עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב חדש כבר כמה חודשים. זה כמה שבועות שאני עובד בחלונות ופתאום בלי קשר לעולם הוא מחליט להתנתק מהאינטרנט ולעשות בעיות עד שמרסטים אותו בחזרה לחלונות. בדר"כ זה קורה אחרי יומיים שהוא דלוק ברצף,וזה כבר נהיה די מטרדכי כל יומיים צריך מחדש להפעיל אותו. איןלי מושג איך להגדיר את הבעיה, זה לא וירוס כי אין עודתופעות לוואי, זה פשוט מצב שהוא מאבד את האינטרנט ואז לאן לאט גם מקפיא את שאר התוכנות הפועלות, כאשר אני מכבה אותו באופן שיגרתי, שניה לפני בכיבוי העצמי הוא מציג מסך כחול אבל לאנותן זמן לראות מה הבעיה. ניסיתי להריץ את הכלי של מייקרוסופט שבודק לוגים של מסכים כחולים אבל לא הצלחתי למצוא שום קובץ כזה במחשב(כאילו הוא לא יצר בכלל). חשדתי בכרטיס TV, אבל גם בלעדיו הבעיה חוזרת. …

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by MyTechDesk,

מיקרוסופט מחזירה לחיים את PowerToys (למי שזוכר מ-Windows 95). מוזמנים לצפות בסקירה שלי על הכלי: נ.ב. למנהלים: מקווה שלא חרגתי מחוקי הקבוצה (כמו שפירסמתי בפוסט אחר - מתקבלת שגיאה כשמנסים לקרוא אותם).

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  3. אם אתם נדרשים לשלם עבור תוסף (קודק) לנגן הסרטים המובנה של ווינדוס, תעשו טובה ותעברו לתוכנה חינמית שלא מצריכה התקנת קודקים בנפרד. פנו לעצמכם 2 דקות לצפיה בסרטון הקצר הזה:

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  4. Started by DaNTaF,

שלום, במשך החודש האחרון יש לאחי במחשב הרבה בעיות. בהתחלה זה היה נקע על Windows Loading Operating System ואחרי כ 15 דקות הוא היה נדלק. אחי ניסה לפרמט ועכשיו המחשב תקוע על Windows Loading Operating System ולא זז בכלל. עשיתי ב BIOS שקודם יעלה הדיסק ואז הכונן וזה עדיין לא קורא את הדיסק בשביל שאני אפרמט לו שוב. הדיסק הוא דיסק מקורי.

5. Started by shay82,

הייתי משתמש בחלונות 7 שידרגתי לחלונות 8 כלל שמירה של כל המשתמש שלי אני לא מרוצה מהמערכת הזו יש ניתן לשוב אחורה כלומר להסיר את וינדוס 8 ושיחזור לי וינדוס 7 שהיה כלל כל ההגדרות (מבלי להתקין שב את וינדוס 7) כמוש היה ניתן אז לעשות בשדרוג של ויסטה (היה אפשרות לחזור ל XP ) תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  6. Started by assaf990,

יש לי קובץ אחד ששוקל 4.5 GB ניסיתי להעביר אותו להארד דיסק שיש בו 5GB פנויים וקיבלתי הודעה שבכונן היעד אין די מקום פנוי! ניסיתי להעביר להארד דיסק אחר, עם 7.5GB פנויים וקיבלתי את אותה ההודעה. (איתחלתי את המחשב ולא עזר) למה?

• 6 תגובות
    • 904 צפיות
  7. התקנתי מדיסק מקורי רשום שם היברו יעני עברית עכשיו התקנתי ובהכל מופיע היברו וישראל איך אני עושה שבמקום START יהיה לי התחל? תודה.

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  8. כשאני מפעיל את המחשב, במקום להכנס ישר לווינדואוז, הוא מראה את המסך של בחירת משתמש. איך אני מבטל את זה?

