Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הייתי אצל לקוח, ונתקלתי בתופעה משונה ביותר (מצורפת תמונה). לא רואים את שמות התיקיות והקבצים בתצוגה של הקבצים (התצוגה הראשית) אבל בצד שמאל, בתצוגת התיקיות, הכל בסדר גמור. כמו כן, ברגע שאני מקיש על קובץ או תיקייה, כלומר בוחר אותו, השם מופיע מודגש בצורה הרגילה. גם הקבצים עצמם תקינים, ואם למשל אני מנסה לפתוח מסמכי וורד מהתיקיה, בפתח קובץ של הוורד רואים את כל השמות בסדר גמור. זאת התיקייה היחידה שזה קורה בה, וכל תתי התיקיות של תיקיה זו הם בסדר גמור. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי בעבודה WIN7 ENTERPRISE, הוא בא מהקופסא עם אנטי וירוס (אולי גם FW, לא בטוח). השאלה שלי היא האם כל גרסה של WIN 7 באה עם האנטי וירוס הזה?
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אם זה בלתי אפשרי בטוח יש איזה תוכנה שיודעת לעשות את זה,אשמח לעזרה תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין תוכנה אני מקבל את ההודע הבאה: can't run 16-bit windows program אותה תוכנה(proxy) עובדת ללא בעיה במחשב אחר עם אותה מערכת הפעלה. תודה ושנה טובה שלומי
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לכונן הDVD אני מקבל הודעת ACCESS DENIED מה הקטע שלו ??
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה,ברשותי הארד דיסק חיצוני של 500GB,עכשיו רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין את הוינדוס 7 על ההארד דיסק החיצוני ולדוגמא כל פעם אם אני אלך לחבר עם ההארד דיסק החיצוני יהיה אפשר להפעיל את הוינדוס דרך הבוט? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
has been shut down to prevent damage וכו... רשום להסיר אנטי וירוס לעשות אפ דיט וינדוס אבל הכל טוב ויש אין אפשרות כניסה לוינדוס גם לא בSAFE MODE עצות?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, אנ'לא יודע אם זהו המקום הנכון לשאלתי - בכל אופן;השאלה בכותרת... תודה רבה מאוד מראש...
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
תמיד אומרים לי לנקות את הרגסטרי שלי... אבל אם למשל אני אתקין משחק ואמחוק לו את הREG, אז העידכון שלו לא יפעל! מישהו יכול להסביר בשביל מה עשו את הקבצים האלו, האם למחוק או להשאיר, ואיך מוחקים?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקרה אחד,פעם אחת היה לי וירוס במחשב ואני ידעתי,סרקתי עם NOD32 והוא מצא אבל לא מחקתי תוירוס, פחתתי משתמש חדש בXP ואיזה פלא אין וירוס. עכשיו השאלה שלי היא- עשיתי כמה TWEAKS בregedit המשתמש הזה,וזה גרם לי לתקיעות כאלה.......אז אם אני פותח משתמש חדש כל הבregedit ניהיה רגיל כמו חדש? או שנאשר עם TWEAKS ?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
חברה שאני עושה הפעלה מחדש למחשב הוא נתקע לי במסך ההתחלתי שמראה שהוא זמהה את הכונן וזה ואז אני חייב לכבות ולהדליק את המחשב כדי שיתחיל בתאחול בבקשה תעזרו לי אני נואש מהמחשב הזה בתודה lidor_abo
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אני בwin11 ויש לי בעיה עם notepad שאני פותח מסמך טקסט הטקסט נמצא בצד שמאל אני רוצה שהוא יהיה בצד ימין לחצתי לחצן ימני בעכבר ,right to left reading order והטקסט עובר לצד ימין ,אבל שאני יוצא ונכנס זה שוב פעם חוזר לצד שמאל זה לא נשמר
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם קיימת מערכת הפעלה שתשב על דיסק און קי, לא מערכת ליצירת BOOT אלא מערכת שבא אוכל להפעיל WINDOWS במחשב גם כאשר אין דיסק קשיח בו תודה רבה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה זמן התקנתי netlimiter והסרתי רגיל עשיתי ריסטרט למחשב וחיבור שלי היה מוגבל (not connectivity) לא ידעתי מה לעשות בהתחלה התקשרתי לHOT לכבלים אבל ניתקתי עשיתי כמה סריקות של מפתחות רג'יסטרי לא נחוצים וקבצים לא נחוצים עשיתי ריסטרט והאינטרנט עובד אבל מדי פעם אני מקבל lowid באמיול וזה לא בגלל הfirewall רציתי לדעת אם אני יכול לוודא שהכל תקין מבחינת החיבור לאינרנט :-\
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
ב-WIN XP יש בדיקה שנקראת win Xp logo test רציתי לדעת על הבדיקה שני דברים: 1) מה זאת הבדיקה הזאת? 2) איך לעז**ל מבטלים את הבדיקה? ??? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
-
בוקר אור אנשים.. אני רוצה ליצור partition שהוא recovery , לדוגמא במקום לשפוך כול הזמן image אז ככה אני יכול להחזיר את המחשב למצב הקודם שלו בלי הבעיה.. (כמו שמקבלים מחשב נייד ויש שם pattition שמחזיר את המערכת למצב התחלתי ככה אני רוצה לעשות) אשמח למדריך בנשוא (לא מצאתי משהו מוצלח בגוגל).. מישהו ניסה את זה ?? יום טוב ותודה רבה ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום הסרגל של ההפעלה מהירה כל הזמן נעלמים לי שם האייקונים, וזה מציק לאללה, כל פעם אני צריך לסדר אותם מחדש להרחיב /להקטין אחרי שאני פותח את הנעילה וכו'. זה קורה בהפעלה מחדש של המחשב, קירסה של הEXPLORER וכדומה. ומסומן "הצג סרגל כלים של הפעלה מהירה" במאפיינים של "מאפייני שורת המשימות ותפריט ההתחלה". מה אני עושה ואיך אני נפתר מזה שלא יציק לי וישאר קבוע לחלוטין גם אם המחשב ילך לעזעזאל? תודה
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי בו וינדוז 7 64 ביט, אני מנסה להתחבר ברשת למחשב הישן שמותקן בו וינדוז אקס פי 32 ביט ואני לא מצליח. אני מגיע למצב שאני רואה את שם המחשב הישן דרך המחשב החדש אבל כשאני מנסה להתחבר אליו כתוב לי שאני לא יכול להתחבר אליו. איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס 2000 והגרתי אותו לכניסה עם סיסמה בלבד.. כעט שכחתי את הסיסמא ואני לא רוצה לפרמט את המחשב או למחוק את הוידוס.. האם יש דרך לגלות את הסיסמא דרך הדוס? או משהוא כזה...
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אוקיי, אז הסיפור הוא כזה: קיבלתי מחשב חדש. פירמטתי את הHD שלו למערכת קבצים מסוג NTFS (בעזרת Partition magic שנכללת בHiren's bootcd, לצורך העניין). לקחתי את הHD מהמערכת הישנה שלי, והעתקתי את כולו לHD החדש באמצעות Norton ghost. המחשב החדש עם השיבוט של הHD הקודם שלי עבד יופי, אבל מיד כשחיברתי את הHD הישן, הוא סרב לעלות במצב רגיל. כל פעם, במסך טעינה של הווינדוס, הוא פשוט היה נתקע ועושה רסטארט וממשיך בלופ. ניסיתי להריץ Repair console מהדיסק ווינדוס ולהשתמש בפקודות fixboot וfixmbr, אך ללא הועיל - עדיין מסרב לעלות במצב רגיל. למישהו יש פתרון ? הייתי מעדיף שלא יכלול פרמוט, כי יש לי מידע רב ויקר שיקח שעות לגבות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי נייד DELL INSPERION 1525 חדש עם מעבד 2.2 וזכרון 2GB ומעבד גרפי ועוד קיבלתי איתו VISTA HOME PREMIUM והיא רק באנגלית.איך אני מעדכן אותה לעברית(ניסיתי התקנת MUI וLIP למינהם והבנתי שהם עובדים רק על ULTIMATE)מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-