Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... לא מזמן רכשתי מערכת הפעלה מסוג WINDOWS HOME SERVER הכל אחלה אבל לפתאום הוינדוס מבקש שוב אקטיביישן או יותר נכון הוא רק מודיעה לי שנשאר לי עוד 6 ימים... OK הבעיה היא שהוא לא נותן לי קישור לחלון האקטיביישן? וכך אני לא יכול לכתוב שוב את הSN יש לכם מושג איך אני מגיעה לחלון הנל? תודה לעונים נ.ב המערכת הזו זהה לSERVER 2003 כך שאני מאמין שהדרך היא אותו דבר...
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי שני יוזרים ואני רוצה למחוק אחד, זה אפשרי? כי אני לא מוצא את האפשרות הזאת....
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שהדיסק שיש לי הוא מקורי וחוקי לגמרי של Windows Xp Home Edition+SP1. ניסיתי את כל האפשרויות שעלו לי בראש כולל מהש שהציעו לי ושום דבר לא עזר ולא עבד...במחשב הישן שלי זה עבד אבל בחדש לא, אולי זה קשור לזה שהמחשב חדש לגמרי? טוב תראו בעצמכם: ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה במחשב חדש לגמרי בעזרת התוכנה MADBOOT וכשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Automaticly המחשב עבר למסך הכחול של ההתקנה וכתב לי: The script file specified with the u\ command line switch couldnt be accessed. Uttebded operation cannot continue. Press Enter to exit the setup כשבחרתי באפשרות Install Windows Xp Manualy קיבלתי הודעה שכותבת שאין מספיק מקום בדיסק הקשיח בשביל להתקין את ה-Windows. ב…
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x86 SP1. פתחתי את הקובץ hosts ב-Notepad ושיניתי אותו, אבל הוא לא נותן לי לשמור אותו. אני מקבל הודעת שגיאה: Cannot create the C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts file. Make sure that the path and file name are correct. מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כמו שראיתם, השבוע יתקיים באתר אירוח חי עם אנשי מיקרוסופט ישראל בנושא Office 365 - חבילת הענן החדשה של החברה. למי שפיספס: http://hwzone.co.il/news/135541 חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים ארגוניים, תוך אפשרות לשיתוף פעולה בין משתמשים. באמצעות חבילת ה-Office 365 מתכוונת מיקרוסופט להתחרות בשלל מוצרי הענן של גוגל וחברות אחרות להן מוצרי ענן. על מנת לענות על כל השאלות של גולשי HWzone ולהביא מידע נוסף, נארח השבוע באירוח חי באתר שלנו את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. האירוח יתקיים ביום רביעי, ה-13 ליולי, בשעה 16:00 במערכת הקהילות שלנו בפורום מיוחד שנפתח לנושא. תוכלו ל…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אוקיי, אני כרגע במחשב שנמצא במצב הזה: ישנו windows xp pro sp3 שהותקן על המחשב בעבר. לפני יומיים הותקנה (בטעות) שוב windows xp pro sp3 אך בתיקייה נפרדת, כך שהמחשב לא עבר פירמוט וישנן שתי תיקיות נפרדות של הווינדוס (כשהמחשב עובד על האחרונה שהותקנה). השאלה שלי היא - האם ניתן למחוק את התיקייה הנוכחית של הווינדוס ולחזור להשתמש בתיקייה הקודמת? כלומר, האם יש אפשרות לחזור להשתמש במחשב כפי שהוא היה לפני ההתקנה?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הי, לאחרונה אני תוהה למה ברוב המחשבים הניידים היום אם לא בכולם מספקים מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשרובם מגיעים עם 4GB וחלקם אפילו עם 3. לא עדיף כבר 32 Bit?
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
המחשב לא עולה במצב רגיל, לא ידוע לי על שום דבר חדש שהותקן שם אבל העידכונים האוטומטים פועלים אז יכול להיות שבגלל זה. במצב רגיל הוא עולה ומקבל מסך כחול כשכל מה שאני רואה זה את ההודעה FILE_SYSTEM במצב בטוח הוא כן עולה בדרך כלל למרות שהוא גם התרסק לי פעם אחת במצב בטוח. ניסיתי שחזור מערכת בלי הצלחה, גם chkdsk לא פתר לי את הבעיות. המחשב מריץ windows xp יש לו 256 RAM (שכנראה תקינים כי עשיתי בדיקה לא מזמן והוצאתי את הסטיק הפגום) המעבד יושב על קצת חום (51 מעלות) זה אמנם לא נשמע לי קריטי אבל זה לא הכי קר בעולם אז אולי זה קשור, למרות שקשה לי להאמין. בכל אופן, מצורף DUMP [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס xp מן הסתם מאז שהוא יצא לשוק,אז בקיצור בשני ווינדוסים האחרונים שלי אני נתקל בהערה הזאת מה זההההההההההההה? זה מונע ממני המון דברים! מקווה שהתמונה תופיע! תודה רבה לכל העונים!
-
- 14 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אם אני מתקין XP SP3 (לא עדכון של SP3) האם אני יכול לחזור לSP2?
