Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני מתפדח לשאול תשאלה הזאת כי לא נראה לי שיש תוכנה כזאת או שימוש בדוס לפי דעתי
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתאום הופיעה לי בעיה עם כוננן ה DVD במחשב הנייד IBM-T22 שהוא לא עובד. עשיתי בדיקות אלו: העברתי את כוננן ה DVD מהמחשב שלי למחשב אחר ושם הוא עובד תקין. העברתי HD עם אותה מערכת הפעלה ממחשב זהה אחר למחשב שלי וגם כאן הכל עובד תקין. גם לאחר שעידכנתי את כל העידכונים של מקרוסופט עבור החלונות הבעיה לא נפתרה. זאת אומרת שכוננן ה DVD וגם החומרה של המחשב שלי תקינים, וישנה בעיה בתוכנת החלונות או הדריברים שאצלי. אני מצרף צילומי מסך ואולי משהוא יכול להמליץ לי על פתרון לבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד של DELL מסדרת Inspiron 6400 ועליו רץ Vista 32 עם כל העדכונים נכון להיום. עד לא מזמן, תוכנת Internet explorer עבדה באופן תקין לחלוטין. לפני כיומיים, הורדתי את האנטיוירוס של קספרסקי מהמחשב (כיוון שהוא הודיע שהרשיון שלו פג תוקף והוא נתן המון התרעות בנושא) והתקנתי במקומו את האנטיוירוס AVG שהינו חינם. אני לא יודע אם הפעולה הזו אכן קשורה לבעיה או שהיא סתם הגיע באותו זמן. זו הפעולה היחידה, עד כמה שידוע לי, שנעשתה במחשב (פרט למשחקים שונים, גלישה באתרים בטוחים ומשחקי אינטרנט של הילדים). הבעיה הינה: במהלך כניסה לאתרי הפורומים של תפוז, עולה מסך חלקי בלבד על המחשב. מופיע הפס הסגול, של שם הפורום, מופיעים האיקונים של "הוספת הודעה" וכדומה, ומיד לאחר מכן מופיע המקרא…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי מיני DUMP וניתחתי אותם אבל לא הצלחתי להבין מה הבעיה. העלתי את הקבצים בפורמט TXT אם תוכלו לעזור לי להבין את הבעיה זה יהיה מצויין. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אני עושה שתמיד אני יראה את הסיומת של הקבצים בווינדווס XP וגם בווינדווס vista אם זה שונה אני מתכוון שאם יש תוכנה שפותחת את הקובץ אוטומטית אז גם במקרה כזה אני יראה את הסיומת , לדוגמא מסמכי word שנפתחים אוטומטית, אני רוצה שיראו את הסיומת doc. הווינדווס באנגלית תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
רשימת השינויים (יש המון ממש חשובים): http://technet2.microsoft.com/WindowsVista/en/library/005f921e-f706-401e-abb5-eec42ea0a03e1033.mspx?mfr=true אני אישית שמתי לב למשהו מעניין. מי שיש לו 4 ג'יגה זיכרון, אחרי התקנת SP1, המערכת לא מדווחת את כמות הזיכרון הזמינה למערכת, אלא את כמות הזיכרון המותקנת. יענו במקום לדווח על זמינות של 3.25 ג'יגה במערכת 32BIT ידווחו מעכשיו 4 ג'יגה. מישהו יכול לתת תמונת מסך מהמערכת שלו מה SYSTEM ב לוח הבקרה ?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום . 1. יש קובץ של אייקונים בווינדוס שהוא בתוך קובץ DLL עכשיו אם אני רוצה לראות את קבצי האייקונים וכל קובץ בנפרד ולהשתמש בו איך אני יכול לפתוח את הקובץ הזה ולהוציא את האייקונים או יש אותם איפה שהוא בsystem ? 2. אני רוצה להפוך כל תוכנה לניידת , הכוונה שאפשר לשאת אותה בדיסק און קי ותעלה בכל מחשב PORTABLE .מה שכן אני רוצה להפוך תוכנות רגילות לתוכנה ניידת ולא אתר שמביא תוכנות למה לא כולם נמצאות . תודה רבה לכם .
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
חברים יקרים סוף סוף שוחררה הגרסא שכולם חיכנו לה.. Microsoft Windows Vista SP1 ולא גרסאת הבטא אני מתכוון לגרסא המלאה.. פרטים תוכלו למצוא כאן: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/amitcb/archive/2008/03/18/download-windows-vista-sp1.aspx ולינק להורדה: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=B0C7136D-5EBB-413B-89C9-CB3D06D12674&displaylang=en חשוב לזכור!!! הגרסא לא תומכת בעיברית היא רק באנגלית... זוהי הגרסא המלאה ששוחררה על ידי מיקרוסופט.. והכי חשוב לזכור. תהנו ותמשיכו להתעדכן זה חשוב.. להתראות..
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
נכנס לי SPY מסריח וגם אחריי שהעפתי אותו עדיין יש לי את אותה הבעיה. פתחתי משתמש אחר ואז הTASK MANAGER כן עלה אבל אני צריך שהוא יעלה במשתמש שלי מין הסתם. זה כותב לי: Task Manager has been disabled by your adminstator איך אני מכוון את זה בחזרה שזה יפעל? זה דיי דחוף לי אז בבקשה ממכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח ונעים . בטעות מחקתי את הקיצור דרך, רציתי לדעת איך אני מוסיף אותו מחדש ככה שיעביר אותי לשולחן עבודה ולא יפתח אותו בחלון רגיל כמו כל תיקייה . תודה ושוב, חג שמח ועשיר באושר לכולם .
