זה, ככה שאני יודעת שזה אפשרי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tomer_m19,

אמרו שהחבילה תצא במרץ , היא יצאה כבר.? אני מצפה בקוצר רוח....

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by killbill,

שלום יש לי שאלה לגבי העידכונים האוטומטיים של WINDOWS ה WIN הוא חוקי מקופסא והכל היה תקין עד לפני חודשיים שהעדכונים האוטומטיים פשוט לא עושים עידכון יותר..הציור הזה מצד ימין שתמיד היה אומר אם לעדכן והיית עושה אישור והכל פשוט לא קופץ יותר וכמובן שזה ON בעידכונים אוטומטיים וכביכול הכל תקין..אבל כבר חודשיים שאין שום עידכון מישהו יודע למה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  9. המגן הצהוב מופיע כשאני מוריד עדכונים אך מייד הוא נעלם. את העדכונים ניתן להתקין רק כשמבצעים כיבוי למערכת. יש לזה פתרון? אופיר

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by messi,

כשהמחשב שלי כבוי לא לגמרי המחשב שלי עובד והמסך שחור ושאני לפעמים בא להדליק אותו אז המחשב עולה ולא מופיע כלום על המסך למה זה ככה? יש לי WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT למה זה ככה? העם יש פיתרון?

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by gavriel_e,

הקנתי ויסטה על המחשב שלי אחרי שהיה לי בו XP PRO עכשיו ניסיתי להחזיר את הXP אבל לא יודע למה זה לא נותן לי פיתאום זה כותב לי בפירמוט שאני צריך להכניס דיסק עם SP2 ... אז הכנסתי ואז זה נותן לי להכניס דיסק שני ובקיצור לא הולך איך מחזירים את הXP בפירמוט כמו שאני תמיד עושה והולך טוב לXP אם מישהו יודע אז אני אודה לו מאוד על העזרההה ;D

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לפני כמה זמן התקנתי סקין של ויסטה עכשיו מחקתי אותו והכל השתנה חוץ מהאייקונים שלא השתנו חזרה למה שהיו פעם איך אני משנה אותם חזרה?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by HardGore,

היי, יש לי כמה שאלות לגבי ווינדוס שהייתי רוצה לדעת עליהם תשובות.. אז ככה 1.מה ההבדל בין ה sp 1, sp2, sp3 ובלי שום sp ל xp? 2.מה ההבדל בין ה xp home / pro? 3.עשיתי פירמוט ואני בנתים שוב עם ה xp pro sp2 והמערכת הגנה מטרידה אם אני לא עושה הכל על on ..יש אפשר להסיר את מערכת ההכנה הזאת אם כן איך? 4.האם כדאי לחשוב על גרסה אחרת לוינדוס? סך הכל המחשב לשימוש אינטרנט קליל ופה ושם בתיקיות ואיזה תוכנה פשוטה..חשוב שיהיה יציבות ומהירות.. 5.במידה וארצה להתחיל לעבוד עם קיובייס (כרגע המחשב חלש לזה כי זה סמפרון..)..איזה וינדוס הכי עדיף לזה? .. מה אומרים? תודה מראש@!

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  14. ב-XP היה ניתן לערוך את השם, הערות וכו' ע"י כניסה למאפייני הקובץ>פרטים. מדוע בויסטה זה נעול? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by 114508534,

אני מנסה לגשת לתיקיית המסמכים שלי על שם המשתמש שלי שהייתה בשימוש בגירסאת חלונות אחרת שמותקנת על כונן קשיח אחר ואני לא יכול להיכנס , רושם לי אין גישה , יש לי בתיקיית המסמכים שלי המון המון מידע, איך אני פותח אותה , המשתמש היה מוגן בסיסמא כך שאני מניח שאני צריך לרשום איפשהו את הסיסמא . תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by davidreznic,

יש לי דיסק עם ויסטה. עשיתי מחיצה ורציתי להתקין שם XP. שמתי את הCD , הוא העתיק את כל הקבצים, אתחל ואז כתב :DISK READ ERROR BOOTMR IS MISSING" הקטע הוא שאחרי זה גם הויסטה סירבה לעלות והציגה את הודעת שגיאה, למרות שלא נגעתי בה. את הויסטה סידרתי, אבל אני עדיין לא יוכל להתקין את XP. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. המקרה "פשוט" ישנו מחשב נייד יחסית סביר אך בלי כונן CD\DVD פעיל וללא USB פעיל. איך ניתן להתקין למשל דרך הרשת ? יש לי אפשרות גם להוציא את ההארדיסק ולחברו למחשב אחר, ונגיד לפרמט אותו ולהעביר אליו את דיסק הוינדוס, אבל איך אני גורם לו לעשות בוט משם ולהתחיל בהתקנה ? אשמח לעזרה בנושא.

