עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dydy,

שלום אני נוסע לארצות הברית , וצריך לקנות שני ניידים, מעדיף אותם עם WIN 7 ,המחשבים מיועדים לילדים בגיל 7 , 13 , לכן נושא העיברית מאוד חשוב , האים ניתן לעברת ? תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  2. שלום אני משאיר את המחשב ללילה עם אימיול, הכל טוב ויפה לפעמים שאני קם בבוקר המחשב תקוע אני רוצה את השגיאה של איסיקיו ואין אינטרנט, מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. יכול להיות שהאינטרנט שלי נחסם קצת? לא יודע אולי מהרוחב פס :-\ האתרים עולים לאט יותר...וגם האתר הזה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  4. כשאני מנסה להיכנס לדוא"ל ברשת, האינטרנט אקספלורר משלים ססמאות לשמות יוזרים מסוימים ולא לאחרים, וגם לא מציע להשלים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by HeaT-SinK,

האקספלורר שלי לא עובד ... אני עכשיו במוזילה ששלח לי חבר תהתקנה ... היום בצהריים היו לי בעיות עם המחשב ...לבסוף החליט האקספלורר לא להראות אף דף אלא להציג THE PGAE COULD NOT DESPLAY .... זהו בעצם . לא משנה איך זה קרה אבל האינטרנט שלי עובד - הכל אייסיקיו וקאזה והכל אבל האינטרנט אקספלורר לא ... במוזילה אי אפשר לעדכן ווינדוס . ואין לי אפשרות לגירסא חדשה של IE - לי יש תהכי חדשה (אני מניח) מה עושים ? תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  6. זה יכול לקרות באמצע גלישה סתם באמצע החיים..וזה מעצבן מישוה יודע איך מבטלים את זה?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  7. יש לי WIN XP ועליו אינטרנט אקספלורר גרסה 6 עד לפני שבוע הוא תפס בערך כמות זיכרון נורמלי שנעה הבין 10 ל20 מגה בזיכרון הפיזי כעת הוא תופס כ30 מגה לכל חלון שנפתח באינטרנט... התוכנה היחידה שהתקנתי באותו פרק זמן הייתה JAVA WEB START כדי שהאינטרנט יפעל כמו שצריך האם הבעיה היא בתוכנה עצמה או שאולי התעוררה בעיה בוינדואס? תודה מראש לכל העונים

• 9 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by asmon,

בזמן האחרון האינטרנט אצליל לא זז מה אני יכול לעשות בישביל לסדר את זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by alexkidd,

אני לא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. מאז ששדרגתי לווינדוס 10 אחת לכמה זמן (חצי שעה - שעה) האינטרנט פשוט מתנתק לי (הסמל של הרשת האלחוטית מוסיף סימן אזהרה צהוב עם סימן קריאה) ואז אני נאלץ לבצע את הפעולות IPCONFIG/RELEASE IPCONFIG/RENEW ואז האינטרנט חוזר זמנית לפעול. יש לציין שבווינדוס 7 אין לי את הבעיה הזאת. מישהו נתקל בבעיה שמפורטת למעלה והצליח לפתור אותה? אשמח ואודה לכם אם תשתפו אותי בפתרון. אגב, המחשב שלי זה דל INSPIRON 5110 והכ.רשת האלחוטי שלי נקרא DELL WIRELESS 1702. ניסיתי לעדכן דרייברים, למחוק ולהתקין את הדרייברים המקוריים שהגיעו יחד עם המחשב. ביטלתי את החיסכון בצריכת חשמל ב-DEVICE MANAGER כל זה לא עזר!

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. לפני כמה ימים פתאום קרה לי משהו מוזר במחשב, אני גולש איזה 45 דקות באינטרנט ואז פתאום האינטרנט מתנתק, זאת אומרת החייגן מתנתק ומתי שאני מנסה להתחבר בחזרה אז החייגן כותב לי Error 769 :The spcified destination is not rechable וגם ישר אחרי שזה קורה פתאום אין סאונד במחשב, שאני נכנס ללוח בקרה לצלילים והתקני שמע כתוב "אין התקן שמע" למרות שבמנהל ההתקנים אין סימן אזהרה צהוב והדרייבר של הכרטיס קול מופיע והכול שם פלוסים. אני יודע שזה בעיה בווינדוז כי יש לי מחשב נייד שיש בו בדיוק את אותו החייגן ושאני מחבר את הכבל רשת למחשב נייד אז אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי בעיה. יש לציין שמתי שאני עושה ריסטרט למחשב אז אחרי זה אני כן מצליח להתחבר לאינטרנט ואז הבעיה חוזרת. ניסיתי לסרוק SPYWARE ווירו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by AVI.S.T,

יש לי בעיה מדי פעם שאני מנסה להתנתק מהאינטרנט זה נתקע(לא המחשב ) ובו נגיד אני רוצה להכנס אני לא יכול זה לא זז ואני חיב לעשות ריסט(וכל זה מאז שהתכנתי תמודם החדש) מה הבעיה???

