עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום יש לי וינדוס 7 64 ביט אתמול התקנתי ערכת נושא ומאז המערכת עולה אבל השולחן עבודה עולה שחור אני יכול לפתוח את מנהל המשימות אבל לא רואים שום דבר אחר אותו דבר גם במצב בטוח איך אני יעול להסיר את הערכת נושא הזאת אם אין לי גישה ללוח הבקרה ולהוספה והסרה של תוכניות? יש לי נקודת שיחזור שיצרתי לפני ההתקנה אבל אין לי את הדיסק התקנה של הוינדוס יש לי גרסה אחרת והוא לא נותן לי להשתמש בנקודה דרכו מה אמי יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  2. Started by fredi157,

לא ידעתי איפה לכתוב את זה כל פעם שאני מעביר קבצים לא משנה מאיפה המחשב שלי נתקע כשזה מעל משהו כמו 500 מגה וצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by ticls,

בכל פעם שאני מנסה לקנות את המערכת הפעלה דרך "מסייע השידרוג" אני מקבל בסוף תהליך את ההודעה הבאה: "לא הייתה לנו אפשרות לעבד את הזמנתך" אחרי חיפוש באינטרנט הבנתי שזה בעיה שקרתה להרבה אנשים, אבל פתרון חד משמעי לא מצאתי. כבר שבועיים שאני מנסה ללא הצלחה, והמבצע של ה- 15 דולר עומד להסתיים... מישהו נתקל בזה ויודע על דרך לפתור את זה? או עצה מועילה אחרת תודה.

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  4. הקצב אולי הואט, אך המומנטום הכללי ללא ספק ממשיך, ומערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט נראית בדרך הנכונה אל מטרת העל השאפתנית שלה ברשת מדווחים כי מערכת החלונות 10, שהושקה לפני קרוב לחמישה חודשים, הצליחה להגיע ל-200 מיליון התקנות על מחשבים ברחבי העולם – מספר אדיר מימדים בכל קנה מידה, אשר בהתבסס על נתונים שקיבלנו בעבר מספק לה ככל הנראה מעל ל-15 אחוזים מכל שוק מערכות ההפעלה במחשבי x86. רבים היו סקפטיים בנוגע אליה, אך קמפיין שיווקי רחב היקף, הצעות שדרוג בחינם כמעט לכל מי שרכש מחשב במהלך השנים האחרונות ובעיקר מוצר שבאמת ובתמים מרגיש מוכן ומלוטש יותר ממה שחלונות 8 הרגישה בתחילת דרכה – מעידים על כך שמיקרוסופט באמת עשויה להשיג את המטרה הגדולה שלה, אשר מדברת על מיליארד מחשבים…

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  5. ניסיתי לחבר את הדיסק קשיח IDE שלי למחשב אחר ומערכת ההפעלה (XP Pro) לא עולה . מוצג מסך כחול מהיר והמחשב עושה ריסטרט לעצמו. אני מניח שזה בגלל שהלוח אם אחר, נכון? יש דרך לתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by asaf-g,

היי כשאני מנסה להיכנס ל-XP דרך Safe mode, אני מגיע עד השלב שבו רואים את הרקע ברזולוציה גבוהה, ואז הכל "קופא" ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה..

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  7. לאחר שחזרתי מגיבוש טייס (לכל מי שרוצה לדעת סיימתי ושרדתי את הגיבוש אך תכונותי לא התאימו לקורס טייס... :-\ ) פתחתי את הICQ וקיבלתי עשרות בקשות מאנשים פה לקבל את הלינק. וגם באתר ראיתי שהתר'ד שלי הפך לוויכוח ציבורי. תגובה: לפי דעתי התוכנה חוקית למי שיש בבעלותו את התוכנות המלאות של העזרים שיש שם. אם צוות HWZONE החליט שלא להסתכן ולפרסם את הלינק אני מבין אותו ולכן מי שרוצה להגיע אל הלינק יוכל לעשות זה דרך האתר שלי ללא שום קשר לאתר זה ובלי מעורבותו בעניין או כדרך פרסום של התוכנה המעורערת שלי. האתר שלי אני מקווה לא צריך להצנזר או משהו כזה, זה לא אתר WAREZ או אתר הורדות זה סתם אתר נחמד אם כל מיני סרטונים נחמדים וכאלה כלומר חוקי לגמרי! לינק לאתר שלי מופיע פה בצד <-…

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  8. שבוע טוב לכולם אז ככה משהו מוזר קורה לרזולוציה, התצוגה לא נמתחת ומשאירה לי פסים שחורים מסביב לשולחן העבודה, כלומר התמונה של שולחן העבודה מוקטנת. רק שאני שם רזולוציה גבוהה 1200 1900 אז זה מתפרס לי על כל המסך עדכנתי את הדרייברים של כרטיס המסך שהוא ATI 4870 PWOR COLOR 1GB גירסה 9.11 והדרייבר של המסך שהוא SAMSUNG T220P גם שהסרתי את הדרייבר של כרטיס המסך עדיין נתקלתי בבעיה. אציין שבוינדוס ויסטה ואקס פי לא קרה לי תמיד המסך נמתח לקצוות. יש פתרונות לתופעה ?

9. Started by udicol,

יש דרך להחזיר את צורת ה- Thumbnail (תצוגה מקדימה ) בספריות של Windows2000 ? גם אם מגדירים את האופציה , לא ניתן לראות את התמונות . אני בטוח שחוץ מלפרמט יש דרך אחרת . אנסה להסביר: כאשר מגדירים תצוגה בספרייה של תמונות - Thumbnails אמורים לקבל תמונות מוקטנות בתצוגה . אבל משום מה המערכת הפסיקה להציג לי את התמונות בתוך הספרייה .

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  10. Started by Ewingum,

בעיה של חבר שלי: הוא מפעיל את המחשב שלו (WINDOWS XP), מגיע למסך הזה של הסקאנדיסק (זה שבזמן הפעלת מערכת ההפעלה, לא מערכת ההפעלה עצמה) ואם הוא לוחץ על דלג -> ריסט. אם הוא ממשיך עם הסקאנדיסק, זה מבצע ואז עושה ריסט. אם הוא הולך לSAFE MODE, זה טוען את הקבצים של הSAFE MODE ו-> ריסט. ב-" last known good configuration", זה מגיע למסך של הסקאנדיסק ושוב.... רעיונות/הארות/הערות?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  11. אז ככה קניתי מחשב נייד חדש (סוף סוף...) והוא בא עם XP ויש יש לי שדרוג לויסטה דרך האתר של HP. לא הבנתי מה אני אמור לעשות... 1. הם שולחים לי את זה בדואר או שאני מוריד את זה?? 2. נגיד כשיהיה לי אותה ואני מתקין אז זה מפרמט לי את הHD או שרק מוחק את הXP ומתקין במקומו?? 3. הויסטה יצאה בכלל בגרסה יציבה שהיא לא בטא??

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  12. שלום למי שיוכל לייעץ לי מה לעשות או איך לתקן את מה שקרה לי , פשוט האקספלורר נתקע לי כל פעם דקה אחרי שמפעילים אותו.. המחשב עובד הכל טוב מחשב חדש וכל הווינדוס לא נתקע רק החלון של הקספלורר נתקע לגמרי עד שהוא מגיע לדוח שגיאות וזה.. ונסגר ניסתי כבר כמה דברים, א.להתקין אותו מחדש-לא עזר ב.הפייר פוקס לא עושה בעיות זה רק האספלורר ג.פירמטתי תמחשב לא מזמן אז זה ממש מוזר ד.אני משתמש בspywere doctor ובנוד32 והם לא מצאו שום ווירוס למישהו יש רעיון? בתודה אסי

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by wow,

אני סוגר את כל התוכנות,ממש הכל ואני עדיין מקבל את ההודעה הזו. וגם למה כשאני נכנס ל-RUN ורושם MSCONFIG כדי לבטל את זה שה-MSN MASSENGER יופיע מתי שה-WIN עולה אז זה מחזיק פעם אחת ואח"כ התוכנה המעצבנת הזאת שוב מופיעה? נ.ב מה אתם אומרים על הבחורה?

