עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dudi4u,

לאחרונה א"א להשלים את שחזור המערכת. אני מקבל הודעה; "המערכת לא יכלה להשלים את השחזור" וזה קורא עם כל נקודות השחזור. יש למישהו עצה לזה? או הצעה לתוכנה טובה היודעת לבצע שחזור?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  2. עשיתי FORMAT ועדיין אני לא יכול להתקין XP. יש מישהו שנתקל בתופעה? הבנתי שמחשב שמגיע עם ויסטה מובנה, יש הגנה מסויימת ואז חייב לפתוח את הנייד ולקחת את הHD ממנו למחשב אחר ורק אז לפרמט. זה נכון?

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  3. שלום רב, יש לי ווינדוס ויסטה הום פרימיום במחשב נייד עכשיו יש בו סיסמה כדי לפתוח את המחשב את הסיסמה אני זוכר ואני רושם אותה אבל המחשב אומר שזו לא הסיסמה מה אני יכול לעשות על מנת לפתוח את המחשב חייב עזרה דחוף. נ.ב. הסיסמה באנגלית אך ניסיתי לשנות את השפה כל פעם של זה מראה לי את ההודעה שזו לא הסיסמה וזה לא עוזר. אין לי גיבוי על גבי דיסק און קי תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  4. Started by BeNnYBoO,

שלום, יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, בעיקרון מאז שהתקנתי את הWIN7 (עוד משלבי הבטא שלה) הבעיה היא עם חיבור של כמה צגים. בWIN XP הכל עבד מעולה, עם כל דרייבר של NVIDIA, אך לאחר שעברתי לWIN 7 (אני מדבר על הגרסא הסופית) יש לי בעיות רזולוציה גם במחשב וגם בטלוויזיה. דבר ראשון, אם במחשב אני שם רזולוציה נמוכה יותר מ1280X1024, כל רזולוציה אחרת חוץ ממנה עושה לי בעיות (מציגה לי את המסך כרחב עם פסים שחורים מלמטה ומלמעלה, וכו'). בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני עושה EXTEND או CLONE, זה מראה לי אותו כמו בתמונה שצירפתי. החלק האדום בתמונה זה איך ששולחן העבודה נראה על מסך הטלוויזיה. מצאתי פתרון לבעיה, שהוא להתקין את דרייבר 185.85, שאיתו אני יכול איכשהו להגדיל את המסך באפשרויות של ה-NVIDIA Con…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  5. כאשר אני מעתיק פיסקה מסוימת מאתר אינטרנט אל וורד או אקסל, פעמים רבות הכתב המתקבל הינו הפוך. כיצד ניתן לסדר זאת?

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  6. שלום, היום בבוקר הפעלתי את המחשב שלי והכל עבד כרגיל. לאחר מכן עשיתי ריסט למחשב ומאז הוא מסרב לעבור את מסך הטעינה (המסך השחור עם הסמל של ווינדוס ופס הטעינה הכחול) - הפס רץ ורץ ואז פשוט נעצר. יש לציין כי אני כן מצליח להעלות את המחשב ב-Safe Mode, אך לא במצב רגיל. ב-Safe Mode ביצעתי סריקת וירוסים (0) ורוגלות (5) - לא עזר. לא התקנתי שום דבר חדש ולא שיניתי שום הגדרה, הדבר היחיד שאולי היה יכול לעשות משהו זו העובדה שהדיסק של STALKER היה בכונן בעת הריסט, אך הוצאתי אותו וניסיתי שוב ללא הצלחה. מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  7. Started by omribe,

שלום יש לי מחשב Acer Extensa 5620z ופירמטתי אותו בעזרת דיסק windows xp professional sp3 (שעם הדיסק הזה פירמטתי מחשב אחר יום לפני והמחשב עובד מצוין) ואחרי ההתקנה הראשונית של המערכת כשהמחשב עולה וכותב שהוא מתקין את ווינדווס וצריך לבחור שפות ושם למחשב הוא הקפיץ-" The file 'Asms' on Windows XP Professional CD-RO M is needed" וזה מוזר כי את המחשב השני התקנתי בלי שום בעיה, חיפשתי באינטרנט תשובות לבעיה ומצאתי את העמוד הזה באתר של מיקרוסופט /http://support.microsoft.com/kb/311755 ובאיזשהו שלב ההתקנה המשיכה וחשבתי שזה הסתדר אבל בדיעבד זה לא הסתדר, וכשסיימתי את ההתקנה המחשב נפתח מחדש וכל פעם שהוא מגיע למסך השחור עם הלוגו של ווינדווס שטוען את מערכת ההפעלה המחשב נסגר ונפתח מחדש.…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  8. Started by shiran,

