עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by hellyeahmofo,

מילות מפתח שמופיעות בתוך המסמך. איך עושים את זה? ב XP

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by EmanuMan,

שלום, אז ככה,קניתי מחשב נייד חדש שהגיע עם WIN 10 PRO. הוינדאוס עצמו רץ ממש טוב ואני לא חווה בכלל תקיעות במהלך השימוש השוטף במחשב. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל תוכנות/ משחקים מסוימים. למשל התוכנות של Adobe (פוטושופ,אילוסטרייטור) המשחק counter strike global offensive... אז פתאום התוכנות/משחקים מתחילים להיתקע משום מה... הפרמטרים של המחשב: Toshiba Satelite L50 i7-5500U 4M Cache 16GB RAM DDR3 1600MHZ SSD SATA 3 240GB 550MB/S AMD Radeon R7 M260 2GB FHD LED TFT High Brightness IPS Display Bluetooth 4.0 יש למישהו מושג מה מקור הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  3. כרגע אני רואה בפרסומים הזרים דיבורים על מחשבים שייקנו ב-"חנות מיקרוסופט", האם זה אכן מוגבל רק לזה, או שכל מחשב שייקנה עם ווינדוס 7 חוקי אחרי השני לחודש יהיה זכאי לשדרוג הזה, כולל בארץ? אחרת אנחנו די נדפקים פה... תודה

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by omribe,

שלום יש לי מחשב Acer Extensa 5620z ופירמטתי אותו בעזרת דיסק windows xp professional sp3 (שעם הדיסק הזה פירמטתי מחשב אחר יום לפני והמחשב עובד מצוין) ואחרי ההתקנה הראשונית של המערכת כשהמחשב עולה וכותב שהוא מתקין את ווינדווס וצריך לבחור שפות ושם למחשב הוא הקפיץ-" The file 'Asms' on Windows XP Professional CD-RO M is needed" וזה מוזר כי את המחשב השני התקנתי בלי שום בעיה, חיפשתי באינטרנט תשובות לבעיה ומצאתי את העמוד הזה באתר של מיקרוסופט /http://support.microsoft.com/kb/311755 ובאיזשהו שלב ההתקנה המשיכה וחשבתי שזה הסתדר אבל בדיעבד זה לא הסתדר, וכשסיימתי את ההתקנה המחשב נפתח מחדש וכל פעם שהוא מגיע למסך השחור עם הלוגו של ווינדווס שטוען את מערכת ההפעלה המחשב נסגר ונפתח מחדש.…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  5. Started by nirfun,

בהסתדרות המורים יש אפשרות לקנות ויסטה במחיר מאוד מוזל (משהו כמו 99 ש"ח אם אני לא טועה) הקאטצ' היחיד הוא שמדובר בגרסת Upgrade, ועל זה יש לי שאלה (הם לא ממש מספקים תשובות מספקות): האם כשארצה בעתיד לפרמט את המחשב, אני אהיה חיב להתקין XP ואז להתקין Vista או שמספיק שאכניס את הדיסק של ה-XP בתחילת ההתקנה לצורך אימות? מתישהו, אני בטוח לא ארצה להתקין יותר XP ולהישאר עם ויסטה בלבד על המחשב, ואני לא רוצה שתהיה לי הגבלה כזו.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  6. התקנתי ויסטה ultimate וזה אמור לבוא עם aero 3d (זאת התוכנה שעושה את החלונות תלת מימדיים לא?) איך אני מפעיל את האופציה הזאת? תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  7. Started by boss,

אפשרויות של POWER OPTIONS לא מזהה אל פסק, לא יודע איזה לבחור ופועל אותו.. רואה תמונה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  8. אני מתכוון לאלו ששיפרו משהו במהירות. תודה.

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  9. Started by M-a-T-a-N,

אני והמזל שלי יש לי דיסק קשיח 320 ג'יגה עכשיו קבל הנתונים שלו יצא כיביתי את המחשב והחזרתי ועכשיו הוא מראה לי את זה שאני מנסה להכנס מה עושים? כל הדברים שלי שם

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  10. Started by 3 ATHLON,

עזרה בבקשה !!! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  11. Started by OgANDi_BoY,

אנשים שלום! תגידו אתם יודעים על אפשרות שהווינדוס יעלה ללא סיסמא ולא במצב של החלפה מהירה של יוזרים כי הורדתי את הוי הזה ועכשיו הכניסה אצלי זה כמו ב2000 והוא כול הזמן מבקש סיסמא אני רוצה שהוא יעלה את היוזר שלי בלי לבקש סיסמא אפשרי? תודה

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  12. Started by thegame998,

אני בא להסיר תService Pack 1 וזה רושם לי ככה:

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  13. Started by ruff stuff,

מדובר בעידכון מיספר 931784 kb אני מתקין אותו וכל פעם הוא קופץ לי חזרה ניראה לי שהתקנתי אותו 20 פעם ועדיין זה לא מצליח להתעדכן. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.

