Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מה הבעיה בעצם? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא זוכר מה עשיתי ואיך זה קרה, אבל עכשיו הסמלים בתפריט התחל נראים כמו בתמונה ואין לי מושג איך לסדר את זה. אני אשמח לקבל קצת עזרה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אינני מצליח להבין את זה.. לא ממזמן היה לי מחשב עם וינדוס אקספי, עד ליום שבו עדכנתי אותו לחלונות שבע. היו יוצאים עדכונים כל כמה שבועות ואינני מדבר רק על התוכנה החודשית שבודקת רוגלות אלא עדכוני אבטחה סדירים. אני פשוט לא מצליח להבין איך לתוכנה שיצאה לפני עשר שנים עם צוות פיתוח ענק שישב עליה ועדיין יושב ובודק פרצות אבטחה. איך הם הגיעו למצב שגם לאחר יותר מעשר שנים בשוק עדיין יוצאים עדכונים?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש מצב שמייקרוסופט שחכו להוסיף אופציה של חיפוש שם של אפליקציה מסויימת? אז נכון שעדיין אין יותר מדי אפליקציות.אבל עדיין.אני צריך לחפור כדי לחפש משהוא.
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות בלות'ות מסוג shb6110 מערכת הפעלה ווינדוס7 אני רוצה לחבר אותם למחשב, איך אני עושה את זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
היי אני משתמש בחלונות ויסטה פרימיום, בהתחלה היתקנתי ויסטה באמצע התקנה היסרתי סימן V של הפעלה אוטומטית ברשום ויסטה דרך אינטרנט. כדי לא לעשות הרשמה לויסטה. רק בסוף אני רוצה ליבדוק אם הכל בסדר ושאין תקלות ובעיות ויסטה. ואז בסוף אעשה הרשמה. קודם כל יש לי שאלות שראית בויסטה יש כמה בעיות. איפה בחלונות ויסטה צריך להיות סמן מפתח בסרגל משימות ליד שעון שצריך לעשות הרשמה לויסטה? והיתקנתי דבר ראשון דרייבר כרטיס מסך. והכל בסדר, שלב שני דרייבר כרטיס קול. בסוף הפעלתי מחדש. בעליה לויסטה קיבלתי הודעה חלון שאומר על כרטיס קול כתוב: בכותרת: פתח קובץ - אזהרת אבטחה למטה כתוב : לא הייתה אפשרות לאמת את זהותו של המפרסם, האם אתה בטוח שברצונך להפעיל תוכנה זו? והיה שם שורה כתובת תייקיה קובץ של כרטיס…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, התקנתי Windows XP Professionalבהצלחה. כאשר הורדתי את הדרייבר למודם מהאתר של בזק וניסיתי להתקין אני מקבל את ההודעות הבאות : 1)Error loading newdev.dll 2)Administartor privileges are required to install ,uninstall, or configure the DSL software כמובן שבדקתי ואני מוגדר כאדמין אין לי מושג למה זה קורה וקשה לי להאמין שהקובץ מהאתר של בזק לא תקין(בדקתי את זה גם אם דיסק התקנה) אני מצליח להתקין תוכנות אחרות עם אותו חשבון. מישהו אולי יודע כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36148 מתאר כמה זכרון צריך או כמה יתן שיפור - מומלץ ביותר לקרוא!!! אחרון מסוגו - http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36155 וכתבת ביקורת חביבה: http://www.osnews.com/story.php/16620/Review-Windows-Vista-Ultimate והרבה מידע למי שלא מכיר מויקפידיה http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_vista
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המחשב לא עולה במצב רגיל, לא ידוע לי על שום דבר חדש שהותקן שם אבל העידכונים האוטומטים פועלים אז יכול להיות שבגלל זה. במצב רגיל הוא עולה ומקבל מסך כחול כשכל מה שאני רואה זה את ההודעה FILE_SYSTEM במצב בטוח הוא כן עולה בדרך כלל למרות שהוא גם התרסק לי פעם אחת במצב בטוח. ניסיתי שחזור מערכת בלי הצלחה, גם chkdsk לא פתר לי את הבעיות. המחשב מריץ windows xp יש לו 256 RAM (שכנראה תקינים כי עשיתי בדיקה לא מזמן והוצאתי את הסטיק הפגום) המעבד יושב על קצת חום (51 מעלות) זה אמנם לא נשמע לי קריטי אבל זה לא הכי קר בעולם אז אולי זה קשור, למרות שקשה לי להאמין. בכל אופן, מצורף DUMP [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם מעבד 64 ביט של ATHLON. אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה WINDOWS XP 64 BIT לקחתי מחבר דיסק של מערכת ההפעלה שזה גרסאת 6 באחד... כלומר יש שם 6 סוגי מערכת הפעלה בדיסק של DVD 4.7 GB (אני לא כ"כ מתמצא בווינדוס ה-64 אז יש מצב שאני טועה בניסוח).הבנתי שזה כמו שיש Windows Home Edition ו- Windows Proffessional.אז ל-64BIT יש 6 סוגי ווינדוס.. השאלה שלי זה איזה גרסא או ווינדוס הכי כדאי להתקין? ולמה? אם למישהו יש כח להסבר מפורט על כל הגרסאות ואיך זה בדיוק עובד אני אשמח ! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1)איך אני מעיף ווינדוס מסנגר? 2) איך אני מעיף את הודעת ווינדוס computer at risk כי לא משתמש שם באוטומטיק אפדייטס? 3) איך אני מעיף את האייקון של security alerts? 4) האם עדיף פיירוול של סיגייט או של ווינדוס (SP2 XP PRO )
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
Hello everybody, Today I've installed Windows XP SP3 on my PC. Before that I had Windows 7 beta. After the installation succeeded windows XP came up. Now, in my C drive I have two Windows folders and I want to delete the windows 7 one. How do I do that? Another problem that I've encountered is: I can't install Nvidia drivers. I can't change the language so it's in Arabic. That's the reason I type in English... Please, I need your help ASAP!
