Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי vista home pre 64 והורדתי bittorrent בגירסתו העדכנית ביותר... כל פעם שאני מפעיל אותו המחשב נתקע לאחר כמה דקות ויש לרסטו.... זה קורה לי גם כשאני נכנס לmyspace אבל אני לא חושב שהבעיות קשורות... מישהו יכול לחשוב על סיבה או פתרון?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
במחשב שלי יש כוננים C+D . כונן C משמש למערכת XP ולתוכנות . D משמש לקבצים אחרים. אני מעונין לבצע שינויי חומרה במחשב. גיביתי את כל מחיצה C על תקליטור ע"י GHOST . אילו שינויים בחומרה ניתן לבצע מבלי לפגוע בהתאמת קבצי המערכת ? ( קבצי המערכת של windows מותאמים לחומרה הנוכחית ACPI/HAL.DLL ) אני מעונין להתקין את כל הגיבוי אחרי ביצוע שינויים בחומרה.
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחר…
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כה השתמשתי בחלונות אקס פי ומעולם לא הייתה לי סיבה של ממש להוריד אתאחת מחבילות העדכונים. כך חחינו אני והמחשב חיים טובים ובלי מריבות שבוע שעבר רכשתי נגן של חברת קריאייטיב שהתקנת הדרייבר שלו דורשת את חבילת העידכונים מס' 2 של אקס פי. התקנתי כדת וכדין אך אחרי שאיתחלתי את המחשב הוא פעל איום ונורא, נתקע ושימוש בו הפך בלתי נסבל. מה שכן הצלחתי להתקין את התוכנה ולהעביר שירים. אתמול הסרתי את חבילת העדכונים והמחשב חזר לעבוד כרגיל. מה עליי לעשות? או אולי מה עשיתי לא נכון?! אני חייב לסדר משהו עם זה כי הנגן עלה לי כסף רב, וללא העדכונים לא אוכל להשתמש בו. מצד שני אני לא יכול לעבוד עם המחשב אחרי ההתקנה של חבילת העדכונים כי הוא עובד נורא ואיום. אשמח לעזרתכם,
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך אני עושה דרף XP כתובת של אתר שונה זאת אומרת נניח אם אני אכנס לאתר facebook זה יהיה walla?
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי Q6600 + 4 גיגה זיכרון של GEIL שהוספתי ועברתי ל 64BIT גם לקח 12 גיג'ה וגם XP עבד יותר מהר עם גיג'ה זיכרון אחד חח.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש אפשרות בויסטה להגדיר שברירת המחדל של מסך העתקת קבצים יהיה "More Information"?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל לאחרונה כל קובץ אצלי מופיע השם שלו והסיומת שלו. פעם רציתי לשנות שם של קובץ הייתי עושה F2 ומשנה. היום הסיומת של הקובץ זה הסוג של הקובץ וכשאני משנה את השם זה "מאבד" את הסיומת, כלומר את הסוג של הקובץ, ואני אני נשאל אם אני רוצה לשנות את הסוג של הקובץ. פעם: XXX היום: XXX.MP3 חיפשתי ב: כלים-אפשרויות תיקייה ולא מצאתי משהו חריג.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שתי התוכנות הללו עובדות על ויסטה 64 ...? מישהו יודע ? 10X
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שבו הותקנה מערכת הפעלת WINDOWS XP (ברשיון) ההתקנה נעשתה אצל המתקין ובטעות הותקנה מערכת הפעלה בגירסה העברית. האם יש דרך פשוטה להחליף לגירסה האנגלית (עם HEBREW ENABLED) ללא התקנה מחדש? יש כבר התקנה של דרייברים שונים ותוכנות שונות, כולל עדכון FAVORITES וכתובות דואר, לכן לא בא לי להתקין מחדש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך אני מפרמט את כל המחשב (לאן להיכנס?) תודה
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מפעיל תתכונה וכעבור כמה דקות...הוינדוס נותן לי תשגיאה הבאה וסוגר תאימיול: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
