Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי מותקן Win2000.. ותמיד יש לי בעיה מעצבנת שבד"כ אני פותר ע"י התקנת 98 ושדרוג ל 2000. בכלמקרה, פשוט אין לי עברית מלאה במערכת, ז"א, באיסיקיו, ה CONTACT LIST מה שעברית זה ג'יבריש, אבל לכתוב והכל אני מגדיר פונט אחר שהשגתי ואז אפשר לשלוח\לקבל הודעות. האקספלורר בסדר גמור ובמירק גם כן, למשל החלונות של כל ערוץ, ה"כפתור" של הערוץ, אם זה בעברית, זה ג'יבריש.. יש לכם רעיון מה לעשות? נ.ב - ב REGINAL SETTINGS זה על Hebrew. אם עוזר :-\
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היה לי וינדוס אקס פי ופירמטתי לויסטה. עכשיו יש לי את התיקיה הזאת windows old. וכשפירמטתי רציתי שכל הקבצים שהיו על המחשב ישארו לאחר הפרמוט. איך אני פשוט מעביר את כל הקבצים בתיקיה הזאת לוינדוס הנוכחי? משחקים ותוכנות לא פועלים לי...איך פשוט אפשר להשאיר את מה שהיה קודם בלי תקלות? זה ממש דחוף תודה רבה וחיפשתי באינטרנט פתרון ולא מצאתי..
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם , משום מה נמחק לי show desktop מתפריט "הפעלה מהירה" . במקומו ישנו קיצור דרך אחר אך כשאני לוחצת עליו הוא מציין שהוא לא מוצא את קובץ המקור ונותר לי רק לבצע "עיון..." בחלון שנפתח לאחר לחיצה על "עיון..." , אני לא יודעת היכן לאתר את קובץ היעד ... מה עושים ?? מישהו יודע איך קוראים לו ? או איך משחזרים את האייקון המקורי . תודנ לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
השרותים נמצאים בלשונית SERVICES תחת MSCONFIG
-
- 9 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אחרי שביטלתי את ה user account control כל הזמן הוא מראה לי בצד ימין של המסך את זה שהוא מבוטל הוא מראה לי כמו איקס לבן בטוח מגן אדום...והוא אומר לי בעצם שאני צריך להדליק את זה...יש אפשרטות לבטל את האיקון הזה שלא יציץ לי כל הזמן!
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
בקצרה.. היה לי WIN שמותקן על כונן C והתקנתי מחדש על כונן D בטעות..עכשיו הגעתי למצב שאני רוצה לפרמט את כונן C כי אני לא צריך אותו יותר. ניסיתי לפרמט דרך הווינדוס והוא מסרב..ניסיתי דרך PartitionMagic 8.0 אבל שם הוא כותב שזו גירסת נסיון ואין אפשרות של פירמוט בגירסא זו ..מה אני יכול לעשות ? תודה לעוזרים :]
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה המקום אבל בכל זאת.... אני מתלבט איזו מערכת הפעלה להתקין על הHTPC החדש שלי מעבד I5 750 לוח אם GIGABYTE h55m usb3 כרטיס מסך HD4350 4GB זכרון 1600 של G SKILL דיסק קשיח 1TB Samsung ישמש בעיקר לסרטים אבל גם לגיימינג קל! 64 ביט תנצל יותר טוב את הזכרון מה דעתכם???
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כמו שראיתם, השבוע יתקיים באתר אירוח חי עם אנשי מיקרוסופט ישראל בנושא Office 365 - חבילת הענן החדשה של החברה. למי שפיספס: http://hwzone.co.il/news/135541 חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים ארגוניים, תוך אפשרות לשיתוף פעולה בין משתמשים. באמצעות חבילת ה-Office 365 מתכוונת מיקרוסופט להתחרות בשלל מוצרי הענן של גוגל וחברות אחרות להן מוצרי ענן. על מנת לענות על כל השאלות של גולשי HWzone ולהביא מידע נוסף, נארח השבוע באירוח חי באתר שלנו את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. האירוח יתקיים ביום רביעי, ה-13 ליולי, בשעה 16:00 במערכת הקהילות שלנו בפורום מיוחד שנפתח לנושא. תוכלו ל…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם. היום פתחתי את הדפדפן שלי (Avant browser), וראיתי שיש בשורת הכתובות 4 כתובות של <צונזר>, ובכלל לא נכנסתי לזה! אז עשיתי בtools את הפקודה Clear all records, וחשבתי שבזה המבוכה תמה. אבל שהקשתי את האות s בשורת הכתובות עדיין מופיעות ארבע כתובות, הפעלתי את Spybot search & destroy 1.2, וAD aware 6 והם אומנם מצאו כמה spybots, אבל זה לא פתר את הבעיה. עשיתי גם סריקה של וירוסים עם McAfee virus scan וNorton anti virus והם לא מצאו כלום. אנא עזרו לי בבקשה! זה קישורים מביכים ויש שם תמונות של אתם יודעים מה. דרך אגב הכתובות מופיעות גם בדפדפן ברירת המחדל IE 6 שבא עם הווינדוס XP. תודה לעונים :-[ עריכת המודר: אני יודע שזאת לא הייתה הכוונה, אבל לא נפרסם כ…
-
- 5 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לכל בעלי ה-Vista x64 (ולא לאף אחד אחר תפתחו תראד משלכם) האם התחלתם לקבל בשבועיים האחרונים מסכים כחולים עם קוד 0x00000109?