שלום לכולם משהוא יודע אולי אם יצא כבר הwin החדש?? כי אני רוצה להתקין אותו על המחשב החדש שירן (בת)

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  9. Started by liordavid,

recently I can't see the language bar nor use hebrew keboard I tried two reinstall hebrew language - worked for a week then the problem reappeard. the language bar doesn't even shows up at the toolbars. I tried to remove/add hebrew/english and it didn't work... The only possibility to toggle between hebrew and english is to replace all the preferences to hebrew or english. can someone help...

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  10. Started by ד ו ד,

מעונין בהסבר כללי אם קיימת בעיה להשתמש החלונות 98 על לוחות חדישים. אם קימת בעיה כזו איך ניתן לזהות את הנתון הזה מנתונים שבאתר היצרן.

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  11. ייש משהו שאני יכול לעשות?

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  12. לכל מי שרוצה לדעת, התקנתי את הווינדוס שקניתי מחותם(של הסתדרות המורים) בהצלחה. רק שאלה אחת, אני זוכר שבויסטה אולטימט הייתה אפשרות לעשות וולפאפר שזז, כמו וידאו ומשום מה אני לא מוצא את האפשרות הזאת בווינדוס 7..יש למישהו מושג איפה זה נמצא? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  13. וירוס Backdoor.Blarul ניפתח על המחשב והרס את כל האיקונים מחקתי אותו א בל זה נישאר ניסיתי לשנות לאיקונים אחרים אבל עדיין נישאר בדת קצת הרוס מה לעשות אני חושב שצריך לשנות משהו ב REGISTRY מה אני צריך לעשות בבקשה תעזרו זה חשוב לי בתודה . ???

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  14. אין לי נסיון עם זה וממש אין לי חשק להתחיל לחפש במיקרוסופט. מישהו עשה את זה? צריך להתקין הכל מחדש?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  15. השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  16. Started by avihy,

יש לי vista ואיני מצליח להתקין עדכונים. העדכונים ירדו אבל ההתקנה נכשלה. קוד שגיאה הוא : 80071A90

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  17. Started by abstract,

שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיות עם התקנת הXP עליו. אוקי המפרט: AMD 64 3000+ S-939 GA-K8NS-939 לוח אם 2*256 TWINMOS DDR 400MHZ GA RADEON 9600XT VIVO 256MB והרד דיסק ישן שכבר היה לי WD 30GB אוקי, אז ככה. בפעם השלישית בערך הצלחתי להתקין ווינדוס (בלי SP1) אבל, הוא קורס פעם ב... כלומר, זה יכול לקרות כשאני רק מעלה את הווינדוס ואז הוא עושה ריסטרט מעצמו או כאשר אני מנסה להדליק משחק כלשהו. הוא פשוט עושה ריסטרט. אחרי כל ריסטרט כזה הוא דורש תיקון של הווינדוס ע"י הדיסק של ווינדוס. עשיתי את זה כבר פעם אחת אבל הוא דורש את זה כל פעם. דבר נוסף : הוא הקפיץ לי מספר פעמים חלון כחול (?!) עם השגיאה : BAD_SYSTEM_CONFIG_INFO. למען ההגינות: את המחשב הרכיבו לי במעבדה, הבאתי להם את ההרד דיסק…

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by ccc,

ברשותי רשיון WINDOWS XP PRO על מחשב נייד של דל, המחשב מפורמט ואני רוצה להתקין ווינדוס שיקבל את הקוד של הרשיון ושהכל יהיה כשר וחוקי, אבל באיזה עותק אני צריך להשתמש ? ניסיתי עותק WINDOWS XP SP3 INTEGRATED והוא לא קיבל את הקוד המקורי. האם חייב להתקין SP0 מ2001 כדי שיקבל את הקוד המקורי ? פשוט לא מוכרים אותם יותר וגם בקושי יש תמיכה במיקרוסופט מרוב שזה עתיק, SP1 יעבוד ?