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by 114508534,

אז ככה יש לי 2 כוננים , אחד מפוצל לשתיים ואחד שלם, היו בעיות עם החלונות וזה לא עלה אז התקנתי חלונות נסף על הכונן השלם . כשאני מעלה את המחשב מוצג לי מסך בחירה של לבחור איזה גירסאת חלונות לפתוח, יש את החדשה שהתקנתי , עוד אחת שמסתבר שניסו להתקין על הכונן המפוצל פעם ולא מופיע לי החלונות שהיו קודם . מה צריך לשנות ב BOOT כך שכאשר אני יעלה את המחשב תיהיה לי אפשרות לבחור בחלונות שהיו לי קודם לכן . תודה [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professi…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by llime,

הכוונה לכך שאם אני מפנה לקישור מסויים אני לא צריך לכתוב את כל הכתובת . לדוגמה במקום לכתוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322527.0 אני אוכל לכתוב ליחצו כאן,או לחץ עלי וזה יעביר אותי לקישור שאני רוצה....

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by barlevi321,

שלום לכם חבריי הפורום!!! רציתי לשאול אתכם למה משמש תקליטור איתחול ל- xp? האם אני צריך אותו? שמעתי שצריכים תקליטון כזה אם לא עובד ה- cd-rom אוו הצורב. בתודה מראש בר לוי!!!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by laredo,

שלום, אני מקרין מצגת על מקרן, מגיע לשקופית סרט, לוחץ הפעלה ונדלק לי חלון שחור. במסך המחשב הסרט כן מוקרן. ניסיתי גם להקרין את הסרט באופן ישיר ולא דרך פאואר פוינט ולא עזר. למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by zoriza,

לאחרונה יותר ויותר פעמים דף האינטרנט פשוט קורס וסוגר את עצמו , לא מופיעה הודעת שגיאה מיוחדת . יש לי VISTA עם כל העדכונים .

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  23. שלום. אני מחליף כמה חלקים במחשב (לוח אם). רציתי לדעת האם קיים שוני אם אני אתקין WIN מאפס או שאמחק את כל הדרייברים ואתקין מחדש. אני יודע שיותר בריא להתקין מאפס אבל הזמן והכח גורם לתיסכול.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by s_b54,

יש לי בעה במחשב שברגע שאני מפעיל ישום שצורך משאבים של גרפיקה כמו פוטושופ פרימייר ומשחקים למיניהם לאחר כמה דקות ולפעמים בעת ההפעלה התוכנה נתקעת וכתוב לי התוכנה הפסיקה להגיב ולכן עליה להיסגר הבעיה הזאת המשיכה גם לאחר פירמוט ואפילו מעבר לוינדוס ויסטה הישומים עצמם תקינים ועובדים על מחשבים אחרים אשמח לעזרה בתודה S_B54

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  25. סתם לצורך הידע התקנתי היום ויסטה הכל טוב ויפה ויש לי עכשיו 2 מערכות הפעלה של אקס פי אחת מפוצצת וירוסים השניה חטפה תבעיה (היא תקינה) קיצר אחרי ההתקנה הכל טוב ויפה חזרתי לXP כדי לגבות דרייברים וכ'ו פתאום אני מגלה שאני לוחץ נגיד על קרייסיס הוא מחפש לי תקובץ הפעלה שלו ואני לא רואה אותו בתקיה שהוא אמור להיות וכל שאר המשחקים ישנם אבל אני לא מצליח לפתוח קבצי MP3 עם וינמאפ אני זוכר שיש איזה כלי שמסיר את הוירוס הזה או ש..?[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 17:53:14 טוב הצלחתי לשחזר חלק מהדברים על יד כניסה ממצב בטוח אבל עדין נעלמו חלק תודה בכל זאת

• 1 תגובה
    • 519 צפיות

דיונים חדשים בפורומים