Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אני לא מוצא את האפשרות הזאת בווינדוס 7 איפה זה נמצא בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
סכוי קטן שמישהו יענה, אבל אולי בכל זאת. יש לי solidworks 2005 ו 2006, בשניהם יש בעיה עם שמירת קבצי PDF, שאני מנסה לשמור save as pdf...הוא נותן לי שגיעת printer error, הוא מסיים את ההמרה אבל קובץ ה PDF שוקל משהו כמו 4k והוא ריק. ניסיתי להוריד את bluebeam pushbutton plus החדש, שם הוא לא נותן לי הודעת שגיאה, והוא מסיים את ההמרה, אבל עדיין קובץ ה pdf שוקל משהו כמו 4k והוא ריק. מתמיכת solidworks ישראל אני לא מצפה לתשובה רצינית... ("זה אמור לעבוד")
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות שכאשר ולוחצים Ctrl+alt + del ביחד במקלדת מנהל המשימות יפתח ישירות מבלי המסך הכחול ששואל מה לבחור???....
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר את ה - IIS והתוכנה נתקעת ולא מסירה לי את התוכניות הנלוות . כמו כן כשאני נכנס לMMC האחראי ל- COMPUTER MANAGMENT הוא פשוט משתהה זמן רב ולא עובד . יש למישהוא מושג מה הסיבה לכך ?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
התקנתי דרייבר של כרטיס מסך, ועכשיו בכל פעם שהמחשב עולה, אני מקבל הודעה: User Account Control A program needs your permission to continue If you started this program, continue. VDOTool: Display Control Panel PALIT MICROSYSTEMS,INC. אני בוטח באפליקציה הזאת וכמובן שאני מאשר לה לפעול. הבעיה היא שמיקרוסופט שכחו ליישם בויסטה מנגנון למידה, ובכל פעם אני צריך לאשר את האפליקציה הזאת מחדש. מה יקרה כשאני אתקין 10 תוכנות שיעלו ב-Startup? בכל פעם אני אצטרך לאשר את כולם מחדש? זה מצב ממש לא הגיוני. איך אפשר לעקוף את זה?
-
- 11 תגובות
- 929 צפיות
-
-
*הערה: קודם כל, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לפירסום הת'ראד הזה, אז נא לא לסקול אותי אם זהו איננו הפורום המתאים ביותר לת'ראד.. אפשר פשוט להעביר.. שלומות לכם חברי Hwzone. בביתי הקט שני מחשבים, המחשב שלי והמחשב של אחותי המחוברים ברשת(שיתוף קבצים ואינטרנט) כאשר אני מתפקד כמחשב שרת. לפני כמה שבועות צצה בעיה מוזרה משהו במחשב של אחותי עם השפה האנגלית... בכל מקום שבו ניתן לכתוב, חוץ מאתרים בתוך האקספלורר, פשוט אי אפשר לכתוב באותיות אנגליות "קטנות"(אלא אם כותבים בWord או Notepad ומעתיקים). כלומר - Alt+Shift פשוט לא עובדים באקספלורר, וגם החלפת שפה "ידנית" דרך סרגל הכלים לא עובדת.. הדבר היחיד שעובד הוא מקש הCaps Lock שמחליף את האותיות העבריות לאותיות אנגליות גדולות, ולא קטנות... כמ…
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שהייתי בוינדוס XP אפשרויות צריכת חשמל היו מכבות לי את המסך תוך 10 דקות, אבל שהיה תוכנות שפועלות על מסך מלא, כמו משחקים לדוגמא או נגן וידאו(bsplayer) המסך היה נשאר דולק. שעברתי לוינדוס vista המסך מתכבה תוך 10 דקות לא משנה אם יש תוכנה שפעולת על מסך מלא. יש אפשרות לגרום לזה לפעול רק שאין תוכנות שפועלות על מסך מלא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יום טוב ונחמד לכולם. ישנם למחשב מספר בעיות שככל הנראה רובן תלויות בקובצי DLL. קצת רקע על מערכות ההפעלה: במחשב מותקנות שתי תוכנות הפעלה ה-XP וה-98 . כל אחת במחיצה נפרדת (כך כנראה ההגדרה) ה-98 ב-:C וה-XP ב- ה-98 עם רישיון וה-XP קצת פחות מסודר, ובשתיהן יש בעיות. 1. ה-XP מודיע בזמן מה אחרי ההפעלה שיש בעיה ב-REMOTE CONTROL BOOT (הציטוט לא מדויק אבל זה פחות או יותר הענין ומכבה את המחשב לפי שעון פנימי של התוכנה בתוך דקה. 2. ב-98 מיד בהעלאת המערכת ישנה הודעה : קובץ DLL חיוני בשם PSAPI.DLL חסר, ולאחר הקשת אישור ההודעה נעלמת. מה צריך לעשות ? האם להתקין מחדש את קובץ ה-DLL ואם כן מהיכן ? 3. ב-EXPLORER יש הודעה באמצע השימוש על-כך שהתוכנית ביצעה פעולה לא חוקית ולאחריה הודעה…
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לכל מי שרוצה לדעת, התקנתי את הווינדוס שקניתי מחותם(של הסתדרות המורים) בהצלחה. רק שאלה אחת, אני זוכר שבויסטה אולטימט הייתה אפשרות לעשות וולפאפר שזז, כמו וידאו ומשום מה אני לא מוצא את האפשרות הזאת בווינדוס 7..יש למישהו מושג איפה זה נמצא? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מדי פעם הסמן שלי משתגע. פתאום באמצע העבודה הוא מתחיל לזוז לי, או שפתאום אני מוצא את הסמן בפינת המסך למרות שהוא היה באמצע. דברים כאלה קוראים לי לעיתים קרובות מישהו יודע מה זה ואיך לטפל בזה? ואין לי שום וירוס ודברים כאלה ( שתי אנטי-וירוסים ), וכן יש לי פיירוול (zone alarm ), ותוכנות ספייוור ( שתי תוכנות ). תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
יש לי WIN7 HOME PREMIUM 64 BIT ואני לא מצליח לפתוח כמעט אף קובץ EXE מתי שאני מנסה לפתוח קובץ התקנה (לדוגמא הדמו של UT3) זה רושם לי COULD NOT OPEN ARCHIVE FILE IS EITHER UNKNOWN FORMAT OR DAMAGED הרבה קבצים ותוכנות שפעם עבדו לי עם WIN XP לא עובדים עכשיו בדקתי עם אותו קובץ בווינדוס XP ובמקום דף לבן (קובץ FILE) היה קובץ התקנה וזה עבד מה עושים? ???
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני זוכר שיש אתר שבו אפשר להוריד דיסקט איתחול של ווינדוס 98 אם בבקשה מישהו מוכן לתת לי את הלינק לאתר, תודה.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
ביום בהיר אחד, היום, אני מדליק את המחשב, ובמקום מסך הטעינה אני מקבל פשוט מסך שחור. מה שמעניין זה שזה כבר קרה לי השבוע ואז פתרתי את זה עם המערכת תיקון שבדיסק התקנה של הווינדוס. מה שמוזר הוא, שהיום שזה קרה שוב פעם, זה לא עבר, ניסיתי שחזור מערכת, לא עבד, מה שכן עבד זה אבחון הזיכרון, מה שמוזר הוא שהוא לא מצא אף שגיאה והכול עבד פתאום ! מאז לא כיביתי את המחשב כי ניראה לי מאוד שזה ייקרה שוב פעם. מה אתם אומרים ? זה ייקרה שוב פעם ? איפה נעוצה הבעיה ? כמה הערות : אנטי וירוס מעודכן ומריץ סריקה של שבוע. ווינדוס ויסטה 64.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
איזה זיכרון כדיי למחשב שיפעיל ויסטה? למשל 512 או 512X2
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייב עזרה דוד שלי שכח את הסיסמא במסך התחלתי של הXP ולא יכול להפעיל את הווינדוס. יש תוכנה מסויימת שמוחקת את הסיסמא של המסך ההתחלתי כדי שיוכל להיכנס לווינדוס..מאיפה מורידים?? או שיש משהו אחר שאפשרי לעשות ע"מ לבטל את הסיסמא?? אודה לכל מי שיתן עזרה כי זה מאוד דחוף.תודה.