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
במחשב הקודם התפריט היה נגלל, ידעתי לעשות את זה, עכשיו אני לא מוצא את האפשרות.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
http://img186.imageshack.us/my.php?image=raidwg1.jpg כל הפעלה של המערכת הפעלה הוא פותח לי התקנה של ההתקן הזה ואני מנסה להתקין אותו דרך אוטמטי ובדרך של רשימה והוא אומר לי שהוא פגום או לא נמצא אבל הוא מזהה אותו כניראה מה לעזזל הבעיה נסיתי להפעיל דמון טולס לא הצלחתי הוא אומר לי משהו עם בקר סקזי עזרה דחופה!!! וזה יכול להיות מאוד קשור לבעיה שיש לי שקבצים לפעמים נמחקים סתם ככה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
הי חברים, לפני שבועיים רכשתי דיסק WD 500GB Sata2. התקנתי עליו XP SP2 Pro והכל עבד באופן מצוין עד לפני שבוע, פתאומית קיבלתי מסך שחור, הכונן הקשיח נכבה (המארז עדיין עבד). כיביתי והדלקתי את המחשב ולאחר login קיבלתי הודעה שקרה משהו חריג והוא נרשם ב-System Log (קובץ מצורף). לא מצאתי באינטרנט פיתרון לשגיאה. הבעיה רק החמירה, לאט לאט הוינדוס התחיל לקרוס לעיתים תכופות יותר, כמו כן הוא נהיה כבד ותהליכים כמו iexplore.exe ו\או explorer.exe התחילו לטחון את הCPU שלי. אני עובד עם לוח של Asus מדגם P4-P800-VM, ומעבד של אינטל 3.0GHz Presscot HT. עד היום עבדתי עם כוננים קשיחים עם חיבור לממשק IDE ולא נתקלתי בשום תקלה. זהו לוח יחסית ישן ויש בו 2 יציאות SATA (אני מניח שמדובר ב-Sata1). שאלתי הי…
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה במחשב שאי מפעיל מחדש או מדליק את המחשב לפני שהוא ניכנס לwindows הוא רושם לי משהו כזה שהwindows מזויף או משהו כזה מה עלי לעשות וגם לפני שבוע ככה זה לי היה לי ומאז שיש לי את זה אז לפני שהוא נכנס לwimdows הוא עושה לי שם המחשב או משהו כזה וסיסמא מה אני צריך לעשות...?? תודה מראש לעוזרים...!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להתשתמש בXP כשעון מעורר. לשם כך הוספתי משימה חדשה בscheduled tasks אבל הישום דרש את סיסמאת הכניסה ליוזר. מכיוון שאין לי סיסמא לא הקשתי כלום. הישום לא עלה ורשם שהבעיה בסיסמא. כשבחרתי לשם הניסוי סיסמא ליוזר והקשתי אותה בתהליך, הכל עבד בסדר. איך גורמים למשימה לרוץ בלי סיסמא??? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום הורדתי מדריך לתוכנה החת והקוץ DOC היה בZIP אז אמרתי לו לפתוח את הקובץ בתקיה. עד עכשיו זה בסדר אבל כשאני בא למחוק את התקיה הוא רושם לי הודעת שגיאה."אין אפשרות למחוק את הקובץ:אין אפשרות לקראו מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור". נשאתי אותי לפתוח שוב את הZIP לאותה תקיה אבל יש את אותה בעיה(אין כלום בתוך התקיה כול התוכן נימחק) וגם אי אפשר להזיז את התקיה אך אני מוחק את התקיה הזאת? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי שאלה ואודה לכן מאוד אם תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב להתקנה עם סריאל מקורי של XP HOME הבעיה היא שאין לי דיסק התקנה מקורי עם אקטיבציה. מישהו אולי יודע האם אפשר להוריד איפשהו XP HOME HEBREW מקורי? המון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מדיה פלייר או מדיה סנטר (מערכת הפעלה vista hp) יש לי דיסקים מקוריים (שלי) שהורדתי למחשב למטרת גיבוי כבר די מזמן וכאשר אני מנסה להשמיע אותם אני מקבל את ההודעה הזאת (מצ"ב תמונה) מה ניתן לעשות כדי להשמיע אותם? יש תוכנה מסוימת ? ניסיתי במדיה פלייר ובwinamp מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה תודה לעונים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
לאחר התגברות על טרויאן מעצבן במיוחד, התאריכים מופיעים לי בצורה משונה. במקום 18/03/08 זה מופיע 2008-03-18 אם אני רושם באקסל 8/3 הוא מזהה זאת כ- 3 באוגוסט. זאת לא בעיה באקסל, כי אותו דבר קורה לי באקסס, לכן הבעיה יותר בסיסית. איך פותרים זאת? יש אפשרות לשנות את צורת התאריך בווינדוס? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אז ככה: יש לי שני HD-ים. על אחד מותקן XP ועל השני VISTA. (ב BOOT אני יכול להפעיל את איזה מערכת שאני רוצה) אני צריך להחזיר את ה HD עם ה VISTA לחבר אז קניתי HD חדש ואני רוצה להתקין VISTA עליו. השאלה שלי איך הכי כדאי לעשות את זה? (אני לא רוצה לראות 3 מערכות הפעלה ב BOOT) תודה.
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
http://img510.imageshack.us/img510/1667/32088588vp5.jpg איך מקטינים אותם ?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מעוניין לבטל את האופצייה הנ"ל (או לפחות לקבוע את הMastered כDEFAULT) בעת צריבת תקליטורים בויסטה. מישהו יודע כיצד לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אז ככה, לפעמים יש קטע כזה שאני נכנס לדפדפן ופתאום הכל נתקע ועובד לאט אני נכנס לתהליכים רואה cpu:100% ואז שאני עושה Iexplor-סיים משימה הכל חוזר לקדמותו. מה הבעיה מישהו יודע ? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-