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה אני פירמטטתי את הדיסק הקשיח והתקנתי וינדוס מחדש לאחר שהותקנה מערכת ההפעלה היא נורא עולה לאט לוקח לו זמן לעלות בין דקה לדקה וחצי כמעט שתיים יש לי לוח של asus p48sx התקנתי את כל הדרברים שלו כולל ה inf של הלוח ולמרות זאת מערכת ההפעלה עולה נורא לאט ללא שום תוכנות ממש וינדוס נטו ניסיתי עם וינדוס xp המערכת עולה ממש מהר אבל בגלל שאין לי וינדוס תקני לכן אני לא מתקין את ה xp יש לי רק רשיון ל 98 מה אני עושה?? ה 98 צריך לעלות כמו במהירות של ה xp הכל תקין אצלי בדקתי הכל מה יכול להיות?? תודה ושנה טובה וחג שמח!! עריכת המודר: כותרת + תאור
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום יש לי דואל בוט XP ו7, אבל ה7 הרוס. (שני מחיצות נפרדות) האם התקנת 7 על הקיים תמחק לי את הדואל בוט והXP שהוא חיוני לי ולא יכול להרשות לעצמי לאבד אותו. ואם כין איזו אפשרות לבחור בהתקנת 7 תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי לפני שבוע ווינדוס 7 ... תכלס לא רע הבעיה היא שכל איזה כמה זמן הסמן עכבר הופך להיות BUSY . המחשב עובד רגיל ולא באמת עושה כל פעולה ואין שום סיבה לסמן לא לחזור למצבו הרגיל וככה זה נשאר עד שאני משנה את ערכת הסמנים של העכבר ואז הכל מסתדר. מה שקורה תכלס זה שכל הזמן יש לי את הסמן של העיגול הכחול המסתובב לא משנה מה המחשב עושה.... לפני שהתקנתי וינדוס 7 היה לי XP ושם הייתה בעייה דומה... שם לא יכולתי לשנות את הסמן הרגיל לסמן אחר....הוא כל הזמן היה חוזר להיות סמן פשוט, אבל את כל שאר הסמנים (סמן עובד ברקע או סמן עסוק וכו) יכולתי לשנות כרגיל. אני לא בטוח שהבעיות קשורות כנראה שכן....בכל מקרה זה ממש מעצבן ואני לא מצליח לפתור את זה! יש לי מחשב נייד ACER TM6292 בבקשה תעזר…
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פרסמתי שהמחשב שלי נתקע כאשר הוא לא בשימוש של חצי שעה ומעלה, ורק העכבר זז, כל השאר תקוע. אני קראתי בפורום, וחיפשתי פתרונות, לא מצאתי משהו ריאלי, אין לי בעיה בחומרה, בדקתי. עכשיו חבר שלי אומר לי שיש לו את אותה הבעיה בדיוק, האם מדובר במשהו נפוץ ויש תיקון? אני לא רוצה לפרמט. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
hello evry body ============ first allow me to apologize for writing in English as you wiil see I had no choice. the broblem is this: When I try to write in hebrew in my explorer it turnes gibrish! while installing the windows I added hebrew. all the check box with hebrew neer them were checked. in menu ->tools - > internet options - > Languages -> I only have hebrew in menu ->tools - > internet options - > I have hebrew fonts - I've tried them all in my toolbars - address and google task bar in the explorer window th hebrew turns up fine I've tried changing the encoding still no help. please help
-
- 7 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי 512MB זיכרון מעבד XP2000 וכרטיס מסך RADEON 9700PRO. קודם כל, לפני בערך שבוע היה לי שינוי IP (לא יודע עם זה קשור) משום מה, בלי שום סיבה מיוחדת או הודעה.. לאחר מכן אני אני כל הזמן מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון פנוי, וקובץ SVCHOST עולה לגדלים ממש גדולים (מגיע לפעמים עד 100MB) ואין לי מושג מזה אומר גם... המחשב שלי נקי מפרסומות, (ADAWARE 6) ואין כל סיבה אחרת שאני חושב עליה לבעייה.. משחקים יוצאים באמצע שקופצת ההודעה על הזיכרון הפנימי, וגם החלונות עובד מאוד לאט שהSVCHOST גדל. למישהו יש רעיונות או פתרונות?? תודה מראש תומר