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  9. Started by Googleness,

שלום לכולם, יש מישהו שביקש ממני להרכיב לו מחשב בערך עוד חודש חודשיים ככה. זה יהיה מחשב די רציני הוא שם תקציב יפה מאוד והוא צריך רק מחשב יש לו הכל כבר מסביב. שאלתי היא מכיוון שהוא מעוניין בין היתר ברכישה של ווינדוס חוקי מהדרים למחשב החדש וויסטה האם להתקין לו גרסת 64 ביט או 32? אם אני שם לו 64 סביר להניח שאני אשים לו חלקים עם דרייברים מתאימים וכל מה שצריך השאלה היא האם משחקי מחשב ותוכנות יעבדו לו כמו שצריך? אם אני מתקין לו ויסטה 32 זה ישנה כל כך? האיש בעיקר במסנג'ר ומשחק מחשקי מחשב כל מיני...

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  10. Started by sharonhart,

אחי הביא לי את הדיסק של הוינדוס והוא נשרט לי קצת... כאילו אם אני משווה לדיסקים אחרים שלי שהם יותר סרוטים ועובדים זה לא כ"כ גרוע.. אבלגרירה שלו על הרצפה בטעות... אני דיי מודאג כי הוא מקורי והוא לא שלי בעיקרון... יש מצב שהוא יתן ארור באמצע ההתקנה או בהתחלה שלה? מצטער אם זה לא במקום הנכון ואם השאלה מטומטמת... אני פשוט דיי מודאג.

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

יש לי XP PRO מקורי ואבד לי הסריאל, השאלה מה עושים?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by ^Z^,

1) איך מורידים קבצים מהסטארט-אפ? זתאמרת, יש תוכנה שאני לא רוצה שתעלה כשהמחשב מתחיל, איך אני מבטל אותה? 2) ראיתי שיש בווינדוס XP סקריפט אדיטור מובנה, איך מגיעים אליו? 3) איך מוחקים תוכנה שלא מופיעה בADD\REMOVE FILES, ושמערכת ההפעלה מנסה לתקשר איתה למרות שמחקתי כבר את כל הקבצים שלה?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  13. יש לי Windows XP Professional x64. אני רוצה להעביר את תיקיית Folders לנתיב הבא: "E:\My Documents\Favorites". נכנסתי ב-Registry Editor לתיקייה: "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Explore\Shell Folders". שיניתי את המפתח "Favorites" לערך: "E:\My Documents\Favorites". אולם, אחרי שאני מאתחל את המחשב, הערך של המפתח חוזר לקדמותו. למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by guysfa,

יש לי vista ultimate ורציתי לדעת איך אני שם כל מני visual style וגם ערכות נושא. האם יש תוכנות לדברים האלו או אפשר בלי? תודה.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  15. קניתי מחשב נייד ללא כונן {GOGABOOK} אין כונן CD והוא ללא מערכת הפעלה... יש לי התקנה של WIN7 על דיסק שהוא BOOT מה אני צריך לעשות איך להעלות את זה ל-DOK?! תודה

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by redead,

מוזר לא יודע מה שינו בחלונות 7 אבל יש לי איזה קובץ KEY.REG בשביל איזה תוכנה והחלונות לא יודע לזהות מה עושים ואיך משתמשים בקובץ REG ...

17. Started by rotman,

שלום אנשים , אני רץ על WIN XP , מחשב עם 4 ג'יגה זכרון (רק 3.5 בשימוש לצערי) מעבד core duo e-6300 מחשב שאמור להיות חזק פחות או יותר... משום מה , כשאני משתמש בו קצת במאסיביות (פותח כמות סבירה של חלונות אקספלורר עם כמה טאבים בכל אחד) outlook , emule , babylon , media player פתוחים (לכאורה לא יותר ממה שמחשב אמור להחזיק) מתחילים לקרות תופעות מוזרות כגון : תוכנות חדשות לא מסכימות לרוץ , טאבים חדשים לא מוכנים להפתח , כשאני כותב מייל ומגדיל את הפונט באיזשהו גודל מסוים הוא נתקע ולא מוכן להגדיל אותו מעבר לו , ואפילו הרגע קרה לי שרשימת המנועי חיפוש המועדפים (ב IE7 הצטמצמה מ 9 ל 3 , אבל עכשיו היא חזרה להיות מלאה). אני כמעט בטוח שזה קשור איכשהו לזכרון כיוון שאם תוכנה לא נפתחת , אני ס…

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  18. (slipstream)

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  19. השגיאה: לאחר כמה נסיונות: * SYSTEM RESTORE לא עבד. * סריקה: לא נמצא שום ווירוס תיקיות + כוננים קשיחים לא נפתחים. אבל אם אני לוחץ מקש ימני ואז על OPEN IN NEW WINDOW זה כן נפתח. בדקתי בפורום אחר ואמרו שם שהרשאות התבלגנו לי " looks like your permissions are messed up.." מה עוד עושים?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  20. צהריים טובים , שאלה בכותרת.. האם מיקרוסופט עידכנו את הדרייבירים החסרים לבקרי ה-SATA , או בכוונתם לעדכן בהמשך ? מה שיהיה חסר לי בהתקנה עם ה-SP2 . ראיתי בסטיקי את הבעיה אבל ההתייחסות הייתה ל-SP2 ואני לא יודע אם כדאי לנסות בכלל עם SP3 או שחייבים בכל מקרה להטמיע את הדרייבר עם תוכנת NLITE או העלאת הדרייבר עם דיסק און קי .. תודה .

• 3 תגובות
    • 903 צפיות
  21. Started by alice in chains,

התקנתי השבוע את XP PRO ויש לי כמה שאלות 1)איך אני יכול להעלים את הקטע שהוא מבקש ממני סיסמה כדי להכנס לWINDOW 2)יש לי בעיה עם הדריבר של2 TNT שWINDOWS כן מזהה אותו ותקין לבד אבל הוא אומר שיש בעיה עם הדריבר ניסיתי להוריד מאתר של NVIDIA אבל הוא עושה לי אותו בעיה.

22. Started by EITANL,

איך אני מחזיר את ה task manager למצבו המקורי עם שלושה פולדרים "Preformance, Processes, Aplications יש לי WIN XP PRO בתודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  23. יש לי בעייה מרגיזה : אני לא מצליח לראות סרטי מדיה פלייר בחלון דפדפן, למשל אלה שב-WOW.WALLA. במקום תמונה מופיע ריבוע אפור וקול בלבד. יכולתי בעבר ולא יודע מה קרה. חיפשתי והורדתי ברשת קודקים לנגן אבל אף אחד לא פתר הבעיה. ראיתי פתרון אפשרי לבעיה : Per MikeB: If you are getting gray screens (grey) instead of video for embedded playback using WMP6, while the content is playing right-click on the player, choose FILE: PROPERTIES and click the Advanced tab, double click on the "Windows Media Video Decoder" entry in the first box of the dialog, and make sure that the controls aren't all zeroed. Finally, if none of that helps, make sure your connection bitrate is set, as if the con…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  24. 4:00 PM.... איך אני משנה את זה ??? אם אפשר הסבר מדוייק... תודה

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  25. שלום רב. כל פעם שאני מכניס כתובת מסויימת לשורת הכתובת באקספלורר בלי http:// או www. (כתובתת כזו: hwzone.co.il) זה מגיע לי לדף כזה: http://www.ms-search.com/search.php?aid=30626&q=hwzone.co.il ותמיד זה היה ניכנס לי ישר לאתר בלי להוסיף בהתחלה http:// או www איך אפשר לסדר את זה? (ניסיתי כל תוכנה נגד spys אבל לא הצלחי..) תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.