Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
התקנתי תוכנה לעיצוב של ה-Windows. זה דפק לי את כל האייקונים.. כל הקיצורי דרך שהיה עליהם את החץ הקטן שמראה שזה קיצור דרך נעלמו.. תמונה: http://img220.exs.cx/my.php?loc=img220ℑ=desk0cm.jpg אני זוכר שקראתי מדריך שזה משהו ברג'יסטי לשנות וזה מחזיר את זה.. אני לא זוכר איפה ברג'יסטי. אני מדבר על החץ שתמיד היה משמאל למטה על האיקון שמראה שזה קיצור-דרך. [glow=red,2,300]תודה![/glow]
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה שהמחשב קופא כשתוכנת שיתוף קבצים עובדת ברקע. זה קורה אצלי באופן רנדומלי - לפעמים זה עובד כל הלילה בלי בעיות, ולפעמים זה נתקע אחרי רבע שעה... אתמול היו לי בעיות עם האנטי וירוס והייתי צריך להסתדר בלעדיו, והכל עבד מצוין. מצד שני, יכול להיות שזו היתה אחת הפעמים שגם ככה הכל היה פועל בסדר... אם מישו (או יאנקו) נתקל בתופעה הזו, ויש לו פתרון - אנא שתפו!
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, אני זקוקה לסיוע... לכל הסמלים בשולחן העבודה יש כיתוב המופיע מתחת לסמל. אח שלי שיחק עם המחשב לפני כמה ימים ובטעות שינה משהו בהגדרות, כך שעכשיו כל הכיתוב מופיע בתוך צבע. חיפשתי איך אפשר לבטל את זה, וראיתי שיש הגדרה ב- קליק ימני -- מאפיינים -- שולחן העבודה -- צבע (נמצא מצד שמאל למטה). הבעיה היא שדרך שם אני מצליחה רק לשנות את הצבע, אני לא מוצאת שום אפשרות להגדיר "ללא צבע". מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה ולהחזיר את זה למצב המקורי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
בXP היה אפשרות לשים אוסף של קיצורי דרך למטה בפינה של המסך, כשהיית לוחץ למטה על משהו שנראה בערך כמו חץ היית רואה את הרשימה, איך עושים את זה בחלונות 7
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אז ככה זה המחשב שלי לאחר שעשיתי בו כמה שינויים בזמן האחרון: מחשב 1: מארז: Antec P180 (שעבר השתקה וציפוי פנימי בחומר אקוסטי מגומי מיוחד חוסם רעשים) לוח אם: DFI LANPARTY UT P35-T2R Intel 775 Motherboard מעבד: E6600 Conroe זיכרונות: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 4-4-4-12 כרטיס מסך:LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL כ. קשיחים: 500 GB WD צורב: Asus 1814BLT -=SATA=- Lightscribe ספק כח: Thermaltake 470W PFC 120mm קירור: THERMALRIGHT דגם ULTIMA-90 ויש לי בעיה כללית בוינדוס של איטיות זה מתבטא בכך שלהוציא קובץ מראר של נגיד 6 ג'יגה לוקח לו מעל לשעה או למשל בכך שהתקנה של משחק חדש גם לקחה לו משהו כמ…
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
נניח אני שם על משבצות ב-תצוגה http://img83.imageshack.us/img83/4245/zscfdxf2.jpg וב-סדר סמלים לפי סוג http://img132.imageshack.us/img132/346/aewqlo5.jpg אז אני לא יודע למה זה תמיד משתנה לפרטים ב-תצוגה ולשם ב-סדר סמלים לפי מקווה שהבנתם
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כמו שראיתם, השבוע יתקיים באתר אירוח חי עם אנשי מיקרוסופט ישראל בנושא Office 365 - חבילת הענן החדשה של החברה. למי שפיספס: http://hwzone.co.il/news/135541 חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים ארגוניים, תוך אפשרות לשיתוף פעולה בין משתמשים. באמצעות חבילת ה-Office 365 מתכוונת מיקרוסופט להתחרות בשלל מוצרי הענן של גוגל וחברות אחרות להן מוצרי ענן. על מנת לענות על כל השאלות של גולשי HWzone ולהביא מידע נוסף, נארח השבוע באירוח חי באתר שלנו את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. האירוח יתקיים ביום רביעי, ה-13 ליולי, בשעה 16:00 במערכת הקהילות שלנו בפורום מיוחד שנפתח לנושא. תוכלו ל…
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע איך אני מוסיף שם שפות(עיברית) הוא נותן לי הודעת שגיאה: "WINDOWS COULD NOT LOAD KEYBOARD LAYOUT" או משהו כזה... עזרה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שמעו אני מתכוון לקנות VISTA אבל יש לי מודם דיי ישן שקיבלתי מבזק שהתקנתי את האינטרנט זה מודם USB ADSL MODEM ALE130 לפי מה שקרתי זה הדרייברים שלו זה עד XP(או שלא עידכנו את זה) אבל האם הVISTA יקרא את הדרייבר? או שבכלל אני יתקשר לבזק וישאל אם זה תומך ויסטה?
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לפעמים (כערך כל שלוש או ארבע פעמים) שאני מדליק את המחשב העכבר והמקלדת מספיקים להגיב כבר כשהwindows עולה עם התוכנות שהוא מפעיל בכל פעם שהמחשב עולה ורק reset פותר את המצב. יש גם פעמים שהמחשב דולק כבר זמן מסוים ופתאום העכבר או רק הכפתור הימני שלו מפסיקים לעבוד. למישהו יש מושג אין לפתור את זה? נראה לי שזה התחיל אחרי שהתקנתי את העידכון האחרון של windows
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד עם Win2k + SP4, רציתי לדעת איך אפשרי לגרום לאייקונים שעל הדסקטופ לקבל רקע שקוף מבלי להריץ תוכנה ברקע תוכנה יעודית בשביל זה. מישהו ? אני יודע שבXP זה ככה, אבל בWin2k זה לא. עריכה: התקנתי Microangelo אבל זה לא עזר.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
hello evry body ============ first allow me to apologize for writing in English as you wiil see I had no choice. the broblem is this: When I try to write in hebrew in my explorer it turnes gibrish! while installing the windows I added hebrew. all the check box with hebrew neer them were checked. in menu ->tools - > internet options - > Languages -> I only have hebrew in menu ->tools - > internet options - > I have hebrew fonts - I've tried them all in my toolbars - address and google task bar in the explorer window th hebrew turns up fine I've tried changing the encoding still no help. please help
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי WIN7 HOME PREMIUM 64 BIT ואני לא מצליח לפתוח כמעט אף קובץ EXE מתי שאני מנסה לפתוח קובץ התקנה (לדוגמא הדמו של UT3) זה רושם לי COULD NOT OPEN ARCHIVE FILE IS EITHER UNKNOWN FORMAT OR DAMAGED הרבה קבצים ותוכנות שפעם עבדו לי עם WIN XP לא עובדים עכשיו בדקתי עם אותו קובץ בווינדוס XP ובמקום דף לבן (קובץ FILE) היה קובץ התקנה וזה עבד מה עושים? ???
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://neowin.net/index.php?act=view&id=38289
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
חברים שלום! אני דיי מתוסכל פה. התקנתי לאחותי WIN7 ומסתבר שכל פעם שהמחשב שלה חוזר ממצב שינה (SLEEP) הוא נותן BSOD. ניסיתי לעדכן דרייברים של כ.מסך, ניסיתי לעשות WINDOWS UPDATE, הסתבכתי עם הקבצי DUMP... הצילו! :-\ (אם צריך מידע נוסף, אשמח לפרט.)
