Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום אני אתחיל מהשורה התחתונה: אני לא אוהב את הממשק של WINDOWS 8 ואני מסתדר הרבה יותר טוב עם זה של גירסה 7. עכשיו, אני מתכוון לקנות מחשב נייד והרבה מהם מוצעים עם WIN 8 מותקן. השאלה שלי היא, האם מלבד הממשק שמבחינתי הוא דווקא חיסרון, יש לגירסה 8 איזשהו חידוש או יתרון על פני גירסה 7 ? כי אם לא אז מבחינתי אני אבקש שישנמכו לי ל-7. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי win98 בעברית... ואני רוצה ליכתוב ברוסית(בתוכנות כמו WORD, POWERPOINET...) מספיק רק להוריד גופנים (אם כן איפה אפשר להוריד גופנים ברוסית)? אם לא מה צריך לעשות?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות "קומפיוטר סטיק" של אינטל הכולל מעבד "אינטל אטום" מרובע ליבות במהירות 1.44 GHZ ועם ווינדוס 10. למחשב הזה יש 2GB RAM וזה נשמע לי קצת גבולי... האם הוא יעבוד באופן חלק? האם הוא יתקע כשאני צופה ביוטיוב? איך הוא יעבוד כשאני אעשה עדכונים? מניסיון שלכם, 2GB RAM זה מספיק לצרכי גלישה באינטרנט עם ווינדוס 10? (יוטיוב, פייסבוק ו-YNET)??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
האם Windows 2000 Professional SP4 תומך באייקונים בפורמט של Windows XP (כולל שקיפות חלקית וצלליות)? אני יודע ש-Windows 98 לא תומך באייקונים כאלה ומציג אותם באופן שגוי.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, לאחר המלצות רבות כאלה ואחרות מפה ובמקורות אחרים (לא שאני שאלתי) חשבתי אולי לנסות את מערכת ההפעלה אז אפרט את המעבד, לוח האם והזיכרון: Athlon X2 3800 Gigabyte GA-M61SME-S2 v2 1GB זיכרון גם קראתי כי שדרוג ל-2GB זיכרון יעזור משמעותית. מה אתם אומרים בנוגע למחשב?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
קראתי כתבות שאמרו שהווינדוס הכי טוב והכי יציב שמיקרוסופט הוציאה עד היום הייתה WINDWOS 98 SECOND EDITION האם זה נכון? (הוא שזה סתם חירבוש בלבוש)
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת, כי משום מה אני לא מצליח להתקין אותה על 2000 . זה אומר לי שהתוכנה הזאת היא רק ל-XP. מוזר, לא? כי אני ראיתי אותה עובדת על Win 98 ו- Win ME .
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: האם מערכת הפעלה , WIN SERVER 2003/2008 יכולה לשמש גם בתור מערכת הפעלה לכל דבר? כאילו האם זה מערכת הפעלה משודרגת לעבודה עם מספר מחשבים או שזה בכלל מערכת הפעלה אחרת לחלוטין שגם העבודה איתה היא שונה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד +MD 3800 (מהירות 2GHz) ו2GB זיכרון שמריץ Windows XP Professional SP2, ומשמש כשרת קבצים. במחשב הזה אני משתמש בעיקר להורדת קבצים מאימיול וuTorrent (בו-זמנית). אני מוריד הרבה קבצים ביחד בשניהם, עם הרבה חיבורים פתוחים, ובמהירות טובה (יש לי חיבור של 5/512 ואני מגביל כ"א מהם ל20KB/s). הבעיה היא שהXP מאוד לא יציב, וכמעט כל יום אני צריך לאתחל אותו כי האימיול נתקע (המסכן לא עומד בעומס), ותוקע ביחד איתו את כל המחשב. חשבתי אולי להתקין Windows Server 2008. האם הוא יותר יציב מXP מהבחינה של תוכנות שיתוף קבצים? אם כן, אז האם ההתקנה שלו מסובכת או פשוטה כמו התקנה של XP? יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת עליו?
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כי אם לא , אז איך יש כמה שיש להם
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
עכשיו ככה...נגיד דרייבר של כרטיסי מסך...כרטיסי רשת...SATA וכל השטויות הקטנות האלה...מאיפה אני משיג כאלה ל64 ביט?? יש איזה גירסה של eMule שהיא ל64 ביט?? איזה תוכנה לקידוד SVCD ל64 ביט?? Visual Basic 6.0 יעבוד טוב על 64 ביט??.או שהוא חייב 32???
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לאחר כמה חודשי עבודה על המערכת(למי שיש...), מה אתם חושבים עליה? מה החסרונות והיתרונות שלה על פני מערכות הפעלה אחרות?(WIN 9X, WIN ME, לינוקס וכו') מה אתם במיוחד אוהבים במערכת, ומה אתם הכי שונאים?
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום, האם winsows vista משתמש כברירת מחדל ב memmory cache שמגיע עם הכונן או שעלי להפעיל אותו(אני יודע איפה השאלה האם זה מומלץ?בתור איש EMC אם אין ברשותי סוללת גיבוי ה cache לא יעבוד, אבל ב PC זה עולם אחר לגמרי)
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לפי מה שאמרו לי WINXP אינו תומך במעבדים החדשים (CORE2) ןלכן אין ניצולת מלאה של יכולות המעבד, האם זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
? אם כן, יש הבדל בביצועים ו\או האפשרויות של מערכת ההפעלה ותוכנות כאלו ואחרות?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
והאם המערכת יודעת לזהות זיכרון פנימי של יותר מ 3 GB? לפני מספר רב של חודשים עבדתי עם מערכת הפעלה של XP 32 BIT (והכל היה טוב). ׁ היות והמחשב שלי מרובה ליבות ובעל זיכרון פנימי של 4GB החלטתי לעבור ל WINDOWS 7 64 BIT אלה שאז התחילה בעיה מציקה וטורדנית שפשוט כבר נמאס לי מימנה ולכן אני רוצה לחזור בחזרה ל XP אבל הפעם לגירסה של 64 BIT. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495643.0
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש בעיות מוחדות עם דרייברים בסיסיים לנ"ל? 64 ביט יעבוד עם 8 גיגה בלי בעיות? תודה!! ,אני יודע שהרבה ימליצו לי ויסטה,אך זה לא רלוונטי משום שברשותי תוכנות קריטיות שעובדות רק עם אקספי ולא עם ויסטה אגב,האם בלינוקס קיימת המגבלה של הזכרון או שמא עליי לשאול זאת בפורום המתאים?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כי קראתי שה XP HOME מבוסס על WIN 98/ME , מה שהופך XP PRO ליותר עדיף ויציב , האמנם ?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים מצאתי במחסן שלי מחשב ישן וחסר שימוש שסתם יושב ללא שימוש,אז החלטתי להסב אותו למען אחי חסר המחשב... למחשב היה ספק שרוף אשר אותו החלפתי ושהעלתי אותו ראיתי שיש בו ווינדוז 98SE,עכשיו,אחי הבכיין רוצה XP כמו שאר החברים שלו ("יש להם מחשב XP!!!!"),אז החלטתי להתקין לו,אני קצת מאוד מודאג מהמפרט ורציתי לדעת עם XP יעלה עליו- מעבד- סלרון 400MHZ,סוקט 7 (או משהו כזה,נו זה שנכנס ככרטיס) זיכרון ראם- SDRAM 64MB 133MHZ (*עוד שבוע אני מקבל עוד סטיק של 256 אז זאת לא הבעיה) לוח M- משו לא מוכר ,לא כל כך משנה HDD-שמונה ג'יגה ,בא בשתי הרדיסקים (2 ו-6) כרטיס מסך- ATI RAGE 64MB טוב זאת ההעגלה ,אז מה אתם אומרים,יעלה XP או לא ?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שהוא השווה את הביצועים של אותו XP SP2, על שתי מחיצות שונות (אחת FAT והשניה NTFS), עם SiSoft Sandra 2005 ו- Norton Performance test 2005 והתוצאה הייתה שהביצועים של ה-XP על ה-FAT היו טובים פי 2 . בשתי ההתקנות לא היו יותר מתוכנת דואר, אנטיוירוס ו- SPYBOT. הבנאדם גם שם לב שה-XP עולה יותר מהר על ה-FAT. יכול להיות?
-
- 34 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ברשותי מעבד d805 64bit קיבלתי אותו אתמול אם אני מתקין xp רגיל הwindows יפעל או שאני צריך גרסה מיוחדת של windows? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הישן שלי מתחיל לקרטע (נתקע כל הזמן), ובמקום לחפש את הבעיה אני שוקל לרכוש מחשב חדש. השאלה- האם מערכת ההפעלה WINDOWS XP HOME שרכשתי בנפרד מהמחשב (עלה לי כ 500-600 שקלים) תוכל לשמש אותי גם למחשב החדש, או שאאלץ לרכוש מערכת הפעלה נוספת? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-