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מתי יוצא לחנויות אופיס 2007 בעיברית?
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
לאחרונה א"א להשלים את שחזור המערכת. אני מקבל הודעה; "המערכת לא יכלה להשלים את השחזור" וזה קורא עם כל נקודות השחזור. יש למישהו עצה לזה? או הצעה לתוכנה טובה היודעת לבצע שחזור?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום, במשך החודש האחרון יש לאחי במחשב הרבה בעיות. בהתחלה זה היה נקע על Windows Loading Operating System ואחרי כ 15 דקות הוא היה נדלק. אחי ניסה לפרמט ועכשיו המחשב תקוע על Windows Loading Operating System ולא זז בכלל. עשיתי ב BIOS שקודם יעלה הדיסק ואז הכונן וזה עדיין לא קורא את הדיסק בשביל שאני אפרמט לו שוב. הדיסק הוא דיסק מקורי.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
איך זה שלא מדברים פה על מערכת ההפעלה החדשה של גוגל שתתאים במיוחד למחשבים ניידים? ואני יודע שזה לא כ"כ קשור לווינדוס, אבל אין פה שום פורום שיותר קשור לזה. http://test.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3743158,00.html מה דעתכם? האם ווינדוס הולכת ודועכת? או שרק תפרח עם 7? נחכה ונראה
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חברים. פתאום בלי שום התרעה מוקדמת אני מפעיל את המחשב, נכנס ליוזר שלי והפתעתי אין לי שום דבר בDESKTOP כלומר אין לי בכלל DESKTOP. אני מתכוון לכך שאין לי את הסרגל עם "התחל" ושעון בצד השני" אין לי איקונים פשוט התמונה של הרקע וזהו. אולי זה ווירוס אני לא יודע אבל לחצתי CTRL+ALT+DEL ונטרלתי את explorer.exe והרצתי אותו מחדש שום דבר לא השתנה. יכול להיות שזה ווירוס כי האקספלרור מופיע באותיות גדולות. בכל מקרה הפעלתי את הFIREFOX כדי לדון איתך בבעיה שלי. מה אתם חושבים ? פתרונות ועוד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב לאפטופ: ACER LATPOP MODEL Extensa 5630 (CPU INTEL T5800 @2GH (יותר מ 5 שנים) עם מערכת הפעלה "windows vista home premium installed SP-1" מעוניין לעבור ל WINDOWS-7 הרצתי בדיקת התאמה של MICROSOFT וקיבלתי הודעת אי ההתאמה הבאה: incompatiblity with ATI Mobility Radeon HD 3470 האם אין דרך להתגבר על אי התאמה זו , והאם עלי לבחור ב WINDOWS-XP בתודה אליעזר
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שבתוכנה מסויימת(WORD) כשאני עושה OPEN אז הוא יסדר לי את הקבצים שבתוכה לפי שם ובתוכנה אחרת נגיד (EXCEL) שהוא יסדר לי את הקבצים לפי תאריך. צירפתי תמונה שתבינו על איזה מסך OPEN אני מדבר.... תודה זה חשוב לי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מילות מפתח שמופיעות בתוך המסמך. איך עושים את זה? ב XP
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין xp על xp כיים אבל לא רוצה שהמשחקים המותקנים שלי לא יוכלו לעבוד! אז האם הרגסטרי ישמר ואני יכול לשחק בהם או שלא?? נ.ב האםתיקון יוכל להחזיק את ה-direct x 9????????
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני לא מאמין!!!!!!!!! זה קרה לכמה חברים וגם לכמה אנשים בפורום אבל, בחיים לא האמנתי שזה יקרה לי! אני פותח את המסך של השרת שלי... והופ חזרנו שנה אחורה!!!!!!!!! הרבה מסמכים, קבצים, תוכנות, נעלמו, אין לי RESTORE POINT קרוב... טעות חמורה, למישהו יש איזשהו מידע איך אני יכול לשחזר את הוינדוס? אולי איזושהיא תוכנת נורטון!?! עזרה בבקשה. ותגידו לי למה הוא לא שואל לפני שהוא משחזר את ההגדרות ?!!? כס ר*בק, שעות של עבודה והרבה מידע חשוב MOOMOO עם השרת המפורמט.!
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-