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום, אז ככה,קניתי מחשב נייד חדש שהגיע עם WIN 10 PRO. הוינדאוס עצמו רץ ממש טוב ואני לא חווה בכלל תקיעות במהלך השימוש השוטף במחשב. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל תוכנות/ משחקים מסוימים. למשל התוכנות של Adobe (פוטושופ,אילוסטרייטור) המשחק counter strike global offensive... אז פתאום התוכנות/משחקים מתחילים להיתקע משום מה... הפרמטרים של המחשב: Toshiba Satelite L50 i7-5500U 4M Cache 16GB RAM DDR3 1600MHZ SSD SATA 3 240GB 550MB/S AMD Radeon R7 M260 2GB FHD LED TFT High Brightness IPS Display Bluetooth 4.0 יש למישהו מושג מה מקור הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אפשר לבטל את המקש שפותח את תפריט התחל,(בין alt ל ctrl) , אני רוצה אותו כדי להתשמש בו במשחקים ותוכנות מסויימות ושלא יפתח לי את תפריט ההתחל, פשוט לבטל לו את הפעולה/קיצור הזאת מדובר בווינדווס XP תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP במחשב נייד thinkpad R400 שהגיע אם ויסטה אני מכניס את הדיסק של XP (אני חושב זה 'הדור הראשון' של XP - לא נאמר כלום אל SP1 או SP2) ומעלה את המחשב. בשלבים הראשונים של ההפעלה (ברקע הכחול אבל לפניי שתוכנת ההתקנה מתחילה לשאול שאלות) מופיע מסך כחול
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
מחקתי בטעות תיקייה של תמונות מהמחשב של אחותי, נכנסתי לשם דרך מיקומי הרשת במחשב שלי ומחקתי בטעות. יש אפשרות לשחזר? זה לא בסל מיחזור.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחר פירמוט התקנתי את VISTA TRANSFORMATION PACK 5.5. נמאס לי ממנה אחרי יום כי יש לה מלא באגים שתוקעים את המחשב. ולאחר שהסרתי אותה נשארו לי האייקונים שלה ואני רוצה לשחזר את אלו המקוריים של ווינדוס. יש לכם מושג איך עושים את זה? נ.ב. איך אני מבטל את ה-AUTOPLAY כשאני מכניס דיסק לכונן? תודה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג p2770hd ומחשב שמחובר אליו בdvi 1920X1080 למרות שגם בהגדרות של הכרטיס מסך וגם בהגדרות של המסך שניהם מראים 60hz אם אני נכנס לרזולוציית מסך בווינדוס הוא מראה לי 59hz ומתעקש להישאר ככה. הדבר הזה ממש מעצבן אותי כי זה מבטל את האופציה בשימוש ב vsync. בבקשה שמישהו יתן פיתרון זה ממש ממש משגע אותי!!!
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא מצליח לפרמט כבר ניסיתי להחליף דיסק קשיח, 3 כוננים ואפילו מעבד ניסיתי כבר 5 דיסקים שונים של גרסאות שונות של וינדוס והמחשב ממשיך לכתוב CANT BOOT FROM CD PLEASE ENTER SYSTEM DISK AND PRES ENTER ניסיתי כבר להכניס ולהוציא את הדיסק ללחוץ ENTER לא עוזר אגב יש לי לוח ASUS P4S8X-X
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
תתקינו את הwin installer 3.1 v2 תעדכנו את הwin עם העידכון 3.1 תאתחלו את המחשב מחדש עדיין יופיע הblack screen אבל חכו בערך כדקה והwin יעלה למי שיש WIN XP PRO פרוץ שיכנס לאיסיקיו שלי להוראות נוספות
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
32 ביט זה 4 ג'יגה. מה הסיבה שווינדוס 32 ביט לא מסוגל לזהות 4 ג'יגה אלא רק 3 בערך? לכאורה 32 ביט היו צריכים להספיק בדיוק ל-4 ג'יגה...
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-