עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yossi051,

לכל הגולשים שלום! קיבלתי מחשב נייד -מסוג נוטבוק לכל מי שמכיר אבל הבעיה היא שלא קיבלתי את החלק התחתון שלו כלומר אין לו סי די ופלופי.. כרגע מותקנת עליו מערכת הפעלה אבל אני מפחד שאם יום אחד תיהיה לי בעיה ואני לא יצליח להיכנס לוינדוס תיהיה לי בעיה חמורה.. אני רוצה לברר האם ניתן שלפני הפעלת הוינדוס יהיה לי מצב שלבחור בין וינדוס לדוס? משהוא בסגנון כמו תקליטור איתחול אבל בלי להכניס תקליטור/ן בבקשה ממכם למי שיש פיתרון כל שהוא תרשמו לי. אין לי בעיה להכניס למחשב תוכנות וכאלה... או האם יש תוכנה שמפצלת ארד דיסק מבפלי לפרמט אותו.. ככה אני יתקין עליו גם 98 לכל מיקרה שלא יהיה...

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by lazaros,

שלום אני מפרמט את המחשב שלי ורציתי לדעת האם כדאי לי להתקין windows xp 64 bit בגדול אני טכנאי מחשבים אבל לא ממש למדנו את הנושא וכל המאמרים שמצאתי ברשת הם מלפני כמה שנים לכן לא רשום שום דבר על תאימות לתוכנות משחקים וכדומה בגדול אני עכשיו לומד אנימצית תלת מימד ומשתמש בתוכנות של אדובי (אפטר,פרמייר,פוטושופ,פלאש) וכמובן אם נשאר זמן אני משחק בכל מיני משחקים מה הבעיות שאני עלול להתקע או אם מישהו מבין בזה טוב אני שאשמח לתשובות או למידע עדכני בנושא תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  3. אני מתכוון לאלו ששיפרו משהו במהירות. תודה.

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by oferplace,

שלום לכולם , כשהייתי עובד עם גרסת XP אז דרך ההתקנה היה ניתן לפרמט , אך בווינדוס 7 הוא נותן את האופצייה לחלק את הכוננים ואז הוא ישר ניגש להתקנה אוטומטית ללא פירמוט , אז איך אני מפרמט , דגש על הפירמוט , לפני ההתקנה ?? תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  5. שלום לכולם. כאמור, אין לי מושג בשביל מה, אבל הנה, שתדעו ..... https://www.youtube.com/watch?v=woNP5ojkhRM

6. Started by digitalic,

זה לא לי, הבעיה היא של חבר שלי הוא לא יכול להכנס לפורומים ולשאול אז אני שואל בישבילו,הנה ההודעה שהוא שלח לי באיציק. יופי, שמע מה הבעיה שלי, הורדתי את האקספלורר6 במקום ה5 שהיה לי, התקנתי אותו, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו הוא פועל ממש ל-א-ט! וגם הוא לא מראה לי חלק מהדברים כמו השורה למעלה של הFILE וכל אלה... ניסיתי להחליף בחזרה ל5 אבל אני לא מצליח. מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  7. בתוכנה של מיקרוסופט, במקרה הזה OUTLOOK, אני רוצה לראות הסבר ועזרה על דברים מסויימים ואני מקבל את הדף של ההסבר אבל עם מסך לבן .. מדוע ? ? צירפתי תמונה .. אם יש למישהו עזרה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 921 צפיות
  8. היי, קניתי אתמול מחשב חדש, יש לי וינדוס XP מקורי שקניתי עם המחשב הראשון והוא מותקן על דיסק קשיח שהיה בו. אני רוצה כמובן להתקין את הוינדוס בהארדיסק של המחשב החדש, אין לי גם בעיה לעשות פורמט לדיסק הקודם בשביל זה. ברור לי שאתקל בבעיה מבחינת הקי שלו מה עושים במקרה כזה ? תודה !!

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  9. Started by Spook,

יש קובץ על המחשב שאני מנסה למחוק ולא מצליח. הקובץ בגודל 0 ואין תוכנה שידוע לי עליה שהוא פתוח בה, אבל כשאני מנסה למחוק את הקובץ אני מקבל הודעה: Could not find this item This no longer located in v:\New Folder. Verify the item's location and try again. כמובן שאני לוחץ גם TRY AGAIN וזה לא עוזר. הרצתי CHECK DISK על הכונן וסימנתי לו שיבדוק בעליה הבאה של המערכת (כולל סקטורים פגומים). הבדיקה נעשתה והבעיה לא נפתרה. אשמח להצעות ורעיונות.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  10. Started by Idan-h,

מישהו התקין את הbuild הזה? האם הbuild יחסית חדש? לא ניסיתי עד עכשיו להתקין אף Longhorn, אבל זה מסקרן אותי.. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  11. Started by SHAY951,

אני מנסה למחוק ידנית תקייה של משחק שלא הסכים שאני יעשה לו UNINSTALL , אפשר למחוק אתכל הקבצים שיש בתקייה אך לא את התקייה עצמה (התקייה ריקה אבל לא נמחקת) שאני מנסה למחוק את התיקיה מופיעה לי ההודעה הבאה: cannot delete file: cannot read from the source file or disk זה מוזר מאוד כי התקייה נמצאת על הדיסק הקשיח..... למישהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר למחוק את התקייה? תודה.

• 13 תגובות
    • 921 צפיות
  12. Started by BobCaT,

עכשיו אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס 98 SE כדאי לי לשחליף לוינדוס XP כי הבנתי שיש ביצועים יותר טובים בXP אז כדאי? (את המפרט אפשר לראות בצד אם זה חשוב)

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  13. שלום אני שם במחשב עם WIN XP SP 2 את הSP3 שהורדתי מהאתר של מיקרוסופט (הXP בעברית והSP3 בעברית גם) והעידכון רושם לי: לתוכנית ההתקנה אין אפשרות לעדכן את קבצי WINDOWS XP מכיוון שהשפה המותקנת במערכת שלך שונה משפת העידכון מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  14. יש לי מחשב חדש כבר כמה חודשים. זה כמה שבועות שאני עובד בחלונות ופתאום בלי קשר לעולם הוא מחליט להתנתק מהאינטרנט ולעשות בעיות עד שמרסטים אותו בחזרה לחלונות. בדר"כ זה קורה אחרי יומיים שהוא דלוק ברצף,וזה כבר נהיה די מטרדכי כל יומיים צריך מחדש להפעיל אותו. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה, זה לא וירוס כי אין עודתופעות לוואי, זה פשוט מצב שהוא מאבד את האינטרנט ואז לאן לאט גם מקפיא את שאר התוכנות הפועלות, כאשר אני מכבה אותו באופן שיגרתי, שניה לפני בכיבוי העצמי הוא מציג מסך כחול אבל לאנותן זמן לראות מה הבעיה. ניסיתי להריץ את הכלי של מייקרוסופט שבודק לוגים של מסכים כחולים אבל לא הצלחתי למצוא שום קובץ כזה במחשב(כאילו הוא לא יצר בכלל). חשדתי בכרטיס TV, אבל גם בלעדיו הבעיה חוזרת. …

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  15. צהריים טובים , שאלה בכותרת.. האם מיקרוסופט עידכנו את הדרייבירים החסרים לבקרי ה-SATA , או בכוונתם לעדכן בהמשך ? מה שיהיה חסר לי בהתקנה עם ה-SP2 . ראיתי בסטיקי את הבעיה אבל ההתייחסות הייתה ל-SP2 ואני לא יודע אם כדאי לנסות בכלל עם SP3 או שחייבים בכל מקרה להטמיע את הדרייבר עם תוכנת NLITE או העלאת הדרייבר עם דיסק און קי .. תודה .

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  16. אתמול הורדתי את sp1 למחשב ולא נהייתה שום בעיה (אם זה אומר משהו על sp2?), בכל מקרה היום אני רוצה להוריד את sp2 אבל באתר של מייקרוסופט כתוב את הדבר המפחיד הבא: 5. בצע גיבוי מלא של כל הקבצים. א. למה הם מתכוונים. לגבות גם את מערכת ההפעלה? ב. האם זה באמת נחוץ או שזו איזו הגזמה של מייקרוסופט? ג. האם עלולים להמחק/לההרס קבצים כתוצאה מהתקנה זו? ועוד שאלה קטנה איך אני יודע בוודאת שsp2 אינו מותקן כבר במחשב שלי? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by alice in chains,

התקנתי השבוע את XP PRO ויש לי כמה שאלות 1)איך אני יכול להעלים את הקטע שהוא מבקש ממני סיסמה כדי להכנס לWINDOW 2)יש לי בעיה עם הדריבר של2 TNT שWINDOWS כן מזהה אותו ותקין לבד אבל הוא אומר שיש בעיה עם הדריבר ניסיתי להוריד מאתר של NVIDIA אבל הוא עושה לי אותו בעיה.

18. Started by Googleness,

שלום לכולם, יש מישהו שביקש ממני להרכיב לו מחשב בערך עוד חודש חודשיים ככה. זה יהיה מחשב די רציני הוא שם תקציב יפה מאוד והוא צריך רק מחשב יש לו הכל כבר מסביב. שאלתי היא מכיוון שהוא מעוניין בין היתר ברכישה של ווינדוס חוקי מהדרים למחשב החדש וויסטה האם להתקין לו גרסת 64 ביט או 32? אם אני שם לו 64 סביר להניח שאני אשים לו חלקים עם דרייברים מתאימים וכל מה שצריך השאלה היא האם משחקי מחשב ותוכנות יעבדו לו כמו שצריך? אם אני מתקין לו ויסטה 32 זה ישנה כל כך? האיש בעיקר במסנג'ר ומשחק מחשקי מחשב כל מיני...