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  19. מגיע ל-70%40%(בגלל כפול ליבה) וזכרון של 25MB , לא זוכר מתי זה התחיל, אבל עשיתי סריקת וירוסים וSPYBOT , ניסיתי לבטל את ה AUTOMATIC UPDATES דרך ה SERVICES וזה גם לא עזר... תוכלו לעזור?

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש לי כרגע במחשב מותקן ווינדווס ויסטה על כונן d כונן c ריק ואני רוצה להתקין שם אקס פי מה בדיוק אני צריך לעשות בשביל להתקין את האקס פי בשביל שאני יוכל להמשיך לעבוד גם עם הויסטה במקביל תודה מראש,עידן.

21. Started by manevra,

על המחשב מותקנת גירסה אנגלית של windows 2000 pro שיום אחת קרסה וגרמה לפקודת NTDETECT לצאת מכלל שימוש ביצעתי repair של ההמערכת (עד כאן הגורם) ומאותו הרגע כל תפריטי המערכת ליתר דיוק בינתיים רק קאזה ואיסיקיו הפסיקו לתמוך בפונט עיברי ניסיתי להתקין את התוכנות מחדש אך לשווא בתקוות תגובה "גואלת" MANevra נ.ב סרגלי המערכת כן מציגים עברית

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  22. שלום, כאשר אני עומד על ספריה מסויימת (תמיד אותה ספריה) מופיעים פסים צהובים על המסך והמחשב נתקע כך שרק reset משחרר אותו. העתקתי את הספריה ל - HD אחר ושם הכל תקין. העברתי סריקה של אנטי ווירוס (NOD32) ושל Antispyware, תהליך של defrag, בדיקה של המערכת ע"י PC Wizard, בדיקה של ה - HD ע"י תוכנה של היצרן. הכל נראה תקין, אין רמז לבעיה כלשהי. בעבר הוספתי זכרון למחשב ומאוחר יותר כשפירמטתי השתמשתי ב - Image הישן (עם הזיכרון המוקטן). האם יכול להיות שזו הבעיה? אשמח לשמוע רעיונות. תודה.

• 8 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by Blue Omega,

מה קורה אחים..... יש לי ווינדוס 98SE. יש לי חיבור ADSL דרך נטויז'ן ולפני יומיים התחברתי לאינטרנט והכול היה בסדר. אבל התנתקתי מהאינטרנט היתחברתי שוב ולא הצלחתי להעביר נתונים.... הוא מבצע את הקישור אבל אני לא מצליח להעביר נתונים! דיברתי עם בזק ונטויז'ן והם לא הצליחו להבין מה הבעיה.... הם אמרו לי שהבעיה היא כניראה עם הווינדוס. אני לא רוצה לפרמט את הווינדוס בגלל שאין לי ממש זמן. מישהו יכול אולי לתת לי פיתרון?..... נ.ב מחקתי קובץ DLL בשם ISO או IOS יכול להיות שיש קשר ביניהם.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  24. http://img363.imageshack.us/my.php?image=49657687yo7.jpg הנה תמונה שתמחיש את התופעה (כבר הרבה זמן ששמתי לב שה- TASKMANAGER נפתח פעמיים או שלוש למרות שפתחתי אותו פעם אחת ) ה-NOD מצא 4 וירוסים [אחרי הרבה סריקות איתו], מעניין . הבעיה הסתדרה אני חושב הבעיה ממשיכה

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by Liran -,

טוב אנשים... אין לי מושג אם זה קשור לכאן...אבל אם כן בבקשה תנסו לעזור לפני כמה זמן היתה לי פקודה כזאת שכשאני רושם אותה ב - "הפעלה" אז זה פותח לי חלון חדש עם המס' IP שלי ועוד כמה פרטים... הבעיה ששכחתי ת'פקודה ;D מישהו מכיר אותה ??.....ויכול לעזור לי ????..... תודה מראש אחים שלי...

• 1 תגובה
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים