Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה.... התקנתי את WIN 7 RC על המחשב ועליו התקנתי VPC גירסה 6.0.192.0, כאשר אני מתקין מכונה וירטואלית על WIN 7 אין לי אפשר לגישה ל WAN דרך המערכת בתוך המכונה הוירטואלית... אחרי בדיקות מעמיקות שעשיתי גיליתי שבהגדרות הרשת ב VPC של כל מכונה ומכונה לא נותנת לי אפשרות לבחור את הכרטיס רשת הפיזי שלי שממנו אני אמור לצאת ל WAN, לאומת זאת בויסטה הוא כן נותן לי. ( הדרייברים תקינים אני מצליח לצאת ל WAN דרך מ"ה ה"אמיתית" ) למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? נ.ב העלתי 2 תמונות השביל להראות את אופציות הבחירה שיש לי. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 965 צפיות
-
-
עם הדלקת המחשב מופיעה לי חלונית שגיאה:can notupdate privitize VNPclient. מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
לאחר שפרמטתי לwin 7 64 bit הוא יצר לי תיקייה בשם Windows.old אם כול התוכנות והקבצים מהמערכת הפעלה הקודמת האם הם חשובים? הם שימושיים בכלל ? אפשר למחוק אותם? כי זה תופס המון המון מקום והאם יש דרייברים לPHENOM 940 של WIN 7 ? איך אני יודע שהכול פועל כמו שצריך? כול התוכנות שהיו לי בXP לא פעילות יותר נכון?. ודבר שלי מה אני צריך לדעת בכללי איך הכי טוב לנצל את המעכת הפעלה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
תופעה משונה: בזמן האחרון, כשאני נכנס לתיקייה כלשהי בסייר הקבצים וממיין את הקבצים לפי שם, הקבצים הישנים יחסית ממויינים כמו שצריך, קודם התיקיות לפי ה- abc ואחריהן הקבצים לפי אותו הסדר, אבל אחרי האות z העסק מתחיל מחדש, הפעם לקבצים ותיקיות חדשים יותר והפעם המיון לא מבדיל בין קבצים ותיקיות והן מעורבבות ביחד. נאמר שכל מה שמופיע בארותיות גדולות הן תיקיות וכל מה שמופיע באותיות קטנות הם קבצים. אני רואה משהו כזה: AAA BBB GGG ZZZ aaa bbb hhh zzz AAA1 bbb1 DDD1 fff1 kkk1 ZZZ1 אני זוכר שאפשר לקבוע האם המיון יעשה לקבצים ותיק'יות ביחד או לקבצים בנפרד ותיקיות בנפרד, אבל אני לא זוכר איפה מגדירים את זה. ואיך אפשר ךקבל את שניהם בו זמנית?
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני התקנתי WIN XP 64BIT באנגלית ואני מחפש קובץ להורדה התקנה או משהו שאני יכול להפוך אותו לעברית מלאה תודה לכל מי שעוזר!
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח דפים באינטרנט.. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
4:00 PM.... איך אני משנה את זה ??? אם אפשר הסבר מדוייק... תודה
-
- 4 תגובות
- 965 צפיות
-
-
1)איך מפרמטים מחשב??? 2)איך מתקינים את-windows xp home edition מהדוס?? 3)מה הכוונה לעשות-boot ל-..... תנסו אם אתם יכולים כמובן לתת לי הסבר מפורט כי אני לא כל כך מבין בזה תןדה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
יש לי Office 2010 HEB אני מנסה להתקין אותו על Win Server 2008 Eng ומקבל הודעה: The language of this istallation package is not supported by your system יש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חברה... יש לי בעיה... כשאני מנסה להכנס לדוס בwindows XP דרך (run), מופיעה לי הודעה, והאפשרויות שלי הן: Close או Ignore. זאת ההודעה: הכותרת שלה: 16 bit MS-DOS subsystem תוכן: c:\windows\system32\command.com c:\windows\system32'autoexec.NT. the system file is not sutiable for running MS-DOS and Microsoft Windows application. Choose 'Close' to terminate the application לא משנה על איזה כפתור אני לוחץ, הוא סוגר את החלון... מי שיכול לעזור לי.... בבקשה... בתודה מראש. קובי.
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום.נתקלתי בבעיה לפני כמה ימים-שניסיתי לפתוח כמה סרטונים\שירים ביחד אני לא מצליח,הוא עובר על כל שיר\סרטון ואז מנגן אחד באופן אקראי... יש איזה פאץ' לתקן את העניין?הדבר המוזר הוא שזה קרה לי לפני כמה ימים בלי שעשיתי משהו. תודה.
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
מחשב פורמט, אבל אין את הדיסק שהגיע איתו עם הדרייברים הבסיסים. הותקן XP, אבל אין קול, ויש עוד רכיבים רבים עם סימן שאלה צהוב במנהל ההתקנים. ראשית אכתוב את הרכיבים עם סימן השאלה הצהוב במנהל ההתקנים, לאחר מכן אכתוב את החומרה של המחשב (שזוהתה ע"י HWINFO), אודה לכ מי שיוכל להצילנו ולומר לי מה עלי להוריד כדי שהכל יסתדר. (אם יש חבילת דרייברים אחת (אולי של לוח האם) שניתן להוריד מהאינטרנט שתסדר את הכל, מצויין, אם לא, אתרוצץ ין הרבה לינקים ) תודה מראש !!! ההתקנים שלא זוהו (סימן שאלה צהוב) : ATM Network controller Base Systm Device Multimedia Audio Controller SM Bus Controller Video COntroller VGA Compatabile חומרה : Intel Pentium 4 2417Mhz 134.3Mhz FSB D…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח+נייד, יצרתי homegroup, כדי לשתף את המדפסת שמחוברת לנייח וזה עובד נפלא. העניין הוא שעכשיו אני רוצה לשתף את כל כונן D, באופציות של הקבוצה הביתית יש רק אופציות לשתף מסמכים,תמונות,וידאו (את הספריות המוגדרות), אז עברתי למאפיינים של הכונן ושיתפתי אותו, הבעייה היא שבמחשב השני (הנייד) כשאני נכנס לקבוצה הביתית אני לא רואה את הקבצים... מישהו יודע מה הבעייה? תודה1
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
הבעיה מתחילה עוד בהתחלה כשמערכת ההפעלה עלתה, ישר התהליך הזה (מתוך עוד כמה נוספים עם שם דומה) תוקע את המחשב ע"י שימוש בכל כוח המעבד. אחרי 5 דקות הוא "נרגע" והשימוש במעבד יורד ל0, אך עם הזמן הוא כל הזמן קופץ ותוקע שוב את המחשב. כשאני סוגר את התהליך המחשב עובד מצויין חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה יותר את כרטיס הכל ואין אפשרות לשמוע יותר בשום תוכנה - כנראה שהתהליך קשור איכשהו לדרייבר של הכרטיס הקול. מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה, אני על סף ייאוש, השימוש במחשב הופך לסיוט בגלל זה. נ.ב - אני טכנאי מחשבים (לא רשמי) ואני מתחזק את המחשב שלי מצויין לדעתי עם כל התוכנות הדרושות נגד וירוסים (NOD32) נגד (SPY (SPYSWEEPER, חומת אש (ZONEALARAM), ניקויי רג'סטרי (Registry Mechanic) ואי…
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אחרי 5 חודשיים מיקרוסופט גילו את העיצוב VistaXP לWindows XP שהוא בעיקרון העיצוב של Longhorn aka Windows Vista. שהוכן על ידי אחד מהמעצבים הטובים בעולם Francisco Javier Ocasio Gotay aka KoL KoL הכין את העיצוב לפני 5 חודשיים (ויצא לי להשתמש בזה גם) והיום (דצמבר 13 2005) מיקרוסופט הצליחו ליצור קשר עם KoL וביקשו ממנו להסיר את העיצוב. נלקח מNeowin הנה עוד מידע http://www.neowin.net/index.php?act=view&id=31747 אני חושב שמיקרוסופט הבני זונות האלה צריכים לתפוס את הספמרים במקום להתמקד על דברים כאלה... נ.ב עוד סיבה למה לי להשתמש ב
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית, להלן מפרט המחשב, שצפוי להגיע במהלך הימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0. יצוין, שעיקר השימוש במחשב יהיה בגלישה באינטרנט ובמשחקי מחשב (בכל הרמות - קלים,בינוניים, כבדים) ומעט מאוד סרטים, אם בכלל (LCD 32 בחדר..). שנית, לאחר שיטוט באינטרנט, נראה שהיתרון היחיד שחשוב, לפחות בעיניי, בין גירסאות ה-ULTIMATE וה-PROFESSION ל-HOME EDITION, הוא האפשרות לדמות הפעלה של תוכנות במצב XP. האם אכן יש בעיות וקשיים עם תוכנות ב-WINDOWS 7, שמצריכות קנייה של גיסאות PRO או ULT? זאת ועוד, האם לדעתכם יש תכונות נוספות, בהתאם לצרכיי המפורטים לעיל, המצריכות שדרוג למערכות היותר מתקדמות? בכל מקרה, אם לטעמכם יש יתרונות מהותיים שלא הזכרתי, אנא ציינו ז…
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בעיה של חבר שלי: הוא מפעיל את המחשב שלו (WINDOWS XP), מגיע למסך הזה של הסקאנדיסק (זה שבזמן הפעלת מערכת ההפעלה, לא מערכת ההפעלה עצמה) ואם הוא לוחץ על דלג -> ריסט. אם הוא ממשיך עם הסקאנדיסק, זה מבצע ואז עושה ריסט. אם הוא הולך לSAFE MODE, זה טוען את הקבצים של הSAFE MODE ו-> ריסט. ב-" last known good configuration", זה מגיע למסך של הסקאנדיסק ושוב.... רעיונות/הארות/הערות?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
נניח אני שם על משבצות ב-תצוגה http://img83.imageshack.us/img83/4245/zscfdxf2.jpg וב-סדר סמלים לפי סוג http://img132.imageshack.us/img132/346/aewqlo5.jpg אז אני לא יודע למה זה תמיד משתנה לפרטים ב-תצוגה ולשם ב-סדר סמלים לפי מקווה שהבנתם
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני כל פעם מקבל שגיאה של , run a dll as an app וזה פשוט משתק לי את כל המחשב האינטרנט מתנתק וכל התוכנות הפעילות אלו הפרטים של השגיאה , appname : rundll32.exe appver : 5.1.2600.2180 mod name : udaprop.dll mod ver: 1.0.2.2 יש למישהו מושג מה זה הדבר הזה? ניסיתי גם לחפש בגוגל ולא הבנתי איך אני פותר את זה.
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הי, לאחרונה אני תוהה למה ברוב המחשבים הניידים היום אם לא בכולם מספקים מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשרובם מגיעים עם 4GB וחלקם אפילו עם 3. לא עדיף כבר 32 Bit?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קיבלתי מסך כחול (STOP: 0x0000007E) במחשב נייד של HP עם מערכת הפעלה XP PRO בנוסף הייתה לי גם רמיזה במסך הכחול שיש לי תקלה עם קובץ KS.SYS . קובץ זה יושב בתיקייה C:\WINDOWS\DRIVERS כיצד אני יכול לתקן אותו ? אני מבקש התיחסות רק לקובץ KS.SYS !
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד (COMPAC EVO N620C) עם מערכת XP מותקנת עליו והוא לא שומר שום מידע לפעם הבאה לדוגמא: סיסמאות ב-IE כל פעם הוא שואל אותי מחדש אם אני רוצה שהוא ישמור לפעם הבאה ואני לוחץ כן אבל הוא לא שומר כנ"ל לססמא ב-OUTLOOK יש שם מקום לסמן V לשמירה והוא לא שומר וגם בשורת RUN הוא לא שומר את הפקודות אני מניח שזו איזשהי הגדרת אבטחה אבל אני לא מוצא אותה בשום מקום קצת עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום כולם עדכנתי את הוויסטה שלי 64bit עם ה-SP1 ואני לא רואה שמותקן לי DX10.1 בדקתי דרך שורת ה-RUN, שכחתי מה בדיוק הפקודה שמראה איזה DX מותקן לך על המחשב אבל שם הוא מראה לי שיש לי רק 10 יש למישהו מושג אם זה אמור להיות 10 אפילו כשמותקן 10.1 או שבכלל לא מותקן לי 10.1 כמו שזה אמור להיות ואני צריך לעשות דבר מסויים בכדי שזה יקרה תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב לפני יומיים ושמתי לב כשאני חוזר הבייתה שהוא היה בSLEEP MODE. המגמה המשיכה כשחזרתי גם יום אחרי. אני לא יודע בדיוק כמה זמן לוקח לו להיכנס לSLEEP MODE אבל זה קורא בלילה כשאני יושן או כשאני חוזר הבייתה. איך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שעשיתי פירמוט למחשב,יש איזה פקודה שמיצא קובץ טקסט שמראה את התאריך, תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-