Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מה קורה אחים..... יש לי ווינדוס 98SE. יש לי חיבור ADSL דרך נטויז'ן ולפני יומיים התחברתי לאינטרנט והכול היה בסדר. אבל התנתקתי מהאינטרנט היתחברתי שוב ולא הצלחתי להעביר נתונים.... הוא מבצע את הקישור אבל אני לא מצליח להעביר נתונים! דיברתי עם בזק ונטויז'ן והם לא הצליחו להבין מה הבעיה.... הם אמרו לי שהבעיה היא כניראה עם הווינדוס. אני לא רוצה לפרמט את הווינדוס בגלל שאין לי ממש זמן. מישהו יכול אולי לתת לי פיתרון?..... נ.ב מחקתי קובץ DLL בשם ISO או IOS יכול להיות שיש קשר ביניהם.
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל תוכנה הוא מבקש ממני את הדבר הבא : http://img239.exs.cx/my.php?loc=img239ℑ=tochna3ma.gif בבקשה עזרה זה חושב תודה !!
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
מאחר והדרייבר עבור ה AUDIGY המזדרגג לא תומך בכתובות של 64 ביט (גם לא בגירסת הבטא האחרונה), לעיתים אני נתקל בתופעות מעצבנות עם המקרופון הגורמות לקיטועים בשמע או לרעשים סטטיים. אחד מה WALKAROUNDS (מלבד להתקין מערכת הפעלה של 32 ביט), הוא פשוט לסרס את כמות הזכרון הפנימי שמערכת ההפעלה יכולה לראות בפועל. לא להתבלבל עם PAGE FILE. אני צריך שמערכת ההפעלה תראה פיסית פחות מ 3.5 ג'יגה בראם, אע"פי שמותקנים במחשב 4 ג'יגה. האם זה באמת ניתן לשינוי? אם כן, איפה? 10x
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לא יודע למה , בזמן האחרון המחשב נתקע לי המון בזמן משחקים.. בדקתי ב LOG וראיתי את ה ERROR הבא: SERVICE NAME : NET BT Initialization failed because the driver device could not be created. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עושים? עזרה.. =) תודה!
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב עולה לי ההודעה : error no such partition grub rescue זה לפטופ ואין ברשותי דיסק של ווינדוס מה לעשות ? המערכות הפעלה שהיו על המחשב זה ווינדוס 7 ו LINUX MINT
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אשתדל להיות תמציתי וברור, אך יחד עם זאת אני רוצה להעביר בצורה מלאה את הבעיות והפתרונות שניסיתי ושלא עזרו. בעיה 1: כל תוכנת אנטי וירוס שאני מתקין, לא מצליחה לבצע live update כי משהו חוסם את הגישה שלה. בעיה 2: לא מצליח להתחבר עם פיירפוקס, רק עם אקספלורר. עד אתמול, עד שעשיתי עדכון תוכנה לפיירפוקס, הכל היה בסדר, פתאום כבר לא. רקע לבעיה 1: מחשב HP, ויסטה הום פרימיום. היה מותקן נורטון אנטי וירוס ל 30 יום, הסרתי אותו, כולל את תוכנת ה LIVE UPDATE שלו. המחשב הנייד מחובר ברשת ביתית אלחוטית עם ראוטר של אסוס. המחשב השולחני מחובר גם לראוטר אבל בחיבור קוי, ואיתו אין שום בעיה. חיברתי את הנייד באופן חוטי, לא עזר. חיברתי את הנייד ברשת של העבודה, לא עזר. כלומר, הבעיה בויסטה. …
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שימוש של חודשיים בויסטה שבזמן הזה היא קרסה פעמיים והייתי צריך להתקין שוב החלטתי לחזור לXP. יש לי 2 שאלות. 1)כדאי לחזור? 2)יש אפשרות להעביר את כל הרג'יסטרי שאני לא יצטרך להתקין הכל מחדש? תודה
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
בשלושה החודשים האחרונים השתמשתי בוינדוס ויסטה . הכבדות של המערכת, הבאגים ושאר הירקות הביאו אותי להחלטה לחזור לאקס פי 64. התקנתי את אקס פי בתיקיה נפרדת . וינדוס ויסטה נשאר בתיקיה שלו. עכשיו שאני שוב באקס פי וסיימתי לסדר את הקבצים במחשב כמו שאני אוהב ,אני רוצה להפטר מהתיקיה של ויסטה.. לצערי הוא לא נותן לי למחוק לא את התיקיה ולא שום קובץ שנמצא בפנים עולה לי הודעת השגיאה הבאה: cannot delete fxsext.ecf :access is denied"" ובהמשך אני אתגרם בקצרה- בדוק שהדיסק לא מוגן מכתיבה ושהקובץ לא בשימוש" . עלה לי הרעיון להשתמש בתוכנה DELETE DOC" התוכנה ניסתה למחוק דרך הדוס וגם לא הצליחה... מה אני יכול לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
*אני משתמש בהגנות (אנטי וירוס ופיירוול) וכל מה שצריך והכל מעודכן! אני משאיר את המחשב דולק ביינתים כי אני לא יודע מה לעשות , הווינדוס באמצע עבודה הציג לי הודעה : Files that are required for Windows to run properly have been replaced by unrecognized versions. To maintain system stability Windows must restore the original versions of these files. Insert your Windows XO Professional CD-RON now . ואני יכול לבחור Retry More Information Cancel וכשאני בוחר מור אינפורמיישן זה רק אומר לי שהדיסק לא בכונן וזאת הסיבה מה הולך פה ?! מה לבחור ? קרה למישהו ??? דרך אגב אין לי סיסטם ריסטור.... ויש לי חשד לאחד הגורמים... יש באקס פי אופצייה של SERVICES וביטלתי חלק מהם שהייתי בטוח שהם לא שימוש…
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום. עד היום הייתי מפרמט את המחשב ועושה הפעלה של הווינודס ללא בעיות. (ההפעלה של ה-30 יום). היום, התקנתי את Widnows XP על עוד מחשב, והוא אומר לי שה CD KEY לא תקין. יש לציין שיש לי עותק חוקי ומקורי של WINXP PRO. האם אין באפשרותי להתקין את XP על יותר ממחשב אחד?
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הי, לאחרונה אני תוהה למה ברוב המחשבים הניידים היום אם לא בכולם מספקים מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשרובם מגיעים עם 4GB וחלקם אפילו עם 3. לא עדיף כבר 32 Bit?
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
ואיך אני מעיף אותה? התיבת סימון מסומנת כשאני לוחץ על את האייקון (מסמן אותו) דוגמה בתמונה למטה... עריכה.. מצאתי איפה לבטל... folder options > view > use check boxes to select items ויש לי עוד שאלה: כשאני לוחץ על CTRL ALT DELETE הוא נותן לי בחירה של מה לעשות בדומה למה שהיה בWIN 2000. איך אני גורם לו להציג ישר את הTASK MANAGER כמו שיש בXP? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הינה השגיאה: http://img510.imageshack.us/img510/8474/06012006328aa9.jpg המחשב שלי בOC אבל לא נראה לי שבגלל זה הוא קרס כי הOC לא התאפס והטמפ' שלו בסדר וגם הוא יציב בבדיקות של ORTHOS..(הייתי המשחק אם זה משנה) אפשר לדעת למה זה קרה.. אני לא בדיוק מבין מה הדוח אומר ואיך אפשר לסדר את זה וזה כבר קרה לי לא מעט פעמים .. (פעם בשבועיים +-) תודה.
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת, כל קובץ שאני מוריד למחשב מהאינטרנט יורד כ0 KB, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש. כמו כן אני בחשבון מנהל בווינדוס וויסטה פרימיום, חיפשתי את ההגדרות משתמש אבל לא מצאתי משהו שמגביל את ההורדה!
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 98SE, וIE6 אני גולש באתרים וחלקם מורידים לי אוטומטים קבצים למחשב שנתקעים שם ומתקינים את עצמם מחדש דרך תיקיית ה-SYSTEM אני יודע איך להיפתר מהקבצים אבל כשאני שוב נכנס לאתרים הם שוב מורדים לי למחשב איך אני משנה את ההגדרות של הדפדפן כדי שיחסום הורדת קבצים אוטומטית?? אני מצטער אם בחרתי בפורום לא נכון, אבל זה יותר קשור לווינדוס מאשר לפורום תוכנה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני משתמש בווינדוס xp מן הסתם מאז שהוא יצא לשוק,אז בקיצור בשני ווינדוסים האחרונים שלי אני נתקל בהערה הזאת מה זההההההההההההה? זה מונע ממני המון דברים! מקווה שהתמונה תופיע! תודה רבה לכל העונים!
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, השעון ממהר כ-6 שניות בשעה, בזמן שהמחשב פועל. כיצד לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
-
-
היו שמועות שמערכת ההפעלה ווינדוס 8 תוכל להריץ משחקים של XBOX זה נכון?? ומתי הווינדוס 8 יצא? ועוד משהו יש דבר כזה ערכת נושא של XBOX יענו שיופיע לי הDASHBOARD
-
- 0 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי יש לי פורום php ומתי שערכתי את הקבצים אז בטעות לחצתי שזה תמיד יפתח את הקבצים עם הפנקס רשימות ועכשיו אני לא יכול לערוך אותם ואין תוכנה אחרת שיכולה לפתןח אותם אז רציתי לדעת איך אפשר לבטל את השטות הזאת בכדי שהמחשב שוב פעם לא ידע איזה סוג קבצים אלו
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני זוכר שיש אתר שבו אפשר להוריד דיסקט איתחול של ווינדוס 98 אם בבקשה מישהו מוכן לתת לי את הלינק לאתר, תודה.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי יש לנו רשת עם כמה מחשבים עם XP ואחד עם 98. כשאני מנסה לשתף כונן מסויים יש בעיה במחשב שבו ווינדוס 98: הכונן נראה ע"י המחשב עם 98 אבל לא ניתן להכנס אליו או להעתיק אליו קבצים. האם זה משום שהוא NTFS ? או אולי בגלל גודלו - 80 ג'יגה ? אציין שלמחשבים עם XP אין כל בעיה אתו. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי 512MB זיכרון מעבד XP2000 וכרטיס מסך RADEON 9700PRO. קודם כל, לפני בערך שבוע היה לי שינוי IP (לא יודע עם זה קשור) משום מה, בלי שום סיבה מיוחדת או הודעה.. לאחר מכן אני אני כל הזמן מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון פנוי, וקובץ SVCHOST עולה לגדלים ממש גדולים (מגיע לפעמים עד 100MB) ואין לי מושג מזה אומר גם... המחשב שלי נקי מפרסומות, (ADAWARE 6) ואין כל סיבה אחרת שאני חושב עליה לבעייה.. משחקים יוצאים באמצע שקופצת ההודעה על הזיכרון הפנימי, וגם החלונות עובד מאוד לאט שהSVCHOST גדל. למישהו יש רעיונות או פתרונות?? תודה מראש תומר
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה WINXP מותקנת על הארד דיסק קטן ביותר (20 GB) ובנוסף יש לי עוד כונן 250 GB (שקניתי יותר מאוחר) לאחרונה כבר ממש אין מקום בהארד דיסק ובגלל זה ובגלל סיבות אחרות כנראה המערכת עובד לאט ובצורה לא תקינה אין לי זמן ואנרגיות לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש האם יש אפשרות להעביר את כל מערכת הפעלה על נגזרותיה לכונן השני? תודה למגיבים!
-
- 4 תגובות
- 978 צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקספי ואני רוצה להתקין 7. שהעברתי לחברה שלי שירים בעברית מהמחשב שלי לשלה, שהיא משתמשת ב7, הטייטל והארטיסט בשירים היה רשום אצלה בג'יבריש במקום עברית כמו שאצלי שהעברתי, והיה צריך אחד אחד לשנות. זה בגלל בעיה שיש אצלה אולי כי הווינדווס שלה באנגלית או משו או שאם אני יעביר לווינדווס 7 גם לי זה יקרה? כי לעבור כמה אלפי שירים אחד אחד לשנות מג'יבריש לעברית לא נראה לי הגיוני.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע למה ה-Temporary Internet Files שלי תופס המון ניסתי למחוק כול מה שהיה שם וזה עדין תופס המון ניסתי לגלות את כול הקבצים ואולי זה מצה עוד איזה 15 קבצים אבל עדין הספריה תופסת לפחות גיגה מה לעשות יש איזה תוכנה שעושה את זה בבקשה עיזרו ליייייי :'(
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-