עשיתי איחוי בכונן D,המחשב נתקע הפעלתי את המחשב מחדש והחומר שהיה לי שם נעלם.לאן? היה לי רק רק מסמכי וורד והרבה... לאן לעזעזל הם נעלמו? יש מצב שהם נמחקו?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר אם לדוגמא מותקן אצלי XP בכונן C ואני רוצה להתקין את ויסטה על כונן E אם זה יגרום לי לבעיות כלשהם? האם בכלל מומלץ להתקין שתי מערכות הפעלה על כוננים שונים? כאילו יש לי כונן של 500 גי'גה מפוצל ואני פשוט רוצה להתקין את ויסטה על E ואז לראות איך הוא ואם יש שיפור בכלל מאז SP1 זה יגרום לבעיה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 981 צפיות
-
-
^ השאלה בכותרת. 1.קניתי מחשב עם 4GB זיכרון, והכוונה שלי הייתה לקנות מערכת הפעלה 64bit כדי לנצל אותו. עכשיו חסרון משמעותי ששקלטתי מההסטיקי: ממה שהבנתי שלא רק שהויסטה תתפוס יותר זיכרון אלא גם כל תוכנה אחרת וזה רע מאוד. האם ב-4GB וה-64bit אני אוכל למשל לשחק קרייסיס על high, להריץ אנטי וירוס, פיירפוקס ועוד 2 תוכנות קלות ברקע ולא להרגיש איטיות? אם כן אז איזה ווינדוס מומלץ: Vista 64bit או XP 64bit. 2. לאור הדיבורים על windows 7 שהיא מחליפה את ה-vista שהיא בעצם רק מערכת ביניים בינונית, האם עדיף לא להשקיע בה את הכסף ולקנות XP? האם ה-Vista תשרת אותי היטב למשך ה-שנתיים וחצי/3 הקרובות לפני שמשהו ראוי יחליף אותה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם; לאחר שקיבלתי דיסק קשיח נוסף פירמטתי אותו ע"י דיסק של ווינדוס, אך בטעות במקום פשוט ליצור מחיצה, המשכתי לכדי העתקת קבצי ווינדוס מהדיסק אל הדיסק הקשיח והתחלה בהתקנת מערכת הפעלה נוספת. ביטלתי את ההתקנה, אך כעת כל פעם כאשר המחשב עולה ניתנת לי אפשרות בחירה בין שני מערכות הפעלה (שניהם WIN XP PRO SP2, והבעיה היא שאוטומטית המחשב מתחיל מהמערכת השגויה, ואז נתקע, מאחר ואין באמת מערכת נוספת מותקנת. כיצד אפשר לעקוף את בחירת מערכת ההפעלה ו\או לשנות את סדר העלייה כך שאוטומטית תעלה המערכת הנכונה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי - DELL INSPIRON 1525. אל תשאלו אותי למה - אבל בטעות התקנתי בהתחלה את מע' ההפעלה FREEDOS שמגיעה עם המחשב הנייד. אח"כ התקנתי ווינדוס XP בהצלחה. אז מה הבעיה? 1. כאשר אני מאתחל את המחשב, הוא מציג לי אפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לבחור איזה מע' הפעלה לבחור - את הווינדוס, או "unidentified operating system on drive C". 2. נוצר לי מין כונן קטן בנפח 2 ג'יגה בשם OS (מניח שזה Operating System), שאינני יכול למחוק או לפרמט. כשאני נכנס אליו, לא מופיע בו שום קובץ (גם כשבחרתי להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת הפעלה). הנפח התפוס שם הוא 315 קילו בייט. השאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1. איך אני מסיר את המערכת הפעלה השנייה כך שהמחשב יעלה חלק? 2. איך א…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אח שלי הקטן הצליח לדפוק את המחשב הוא הצליח להכניס ווירוס שכל הנראה גם מחק את האנטי ווירוס למה פתאום הוא נעלם, עכשיו אני לא יכול להתקין כלום.. אני מנסה להתקין אנטי ווירוס וזה נתקע, לא עובד, המחשב לא זז ורצות מלא מלא תוכניות שבחיים שלי לא יצא לי להכיר. הוא טוען שהוא הוריד משחק מסויים שלא פעל ומאז זה נדפק (ווירוס), עכשיו יש תוכניות כמו: rtvscan וכדומה, שאני יודע שזה ווירוס או פריצה למחשב. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? איזה תוכנה נגד ריגול אני יכול להפעיל ללא התקנה? עזרה דחופה !
