Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. התקנתי ויטסה על מחשב חדש amd 4200x2 asus m2a vm gskill 2gig wd 320 antec 380watt לעיתים מופיעים מסכים כחולים. מצאתי את תקיית minidump אך כאשר אני בא לפתוח את הקבצים באמצעות windbg מופיעה הודעה : "אין לך הרשאה לפתיחת קובץ זה. פנה אל הבעלים של הקובץ או אל המנהל לקבלת הרשאה." מה עושים? תודה, נדב
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
בלילה הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים פה באתר ואני לא מצליח להתקין אותם הוא מראה את השגיאה הבאה. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again. מחקתי את הדרייברים הישנים וניסיתי להתקין לא הלך מה הבעיה? WIN XP PRO.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון המחשב התחיל להתחרפן..זה התחיל בכך שמדי פעם בלי התראה מראש היה מופעי מסך כחול.עם הזמן התדירות של זה נהייתה גבוהה יותר. לפני כמה ימים המחשב החליט שהוא לא רוצה להעלות את עצמו בכלל והיו 2 שגיאות -הראשונה היא שאיך שאני מדליק את המחשב היה bios error :BIOS ROM checksum error עם צפצופים. -לאחר כמה ריסטים הייתה שגיאה אחרת : cpu settings has changed or unworkable. יום אחרי אני מנסה להפעיל את המחשב ופתאום הוא עובד..אבל השאלה לכמה זמן,במיוחד שהאחריות של השלוש שנים מסתיימת עוד 5 ימים. כפי שהבנתי עליי לעדכן את הביוס.האם לשלוח את המחשב ל TMS שמשם הוא נקנה או שניתן לעשות זאת לבד ? תודה מראש . המפרט בצד והמעבד על optimized defults 2.4GHZ.. Problem signature: Probl…
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
מותקן לי במחשב WIN XP בכונן C: WIN 7 בכונן D: לאחר התקנה חוזרת של XP נעלמה לי האפשרות להכנס ל WIN 7 היה פה פעם מדריך איך לשחזר את זה בעזרת דיסק התקנה של WIN 7 ניסיתי לבד ומה שקרה בסוף זה שהצלחתי להכנס לWIN 7 אבל האפשרות להכנס ל XP נעלמה. התקנתי מחדש XP וכרגע חזרתי למצב של רק מערכת אחת . איך לשחזר לאפשרות של 2 מערכות הפעלה?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי עשיתי קצת OC למחשב(סתם שיחקתי עם זה) ראיתי שכן פועל ולא פועל וכו'. ואז אחרי זמן מה, קיבלתי מסך כחול (כלומר הOC לא הלך) טוב נו, זה קורה לי המון פעמים, אין בעיה. הלכתי לBIOS ושחזרתי הגדרות קודמות שיציבות ופועלות טוב. אבל מאז שעשיתי את זה, באופן מוזר החלונות VISTA שלי (64 ביט גרסת אולטימט), עולה הרבה יותר לאט! וגם יש תחושה שהכונן הקשיח שלי קורא ורושם הרבה יותר לעיתים תכופות! יש לציין שאני גם משתמש בREADYBOOST וכו'. נניח לפני זה, החלונות היה עולה ואפילו לא מראה לי מסך WELCOME, אלא ישר נכנס לDESKTOP וכל הDRIVERS (נניח זה של ATI או של ASUS) כבר היו טעונים. עכשו לוקח ממש הרבה זמן, גם אחרי שהDESKTOP עלה, עדיין לוקח איזה דקותיים עד שהם עולים! והכונן הקשיח עובד די הרבה. למישהו …
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מגיע ל-70%40%(בגלל כפול ליבה) וזכרון של 25MB , לא זוכר מתי זה התחיל, אבל עשיתי סריקת וירוסים וSPYBOT , ניסיתי לבטל את ה AUTOMATIC UPDATES דרך ה SERVICES וזה גם לא עזר... תוכלו לעזור?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אבא שלי קנה נייד שישמש אותו בבית http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736475 אוטומטית חשבתי על החלונות 7 שלי אבל אז נזכרתי שאולי הוא בעצם לא צריך 64 ביט וזה יאט לו את המחשב. אז 64 או 32 או שזה לא כזה משנה?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מה זה בדיוק ואיך אני יכול להיכנס אליו(אני סתם סקרן איך זה נראה)?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
כל פעם שאני מכבה את המחשב המחשב כל הכתובות שהיו בהיסטוריה בoutlook נעלמות מה אפשר לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי על המחשב החדש שלי windows vista ultimate x64. הכל עבד טוב ויפה. כעת, כשאני מנסה לפתוח את Control Panel, החלון מופיע למאית שנייה ונעלם. כמו כן שאני מנסה לעשות מאפיינים ל"מחשב שלי" זה בכלל לא נפתח, וגם המשחקים של הwindows (לא שאני צריך אותם או משהו) לא נפתחים בכלל. לא מצאתי פתרון לבעיה, נתקלתם בזה כבר?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
מבלי שיהיה דרך לגלות את זה?
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום , שמתי לב לאחרונה שאני מעלה את המחשב הוא עולה לאט ולא עקב חוסר בזיכרון וירטואלי או SERVICES שרצים ברקע אלא בגלל כרטיס הרשת, שהמחשב עולה אני רואה שהוא מנסה לקבל אייפי ולהזדהות ועד שהוא מתחבר הרבה תוכנות אחרות לא עולות כנראה עקב הדרישה לחיבור אינטרנט, זה מאוד מתסכל לחכות עד שיעלה ואני תוהה האם זה רק בגלל הכרטיס או עקב HD שמהווה צוואר בקבוק ? קצת פרטים טכנים : אני גולש ב 50M של הוט לוח אם : ASUS P7P55D RAM : 8Gig http://img28.imageshack.us/img28/9866/94416478.png
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. יש לי office 2003 pro התומך בעברית. בבדיקת איות הוא מאפשר בדיקה רק של מלים אנגליות. איך ניתן להפעיל את בדיקת האיות גם בעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב: מעבד: Intel® Core2 Quad Q6600 קירור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 זיכרון: G.skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 Dual Channel Kit CL5 דיסק קשיח: Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive מארז: ANTEC P182 Black ספק: Corsair VX Series 450W PSU כרטיס מסך: BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB ורציתי לדעת אם כדאי לי להתקין בו Microsoft Vista Home Premium 64Bit English או שכדאי להתקין xp..?? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני והמזל שלי יש לי דיסק קשיח 320 ג'יגה עכשיו קבל הנתונים שלו יצא כיביתי את המחשב והחזרתי ועכשיו הוא מראה לי את זה שאני מנסה להכנס מה עושים? כל הדברים שלי שם
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
פתחתי את היישום להסרת שהתוכניות ב-control panel ויש שם רשימה של איזה 20 תוכנות שנקראות windows hotfix... רציתי לדעת מה אלה ומה עושים איתם ואיך הם הגיעו למחשבי? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
שלום ההודעה הזאת היא די דחופה אני ממש משתגע יש לי 48.8 ג'יגה בית קיבולת בכונן סי עכשיו אני רואה שהמחשב שלי בסכנה ואין לי מקום בכלל בכונן בקושי 11 מגה בית מחקתי את כל מה שאנילא צריך והעברתי לכונן אחר מחקתי היסטוריית גלישה וכל זה מחקתי תיקיית temp וזה כל הזמן גודל מחדש כל יום מישהו יודע מה אני יכול לעשות תעזרו לי בבקשה זה דחוףף!
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
וגיליתי שהאתר הרשמי לgadgets נעלם. ובמקומו מופיעים כמה מעשרות התוספות "המובילות", והודעה שכל האתר הוסר בגלל שמייקרוסופט "נלהבים" ממערכת ההפעלה Windows8. Because we want to focus on the exciting possibilities of the newest version of Windows, Microsoft no longer supports uploading new gadgets. אוקיי. אבל אם אני לא מעוניין ליצור gadget מסוים, אלא פשוט להשתמש בקיימים? למה להעלים את רובם?
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
בעיה של חבר שלי: הוא מפעיל את המחשב שלו (WINDOWS XP), מגיע למסך הזה של הסקאנדיסק (זה שבזמן הפעלת מערכת ההפעלה, לא מערכת ההפעלה עצמה) ואם הוא לוחץ על דלג -> ריסט. אם הוא ממשיך עם הסקאנדיסק, זה מבצע ואז עושה ריסט. אם הוא הולך לSAFE MODE, זה טוען את הקבצים של הSAFE MODE ו-> ריסט. ב-" last known good configuration", זה מגיע למסך של הסקאנדיסק ושוב.... רעיונות/הארות/הערות?
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות (כן לקנות... ) win xp home,להתקין אותה על המחשב הנוכחי וגם על המחשב החדש שמתכוון לקנות מתישהו. זכור לי משהו על הגבלה של ווינדוס לגביי מספר הפעמים שאפשר להתקין אותה על מחשבים שונים. מישהו יכול להזכיר לי במה בדיוק מדובר? ושאלה טיפה לא קשורה אבל בכל זאת, בחנות ממנה אקנה את המחשב החדש יסכימו להתקין לי את מערכת ההפעלה למרות שלא נקנתה אצלהם? תודה
-
- 14 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג מצביעים יפים לסמן של העכבר לWindows XP? אם מישהו מכיר בערוץ techTV יש תוכנית שנקראת CallForHelp ולמנחה שם יש סמנים יפים שאני לא יודע מאיפה להשיג אותם... תודה
-
- 4 תגובות
- 931 צפיות
-
-
ש DX10 ל XP עובד http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם המצב שלי ככה הרד דיסק אחד של 40 ג'יגה. יש לי כונן FAT32 שעליו יש מידע מאוד חשוב, ועוד מחיצה של לינוקס{לינדוס אם זה משנה}... אני לפרמט את המחיצה של הלינוקס אבל אני לא יכול כי הוא לא מזהה לא אותה... לא בבוט של ווינדוס 98 {במצב של דוס} בבוט של אקס פי אני מצליח להתקין והכול אבל שאני מתבקש לעשות ריסט עולה לי הלינוקס כרגיל הוא לא ממשיך לי את ההתקנה איך אני ימפרמט את המחיצה ? מבלי לגעת במחיצה של הנתונים השנייה ! תודה ויום טוב לכם!
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה היום נתקלתי אתלי במחשב בבעיה מוזרה ביותר שבגללה ביליתי כל הערב בתיקון המחשב בקיצור היום בערב פתחה אמא שלי את המחשב נכנסה לאינטרנט שם נתקע לה משהו והיא כיבתה את המחשב. הנה אני מדליק את המחשב ומה אני רואה אני לא יכול להכנס לwin98 שלי!! הוא רושם לי שיש ביעת אבטחה בVKD device ושאני צריך לאתחל את המחשב.גם safe mode לא עזר ונאלצתי להתקין הכל מחדש. אולי יש למישהו יש מושג מה זה הvkd device כדי שבפעם הבאה אני אולי אזהר יותר ויידע איך לתקן את זה
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-