Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3200 ורציתי לרכוש עכשיו את ה AMD X2 4400 (סוקט 939 ) האם מהלך כזה יצריך ממני התקנה מחודשת של הויסטה או זה שקוף?
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני לא יכול להיכנס למערכת ההפעלה WINDOWS אני כרגע ב VISTA הבעיה בWINDOWS מופיע לי מסך כחול עם הודעה לוקל לייסנס משין נראה לי אני מתאר לעצמי שהבעיה ברג'יסטרי גם בגלל שכתוב חח קיצר אני רוצה להחליף את הרג'יסטרי בקובץ גיבוי שנמצא בוינדאוס רק שכחתי איפה הוא ושכחתי איפה לשים אותו יש תשובה ?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, לא מזמן התקנתי WINDOWS XP PRO מחדש ופתאום לפני כמה ימים התעוררה אצלי בעיה. כאשר אני עושה הפעלה מחדש של המחשב אני מקבל הודעה: disk boot failure insert system disk and press enter אם אני מכניס לכונן הCD את הדיסק של WINDOWS - המחשב עולה ללא בעיה ואני יכול לעבוד כרגיל. ניסיתי לבצע תיקון לBOOT ע"י הפקודה FIXBOOT דרך קונסול התיקון של WINDOWS - אבל זה לא עזר. ניסיתי אפילו לתקן את הMBR ע"י FIXMBR אבל זה לא עזר. הHD מוגדר כמו שצריך ומופיע בביוס, אין דיסקים בכונן ההגדרה בביוס של סדר הBOOT מופיע כמו שצריך (קודם CD ואז HD - אבל גם כאשר הפכתי את זה זה לא פתר את הבעיה). המחיצה של הHD מוגדרת כאקטיבית. ניסיתי אפילו התקנת תיקון של הWINDOWS - אבל זה לא עזר.... יש למישהו רעיונות? תוד…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האים אפשר להתקין sp1 לוויסטה בעיברית לאחר הוספת חבילת שפה באנגלית
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, קצת עזרה ממי שיכול: כל כמה דקות מופיעות לי ברצף הודעות של ad-aware על ניסיון לשנות את הרג'יסטר: process: win32dll.exe path: HKEY_CURRENT_USER process: win32dll.exe path: HKEY_LOCAL_MACHINE העניין חוזר על עצמו גם אם אני מאשר וגם אם אני חוסם. עשיתי סריקת וירוסים\תולעים וכו' ולא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות? האם זאת תוכנה של windows שמנסה לעשות את השינוי או משהו זודני אחר? תודה. נ.ב מערכת הפעלה windows vista
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום . אני מחפש תוכנה שתמנע התקנת תוכנות על המחשב . כדי שיישמר במצב הכי קל ומהיר. מדובר במחשב שמריץ גם XP וגם 2000 . תודה
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מה הכלי היעיל ביותר למחיקת תיקייה שלא נימחקת בדרך הקונבנציונלית. הודעת השגיאה שאני מקבל היא cannot delete file: cannot read from the source file or disk התיקייה אינה שייכת בשום צורה למערכת הפעלה ונוצרה על ידי winamp stream ripper
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מתי שאני מנסה להפעיל את השירות של ווינדוס עזרה ותמיכה אני מקבל הודעת שגיאה שאני צריך להפעיל את השירות איפה אני עושה זאת ב services.msc? כי לא מצאתי שם את השירות [br]פורסם בתאריך: 28.03.2008 בשעה 18:15:38 היסתדרתי וסליחה שזה לא במקום הנכון יום טוב
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער אם זה לא הפורום הנכון אבל זה היה הפורום היחידי שמתאים ועכשיו לבעיה: יש לי כמו שרשום בכותרת בעיית POPUPS חמורה. אני כבר לא יודע מה לעשות הרצתי על מחשב SPYBOT ו ADWARE ואת החיפוש של KASPERSKY וכל זה לא עזר. כל פעם שאני פותח את הEXPLORER קופץ לי חלון לרוב זה חלון של CID זה כל מיני פרסומות של סלקום והישרדות ואתרי היכרויות ולפעמים סתם נפתח לי חלון של EXPLORER קטן וריק, אני כבר עובד עצות בבקשה עיזרו לי להיפטר מזה הנה תמונה של ה TASK MANAGER אני לא מבין בזה ואולי יש י וירוס ואני לא יודע
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום ביטלתי כמה תכנות שלא יעלו לי עם הפעלת המחשב דרך msconfig ועכשיו חלקם אפילו כבר לא מותקנים לי על המחשב וזה מעצבן אותי שהרשימה די ארוכה... אז השאלה שלי יש דרך למחוק את השמות של התהליכים משם? שישארו לי רק התהליכים שאני רוצה? תודה מראש (מצורפת תמונה למה אני מתקוון) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
HOME BASIC HOME PREMIUM ULTIMATE מה ההבדלים בינהם? ומה יותר כדאי להשתמש?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם מתוכננת איזה SP לxp x64 באופק? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום מידע בנושא, הרי אין קשר בין SP3 של xp x86 לxp x64. *למי שלא יודע, הקרנל של xp x64 הוא כמו של server 2003 והם חולקים את אותם הservice packs
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התקנה מחודשת אחרי פורמט של ויסטה הבעיה היא שכאשר המחשב נכנס למצב של כיבוי מסך העכבר לא חוזר לעבוד למרות שהוא תקין לחלוטין שמתי לב שכאשר המסך נכבה גם העכבר כבה הזזה של העכבר מדליקה אותו שוב אך הוא לא זז בניגוד למקלדתלפני הפורמט זה היה תקין לחלוטין אגב רק ריסטרט מחזיר את העכבר לקדמותו
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני יודע שה-64 שוקל יותר... זה אומר שהוא יותר טוב? מה ההבדל בדיוק? ואם כבר אנחנו פה - מה זה Office Groove 2007?...
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
המטרה שלי היא להפוך את הדסקטופ לנקי לגמרי, כלומר ללא אייקונים. יש לי בעיה אחת. אני לא מצליח להעלים את הסמל של סל המחזור. עזרה מישהו??? תודה רבה !!
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בכל התקנה או כניסה למקומות מאובטחים ב VISTA הוא מתחיל לשאול שאלות אם להמשיך או לבטל אני יודע שיש אפשרות לבטל זאת אך לא זוכר איך אודה למי שיוכל להזכיר לי תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אז ככה, זה לא קורה בכולם אלה זה די ספציפי ומוזר. כשאני מנסה להפעיל את הסופרנוס עונה שניה, רק עולה עליו עם העכבר הוינדוס נופל. כמובן שניסיתי להוריד עוד פעם וממקור אחר - לא עזר. בעיה מאוד מוזרה. העלתי וידאו שתראו את הבעיה, מוזמנים להוריד (ניסיתי youtube אבל האיכות שמה של הוידאו ממש גרועה). http://download.yousendit.com/61D1A5EA006DB7B0
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי VISTA 64 ו 4 GIGA זיכרון וכרגע ללא PAGE FILE המחשב נראה שעובד בסדר אבל אני רוצה לדעת אם כדאי להפעיל או לא. אם כן כמה אני צריך ? איך אני מחשב את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי, אבא שלי קיבל מחשב חדש ואמר לי שהוא קיבל את זה עם וייסטה aurora.. רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא הזאת לבין אנלימיטד וכמה פרטים שאני ידע בכלליות מה זה.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
רכשתי שלשום מחשב נייד של DELL 1525 לאחר פירמוט התקנתי עליו VISTA ULTIMATE בעברית קיבלתי כבר פעמיים מסך כחול, זה קרה רק פעמיים בשלושה ימים האחרונים, אבל בגלל זה אני מודאג, כי זה עוד ימשיך הדבר היחיד שאני זוכר מהמסך הכחול זה שורה למטה שקפצה ממש לפני שהמחשב עשה לעצמו ריסט, השורה היא: Dumping phisical memory ******** :100 מצטער על השגיאות, מסומן בכוכבית מה שאני לא זוכר, תודה לעוזרים, מקווה שיש פיתרון ללא פירמוט למה זה שוב להתקין הכל שעות וזה.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש אפשרות להתחבר ל-VISTA ב-REMOTE ממחשב אחר בצורה שתאפשר למי שעובד על המחשב עם ה-VISTA להמשיך לעבוד כרגיל? אני מתכוון כמו שבלינוקס מספר משתמשים יכולים לעבוד על אותו מחשב דרך VNC.
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של dell ועליו היה מותקן vista רציתי להתקין xp ומכיון שהיה לי בעיות בהתקנה(SATA) אז שיניתי לIDE והכל היה בסדר מכיון שאי אפשר לשנות חזרה לSATA לאחר ההתקנה אז התקנתי xp מחדש ששינתי בnlite והוספתי דריבר SATA מdell הבעיה שלאחר הpartition כשהמחשב מעתיק את קבצי הwindows הוא ניתקע בקבצים מסויימים אז אם אני לוחץ esc אז בהתקנה של win הוא מבקש דיסק עם sp2 והוא לא מקבל שום דיסק (גם את הדיסק שהצלחתי להתקין דרכו לאחר השינוי של הIDE הוא לא מקבל) אגב הדיסק הראשון שהצלחתי להתקין בנייד (בשינוי לIDE) לא הצליח להתקין win באר דיסק ספציפי של חבר מאותה הבעיה האם משהו יכל לעזור לי בעיניין
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, יש לי איזה קובץ מהעידכונים של XP והוא תמיד לא מצליח להתקין אותו אז שאני מכבה את המחשב הוא מנסה כל הזמן וזה מפריע קצת. יש אפשרות לבטל את זה? (לא לגמרי את התקנת העידכונים.. רק מתי שאני מכבה את המחשב.) תודה.....
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
הייתי צריך לפרמט את הדיסק הקשיח הראשי במחשב שלי, זה שעליו נמצאת מערכת ההפעלה. היה לי עליו win xp sp1. חיפשתי חיפשתי חיפשתי ושוב חיפשתי ולא מצאתי את האפשרות ליצור דיסקט אתחול של windows. ניסיתי לחשוב על דרכים אחרות וכשניסיתי אף אחת לא פעלה. בסופו של דבר עשיתי דיסקט אתחול של PartitionMagic8, שמעלה לי את התכנה דרך DOS ומשם פירמטתי. כשהכנסתי את דיסק ההתקנה של WIN המחשב לא זיהה אותו בכלל. לקחתי את ההארדיסק וחיברתי אותו למחשב אחר. במחשב האחר הכנסתי את דיסק ההתקנה והתקנתי את הWIN עלההארדיסק של המחשב הראשון. כשלקחתי את ההארדיסק חזרה וחיברתי אותו למחשב הראשון, מערכת ההפעלה עדיין לא עלתה לי והוא נתן לי את ההודעה של NTLDR is missing מה גם שכשהפעלתי את המחשב השני הוא הציג שאלה לאיזה…
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-