עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by natan805,

שמעתי שהוא לא תומך האם זה נכון ולמה???

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  2. הבעיה בכותרת נעלם לי ניקוי הדיסק ואני לא יכול פשוט לנקות את כל נקודות השחזור שתופסות חלק גדול כמו שאתם יודעים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  3. Started by Snufkin,

לאבא שלי יש windows 98 והוא מנסה לשחזר את כל האימיילים שהיו לו. הוא שמר את כל הקבצים (סיומת *.dbx) ומנסה לשחזר אותם ע"י copy ו-Paste. האוטלוק לא מזהה את כל האימיילים מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  4. שלום. התקנתי ויטסה על מחשב חדש amd 4200x2 asus m2a vm gskill 2gig wd 320 antec 380watt לעיתים מופיעים מסכים כחולים. מצאתי את תקיית minidump אך כאשר אני בא לפתוח את הקבצים באמצעות windbg מופיעה הודעה : "אין לך הרשאה לפתיחת קובץ זה. פנה אל הבעלים של הקובץ או אל המנהל לקבלת הרשאה." מה עושים? תודה, נדב

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by Amital,

יש לי מחשב נייד של LG קיבלתי איתו דיסק Vista Ultimate וחבר שלי קנה מחשב כמן שלי עם XP התקנתי את הXP שלו היו לי הרבה וירוסים פירמטתי לVISTA אני עכיו רוצה לפרמט ולשים XP אבל משום מה הVISTA ישר נכנס ואין לי אפשרות BOOT נכנסתי לBios והכל תקין פקודת בוט מופעלת והדבר הראשון שהוא מריץ בבוט זה את הכונן שלי. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  6. מחקתי בטעות את הלחצן(יותר נכון אח שלי הקטן), איך לעזאזל אני מחזיר אותו??? אני לא יכול להסתדר רגע בלעדיו..[br]פורסם בתאריך: 29.12.2007 בשעה 00:50:19 אפשר למחוק, שכחתי את ידידו הטוב של האדם גוגל :bash: :kopfpatsch:

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  7. Started by zion789,

כאשר אני נכנס לאתרי אינטרנט פופולריים כמו: גוגל,וואלה,ננה,האתר הזה וכו..כמעט כל דבר שצריכים לרשום שמה כמו שורת חיפוש וכו..זה רושם בג'יבריש,לעומת זה שאני בווינדוס עצמו הוא רושם לי בעברית,אם זה מסמכים,אייסיקיו וכו..עשיתי כמעט הכל אם זה להכנס ללוח בקרה ולעשות משהו,כמעט הכל!אז אם אפשר לעזור לי אני אשמח תודה ציון

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  8. אהלן, WGA ן- OGA מותקנים אצלי על המחשב. גם עברתי וריפקציה והכל סבבה. הבעיה שלפני כמה זמן הוא רוצה להתקין שוב את WGA, אז סבבה. אבל עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי את המסך התקנה של WGA כל פעם מחדש. השם תשמור! עשיתי קצת חיפוש אבל כל מה שעשיתי לא עזר לדבר הזה להניח לי לנפשי, האם יש מזור למצוקתי P:

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  9. שלום, ברשותי לפטופ של LENOVO מעבד 1.6MHZ core 2 duo 2 יש לי 2G זיכרון פנימי, ראיתי שדרישות המערכת של גירסת ה 32BIT באופן משמעותית נמוכות יותר מגירסת ה64BIT אבל מצד שני לפי מה אני מבין גרסת ה64BIT תידע לנצל את המעבד שלי טוב יותר. לכן אני בדילמה איזו גרסה עליי להתקין. תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  10. אתמול הורדתי את sp1 למחשב ולא נהייתה שום בעיה (אם זה אומר משהו על sp2?), בכל מקרה היום אני רוצה להוריד את sp2 אבל באתר של מייקרוסופט כתוב את הדבר המפחיד הבא: 5. בצע גיבוי מלא של כל הקבצים. א. למה הם מתכוונים. לגבות גם את מערכת ההפעלה? ב. האם זה באמת נחוץ או שזו איזו הגזמה של מייקרוסופט? ג. האם עלולים להמחק/לההרס קבצים כתוצאה מהתקנה זו? ועוד שאלה קטנה איך אני יודע בוודאת שsp2 אינו מותקן כבר במחשב שלי? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by alice in chains,

התקנתי השבוע את XP PRO ויש לי כמה שאלות 1)איך אני יכול להעלים את הקטע שהוא מבקש ממני סיסמה כדי להכנס לWINDOW 2)יש לי בעיה עם הדריבר של2 TNT שWINDOWS כן מזהה אותו ותקין לבד אבל הוא אומר שיש בעיה עם הדריבר ניסיתי להוריד מאתר של NVIDIA אבל הוא עושה לי אותו בעיה.

