עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by coco,

מישהו יודע מה השיפורים בין SP1 ל- SP1a, והאם הם משמעותיים?

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by BobCaT,

עכשיו אני משתמש במערכת הפעלה וינדוס 98 SE כדאי לי לשחליף לוינדוס XP כי הבנתי שיש ביצועים יותר טובים בXP אז כדאי? (את המפרט אפשר לראות בצד אם זה חשוב)

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  3. אני מריץ ויסטה ויש כמה תוכנות שרצות רק בהרשאת מנהל ואני מעוניין שהמשתמשים האחרים במחשב יריצו אותם מבלי שיצטרכו להכניס את הסיסמה של המנהל לפני כל הרצה. למשל, תוכנת משחק של הילד רצה רק בהרשאת מנהל והילד כמובן לא מוגדר כמנהל ולכן כל פעם שהוא רוצה להריץ אותה צריך להכניס את סיסמת המנהל שלי. אין בעיה עם התוכנה הזו שתרוץ כמנהל אבל אין שום דרך לאפשר זאת מבלי שהוא יקרא לי להכניס סיסמה. אשמח לדעת כיצד ניתן לבטל את ה- Pop-up של בקשת סיסמת מנהל לגבי תוכניות מסויימות בחשבונות רגילים.

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by hosham,

היי, מחוברים לכרטיס מסך שלי(ATI 1950PRO) מסך 19" בחיבור DVI עם רזולוציה 1280X1024 וליציאת DVI השניה מחוברת פלזמה 42" ב DVI-HDMI ואני מנסה לעבוד ב CLONE עם רזולוציה לפלזמה של 1024X768. ב XP זה היה ניתן וב WIN 7 אין בהגדרות של הכרטיס מסך את האופציה הזו.... פתרונות יתקבלו בשמחה :-)

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by liav25,

אהלן לכולם יש לי מחשב חזק עם ווינדוס XP חזר לי זמן פנוי לאחרונה והתחלתי לשחק שוב, הופתעתי לגלות שמשחקים חדשים שיוצאים מותאמים רק לווינדוס ויסטה ומעלה הבנתי שזה בגלל הDX 10 שלא זמין לווינדוס XP הכרטיס מסך שלי תומך DX 10, ויש הרבה משחקים חדשים שאני רוצה לנסות (NFS THE RUN למשל) יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ? להפעיל את המשחק גם בלי להתקין ווינדוס 7 ? חוקית יותר או חוקית פחות, ממש לא משנה לי (אם יש הגבלות על זה בפורום אשמח לפרטית) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  6. שלום יש לי שתי עמדות שמחוברות לאותו מחשב, אחת המסך מחשב ב-DVI + רמקולים ב-3.5 AUX. עמדה אחרת היא הטלוויזיה בחדר השני שמחוברת בכבל -HDMI. אני רוצה שבעת שאני בוחר נניח רק את "מסך1" המערכת תתחלף אוטומטית ליציאת הסאונד של הספיקרים של ה-3.5. וכשאני בוחר בהצג רק "מסך2" שיציאת האודיו תהיה ה-LG TV אוטומט. זה מציק כל פעם לשנות ידני את ה-DEVICE PLAYBACK - אפשרי?

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  7. שלום צריך עזרה 1-כאשר אני גולש באתר מסוים ורוצה לפתוח אתר אחר אז הוא מחליף לי את האתר הראשון שאלתי היא אך אני פותח כמה אתרים יחד על המסך מבלי שהם יחלפו אחד את השני אגב אני משתמש בMIC EXPLORER 2- לפעמים אני רוצה להמליץ במייל על אתר מסוים .אך אני יוצר קישור לאתר

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by tsvika,

יש לי XP באנגלית התקנתי עליו עברית מתוך דיסק ה MUI של הווינדוס (Microsoft Windows XP Multilingual User Interface Pack) עכשיו הפעלתי מחדש את המשחב והווינדוס נטען כרגיל ועדיין במצב אנגלית.. ניסיתי להחליף USER אבל יש לי רק USER אחד והוא הרגיל שאני משתמש בו והוא באנגלית איך אני יכול להכנס לווינדוס במצב עברית שלי?