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי Windows XP Professional x64. אני רוצה להעביר את תיקיית Folders לנתיב הבא: "E:\My Documents\Favorites". נכנסתי ב-Registry Editor לתיקייה: "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Explore\Shell Folders". שיניתי את המפתח "Favorites" לערך: "E:\My Documents\Favorites". אולם, אחרי שאני מאתחל את המחשב, הערך של המפתח חוזר לקדמותו. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אין לי נסיון עם זה וממש אין לי חשק להתחיל לחפש במיקרוסופט. מישהו עשה את זה? צריך להתקין הכל מחדש?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התוכנה של העידכונים לא עובדת לי, גם האתר לא. באתר אני מקבל הודעה שהמספר הסריאלי שלי לא תקין (הדיסק מקורי) ובתוכנה לא קיבלתי שום הודעת שגיאה, היא אפילו לא נפתחה. נעלמו לי גם כל החייגנים מNETWORK. המערכת היא XP עם SP1. יש למישהו פיתרון לפני שאני פונה למיקרוסופט?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אחי הביא לי את הדיסק של הוינדוס והוא נשרט לי קצת... כאילו אם אני משווה לדיסקים אחרים שלי שהם יותר סרוטים ועובדים זה לא כ"כ גרוע.. אבלגרירה שלו על הרצפה בטעות... אני דיי מודאג כי הוא מקורי והוא לא שלי בעיקרון... יש מצב שהוא יתן ארור באמצע ההתקנה או בהתחלה שלה? מצטער אם זה לא במקום הנכון ואם השאלה מטומטמת... אני פשוט דיי מודאג.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מה ההבדל בין וינדוס רגיל (32 ביט) ובין האקספי החדש (64 ביט)? מה זה ביט בכלל? שווה להתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
למרות שאני משתמש בכיווץ של XP, כלומר במאפייני הקובץ - קובץ מכווץ (ולא ZIP או משהו), בזמן האחרון משהו התחיל להיות מוזר התחלתי מ- 3 גיגה פנוי, שבוע אחרי זה שמתי לב שהמקום הפנוי כבר הגיע ל 4 גיגה (בלי שמחקתי שום דבר), עכשיו אני שמתי לב שהמקום כבר הגיע ל- 5.5 גיגה פנוי ??? לא השתמשי בשום תוכנה שאכלה מקום (ואילצה את ה XP לכווץ עוד) ולא פיניתי שוב דבר בכאלה גדלים. יש למישהו הסבר לזה?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן חברים. תיקית ה-LINKS במועדפים של ה-IE כל פעם חוזרת לאחר שאני מוחק אותה... מישהו יודע איך אני מעיף אותה לצמיתות? מצ"ב תמונה למתקשים... תודה תומר [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע במחשב מותקן ווינדווס ויסטה על כונן d כונן c ריק ואני רוצה להתקין שם אקס פי מה בדיוק אני צריך לעשות בשביל להתקין את האקס פי בשביל שאני יוכל להמשיך לעבוד גם עם הויסטה במקביל תודה מראש,עידן.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, מותקנת אצלי windows 7 7100 שהותקן על גבי ויסטה. לאחרונה היו במחשב שלי בעיות ולכן החלטתי לפרמט. העתקתי את התיקיות הנ"ל לכונן משני במחשב, ואז על מנת לראות כמה מקום נשאר לי בכונן הראשי מחקתי את המקור שנמצא בו ופיניתי את סל המחזור. להפתעתי ראיתי פתאום בmy computer שהתפנה מקום גם בכונן המשני,ואכן משום מה הכל נמחק גם שם! מה אני יכול לעשות על מנת לאחזר את המידע בצורה הטובה ביותר? למה זה קרה בכלל(לכן החלטתי לפרסם את זה בפורום הזה)? אני בנתיים מנסה להשתמש בrecuva... יש הצעות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני כרגע אחרי התקנה נקיה של חלונות שעברה כמה שינויים קלים ב NLITE.הכל עובד חלק אבל שמתי לב שפונקציה חשוב לא הותקנה או עובדת המחשב שלי הוא דו ליבתי וקיים במערכת הפעלה במנהל משימות אפשרות לחלק עומס בין שני המעבדים http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-6168870.html הנה הסבר על הפרוסס ועל הפונקציה.משום מה זה לא הותקן לי במערכת בהתקנה החדשה.האם אפשר להתקין את זה חיצונית עם טוויק כלשהו או שזה מחייב התקנה נקייה מחדש? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
בקיצור יש לא מעט סימני ERROR אדומים של מקווה שהקובץ טקסט יעזור. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 923 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס שהוא BOOTABLE ואני לוחצת F12 כשעולה המחשב אז הוא נותן לי לבחור מאיפה אני רוצה להעלות - אני בוחרת בכונן CD/DVD שאני רוצה ואז הוא נותן את ההודעה press any key to boot from cd, אני לוחצת על איזשהוא מקש והוא מתחיל להעלות את הווינדוס רגיל, למה?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום! אני אמור לקבל מחשב חדש בקרוב,ואני מתכוון להתקין עליו את ה:xp pro. אני רוצה לחלק את ההארד דיסק לשני חלקים-של 10 ג'יגה ושל 70. איך עושים זאת? באיזה שלב? ועים איזו תוכנה?. אשמח לקבל תשובות-בתודה:ae
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התקנתי מדיסק מקורי רשום שם היברו יעני עברית עכשיו התקנתי ובהכל מופיע היברו וישראל איך אני עושה שבמקום START יהיה לי התחל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי מחשב נישא עם ווינדוס אקס פי אבל הדיוידי שלו לא עובד השאלה שלי היא האם אני יכול לקנות סידירום (או דיוידי רום לא משנה עכשיו) חיצוני ולהתקין את הווינדוס מהדריב החיצוני? (אחרי פירמוט כמובן) אני שואל כי אחרי הפירמוט אני לא יודע אם הוא יזהה את הסידירום החיצוני ואם זה לא יעבוד אז איך אני יכול לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש אם דריב שבור? ( אני לא מעוניין לשלוח לתיקון ) תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-