עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by beeper,

יש לי XP Pro ואני רוצה להפוך את שפת הווינדוס לאנגלית (שתהיה תמיכה בעברית, אבל שהתפריטים יהיו באנגלית וה-Taskbar והכל קיצר...) איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים. ;D

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  2. עשיתי FORMAT ועדיין אני לא יכול להתקין XP. יש מישהו שנתקל בתופעה? הבנתי שמחשב שמגיע עם ויסטה מובנה, יש הגנה מסויימת ואז חייב לפתוח את הנייד ולקחת את הHD ממנו למחשב אחר ורק אז לפרמט. זה נכון?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  3. אהלן. זה קרה רק לאייקון של התיקיות. שאר האייקונים בסדר. כשאני מנסה לשנות את האייקון חזרה אני לא יכול. אין לי בעיה שיהיה שם גם אייקון אחר, אני רק לא יודע איך לתת הנחיה שכולם יקבלו את זה ושאני לא אצטרך ללכת תיקיה תיקיה ולשנות. מישהו נתקל בזה אי פעם ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  4. הבעיה מתחילה עוד בהתחלה כשמערכת ההפעלה עלתה, ישר התהליך הזה (מתוך עוד כמה נוספים עם שם דומה) תוקע את המחשב ע"י שימוש בכל כוח המעבד. אחרי 5 דקות הוא "נרגע" והשימוש במעבד יורד ל0, אך עם הזמן הוא כל הזמן קופץ ותוקע שוב את המחשב. כשאני סוגר את התהליך המחשב עובד מצויין חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה יותר את כרטיס הכל ואין אפשרות לשמוע יותר בשום תוכנה - כנראה שהתהליך קשור איכשהו לדרייבר של הכרטיס הקול. מה לעשות? איך אני פותר את הבעיה, אני על סף ייאוש, השימוש במחשב הופך לסיוט בגלל זה. נ.ב - אני טכנאי מחשבים (לא רשמי) ואני מתחזק את המחשב שלי מצויין לדעתי עם כל התוכנות הדרושות נגד וירוסים (NOD32) נגד (SPY (SPYSWEEPER, חומת אש (ZONEALARAM), ניקויי רג'סטרי (Registry Mechanic) ואי…

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  5. כאשר אני מעתיק פיסקה מסוימת מאתר אינטרנט אל וורד או אקסל, פעמים רבות הכתב המתקבל הינו הפוך. כיצד ניתן לסדר זאת?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

שמעתי המון במירק ובכל מקום אפשרי שילדים מריצים סקנרים לפריצת NT לי יש וינדוס 2000 על המחשב השני ברשת, האם יכולים לעשות לי משהו ?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  7. Started by moshemordo,

כרגע יצאה גירסת הבטה מספר 4000 של הוינדוס הזה וכנראה אולי סופית! מבחינה ויזואלית הוא בדיוק כמו אקס.פי אבל רק מעכשיו יהיה שימוש במערכת קבצים של sqlpd משהו כזה האם שווה לעבור אליה? האם לכל המורידים הלא חוקיים למיניהם שווה להסתבך עם זה? כי בטוח הם עשו שזה שולח פרטים על המחשב ישירות מבלי שנידע! כי כל הקטע הזה של הדירוג מחשב וכל זה!

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  8. הסיפור הוא כזה: לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל בזמן שהמחשב היה דלוק ואז כניסיתי להדליק אותו מחדש הווינדוס לא עלה [XP] הוא היה טוען כשנייה ואז היה מופיע מסך כחול ו...ריסט. הכנסתי את הדיסק של ווינדוס כדי לעשות REPAIR אבל אז ראיתי שהדיסק קשיח שלי ריק! אז התקנתי ווינדוס וכו'. עכשיו הבעיה המעצבנת היא כאשר אני מדליק את המחשב מופיעים לי שתי ווינדוסים לבחירה אחד הישן [שאם אני לוחץ עליו זה נכנס לי למסך שחור שכתוב בו משהו על זה שהווינדוס הרוס] ואת הווינדוס המקורי... איך אני מעיף את המסך הזה? או לחלופין מסיר לגמרי את הווינדוס [את אתמה שנשאר ממנו] הישן???

