עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by fire15,

יש לי WIN XP ויש תוכנות שאני לוחץ על SETUP והתוכנה לא עובדת/עולה וזה קורה ברוב התוכנות אז מה הבעיה שלי ?

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by elad-r,

כרגע מותקן אצלי windows xp ואני רוצה לשדרג לwindows 7 אבל אני לא מצליח להתקין את השדרוג אלא רק את ההתקנה המלאה. בהתקנה כזאת הוא מוחק רק את ההגדרות של הווינדואז הקיים או שהוא מוחק יותר מזה או אפילו מפרמט? תודה...

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by alfred3,

שלום לכל החברים לאחרונה שידרגתי את ההארד דיסק במחשב הנייד שלי ל HITACHI 80GB והתקנתי עליו וינדוס XP PRO זה כבר כמה פעמים שהמחשב מאתחל באופן פתאומי וכשהוא מנסה לעלות הוא נתקע במסך הפתיחה ואחרי שהוא כבר עולה זה מוציא את ההודעה הבאה . האם ההארד דיסק מקולקל או שזה קשור לווידוס? תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  4. יאנו רק את כונן D.. מה הדרך הכי טובה? דרך המפרמט הזה של וינדוס? או דוס?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  5. יש אפשרות לעשות דבר כזה? העכבר לפעמים זז טיפה בגלל רוח או משהו אחר ואז השומר מסך מפסיק או שהמסך נדלק מחדש או שזה יוצא ממצב שינה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gtf,

מה הפקודה SYS.COM עושה?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  7. שלום, יש לי XP ללא שום SP... אני רוצה להתקין את SP3 אבל הוא חייב שיהיה את אחד קודם.. אני מחפש לינק להורדה של SP1 לXP Home edition 32ביט בעברית. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by danielrey,

שלום, ננעל לי המישתמש ADMINISTRATOR עם סיסמה שנבחרה רנדומלית יש לי WIN XP מה הדרך הקלה לפרוץ את זה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SilverCivic,

שלום , דבר ראשון אינני בטוח שזה הפורום הנכון לפרסום אז אנא קבלו ברוח טובה ותעבירו לאן שצריך (מנהלים) ולעיניין : האינטרנט אקספלורר 6 שלי (הסטרנדתי של XP HOME). עושה בעיות בהצגת דפים ותמונות. יש זמנים שהוא מעלה חלק ויש זמנים שהוא פשוט לא מעלה אתרים , או שמעלה רק טקסט מאתרים ללא תמונות באתרים מסויימים. מיותר לציין שלא מדובר במחשב (P4 2.6 512) או במהירות האינטרנט (2 מגה של 012). ואינני רוצה לעבור לדפדפן אחר כגון FIRE FOX , אלא פשוט לנטרל את הבעיה הזאת כי חוץ ממנה אני ממש מרוצה מהאקספלורר. לכן חשבתי אולי יש עידכון טוב שמעביר את הבעיה הזאת או אולי איזה PATCH. תודה ענקית לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  10. Started by Xsender,

כל פעם שאני מנסה להפעיל איזה תוכנה לא משנה מה אז זה כתוב לי This File does not have a program associated with it performing this action . create an assoction in the folder options control panel בקושי הצצלחתי להפעיל את הדפדפן ממש כלום לא מסן לא COD לא כולם מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  11. יש לי בבית 4 מחשבים בשלושת המחשבים הכל עבר כשורה אבל עם המחשב הרביעי נתקלתי בבעייה אז הורדתי את המסייע העדכון של הווינדוס 10 ישירות מאתר של מיקרוסופט הורדתי והתקנתי ובאיזשהוא שלב נפתחת לי חלונית כזאת כמו בקישור הזה https://www.thewindowsclub.com/your-pc-has-hardware-that-isnt-ready-for-this-version-of-windows-10 ויש לציין שמדובר במחשב שכן תואם כי זה רשם לי מזל טוב המחשב תואם לעדכון והופיעו לי 3 ויי ירוקים ואני פשוט לא יודע מה לעשות כי בדקתי ושום דבר לא מחובר למחשב כמו דיסק און קי וכאלה מה שמחובר זה מקלדת עכבר רמקולים בחיבור יואסבי וכרטיס מסך vga ולספק כח וכבל רשת מדובר במחשב עם עדכון 1809 נכון לעכשיו 64 ביט ווינדוס 10 זאת ההודעה שכתובה לי this p…

12. Started by Kenny,

היי אנשים , עשיתי חיפוש לכל מה שקשור ל AERO ולא מצאתי דבר. בכל מקרה , עכשיו סיימתי להתקין את הויסטה (בינתים נראה מדהים , עוד לא ניסיתי משחקים) רציתי לדעת איך אינ מפעיל את ה AERO? זה built in במערכת הפעלה? או תוכנה צד שלישי שאני אמור להתקין? תודה על העזרה. עריכה : אממ , רק כדי שאני יהיה בטוח Aero זה המצב הזה שכל החלונות זזים? שאני יכול לעבוד עם העכבר בלבד ? שלמשל אם אני גורר חלון , והוא פוגע בחלון אחר , זה כאילו דוחף אותו קצת הצידה? שאני יכול למשל לתפוס כמה חלונות ביחד , ואז גרירה מהירה של העכבר סביבם תסמן אותם... יש לכם בכלל מושג על מה אני מדבר? חחח (אני אשתדל להביא לינק לוידאו שראיתי , אני חושב שזה זה)