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
הסתכלתי על נושאים שנפתחו כאן ולכל מי שיש 4GB RAM הווינדוס מזהה לו 3.5 ואצלי זה 3. זאת בעיה?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי 4 ג'יגה זכרון, אני עובד עם XP 32bit (ניסיתי וויתרתי על ויסטה 64 ו 32 ביט) ה XP מזהה לי 3.5gb. קראתי דיעות סותרותף חלקן אומרות שמה שהוא מזהה, זה מה שהוא יודע לנצל, חלקן טוענות שההגבלה בארכיטקטורת 32 ביט היא לכמות זכרון עבור process, כלומר, פרוסס יחיד יכול לנצל רק עם 3.5 ג'יגה, אבל למערכת ההפעלה אין מניעה להשתמש בחצי הג'יגה הנוסף עבור process אחר... האם יש מסקנה סופית ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להכנס לאפשרויות יצירת האינדקס של ויסטה. החלון נשאר סטטי עם ההודעה שלמעלה. הכפתורים אפורים ואין אפשרות לגשת להגדרות. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום עשיתי היום פורמט למחשב ואני לא מצליח להוסיף עברית הכנסתי את הדיסק נכנסתי ל control panel ואז regional and languade optins וברשימה של השפות שאפשר להוסיף אין עברית ניסיתי להוסיף לרשימה עברית אבל לא הצלחתי איך אני מסדר את זה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בעדכונים האוטומטיים של ויסטא שזה עושה לי שגיאה ואני לא יכול לקבל עדכונים... הנה השגיאה: זה כותב לי -"ל-WINDOWS" לא היתה אפשרות לחפש עדכונים חדשים". "שגיאות שנמצאו: קוד 80072f8f" מה אני יכול לעשות זה ממש דחוף לי כי ממש חיכיתי לחבילת העדכונים של ויסטא שהגיעה אתמול... אז בבקשה משהו שיוכל לעזור לי! חג שמח וללא מריבות בליל הסדר![br]פורסם בתאריך: 16.04.2008 בשעה 13:01:00 יש הצלחתי פשוט התאריך של המחשב היה לחודש מרץ והייתי צריך לשים אותו על התאריך הנוכחי אז זה מה שגרם לבעיה מצטער שהטרחתי אפשר לנעול אבל רק עוד דבר קטן עכשיו שבדקתי עדכונים זה מצא לי רק שתי עדכונים ואין שמה את החבילה שכל כך חיכיתי לה.... צריך להוריד אותה עצמאית או שזה בא בעדכונים האוטומטי…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני בבעיה רצינית.. נכנס לי איזה וירוס למחשב שפועל בחסות הקבצים yedkreq וnqlisty לגבי השני אני לא בטוח לגבי האיות אבל YEDKREQ אני די בטוח..כשמנסים להקליד אחד מהשמות האלה בגוגל הוא סוגר את החלון , הוא לא מאפשר לי להתקין שום אנטי וירוס והוא סוגר לי חלונת אינטרנט ומציף אותי ב"שגיאות" אתמול השארתי את המחשב דלוק כשהגעתי היו כ1308 חלונות שגיאה, עשיתי ריסט שהמחשב עלה נודע לי שהוינדוס לא מוצא את svchost.exe וגם שהוא נעלם מהregistry , כרגע אני לא יכול לעשות 90% מפעולות הוינדוס.. לא יכול להיכנס לכוננים זה אומר לי שאין לי רשות קיצור זה די גמר אותי.. אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אודה לו. כל מה שהצלחתי להבין עליו זה שהוא מכונה גם cfdc worm אני לא בטוח עד כמה זה מדוייק.. ושמדובר בmalwar…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש את העידכונים שלא מופיעים בהגדרה המומלצת, האם כדאי להתקין אותם?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-