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  9. Started by 3d7,

יש לי Windows Vista Ultimate x86 SP1. פתחתי את הקובץ hosts ב-Notepad ושיניתי אותו, אבל הוא לא נותן לי לשמור אותו. אני מקבל הודעת שגיאה: Cannot create the C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts file. Make sure that the path and file name are correct. מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by danieltrt,

אני מנסה להתקין לשכנים שלי מדפסת חדשה , הם מחקו כל מה שהיה להם מהמדפסת הישנה ועכשיוו כשאני מנסה להיכנס לadd printer זה רושם שצריך להפעיל print spooler ואי אפשר להפעיל אותו בגלל שהוא לא נמצא בServices מה לעשות? ???

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  11. שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים שהותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP המשחק רץ בלי שום בעייה. :AR15: מה שמטריד אותי זה שסביר מאוד להניח שהבעייה הזו מצביעה על משהו דפוק ב- windows. לכן יצאתי אמש לחסל את הבעייה. הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפת…

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  12. כרגיל- הויסטה התחיל עם בעיה חדשה - קפיצות cpu בעת הזזת חלונות ושימוש גדול ביזכרון. ראיתי את המדריך בלינקיה (שאגב הנושא שם נפתח ע"י והבעיה נפתרה לי ב-XP אך בויסטה זה לא עוזר.) יש לי קפיצות CPU גדולות (לכיוון 50-70 אחוז) כל פעם שאני מזיז חלון.. יש לי כרטיס מסך radeon 1950 אם זה משנה, וגירסא הכי מעודכנת של הדרייבר. בנוסף,יש לי בעיה נוספת (אוליי.) הוינדוס משתמש ב-700 מגה זיכרון מתוך 2G ,בעוד שה-XP לקח לי רק 450 ... רצוי להוסיף שהסרתי את ה-AERO הגעתי ל-650 מגה בערך.. לא שינוי דראסטי. אשמח להצעות,ואם יש אנשים שקרה להם בבקשה שיעזרו. תודה רבה! נ.ב - המערכת שלי דיי חזקה לוויסטה : AMD 5600 ,זיכרון 2GB וכרטיס מסך Radeon x1950PRo .

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by tascam,

ש DX10 ל XP עובד http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  14. Started by shimon956,

שלום לכולם אני משום מה לא מצליח למחוק קבצים מסוימים של ה-windows xp שלי נסיתי למחוק איזה סרט והוא רשם לי כאילו שההרד דיסק שלי מלא ואי אפשר למחוק את הקובץ וגם זה אמר את אותו דבר מתי שאני מנסה להעביר דברים מספריה לספריה זה משונה ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by drago,

לאחרונה קניתי מחשב חדש והתקנתי את windows xp 64 וראיתי במאפינים של המחשב שלי שאי SP2 רק SP1 . האם קיים לזה SP2 ? שאלה שניה: האם יש פאצי עבור windows xp 64 שנותן אפשרות לעדכן דרך העידכונים של מקרוסופט?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  16. אין לי נסיון עם זה וממש אין לי חשק להתחיל לחפש במיקרוסופט. מישהו עשה את זה? צריך להתקין הכל מחדש?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  17. כרגע אני רואה בפרסומים הזרים דיבורים על מחשבים שייקנו ב-"חנות מיקרוסופט", האם זה אכן מוגבל רק לזה, או שכל מחשב שייקנה עם ווינדוס 7 חוקי אחרי השני לחודש יהיה זכאי לשדרוג הזה, כולל בארץ? אחרת אנחנו די נדפקים פה... תודה

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  18. לא יודע מה קרה, אבל פתאום בלפטוב, אבל אני לא יכול לגלוש כאשר אני ביוזר של מנהל. יש חיבור לאינטרנט, אפשר לעדכן תוכנות, לדבר בסקייפ, אבל גלישה נטו בדפדפן (פיירפוקס ואקספלורר) אני פשוט לא יכול. אני מקבל הודעה שאי אפשר להציג את הדף. כאשר אני נכנס ליוזר אחר, אין בעיה כזו. ניסיתי לפתור את זה עם הספק של האינטרנט, ולא הצלחתי. נכנסתי למצב בטוח, עשיתי סריקת וירוסים, ספייוורים, מחקתי קוקיז,קבצים זמנים, הכל. עדיין כלום.

19. Started by realcr,

התקנתי לאחרונה ווינדוס 98 SE באנגלית. כפי שאתם רואים אני מסוגל לכתוב בעברית לפחות בדפדפן , אבל ברוב התוכנות העברית לא ממש עובדת טוב... באוטלוק אקספרס אני רואה רק סימנים מוזרים במקום עברית , ובאיסיקיו העברית הפוכה לחלוטין. את התמיכה המעטה שיש לי כאן לעברית הצלחתי להתקין מאתר windows update. פרט לזה את כל הצעדים האלה כבר ביצעתי: לוח הבקרה - הגדרות איזוריות - בחרתי עברית. לוח הבקרה - מקלדות - בחירת הטאב של "שפה" - הוספתי מקלדת עברית. משום מה אני לא יכול לבחור אותה בתור ברירת מחדל. כשאני מנסה אני מקבל את ההודעה הבאה: windows could not change the default language because it does not match the character set (code page) that your computer is currently using. Choose another langu…

20. Started by Michael101,

הי, יש ברשותי מחשב נייד שקניתי אותו והיה מותקן עליו WIN XP חוקי. ברצוני להתקין עליו WIN 7, STARTER HOME או כל גירסא שתרוץ עליו כמו שצריך. מה אתם ממליצים? מפרט המחשב: מחשב 12.1 inc , 2GB RAM, INTEL ATOM CPU N270 1.66GHZ ומקום איחסון יש בשפע. (המחשב חלש אני מודע לכך, אבל אני לא צריך יותר מזה כי סך הכל אני גולש באינטרנט ורואה סרטים) ניסיתי לבדוק עם תוכנת בדיקת התאימות של WIN7 אבל זה לא מריץ את הבדיקה בגלל שגיאה. תודה !

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  21. Started by kip,

אהלן, במחשב היה מותקן XP ורציתי לנסות WIN7, בטיפשותי עשיתי פרמוט והתקנתי 7 במקום להתקין בנוסף. עכשיו, אחרי שניסיתי 7 החלטתי שאני לא ארכוש ואחזור ל XP כי לא ראיתי שיפור. לא מצליח לעשות BOOT מהדיסק של ה XP. נכנסתי ל BIOS ושיניתי כך שה BOOT הראשון הוא מה CD. ניסיתי לשנות את ה BOOT הזמני (F12) ל CD. הוא כותב שהוא מעלה מה CD אבל ה 7 אנטרפרייז עולה... הדיסק בסדר כי כשאני מעלה אותו מתוך ה 7 הוא עולה רק לא ניתן לעשות DOWNGRADE.... זמן ההתנסות עומד לפוג, אני רוצה לחזור ל XP ולא יכול... הצילו.... הלוח הוא לוח גיגבייט GA-MA78GM-UD2H גרסת BIOS היא F2 תודה רבה....

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  22. Started by clown,

כשאני נכנס לחיפוש דרך התחל->חפש->קבצים או תיקיות, זה מה שמופיע לי: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  23. שלום לכולם, אני חייב עזרה דוד שלי שכח את הסיסמא במסך התחלתי של הXP ולא יכול להפעיל את הווינדוס. יש תוכנה מסויימת שמוחקת את הסיסמא של המסך ההתחלתי כדי שיוכל להיכנס לווינדוס..מאיפה מורידים?? או שיש משהו אחר שאפשרי לעשות ע"מ לבטל את הסיסמא?? אודה לכל מי שיתן עזרה כי זה מאוד דחוף.תודה.

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  24. אחרי כמה ימים של העידכון האחרון והרציני של מייקרוסופט(לSP3), המנהל משימות שלי הפסיק להתעדכן כלומר אני לא יכול לראות בזמן אמת כמה אחוז התוכנה הזאת לוקחת, או כמה מגה התוכנה ממשיכה לבלוע מתי שאני מדליק אותה צריך לצאת , ולהיכנס שוב.. ורק אז זה מתעדכן עם תוכנות חיצניות להסתכל זה ממש לא נוח איך אפשר לפתור את זה? הרצתי בNOD 32 סריקה ואין כלום

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  25. התקנתי לפני כחודש windows-xp בשבוע האחרון, בכל פעם שאני מדליק את המחשב מופיעה הודעה הפעלה של מוצר windows יש להפעיל את מוצר windows שלך תוך 2 ימים האם ברצונך להפעיל את windows כעת? מספר הימים הולך ויורד כל יום. מה יקרה בעוד יומיים?? :

• 1 תגובה
    • 979 צפיות

דיונים חדשים בפורומים