14. פתאום צץ לו HD בשם Q שאין לו נפח, לא ניתן לגשת אליו ולא ניתן לעשות עליו שום פעולה הכל נדחה כי אין הרשאות, והוא לא מופיע ברשימת דיסקים ב disk management

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  15. Started by ychig,

כשאני עושה בוט לxp לאחר הטעינה הראשונית המחשב פשוט עושה ריסטארט, אם אני בוחר בתפריט שלפני ההפעלה שהווינדוס לא יעשה ריסטארט לאחר כשל מערכת, מתקבל מסך כחול "Session3_initialization_failed" הדבר היחיד החשוד שעשיתי בהפעלה התקינה האחרונה היה disable לאינטרנט, בגלל שזה הראה שהכבל רשת מנותק.. אבל עכשיו אני במק ואינטרנט רץ.. יש דרך לתקן את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  16. Started by yoxo,

יש לי מחשב נייד HP CQ60 וקיבלתי אותו עם WIN VISTA . אחרי שבוע החלטתי שאני לא יכול להשתמש יותר בויסטה ועשיתי FORMAT והתקנה של XP עם דרייבר SATA כי המחשב לא נתן לי להתקין את XP בלעדיו. עכשיו הבעיה היא שהמחשב עולה ממש לאט (שתי דקות) הכוונה היא לבוט ואחרי שהמחשב עולה הוא לא מזהה את כונן הDVD והמחשב עצמו גם נוטה להתקע ללא סיבה מיוחדת ואחרי התקנה נקייה של XP עם דיסק מקורי XP SP2 . אשמח לעזרה כי אני ממש מכור לXP ולא מתכוון לחזור לויסטה

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by Liran -,

טוב אנשים... אין לי מושג אם זה קשור לכאן...אבל אם כן בבקשה תנסו לעזור לפני כמה זמן היתה לי פקודה כזאת שכשאני רושם אותה ב - "הפעלה" אז זה פותח לי חלון חדש עם המס' IP שלי ועוד כמה פרטים... הבעיה ששכחתי ת'פקודה ;D מישהו מכיר אותה ??.....ויכול לעזור לי ????..... תודה מראש אחים שלי...

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  18. Started by MetalB,

מאז שהתקנתי את האינטרנט המהיר בכבלים על ה- windows 98 שלי בכל פעם שה- windows עולה הוא דורש ממני סיסמא networking password או משהו כזה... ואני פשוט לוחץ אישור או ביטול כדי לסגור אותו איך מעיפים את זה ???

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  19. Started by assaf990,

מדובר במחשב תקין, שעליו רצו כל מיני משחקים. לפתע חלקם לא רצים, או שרצים ואז נתקעים. הסרתי אותם, התקנתי מחדש, והבעייה חוזרת על עצמה. (הכל חוקי!) אולי בגלל שאני משתמש בכל מיני תוכנות שמוחקות קבצים אז נהרס לי משהו במחשב? (תוכנות כמו נורטון אנטי וירוס, תוכנות נגד ריגול נגד טוריאנים, לניקוי הרג'יסטי וכו'?) מה עושים?

• 12 תגובות
    • 895 צפיות
  20. שלום לכולם.... יש לי בעיה קטנה ומציקה, עשיתי SWITCH USER פעם אחת ולמרות שאני המשתמש היחיד המחשב כל פכעם שהוא עולה מחכה שאני אלחץ על ה-USERNAME שלי(אין עוד משתמשים רשומים במחשב....) כמו כן, כל פעם שהשומר מסך עולה,הוא מוציא אותי שוב למסך הזה ואז אני צריך שוב ללחוץ על השם שלי... איך אני נפטר מהשטות הזו? תודה רבה מראש...

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  21. ראיתי איזה כתבה, אבל לא ראיתי אישה קישור לטלאי הגנה

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  22. באחת מהתיקיות שבתיקיית התמונות שבמחשב של אמי, התיקיות של התמונות שם מוצגות ללא שם בכלל בתצוגת תמונות ממוזערות: ראו תמונה ממוזערת. איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by tood,

חבריה, מחשב נייד hp וינדוס 7 כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה עשיתי גיבוי ושחזור מתמונת מערכת גיביתי במחיצה אחרת 23 גיגה כעת אני מנסה לשחזר מתמונת מערכת איך ניגשים לשחזור מתמונת מערכת שנמצאת על מחיצה אחרת במחשב תודה

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  24. Started by samsam76,

יש דרך לחסום לחלוטין גישה לכוננים שמחוברים למחשב ( בשם משתמש מסויים )? כי לפי מה שמצאתי זה נראה שלא אבל נראה לי מוזר שאין. אז מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  25. התקנתי כרגע מערכת הפעלה מחדש Win7 Ultimate לאחר פורמאט. התקנתי את כל העדכונים (כמה מהם לא הותקנו על הפעם הראשונה, ונאלצתי לעשות restart). אך הבעיה שלי שלא מצאתי service pack ובsystem אין שום זכר שה-service pack הותקן. איך אני מתקין אותו? הפעלתי את הרשיון של מערכת ההפעלה.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.