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
ה-windows explorer (לא אינטרנט אקספלורר) לעתים קרובות נתקע ומחייב סגירה שלו דרך ה-TASK MANAGER. זה קורה כאשר אני מנסה ליצור ספרייה חדשה או להעתיק קבצים מכונן נשלף או כונן CD להארדיסק. לא תמיד הוא נתקע על הפעולות האלו, אבל לעתים קרובות מאד. זו בעיה שקיימת כבר זמן רב, למיטב זכרוני כבר לפחות שנה-שנתיים, כך שעוד מלפני ה-Service Pack 3 הנוכחי המותקן. פרטי המערכת: WINDOWS XP PRO SP3 PENTIUM 4 3.0 GHZ 1.5 GB RAM במידת האפשר אני מעדיף לא לפרמט ולהתקין מחדש את החלונות - מסיבות מובנות (מידע, תמונות, התקנת תוכנות מחדש וכו'). אשמח לקבל רעיונות לפיתרון. תודה, אורי
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי דיסק התקנה של ווינדוס 7 גרסת 64 ביט כאשר אני מנסה להתקין אותו דרך BOOT , אני נתקל בתופעה מוזרה ואני ינסה להסביר עד כמה שניתן לאחר שהוא טוען את כל הקבצים ומופיע המסך הכחול של ההתקנה, לוקח לפחות 3 דקות עד שמוצג לי האפשרות לבחור באיזה שפה אני מעוניין להתקין לאחר מכן שאני לוחץ על הבא , לקוח כמה דקות טובות ואז מופיע לי אם אני מעוניין שדרג או להתקין באופן אישי בחרתי באופן אישי, פירמטי את כונן C , ההתקנה התחילה עבל בחלק של install windows file זה נתקע על 0 אחוז השארתי את המחשב דולק לפחות 3 שעות, וזה נשאר על 0% חשבתי שזה בעיה בדיסק, אז התקנתי דרך VM וההתקנה הלכה באופן מהיר ורציץ בלי שום בעיות והצלחתי בסופו של דבר ליצור מכונה וירטואלית של WIN 7 בנוסף התקנתי מ…
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, מותקנת אצלי windows 7 7100 שהותקן על גבי ויסטה. לאחרונה היו במחשב שלי בעיות ולכן החלטתי לפרמט. העתקתי את התיקיות הנ"ל לכונן משני במחשב, ואז על מנת לראות כמה מקום נשאר לי בכונן הראשי מחקתי את המקור שנמצא בו ופיניתי את סל המחזור. להפתעתי ראיתי פתאום בmy computer שהתפנה מקום גם בכונן המשני,ואכן משום מה הכל נמחק גם שם! מה אני יכול לעשות על מנת לאחזר את המידע בצורה הטובה ביותר? למה זה קרה בכלל(לכן החלטתי לפרסם את זה בפורום הזה)? אני בנתיים מנסה להשתמש בrecuva... יש הצעות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי WIN7 HOME PREMIUM 64 BIT ואני לא מצליח לפתוח כמעט אף קובץ EXE מתי שאני מנסה לפתוח קובץ התקנה (לדוגמא הדמו של UT3) זה רושם לי COULD NOT OPEN ARCHIVE FILE IS EITHER UNKNOWN FORMAT OR DAMAGED הרבה קבצים ותוכנות שפעם עבדו לי עם WIN XP לא עובדים עכשיו בדקתי עם אותו קובץ בווינדוס XP ובמקום דף לבן (קובץ FILE) היה קובץ התקנה וזה עבד מה עושים? ???