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by אקו1,

יש לי נייד acer וחלונות 7 ולאחרונה יש לי בעיה שעוצמת הקול עולה ל100 ולא ניתנת להורדה/יש לי גם רמקולים חיצוניים אבל גם כשהם מנותקים הבעיה חוזרת.לאחר הפעלה מחדש הבעיה נפתרת אך חוזרת כעבור זמן מה.אם זה הפורום המתאים אבקש הדרכה.לא מצאתי שום הגדרות לסאונד ולא ברור איפה הבעיה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by felixb,

שלום, לאחרונה ה DEVICE MANAGER שלי התחיל להראות שני מופעים של: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz במקום מופע אחד (בפועל יש לי רק מעבד אחד). שני המופעים מופיעים עם סימון אזהרה בצבע צהוב. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

• 9 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by AVI.S.T,

יש לי בעיה מדי פעם שאני מנסה להתנתק מהאינטרנט זה נתקע(לא המחשב ) ובו נגיד אני רוצה להכנס אני לא יכול זה לא זז ואני חיב לעשות ריסט(וכל זה מאז שהתכנתי תמודם החדש) מה הבעיה???

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  12. אני משתמש בגיבוי המובנה של ווינדווס 7 בעצת הפורום הזה העדפתי אותו על תוכנת הגיבוי שהגיעה עם הדיסק החיצוני של WD... הגיבוי מתבצע כל לילה עם שמירה על תמונת מערכת עדכנית בלבד כדי לפנות שטח מהדיסק מידי תקופה נוצר גיבוי נוסף של כ 80-100 ג'יגה שממש סותם את כל שטח הדיסק החיצוני(320 ג'יגה) ( בכונן C יש כ 50 ג'יגה-מערכת ותוכנות גדולות, בכונן D יש כ 130 ג'יגה-מסמכים תמונות מוסיקה וכו') כשזה קורה אני מוחק את כל הגיבויים וממתין ללילה לגיבוי חדש שמשאיר כ 95 ג'יגה פנויים בדיסק החיצוני-עד לפעם הבאה.... האם זה תקין? למחוק רק את קובץ הגיבוי הישן ולהשאיר את החדש שנוצר פתאום -כ 95 ג'יגה, ואת תמונת המערכת- כ 45 ג'יגה? תודה ערן

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  13. יש לי win2000 pro ויש לי תוכנית אחת מעצבנת שכל הזמן עולה בסטארט אפ היא לא מופיעה ברשימת סטארט אפ שנכנסים דרך start וכן הלאה.... ואני לא מצליח דרך התוכנה עצמה לבטל את העליה שלה בסטארט -אפ.. מישהו יודע איך אני מוריד את זה? או איך נכנסים לתפריט של הסטארט אפ בwin 2000? כי שמתי לב שאי אפשר להיכנס לms config כמו שיש בxp.....

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by Atlon-Xp,

כשאני לוחץ על קובץ אשר הפורמט שלו זה HTML כמו למשל בהתחל שבדר"כ יש קובץ דף בית של משחק או תוכנה כול שהיא בתיקיה שלה... אז כשאני לוחץ נפתח לי דף אקספלורר אבל הוא לא מגיב כאילו שה זה לא מראה למטה בנתומים : קורא דף, מזהה דף, או משהו... יש פתרון לכך זה גם הורס לי דברים חשובים שלפני כן היה ביכולתי להשתמש. אז עם יש פתרון או קובץ פיקס או כול דבר אפשרי תוכלו לעזור בבקשה. ותודה מראש.

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  15. Started by davenos,

מה הבעיה , יכול להיות בגלל שהתקנתי windows חדש?

16. אני לא מאמין!!!!!!!!! זה קרה לכמה חברים וגם לכמה אנשים בפורום אבל, בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי! אני פותח את המסך של השרת שלי... והופ חזרנו שנה אחורה!!!!!!!!! הרבה מסמכים, קבצים, תוכנות, נעלמו, אין לי RESTORE POINT קרוב... טעות חמורה, למישהו יש איזשהו מידע איך אני יכול לשחזר את הוינדוס? אולי איזושהיא תוכנת נורטון!?! עזרה בבקשה. ותגידו לי למה הוא לא שואל לפני שהוא משחזר את ההגדרות ?!!? כס ר*בק, שעות של עבודה והרבה מידע חשוב MOOMOO עם השרת המפורמט.!

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by alonpartuk,

שלום לכולם. רכשתי שתי מחשבים חדשים וזה המפרט שלהם מעבד 3GH שך אינטל לוח אם של gigabyte ga-8vm800pmd-775-rh 512 זיכרון של kingston אני מנסה להתקין עליהם וינדואז 98 חוקי ככה שהסיכוי שהדיסק דפוק לא קיים ההתקנה רצה עד לקטע שהוא מגיע ל " windows 98 מתקין כעת את החומרה והתקני הכנס-הפעל הנמצאים ברשותך " HD 80 sata ואז הוא נתקע! בשני המחשבים אותו הדבר! וניסיתי מכמה דיסקים של וינדואז ובכולם הוא נתקע באותו הקטע... למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?? לפני זה היה מותקן על המחשב XP ולא פירמתי יכול להיות יש לזה קשר? תורה מראש לכל העוזרים...