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מיקרוסופט מכריזה על פיתרון אבטחה באמצעות וירטואליזציה, שאמור להפוך את הדפדפן שלה לבטוח הרבה יותר עבור ארגונים וגם משתמשים ביתיים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows XP SP 2, ואני עובד עם 2 משתמשים (Admin לי, Guest לאחותי) + אפשרות Fast Switching. העניין הוא שהרבה פעמים אני והיא משאירים את שולחן העבודה כמו שהוא והולכים, אני רוצה שאחרי זמן מסויים באיידל אז אוטומטית הווינדוס יוציא אותי למסך הלוגין ע"מ לבחור משתמש. איך אני עושה את זה? תודה, נדב.
-
- 4 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין ווינדוס 7 ובאמצע ההתקנה המחשב מבקש מנהל ההתקן ואין לי את הדיסק דרייברים של המחשב וגם לא איך לבדוק סוג חומרה של המחשב מה לעשות???
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
לאחר שפרמטתי לwin 7 64 bit הוא יצר לי תיקייה בשם Windows.old אם כול התוכנות והקבצים מהמערכת הפעלה הקודמת האם הם חשובים? הם שימושיים בכלל ? אפשר למחוק אותם? כי זה תופס המון המון מקום והאם יש דרייברים לPHENOM 940 של WIN 7 ? איך אני יודע שהכול פועל כמו שצריך? כול התוכנות שהיו לי בXP לא פעילות יותר נכון?. ודבר שלי מה אני צריך לדעת בכללי איך הכי טוב לנצל את המעכת הפעלה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר פירמוט התקנתי את VISTA TRANSFORMATION PACK 5.5. נמאס לי ממנה אחרי יום כי יש לה מלא באגים שתוקעים את המחשב. ולאחר שהסרתי אותה נשארו לי האייקונים שלה ואני רוצה לשחזר את אלו המקוריים של ווינדוס. יש לכם מושג איך עושים את זה? נ.ב. איך אני מבטל את ה-AUTOPLAY כשאני מכניס דיסק לכונן? תודה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
i've formatted my friend's PC and i didnt notice i dont have hebrow on it now the whole OS is in english and i dont even have hebrew as a language to write in how can i change the OS's language or at least add hebrow and write with it?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני חושב שהפרסומות האלה שקופצות לי כשאני משתמש ב XP הם בגלל הקאזה שהורדתי. תעזרו לי למחוק אותם, זה ממש מעצבן לצאת ממשחק באמצע האקשן ולגלות שזה בגלל פרסומת מפגרת לאתר פורנו שקפצה. בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כבר איזה שנה מאז שקיבלתי את המחשב וכבר נהיה באלגן... אז החלטתי לעשות פירמוט, הבעיה שאני לא כ"כ יודע איך... אף פעם לא עשיתי פירמוט ב Win XP... עומדים לרשותי תקליטוני איתחול של: Win XP, Win 98 ו Win 95. נ.ב. זה Win XP Home Edition אם זה משנה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לי תמונות שגיביתי לפני פרמוט ב DOK, ואחרי הפרמוט העברתי אותן למחשב. חלק מהתמונות עובדות כרגיל וחלק התחילו להציג לי שגיאה "אין לך הרשאה לצפות בתמונה.", חלק מהתמונות עובדות וחלק לא. מה אני עושה בשביל לסדר את זה? (השם של הקבצים ירוק - הם מוצפנים, ניסיתי להסיר את ההצפנה אבל גם אז זה כתב שאין לי את ההרשאות המתאימות)
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום, הקדמה: היתה לי הבעיה שמתוארת בעץ הבא: (lsass.exe ארעה שגיעה % הועבר פרמטר....) http://www.alegsa.com.ar/Visitas/i81/Lsass%20exe%20file%20system%20error.php עריכה -----בקיצור שחזרתי עותק קדום של: sam security system------------------ ההודעה של Sean Byrne עכשיו הבעיה היא : אני לא מצליך להגדיר את הרשת, הוא נותן לי הודעת שגיאה מיסוג: "אין לך הרשאת גישה" גם כאשר אני מחובר כadministrator תודה, HaimTS
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-