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני חושב שהפרסומות האלה שקופצות לי כשאני משתמש ב XP הם בגלל הקאזה שהורדתי. תעזרו לי למחוק אותם, זה ממש מעצבן לצאת ממשחק באמצע האקשן ולגלות שזה בגלל פרסומת מפגרת לאתר פורנו שקפצה. בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
ב-Windows 2000 Professional יש בתקיית My Pictures חלון גדול בצד שמאל למטה שמציג Preview של התמונה המסומנת, ומאפשר לבצע פעולות שונות כמו Zoom. החלון הזה מופיע באופן קבוע בלי קשר לסוג התצוגה של הקבצים. איך מבטלים את החלון הזה באמצעות ה-Registry?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כאשר אני מעתיק פיסקה מסוימת מאתר אינטרנט אל וורד או אקסל, פעמים רבות הכתב המתקבל הינו הפוך. כיצד ניתן לסדר זאת?
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
חברים יקרים ,שלום רב.... אני מתקין מערכות הפעלה כבר 5 שנים ,לעולם לא הייתה לי בעייה בהתקנה חדשה (פירמוט והתקנה). עד ש.... נתקלתי לראשונה בהארד דיסק 6 ג'יגה במחשב פנטיום 2 350GH 256 RAM יש לציין שמחשב זה עבד עם XP מצויין כבר שנה.... המחשב התחיל לקפוא לאחרונה ולאחר כמה בדיקות החלטתי לפרמט. משום מה במהלך ההתקנה XP תמיד במסך הויזואלי (שמציין שנותרו עוד 39 דקות לסיום) המחשב פשוט מבצע ריסטרט וחוזר חלילה.... ניסיתי שוב ושוב להתקין (מתהליך הפירמוט והלאה) פעם עם פאט 32 ופעם NTFS החלפתי את דיסק ההתקנה בדיסק XP אחר, בדקתי זיכרון עם MEMTEST בדקתי את ההארד דיסק בכך שפרקתי אותו ובמחשב אחר הרצתי עליו CHECK הכל נראה תקין.... ואז ניסיתי לראות מה קורה אם אני מתקין WIN98. וכן זה הצליח עד…
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי כשאני מנסה להיכנס ל-XP דרך Safe mode, אני מגיע עד השלב שבו רואים את הרקע ברזולוציה גבוהה, ואז הכל "קופא" ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי 512MB זיכרון מעבד XP2000 וכרטיס מסך RADEON 9700PRO. קודם כל, לפני בערך שבוע היה לי שינוי IP (לא יודע עם זה קשור) משום מה, בלי שום סיבה מיוחדת או הודעה.. לאחר מכן אני אני כל הזמן מקבל הודעה שאין מספיק זיכרון פנוי, וקובץ SVCHOST עולה לגדלים ממש גדולים (מגיע לפעמים עד 100MB) ואין לי מושג מזה אומר גם... המחשב שלי נקי מפרסומות, (ADAWARE 6) ואין כל סיבה אחרת שאני חושב עליה לבעייה.. משחקים יוצאים באמצע שקופצת ההודעה על הזיכרון הפנימי, וגם החלונות עובד מאוד לאט שהSVCHOST גדל. למישהו יש רעיונות או פתרונות?? תודה מראש תומר
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני הולך להתקין windows7 home premium - 64bitעם יוזר אדמיניסטרטור כמובן לאחר ההתקנה אני רוצה ליצור יוזר נוסף שיוכל להשתמש בכל התוכנות שמותקנות על המחשב אבל שלא תהיה לו שום אפשרות לעשות שינויים במחשב (הסרה/התקנה של תוכנות, שינויים שנוגעים ברג'סטרי וכ"ו) השאלה שלי היא כשאני מקים את היוזר הנוסף איזה הרשאות אני צריך לתת לו או לגרוע ממנו?
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים האחד בבית ויש לו את המערכת הבאה windows xp home edition ( pack 3) 2002 והמחשב השני ( הנייד) רץ על win 7 home premium אני טס לחול הרבה ואני מעוניין לדעת אם יש אפשרות להשתלט על הנייח מחו"ל ? האם יש אפשרות להשתלט דרך התוכנה המובנית בווינדוס ? תודה ,
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום,לפעמים אני נתקל בבעיה שכל מקש שאני לוחץ מפעיל לי קיצור דרך אחר ואני לא יכול להקליד,לפעמים ריסט עוזר לפעמים לא,זה מסתדר מעצמו. איך אני מסדר את זה? המחשב פועל על ווינדוס 7 64 ביט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-