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

התקנתי וינדוס הפסקתי באמצע ועכשיו מתי שאני מפעיל מחדש את המחשב זה אומר לי לבחור מערכת הפעלה איך אני מבטל את זה?

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי שני כוננים (פיזים כמובן) במחשב. על אחד מותקן לינוקס ועל השני ווינדוז. עכשיו הכונן של הווינדוז משום מה נפגם לי הבוט שמה, ככה שאני חייב לאתחיל אותו רק אם אריץ בוט דרך הכונן של הלינוקס.. יש סיכוי לשחזר את הבוט שלו מבלי לפגוע בבוט של הכונן השני? ככה שמתי שיבוא לי להשתמש בלינוקס אני יבחר ידני דרך הביוס (בכוונה אני רוצה ככה), ולא יהיה קשר אחד לשני בשביל הבוט. כל אחד משל עצמו. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  21. יום טוב לכולם. בזמן השימוש באקספלורר מתקבלת ההודעה הבעה: שגיאה בזמן ריצה. כמובן WINDOWS מוצאת את מי להאשים :AR15:וכך אומר ה-DEBUGGER: NEW INSTANCE OF MICROSOFT SCRIPT EDITOR או בתוספת 6.0 אין לי שום מושג על איזה זמן מדובר ולאן הוא רץ, אולי לכם יש מידע ? בתקוה להצלחה AYB

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  22. Started by et_gershon,

שלום, יש לי בעייה בהפעלת המחשב לאחר מחיקת לינוקס, אס אני עושה בוט מה-CD ואמרו לי לעשות fixmbr אז ככה: עשיתי בוט מהדיסק ווינדוס ונכנסתי לריפייר, והוא שואל אותי ככה: "wich windows installation would you like to log onto" ולפני זה כתוב משהו כזה: 1.c:/windows מה אני אמור לעשות??? אפשר להקליד רק אות אחת מתי אני מגיע לקטע שעושים את ה-fix ?

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  23. שלום לכולם, בימים האחרונים רציתי לראות איזה סרט ב HD 720P שיש לי בפורמט קובץ MKV. שראיתי אותו כבר פעמיים על המחשב שלי בעבר.. בזמנו הורדתי והתקנתי תוכנה שנקראית Matroska_Pack_Full_v1.1.2.exe שהיא כוללת בתוכה את כל הקודקים שצריך בשביל קבצים מסוג זה וגם קודקים כלליים כמו - AC3 וכו'.. לפני כחודשיים בערך המחשב עבר פרמוט והתקנה מחדש של הכל ומאחר ולא הייתי צריך להפעיל קבצי MKV (עד אתמול..) לא התקנתי את התכנה הזאת. וכאן נכנסת הבעיה שלי : התקנתי את התכנה בדיוק כמו בעבר והכל עבר בהצלחה, אבל, כשאני מפעיל את הסרט (בכל נגן שהוא..) קופצת לי ההודעה שבתמונה ולאחר מכן רשום לי UNKNOWN FILE FORMAT . אותו הדבר כשאני מנסה להפעיל רק את התכנה עצמה .. טוען שחסר לו MSVCR71.DLL .. מה זה הקובץ הזה?…

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  24. הווינדוס שלי שינה לי את הפונט במחשב ואני לא יודע איך להחזיר לפונט המקורי , אני גם לא יודע מה הפונט המקורי אז אם מישהו יכול לבדוק אני אשמח

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  25. Started by gil_hazan,

שלום, התקנתי מערכנת הפעלה Windows 7, ועלייה התקנתי Windows Virtual PC ו WindowsXP Mode. עד כאן הכל הלך חלק. רציתי להתקין את הדריברים של כרטיס העריכה שלי Matrox RT.x100 (עובד רק על XP), אבל כאשר אני מפעיל את ההתקנה ב-XP Mode עולות לי 2 הודעות וההתקנה נפסקת: הראשונה: NTFS Warning השני: Severe החלתתי לבדוק את Device Manager, שם ראיתי תחת Other Devices שלושה סימני שאלה ולשלושתם כתוב Virtual PC Integtation Driver. במקום להראות Multimedia Controller או Video Controller. יש משהו שאני יכול לעשות כדי לסדר את זה? או שנפרמט ונחזיר שוב לXP? תודה לעוזרים, גיל.

• 5 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.