עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Inertia,

דבר ראשון אני מקווה שאני בפורום הנכון, לא מצאתי משהו שניראה לי מתאים יותר. אז ככה אתמול בטעות ניתקתי את המחשב מהחשמל בזמן שהוא עבד (קורה) אבל אחרי שהדלקתי אותו מה שקרה זה שהוא ניראה כאילו הרגע התקנתי את הWINDOWS מחדש... ז"א הדסקטופ שלי כמעט ריק ו - my documents גם כן... יש לי גיבוי של המחשב מלפני חודש אבל מאז כתבתי מספר דברים חשובים שעכשיו פשוט נעלמו ואין לי מושג לאן... אם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות על מנת לנסות לשחזר אותם אני ממש ממש אשמח. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by zidan32,

קצת נסחפתם הייתי אומר,בכל מצב מצאתי פתרון,אפשר למחוק תדיון

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  3. התקנתי לחבר לפני כחצי שנה WINDOWS VISTA ULTIMATE חוקי לחלוטין. אין לחבר הזה חיבור לאינטרנט אז עשיתי הפעלה טלפונית. הכל עבד טוב ויפה עד שפתאום הוא מקבל מסכים כחולים עם השגיאה "evaluation period exeeded" בשיטוט ברשת גיליתי שזו בעיה של אנשים שהסתיימה תקופת הניסיון שלהם בויסטה, אך שוב, הויסטה הזוו היא עם מפתח חוקי והופעלה כראוי. גם בהגדרות מערכת כתוב שהWINDOWS פעיל. עוד בעיה מוזרה: מאז שהתקנתי לו את הויסטה, שמתי לו SP1 RC1 וזהו. עכשיו לקחתי את המחשב שלו וחיברתי אותו לאינטרנט והוא מזהה לי רק 3 עידכונים חשובים, ואף אחד מהם הוא לא SP1 גירסה סופית, זה הגיוני? כ"כ כתוב במאפייני מערכת שזהו SP1 V.668. האם יש דרך להכריח את הויסטה להתקין את המלא?

• 14 תגובות
    • 959 צפיות
  4. אני בא להדליק תמחשב שלי עכשיו (אני רושם מהמחשב של אחותי) .. הוא מתחיל לעלות ואז אחרי שהוא עובר תסמל של הBIOS הוא ניתקע כזה מסך שחור ובצד יש כזה דבר מהבהב .. שאלתי איזה מישהו שאבא שלי מכיר אמר לי שזה כנראה בעייה בווינדוס ולנסות להיכנס לSAFE MOD ולעשות שחזור מערכת אבל אי אפשר אני לוחץ F8 שהמחשב מתחיל לעלות ואז הוא מתחיל כזה לצפצף כמו משוגע :s07: מה לעשות?? (עריכה גם הBIUS לא עולה תודה מראש לעוזרים עריכה:[b] לוח אם מת כנראה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  5. שנה טובה לכל גולשי הפורום... שאלה - במחשב חדש שעודכן ל-SP2 בוטלו בחלון ה-Windows Update כל העדכונים (הסימון הוסר ואז נבחרה האפשרות "אל תציג עדכונים אלה שוב). מה עושים בכדי לעדכן את המחשב הזה?!? תודה מראש.

6. היי, יש לי כרטיס מסך בבית ישן... ATI Radeon 9200SE 128MB. האם זה מספיק בשביל שיוכל להריץ את השקיפות בשורת המשימות של וויסטה? תודה.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  7. כשהתקנתי את הWIN2000 במחשב נאלצתי להפסיק בשלב מסויים התחלתי להתקיון שוב הפעם עד הסוף אבל מה שההתקנה הראשונה יצרה לי זה תפריט בחירה של מערכת הפעלה (כביכול מותקנות לי 2 מערכות הפעלה, שתיהן WIN2000) איך אני מסיר את המערכת שלא השולמה?

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  8. Started by lipa,

האם מעבדי ה-Q מקבלים ציון 5.9 ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  9. Started by a-gold,

קורה מדי פעם שאני מעלה דף אינרטרנט או כל דבר אחר בעצם וישר זה מכפיל את עצמו כמו בתמונה שצירפתי מישהו יודע למה זה קורה ואיך מסדרים את זה,זה דיי מציק..????? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  10. Started by Nadav Shaked,

היי יש מבצע על רישיון לWINDOWS 10 ב 62$ וחשבתי לקנות אותו רציתי לדעת איך זה עובד כאשר אני מקבל את הקוד אני יכול להשתמש איתו במחשב אחד בלבד? אם אני מחליף מחשב אני יכול להעביר את הרישיון למחשב החדש? מה קורה אם אני מפרמט את המחשב? והאם זה כדאי לקנות את הרישיון? זה מאתר אמין

11. Started by shay820,

שלום לכולם יש לי שני מערכות הפעלה במחשב ניסיתי לשדרג את ה XP למערכת יותר חדשה של XP הבעיה שההתקנה לא הצליחה ומעבר לכך אני לא רואה את ה WINDOWS 7 כשאני מדליק את המחשב אני רואה כל הזמן הודעה שההתקנה של XP מתחילה מחדש ,ואין לי אפשרות לבחור כמו פעם ב WINDOWS 7 כל מערכת הפעלה נמצאת בכונן אחר ! אשמח לעזרה זה דחוף לי!

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  12. איך אני משנה בהגדרות לראות תמונה על קליפים בתיקיה? (דוגמא בפנים) עד עכשיו ראיתי לפחות איזשהי תמונה על כל קליפ ועכשיו בכל תיקיה של סרטונים או סרטים אני לא רואה כלום חוץ מהסמל של WMP

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום בסרגל למטה של ההתחל נעלם לי השינוי שפות בין עיברית לאנגלית איך אני מחזיר אותו? וה-v מסומן בסרגל כלים של הסרגל שפות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. Started by Kitt0s,

שלום לכולם, לאחרונה התקנתי Windows 7 64bit, ועד עכשיו הכל בסדר.. רציתי רק לשאול האם יש כאן אנשים שמשתמשים בדפדפנים שכן תומכים 64bit, ובמידה וכן, מה דעתכם בנושא. אני אישית עד כה השתמשתי בFireFox, ורציתי לדעת אם זה שווה תטרחה של לקמפל דפדפן ב64bit, והאם חווים אי אלו בעיות.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kobi_sion,

יש אופציה מובנית/ בהתקנה חיצונית לפולדר סייז - לראות מה גודל התקיה ב WIN 7 ב XP היתה לי תוכנה קטנה שהתקנתי שנתנה לי את האינפורמציה הזו בתודה מראש קובי

16. Started by ofer,

הי בכל נסיון שלי ללחוץ play בסיוע לחצן ימני על קובץ מוסיקה נתקע המסך בתקיה ורק ע"י שחרור בעזרת סיום מסימה אפשר להמשיך לעבוד. שמיעצ מוסיקה מתבצעת רק דרך תוכנת מוסיקה (winamp או media player ) איך מחזירים האפשרות שהיתה לשמוע קובץ בודד בלחיצה ימנית על play משתמש בחלונות 2000 פרו מעודכנת שהאופציה עבדה עד לפני מספר ימים תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  17. Started by domuzy,

מה נשמר שם שיכול להוות בעיה או שאין בעיה בכלל? ובנוגע לכל הTEMP שנמצאות בDOCUMENTS AND SETTINGS- מה מותר ומה אסור למחוק שם? אני מדבר בסה"כ על יותר מחצי ג'יגה שזה תופס!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by meniadin,

שלום, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב, על אחד מהם מותקנת windows vista, ועל השני windows 7. אני משתמש בויסטה ואת ה-7 רציתי להסיר, אז פירמטתי את הדיסק שה-7 היתה עליו. הבעיה שעכשיו כשהמחשב נדלק הוא עדיין מציג לי את האפשרות להפעיל את ה-7. רציתי לשאול איך אני מסיר את האופציה הזאת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אני רוצה לדעת איך אני מגדיר הרשאות של הורדה נגיד בתוכנת ה emule בחשבון guest בווינדוס vista ultimate ? תודה.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  20. היי, מכירים את זה שאתם חוזרים מהבסיס / עבודה ואז מגלים שמישהו שיחק לכם בכל ההגדרות והמחשב הפוך? טוב אז את כל שאר התקלות תיקנתי, חוץ מהדבר המוזר הזה של שורת "התחל" אני בעצמי לא יודע איך אחים שלי הגדילו לי את האייקונים עד כדי שזה נראה כמו אייקון לעיוורים. איך אני מתקן את זה לעזאזל?? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by haim652,

רציתי לדעת איזה גירסא של הווינדוס 7 הכי מומלץ וכדאי, בעיקר למשחקים. שמעתי שיש מספר גרסאות, כמו PRO ו ULTIMATE. רציתי לדעת מה באמת כדאי. תודה מראש

22. היי! כאשר אני מריץ קובץ sysprep.exe נוצר אשף שבו אני אמור לסמן "וי" במלבן. אשמח מאוד באם מישהו יפרט ,מה אני אמור לסמן ואת השלבים לפי הסדר. האם צריך להגדיר משהו לפני? קראתי קצת על "פקטורי" ועוד כמה הגדרות אך לא ממש הבנתי. המון תודה!

• 16 תגובות
    • 28.7k צפיות
  23. יש לי דיסק 80GB 7200 *MB winxp pro ורוצה רק מחיצה אחת ולהשאר עם FAT 32 כי אמרו לי שזה עדיף למשחקים (והמחשב נועד למשחקים) איך עושים זאת ועומדים בכל התנאים הנ"ל?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by KingYes,

שלום לכולם, יש לי שני כוננים (פיזים כמובן) במחשב. על אחד מותקן לינוקס ועל השני ווינדוז. עכשיו הכונן של הווינדוז משום מה נפגם לי הבוט שמה, ככה שאני חייב לאתחיל אותו רק אם אריץ בוט דרך הכונן של הלינוקס.. יש סיכוי לשחזר את הבוט שלו מבלי לפגוע בבוט של הכונן השני? ככה שמתי שיבוא לי להשתמש בלינוקס אני יבחר ידני דרך הביוס (בכוונה אני רוצה ככה), ולא יהיה קשר אחד לשני בשביל הבוט. כל אחד משל עצמו. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by eliXir,

חובה שיהיה לי דיסק של Vista בשביל לפרמט? אני יודע איך זה עובד ב XP.. פשוט מכניסים את הדיסק, מגיעים למסך הכחול של ההתקנה ומפרמטים. אותו תהליך בויסטה? ניסיתי לעשות את התהליך עם הדיסק של XP, אבל זה עושה שגיאה כשזה מגיע למסך הכחול של ההתקנה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.