עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אי אפשר לשנות את האייקון שלו כמו שמשנים של תיקיות רגילות, אז איך אפשר ? (לא רק למחשב שלי, גם לאינטרנט אקספלורר סל מיחזור וכו'..) תודה.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by guysfa,

איך אני עושה את זה? '>http://www.2send.us/"]

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי וינדוס xp בעברית ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט אותו ואיך אני עושה את זה. תודה מראש וגמר חתימה טובה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. התכוונתי להתקין עליו וינדוס-7 32 ביט. בעוד שב- PC רציתי להתקין את גרסת ה- 64 ביט. האם צפויה בעייה בהעברת קבצים ביניהם? או בעיית קישוריות אחרת? האם קיימים סוגי קבצים שיעברו אך לא יפעלו? קבצי תיכנות של MATLAB או C++ יעבדו על שתי הפלטפורמות?

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  5. Started by jj516,

ב windows xp החדש שהתקנתי אין תמיכה ל java ויש המון אתרים שדורשים את זה כדי שיעבדו מאיפה אני יכול להוריד את ה plugin???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Dan4,

יש לי וינדוס XP הקול עבד בסדר גמור עד שאתמול ניסיתי לשים את האוזניות במקום הרמקולים ופתאום הקול נעלם.. עשיתי ריסטרת והתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול המובנה שיש לי על האסוס A8NE שלי אבל זה לא עזר... יש לכם פיתרונות? אני יכול לשמוע צלילי מערכת כמו למשל כשהוינוס עולה אבל אני לא יכול לשמוע בסרטים או בסקייפ או בכך תוכנה אחרת

7. Started by dw,

לפעמים כשאני מפעיל תוכנות אז במקום עברית אני רואה ג'יבריש איך אפשר לתקן את זה ?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  8. האם איחוי דיסק לעיתים קרובות, פוגעת בדיסק הקשיח? כלומר אם אני עושה איחוי פעם לשבוע למשל...זה מקצר את חיי הדיסק?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Offens1ve,

ברשותי כרטיס טלוויזיה LifeView FlyTV Prime 30 עד עתה עבד מצויין בWinXp, מאז שעברתי לWindows 7 יש לי בעיה אני מצליח לקבל ווידאו, אבל לא מצליח לקבל אודיו.. יש לציין שניסיתי ב2 תוכנות גם ChrisTV וגם בDScaler, ואותן ההגדרות מצליחות לעבור בXP אך ב7 לא.. אני לא חושב שהבעיה בדרייברים כי WINDOWS הצליח לאתר לי מיד את הכרטיס טלוויזיה והדגם המדוייק, חוץ מזה שנכנסתי לאתר להוריד דרייבר וקיבלתי תשובה שיש ברשותי את הדרייבר המעודכן.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? אולי התוכנות שהשתמשתי לא תומכות בWIN7?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by KoM,

כרגע יש לי וינדוס 2000 ווינדוס 98SE ווינדוס XP בתפריט דיואל בוט, ויש לי שתי שאלות : אם אני אתקין עוד וינדוס 2000, האם תהיינה התנגשויות בתפריט הדיואל בוט ? אם אני אמחוק את הוינדוס XP ואתקין חדש, מה יגרם אז ?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. xp pro. הסיסמאות האלו שלמשל כשמכניסים שם משתמש וססמא באתרים..נו הבנתם.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. תמיד באמצע העבודה במחשב יש לי שגיעה על כל מני ארורים ואני צריך לעשות ריסט. יש איזה דרך להוציא את זה?

• 29 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. במיוחד ה PAST ITEMS [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 631 צפיות
  14. Started by qwerty1987,

מותקן אצלי במחשב מודם/פקס(אלה שהיינו מתחברים איתם פעם לאינטרנט) המשמש למשלוח פקסים. אני משתמש בתוכנה המובנית ב-XP היוצרת מדפסת-פקס אליה אני "מדפיס" את המסמך אותו ברצוני לשלוח. כאשר אני רוצה לשתף אותה ברשת כמו מדפסת אמיתית, באפשרות של sharing במקום המסך הרגיל, מופיעה הודעה Sharing is not supported for this type of printer. בחיפוש בגוגל ראיתי שלהרבה אנשים זה המצב ולא מצאתי פיתרון פשוט כלשהו(פרט לשימוש בתוכנות יקרות צד שלישי שלא ברור איפה מוכרים אותן). למישהו יש פיתרון לעניין?

15. Started by cohenha,

שלום לכולם אני התקנתי WINDOWS 7 בעברית מלאה ולאחר מכן הוספתי MUI באנגלית שזה נקרא שפת ממשק משתמש באנגלית ידוע לי שיש חבילת שפה מלאה שכאשר מתקינים אותה זה מחליף את השפה המקורית וזה כאילו התקנתי את המערכת באנגלית מלאה ובנוסף זה נותן לי אפשרות בהתקנה לבחור איזה שפה להתקין 1. מה ההבדל בין שתי חבילות השפה שיש לWINDOWS 7 המלאה והחלקית 2. איפה אני מוצא להורדה את החבילה המלאה 3. כייצד אני מתקין אותה לתוך הDVD של ההתקנה כך שאני יכל לבחור שפה כבר בהתקנה (אני רוצה ליצור DVD אחד לעברית ואנגלית) תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  16. שלום, ידידי כל הזמן מבצעים עלי את הפקודה shutdown, ואני דיי מתעצבן מזה. בדקתי קצת, וגיליתי שכאשר המחשב חושב שהוא כבוי כבר, לא ניתן לשלוח לו את הפקודה הזו. המחשב חושב שהוא כבר נכבה אם הייתה לי תוכנית כמו WORD שלא שמרתי בה, והוא שואל אם אני רוצה לשמור. אני מחפש פקודה שתדמה את זה.

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by jeyjey,

אני לא מוצא אותו, לא בהתחל ולא במחשב שלי וכשאני מנסה להכנס אליו דרך "הפעלה" אני מקבל הודעה כזאת: "פעולה זו בוטלה עקב ההגבלות הפעילות במחשב זה. נא פנה למנהל המערכת." יש לציין שהמחשב אחרי התקפת וירוסים וספיווארים מטורפת...

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. הצלחתי להרסוס את המחשב ולתקן אותו חלקית (אני מאתגר את עצמי כל פעם... ) קיצר אז עכשיו אחרי שמחקתי את שני הכוננים והכל עשיתי אותם מחדש והם נמצאים כRAW מה אני כותב ב recovery קונסולה של הדיסק ווינדוס (במקום לעשות המשך להתקנת הווינדוס או לצאת לוחצים R ) אני יודע שצריך לעשות משו בסגנון כזה אבל זה לא עובד לי : format C: FS:NTFS משו כזה, לפי מה שהבנתי דרך הHELP תודה מראש על העזרה... אין לי שום מערכת הפעלה עובדת עכשיו, אני דרך אובונטו שלא מותקן.

19. Started by langa,

שלום לכם מאתמול נתקלתי בבעיה מעצבנת.לאחר כ- חמש דקות שהמחשב עובד הוא לא זז ההרדיסק טוחן וב טסק מנג'ר מה שמשך את עיני זה שה EXPLORER.EXE תופס גודל חריג של 80-50 מגה. יש לציין שאני מריץ avg antivirus + zonealarm + adware ועל פי הם אין וירוסים/ רוגלות. לא בלי לפרמט כך שהייתי רוצה לפתור זאת. תודה חברים. ערן.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by gabig12,

היי ניסיתי להתקין WINDOWS XP (מקורי) במחשב הישן שלי PENTIUM 3 והדיסק לא עולה לפני שהכנסתי את הדיסק סידרתי שה-BOOT יתבצע מה- צורב דוידי אבל כשאני מכניס את הדיסק הוא לא קורא אותו ומשיך להעלות את הווינדוס אני לא יודע אם זה קשור אבל בזמן האחרון יש לי בעיה עם הווינדוס הוא מסרב לעשות פעולות פשוטות כמו התקנה או הסרה של תוכנות וגם לא מאפשר התקנה של תוכנות מהדיסק הוא כותב כל מיני שגיאות שונות לכל תוכנה ניסיתי להפעיל דיסקט איתחול וגם אותו הוא לא קורא הוא פשוט נתקע אחרי ה-POST ורק כשאני מוציא אותו הוא מעלה את הוינדוס (סידרתי לפני כן שהוא יעלה מהפלופי). מה אני יכול לעשות כדי להתקין את הווינדוס? אולי הבעיה היא בCD??? (בצורב דוידי)

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by imber,

שלום. היום התקנתי WIN7 PREMIUM על הכונן הSSD החדש השלי. כל ההתקנה הלכה חלק אבל עכשיו שמתי לב שגם שאחרי שאני משנה את הboot priority ומחזיר את זה לHD המחשב עדיין מבקש דיסק של וינדוס. ההודעה הולכת ככה: DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER אם למישהו יש דרך לעזור לי או לכפר על טעויותי אז בבקשה

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by ilia121,

אהלן, יש לי ויסטה הום פרימיום, שמתי לב שאם יש לי יישום שנתקע, דוגמא uTorrent, אני לא יכול לסגור אותו דרך ה-TaskManager וגם לא דרך TaskKill... קראתי ברשת שזאת בעיה לא רק אצלי... מישהו נתקל בזה ומצא פתרון? תודה.

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  23. בזמן האחרון המחשב מודיע לי הרבה פעמים על זיכרון וירטואלי נמוך. זה קורה לרוב שאני משתמש בתוכנות כבדות כמו פוטושופ ופלאש. רציתי לשאול האם כדי לי להגיד את הזיכרון הוירטואלי? :s05: עריכה: שחכתי לציין שזה קורה הרוב לאחר שהוצאתי את הHDD (הארד דיסק) השני שלי, אחרי שהחזרתי אותו הבעיה ממשיכה..

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם כאשר אני רוצה להתקין את ויסטה, ההתקנה נותנת את האופציה לפרמט את הכונן שבו אני מעוניין בהתקנת התוכנה כמו בעת התקנת XP. ? בתודה מראש !!!

• 7 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.