Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
השאלה בגוף ההודעה. לפני כמה ימים שמתי לב שהמון קבצים במחשב שלי לא שמישים כמו מוזיקה וידאו ועוד כל מיני יש למישהו פיתרון לזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אני לא יכול כשתפריט ההתחלה שלי לא ממוין לפי שם, וזה משגע אותי כל פעם ללחוץ לחצן ימני ו"מיין לפי שם"... איך עושים שזה יקרה אוטומטית?! המון תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בכל הודעת שגיאה כמעט הוא מראה לי את הקובץ הזה. עכשיו יש לי בעיה בוורד שבכמעט בכל פעולת שמירה/הדפס וכד הוא נתקע. ניסיתי למחוק אותו אבל הוא נתקע במחיקה ומראה תהודעה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי ווינדוס XP מחדש לפני בערך חודש ומאז תמיד המעבד עובד על 100% גם כשהמחשב לא מבצע שום פעולה חשבתי בהתחלה שזה יכול אוליי להיות איזה וירוס שרץ ברקע אז עשיתי סריקת וירוסים אך ללא שום תוצאה וניראה לי שזה אוליי איזה שהיא הגדרה בווינדוס מישהו יכול אוליי לומר לי למה התופעה הזאת ואיך אני ניפתר ממנה תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה/יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי שני בעיות ב XP 1. בתפריט של "המחשב שלי" התצוגה השתנתה ורציתי לדעת איך אני מחזיר את זה בחזרה לכמו שזה היה בהתחלה כשהכנוננים נמצאים בשורה אחת ה ארד דיסק בשורה אחת וכו' 2. באקספלור כאשר אני נכנס לאתרים לדוגמה של מכוניות ואני רוצה לראות את התמונות מוגדלות אז האקספלורר מקטין לי אותם אוטומתית ואז אני צריך לשים את העכבר על התמונה כדי שיופיע לי כפתור שמגדיל את התמונה בחזרה אז רציתי לדעת איך אני מבטל את ההקטנה האוטומתית
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
זה מחשב לעבודה משרדית אז אם יש ירידה בביצועים של 5% זה לא ממש חשוב אבל האם יהיה יותר נוח לעבדו עם SP2 או פחות? אני חוזר זה לעבודה משרדית
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי windows xp pro עם SP1 ויצרתי לי דיסק של ההתקנה עם שילוב של SP2. אני רוצה להתקין במחשב החדש את windows xp pro. האם אפשר ליצור דיסק של xp pro עם כל העדכונים שיצאו עד עכשיו במקום להוריד כמות של עדכונים שיצאה מאז SP2 ?.
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג p2770hd ומחשב שמחובר אליו בdvi 1920X1080 למרות שגם בהגדרות של הכרטיס מסך וגם בהגדרות של המסך שניהם מראים 60hz אם אני נכנס לרזולוציית מסך בווינדוס הוא מראה לי 59hz ומתעקש להישאר ככה. הדבר הזה ממש מעצבן אותי כי זה מבטל את האופציה בשימוש ב vsync. בבקשה שמישהו יתן פיתרון זה ממש ממש משגע אותי!!!
-
- 4 תגובות
- 971 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב Vista Ultimate עשיתי שתי מחיצות C ו D אחרי שסיימתי לפרמט את C ועליו הויסטה אין לי כונן D אך אני מוסיף אותו?
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, בעיקרון מאז שהתקנתי את הWIN7 (עוד משלבי הבטא שלה) הבעיה היא עם חיבור של כמה צגים. בWIN XP הכל עבד מעולה, עם כל דרייבר של NVIDIA, אך לאחר שעברתי לWIN 7 (אני מדבר על הגרסא הסופית) יש לי בעיות רזולוציה גם במחשב וגם בטלוויזיה. דבר ראשון, אם במחשב אני שם רזולוציה נמוכה יותר מ1280X1024, כל רזולוציה אחרת חוץ ממנה עושה לי בעיות (מציגה לי את המסך כרחב עם פסים שחורים מלמטה ומלמעלה, וכו'). בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני עושה EXTEND או CLONE, זה מראה לי אותו כמו בתמונה שצירפתי. החלק האדום בתמונה זה איך ששולחן העבודה נראה על מסך הטלוויזיה. מצאתי פתרון לבעיה, שהוא להתקין את דרייבר 185.85, שאיתו אני יכול איכשהו להגדיל את המסך באפשרויות של ה-NVIDIA Con…
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
i formated the PC and reinstalled the XP PRO-english . i chenged everitingthet i can in the "regional and language options" to hebrew but i still can't write in hebrew in the Explorer-6 for exampel: ?א? ???ט???? ??א? י?א? ?ך ???? ???ב ! HELP
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
-
ב- Winsupersite מופיע review מלא בפרטים מעניינים ו- screenshots על מעה"פ הבאה מבית מיקרוסופט. http://www.winsupersite.com/reviews/longhorn_alpha.asp לכל אלה שחשבו (בטפשותם) שלא תבוא מערכת הפעלה נוספת אחרי XP...
