עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gal_X66,

איך מתקינים ווינדוס 7 (לא מקורי) על מחשב ללא מערכת הפעלה אין לי דיסקים אבל יש לי כונן נייד איך אני שם את זה פרוץ על הכונן נייד ?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  2. מישהו מכיר את הבעיה ?

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by daniel0089,

היי, הייתה הפסקת חשמל בבית ושהדלקתי את המחשב בחזרה האייקונים בשולחן העבודה שינו את הסדר ונעלם האייקון של הסל מחזור, איך אני משחזר אותו? תודה.

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  4. איך אני יוכל לעבוד על שני מערכות ההפעלה ,שמותקנות בשני HD ניפרדים, בניפרד?

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  5. Started by assaf990,

פירמטתי HD ואז התקנתי XP ומשום מה הוא נותן לי אופציה לבחור בין XP נוכחי לבין מע' הפעלה קודמת. איך מבטלים בלי להשאיר שאריות של קבצים מיותרים במחשב? להלן קובץהגדרות [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Previous Operating System on C:"

• 9 תגובות
    • 966 צפיות
  6. לא מצליח להגדיר חלון התחברות בעת הפעלת המחשב: הצלחתי להגדיר סיסמא כשלא נוגעים במחשב 10 דקות . אבל כשמכיבים ומדליקים תמחשב המחשב נכנס אוטמטי לחשבון משתמש בווינדוס ואני רוצה שגם אז יהיה את חלון ההתחברות שדורש סיסמא. מישו יודע איך עושים את זה? יש לי ווינדוס xp service pack 3 תודה רבה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  7. Started by The Ball,

הבנתי שהאמר עובד ב-64 BIT עכשיו השאלה שלי היא האם אני גם צריך מערכת הפעלה מיוחדת שתומכת ב-64 BIT או שאני יכול להשתמש ב- WIN XP הרגיל?

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  8. הקצב אולי הואט, אך המומנטום הכללי ללא ספק ממשיך, ומערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט נראית בדרך הנכונה אל מטרת העל השאפתנית שלה ברשת מדווחים כי מערכת החלונות 10, שהושקה לפני קרוב לחמישה חודשים, הצליחה להגיע ל-200 מיליון התקנות על מחשבים ברחבי העולם – מספר אדיר מימדים בכל קנה מידה, אשר בהתבסס על נתונים שקיבלנו בעבר מספק לה ככל הנראה מעל ל-15 אחוזים מכל שוק מערכות ההפעלה במחשבי x86. רבים היו סקפטיים בנוגע אליה, אך קמפיין שיווקי רחב היקף, הצעות שדרוג בחינם כמעט לכל מי שרכש מחשב במהלך השנים האחרונות ובעיקר מוצר שבאמת ובתמים מרגיש מוכן ומלוטש יותר ממה שחלונות 8 הרגישה בתחילת דרכה – מעידים על כך שמיקרוסופט באמת עשויה להשיג את המטרה הגדולה שלה, אשר מדברת על מיליארד מחשבים…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  9. Started by amisha,

אהלן פורום יקר , אני מעוניין להעביר מחיצה את תיקיית my documents למחיצה אחרת בנייד , זאת על מנת שאם אפרמט , התקייה לא תלך לאבדון . מישהו יכול להדריך אותי , חפשתי ולא מצאתי . תודה ושבוע טוב !

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  10. היי,אני חייב את עזרתכם התקנתי אתמול ויסטה 64 ביט אולטימייט (רק בגלל ה4 ג'יגה זיכרון שיש לי ) לאחר ההתקנה יש להתקין דריברים ולעדכן את הויסטה אז התקנתי ועידכנתי. לאחר כל התקנת דריבר או כל עדכון לויסטה הויסטה לא עולה, המחשב נדלק כרגיל וחושב מראה את המסך השחור של הויסטה שהוא כאילו עולה ואז כשהוא צריך להראות ברוכים הבאים הוא לא מראה את זה הוא מראה מסך שחור והמחשב פשוט לא מגיב אלא רק עם הכפתור של הרסט וכמו כן אין קול זאת אומרת שהוא לא הצליח להיכנס אפילו למערכת הפעלה. מה יש לעשות אני נואש כבר ניסיתי שחזור פעם אחת לא עבד פעם שנייה עבד אבל לאחר התקנה של תוכנה (אלכוהול 120%) שוב הופיעה הבעייה וניסיתי להיכנס גם באפשרות של "כנס בהגדרות האחרונות הטובות"(משהו כזה לא זוכר אך קוראים לאפ…

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by coorva,

חג שמח איך אני מבטל באאוטלוק את חוסר האפשרות לפתוח קבצי EXE ששולחים לי תודה

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  12. Started by Maor_Splinter,

שלום לכם, יש לי כמה שאלות בנוגע להתקנה של 2 מערכות הפעלה על 2 HD נפרדים והגדרת אתחול כפול להם. 1. איך למעשה עושים את זה? ??? אם אפשר פירוט כללי של השלבים 2. אני יכול לפצל כל HD ל2 מחיצות ככה שיהיו לי בסה"כ 4 מחיצות ואז להתקין על 2 מהם מערכות הפעלה וה2 האחרים יהיו לDATA? תודה

13. יש לי עשכיו WINDOWS VISTA ULTIMATE עכשיו רציתי להתקין בנוסף על אותה מחיצה (אם זה רצוי כמובן...) WINDOWS XP PRO עכשיו רציתי לדעת אם זה יכביד על המחשב בצורה משמעותית יש לי מעבד כפול ליבה 1.86 GHZ ו-1 ג'יגה זכרון מה אתם אומרים כי כרדע יש לי עדיפות לXP אבל רצוי גם VISTA כדאי לפרמט ולהתקין ת-XP או שזה בסדר להתקין שתי מערכות הפעלה על אותה מחיצה שכאמור ה-VISTA כבדה בהרבה ודרך אגב אם זה בסדר להתסקין שתי מערכות הםעלה על אותה מחיצה כמה ג'יגה פנוי מומלץ להשאיר..? חחחח תודה מראש לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by asafgolan,

אתר שנקרא SALE LOADING השתלט לי על הדפדפן. כל פעם שאני מנסה להכנס לאתר, הדפדפן נכנס אוטומטית לSALE LOADING, ושם אני צריך ללחוץ על קישור כדי להגיע לאתר אליו ניסיתי להיכנס מלכתחילה. איך נפטרים ממנו?

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  15. הזמנתי מחשב חדש עם מעבד 64 ביט של ATHLON. אני מתכוון להתקין את מערכת ההפעלה WINDOWS XP 64 BIT לקחתי מחבר דיסק של מערכת ההפעלה שזה גרסאת 6 באחד... כלומר יש שם 6 סוגי מערכת הפעלה בדיסק של DVD 4.7 GB (אני לא כ"כ מתמצא בווינדוס ה-64 אז יש מצב שאני טועה בניסוח).הבנתי שזה כמו שיש Windows Home Edition ו- Windows Proffessional.אז ל-64BIT יש 6 סוגי ווינדוס.. השאלה שלי זה איזה גרסא או ווינדוס הכי כדאי להתקין? ולמה? אם למישהו יש כח להסבר מפורט על כל הגרסאות ואיך זה בדיוק עובד אני אשמח ! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  16. אני חושב שהפרסומות האלה שקופצות לי כשאני משתמש ב XP הם בגלל הקאזה שהורדתי. תעזרו לי למחוק אותם, זה ממש מעצבן לצאת ממשחק באמצע האקשן ולגלות שזה בגלל פרסומת מפגרת לאתר פורנו שקפצה. בבקשה.

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  17. Started by danieltrt,

אני מנסה להתקין לשכנים שלי מדפסת חדשה , הם מחקו כל מה שהיה להם מהמדפסת הישנה ועכשיוו כשאני מנסה להיכנס לadd printer זה רושם שצריך להפעיל print spooler ואי אפשר להפעיל אותו בגלל שהוא לא נמצא בServices מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  18. Started by iceman90,

כמו הכותרת... איך לקבוע path שקבצים ממנה יהיו ניתנים לקריאה גם אם לא נמצאים בתיקיה שבה נמצאת התוכנית ? תודה מראש. מטי.

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , יש לי בעיה קטנה עם הכוננים ... יש לי 2 כוננים DVD רגיל וצורב DVD , ב-Windows XP Pro SP2. ה-DVD הרגיל נשאר עם LABEL של דיסק ששמתי לו לפני חודש , ולא משנה כמה דיסקים אני מחליף , restarts או ejects זה לא עוזר !! אני יכול להפעיל את הדיסקים מהכונן , הכונן קורא אותו ואני יכול להשתמש בדיסק ... והצורב DVD בכלל לא מקבל את ה-LABEL של הדיסק , אבל מזהה את הדיסק ואפשר להפעיל דברים. הבעיה היא שיש תוכנה מסויימת , שכל הזמן מחפשת את הדיסק בכונן (כנראה בפנייה ל-LABEL או משהו כזה ... ) ולא מוצאת אותו ! באג / וירוס / תוכנה שדפקה לי את העסק .... מה זה יכול להיות? אה, ועוד משהו , ה-Autoplay לא עובד לי . תודה !

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  20. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

התוכנה של העידכונים לא עובדת לי, גם האתר לא. באתר אני מקבל הודעה שהמספר הסריאלי שלי לא תקין (הדיסק מקורי) ובתוכנה לא קיבלתי שום הודעת שגיאה, היא אפילו לא נפתחה. נעלמו לי גם כל החייגנים מNETWORK. המערכת היא XP עם SP1. יש למישהו פיתרון לפני שאני פונה למיקרוסופט?

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  21. אז ככה, קניתי ווינדוס 7 חדש גסרת home premium שהיא בעברית אבל אני רוצה לשנות את זה לאנגלית כדי שהכל יהיה באנגלית והכפתור של ה"התחל" יהיה בצד שמאל ושבכללי הכל יהיה בצד שמאל. עכשיו נכנסתי לאן שצריך כדי לשנות את זה ואין לי בכלל את האפשרות הזאת שם זה פשוט ריק. וניסיתי לעשות עידכונים כדי להוריד חבילות שפה אבל בעידכונים הוא לא מראה לי שום דבר בנושא של שפות. ובנוסף כשאני מחליף בין השפות ע"י לחיצה alt+shift זה לא משתנה לי בשורת משימות וזה תמיד נשאר על EN. אז מה אני עושה בקשר לשתי הבעיות האלו? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  22. Started by tood,

חבריה, מחשב נייד hp וינדוס 7 כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה עשיתי גיבוי ושחזור מתמונת מערכת גיביתי במחיצה אחרת 23 גיגה כעת אני מנסה לשחזר מתמונת מערכת איך ניגשים לשחזור מתמונת מערכת שנמצאת על מחיצה אחרת במחשב תודה

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  23. יצאה כותרת ארוכה קצת, אבל הנה, תראו בעצמכם - https://www.windowslatest.com/2022/02/14/microsoft-teases-windows-7-aero-like-design-for-windows-11/amp/

24. Started by spike_staff,

שלום לכולםת אז כך... כל יום ולפעמים כמה פעמים ביום אני מקבל הודעה ב EVENT VIEWER עם תוכן הבא: Session "Microsoft-Windows-Setup" stopped due to the following error: 0xC000000D. . בDETAILS יש את זה - System - Provider [ Name] Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing [ Guid] {B675EC37-BDB6-4648-BC92-F3FDC74D3CA2} EventID 3 Version 0 Level 2 Task 2 Opcode 14 Keywords 0x8000000000000010 - TimeCreated [ SystemTime] 2010-06-12T21:23:20.112800000Z EventRecordID 166 Correlation - Execution [ ProcessID] 4 [ ThreadID] 164 Channel Microsoft-Windows-Kernel-EventTracing/Admin Computer ****-PC - Security [ UserID] S-1-5-18 - EventDat…

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  25. שלום לכולם , כונן D אצלי התמלא ויש רק 50 מגה פנויים ..אני חי עם זה ואין לי בעייה . הבעייה שמער' ההפעלה כל הזמן מקפיצה לי הודעה במין בועה קטנה ליד הסמלים לצד השעון בשולחן עבודה , עם התראה ששטח הדיסק קטן ואני צריך כל הזמן לסגור אותה עם ה-X ....דיי מעצבן. מה עושים כדי לנטרל את ההודעה הזאת ? למישהו יש רעיון ? קראתי פעם שיש אפשרות אבל לא זכור לי..

• 2 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים