Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שעשיתי פירמוט למחשב,יש איזה פקודה שמיצא קובץ טקסט שמראה את התאריך, תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, השעון ממהר כ-6 שניות בשעה, בזמן שהמחשב פועל. כיצד לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
הייתי רוצה להוסיף עוד TOOLBAR כמו שיש למטה, פעם הייתי מוסיף אבל שחכתי איך עושים את זה אני עובד על מערכת 2000. אשמח עם מישהו זוכר ויגיד לי
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים קשיחים אחד של 160 GB ואחד של 250. אני רוצה לפרמט את המחשב ותהיתי איך הכי נכון לחלק את המחיצות במחשב ובאיזה מהם כדאי להתקין את הווינדוס 7?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ברשותי רשיון WINDOWS XP PRO על מחשב נייד של דל, המחשב מפורמט ואני רוצה להתקין ווינדוס שיקבל את הקוד של הרשיון ושהכל יהיה כשר וחוקי, אבל באיזה עותק אני צריך להשתמש ? ניסיתי עותק WINDOWS XP SP3 INTEGRATED והוא לא קיבל את הקוד המקורי. האם חייב להתקין SP0 מ2001 כדי שיקבל את הקוד המקורי ? פשוט לא מוכרים אותם יותר וגם בקושי יש תמיכה במיקרוסופט מרוב שזה עתיק, SP1 יעבוד ?
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני משתמש ב - WIN XP PRO. האם קיימות לדעתכם הגדרות שניתן לאפיין ב - WINDOWS שבעזרתן ניתן לשפר את פעילות המחשב? ובכלל, מה ניתן לעשות כדי לשפר את הביצועים (מבחינת הגדרות ותוכנות).
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה היא Windows XP. יש לי שני דיסקים קשיחים פיזיים. כרגע על כל דיסק יש מחיצה אחת. על הדיסק הראשון שמזוהה יש מחיצה בשם C ועל הדיסק השני שמזוהה יש מחיצה בשם E. מערכת ההפעלה מותקנת על E. אני רוצה לפצל את C לשתי מחיצות. יש לי את כל המידע מגובה על E ולכן לא זאת הבעיה. ככל שאני יודע בשביל לפצל את C אני צריך קודם למחוק את C ואחר כך ליצור שתי מחיצות חדשות. הבעיה היא שכשפתחתי את Disk Management ראיתי ש- C מסומנת כמחיצת מערכת ואני לא יכול למחוק אותה. האם יש איזושהי דרך לפצל את C למרות שהיא מחיצת מערכת?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום,לפעמים אני נתקל בבעיה שכל מקש שאני לוחץ מפעיל לי קיצור דרך אחר ואני לא יכול להקליד,לפעמים ריסט עוזר לפעמים לא,זה מסתדר מעצמו. איך אני מסדר את זה? המחשב פועל על ווינדוס 7 64 ביט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב XP פנטיום 4 פשוט כונן D נעלם מה אני אמור לעשות ! אודה לכם על העזרה ! ממני: FALKON5
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
יש דרך אחרת לראות את הסרגל כלים ללא הלחצן ?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני עומד על ספריה מסויימת (תמיד אותה ספריה) מופיעים פסים צהובים על המסך והמחשב נתקע כך שרק reset משחרר אותו. העתקתי את הספריה ל - HD אחר ושם הכל תקין. העברתי סריקה של אנטי ווירוס (NOD32) ושל Antispyware, תהליך של defrag, בדיקה של המערכת ע"י PC Wizard, בדיקה של ה - HD ע"י תוכנה של היצרן. הכל נראה תקין, אין רמז לבעיה כלשהי. בעבר הוספתי זכרון למחשב ומאוחר יותר כשפירמטתי השתמשתי ב - Image הישן (עם הזיכרון המוקטן). האם יכול להיות שזו הבעיה? אשמח לשמוע רעיונות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-
-
ווינדאוס 7- 1) כל חלון שלא בגודל מלא, אם אני גורר ומביא בטעות לחלק המסך העליון אוטומטית יפתח במסך מלא! איך אני מבטל? 2) בטאסקבאר, ביטלתי את אופציית השילוב של חלונות מאותה תוכנה וכל אחד מופיע בפני עצמו. הבעיה היא, שסדר ההופעה הוא עדיין לפי התוכנה אליה משוייך החלון. דוגמה: חלונית פיירפוקס, חלונית וורד, חלונית תיקייה כלשהו בסדר הנ"ל; אם אפתח חלון פיירפוקס נוסף, הוא לא יופיע לפי הסדר אחרון ברשימה, אלא ימוקם כשני, אחרי חלונית הפיירפוקס שכבר פתוחה! איך מסדרים שיופיע לפי סדר פתיחה? מיקרוסופט 2007 אנטרפרייז איך אני מבטל לחלוטין את בודק האיות? שלא יהיה פעיל בוורד, פאורפוינט או בכלל! תודה
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לאחר שפרמטתי לwin 7 64 bit הוא יצר לי תיקייה בשם Windows.old אם כול התוכנות והקבצים מהמערכת הפעלה הקודמת האם הם חשובים? הם שימושיים בכלל ? אפשר למחוק אותם? כי זה תופס המון המון מקום והאם יש דרייברים לPHENOM 940 של WIN 7 ? איך אני יודע שהכול פועל כמו שצריך? כול התוכנות שהיו לי בXP לא פעילות יותר נכון?. ודבר שלי מה אני צריך לדעת בכללי איך הכי טוב לנצל את המעכת הפעלה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
יש לי XP באנגלית התקנתי עליו עברית מתוך דיסק ה MUI של הווינדוס (Microsoft Windows XP Multilingual User Interface Pack) עכשיו הפעלתי מחדש את המשחב והווינדוס נטען כרגיל ועדיין במצב אנגלית.. ניסיתי להחליף USER אבל יש לי רק USER אחד והוא הרגיל שאני משתמש בו והוא באנגלית איך אני יכול להכנס לווינדוס במצב עברית שלי?
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח דפים באינטרנט.. תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
כשאתם מנסים להוריד תוכנות מאתר מיקרוסופט, מיקרוסופט מבקשת מכם לוודא שעותק מערכת ההפעלה שלכם מקורי לפני שהיא נותנת לכם להוריד את התוכנה. אך ניתן (נכון לעכשיו) לעקוף את הבדיקה ולהוריד הכל גם בלי לוודא את חוקיות מערכת ההפעלה והכל בעזרת כלי שמיקרוסופט מחלקת חופשי
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ה DEVICE MANAGER שלי התחיל להראות שני מופעים של: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz במקום מופע אחד (בפועל יש לי רק מעבד אחד). שני המופעים מופיעים עם סימון אזהרה בצבע צהוב. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחדש חדש עכשיו הוא נכנס לווינדוס הכל טוב ויפה אבל בשורת איפה שהשעון וזה עולה לי סמל "הוצאת חומרה באופן בטוח" הנה תמונה: http://www.2send.us/uploads/276a36f591.JPG מישהו יודע על מה השגיאה הזו בדיוק? ויש לי עוד שאלה עשייתי מחיצה חדשה (דרך Norton PartitionMagic 8.0) אני רוצה לתת לה אות D אבל הוא לא מראה את האפשרות הזה בתוכנה אולי יש דרך אחרת לשנות את האות של הכונן?
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני הולך להתקין windows7 home premium - 64bitעם יוזר אדמיניסטרטור כמובן לאחר ההתקנה אני רוצה ליצור יוזר נוסף שיוכל להשתמש בכל התוכנות שמותקנות על המחשב אבל שלא תהיה לו שום אפשרות לעשות שינויים במחשב (הסרה/התקנה של תוכנות, שינויים שנוגעים ברג'סטרי וכ"ו) השאלה שלי היא כשאני מקים את היוזר הנוסף איזה הרשאות אני צריך לתת לו או לגרוע ממנו?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
גיביתי מחיצת C:\ במחשב בנורטון גוסט 2003, משום שהייתי חייב להגדיל את המחיצה. ביצעתי פרטישנינג מחדש למחיצה, ב-PM, ופורמט ל-C. החזרתי גיבוי (פרטישן) מהגוסט, כל הקבצים שוחזרו, אבל לא ניתן לעשות BOOT. ראיתי שחסרים הקבצים NTLDR IO.SYS ו- BOOT.INI, העתקתי אותם ממחשב אחר, ועשיתי מדיסקט ההתקנה של ה-XP את הפקודות FIXMBR ו- FIXBOOT. ועדיין אני מקבל DISK BOOT FAILURE. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוריד את ה- RAM בויסטה 32 משהו מכיר תוכנה להורדת RAM בויסטה 32 ולא XP
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
32 ביט זה 4 ג'יגה. מה הסיבה שווינדוס 32 ביט לא מסוגל לזהות 4 ג'יגה אלא רק 3 בערך? לכאורה 32 ביט היו צריכים להספיק בדיוק ל-4 ג'יגה...
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מחשב ראשון: E7200 G9800GT MSI P6 2GB DDR 800 מחשב שני Q6600 HD4870 2Gb 800DDR Gigabyte P43 איזה וינדוס להתקין x64 או x86 אם זה וינדוס ויסטה או וינדוס 7
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה לעיצוב של ה-Windows. זה דפק לי את כל האייקונים.. כל הקיצורי דרך שהיה עליהם את החץ הקטן שמראה שזה קיצור דרך נעלמו.. תמונה: http://img220.exs.cx/my.php?loc=img220ℑ=desk0cm.jpg אני זוכר שקראתי מדריך שזה משהו ברג'יסטי לשנות וזה מחזיר את זה.. אני לא זוכר איפה ברג'יסטי. אני מדבר על החץ שתמיד היה משמאל למטה על האיקון שמראה שזה קיצור-דרך. [glow=red,2,300]תודה![/glow]
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
לאבא שלי יש windows 98 והוא מנסה לשחזר את כל האימיילים שהיו לו. הוא שמר את כל הקבצים (סיומת *.dbx) ומנסה לשחזר אותם ע"י copy ו-Paste. האוטלוק לא מזהה את כל האימיילים מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-