עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Coldmetal,

היי, התקנתי את וינדוס 7 בכונן C ועכשיו אני רוצה להתקין אותו בכונן E ולמחוק את הראשון שנמצא בגונן C. איך אני מוחק אותו? למחוק אחרי שאני מתקין או לפני?

2. Started by haimon_v,

קרה לכם פעם שאתם יכולים לסמן כמה קבצים או לבחור את כולם עם ה shift / ctrl על הדסקטופ, אבל בכל מקום אחר במחשב - זה לא ניתן? אני כבר משתגע מזה - לא יכול להעתיק כמה קבצים ביחד וצריך להעביר אותם אחד אחד. כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של המקלדת (microsoft multinwdia) וזה לא עזר. מקווה שמישהו יוכל לעזור...

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  3. Started by gilad267,

מותקן לי במחשב WIN XP בכונן C: WIN 7 בכונן D: לאחר התקנה חוזרת של XP נעלמה לי האפשרות להכנס ל WIN 7 היה פה פעם מדריך איך לשחזר את זה בעזרת דיסק התקנה של WIN 7 ניסיתי לבד ומה שקרה בסוף זה שהצלחתי להכנס לWIN 7 אבל האפשרות להכנס ל XP נעלמה. התקנתי מחדש XP וכרגע חזרתי למצב של רק מערכת אחת . איך לשחזר לאפשרות של 2 מערכות הפעלה?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  4. יום טוב לכולם. בזמן השימוש באקספלורר מתקבלת ההודעה הבעה: שגיאה בזמן ריצה. כמובן WINDOWS מוצאת את מי להאשים :AR15:וכך אומר ה-DEBUGGER: NEW INSTANCE OF MICROSOFT SCRIPT EDITOR או בתוספת 6.0 אין לי שום מושג על איזה זמן מדובר ולאן הוא רץ, אולי לכם יש מידע ? בתקוה להצלחה AYB

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  5. Started by wow,

מה זה בדיוק ואיך אני יכול להיכנס אליו(אני סתם סקרן איך זה נראה)?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  6. ה taskbar שינה את הגודל שלו והצורה שלו ואני לא מצליח לשחזר את הגודל המקורי ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  7. התקנתי לפני כחודש windows-xp בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה הודעה הפעלה של מוצר windows יש להפעיל את מוצר windows שלך תוך 2 ימים האם ברצונך להפעיל את windows כעת? מספר הימים הולך ויורד כל יום. מה יקרה בעוד יומיים?? :

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  8. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

כאשר אני פותח קבצי msi, שאני מגיע לחלק ההתקנה הוא כותב שהייתה בעיה. Internal error 2755. זה קורה עם כל Msi, יש לי xp sp2. עשיתי חיפוש בגוגל וגם בפורום ולא מצאתי. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by BindeR,

שלום חברים. פתאום בלי שום התרעה מוקדמת אני מפעיל את המחשב, נכנס ליוזר שלי והפתעתי אין לי שום דבר בDESKTOP כלומר אין לי בכלל DESKTOP. אני מתכוון לכך שאין לי את הסרגל עם "התחל" ושעון בצד השני" אין לי איקונים פשוט התמונה של הרקע וזהו. אולי זה ווירוס אני לא יודע אבל לחצתי CTRL+ALT+DEL ונטרלתי את explorer.exe והרצתי אותו מחדש שום דבר לא השתנה. יכול להיות שזה ווירוס כי האקספלרור מופיע באותיות גדולות. בכל מקרה הפעלתי את הFIREFOX כדי לדון איתך בבעיה שלי. מה אתם חושבים ? פתרונות ועוד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by bronco,

האם ניתן עדיין והייכן להוריד את גרסת הבטא האחרונה שמייקרוסופט פרסמה? האם ניתן גם ב 64 BIT

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  11. היי אני כרגע בונה port knocking demon שמיועד ל windows, בגלל שכל אלה שמצאתי ברשת הם או גרועים או לא קוד פתוח (ואני לא מכניס קוד סגור שאני לא בוטח במקור שלו לשרת שלי). בכל מקרה, אחרי יומיים הגעתי לשלב יחסית מתקדם וכרגע אני מתכנן לבנות לו מיני wizard שיגדיר אותו אוטומטית עם פיירוולים מסויימים, כרגע הוא תומך ב ICF וב Windows Firewall . אני רוצה שה wizard יתמוך גם בפיירוול של VISTA ובשביל זה אני צריך לדעת את הצורה שבה ה LOG בנוי. ואין לי כרגע גישה למחשב עם VISTA ,אז אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור לי ולהעלות לי log . אגב אני לא צריך את כל ה log אלא רק את החלק העליון שאומר את הגירסה והצורה שבה ה log מסודר, ו 2-3 פאקטים. לדוגמה אם הייתי מחפש LOG של XP SP2 ,המידע הזה היה …

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by Home Boy,

פתחתי את היישום להסרת שהתוכניות ב-control panel ויש שם רשימה של איזה 20 תוכנות שנקראות windows hotfix... רציתי לדעת מה אלה ומה עושים איתם ואיך הם הגיעו למחשבי? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  13. Started by digitalic,

זה לא לי, הבעיה היא של חבר שלי הוא לא יכול להכנס לפורומים ולשאול אז אני שואל בישבילו,הנה ההודעה שהוא שלח לי באיציק. יופי, שמע מה הבעיה שלי, הורדתי את האקספלורר6 במקום ה5 שהיה לי, התקנתי אותו, ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו הוא פועל ממש ל-א-ט! וגם הוא לא מראה לי חלק מהדברים כמו השורה למעלה של הFILE וכל אלה... ניסיתי להחליף בחזרה ל5 אבל אני לא מצליח. מה הפתרון?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  14. Started by GAL SHAMIS,

מה עדיף ? תודה

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by roeesnir,

כשאני עושה קליק ימני על שולחן העבודה, התפריטים מופיעים באנגלית אני יודע שיש איזה HOTFIX שצריך להסיר, אבל אני לא יודע איזה. מישהו יודע? אופס אופס!!! סליחה מצאתי. KB943460 [br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 17:22:23 אוף!מצאתי שזה העדכון אבל אין לי אותו בהוספה/הסרה של תוכניות וכן סימנתי show updates. וזה גם לא באפשרויות שפה.

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  16. Started by wewe1,

לאחרונה עולה לי הודעת מערכת והמחשב עושה ריסטרט,מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  17. הי קוראים לי גידי ויש לי מערכת הפעלה windows 98 second edition p3 600 128 sdram (3000 16 mb sdram voodoo 3) עכשיו מישהו יכול להסביר לי מה זה ווינדואז 2000 ? ואם זה כדאי? הבנתי שזה אן טי אבל למה זה טוב? לשימוש ביתי זה טוב? ולמה טוב האקס פי? שמעתי תוכנות ומשחקים בחלקם לא עובדים בו ויש בו באגים וכל מני כרגע וממתי שיש לי תמחשב הזה יש לי תווינדואז 98 אס אי להגיד תאמת מכל המערכות האלה הכי אהבתי את הדוס הישן והטוב........... הכי טוב! עכשיו מישהו יכול להגיד לי עם כדאי לי לעבור לאקס פי או לאלפיים? או להישאר עם מה שיש לי? נ.ב דרך אגב אני מתכנן להחליפ את הוודו בזמן הקרוב... ובעתיד הקרוב לטווח הקצת יותר רחוק להחליפ את שאר החלקים במחשב דרך אגב יש לי צורב יאמאהה crw2448 שדופק לי דיסקים…

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by Idan-h,

מישהו התקין את הbuild הזה? האם הbuild יחסית חדש? לא ניסיתי עד עכשיו להתקין אף Longhorn, אבל זה מסקרן אותי.. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  19. לפני כמה ימים זה התחיל. אני יכול חופשי להכנס לתוכנות\קיצורי דרך.(עם דאבל קליק) אבל כשאני רוצה לדוגמה להעתיק קיצור דרך, אם אני לוחץ CTRL+C וגם אם אני לוחץ על קליק ימני, ה EXPLORER קורס ועושה ריסטארט. הויסטה מקורי לגמרי, ועבר את כל העדכונים הקיימים. הבעיה מתגלה רק על קבצי EXE או קיצורי דרך, על קבצי MP3, לדוגמה הכל פועל בסדר. מישהו יכול לעזור לי לפתור את זה? כי אני לא יכול למחוק קיצורי דרך, לשים אותם על ש"ה וכו'...