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by GRiM,

ביומיים האחרונים האינטרנט עושה לי בעיות בגלישה, לפעמים לא נכנס לאתרים (404 תוך שניה), לפעמים לא טוען את כל האתר (ברוב המקרים - תמונות) ולא מתחבר למסנג'ר, כמו כן יש לי בעיה של איטיות - האתרים נפתחים מאוד לאט, אני מרגיש שזה לא היה ככה לפני זה. אני באינטרנט זהב (כבלים) באזור תבל, חיבור 1.5M, משתמש קבוע ב-Ad-Aware עדכני, ותהליכים שלי מצורפים כתמונה. אני לא יודע מה הבעיה, אשמח לקבל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  13. למי שלא הבין את הנושא אז איך אני מחזיר את זה למצב ההתחלתי (רקע שקוף)

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. Started by or0126,

אנשים אין לי מושג מה קרה אבל יום אחד פתאום האיקונים שלי השתגעו הנה תמונה של איך שהם נראים עכשיו http://img128.imageshack.us/img128/8738/untitleddddwe8.jpg ניסיתי הרבה דברים והם לא הצליחו (כולל הסימון של הדרופ שדו) מה לעשות???

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  15. ניסיתי סיסטם ריסטור וסריקות אם נוד 32 וAVG ולא גילה ווירוסים המערכת עשתה פירמוט אתמול ממש לא בא לי לפרמט אז קיצר משהו יודע מה לעשות [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  16. שלום.. בעיה מוזרה מקווה מאווווווד שאמצא הפיתרון פה..התקנתי העדכון החדש SP2 בעברית... והכל טוב ויפה.. הופעל המחשב מחדש והכל תקין כשכיביתי המחשב וחזרתי לוינדוז היה תקוע העכבר כאילו עסוק.. ולא לוחץ על כלום. פירמטתי והתקנתי שוב.. וכשמכבה המחשב וחוזר אותה בעיה.... אלוווהים מה אעשה? בבקשה בבקשה עזרווווו לייייי!!!

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by ron11,

שכחתי את הסיסמה שלי למחשב יש תוכנה או דרך לעקוף את הנעילה יש פתרון ? במקום להתקין מחדש מערכת הפעלה ? תודה לעוזרים ...

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  18. האם "מצב שינה" עוזר איכשהו למחשב מבחינת ביצועים? כי שמעתי שזה איכשהו עוזר... למשל אם אני מפעיל את המצב שינה הזה ל4 שעות?? איך זה עוזר לי? או שזה לא עוזר לי בכלום? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  19. מגרסה אחת של Win7 על אותו מחשב? (לדוגמא - על כונן פיזי אחד, גרסת home premium, ובכונן פיזי אחר גרסת ultimate). ושאלה נוספת כדי לחסוך בשרשור מיוחד - כיצד ניתן לשנות את מידות האייקונים ב- win7, בלי להכנס לשם כך לעורך הרישום? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by m159,

אני חושב לשדרג להום פרימיום, ומתוך האתר של מיקרוסופט הבנתי שצריך 40 ג"ב של זכרון לי יש כונן קשיח בן 80 ג"ב אבל מחיצה C מוגדרת כ20 ג"ב יש מצב שזה יספיק או שאני צריך לקנות HD חדש ?

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  21. הקצב העברה הוא 60MB או אפילו יורד ל55. האם זה תקין?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. היי, השאלה בכותרת. לוח האם שלי:GIGABYTE GA-EP43-UD3L. זיכרונות:2 סטיקים,כל אחד של KINGSTON DDR2 HYPER-X 2GB 800MHZ. כרגע אני על 32-BIT,מעונין לעבור ל64-BIT. תודה רבה מאוד מראש...

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  23. האם הפעלת המשולש הזה מורידה ביצועים במשחקים? או שמה ברגע שנפתח משחק היישומים האלו נעצרים?

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  24. חבר ביקש להתקין DEEP FREEZE במחשב הביתי, כדי להימנע מהבעיות שכל הזמן קורות כשהילדים (וגם הוא לפעמים) משחקים ברשת, נכנסים לאתרים מוזרים ומורידים כל מיני דברים. השאלה היא, האם ההקפאה של מחיצה C לא תשפיע על פעילות המערכת לאורך זמן, כי למיטב הבנתי המערכת מעדכנת כל הזמן קבצים בתיקיות של מערכת ההפעלה, APP DATA וכו'. בנוסף, חלק מהתוכנות הקיימות מעדכנות קבצים באותן תיקיות, ובתיקיות בספריית USERS. האם ניתן להמשיך ולעבוד עם המערכת במבנה הקיים יחד עם DEEP FREEZE, או שיש לשנות את המיקומים של הספריות הנ"ל? והאם זה אפשרי במערכת מותקנת, או שיש להתקין את המחשב מחדש ולעשות זאת בזמן ההתקנה? תודה

25. Started by alex.turovsky,

חברי טוען שבגלל שמערכת הקבצים היא NTFS, DEFRAG למעשה לא עושה כלום. אני טוען מנגד שגם עם NTFS" DEFRAGMENTER אחרי ANALYSIS מראה YOU SHOULD DEFRAG THIA DRIVE. מדובר ב VISTA.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.