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by Dubek,

שלום. אני מנסה לפרמט מחשב ישן ולהתקין לו Windows XP, אבל כשאני מפעיל את תהליך ההתקנה, המחשב מודיע לי על טעות עוד לפני שאני מגיע לשלב של הפרמוט. צירפתי תמונה של ההודעה שאני מקבל. למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by ifs2003,

שלום לכולם, אם הבנתי נכון אז בעותק הוויסטה החוקי שיש ברשותי כתוב בסוף מסמך ההסכם לרשיון כאשר מתקינים שיש לי אפשרות להשתמש WINDOWS XP מכמה סוגים כחזרה אחורה. האם מישהו מכיר דבר כזה שניתן להשתמש ברשיום של הויסטה ב XP ? תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  15. ->מצרף תמונה זה ניתקע על השנייה ולא זז ולא מגיב לכלום. אם אני לוחץ על מקש כלשהו בספירה זה נותן לי להמשיך הלאה... איך אני סוגר את הסריקה שהיא לא תופיע שוב או מתקן את הבעיה? נ.ב מערכת הפעלה WIN7 64BIT [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by chook_rl,

הי, האם אפשר לקבל את כל העדכונים של WINDOWS ולהשאר ב SP2? כל מה שהוא נותן לי ב WINDOWS UPDATE זה את SP3...

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  17. ערב טוב , כל פעם כשאני מחברת את הדיסק און קי שלי לכניסת ה-USB בקידמת המארז , מופיעה ההודעה המצורפת (בצילום מסך) האם הכוונה שהדיסק עצמו הוא בתקן USB2 אבל המחשב שלי לא תומך בזה ? או שצריך להתקין דרייבר שיתמוך? ואיך בכלל מבטלים את ההודעה שלא תקפוץ כל פעם ? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. היום נתקלתי בסרטון ה youtube הזה: ואז התחלתי בעצמי לשחק בזה, אני חייב לציין שאם אתה רוצה לנווט במערכת ההפעלה, זה דווקא נוח. אבל כשאתה בא להכתיב משהו למחשב, הוא לא מבין חצי ממה שאתה אומר לו, חשבתי אולי יש לי ביטויי לקוי בשפה האנגלית, אבל גם בסרטון עצמו יש לו קצת בעיות מה שכן, זה דבר מאוד נחמד ושימושי, אני מאוד מקווה שייפתחו את זה גם לעברית.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by jackhammer,

קראתי מסמך של WORD ורציתי להעתיק תמונה לשולחן עבודה אז עשיתי העתק ושבאתי להדביק אותה בשולחן עבודה הוא שאל אותי משהו על ACTIVE DESKTOP או משהו כזה אז אמרתי לו כן ופתאום כל האיקונים על השולחן עבודה נהייו אפורים (כאילו כולם מסומנים) מישהו יודע איך אני מבטל את זה? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  20. אתמול התעוררתי למראה מחריד. נעלמו האייקונים של הHD. יש למישהו פיתרון? תמונה:

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by NEUROMA,

שלום חבר'ה ! האם WINDOWS VISTA PRIMUM SP1 מגיע כבר עם DIRCTX 10 ? תודה שי

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by omerdav,

היי (מקווה שהנושא מתאים לפורום), אני החלפתי מחשב והתקנתי ויסטה. עכשיו,גיליתי שבטיפשותי לא דאגתי לשמור את מועדפיי מהמחשב הישן איפשהוא. יש לי את ההארד דיסק מהמחשב הישן. איפה המועדפים מאוחסנים (כלומר,האם הם על הדיסק הקשיח? האם הם אבדו לנצח?)

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  23. שלומות. יש לי 1 גי'גה זיכרון וכאשר אני משחק משהו ממש כבד קופץ החלון הנ'ל בצד שמאל למטה נא לא להתייחס להודעה של ה zone larms !!,וכיצד פותרים את הבעיה הזאת? תודה A.K אמיר יצחקי[/i

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  24. Started by KaKa,

משום מה צצה לי הודעה שאין לי מספיק זיכרון ווירטואלי אז הלכתי לבדוק מה הבעיה וראיתי שהזיכרון הווירטואלי מכוון ל0 ואני לא יכול לשנות את זה! ולפני שאני מגיע לי לדף של הזיכרון הווירטואלי אני מקבל את ההודעה הזאת: http://rotter.net/User_files/nor/3f74b29674f54940.jpg ואז אחרי ההודעה שאני נכנס לדף של הזיכרון הווירטואלי אני פשוט לא יכול לשנות מ0: http://rotter.net/User_files/nor/3f74b2f475e22eab.jpg למישהו יש פיתרון? אני לא יכול לשחק במשחקים כי הוא כל פעם מביא לי הודעה שאין מספיק זיכרון ווירטואלי תודה רבה לעוזרים. :-*

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by Woltrex,

ה CPU שלי כל כמה דקות קופץ ל 100% ואחרי כמה שניות זה ניפסק ואז שוב קופץ.... רק התמול פירמטתי ומאז זה התחיל אני לא יודע מה לעשות עשיתי חיפוש בפורום אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה התהיך שקופץ ל 100% הוא "תהליך לא פעיל של המערכת" של SYSTEM תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.