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה התקנתי חלונות 7 במאקבוק שלי. אני מודאג לגבי עניין חומת האש? האם ניתן לסמוך על המובנה של חלונות 7? במיוחד כשמדובר בפאקטים שיוצאים החוצה, כי ב-XP היתה לי חומת אש אשר כברירת מחדל חסמה את כל היציאות, אלא אם אני אישרתי. ככה אני רוצה גם בחלונות 7.
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
במסך הטעינה של הווינדוס אמור להופי סמל חלונות מהבהב אך אצלי מופיע מסך טעינה זהה לזה של ויסטה עם פס טעינה כזה כמו שכולכם וודאי מכירים!! מישהו נתקל בזה??
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
איך אני מבטל את הpage file בחלונות xp כי יש לי פנטיום 4\2.4 גיגה זיכרון 512 מהירות 333 ודרך אגב זה ישפר לי את המהירות ככה הבנתי לגבי יציבות לא תהיה לי בעיה. בקיצור מה אני עושה לביטול הpage file. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה המקום אבל בכל זאת.... אני מתלבט איזו מערכת הפעלה להתקין על הHTPC החדש שלי מעבד I5 750 לוח אם GIGABYTE h55m usb3 כרטיס מסך HD4350 4GB זכרון 1600 של G SKILL דיסק קשיח 1TB Samsung ישמש בעיקר לסרטים אבל גם לגיימינג קל! 64 ביט תנצל יותר טוב את הזכרון מה דעתכם???
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 משתמשים על המחשב עם Fast User Switching. כאשר אני עושה LOGOFF מאחד מהם, כאשר השני פעיל, לפעמים מתקבל מסך שחור ללא כל תגובה לשום לחיצה על מקש כלשהו. שני המשתמשים הם ADMIN. ה-WINDOWS לא חוזר למסך ה-WELCOME ואני חייב לכבות את המחשב באמצעות לחצן הכיבוי. ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אך גם שם לצערי אין עדיין פיתרון :-\. מיקרוסופט מציעה באתר שלה להתקין את SP2- מה שכבר יש לי. אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום אני מישתמש בחלונות XP PRO אנגלית מקורי. יש לי אופיס 2007 מקורי. אני עידכנתי חלונות XP. אבל לא רואה עידכונים גם אופיס 2007. כנראה חלונות XP ביטל עידכונים. בדקתי בהגדרות XP עידכונים מסומן אוטומטית. איך מחזירים עידכונים אופיס 2007 בחלונות XP? בתודה מראש עומרי
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מישהו התקין את הbuild הזה? האם הbuild יחסית חדש? לא ניסיתי עד עכשיו להתקין אף Longhorn, אבל זה מסקרן אותי.. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לכל בעלי ה-Vista x64 (ולא לאף אחד אחר תפתחו תראד משלכם) האם התחלתם לקבל בשבועיים האחרונים מסכים כחולים עם קוד 0x00000109?
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, באחד המחשבים בבייתי כשבאתי לפתוח אותו צצה הבעייה הבאה: יש הודעת שגיאה לפני פתיחת המחשב שאומרת שקובץ נפגם או נמחק ועלי להתקין אותו מחדש, הקובץ הוא: system32 \ hal.dll עכשיו, השאלה איך אני יכול לשחזר אותו למחשב, ישלי דיסק של ווינדוס, ויש איזה פקודה שעלי לרשום ברקוברי קונסול? אשמח לעזרה, איתי.
-
- 6 תגובות
- 970 צפיות
-