12. שלום לכולם שמי דור ואני חדש פה בפורום.. אומנם רשום כבר המון זמן ולא פעיל מכיוון שלקח לי המון זמן להבין שזה ה - פורום לגלוש בוא.. ויש לי שאלה אליכם.. אז ככה יש לי Microsoft Windows Vista Home Premium וכשאני לוחץ על "המחשב שלי" מקש ימני ואז מאפיינים מופיע לי החלון הזה: עכשיו ראיתי במחשבים של חברים שקנו מחשבים שכבר היה בהם ווינדוס וויסטה ויש להם במאפיינים את זה: מה אני מתכוון זה לאיפה שיש את הסמל של האות M הזאת.. רק שבמקום זה.. ראיתי אצל חברים שיש את הסמל של INTEL של ASUS אפילו ראיתי במחשבים ניידים את הסמל של DELL איך אני יכול לעשות את זה גם במחשב שלי רק לשים את הסמל של INTEL?.. תודה וסליחה על הסיבוך חח.. מחכה לתשובה.. תודה יום טוב.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  13. עכשיו יש בעיה חדשה. ברגע שמפעילים תמחשב החלונות האלה עולים וממש אין לי מושג איך לטפל בזה. הסרגל כלים בשולחן עבודה למעטה הפך לאפור. אתמול הבעיה הפכה לחמורה יותר מצב המחשב חזר למצב שאי אפשר לשנות רזולוציה עוד פעם. וברגע שפתחתי אינטרנט הוא ישר קרס. המערכת אחרי שיחזור.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  14. http://neowin.net/index.php?act=view&id=38289

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  15. Started by ofir123,

בכל הודעת שגיאה כמעט הוא מראה לי את הקובץ הזה. עכשיו יש לי בעיה בוורד שבכמעט בכל פעולת שמירה/הדפס וכד הוא נתקע. ניסיתי למחוק אותו אבל הוא נתקע במחיקה ומראה תהודעה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  16. Started by bneli,

תמונה שווה 1000 מילים

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  17. שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים לגבי ויסטה עם אקספי ורק ויסטה. 1)ויסטה ultimate זה 32 ביט או 64? [או שיש גם וגם] 2)לא הצלחתי לבדוק עם המחשב שלי מריץ את הויסטה טוב(מפרט בצד) [עם התוכנה Windows Vista Upgrade Advisor זה עשה לי שגיאה כזאת וביקש לנסות שוב לבדוק] הצלחתי לבדוק בבדיקה נוספת אז השאלה פתורה 3)האם זה אפשרי להתקין אותה במקביל לXP? 4)האם זה בכלל כדאי? או לחכות עוד איזה חצי שנה ולהתקין אותה במקום XP? 5)כמה זיכרון בערך המערכת דורשת? 6)דעות אישיות? השתמשתם כבר? תודה מראש שאלה נוספת לאחר הבדיקה: הוא כותב לי משהו על החומרה ועל האנטי ווירוס וכאלה זה נותן טבלה וכתוב בצד ככה: There is no compatibility data available for this device. For more information, go to the…

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by domuzy,

מאז שעשיתי ghost ל- xp שלי, חלק מהדיסקים (בעיקר divx) לא עולים לי, ועולה לי שורה שיש בעיה של cdstart.exe . מה זה?

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  19. כאשר אני משחק ברשת ב CS או משתמש ב SKYPE אני רואה את המיקרופון יורד לי מול העיניים כאשר אני מדבר (עוצמת המיקרופון איפה שהרמקול למטה בווינדווס) זה מטריף ! איך אפשר לקבע אותו בלי שיוריד עוצמה איך ומתי שמתחשק לו ?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  20. Started by skp333,

שלום יש לי בעיה התקנתי דריברים של מדפסת HP ובהתקנה הותקנה עוד תוכנה אוטומטית hp image zone express . עד כאן סבבה . עכשיו מחקתי את הדריביר שהתקנתי דרך הוספה והסרה, אבל מישום מה אני לא מצליח למחוק את hp image zone express דרך הוספה והסרה בלוח הבקרה. איך אני מוחק את התוכנה hp image zone express דרך הרגסטרי או בכל דרך אחרת לפחות שלא יופיע ברישימה של הוספה והסרה בלוח הבקרה.

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  21. Started by MATTAN,

היי מה המצב דוד שלי קנה מחשב חדש עם מעבד של AMD ורציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד windows xp 64 bit ,חיפשתי ולא מצאתי קישור להורדה רק קישור להזמנה אז אם תוכלו להגיד לי מאיפה אפשר להוריד תודה לכול להוזרים

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by KoM,

מה כדאי להתקין לצרכי שרת EXCHANGE בעיקר ? כמו כן למישהו יש עצות להתקנה או דברים מיוחדים לקראת התקנת ה-EXCHANGE ?

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by guysfa,

יש לי vista ultimate ורציתי לדעת איך אני שם כל מני visual style וגם ערכות נושא. האם יש תוכנות לדברים האלו או אפשר בלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  24. Started by JUVE,

מישהו מכיר או יודע למה משמש ה- BDE(borland database engine)administrator שנמצא ב CONTROL PANEL או איזו תוכנה התקינה אותו הודה מאוד על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by overload,

i formated the PC and reinstalled the XP PRO-english . i chenged everitingthet i can in the "regional and language options" to hebrew but i still can't write in hebrew in the Explorer-6 for exampel: ?א? ???ט???? ??א? י?א? ?ך ???? ???ב ! HELP

• 7 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים