Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשנות אייקון של תיקיה מסויימת בתוך אחד הכוננים שלי, איך אני עושה את זה? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היום לאחר שעשיתי ריסט, המחשב נדלק אך כל התיקיות, הקבצים (כולל המחשב שלי, המסמכים שלי) נחמקו משולחן העבודה. הדבר היחידי שנשאר זה כל מני קיצורי דרך לתוכנות שהתקנית, חיבור לאינטרנט וסל מיחזור. יצרתי תיקייה חדשה וכשנכנסתי אליה היא הייתה מתוך משתמש אחר. דוגמה: C:\Documents and Settings\Center.CENTER\Desktop\new folder שם המשתמש של המחשב שלי הוא "Center", אך כפי שניתן לראות רשום "Center.CENTER". ניסיתי לעשות ריסט כבר כמה וכמה פעמים וזה לא עזר. ניסיתי לעשות ניתוק אבל זה לא עבד. השאלה היא איך אני מחזיר א זה שכל פעם כשאני מדליק את המחשב זה יכניס אותי אל תוך המשתמש "Center" ולא "Center.CENTER"? תודה מראש! =] עריכה: אף אחד לא נוגע לי במחשב, ואף אחד לא נגע לי. אין לי מושג על משתמש שש…
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין לשכנים שלי מדפסת חדשה , הם מחקו כל מה שהיה להם מהמדפסת הישנה ועכשיוו כשאני מנסה להיכנס לadd printer זה רושם שצריך להפעיל print spooler ואי אפשר להפעיל אותו בגלל שהוא לא נמצא בServices מה לעשות? ???
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום אני כרגע אחרי התקנה נקיה של חלונות שעברה כמה שינויים קלים ב NLITE.הכל עובד חלק אבל שמתי לב שפונקציה חשוב לא הותקנה או עובדת המחשב שלי הוא דו ליבתי וקיים במערכת הפעלה במנהל משימות אפשרות לחלק עומס בין שני המעבדים http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-6168870.html הנה הסבר על הפרוסס ועל הפונקציה.משום מה זה לא הותקן לי במערכת בהתקנה החדשה.האם אפשר להתקין את זה חיצונית עם טוויק כלשהו או שזה מחייב התקנה נקייה מחדש? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בלילה החלטתי לאחות לראשונה את הדיסק הקשיח במחשב. כשהפעלתי את מאחה הדיסק של ויסטה, הבחנתי שהכלי הזה מאוד שונה ממה שהורגלתי אליו. בגרסאות הקודמות של חלונות, היה קודם מתבצע תהליך של ניתוח הכונן, ורק בסיום הניתוח הייתה מתקבלת הודעה, האם הכונן זקוק לאיחוי או לא. גם הניתוח, וגם האיחוי עצמו היו מלווים בתצוגה גרפית, שהראו את התקדמות התהליך. לאכזבתי, המאחה של ויסטה, לא נותן את האופציה של ניתוח מוקדם, וגם לא מלווה בשום תצוגה המראה את התקדמות התהליך. השאלה שלי- מה קורה במצבים שאין צורך באיחוי. האם המערכת תודיע זאת, או שפעולת האיחוי תתבצע בכל מקרה? אגב, פעולת האיחוי נמשכה זמן רב מאוד. בערך מהשעה 23:00 ועד הבוקר. מדובר בדיסק בנפח 320GB מתוכם 177GBפנויים. האם הגיוני שהתה…
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדאוס ויסטה SP1 מותקן במחשב, ברצוני להתקין בנוסף אליו גם וינדאוס XP... לשם כך יצרתי דרך ויסטה כונן חדש בגודל של 25GB NTFS ובו התכוננתי להתקין XP... הכנסתי את הדיסק של XP, הגעתי לתהליך בחירת המחיצות, בחרתי במחיצה החדשה אך לשווא, הוא לא נתן לי להתקין... יכול להיות זה בגלל שמותקנת חלונות VISTA ? ואיך אני יכול לתהקין חלונות XP מבלי שהוא יעשה לי את הבעיה הזאת ..? תודה, עידו.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו vista business 64bit -הצלחתי לעשות כמה מחיצות עם הכלים שבויסטה עצמה אבל הוא תוקע לי את הכונן עם מע' ההפעלה על 236GB בלי יכולת לשנות..מישהו יודע מה לעשות אני רוצה להקטין את כונן : C ל 60GB תודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
תראו שאני עושה מאפיינים לכונן C זה מראה לי שהשתמשתי ב115 ג'יגה ושאני נכנס לכונן סי מקיף את כל התיקיות ועושה מאפייינים זה אומר שזה תופס רק 59 ג'יגה יש הסבר מסויים או הסיבה שלא נגעתי במחשב משהו כמו שנתיים גרמה לי ליתר בורות? ועוד דבר שכרגע שמתי לב.. משום מה הווינדואס לא מזהה את הכונני הדיסקים שלי ושאני מנסה להתקין את הדרייבר מחדש הוא רושם לי שהדרייבר שקיים הוא הכי טוב שיש אבל בכל זאת הוא לא מראה לי את הכונן חיפשתי באתר החברה ואין דרייבר בשביל הכונן שלי ..למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין ad-adware הבעייה שהוא דורש תמיד הפעלת סרביס ואני לא רוצה אותו שירוץ תמיד האם ניתן לכתוב קובץ סקריפט: הפעלת הסרביסים שנחוצים לתוכנה הפעלת התוכנה כיבוי הסרביסים בעת סגירת התוכנה כיצד?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אני עובד במחשב עם win7 ובגלל בעיות שונות רוצה לפרמט ולהתקין התקנה חלקה. השאלה, אם אתקין דרך windows ואבחר באפשרות התקנה חלקה - האם שאר השטויות בכונן C יימחקו, או שנגיד יש בכונן C תיקיות שלא קשורות למערכת ההפעלה הן יישארו? אני רוצה פרמוט מלא של כונן C (שלא יישאר כלום) עם ההתקנה, זה מובן מאליו? אם לא, איך מפרמטים את כונן C, בפעם האחרונה שעשיתי דברים כאלה היה אפשר דרך DOS (מה שבגלל NTFS קצת בעייתי). תודה
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם... לא מזמן רכשתי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS HOME SERVER הכל אחלה אבל לפתאום הוינדוס מבקש שוב אקטיביישן או יותר נכון הוא רק מודיעה לי שנשאר לי עוד 6 ימים... OK הבעיה היא שהוא לא נותן לי קישור לחלון האקטיביישן? וכך אני לא יכול לכתוב שוב את הSN יש לכם מושג איך אני מגיעה לחלון הנל? תודה לעונים נ.ב המערכת הזו זהה לSERVER 2003 כך שאני מאמין שהדרך היא אותו דבר...
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני כוננים (פיזים כמובן) במחשב. על אחד מותקן לינוקס ועל השני ווינדוז. עכשיו הכונן של הווינדוז משום מה נפגם לי הבוט שמה, ככה שאני חייב לאתחיל אותו רק אם אריץ בוט דרך הכונן של הלינוקס.. יש סיכוי לשחזר את הבוט שלו מבלי לפגוע בבוט של הכונן השני? ככה שמתי שיבוא לי להשתמש בלינוקס אני יבחר ידני דרך הביוס (בכוונה אני רוצה ככה), ולא יהיה קשר אחד לשני בשביל הבוט. כל אחד משל עצמו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כמו שראיתם, השבוע יתקיים באתר אירוח חי עם אנשי מיקרוסופט ישראל בנושא Office 365 - חבילת הענן החדשה של החברה. למי שפיספס: http://hwzone.co.il/news/135541 חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים ארגוניים, תוך אפשרות לשיתוף פעולה בין משתמשים. באמצעות חבילת ה-Office 365 מתכוונת מיקרוסופט להתחרות בשלל מוצרי הענן של גוגל וחברות אחרות להן מוצרי ענן. על מנת לענות על כל השאלות של גולשי HWzone ולהביא מידע נוסף, נארח השבוע באירוח חי באתר שלנו את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. האירוח יתקיים ביום רביעי, ה-13 ליולי, בשעה 16:00 במערכת הקהילות שלנו בפורום מיוחד שנפתח לנושא. תוכלו ל…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
יש ברשותי ויסטה מקורית בגירסת Home Premium האם אפשרי לצרוב אותה כדי שיהיה לי עותק נוסף ? אם כן , האם צריך תוכנה מסויימת או שצורבים את זה בדרך מסויימת ?
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הפעלתי את המצב שינה... ואז היה את הטעינה הזאת אח"כ כשהפעלתי את המחשב הייתה טעינה אפורה כזאת, ואחרי הטעינה המחשב פשוט איתחל את עצמו למה המחשב מאתחל את עצמו אחרי הטעינה? (מדובר על הטעינה כשמפעילים את המחשב, לא הטעינה כשמכניסים את המחשב למצב שינה) תודה
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי דיסק של Windows Xp מקורי אבל אני לא יודע איך מפרטים את המחשב נכון הגעתי למסך הכחול מה אז ? אני פשוט רוצה להתקין Windows Vista אבל קודם כל אני רוצה לעשות FORMAT על C אז תעזרו לי בבקשה ..!
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה בהפעלת המחשב לאחר מחיקת לינוקס, אס אני עושה בוט מה-CD ואמרו לי לעשות fixmbr אז ככה: עשיתי בוט מהדיסק ווינדוס ונכנסתי לריפייר, והוא שואל אותי ככה: "wich windows installation would you like to log onto" ולפני זה כתוב משהו כזה: 1.c:/windows מה אני אמור לעשות??? אפשר להקליד רק אות אחת מתי אני מגיע לקטע שעושים את ה-fix ?
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב עזרה דוד שלי שכח את הסיסמא במסך התחלתי של הXP ולא יכול להפעיל את הווינדוס. יש תוכנה מסויימת שמוחקת את הסיסמא של המסך ההתחלתי כדי שיוכל להיכנס לווינדוס..מאיפה מורידים?? או שיש משהו אחר שאפשרי לעשות ע"מ לבטל את הסיסמא?? אודה לכל מי שיתן עזרה כי זה מאוד דחוף.תודה.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המפרט הוא 2.6 GHZ P4 512MB RAM DDR400 2 כוננים אחד של 60 אחד של 20 --------- שהווינדוס עולה ומופיע החלון השחור עם הפס הרץ (עם הריבועים הכחולים האלה למתקשים...) לוקח זמן משרואים את המסך (שבהתחלה נראה קצת כהה) עד שהוא מתבהר והריבועים מתחילים לרוץ.. זה WIN XP SP2 HOME EDITIONחוקי היתקנתי אותו אתמול ב12 בלילה... ובסגירה-לוחצים על כיבוי ואז המחשב לא מגיב לכמה דקות ורק אז מתחיל לכבות את עצמו...
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום שאני מעדכן את ה window אחרי זה אני לא מעונין לעשות restart אבל כל 20 דקות ההודעה שוב קופצת איך למנוע ממנה לקפוץ?
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שמעו התקנתי את הויסטה ואני יודע שכשאני פותח כמה חלונות על שולחן העבודה יש אפשרות ללחוץ על לחצן שמסדר לי את החלונות אחד אחרי השני .. משהו יפה כזה... בשורת המשימות יש לי לחצן שהוא עבור בין חלונות אבל הוא לא עושה את הפעולה שאני רוצה מישהו יודע איפה נמצא הקישור של הלחצן הזה ??
-
- 3 תגובות
- 897 צפיות
-
-
בתוכנה של מיקרוסופט, במקרה הזה OUTLOOK, אני רוצה לראות הסבר ועזרה על דברים מסויימים ואני מקבל את הדף של ההסבר אבל עם מסך לבן .. מדוע ? ? צירפתי תמונה .. אם יש למישהו עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, הקדמה: היתה לי הבעיה שמתוארת בעץ הבא: (lsass.exe ארעה שגיעה % הועבר פרמטר....) http://www.alegsa.com.ar/Visitas/i81/Lsass%20exe%20file%20system%20error.php עריכה -----בקיצור שחזרתי עותק קדום של: sam security system------------------ ההודעה של Sean Byrne עכשיו הבעיה היא : אני לא מצליך להגדיר את הרשת, הוא נותן לי הודעת שגיאה מיסוג: "אין לך הרשאת גישה" גם כאשר אני מחובר כadministrator תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
נשאר לי 150 מגה פנוי בכונן C ואני כבר לא יודע מה לעשות יש תיקיה שקוראים לה winsxs שלוקחת לי 20 ג'יגה!! סתםם..! שמעתי שהיא שומרת תוכניות שהשתמשתי בהם.. משו כזה.. ניסתי למחוק אותה אבל אני לא יכול רשום לי שאין לי הרשאה לכך מה אני יכול לעשותת בהקשה תעזרי לי!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-