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by zuq,

שלום, לאחר זמן מה של משחק במחשב ונה על הצג לא משתנה והדרך היחידה להחזיר את המחשב לשימוש היא ע"י ריסט ידני, הטמפרטורת סבירות , המעבד בעומס לא מגיע 45 מעלות, והמארז לא עובר את ה35. המחשב קופא רק בעת משחקים ולא בעבודה רגילה, אין לי כ.מסך נוסף כדי לבדוק אם הבעיה היא בו, הטמפרטורה שלו היא 45 במנוחה, לא יודע איך לבדוק אותה בעומס. באחת הפעמים שהמחשב קפא פתחתי את דלת המארז, הכל נראה תקין, המאוורים עבדו כמו שצריך. המחשב לא באובר קלוק. מפרט: בארטון 2500 soyo KT600 dragon + gfX 5900 איכס פי SP1 ספק+מארז compucase מה מקור הבעיה?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  21. רצים אצלי במחשב יותר מדי תהליכים.. זה מגיע ל-45 ממוצע.. אני לא יודע בדיוק מה להוריד ומה לא. אני יביא תמונה של כל התהליכים שלי.. ותגידו לי מה להסיר ואיך בדיוק? כי ניקיתי רוגלות ווירוסים והכל !! תודה רבה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  22. Started by shahar07,

אתמול כאשר עשיתי restart למחשב ה ויסטא לא עלה, זה היה נתקע בשלב שבו הדסקטופ אמור לעלות ואז פשוט כאילו משהו לא עובד, וככה זה היה במשך כמה שעות לא משנה מה עשיתי safe mode, Last Known Good Configuration הוצאתי את כל החיבורים, עשיתי בעצם הכול, ובסוף הוא עלה, אין לי מושג איך, האם יש איזה כלי שיכול לבדוק לי מה לא בסדר?

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  23. Started by marking,

תמיד אומרים לי לנקות את הרגסטרי שלי... אבל אם למשל אני אתקין משחק ואמחוק לו את הREG, אז העידכון שלו לא יפעל! מישהו יכול להסביר בשביל מה עשו את הקבצים האלו, האם למחוק או להשאיר, ואיך מוחקים?

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  24. Started by miki891,

היי אני משתמש בחלונות ויסטה פרימיום, בהתחלה היתקנתי ויסטה באמצע התקנה היסרתי סימן V של הפעלה אוטומטית ברשום ויסטה דרך אינטרנט. כדי לא לעשות הרשמה לויסטה. רק בסוף אני רוצה ליבדוק אם הכל בסדר ושאין תקלות ובעיות ויסטה. ואז בסוף אעשה הרשמה. קודם כל יש לי שאלות שראית בויסטה יש כמה בעיות. איפה בחלונות ויסטה צריך להיות סמן מפתח בסרגל משימות ליד שעון שצריך לעשות הרשמה לויסטה? והיתקנתי דבר ראשון דרייבר כרטיס מסך. והכל בסדר, שלב שני דרייבר כרטיס קול. בסוף הפעלתי מחדש. בעליה לויסטה קיבלתי הודעה חלון שאומר על כרטיס קול כתוב: בכותרת: פתח קובץ - אזהרת אבטחה למטה כתוב : לא הייתה אפשרות לאמת את זהותו של המפרסם, האם אתה בטוח שברצונך להפעיל תוכנה זו? והיה שם שורה כתובת תייקיה קובץ של כרטיס…

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by N N C,

רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא את התוכנה הזאת בוינדוס 2000 אם היא בכלל קיימת

• 2 תגובות
    • 956 צפיות

דיונים חדשים בפורומים