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  14. יש לי מין באג כזה בווינדוס, שכל כמה דקות (או אולי לחיצות?) הלחצן השמאלי של העכבר הופך לימני. זאת אומרת שאני לוחץ על השמאלי וזה בעצם עושה כאילו לחצתי על הימני... וכדי להחזיר את זה לרגיל, אני צריך לעשות Refresh... יש לי את זה כבר דיי הרבה זמן ואני כבר רגיל ללחוץ Refresh כשזה קורה לי, אבל אולי יש לזה פתרון ואולי אני אמצא אותו פה! דרך אגב, זאת לא בעייה בעכבר, כי כבר החלפתי שני עכברים מאז. אם מישהו מכיר פתרון לבעייה הזאת אני אשמח לשמוע. תודה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by zuq,

שלום, לאחר זמן מה של משחק במחשב ונה על הצג לא משתנה והדרך היחידה להחזיר את המחשב לשימוש היא ע"י ריסט ידני, הטמפרטורת סבירות , המעבד בעומס לא מגיע 45 מעלות, והמארז לא עובר את ה35. המחשב קופא רק בעת משחקים ולא בעבודה רגילה, אין לי כ.מסך נוסף כדי לבדוק אם הבעיה היא בו, הטמפרטורה שלו היא 45 במנוחה, לא יודע איך לבדוק אותה בעומס. באחת הפעמים שהמחשב קפא פתחתי את דלת המארז, הכל נראה תקין, המאוורים עבדו כמו שצריך. המחשב לא באובר קלוק. מפרט: בארטון 2500 soyo KT600 dragon + gfX 5900 איכס פי SP1 ספק+מארז compucase מה מקור הבעיה?

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  16. מחקתי בטעות את הלחצן(יותר נכון אח שלי הקטן), איך לעזאזל אני מחזיר אותו??? אני לא יכול להסתדר רגע בלעדיו..[br]פורסם בתאריך: 29.12.2007 בשעה 00:50:19 אפשר למחוק, שכחתי את ידידו הטוב של האדם גוגל :bash: :kopfpatsch:

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  17. וירוס Backdoor.Blarul ניפתח על המחשב והרס את כל האיקונים מחקתי אותו א בל זה נישאר ניסיתי לשנות לאיקונים אחרים אבל עדיין נישאר בדת קצת הרוס מה לעשות אני חושב שצריך לשנות משהו ב REGISTRY מה אני צריך לעשות בבקשה תעזרו זה חשוב לי בתודה . ???

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  18. Started by Lior4543,

לפני מספר שבועות פרסמתי שהמחשב שלי נתקע כאשר הוא לא בשימוש של חצי שעה ומעלה, ורק העכבר זז, כל השאר תקוע. אני קראתי בפורום, וחיפשתי פתרונות, לא מצאתי משהו ריאלי, אין לי בעיה בחומרה, בדקתי. עכשיו חבר שלי אומר לי שיש לו את אותה הבעיה בדיוק, האם מדובר במשהו נפוץ ויש תיקון? אני לא רוצה לפרמט. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by creative,

איך אני משנה את ההגדרות כדי שלא יהיה רקע כחול ועליו כתב לאייקונים. אני רוצה שיהיה שקוף יראו רק כתב. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  20. והאם זה תורם לביצועים .. ?

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  21. עכשיו יש בעיה חדשה. ברגע שמפעילים תמחשב החלונות האלה עולים וממש אין לי מושג איך לטפל בזה. הסרגל כלים בשולחן עבודה למעטה הפך לאפור. אתמול הבעיה הפכה לחמורה יותר מצב המחשב חזר למצב שאי אפשר לשנות רזולוציה עוד פעם. וברגע שפתחתי אינטרנט הוא ישר קרס. המערכת אחרי שיחזור.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by zpd,

כאשר אני מבקש מהאתר לחפש עדכונים - האתר מראה סימן שהוא מחפש אך לא מציג כלום. אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by gal_X66,

איך מתקינים ווינדוס 7 (לא מקורי) על מחשב ללא מערכת הפעלה אין לי דיסקים אבל יש לי כונן נייד איך אני שם את זה פרוץ על הכונן נייד ?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  24. פעם שמעתי שכשאתה מוריד מערכת הפעלה ולא קונה, אז מערכת ההפעלה לא מתעדכנת. האם זה נכון והאם ישנם עוד חסרונות?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by eyal1985,

אם יש לי תוכנה מסוימת שעושה גיבוי מתוזמן ללא ידיעתי , מישהו יודע כאיזו תיקיה הקבצים האלו נשמרים? האם אפשר למחוק אותם ? מכוון שהם צורכים הרבה זיכרון פנוי. החשד הוא בתוכנת הגיבוי והשחזור של סמסונג במחשב נייד

• 0 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים