Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, מחוברים לכרטיס מסך שלי(ATI 1950PRO) מסך 19" בחיבור DVI עם רזולוציה 1280X1024 וליציאת DVI השניה מחוברת פלזמה 42" ב DVI-HDMI ואני מנסה לעבוד ב CLONE עם רזולוציה לפלזמה של 1024X768. ב XP זה היה ניתן וב WIN 7 אין בהגדרות של הכרטיס מסך את האופציה הזו.... פתרונות יתקבלו בשמחה :-)
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שהייתי בוינדוס XP אפשרויות צריכת חשמל היו מכבות לי את המסך תוך 10 דקות, אבל שהיה תוכנות שפועלות על מסך מלא, כמו משחקים לדוגמא או נגן וידאו(bsplayer) המסך היה נשאר דולק. שעברתי לוינדוס vista המסך מתכבה תוך 10 דקות לא משנה אם יש תוכנה שפעולת על מסך מלא. יש אפשרות לגרום לזה לפעול רק שאין תוכנות שפועלות על מסך מלא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
לאחרונה א"א להשלים את שחזור המערכת. אני מקבל הודעה; "המערכת לא יכלה להשלים את השחזור" וזה קורא עם כל נקודות השחזור. יש למישהו עצה לזה? או הצעה לתוכנה טובה היודעת לבצע שחזור?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
בעיה של חבר שלי: הוא מפעיל את המחשב שלו (WINDOWS XP), מגיע למסך הזה של הסקאנדיסק (זה שבזמן הפעלת מערכת ההפעלה, לא מערכת ההפעלה עצמה) ואם הוא לוחץ על דלג -> ריסט. אם הוא ממשיך עם הסקאנדיסק, זה מבצע ואז עושה ריסט. אם הוא הולך לSAFE MODE, זה טוען את הקבצים של הSAFE MODE ו-> ריסט. ב-" last known good configuration", זה מגיע למסך של הסקאנדיסק ושוב.... רעיונות/הארות/הערות?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי איך עושים שיחזור רגיסטרי ל- WIN98?
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כבר איזה שנה מאז שקיבלתי את המחשב וכבר נהיה באלגן... אז החלטתי לעשות פירמוט, הבעיה שאני לא כ"כ יודע איך... אף פעם לא עשיתי פירמוט ב Win XP... עומדים לרשותי תקליטוני איתחול של: Win XP, Win 98 ו Win 95. נ.ב. זה Win XP Home Edition אם זה משנה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אני סוגר את כל התוכנות,ממש הכל ואני עדיין מקבל את ההודעה הזו. וגם למה כשאני נכנס ל-RUN ורושם MSCONFIG כדי לבטל את זה שה-MSN MASSENGER יופיע מתי שה-WIN עולה אז זה מחזיק פעם אחת ואח"כ התוכנה המעצבנת הזאת שוב מופיעה? נ.ב מה אתם אומרים על הבחורה?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יום טוב ונחמד לכולם. ישנם למחשב מספר בעיות שככל הנראה רובן תלויות בקובצי DLL. קצת רקע על מערכות ההפעלה: במחשב מותקנות שתי תוכנות הפעלה ה-XP וה-98 . כל אחת במחיצה נפרדת (כך כנראה ההגדרה) ה-98 ב-:C וה-XP ב- ה-98 עם רישיון וה-XP קצת פחות מסודר, ובשתיהן יש בעיות. 1. ה-XP מודיע בזמן מה אחרי ההפעלה שיש בעיה ב-REMOTE CONTROL BOOT (הציטוט לא מדויק אבל זה פחות או יותר הענין ומכבה את המחשב לפי שעון פנימי של התוכנה בתוך דקה. 2. ב-98 מיד בהעלאת המערכת ישנה הודעה : קובץ DLL חיוני בשם PSAPI.DLL חסר, ולאחר הקשת אישור ההודעה נעלמת. מה צריך לעשות ? האם להתקין מחדש את קובץ ה-DLL ואם כן מהיכן ? 3. ב-EXPLORER יש הודעה באמצע השימוש על-כך שהתוכנית ביצעה פעולה לא חוקית ולאחריה הודעה…
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם. מישהו אולי מכיר אתרים שיש בהם סמנים לעכבר ל XP?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי מין באג כזה בווינדוס, שכל כמה דקות (או אולי לחיצות?) הלחצן השמאלי של העכבר הופך לימני. זאת אומרת שאני לוחץ על השמאלי וזה בעצם עושה כאילו לחצתי על הימני... וכדי להחזיר את זה לרגיל, אני צריך לעשות Refresh... יש לי את זה כבר דיי הרבה זמן ואני כבר רגיל ללחוץ Refresh כשזה קורה לי, אבל אולי יש לזה פתרון ואולי אני אמצא אותו פה! דרך אגב, זאת לא בעייה בעכבר, כי כבר החלפתי שני עכברים מאז. אם מישהו מכיר פתרון לבעייה הזאת אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להשיג מצביעים יפים לסמן של העכבר לWindows XP? אם מישהו מכיר בערוץ techTV יש תוכנית שנקראת CallForHelp ולמנחה שם יש סמנים יפים שאני לא יודע מאיפה להשיג אותם... תודה
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
התקנתי היום XP מחדש לאחר שהארד-דיסק הישן שלי נדפק , לא עבר הרבה זמן וישר נדבקתי ב blaster , עכשיו בארד-דיסק הקודם היה לי קובץ תיקון לחור האבטחה של הblaster אבל מאחר שארד-דיס' ההוא נדפק אז אין לי אותו יותר למישהו יש לינק לקובץ הזה ? אני צריך רק את הקובץ הזה כי כל האפשרויות האחרות לא עבדו מסיבות שונות שאין לי כח לפרט
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משום מה לא מצליח למחוק קבצים מסוימים של ה-windows xp שלי נסיתי למחוק איזה סרט והוא רשם לי כאילו שההרד דיסק שלי מלא ואי אפשר למחוק את הקובץ וגם זה אמר את אותו דבר מתי שאני מנסה להעביר דברים מספריה לספריה זה משונה ביותר מישהו יכול לעזור לי בבקשה ???
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי XP באנגלית התקנתי עליו עברית מתוך דיסק ה MUI של הווינדוס (Microsoft Windows XP Multilingual User Interface Pack) עכשיו הפעלתי מחדש את המשחב והווינדוס נטען כרגיל ועדיין במצב אנגלית.. ניסיתי להחליף USER אבל יש לי רק USER אחד והוא הרגיל שאני משתמש בו והוא באנגלית איך אני יכול להכנס לווינדוס במצב עברית שלי?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מה ההבדל בין וינדוס רגיל (32 ביט) ובין האקספי החדש (64 ביט)? מה זה ביט בכלל? שווה להתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם עוד מישהו נתקל בתופעה שהמחשב קופא כשתוכנת שיתוף קבצים עובדת ברקע. זה קורה אצלי באופן רנדומלי - לפעמים זה עובד כל הלילה בלי בעיות, ולפעמים זה נתקע אחרי רבע שעה... אתמול היו לי בעיות עם האנטי וירוס והייתי צריך להסתדר בלעדיו, והכל עבד מצוין. מצד שני, יכול להיות שזו היתה אחת הפעמים שגם ככה הכל היה פועל בסדר... אם מישו (או יאנקו) נתקל בתופעה הזו, ויש לו פתרון - אנא שתפו!
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יא בני זונות!!!!! כל הפורום הזה! חוץ מ - Fire_Trooper יא ני זונות מניאקים דודה שלכם עלמנות!!
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין win7 על המחשב שלי אבל אני לא יודע אם הוא יעמוד בזה... המפרט נימצא בחתימה שלי וגם בצד. בנוסף, חיפשתי דריברים שמתאימים ללוח אם שלי ולא מצאתי דריברים מתאימים לwin7 אשמח גם אם תעזרו לי עם זה. תודה לכלום על העזרה
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות הזאת בווינדוס 7 איפה זה נמצא בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
יש לי vista ואיני מצליח להתקין עדכונים. העדכונים ירדו אבל ההתקנה נכשלה. קוד שגיאה הוא : 80071A90
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי בעיה, המחשב יוצר לי תקיה לבד, למשל בשולחן עבודה הוא יוצר תיקיה desktop וכשאני נכנס אז הוא מכניס אותי לתיקיה כללית של הwin אותו הדבר בתיקיית שירים נניח בתוך התיקיה יש תיקיה בשם שירים והיא שוב פעם מביאה למקום של הראשון....כל פעם שאני מוחק את זה זה חוזר. מישהו מכיר את זה? ויכול לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, אצל אחותי הקטנה מדפסת הזרקת דיו מחוברת למחשב שלה באופן רגיל ( USB). המחשב רץ עם וויסטה. תקלה שחוזרת על עצמה פעמים רבות היא שהקבצים נתקעים ברשימת המתנה ולא ניתן למחוק אותם. בדומה למדריך שהתפרסם באתר, יצרתי קובץ BAT שמפסיק את השירות של המדפסת, מנקה את התיקייה הנחוצה ומחזיר את השירות לעבוד. זה קצת מקל על העניינים שכן כל פעם ביצעתי זאת ידנית. הבעיה היא שזה לא מספיק - לאחר הפעולה הזו, המדפסת בשימוש offline. ניסיתי לחפש ולא מצאתי, האם יש דרך שבה אבטל את ה offline ? מדובר בילדה קטנה שנוטה להסתבך בדברים הללו ולכן אני מחפש להוסיף ל BAT גם את הדברים הקטנים.
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה כל כך מתאים לכאן אבל אני אסביר את הבעיה בדיוק יש לי מחשב די חזק ולאחרונה כשחיברתי אליו הארד דיסק כדי לגבות ממנו מידע החיבור של ההארד דיסק הוא בעזרת חיבור אי סטה המחשב המשיך לפעול כמו שצריך אבל כשהפעלתי את המחשב מחדש הוא כותב שאין הארד דיסק לאחר שבדקתי את המחשב מסתבר שנמחק לי הMBR גם לא מזמן לאחר עידכון של מערכת ההפעלה המחשב ביקש להפעיל מחדש ושוב אותה שגיאה כמו שכתבתי למעלה וגם לפעמים כשהמחשב נתקע ואני עושה ריסט אותה השגיאה השאלה שלי היא האם זה בעיה של הארד דיסק או שזה בעיה במערכת ההפעלה שגורמת לMBR להמחק?? בתודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, הייתה הפסקת חשמל בבית ושהדלקתי את המחשב בחזרה האייקונים בשולחן העבודה שינו את הסדר ונעלם האייקון של הסל מחזור, איך אני משחזר אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-