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  18. Started by casio7777,

שלום לכולם אז ככה עוד מעט יוצא gta 4 והוא כמובן דורש לxp את sp3 ולי יש sp2 יש לי ווינדוס אקס פי home edition אז איך אני עושה או מוריד או מעדכן איכשהו שיהיה לי 3? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by Jesper,

היו לי בעיות עם WINDOWS XP שפירטתי בפוסט קודם (WINDOWS עלה רק ב-SAFE MODE). כדי לנסות ולתקן את הבעיה העליתי בהפעלה את דיסק ההתקנה של WINDOWS. חשבתי להתקין את XP שוב על ההתקנה הקודמת אבל בסוף לא עשיתי את זה ויצאתי מההתקנה לפני שהתחלתי להתקין את WINDOWS. כשהעליתי את התקנת WINDOWS הקודמת גיליתי שנמחק לי חשבון המשתמש הישן שלי ב-WINDOWS, ונמחק כל מה שהיה לי על כונן C. יש דרך לשחזר את חשבון המשתמש והקבצים שנמחקו לי? האם תוכנות לשחזור קבצים שנמחקו יוכלו לעזור?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  20. Started by coorva,

i've got win xp pro service pack 2. suddenly i'm having problems to write in hebraw when i'm online. if i'm trying to write in hebraw insted of letters i'm getting ???? from some buttens of the keybord. when i'm writing in hebraw on the messanger or I.C.Q the problem is gone. it happens only when i'm trying to write in hebraw in israeli web sites, forums, search line and more.... i tryed to switch to adiffrent keybord but the the problem stay. never had somthing like this before i'll be thakful for any help i can get.

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by eli_hori,

:-[

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  22. Started by Elrond,

למרות שאני משתמש בכיווץ של XP, כלומר במאפייני הקובץ - קובץ מכווץ (ולא ZIP או משהו), בזמן האחרון משהו התחיל להיות מוזר התחלתי מ- 3 גיגה פנוי, שבוע אחרי זה שמתי לב שהמקום הפנוי כבר הגיע ל 4 גיגה (בלי שמחקתי שום דבר), עכשיו אני שמתי לב שהמקום כבר הגיע ל- 5.5 גיגה פנוי ??? לא השתמשי בשום תוכנה שאכלה מקום (ואילצה את ה XP לכווץ עוד) ולא פיניתי שוב דבר בכאלה גדלים. יש למישהו הסבר לזה?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  23. Started by asio1,

שלום לכולכם כשאני מנסה לעשות ריסטארט בעזרת "התחל", המחשב מגיע להודעה WINDOWS IS SHUTTING DOWN ואז נתקע כלומר העכבר לא מגיב ואני חייב לעשות ריסטארט ידני. בכיבוי , זה עובד היטב, כלומר כשאני עושה START TURN OFF הוא מכבה את המחשב יש לי XP עם SP3 אודה מאד לעזרתכם שמעון

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  24. אני לא יודע אם זה כל כך מתאים לכאן אבל אני אסביר את הבעיה בדיוק יש לי מחשב די חזק ולאחרונה כשחיברתי אליו הארד דיסק כדי לגבות ממנו מידע החיבור של ההארד דיסק הוא בעזרת חיבור אי סטה המחשב המשיך לפעול כמו שצריך אבל כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא כותב שאין הארד דיסק לאחר שבדקתי את המחשב מסתבר שנמחק לי הMBR גם לא מזמן לאחר עידכון של מערכת ההפעלה המחשב ביקש להפעיל מחדש ושוב אותה שגיאה כמו שכתבתי למעלה וגם לפעמים כשהמחשב נתקע ואני עושה ריסט אותה השגיאה השאלה שלי היא האם זה בעיה של הארד דיסק או שזה בעיה במערכת ההפעלה שגורמת לMBR להמחק?? בתודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by e-r-a-n,

יש לי מותקן Win2000.. ותמיד יש לי בעיה מעצבנת שבד"כ אני פותר ע"י התקנת 98 ושדרוג ל 2000. בכלמקרה, פשוט אין לי עברית מלאה במערכת, ז"א, באיסיקיו, ה CONTACT LIST מה שעברית זה ג'יבריש, אבל לכתוב והכל אני מגדיר פונט אחר שהשגתי ואז אפשר לשלוח\לקבל הודעות. האקספלורר בסדר גמור ובמירק גם כן, למשל החלונות של כל ערוץ, ה"כפתור" של הערוץ, אם זה בעברית, זה ג'יבריש.. יש לכם רעיון מה לעשות? נ.ב - ב REGINAL SETTINGS זה על Hebrew. אם עוזר :-\

• 2 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים